Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

NΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα 3ήμερο στη Τσαγκαράδα.


​​Κερδίστε δωρεάν διαμονή στο πολυτελές 12 Months Luxury Resort.

ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ


Πολύς είναι ο θόρυβος των τελευταίων ημερών σχετικά με απειλές για τη ζωή τους που δεχτήκαν  τόσο η Κριστίν Λαγκάρντ, όσο και ο Αλέξης Τσίπρας όταν μίλησαν για «μεγάλα κεφάλια» που δεν πληρώνουν φόρους.
Το…. φανερό «μυστικό» της Ελλάδας, το σύστημα των εχόντων, που υποχρεώνει τους μη έχοντες να πληρώνουν με το αίμα τους για χρέη άλλων προκειμένου να καλυφτούν οι μαύρες τρύπες της οικονομίας.
ΟΛΟΙ χρωστούν σε αυτή τη χώρα, ακόμα και εκείνοι που ΚΑΠΟΤΕ ήταν εντάξει με τις υποχρεώσεις τους.
Χρέη, χρέη, χρέη, που καλείται να πληρώσει ο κοσμάκης λες και εκείνος τα έκανε, εκείνος ευθύνεται για το ότι κάποιοι «δεν γουστάρουν» να πληρώσουν με την ΑΝΟΧΗ των εκαστοτε κυβερνήσεων.
Αξίζει να δούμε την είδηση, γιατί ΑΝ, λέω ΑΝ είναι αλήθεια οι ισχυρισμοί για τις απειλές κατά της ζωής, τότε όχι μόνο έχουμε ξεφύγει για τα καλά σαν … «κράτος» (λέμε τώρα) αλλά έχουν νομιμοποιηθεί οι λεγόμενοι «νταβατζήδες μας.
ΜΑΚΑΡΙ να ασχοληθεί η δικαιοσύνη, και να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.
Να και η είδηση….
«Η Κριστίν Λαγκάρντ είχε μιλήσει με νόημα για τον ναυτιλιακό τομέα που δεν πληρώνει φόρους.
 Ανάλογες καταγγελίες ότι απειλήθηκε η ζωή του είχε κάνει και ο Αλέξης Τσίπρας από τη ΔΕΘ.
 Ο υπουργός Δικαιοσύνης έστειλε επιστολή στη κα Λαγκάρντ για τα όσα υποστήριξε ώστε να βοηθήσει τις ελληνικές αρχές.
Η αποκάλυψη της διευθύντριας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ ότι δέχθηκε απειλές κατά της ζωής της, όταν μίλησε για τους έλληνες φοροφυγάδες, αλλά και οι ανάλογες καταγγελίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα έχουν προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στις εισαγγελικές αρχές, οι οποίες εξετάζουν το ενδεχόμενο να διατάξουν τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.
Συγκεκριμένα, οι εισαγγελικές αρχές εξετάζουν  το ενδεχόμενο να διατάξουν ή όχι προκαταρκτική έρευνα τόσο για την επίμαχη αναφορά της κ. Λαγκάρντ, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στους Financial Times, για απειλές κατά της ζωής της, όσο και για τις ανάλογες απειλές, που, όπως κατήγγειλε, δέχθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Υπενθυμίζεται, ότι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο κ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ έκανε λόγο για απειλές που δέχτηκε και εκείνος.
Νωρίτερα, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαρ. Αθανασίου, απέστειλε επιστολή στην κ. Λαγκάρντ με την οποία της ζητάει περισσότερες πληροφορίες για το επίμαχο θέμα, προκειμένου οι ελληνικές Αρχές να μπορούν να προχωρήσουν σε νόμιμες ενέργειες.
Στη συνέντευξή της η Κριστίν Λαγκάρντ της στους Financial Times άναψε φωτιές καθώς είπε πως όταν μίλησε για τους Έλληνες φοροφυγάδες δέχθηκε απειλές για τη ζωή της και μάλιστα εξαιτίας αυτών των απειλών, αυξήθηκε η φρουρά της.
Μάλιστα, μιλώντας με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας, η Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε πως "καλύτερα να μην πω πολλά, γιατί όπως ξέρετε στο παρελθόν όταν μίλησα για τους Έλληνες και τους φόρους τους, έλαβα απειλές για τη ζωή μου".
Ωστόσο, η Κριστίν Λαγκάρντ δεν έμεινε σε αυτό και συνέχισε και αναρωτήθηκε με νόημα: "Αλλά πληρώνει στα αλήθεια τους φόρους τους ο ναυτιλιακός τομέας; Οι άλλοι; Δεν νομίζω". Με τη φράση αυτή η Κριστίν Λαγκάρντ ουσιαστικά εξέφρασε την πεποίθηση πως οι παραπάνω δεν πληρώνουν τους φόρους τους στην Ελλάδα.
newsit
Αυτή είναι η είδηση, και η πηγή της, και περιμένουμε ΟΛΟΙ τη δικαιοσύνη να βάλει το χέρι της ΜΗΠΩΣ και διορθωθεί ΚΑΠΟΤΕ κάτι σε αυτή τη χώρα κουρελού, όπου κυβερνήσεις και λοιποί ΚΛΕΦΤΕΣ φωνάζουν, και απειλούν τον κοσμάκη, και κοιτούν να του ξεκολλήσουν και το τελευταίο περιουσιακό στοιχείο που του απέμεινε για να καλύψουν τις δικες τους οφειλές, τα δικά τους από χρόνια χρωστούμενα.
Και κοιτάξτε ειρωνεία!
Λίγες μέρες πριν «σκάσει» η καταγγελία Λαγκάρντ και Τσίπρα, είδαμε σε επανάληψη την ταινία «ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ».
Τυχαίο; Δε νομίζω.

Βασίλης Τσούγκαρης

Τα ματωμένα χρόνια (βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών) - ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗ

Τα ματωμένα χρόνια (βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών)
Συγγραφέας: Αντώνης Σανουδάκης - Σανούδος
Isbn:978-960-9692-36-6

Η πρωτοπόρος αντιστασιακή οργάνωση Παγκρήτιο Απελευθερωτικό Μέτωπο (ΠΑΜ) ιδρύθηκε στις 2 Ιουνίου 1941 στη σπηλιά Χαμαμουτζή στον Άγιο Σύλλα Ηρακλείου, από δώδεκα βενιζελικούς και εννέα δραπέτες κομμουνιστές της Κιμώλου και Φολεγάνδρου.
Απλώθηκε παγκρήτια στις 10 Ιουνίου με τον ερχομό στο Ηράκλειο και των εξορίστων της Γαύδου. Αρχηγός του ΠΑΜ ήταν ο βενιζελικός καπετάν Μανώλης Μπαντουβάς. Τα εξέχοντα στοιχεία της Αριστεράς στο ΠΑΜ (Μ. Βαφειάδης, Πορφυρογένης, Αναστασιάδης, Βλαντάς, Λ. Στρίγκος κ.ά.) επέστρεψαν το ίδιο καλοκαίρι στην Αθήνα και, ως οι μόνοι ελεύθεροι, επανίδρυσαν την Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. και έχοντας εμπειρία της λαϊκής ενότητας του ΠΑΜ, ίδρυσαν κατ’ αναλογίαν το ΕΑΜ.
Η λαϊκή ενότητα της Κρήτης, ως ΠΑΜ και ΕΑΜ θα κρατηθεί ως το τέλος του 1943, που θα διασπασθεί από μεθοδεύσεις των Άγγλων. Οι πρώην οπλαρχηγοί τού καπετάν Μπαντουβά, με αρχηγό τον καπετάν Ποδιά, πρώην υπασπιστή του Μπαντουβά, θα ιδρύσουν τον ΕΛΑΣ και το 1947 τον Δ.Σ.Ε.
Οπλαρχηγός στο ΠΑΜ και στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ υπήρξε ο καπετάν Μιχάλης Σαμαρίτης, γόνος ηρωικής οικογένειας. Πολέμησε στα οχυρά της Μακεδονίας, στη Μάχη της Κρήτης, συμμετείχε στο ΠΑΜ και το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, γνώρισε τις εξορίες στα ξερονήσια. Η μαρτυρία του είναι εξαιρετική, ως μόνος καπετάνιος της Αριστεράς που επέζησε, χρήσιμη ως προφορική ιστορία, ενώ αποτελεί πολύτιμο κεφάλαιο του τόπου και της νεολαίας, με την επανεμφάνιση της νέας βαρβαρότητας.
Ένα πολύτιμο βιβλίο, που βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών και αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη για τη σημερινή και τις επόμενες γενιές των Ελλήνων, που αναφέρεται σε μια μεγάλη μορφή της Αριστεράς, τον καπετάνιο του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ Κρήτης Μιχάλη Σαμαρίτη, με την υπογραφή του Αντώνη Σανουδάκη.
Ο καπετάν Μιχάλης Σαμαρίτης προέρχεται από μια ηρωική οικογένεια. Όπως αναφέρει και το οπισθόφυλλο, «πολέμησε στα οχυρά της Μακεδονίας, στη Μάχη της Κρήτης, συμμετείχε στο ΠΑΜ και το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, γνώρισε τις εξορίες στα ξερονήσια. Η μαρτυρία του είναι εξαιρετική, ως μόνος καπετάνιος της Αριστεράς που επέζησε, χρήσιμη ως προφορική ιστορία, ενώ αποτελεί πολύτιμο κεφάλαιο του τόπου και της νεολαίας, με την εμφάνιση της νέας βαρβαρότητας».
Φωνή λαού... «Πυρ» κατά διαδηλωτών
Είναι πολύ σημαντικό το απόσπασμα της συνέντευξης που πήρε ο Αντώνης Σανουδάκης από τον Μιχάλη Σαμαρίτη, για το πιο μαζικό, ίσως, αγροτικό συλλαλητήριο που γνώρισε μέχρι σήμερα η Κρήτη. Αυτό του καλοκαιριού του '61, που η τότε (δημοκρατική) κυβέρνηση διέταξε το στρατό να... πυροβολήσει τους διαδηλωτές!
«Σε μια στιγμή που η επιτροπή εζητούσε να μπει μέσα εις το νομάρχη και που ο νομάρχης πεισματικά αρνιότανε να δεχτεί την επιτροπή των αγροτών, εσυνέβηκεν ένα επεισόδιο εις την πλατεία της Νομαρχίας μεταξύ αγροτών και στρατιωτών. Ένας αξιωματικός, κατώτερος αξιωματικός, φαίνεται, έδωσενε εντολή στους στρατιώτες να μασε χτυπήσουνε. Οι στρατιώτες, όμως, άρχισαν να βάλλουν στον αέρα και πολλοί απ' αυτούς άρχισαν να μας παραδίδουν τα όπλα. Ένας, μάλιστα, παρέδωσεν ένα οπλοπολυβόλο.
Ο στρατηγός τα 'χάσενε, βέβαια, όταν είδεν ότι δεν εκτελούταν η διαταγή, την οποία είχενε δώσει, γιατί ασφαλώς η εντολή προερχόταν από τον ανώτερο αξιωματικό, δηλαδή από το στρατηγό και όχι από τον κατώτερο. Ο στρατηγός, δε, μετά δικαιολογήθηκενε ότι ήταν πρωτοβουλία του αξιωματικού αυτουνού κι έδωσενε την εντολή "πυρ" κι εγύριζενε γύρω εις την πλατεία κι εφώναζενε εις τους αγρότες ότι "παιδιά, σταματήσετε, οι στρατιώτες δεν πρόκειται να σας χτυπήσουνε" και όταν πλέον η Νομαρχία είδενε ότι ο στρατός όχι μόνο δε χτυπούσενε το συλλαλητήριο, αναγκάστηκε να ειδοποιήσει δύο πυροσβεστικές αντλίες και κατεύθασαν έξω από τη Νομαρχία και άρχισαν να ρίχνουν με τις αντλίες νερό εις τους αγρότες.
Τότε επιτέθηκαν οι αγρότες, αναγκάστηκαν οι οδηγοί και η ομάδα των πυροσβεστών να εγκαταλείψουν τις πυροσβεστικές αντλίες και να φύγουν. Είχανε, βέβαια, γίνει κι εντωμεταξύ τραυματισμοί, πολλοί τραυματισμοί και από τους αστυνομικούς και από τους απεργούς»...

ALINCO DR-138-H mobile VHF - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

ALINCO DR-138-H mobile VHF


Γερή κατασκευή, ισχύ εξόδου 60W, Στρατιωτικες προδιαγραφες Military Standards 810G
Specifications

Frequency range TX (transmitter)
  • 144.000 - 145.9975 MHz factory
  • modifiable (ca. 136-174 MHz)
  • Frequency range RX (receiver)
  • 144.000 - 145.9975 MHz factory
  • modifiable (ca. 136-174 MHz)
  • Transmission power
  • 10W / 25W / 60W switchable
  • Operating mode
  • FM
  • Channel spacing
  • 2.5 / 5 / 6.25 / 8.33 / 10 / 12.5 / 15/20/25/30/50 kHz
  • Memory channels
  • 200
  • Features & Functions
    • Display and keypad with backlight
    • Schmallband / broadband operation selectable (Wide / Narrow)
    • various scanning modes (including CTCCS & DCS Scan)
    • numerous selective process integrated (2-Tone / 5-Tone / CTCSS / DCS / DTMF / ANI / 1750 Hz tone ...)
    • programmable repeater offset
    • Voice compander
    • alphanumeric labeling of storage locations
    • Keyboard lock programmable
    • Stun / Kill / Revive function
    • Monitor function
    • pure receiver operation (TX Off Setup)
    • Time-out timer
    • APO function
    Microphone connector
  • 8-pin
  • Antenna connector
  • PL-259 connector
  • Power supply
  • 13.8 VDC + / -15%
  • Dimensions in mm (WxHxD)
  • 145 x 47 x 190
  • Weight
  • 1,2 kg
  • ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

    Λεωνίδας Καβάκος-Yuja Wang: Συναυλία στο Μέγαρο / Εγγραφές στο Εργαστήρι Μουσικής Παιδείας

    Ακούστε το ραδιοφωνικό σποτ

    Ελεύθερο Εργαστήρι Μουσικής Παιδείας
    Συνεχίζεται για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 ο επιτυχημένος θεσμός, με νέα θεματολογία.
    Ο πρώτος φετινός κύκλος με τίτλο
    Τέχνες και Μουσική
    περιλαμβάνει οκτώ σεμινάρια που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο:
    Μουσική και χορός. Ένας ευτυχισμένος γάμος στην ιστορία της τέχνης,
    Νίκος Λαάρης (8,15,22/10/2014)
    Μουσική και θέατρο. Και εγένετο...Όπερα,
    Πάρις Μέξης (29/10-5,12/11/2014)
    Μουσική και ζωγραφική. Μεταμορφώσεις του Ορφέα, Αλεξάνδρα Γουλάκη Βουτυρά (19,26/11 2014)
    Από τις 24 Σεπτεμβρίου στις 10:00 π.μ. οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους είτε ηλεκτρονικά στη διευθυνση www.mmb.org.gr είτε επί τόπου στη Βιβλιοθήκη κατά τις ώρες λειτουργίας της (10:00-16:45).
    Κόστος συμμετοχής:
    50 ευρώ για όλο τον κύκλο του εργαστηρίου.
    Περισσότερες πληροφορίες

    MUSICA
    Χορωδία των Φίλων της Μουσικής
    Πρόσκληση συμμετοχής νέων μελών
    Για δεύτερη χρονιά συνεχίζονται τα μαθήματα-πρόβες της μικτής χορωδίας ενηλίκων των Φίλων της Μουσικής, με μουσική διεύθυνση και διδασκαλία της
    Ρόζης Μαστροσάββα.
    Νέα μέλη γίνονται δεκτά μετά από ακρόαση.
    Οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου
    Περισσότερες πληροφορίες

    Εργαστήρι Γιουκαλίλι
    Πρόσκληση ενδιαφέροντος και εγγραφές
    Μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου έτους λειτουργίας του Εργαστηρίου ΓΙΟΥΚΑΛΙΛΙ, με τον καθηγητή κιθάρας Μιχάλη Σουρβίνο, το τμήμα συνεχίζει τα μαθήματα και την περίοδο 2014-2015 σε ένα πιο προχωρημένο, ημιεπαγγελματικό επίπεδο.
    Επιλογή νέων μαθητών:
    Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου14:00-15:00
    Αίθουσα Διδασκαλίας της Βιβλιοθήκης
    Δηλώσεις συμμετοχής: irinikriki@megaron.gr
    Περισσότερες πληροφορίες

    Αλλαγή πλάνων και ημερομηνίας για το 10ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών!

    Αλλαγή πλάνων και ημερομηνίας για το 10ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών!
    Αλλάζει όπως φαίνεται, οριστικά αυτή τη φορά, η τελική ημερομηνία για το 10ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών.
    Δείτε όλο το ρεπορτάζ για τη νέα ημερομηνία του 10υ Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών, εδώ.
    e-Pontos
    Με σεβασμό στην Ιστορία και την Παράδοση...
    info@e-pontos.gr
    www.e-Pontos.gr
    e-Pontos Radio
    Ακολουθήστε το e-Pontos στα Social Media


    International Conference inviting Participants

    Theater - Dance - Music - Visual and Multimedia Art - Arts Administration - 
    Performing Arts Training - Theater Design and Technology
    International Conference 
    is inviting Participants to the marble city of Carrara, Italy!
    Conference dates:
    18 - 22 December 2014
    The conference meeting is highly recommended to performing arts practitioners and researchers from different countries searching for international network and new collaboration partners: performing arts academics, arts educators and teachers, performers of various genres and techniques, theater directors, dancers and choreographers, arts administrators and producers, musicians, stage designers costume designers, mask makers, multimedia artists, scriptwriters, playwrights, theater critics and arts journalists.
    The programme is being regularly updated, please follow the news.
    Programme and registration details:


    VHF MARINE POLMAR NAVY-08 PORTABLE - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

    VHF MARINE POLMAR NAVY-08 PORTABLE

    ΦΟΡΗΤΟΣ VHF marine πομποδέκτης   
    Σχεδιασμένος για να είναι ένας αξιόπιστος πομποδέκτης VHF, το NAVY-08 προσφέρει υψηλές επιδόσεις, με ενσωματωμένο μικροεπεξεργαστή ελέγχου που παρέχει ρύθμιση σε θαλάσσιες ζώνες VHF καθώς και dual-watch λειτουργίες και κανάλια μνήμης.
    Κανάλι 16 Switch
    Παρέχει γρήγορη πρόσβαση στο κανάλι 16, το θαλάσσιο κανάλι που χρησιμοποιείται συχνά.
    PLL (Phase Lock Loop)
    Παρέχει ακριβή και σταθερή επιλογή καναλιού.
    ρύθμιση αποκοπής
    Βοήθεια εξάλειψη του θορύβου μεταξύ των μεταδόσεων.
    Κλείδωμα
    Σας επιτρέπει να κλειδώσετε το πληκτρολόγιο προκειμένου να αποφευχθούν οι έλεγχοι από λάθος πάτημα.
    Υψηλή / Χαμηλή Επιλογή ενέργειας
    Σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε ενέργεια επιλέγοντας την κατάλληλη ισχύ εκπομπής για μεγάλες ή μικρές αποστάσεις.
    Ένδειξη στάθμης μπαταρίας
    Δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας.
    Οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό
    Σας επιτρέπει να λειτουργήσετε τον πομποδέκτη σε σκοτεινό περιβάλλον.
    Κανάλια μνήμης
    Σας επιτρέπει να αποθηκεύουν τα κανάλια όπως τα κανάλια μνήμης.
    Διπλή / Tri-ρολόι
    Σας επιτρέπει να επιλέξετε να DW / κανονική λειτουργία ή TRI / κανονική λειτουργία.
    Παραδίδεται με: • handstrip κλιπ ζώνης • εγχειρίδιο χρήσης
    TECHNICAL DATA Frequency range X 156.025 -157.425 MHz - RX 156.300-162.000 MHz
    RF Power 0.8 or 5W (selectable)
    Audio distortion 5%
    Antenna Impedence 50 Ohm
    Sensivity at 12dB SINAD 0.25μV S/N Ratio (20dB) 0.8μV
    Squelch sensivity Treshold: -8dBμV (EMF) Audio output power 200mW con 10% THD
    Power supply “AA” 4 x batteries
    Operating temperature -15°C to +55°C
    Dimension (H x L x D) 123 mm x 60 mm x 37 mm
    Weight 190g (without batteries)

    ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

    Τα 20+1 πιο κουκλίστικα χωριά στον κόσμο.


    Φανταστικά χωριουδάκια στην αγκαλιά ενός υπέροχου φυσικού τοπίου. Δείτε τα!!!

    Μόνο για αυτή την εβδομάδα -20% σε όλους τους Servers


    ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

    ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
    ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
    ΑΘΗΝΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014/0400 UTC

    - ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
    - ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
    ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
    ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
    ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ
    ΜΕΡΟΣ 1
    ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
    ΜΕΡΟΣ 2
    ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 16-09-14/21 UTC
    ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1008 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ
    1022 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
    ΜΕΡΟΣ 3
    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 04 UTC
    ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
    ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
    ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΜΠΟΥΤ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΜΕΛΙΤΑ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΓΚΑΜΠΕΣ
    ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΣΙΔΡΑ
    ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
    ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
    ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
    ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 21.00 ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 21.00 ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΤΑΥΡΟΣ
    ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
    ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΔΕΛΤΑ
    ΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
    ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5
    ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ
    ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
    ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
    ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
    ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΚΑΡΠΑΘΙΟ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
    ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
    ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
    ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΒΟΡΕΙΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
    ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
    ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ
    ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
    ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
    ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
    ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
    ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
    ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
    ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 24.00 5 Η 6.
    ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
    ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΘΡΑΚΙΚΟ
    ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
    ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

    ΜΑΡΜΑΡΑ
    ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
    ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 6 Η 7. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
    ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7 ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ
    4. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
    ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

    Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

    ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
    ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
    ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17-09-2014 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

    ΜΕΡΟΣ 1
    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 17-09-2014
    ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

    ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ. ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
    ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.
    ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 4 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
    ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΩΝ ΟΜΒΡΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 2 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
    ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
    ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
    ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
    ΑΤΤΙΚΗ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
    ΜΕΡΟΣ 2
    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 18-09-2014
    ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 3 ΜΕ 4, ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ AΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

    4*Volos Palace με Ημιδιατροφή ΚΑΙ Παιδί|-50%


    4* Volos Palace Hotel - Βόλος

    Βόλος με 189€ από 380€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο για όλο το Καλοκαίρι, σε 4* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 50%)

    189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στον Βόλο για όλο το Καλοκαίρι, στο 4 αστέρων Volos Palace Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό με ποτά και αναψυκτικά) σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
    €189 από €380 Κέρδος €191 Έκπτωση 50%
    4* Volos Palace Hotel - Βόλος
    Βόλος


    Περισσότερες Προσφορές

    Αράχωβα με 109€ από 218€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Bio-Breakfast

    (Έκπτωση 50%)

    €109 από €218 -50%
    Skamnos Boutique Hotel - Αράχωβα
    Αράχωβα
    109€ από 218€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Αράχωβα, σε δίκλινο δωμάτιο με Bio-Breakfast, στο Skamnos Boutique Hotel! Προσφέρεται Welcome Drink και για κάθε ημέρα διαμονής απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Ελεύθερη χρήση της Sauna και του Hamam για μία ημέρα! Παρέχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 15:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες με θέα το δάσος του Παρνασσού στην Αράχωβα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Πόρτο Χέλι με 198€ από 400€ (-51%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 51%)

    €198 από €400 -51%
    4* AKS HINITSA BAY - Πόρτο Χέλι
    Πόρτο Χέλι
    198€ από 400€ ( Έκπτωση 51%) στο 4 αστέρων Ξενοδοχείο AKS HINITSA BAY KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Πόρτο Χέλι! Προσφέρεται Απεριόριστη Κατανάλωση σε Κρασί, Μπύρες, Αναψυκτικά και Εμφιαλωμένο Νερό κατά την διάρκεια του Δείπνου! Ελεύθερη Είσοδος στο Μini Club για τους μικρούς μας φίλους καθώς και Ελεύθερη Είσοδος με ένα παγωτό και ένα χυμό για 2 Παιδιά έως 12 ετών στο Θαλάσσιο Πάρκο στο AKS Porto Heli για όλες τις ημέρες! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την γιορτή της Αρμάτας!!!

    Ρίο με 245€ από 490€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Πλήρη Διατροφή+Κρασί σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 50%)

    €245 από €490 -50%
    4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο
    Ρίο
    245€ από 490€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 11 ετών, στο 4 αστέρων Porto Rio Hotel & Casino μέλος των STAR HOTELS, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) ΚΑΙ Κρασί σε όλα τα γεύματα, σε δίκλινο δωμάτιο στο Ρίο! Aπολαύστε 4 ημέρες πολυτέλειας δίπλα στο κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

    Αρχαία Ολυμπία με 165€ από 330€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε Superior δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 50%)

    €165 από €330 -50%
    5* Arty Grand Hotel - Αρχαία Ολυμπία
    Αρχαία Ολυμπία
    165€ από 330€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 5 αστέρων Arty Grand Hotel στην Αρχαία Ολυμπία, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Superior δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Ηamam και του Jacuzzi! Προσφέρεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να χαρείτε κάθε ομορφιά στον ιστορικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Καρπενήσι με 179€ από 496€ (-64%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 64%)

    €179 από €496 -64%
    5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι
    Καρπενήσι
    179€ από 496€ ( Έκπτωση 64%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ένα Relax Massage, ένα Back Side Massage και μία Θεραπεία Προσώπου! Προσφέρεται μια χρήση καθημερινά της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam και της Sauna και ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας Μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων και φουσκωτό ξηράς! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να χαρείτε το μαγικό τοπίο του Καρπενησίου! Για όσους διαμείνουν από 04/09 έως 18/09 θα έχουν την ευκαιρία να είναι μαζί με την αποστολή Mπάσκετ της Cska Moscow που πραγματοποιεί την προετοιμασία της!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Τρίκαλα Κορινθίας με 99€ από 198€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

    (Έκπτωση 50%)

    €99 από €198 -50%
    Αρχοντικό Φιαμέγκου - Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας
    Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας
    99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας, στο Αρχοντικό Φιαμέγκου σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται 2 Ποτήρια Κρασί για καλωσόρισμα καθώς και Ελεύθερη Χρήση της Sauna και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Εύβοια με 79€ από 158€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

    (Έκπτωση 50%)

    €79 από €158 -50%
    Stefania Hotel - Εύβοια
    Εύβοια
    79€ από 158€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 Hμέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών πάνω στο Κύμα, στην Εύβοια στο Stefania Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Καρπενήσι με 74€ από 148€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

    (Έκπτωση 50%)

    €74 από €148 -50%
    Ξενώνας Σεμέλη - Καρπενήσι
    Καρπενήσι
    74€ από 148€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών στο Καρπενήσι, στο Ξενώνα Σεμέλη σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Διασχίστε το Αλπικό τοπίο του Καρπενησίου, θαυμάστε το ζωντανό μνημείο της φύσης και απολαύστε τις πανέμορφες διαδρομές! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Βυτίνα με 133€ από 272€ (-51%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο!

    (Έκπτωση 51%)

    €133 από €272 -51%
    Nymfasia Arcadia Resort - Βυτίνα
    Βυτίνα
    133€ από 272€ ( Έκπτωση 51%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Βυτίνα, με Ημιδιατροφή σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο στο Nymfasia Arcadia Resort! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Ποτό και Παραδοσιακά Χειροποίητα Γλυκίσματα για καλωσόρισμα! Παρέχεται χρήση ποδηλάτων καθημερινά για να απολαύσετε τις βόλτες σας στη φύση, καθώς και Late check out στις 18:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Καμένα Βούρλα με 179€ από 358€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 50%)

    €179 από €358 -50%
    5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
    Καμένα Βούρλα
    179€ από 358€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στα Καμένα Βούρλα! Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας και Παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Τήνος με 79€ από 158€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

    (Έκπτωση 50%)

    €79 από €158 -50%
    Aeolos Bay Hotel - Τήνος
    Τήνος
    79€ από 158€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στην Τήνο, στο Aeolos Bay Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 ημέρες ηρεμίας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    All Inclusive στο Πλατύστομο με 199€ από 400€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 50%)

    €199 από €400