Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Δελτία Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

ΑΠΟ : ΕΜΥ/ΕΜΚ 
Ελληνικό, 27-06-2014 / 1000C
Α.Α. 21 / 2014
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
1. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (27-06-2014) ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (28-06-2014) ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ (7 ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ) ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ.
2. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ www.emy.gr.

VHF / UHF ALINCO DJ-500

VHF / UHF ALINCO DJ-500 T/E 144MHz/430MHz FM Dualband
Nεο στην αγορά το DJ-500 με προδιαγραφες MILITARY STANDARD προηγμένα χαρακτηριστικά,προσφέρει ποιότητα και ισχυρή ισχύς εξόδου 5W ενώ τα CTCSS, DTMF, DCS και 5-tones είναι στάνταρ, μαζί με μια ποικιλία ήχων (tone bursts) για πρόσβαση σε repeater ή επιλεκτική κλήση

Αλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την άμεση εισαγωγή συχνότητας(VFO), αλφαριθμητικα
κανάλια και 200 ​​κανάλια μνήμης που μπορουν να λειτουργησουν με δικιές τους ρυθμίσεις
Η μπαταρία Li-Ion και ο φορτιστής βάσης είναι στάνταρ, προσθέτοντας ευκολία. 

Το DJ-500 είναι ένας από τους πιο προηγμένους πομποδέκτες στον κόσμο στην εντολή σας, σε προσιτή τιμή ALINCO!
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ALINCO, MADE IN JAPAN.
DUAL BAND VHF / UHF, 5 WATT ΙΣΧΥΣ.
SEMI DUBLEX DUAL WATCH

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΛΟΥΖ

«Ο ντετέκτιβ Κλουζ πάει διακοπές»
Παρασκευή 27 Iουνίου 2014, στις 7 μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα)
Ο μεγαλύτερος μικρός ντετέκτιβ του κόσμου ετοιμάζεται να πάει διακοπές, αλλά μπλέκεται σε μια μπερδεμένη υπόθεση. Ο Κλουζ τα βρίσκει μπαστούνια. Και σαν να μην έφταναν όλες οι δυσκολίες του, πέφτει και θύμα απαγωγής. Αλλά ο έξυπνος ιδιωτικός ντετέκτιβ πεισμώνει τόσο πολύ και ορκίζεται να πάρει εκδίκηση.
Ο εμψυχωτής Γιώργος Λυμπέρης σας περιμένει για να ακολουθήσουμε τον Κλουζ στην πιο αινιγματική υπόθεση της καριέρας του και να τον βοηθήσουμε να λύσει τους πολύπλοκους γρίφους!!!
Φέρτε μαζί σας την παρατηρητικότητά σας, την καλή μνήμη, το ένστικτο, τη φαντασία σας και πάνω από όλα διάθεση για παιχνίδι!!!
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!
Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά από 7 ετών με αφορμή την αγαπημένη σειρά «Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ». Δείτε ΕΔΩ τα βιβλία που κυκλοφορούν.
Η συμμετοχή στην παραπάνω εκδήλωση είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 118, 11472 ΑΘΗΝΑ
Τ: 211 3003580, F: 2113003581, E: polychoros@metaixmio.gr
WWW.METAIXMIO.GR/POLYCHOROS
Βρείτε μας στο facebook
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00
Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.

ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Vratislav Ševčík

Vratislav Ševčík
In space


Εγκαίνια: Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014, 20:00
Διάρκεια: 3 – 30 Ιουλίου 2014

Η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Τσέχου καλλιτέχνη και καθηγητή στη Σχολή Καλών Τεχνών της Πράγας Vratislav Ševčík με τίτλο «In space».
Ο κριτικός τέχνης και συγγραφέας Jozef Kroutvor γράφει για τον καλλιτέχνη: «Ζωγράφος και χαράκτης με ισχυρό και έντονο συναισθηματικό κίνητρο και εξίσου πλούσια φαντασία. Το έργο του κυμαίνεται μεταξύ του σχεδιασμού και της λυρικής εκφραστικής αφαίρεσης. Είναι προφανές ότι το έργο του προσδιορίζουν η προσωπική του εμπειρία, οι συγκρούσεις της «ψυχής του ποιητή» με το σύγχρονο πολιτισμό και τον πανταχού παρόντα παραλογισμό.»
O Vratislav Ševčík γεννήθηκε το 1953 στην πόλη Prostějov της Τσεχικής Δημοκρατίας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Σχολή Μέσης Εκπαίδευσης Εικαστικών Τεχνών του Václav Hollar στην Πράγα (1968 - 1972). Στη συνέχεια σπούδασε στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Πράγας, στο ειδικευόμενο εργαστήριο γραφικών τεχνών με τον Καθηγητή Prof. Ladislav Čepelák (1972 – 1978). Από το 1980 διδάσκει σχέδιο και ζωγραφική στο Πολυτεχνείο της Πράγας, Τμήμα Αρχιτεκτονικής, από το 1995 ως Αναπληρωτής Καθηγητής.
Ο Vratislav Ševčík ασχολείται με ελαιογραφίες και ζωγραφική με ακρυλικά χρώματα, λιθογραφία και άλλες τεχνικές της χαρακτικής, ψηφιακές εκτυπώσεις, φωτογραφία και εφαρμοσμένες τέχνες της χαρακτικής (graphic design). Μέσα από το έργο του αναζητάει την αρμονία του ανθρώπινου σώματος και της κίνησής του και τη συνύπαρξη των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων
Πραγματοποίησε ατομικές εκθέσεις και συμμετείχε σε σημαντικές ομαδικές εκθέσεις στην Τσεχία, καθώς και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ άλλων στην Ελλάδα, τη Δανία, τη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ιταλία. Τα έργα του φιλοξενούν οι συλλογές της Εθνικής Πινακοθήκης της Πράγας, της Πόλης Prostějov, του Μουσείου Τεχνών Frederikshavn Kunstmuseum της Δανίας, του Κέντρου Τεχνών Huis Hellemans Gemeentelijk Kunstcentrum στην πόλη Egedem του Βελγίου και άλλες. Του απονεμήθηκαν πολλές σημαντικές διακρίσεις και βραβεία, μεταξύ άλλων το Βραβείο του Εργαστηρίου της Ακαδημίας Καλών Τεχνών (Πράγα 1978), το Βραβείο της Χαλυβουργίας Poldi (Κλάντνο 1978), και το βραβείο «Εκτύπωση της Χρονιάς» (Πράγα 2005, 2006, 2008 και 2009).
Από το 2010, ο Vratislav Ševčík ζει και δημιουργεί στην Αθήνα.
Εγκαίνια Έκθεσης: Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014, 20:00
Διάρκεια Έκθεσης: 3 – 30 Ιουλίου 2014
Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 11:30 – 15:00 & 18:00 – 21:00
Τετάρτη, Σάββατο: 11:30 – 15:00
Κυριακή, Δευτέρα: Ανοικτά κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού
Αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος
Λεμπέση 4 & Μακρυγιάννη, Αθήνα | metro Ακρόπολη
Τηλέφωνο 211 182 38 18

ww.technohoros.org
info@technohoros.org

ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΚΗ ΖΕΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟ "ΜΕ ΜΟΛΥΒΙ ΦΑΜΠΕΡ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ"

ΑΛΚΗ ΖΕΗ
Με μολύβι φάμπερ νούμερο δύο
Βραβείο Μυθιστορήματος PUBLIC 2014
Γιορτινή βραδιά με την Άλκη Ζέη για το βραβευμένο βιβλίο της
Με αφορμή το αγαπημένο σας βιβλίο ΜΕ ΜΟΛΥΒΙ ΦΑΜΠΕΡ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ που πρόσφατα κέρδισε το Βραβείο Public, τα PUBLIC και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν σε μια γιορτινή βραδιά με την Άλκη Ζέη και τους φίλους της Ελισάβετ Κοτζιά, Τίτο Πατρίκιο και Σταμάτη Φασουλή τη Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014, στις 9 το βράδυ,
στο Public Café Συντάγματος  (Καραγεώργη Σερβίας 1, 5ος όροφος).
«Έτσι ζήσαμε, έτσι ήταν αυτοί που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε»
μας λέει η Άλκη Ζέη στο αυτοβιογραφικό της βιβλίο.
Οι φίλοι της τη βοηθούν να ξαναθυμηθεί μια ολόκληρη εποχή και να αφηγηθεί το παραμύθι της ζωής της.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Η Άλκη Ζέη αφηγείται την ιστορία των νεανικών της χρόνων, «το παραμύθι της ζωής της», που ξεδιπλώνεται από τη Σάμο ως την Αθήνα, από τη δικτατορία του Μεταξά και τα Δεκεμβριανά, έως το 1945, τη μέρα του γάμου της με τον Γιώργο Σεβαστίκογλου, δίνοντάς μας μια σπαρταριστή πινακοθήκη ανθρώπων που έμελλε να σφραγίσουν τη μεταπολεμική Ελλάδα: τη Διδώ Σωτηρίου, τον Κουν, τον Γκάτσο, τον Εμπειρίκο, τη Ζωρζ Σαρή, την κολλητή παιδική της φίλη, τη Μελίνα, τον Πλωρίτη, τον Μποστ, τον Κώστα Αξελό, τον Μίμη Δεσποτίδη και τόσους άλλους…
Μιλώντας σε πρώτο πρόσωπο, και με τρόπο μυθιστορηματικό, μας ξεδιπλώνει τα παιδικά και νεανικά της χρόνια με φόντο τα μεγάλα γεγονότα και τα πάθη της ελληνικής ιστορίας τον 20ό αιώνα.
Η συναρπαστική της αφήγηση διανθίζεται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Διαβάστε ΕΔΩ κριτικές που γράφτηκαν για το βιβλίο και συνεντεύξεις της συγγραφέα.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Η Άλκη Ζέη γεννήθηκε στην Αθήνα. Παντρεύτηκε τον θεατρικό συγγραφέα και σκηνοθέτη Γιώργο Σεβαστίκογλου, που πέθανε το 1991. Απέκτησαν δύο παιδιά. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών και στο Κινηματογραφικό Ινστιτούτο της Μόσχας, στο τμήμα σεναριογραφίας. Από το 1954 έως το 1964 ήταν πολιτική πρόσφυγας στη Σοβιετική Ένωση. Το 1964 επιστρέφει οικογενειακώς στην Ελλάδα, για να ξαναφύγουν πάλι όλοι μαζί με τον ερχομό της Χούντας το 1967, για το Παρίσι, απ’ όπου επιστρέφουν μετά τη δικτατορία. Από πολύ μικρή ασχολήθηκε με το γράψιμο. Στις πρώτες ακόμη τάξεις του Γυμνασίου άρχισε να γράφει κείμενα για το κουκλοθέατρο. Ένας από τους χαρακτήρες που δημιούργησε, ο Κλούβιος, έγινε κατοπινά ο ήρωας του γνωστού κουκλοθέατρου «Μπαρμπα-Μυτούσης», εμπνεύστρια του οποίου ήταν η Ελένη Θεοχάρη-Περράκη. Πρώτο της μυθιστόρημα είναι Το καπλάνι της βιτρίνας (1963), που το έχει εμπνευστεί από τα πρώτα παιδικά της χρόνια στη Σάμο και είναι σχεδόν αυτοβιογραφικό. Ακολουθεί μια σειρά μυθιστορημάτων για παιδιά, και το 1987 κυκλοφορεί το πρώτο της βιβλίο για μεγάλους Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα. Έχει τιμηθεί με πλήθος βραβείων, τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό, ενώ τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Το 2010 τιμήθηκε με το Βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών για το σύνολο του έργου της. Είναι επίσης υποψήφια εκ μέρους της χώρας μας για το σπουδαίο σουηδικό βραβείο παιδικής λογοτεχνίας Άστριντ Λίντγκρεν. Το 2012 αναγορεύτηκε επίτιμη διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Κύπρου. Από το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προτάθηκε η αναγόρευσή της σε επίτιμη διδάκτορα του πανεπιστημίου. Η πρόταση εγκρίθηκε ομόφωνα και η αναγόρευση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου 2014. Το 2013 κυκλοφόρησε το αυτοβιογραφικό της βιβλίο Με μολύβι φάμπερ νούμερο δύο.
Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία της:
Το καπλάνι της βιτρίνας, Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου, Κοντά στις ράγιες, Η Κωνσταντίνα και οι αράχνες της, Η μωβ ομπρέλα, Θέατρο για παιδιά, Η Αλίκη στη χώρα των μαρμάρων, Αρβυλάκια και γόβες, Ο θείος Πλάτων, Τα παπούτσια του Αννίβα, Μια Κυριακή του Απρίλη, Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα, Με μολύβι φάμπερ νούμερο δύο.

Συναυλία Δημοτικού Ωδείου Ελληνικού - Αργυρούπολης "Γ.Μιχαλακέας" με ελεύθερη είσοδο

Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής 
Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος "Λίλιαν Βουδούρη"

Παρασκευή στις 3: Συναυλίες στη Βιβλιοθήκη
Παρασκευή 27 Ιουνίου, 13:00
Δημοτικό Ωδείο Ελληνικού-Αργυρούπολης "Γ.Μιχαλακέας"
Ρεσιτάλ Μουσικής Δωματίου
Τάξη βιολιού Μαίρης Ζαμπέλη
Σολίστ: Αλέξανδρος Ζέρβας, Χρήστος Φάκλαρης
Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Κων/νος Μιχαηλίδης
Συμμετέχουν σπουδαστές του Ωδείου
Αίθουσα Διδασκαλίας
Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη»
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Είσοδος ελεύθερη

ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ
LOGO 5
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ &  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ
Ελ. Βενιζέλου - Γαλατάς Χανίων (πρώην Δημαρχείο Νέας Κυδωνίας) τκ 73100
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
1.                   
«Ο Κωνσταντής και η Λιογέννητη»

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Εβδομάδα Αφιερωμένη στο Παιδί" που διοργανώνει η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ, την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014, στον Δημοτικό Κινηματογράφο ΚΗΠΟΣ, ώρα 21.00, θα δοθεί παράσταση θεάτρου σκιών με τον Νίκο Μπλαζάκη. Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ
«Ο Κωνσταντής και η Λιογέννητη»
Παράσταση θεάτρου σκιών με το Νίκο Μπλαζάκη
Ο Καραγκιόζης με την παρέα του-αυτό το πολύτιμο στοιχείο του πολιτισμού μας- μέσα στη λαϊκή παράδοση στο χώρο του παραμυθιού.
Εμπνευσμένο από το ακριτικό τραγούδι. Η υπόθεση της ιστορίας μας αφορά μια δοκιμασία αγάπης από κάποια όμορφη κόρη. Την ιστορία αυτή την συναντήσαμε στην αρχαιότητα και έχει μεταφερθεί σε νεότερα τραγούδια και παραμύθια.
Το όνομα Λιογέννητη, το συναντάμε σε πολλές παραλλαγές στα δημοτικά τραγούδια, ποιήματα και παραμύθια, ως περιγραφή όμορφης κόρης Ηλιογεννημένης ή στα κρητικά κάλαντα ως Φεγγαρομαγούλα. Το όνομα Κωνσταντής το συναντάμε στα ακριτικά τραγούδια, στα αναστενάρια(ο Κωνσταντίνος ο μικρός ο μικροπαντρεμένος κλπ), στο τραγούδι του νεκρού αδερφού και στο παραμύθι "Η Πούλια και ο Αυγερινός". Τα στοιχεία του τραγουδιού αυτού εμπλέκονται στην παράσταση θεάτρου σκιών του Νίκου Μπλαζάκη και θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους. Και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!!!

2.                   
Ο Μπαμπάς λείπει σε Ταξίδι για δουλειές

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΗΠΟΣ
Ο Μπαμπάς λείπει σε Ταξίδι για δουλειές
OTAC NA SLUZBENOM PUTU / WHEN FATHER WAS AWAY ON
Τρίτη 1 – Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014
20.45 και 23.00
Γενική είσοδος : 5 €
Δωρεάν είσοδος σε : Ανέργους με κάρτα ανεργίας | ΑΜΕΑ (με επίδειξη της κάρτας)
Κοινωνικούς φορείς (με παροχή εισιτηρίων από την ΚΕΠΠΕΔΗΧ–ΚΑΜ)
Παιδιά κάτω των 15 ετών | Ενήλικες άνω των 65 ετών
Παραγωγή: Γιουγκοσλαβική
Σκηνοθεσία: Εμίρ Κουστουρίτσα
Πρωταγωνιστούν: Μορένο Ντε Μπαρτόλι, Μίκι Μανοϊλοβιτς, Μιριάνα Καράνοβιτς, Μουσταφά Ναντάρεβιτς
Διάρκεια : 135’
Μια όμορφα δομημένη ταινία που αφήνει την αίσθηση μιας γλυκόπικρης νοσταλγίας. Ο θεατής δανείζεται το παιδικό πρίσμα της αθωότητας και οδηγείται σε ένα ευφυές σχόλιο για τις πολιτικοκοινωνικές αλλαγές στην πατρίδα του σκηνοθέτη. Η Γιουγκοσλαβία στη δεκαετία του 50, περίοδο του «τιτοϊσμού», όταν η χώρα είχε αποκτήσει την ανεξαρτησία της από ένα δεσποτικό για το ανατολικό μπλοκ σταλινισμό, και σε πρώτο πλάνο τα αθώα «θύματα» αυτής της αλλαγής. Ο πρώτος Χρυσός Φοίνικας του Εμίρ Κουστουρίτσα.
Στη Γιουγκοσλαβία του 1952, ένας οικογενειάρχης εξορίζεται στην επαρχία για τις υποτιθέμενες σταλινικές πεποιθήσεις του, ενώ η οικογένειά του ισχυρίζεται ότι «λείπει σε ταξίδι για δουλειές». Η ταινία είναι ιδωμένη μέσα από τα μάτια του 6χρονου γιου του. Ο μικρός Μάλικ για να βρει διέξοδο από το μπέρδεμα... γίνεται υπνοβάτης!

3.                   
Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΗΠΟΣ
Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ
I SOLITI IGNOTI / BIG DEAL ON MADONNA STREET
Παρασκευή 4 – Κυριακή 6 Ιουλίου 2014
20.45 και 23.00
Γενική είσοδος : 5 €
Δωρεάν είσοδος σε : Ανέργους με κάρτα ανεργίας | ΑΜΕΑ (με επίδειξη της κάρτας)
Κοινωνικούς φορείς (με παροχή εισιτηρίων από την ΚΕΠΠΕΔΗΧ–ΚΑΜ)
Παιδιά κάτω των 15 ετών | Ενήλικες άνω των 65 ετών
Κωμωδία Ασπρόμαυρη
Παραγωγή: Ιταλική
Σκηνοθεσία: Μάριο Μονιτσέλι
Πρωταγωνιστούν: Βιτόριο Γκάσμα, Ρενάτο Σαλβατόρι, Κλαούντια Καρντινάλε, Μαρτσέλο Μαστρογιάνι
Διάρκεια: 91'
Η ταινία που έδωσε νέα ώθηση στην ιταλική κωμωδία. Μία καταπληκτική κωμωδία που σίγουρα έχει εμπνεύσει πολλές ανάλογες μεταγενέστερες ταινίες. Αργυρό όστρακο στο San Sebastian και υποψήφια για Οσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας, που έχασε όμως από το «Mon Oncle» του Ζακ Τατί.
Μια συμμορία μικροαπατεώνων, που δρα στα λαϊκά περίχωρα της Ρώμης, προετοιμάζεται για ένα μεγάλο κόλπο, τη ληστεία ενός ενεχυροδανειστηρίου. Είναι, όμως, τόσο γκαφατζήδες που φεύγουν με μοναδική λεία μια κατσαρόλα με μακαρονάδα! Χαρακτηριστική γλυκόπικρη κωμωδία της ιταλικής σχολής που ακροβατεί στα όρια της Commedia dellΆarte και του νεορεαλισμού.

8 μυστικά νησάκια που δεν τα ξέρει κανείς.


Ποιες θεωρούνται οι ελληνικές Σεϋχέλλες και που βρίσκεται ο βράχος που πέταξε ο Κύκλωπας στον Οδυσσέα;

Τα πιο οικονομικά Notebooks της αγοράς μόνο στην Alfanet!


Μεγάλη επιτυχία για το D.O.M.I. /*festival*/ ! Τρεις ημέρες νεανικής δημιουργίας άνοιξαν τον δρόμο για μια επιτυχημένη καριέρα!

Μεγάλη επιτυχία για το D.O.M.I. /*festival*/ του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I.!
3 ημέρες νεανικής δημιουργίας άνοιξαν τον δρόμο για μια επιτυχημένη καριέρα!
11, 12, 13 IOYNIOY 2014 | ATTALOS HALL | Ανδριανού 52, Μοναστηράκι
Με μεγάλη επιτυχία και τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το D.O.M.I. /*festival*/. Για 3 ημέρες, εκατοντάδες επισκέπτες πέρασαν από το ATTALOS HALL στο Μοναστηράκι και γιόρτασαν με τους τελειόφοιτους σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. , παρουσία των μεγαλύτερων τηλεοπτικών καναλιών, ραδιοφώνων, ενημερωτικών και πολιτιστικών site της χώρας!
Από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ το κοινό παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον happenings, δράσεις και παρουσιάσεις των πτυχιακών εργασιών των Τομέων του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. , Art & Design, Cinema & TV, Μόδα & Ομορφιά, Sound & Music, Πληροφορική & Νέες Τεχνολογίες, Τουριστικά Επαγγέλματα, Σεφ ελληνικής & Διεθνούς Κουζίνας, Οικονομία – Διοίκηση, Παιδαγωγικά, Επαγγέλματα Υγείας, Επικοινωνία – ΜΜΕ & Δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, οι τελειόφοιτοι του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. παρουσίασαν ένα μέρος μόνο από όσα έμαθαν κατά τη διάρκεια των Σπουδών τους.
Καθημερινά, το κοινό είχε τη δυνατότητα να απολαύσει την ευφάνταστη «Έκθεση Εφαρμοσμένων Τεχνών & Νέων Τεχνολογιών» από τους τελειόφοιτους Γραφιστικής – Εικονογράφησης “Celestino Summer Collection 2014 - Fashion prints & logos”, η οποία προβλήθηκε στον Γενικό Διευθυντή της CELESTINO, κ. Ηλία Σεφερλή και σε επιτροπή από διακεκριμένους επαγγελματίες και εκπροσώπους της εταιρείας, που ενθουσιάστηκαν με τις προτάσεις των παιδιών.
Το D.O.M.I. /*festival*/ ξεκίνησε με τις παρουσιάσεις των υψηλών προδιαγραφών πτυχιακών εργασιών των τελειόφοιτων Πληροφορικής και Οικονομίας – Διοίκησης, προσεγγίζοντας ένα πολύ απαιτητικό και νευραλγικό χώρο. Ακολούθησε η 2η Ημερίδα Νέων Τεχνολογιών σε συνεργασία με την ΕΕΛ/ΛΑΚ (Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα), με την επίσημη παρουσία της  ΜΚΟ «Οικογένεια και Παιδί», για την οποία οι τελειόφοιτοι Τεχνικών Εφαρμογών Πληροφορικής σχεδίασαν Βάση Δεδομένων για τη  Μηχανογράφηση Καταγραφής και Αξιολόγησης των Περιστατικών τους.
Οι  τελειόφοιτοι Παιδαγωγικών παρουσίασαν την Έκθεση «ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ» με τις πιο περίτεχνες και πρωτότυπες φιγούρες που κατασκευάστηκαν από τους σπουδαστές με φαντασία και αγάπη. Ακολούθησαν τα Επαγγέλματα Υγείας με έρευνες για την Ευεξία του σώματος και συμβουλές για την Ομορφιά και την Υγεία μας. Η μέρα έκλεισε με τις πιο ψαγμένες και πρωτότυπες «Προβολές Σπουδαστικών Ταινιών Μικρού μήκους» (Ντοκιμαντέρ, 3DAnimation, Video art, Videoclip, Videogames) από τον Τομέα Cinema and TV που ξεσήκωσαν το κοινό! Τέλος, οι σπουδαστές Αισθητικής, Κομμωτικής και Ποδολογίας εντυπωσίασαν με τις πτυχιακές τους εργασίες για την ομορφιά και περιποίηση του σώματος.
Το  D.O.M.I. /*festival*/ γιόρτασε για τρεις ημέρες την επιτυχία των σπουδαστών του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. , μαζί με όλους τους νέους της Αθήνας! Το Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. με τη συμβολή των καταξιωμένων καθηγητών του, έδωσε το εισιτήριο σε όλους τους σπουδαστές του για μια επιτυχημένη καριέρα και τους άνοιξε τον δρόμο για την επαγγελματική τους καταξίωση! Μετά το τέλος του μοναδικού αυτού Εκπαιδευτικού Φεστιβάλ, μεγάλες επιχειρήσεις προσέγγισαν τους τελειόφοιτους σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. , με προτάσεις και συνεργασίες για το μέλλον! Ευχαριστούμε πολύ τις εταιρείες και τους εκπροσώπους τους, που παρευρέθηκαν. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές και ευχές για επιτυχημένη επαγγελματική συνέχεια!
Μπορείτε να απολαύσετε πλούσιο υλικό, με φωτογραφίες και βίντεο για όσα έγιναν στο ATTALOS HALL, στο www.iekdomi.gr και στο facebook.com/domi.iek
Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. - Υπέροχα πράγματα συμβαίνουν εδώ! Ακαδημίας 67 & Μαυροκορδάτου 1 Τηλ. 210 3838160 www.iekdomi.grfacebook.com/domi.iek

Σωτηρία Μπέλλου - Η φάμπρικα

Tήνος 3 Μέρες ΚΑΙ για τα 2Ατομα με 89€ (-50%)

Ekdromi.gr

Porto Tango Hotel - Τήνος

89€ από 180€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Τήνο, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ στο Porto Tango Hotel! Για 2 Παιδιά έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση, καθώς και Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες τις ομορφιές του Κυκλαδίτικου νησιού! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
€89 από €180 Κέρδος €91 Έκπτωση 51%
Porto Tango Hotel - Τήνος
Τήνος


Περισσότερες Προσφορές

€109 από €220 -50%
Stefania Hotel - Εύβοια
Εύβοια
109€ από 220€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 Hμέρες / 2 διανυκτέρευσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), στην Εύβοια στο Stefania Hotel σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€99 από €198 -50%
Anilio Plaza Apartments & Studios - Ζαχάρω Ηλείας
Ζαχάρω Ηλείας
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στη Ζαχάρω Ηλείας, σε δίκλινο Studio στο Anilio Plaza Apartments & Studios! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Πολυχώρου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρεύσεων!

€299 από €598 -50%
Paradise Resort Hotel - Φοινικούντα Μεσσηνίας
Φοινικούντα
299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ), στη Φοινικούντα Μεσσηνίας, σε Διαμέρισμα με θέα στη Θάλασσα, στο Paradise Resort Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες στις όμορφες ακρογιαλιές της Μεσσηνίας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

€199 από €398 -50%
Ionian Beach Hotel - Λακόπετρα Αχαΐας
Λακόπετρα
ALL INCLUSIVE στην Λακόπετρα Αχαΐας, στο Ionian Beach Hotel επάνω στο κύμα KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών σε Bungalow, με 199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Μπύρα και Κρασί κατά την διάρκεια των γευμάτων καθώς και σε Ποτά από το Pool Bar του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

€310 από €620 -50%
4* Karma Porto Paros Hotel - Πάρος
Πάρος
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Karma Porto Paros Hotel KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών στην Πάρο σε δίκλινο δωμάτιο, με 310€ από 620€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Αναψυκτικά, Αφεψήματα, House wine, Mπύρα, Παγωτό και Snacks! Καθημερινή παιδική απασχόληση σε Mini Club από εξειδικευμένους Έλληνες παιδαγωγούς με πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχονται ξαπλώστρες με τραπεζάκι και ομπρέλες στην πισίνα και την παραλία, καθημερινά μαθήματα γυμναστικής pilates, yoga, aqua aerobic καθώς και παιχνίδια στην άμμο για όλες τις ηλικίες από έμπειρο γυμναστή! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε για 4 γεμάτες ημέρες την Κυκλαδίτικη ομορφιά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

€99 από €279 -65%
Rigas Hotel - Σκόπελος
Σκόπελος
99€ από 279€ ( Έκπτωση 65%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στη Σκόπελο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) στο Rigas Hotel του Oμίλου Spyrou Hotels & Companies σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρονται 2 Welcome drinks στο χώρο της πισίνας και 2 Antistress Head Massage στο 5 αστέρων Skopelos Holiday Hotel and Spa! Παρέχονται ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία της Πανόρμου, μεταφορά από και προς το λιμάνι και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες και να μαγευτείτε από την απέραντη ομορφιά του νησιού! Με την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά για διαμονή έως 27/06 και από 08/09 έως 30/09 δίδονται Δωρεάν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς τη Σκόπελο και 15% έκπτωση στα εισητήρια της επιστροφή σας! Mε την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά για διαμονή από 28/06 έως και 10/07 δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Ημιδιατροφή!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€189 από €380 -50%
Preveza Sunset Beach Hotel - Πρέβεζα
Πρέβεζα
189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 2 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), στο Preveza Sunset Beach Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο στην Πρέβεζα! Για τους μικρούς μας φίλους καθημερινά παρέχεται παιδική απασχόληση στο Mini Club από εξειδικευμένους Έλληνες παιδαγωγούς με πολλές δραστηριότητες, θερινό παιδικό σινεμά καθώς και Παιδότοπος με φουσκωτά ξηράς! Προσφέρονται μαθήματα γυμναστικής pilates, yoga, aqua aerobic κ.α και παιχνίδια στην άμμο για όλες τις ηλικίες από έμπειρο γυμναστή καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Μία φορά την εβδομάδα Ζωντανή Μουσική με έντεχνο ρεπερτόριο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

€119 από €250 -52%
5* AVARIS Hotel - Καρπενήσι
Καρπενήσι
119€ από 250€ ( Έκπτωση 52%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Καρπενήσι, στο 5 αστέρων AVARIS Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον δημοφιλή προορισμό! Με την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά δίδεται άλλη μία διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€129 από €320 -60%
Alexandros Boutique Hotel - Ναύπλιο
Ναύπλιο
129€ από 320€ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου για ολο το Καλοκαίρι, σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ στο Alexandros Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα και ελεύθερη πρόσβαση στο Blue Health Club για να απολαύσετε υπέροχες στιγμές στο Jacuzzi τη Sauna και να κάνετε απεριόριστη χρήση του γυμναστηρίου! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε 4 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€119 από €278 -57%
Golden Sun Hotel - Νάξος
Νάξος
119€ από 278€ (Έκπτωση 57%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά έως 6 ετών στη Νάξο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Μεσημεριανό ή Βραδινό), σε Superior Double Studio με Θέα στη Θάλασσα στο Naxos Golden Sun Hotel! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της εξωτερικής πισίνας, 20 λεπτά χρήση του Jacuzzi καθημερινά, μεταφορά από και προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο, καθώς και Early check in στις 09:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€99 από €198 -50%
Paloma Blanca Hotel - Κέρκυρα
Κέρκυρα
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα, στην Κέρκυρα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Paloma Blanca Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένας καφές για κάθε άτομο στην πισίνα του ξενοδοχείου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

€119 από €240 -50%
Zefyros Ecoresort Hotel - Ζάκυνθος
Ζάκυνθος
119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στη Ζάκυνθο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο στο Zefyros Ecoresort Hotel! Παρέχεται ένα χαλαρωτικό Massage με αιθέρια έλαια διάρκειας 20 λεπτών και μία συνεδρία Hammam για το σύνολο της διαμονής! Προσφέρεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο υπέροχο νησί του Ιονίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

€299 από €598 -50%
4* Europa Beach Hotel - Γαλαξείδι
Γαλαξείδι
299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο Γαλαξείδι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) στο 4 αστέρων Europa Beach Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 4 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της πισίνας καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 5 ημέρες σε ένα τόπο που η αρχοντική ομορφιά σας ταξιδεύει! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

€315 από €630 -50%
4* Portaria Hotel & Spa - Πορταριά
Πορταριά
315€ από 630€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Portaria Hotel & Spa, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), στην Πορταριά Πηλίου σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης στη μαγευτική Πορταριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

footer