Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

FISH SIZE INDICATOR Model FCV-2100

FISH SIZE INDICATOR Model FCV-2100
Specifications
FISH FINDER
Frequency 100 kHz nominal
Transducer 1 kW, FM transmission
Range Scale 10 to 800 m
Pulselength & PRR 800 pulse/min or less
Display Mode Single mode, Zoom, External sounder display, Bottom-lock expansion, Bottom zoom, Marker zoom, Discrimination zoom, Fish size graph
Range Shift 800 m max.
OTHERS
Power Supply Transceiver unit: 24 VDC, 1.6 A
Processor unit: 24 VDC, 2.5 A
Size Processor unit: 209 (H) x 423 (W) x 350 (D)
Transceiver unit:364 (H) x 390 (W) x 75 (D)
Transducer:135 (H) x 160 (W)
Weight Processor unit: 8 kg
Transceiver unit: 5.5 kg
Transducer: 7 kg
Equipment List
Standard
 Processor unit FCV-2101
1
 Trackball control unit TCU-001 with 5 m cable
1
 Transceiver unit FCV-2102
1
 Transducer FCV-2103 with 30 m cable
1
 Spare parts, Installation materials
Option
 Rectifier PR-62
 DVI-D/D S-Link cable
 Ethernet hub HUB-101
 LAN cable
 USB device server UDS-0011 set
 Flush mount kit for trackball control unit OP14-70
 Kingston
 Installation materials

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT 2000

CRT 2000
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
CITIZEN BAND AM/FM EUROPEAN MULTI-NORMS
LARGE LCD DISPLAY COLORS
MULTI-FUNCTIONS

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ CRT

Αίσωπος! Κάτι θέλει να μας πει ... Νο 1 με CD (ΒΡΑΒΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΥ PUBLIC 2014 ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ)

Αίσωπος! Κάτι θέλει να μας πει ... Νο 1 με CD (ΒΡΑΒΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΥ PUBLIC 2014 ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ)
Συγγραφέας: Κάρμεν Ρουγγέρη
Εικονογράφος: Χριστίνα Κουλουμπή
Μουσική: Στέφανος Βαρελάς
Τραγουδούν:
Στο cd παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Γερωνυμάκης, Κοραλία Τσόγκα, Θοδωρής Ευστρατιάδης, Χριστίνα Κουλουμπή, Αλέξανδρος Κομπόγιωργας, Μαριαλένα Ροζάκη Φλάουτο: Μυρτώ Χρυσανθοπούλου, Μαντολίνο-τζουράς-μπουζούκι: Λάμπρος Πανταζόπουλος, Βιολί: Σοφία Κιοσκέρογλ
Ημερομηνία έκδοσης: 28 Φεβρουαρίου 2013
Ανατύπωση: 2η Σεπτέμβριος 2013
Σχήμα: 21Χ29
Σελίδες: 48
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-567-000-9
Ετικέτες Αίσωπος
Αίσωπος: ο μεγαλύτερος μυθοπλάστης της αρχαιότητας. Έζησε γύρω στο 600 π.Χ. Δεν ξέρουμε πόσους μύθους έγραψε, σώζονται όμως 584. Από αυτούς διαλέξαμε 16 για να τους κάνουμε θέατρο για τα παιδιά. Τώρα γίνονται βιβλία. Τρία όμορφα βιβλία! Μα, θα πείτε, κυκλοφορούν τόσα βιβλία με μύθους του Αισώπου. Επειδή όμως κάθε έκδοση έχει πάντα ενδιαφέρον, δεδομένου ότι κάθε δημιουργός έχει και τον δικό του τρόπο να τους παρουσιάζει, ετοιμάσαμε τη δική μας εκδοχή. Tο πρώτο βιβλίο της σειράς περιλαμβάνει τους μύθους: «Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας», «Η Μαριγώ και το σταμνί της», «Οι δύο βάτραχοι», «Η αλεπού και τα σταφύλια», «Ο φιλάργυρος», «Ο κόρακας και το τυρί» και «Ο κάβουρας και η μάνα του». Το CD περιέχει το κείμενο και τα τραγούδια όπως παρουσιάστηκαν στη θεατρική παράσταση Αίσωπος! – Κάτι θέλει να μας πει…

Προσκλήσεις | Πρόγραμμα εκδηλώσεων

 
Ελένη Πριοβόλου

14 Μαρτίου 2017
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη, ο Πολιτιστικός και Επιστημονικός Σύνδεσμος Αιτωλοκαρνάνων και το βιβιλιοπωλείο «Επί λέξει» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Ελένης Πριοβόλου Μετά φόβου την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 και ώρα 7 μ.μ.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Πάνος Καπώνης, συγγραφέας
Ανδρέας Μήτσου, συγγραφέας
Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Μαρία Μαυροματάκη.
Θα προλογίσει ο πρόεδρος του συνδέσμου Κωστής Τσιάκαλος.
Βιβλιοπωλείο «Επί λέξει»
Ακαδημίας 32
Αθήνα , 210–33.88.054

 
Πέλα Σουλτάτου

14 Μαρτίου 2017
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου – Δημοτική Βιβλιοθήκη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος της Πέλας Σουλτάτου Ανκόρ την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 και ώρα 7.30 μ.μ.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Κώστας Καλημέρης, κριτικός λογοτεχνίας,
Νίκος Κουρμουλής, δημοσιογράφος – κριτικός λογοτεχνίας
και η συγγραφέας.
Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Σεμίνα Πανηγυροπούλου και Δημήτρης Κακαβούλας.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και η συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
Μουσείο «Μαρίκα Κοτοπούλη»
Α. Παναγούλη 17Α
Ζωγράφου

 
Ελένη Πριοβόλου

16 Μαρτίου 2017
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Περδίκης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Ελένης Πριοβόλου Μετά φόβου την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 και ώρα 7 μ.μ
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
Βιβλιοπωλείο Περδίκης
Χαροκόπου 53-55
Καλλιθέα , 210-95.25.159

 
Ανν Ένραϊτ

16 Μαρτίου 2017
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και ο Ianos σας προσκαλούν στην εκδήλωση «Οι συγγραφείς του κόσμου στον Ιανό»:
Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 και ώρα 8.30 μ.μ. η δημοσιογράφος Μαριλένα Αστραπέλλου συνομιλεί με τη βραβευμένη με Booker ιρλανδή συγγραφέα Άνν Ένραϊτ με αφορμή το νέο της βιβλίο Ο χορταριασμένος δρόμος.
Ianos
Σταδίου 24
Αθήνα , 210-32.17.917

 
Πωλ Μπέιτι

18 Μαρτίου 2017
H online λέσχη ανάγνωσης Bookworm, οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Επί λέξει σας προσκαλούν το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 και ώρα 1 μ.μ. σε ανοιχτή εκδήλωση για το μυθιστόρημα του Πωλ Μπέιτι Ο πουλημένος (Βραβείο BOOKER 2016).
Στη συνάντηση θα παρευρεθεί ο μεταφραστής του βιβλίου και συγγραφέας Νίκος Α. Μάντης.
Βιβλιοπωλείο «Επί λέξει»
Ακαδημίας 32
Αθήνα , 210–33.88.054

 
Αλέξης Σταμάτης

20 Μαρτίου 2017
Oι Εκδόσεις Καστανιώτη και ο Ianos σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Αλέξη ΣταμάτηΟ έβδομος ελέφαντας τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 και ώρα 7 μ.μ.
Θα μιλήσουν οι:
Γιάννης Μπουτάρης, δήμαρχος Θεσσαλονίκης
Σιμώνη Ξανθογιώργου, Μ.Α. Councelling Psychology, πρόεδρος της ΜΚΟ «Νηφάλιοι – Στην υγειά μας»
Στεφάνος Τσιτσόπουλος, δημοσιογράφος.
Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Εύα Σιμάτου.
Ianos
Αριστοτέλους 7
Θεσσαλονίκη , 2310-277.004


Βασίλη Κατσικονούρης

20 Μαρτίου 2017
«Θεατρικές Συναντήσεις στο café του Ιανού»:
Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 και ώρα 8.30 μ.μ. ο Νίκος Θρασυβούλου συνομιλεί σε πρώτο πρόσωπο με τον συγγραφέα και σκηνοθέτη Βασίλη Κατσικονούρη.
Ianos
Σταδίου 24
Αθήνα , 210-32.17.917

ΔΗΜΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ & EX LIBRIS

Την  Πέμπτη 16 Μαρτίου στις 20:00 εγκαινιάζονται οι δύο εκθέσεις μας:
Στην αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος (Λεμπέση 4) η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής του Δήμου Κηπουρού με τίτλο “Parallel Stories” και στον καινούργιο μας χώρο, “My art box, by technohoros” (Λεμπέση 12), η έκθεση χαρακτικών ex-libris με έργα από την συλλογή της “Italian Association ex libris” με τίτλο “Eva – La Donna Eterna”.
Ο Δήμος Κηπουρός, ένας σύγχρονος δανδής, έχοντας ως μόνα υλικά το λάδι και τον καμβά, δημιουργεί οικείες εικόνες, αποτυπώνοντας μικρές στιγμές και αντιφάσεις του κόσμου που τον περιβάλλει.  Εξετάζοντας σκωπτικά, πολλές φορές,  την «ομορφιά» της εποχής μας, μας μιλά για καθημερινές ιστορίες που εκτυλίσσονται παράλληλα, ακόμα και στον ίδιον τόπο, κόσμους τόσο κοινούς και συγχρόνως ολότελα διαφορετικούς.  Επιχειρεί να λύσει τα αινίγματα που προκύπτουν και την ίδια στιγμή θέτει στο θεατή ερωτήματα κοσμογονικά ζητώντας του επιτακτικά και εναγωνίως τις απαντήσεις.
Τα Ex libris (Λατ. Εκ των βιβλίων), είναι  μικρόσχημα  χαρακτικά έργα, όπου πριν μερικούς αιώνες λειτουργούσαν ως εύσημα ιδιοκτησιακής  επιβεβαίωσης  των πολυτελών εκδόσεων στο περιθώριο των βιβλίων, που είχαν στην κατοχή τους οι εύποροι ευγενείς. 
Επιβίωσαν όμως και φιλοτεχνούνται μέχρι τις μέρες μας, χάριν στους θαυμαστές του είδους, συλλέκτες - παραγγελιοδότες και καλλιτέχνες που κρατούν ζωντανή την παράδοση αυτή της τέχνης της χάραξης με την παραγωγή  ολοένα και νεότερων έργων, που διακινούνται και ανταλλάσσονται,  σ’ έναν ευρύ κύκλο ανθρώπων που τα εκτιμούν.
Όπως αναφέρει ο Χρήστος Γιαννάκος, μυημένος συλλέκτης χαρακτικών ex-libris, η Εύα είναι «η γυναίκα γη, που μέσα της εσπάρθηκεν και καλλιεργήθηκεν όλη η ανθρωπότης. Και μέσα από ετούτην, γεννήθηκεν ο πολιτισμός. Η τέχνη και η ποίησις.  Η εξέλιξις. Μα και ο πόνος. Η φθορά. Και η ελπίδα» ενώ προσθέτει ότι η έκθεση “Εva - La Donna Eterna είναι «μια έκθεση για τη γυναίκα, την αιώνια. Βασισμένη στον μύθο τούτης της πρώτης θηλυκής παρουσίας. Το πρώτο κάλλος που εφύτρωσεν στη Γή.

BULLYING στο Ελληνικό σχολείο. Τα παιδιά μιλούν…

BULLYING στο Ελληνικό σχολείο. Τα παιδιά μιλούν… 
Το φαινόμενο bullying αποτελεί πραγματικότητα στην κοινωνική ζωή των μαθητών που φοιτούν στα σχολεία της χώρας μας, αναγνωριζόμενο πλέον ως το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού.
Όμως η έννοιά του τυλιγμένη σε ασάφεια και σύγχυση επιφέρει ακόμα προβληματισμούς σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και ερευνητές του χώρου των κοινωνικών επιστημών.
Προωθώντας τις φωνές μιας ομάδας μαθητών και μαθητριών ηλικίας 11-12 χρόνων που συμμετείχαν σε περιστατικά ανάλογα με αυτά που χαρακτηρίζονται ως περιστατικά bullying το παρόν βιβλίο έχει στόχο να κατανοήσει και να αποτυπώσει τις απόψεις τους για το φαινόμενο, όταν αυτό εκτυλίσσεται μέσα στην δική τους κοινωνική ζωή, αλλά και έξω από αυτήν. Οι μαθητές και μαθήτριες μιλούν για τις εμπειρίες τους, τις χαρακτηρίζουν, δίνουν εξηγήσεις για την εμφάνισή τους, μιλούν για τις αντιδράσεις τους σ’ αυτές και ταυτόχρονα εξηγούν τους λόγους των συγκεκριμένων επιλογών αντίδρασής τους. Όσα τα παιδιά ‘καταμαρτυρούν’ μοιάζουν ως μία διαρκή προσπάθεια εξασφάλισης των κοινωνικά αποδεκτών προσωπικών τους ταυτοτήτων συμμορφούμενα με τα επικρατούντα κοινωνικο-πολιτισμικά στερεότυπα της τοπικής αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας μέσα στην οποία ζουν και κοινωνικοποιούνται. Μέσα στο παρόν βιβλίο μεταφέρονται μηνύματα προσωπικά, κοινωνικά, πολιτισμικά, εκπαιδευτικά, οργανωτικά τα οποία πρέπει να λαμβάνονται υπ’ όψη από όλους όσους ενδιαφέρονται για την ψυχοσωματική υγεία των παιδιών σε μια σύγχρονη, δημοκρατική κοινωνία που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και υιοθετεί τις πανανθρώπινες ηθικές αξίες.
BULLYING στο Ελληνικό σχολείο. Τα παιδιά μιλούν… 
συγγραφέας:Βάνα Νίκα
Isbn: 978-960-579-066-0
Διαστάσεις: 17Χ24
Σελίδες:192
Λιανική Τιμή: 12,00 ευρώ

Tα καλύτερα της εβδομάδας που πέρασε

ArtTravel

1

Ακτή Αμάλφι

Road trip μέσα από τις λεμονιές.
Κάντε κλικ
2

Ρώμη

Έχετε περπατήσει στην ομορφότερη γειτονιά της;
3

Ευρώπη

Οι πιο γοητευτικές παλιές πόλεις της μας αποκαλύπτονται.
Κάντε κλικ
Κάντε κλικ
4

Κόσμος

Τα 10 ακριβότερα εστιατόρια στον πλανήτη.
Κάντε κλικ