Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Νέες Κυκλοφορίες, Νέοι Πρωταγωνιστές, Νέοι Έρωτες!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Τα νέα βιβλία του διμήνου Μαΐου-Ιουνίου είναι εδώ! Ανακάλυψε τις καλύτερες προτάσεις που ετοιμάσαμε για σένα καθώς και απίθανους διαγωνισμούς, ολοκαίνουρια βίντεο, φανταστικές προσφορές και πολλά άλλα
ΔΥΣΤΟΠΙΑ


ΕΪΜΙ ΕΝΓΚΕΛ
Η ΔΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΪΒΙ
Λίγοι κατάφεραν να επιζήσουν από τον πυρηνικό πόλεμο που ξεκλήρισε τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η διεκδίκηση της εξουσίας, όμως, από τους Λάτιμερ και τους Γουέστφαλ χώρισε τη μικρή ομάδα σε δύο στρατόπεδα και προκάλεσε συγκρούσεις· οι δεύτεροι ηττήθηκαν. Πενήντα χρόνια αργότερα η ειρήνη διατηρείται με τους υποχρεωτικούς γάμους ανάμεσα στα κορίτσια της χαμένης πλευράς και τα αγόρια της νικήτριας. Φέτος είναι η σειρά μου να παντρευτώ. Με λένε Άιβι Γουέστφαλ και η αποστολή μου είναι απλή: να σκοτώσω τον γιο του προέδρου και μελλοντικό σύζυγό μου ώστε να πάρει η οικογένειά μου την εξουσία.
Έρωτας που σκοτώνει!
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ
Σειρά HEARTSIDE BAY
Καλώς ήρθατε στο Heartside Bay! Ένα σχολείο, μια παρέα, ένα απίστευτο σκηνικό δίπλα στη θάλασσα! Νεανικά χτυποκάρδια στην ακρογιαλιά και αναπάντεχα ερωτικά μπερδέματα! Γνωρίστε τη Λάιλα, τον Όλι, την Πόλι, την Ιβ, τον Σαμ, τη Ρι και τον Μαξ, ταξιδέψτε μαζί τους και ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε διαβάζοντας!




ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ




e-books
Με περισσότερες από 1.100 επιλογές τίτλων σε e-books, που αυξάνονται καθημερινά, απολαμβάνουμε την ανάγνωση σε νέα διάσταση!




ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ!

*προσωρινό εξώφυλλο
ΤΖΕΪΜΣ ΦΡΕΪ, ΝΙΛΣ ΤΖΟΝΣΟΝ-ΣΕΛΤΟΝ
ENDGAME 3
ΓΗ. ΤΩΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ. ΑΥΡΙΟ. ΤΟ ENDGAME ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ. Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ. ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΓΡΙΦΟ. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΤΟ ENDGAME ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΤΟ ENDGAME ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ.
Το 3ο μέρος της συγκλονιστικής τριλογίας που άλλαξε τους κανόνες της λογοτεχνίας έρχεται!
Πάρτε μέρος στην κλήρωση και ίσως είστε εσείς ένας από τους τρεις τυχερούς που θα διαβάσουν πρώτοι το ENDGAME 3, του Τζέιμς Φρέι! Ημερομηνία λήξης: 03/10/2016
Πάρτε μέρος στην κλήρωση!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Endgame 2: Το κλειδί του Ουρανού - ΣΑΡΑ & ΙΑΓΚΟ

The Book Thief / Η Κλέφτρα των Βιβλίων
ΠΡΟΣΩΠΑ, ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Συγγραφέας του μήνα
Έιμι Ένγκελ
Δημοσίευμα για το βιβλίο
Το αγόρι στην κορυφή του βουνού
Δημοσίευμα για το βιβλίο
Η εκλεκτή
Δημοσίευμα για το βιβλίο
Η κλέφτρα των βιβλίων
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΪΒΙ
ΕΪΜΙ ΕΝΓΚΕΛ
Όταν ο ιερέας μάς ονομάζει συζύγους, ο Μπίσοπ δεν προσπαθεί να με φιλήσει, ούτε καν στο μάγουλο, και είμαι ευγνώμων γι' αυτό. Δε νομίζω να το είχα αντέξει αν με είχε φιλήσει. Θα ήταν σαν κάποιος στον δρόμο να με αρπάζει και να κολλάει το στόμα του στο δικό μου. Μια προσβολή, καμία τρυφερότητα. Αλλά γύρω μας ζευγάρια αγκαλιάζονται και χαίρονται και οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν πρόβλημα να φιληθούν σαν να ήξεραν ο ένας τον άλλο για πολύ περισσότερο από μία ώρα. Άραγε θα είναι αυτές οι κοπέλες ευτυχισμένες σε λίγους μήνες όταν η κοιλιά τους θα είναι βαριά με ένα μωρό και όταν συνειδητοποιήσουν ότι είναι υποχρεωμένες για πάντα να κοιμούνται δίπλα σε ένα αγόρι που γνωρίζουν ελάχιστα;
Για εκείνες αυτή η τελετή αφορά τη διατήρηση της ειρήνης, την τιμή της παράδοσης που έχει συμβάλει στη σταθερότητα της κοινωνίας περισσότερο από δύο γενιές. Αλλά σε αντίθεση με αυτές, εγώ γνωρίζω πόσο εύθραυστη είναι αυτή η ειρήνη, πώς κρέμεται από μερικές μόνο λεπτές κλωστές, που ακόμα και τώρα ψαλιδίζονται. Είμαι διαφορετική από όλες αυτές τις κοπέλες που με περιβάλλουν επειδή ο γάμος με τον Μπίσοπ Λάτιμερ δεν εκπληρώνει το πεπρωμένο μου. Η αποστολή μου δεν είναι να τον κάνω ευτυχισμένο και να γεννήσω τα παιδιά του και να είμαι η σύζυγός του.
Η αποστολή μου είναι να τον σκοτώσω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ

Νεαροί ήρωες σε εμπόλεμη ζώνη
Αναμφισβήτητα, η λογοτεχνία αντλεί έμπνευση από τις ιστορικές εξελίξεις. Πολλοί συγγραφείς έχουν επηρεαστεί από τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια σημαντικών πολέμων που άλλαξαν τον παγκόσμιο χάρτη, εντάσσοντας τις υποθέσεις των βιβλίων τους σε περιόδους που έχουν γραφτεί στις σκοτεινές σελίδες της Ιστορίας του κόσμου. Και μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται βιβλία που παρουσιάζουν τον πόλεμο μέσα από τα αθώα μάτια των νέων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΥΟ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

KOZA MOSTRA - ΑΜέΡΙΚΑ | Οι Koza Mostra επιστρέφουν με νέο τραγούδι!



KOZA MOSTRA

ΑΜέΡΙΚΑ
NEW SONG

Οι KOZA MOSTRA επιστρέφουν και μας ξεσηκώνουν με το νέο τους τραγούδι "ΑΜέΡΙΚΑ"!


Το αγαπημένο συγκρότημα με την αστείρευτη ενέργεια… οι Koza Mostra,
επιστρέφει κοντά μας μουσικά με το τραγούδι "ΑΜέΡΙΚΑ"! 
Αυτή τη φορά ο μοναδικός Balkan-Ska-Punk ήχος των Koza Mostra συναντά τους φοβερούςDubioza Kolektiv των οποίων το κομμάτι με τίτλο "U.S.A.", διασκεύασαν οι Koza Mostra σε Ελληνικούς στίχους που υπογράφει ο ταλαντούχος front man και ιδρυτής των του συγκροτήματος, Ηλίας Κόζας.
Το "ΑΜέΡΙΚΑ" μιλά για τη μανία του έλληνα να φύγει από τον τόπο του.. και με άρωμα Ελλάδας μας παρασείρει σε ρυθμούς χορευτικούς!
Έχοντας κερδίσει την αγάπη του κοινού παγκοσμίως (το 2013 οι Koza Mostra ξετρέλαναν την Ευρώπη κερδίζοντας την 6η θέση στην Eurovision με το τραγούδι "Alcohol Is Free") το συγκρότημα βρίσκεται διαρκώς με μία βαλίτσα στο χέρι σε συναυλίες σε όλη την Ευρώπη.
Εικόνες από τις συναυλίες των Koza Mostra σε Ελλάδα και εξωτερικό βλέπουμε στο επίσημο lyric video του "ΑΜέΡΙΚΑ".
Koza Mostra - ΑΜέΡΙΚΑ
Δείτε εδώ το επίσημο lyric video!


 ΑΜέΡΙΚΑ - KOZA MOSTRA
Μουσική:
 Dubioza Kolektiv
Στίχοι: Ηλίας Κόζας
Αγγλικοί στίχοι:
 Dubioza Kolektiv
KOZA MOSTRA OFFICIAL FACEBOOK PAGE
https://www.facebook.com/KozaMostraOfficial

🔊 Επαγγελματικά PA ηχεία YAMAHA!!

5 Χρόνια Εγγύηση!!!