Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ | Αλέξανδρος Μαλλιάς | Books Plus

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ | Ατομικισμός και φιλία | ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΙΒΑΚΟΥ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ι. ΣΙΔΕΡΗΣ 

Το βιβλίο εστιάζει την προσοχή του στους νέους, μορφωμένους Έλληνες, ως φορείς μιας πιο ώριμης (εν σχέσει με αυτήν των γονέων τους) ατομικότητας, που ήδη ξεπροβάλλει μέσα από τα χαλάσματα τις κρίσης, αλλά και από τις ριζικές πολιτισμικές μεταβολές που φέρει μαζί του ο 21ος αιώνας. Η Ιωάννα Τσιβάκου, αφού επεξεργάζεται το διαθέσιμο εμπειρικό υλικό, συμπεραίνει πως βρισκόμαστε πλέον μακριά από το οικογενειακό άτομο των προηγουμένων δεκαετιών. Οι μορφωμένοι νέοι της ελληνικής κοινωνίας ως προς τις αξιακές τους πεποιθήσεις ευθυγραμμίζονται λίγο ή πολύ με τους νέους του δυτικού κόσμου, καθώς δίνουν προτεραιότητα στην προσωπική τους αυτοπραγμάτωση και αυτοεκτίμηση.
Ωστόσο, η αναζήτηση από τους νέους μιας αυτοπραγμάτωσης και ελευθερίας συμβατών με τα ιδεώδη της φιλελεύθερης δημοκρατίας, παρότι φθάνει αργοπορημένα στην ελληνική κοινωνία, μοιάζει ανερμάτιστη και ανεδαφική, ωθώντας τους νέους ν’αποζητούν υπέρτατες ατομικιστικές αξίες, χωρίς εμβάθυνση στα ερωτήματα «ποιος είμαι» και «από πού προέρχομαι». Εξ αιτίας αυτού, η εκ μέρους τους ένθερμη υποστήριξη της προσωπικής αυτογνωσίας προσκόπτει, πέραν των θεσμικών εμποδίων, και στην μη ηθική προσέγγιση του προσώπου του άλλου. Επίσης, ελλιπής μοιάζει και η αντίληψή τους για τη φιλία, η οποία προβάλλεται μεν ως σχέση ουσιαστική για τη ζωή τους, εν τούτοις, το συναίσθημα με το οποίο την επενδύουν μαρτυρεί την αναγωγή της σε πεδίο ναρκισσιστικής επιβεβαίωσης του εγώ.
Τις ανεπάρκειες μιας τέτοιας αυτοπραγμάτωσης και φιλίας επιχειρεί το βιβλίο να αναδείξει, επιχειρώντας να ρίξει λίγο φως στον πλούτο των νοημάτων και των κοινωνικών καταστάσεων που έχουν αναγάγει τις εν λόγω έννοιες σε πολύτιμα πνευματικά αποκτήματα του ανθρώπου. Περισσότερα   
Βιογραφικό Ιωάννας Τσιβάκου
Η Ιωάννα Τσιβάκου ανήκει στη φοιτητική γενιά της δεκαετίας του 1960, όταν τη νεολαία ενέπνεε το άρθρο 114 του Συντάγματος για ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη. Σήμερα είναι ομότιμη καθηγήτρια του Παντείου Πανεπιστημίου. Καθ' όλη τη διάρκεα της διδασκαλίας της, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου αρχικά και του Παντείου εν συνεχεία, εντρύφησε στην κοινωνιολογία των οργανώσεων. Εστίασε τη μελέτη της στην κοινωνική και ιδεολογική διάσταση των θεσμών και των κοινωνικών σχέσεων, ιδιαίτερα στους σύγχρονους τόπους κοινωνικής δράσης όπου το υποκείμενο συμπλέκεται με την ψηφιακή τεχνολογία. Συνεργάστηκε με γνωστά ακαδημαϊκά και ερευνητικά κέντρα των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ είναι μέλος της επιστημονικής επιτροπής διεθνών περιοδικών. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά και συλλογικούς τόμους, ενώ βιβλία της έχουν κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις «Θεμέλιο», «Νεφέλη» και «Ι. ΣΙΔΕΡΗΣ».
                                                                        

 Follow Us On:   
                    ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ι. ΣΙΔΕΡΗΣ | Σόλωνος 116, Αθήνα | Τ: 210 3833434 | W: www.isideris.gr

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ | ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Πέμπτη 1η Μαρτίου στις 19:00
Ινστιτούτο ΓκαίτεΟμήρου 14-16, Αθήνα
Οι Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης σας προσκαλούν
στην παρουσίαση του συλλογικού τόμου: 
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ  
την Πέμπτη 1η Μαρτίου στις 19:00 στο Ινστιτούτο Γκαίτε, Ομήρου 14-16 
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Δούκας Καπάνταης
Διευθυντής Eρευνών στην Ακαδημία Αθηνών, Κέντρο Ερεύνης
της Ελληνικής Φιλοσοφίας
Σπύρος Ράγκος
αν. Καθηγητής στο Τμήμα Φιλολογίας, Πανεπιστήμιο Πατρών
Γιάννης Στεφάνου
επ. Καθηγητής στο Τμήμα Ιστορίας, Φιλοσοφίας της Επιστήμης,
Πανεπιστήμιο Αθηνών
Γιώργος Καραμανώλης
επιμελητής του έργου, αν. Καθηγητής Φιλοσοφίας στο Τμήμα Φιλοσοφίας, Πανεπιστήμιο Βιέννης 
Για το βιβλίο:
Η αρχαία φιλοσοφία είναι μεν μία ορισμένη περίοδος της ιστορίας της φιλοσοφίας, είναι όμως και η περίοδος εκείνη στην οποία το πεδίο της φιλοσοφίας, όπως το γνωρίζουμε στο δυτικό κόσμο τουλάχιστον, διαμορφώνεται και κρυσταλλώνεται, τόσο όσον αφορά τα ερωτήματα που τίθενται, αυτά που σήμερα αποκαλούμε φιλοσοφικά ερωτήματα, όσο και τους τρόπους διαχείρισής τους. Η αρχαία φιλοσοφία αποτελεί ωστόσο και ένα αντικείμενο που αφορά όχι μόνο τους έχοντες ειδικά φιλοσοφικά ενδιαφέροντα, αλλά και κάθε μορφωμένο άνθρωπο, στο βαθμό που ένα μεγάλο μέρος του εννοιολογικού μας ορίζοντα συγκροτήθηκε στα έργα και μέσα από τις συζητήσεις των φιλοσόφων της ελληνορρωμαϊκής αρχαιότητας. Ο εννοιολογικός αυτός ορίζοντας διαμόρφωσε με τη σειρά του μια πλειάδα πολιτιστικών και πνευματικών φαινομένων, όπως την πολιτική και επιστημονική μας σκέψη, τον νομικό μας πολιτισμό, τη χριστιανική θεολογία.
Τα κείμενα του τόμου στοχεύουν αφενός να εισαγάγουν τον ενδιαφερόμενο στους βασικούς τομείς της αρχαίας φιλοσοφίας (π.χ. λογική, γνωσιοθεωρία, ηθική), όσο και να διεγείρουν το ενδιαφέρον του αναγνώστη για ζητήματα κεντρικής σημασίας για την εννοιολογική μας συγκρότηση, όπως είναι η σχέση αισθητού και νοητού, ατομικού και κοινού καλού, λόγου και συναισθήματος, ή της δομής της γνώσης. Τα κεφάλαια του τόμου είναι θεματικά οργανωμένα και είναι γραμμένα από Έλληνες ειδικούς που δραστηριοποιούνται σε ακαδημαϊκά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΤΟ SOUNDTRACK ΤΟΥ "THE SHAPE OF WATER" ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ "ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ" ΣΤΑ BAFTA

ΑLEXANDRE DESPLAT
ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ” ΓΙΑ TO THE SHAPE OF WATER SOUNDTRACK ΣΤΑ BAFTA’S
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ OSCAR
Μετά την επιτυχία του στα Golden Globeο συνθέτης Alexandre Desplat κέρδισε το βραβείο ‘Best Original Music’ στα British Academy Film Award (BAFTA) χθες το βράδυγια το soundtrack του The Shape of WaterΤο The Shape Of Waterκέρδισε επίσης το βραβείο για το ‘Best Production Design’ και ο σκηνοθέτης Guillermo Del Toro κέρδισε το βραβείο για το ‘Best Director’.
Δες εδώ την ομιλία του Alexandre Desplat:
cid:image005.png@01D3A97B.782E05F0
Το The Shape of Water είναι επίσης υποψήφιο για το Best Original Score στα Oscars – η ταινία συγκέντρωσε συνολικά 13 υποψηφιότητες (περισσότερες από κάθε άλλη ταινία για φέτος).
Ο Desplat ανέλαβε τη σύνθεση και την παραγωγή της μουσικής του The Shape of Water με τη συνοδεία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Λονδίνου. Η σταρ της όπερα Renée Fleming τραγουδάει επίσης στο ‘Youll Never Know’, το οποίο δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες της ταινίας από τον Desplat.
Δες εδώ το Official Music Video του “You’ll Never Know”:
cid:image038.jpg@01D3A409.F0C5C470
Βρες εδώ το The Shape Of Water Soundtrack:

🎆 Κλείνουμε τα 25 και το γιορτάζουμε με προσφορές στις 25 κάθε μήνα!



Αγοράζεις 2, αλλά θα λάβεις 3!
Κλείνουμε τα 25 και το γιορτάζουμε! Ο αριθμός αυτός που σημαίνει τόσα για μας αποκτά άλλο νόημα και για εσάς, καθώς στις 25 κάθε μήνα σάς περιμένουν ειδικές τιμές και αποκλειστικές προσφορές από το e-shop μας.
Έχοντας συμπληρώσει πλέον ένα τέταρτο του αιώνα, νιώθουμε χαρούμενοι και περήφανοι. Κι επειδή τίποτα από όσα ονειρευτήκαμε δεν θα γινόταν πραγματικότητα χωρίς εσάς, τους αναγνώστες, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που μας φέρατε στην κορυφή.
Λένε πως στους δύο τρίτος δεν χωρά. Κι όμως. Όχι μόνο χωράει, αλλά είναι και δωρεάν. Κι επειδή ο αριθμός 25 είναι ο τυχερός μας φέτος, παραγγέλνοντας δύο βιβλία από τα 25 της λίστας που θα βρείτε ΕΔΩ, σας κάνουμε δώρο άλλο ένα (από την ίδια λίστα) που εσείς θα επιλέξετε (σημειώστε τον τίτλο του δωρεάν βιβλίου στα σχόλια της παραγγελίας σας).
Οι επιλογές πολλές: από κλασικά αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας μέχρι βιβλία κορυφαίων σύγχρονων λογοτεχνών που αξίζει να διαβάσει κανείς, από κλασικά νουάρ μέχρι σύγχρονα αστυνομικά από τους μάστερ του είδους που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον ως την τελευταία σελίδα.
Τον νου σας! Η προσφορά ισχύει από τα μεσάνυχτα (00:01) της Κυριακής (25/2) και για ένα ακριβώς 24ωρο (μέχρι τις 23:59). Αυτή την Κυριακή χαλαρώστε στον καναπέ σας και επιλέξτε τα βιβλία που σας ταιριάζουν!
Για παραγγελίες άνω των 15 € τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ήταν Μαζί Σου: Όταν η Γιώτα Νέγκα τραγουδά Στέφανο Κορκολή & Νίκο Μωραΐτη


ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ
ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
Μουσική: Στέφανος Κορκολής
Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης


Το νέο single της Γιώτας Νέγκα με τίτλο «Ήταν μαζί σου», αγαπήθηκε από το πρώτο κιόλας άκουσμα. Η εκφραστική ερμηνεία της αγαπημένης τραγουδίστριας σε μία δημιουργία των Στέφανου Κορκολή (μουσική) και Νίκου Μωραΐτη (στίχοι), καταφέρνει να ξυπνήσει αναμνήσεις από τις σπουδαίες λαϊκές φωνές του παρελθόντος.
Η Γιώτα Νέγκα, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της με το νέο label Panik Oxygen, κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο με τη νέα της δισκογραφική δουλειά όσο και με τις live εμφανίσεις της.  Η εκφραστική της ερμηνεία, εντός και εκτός σκηνής, ομολογουμένως χαρακτηρίζει τη σύγχρονη έντεχνη - λαϊκή σκηνή με το ύφος, τη χροιά και τη ζεστασιά της.
Το νέο τραγούδι αποτελεί ένα κράμα μεταξύ λαϊκού ήχου με ζεϊμπέκικο ρυθμό και έντεχνου λόγου, με τις λέξεις να μεταμορφώνονται σε εικόνες μέσα από την έκφραση και τον συναισθηματισμό της ερμηνείας της Γιώτας Νέγκα. 

OFFICIAL LYRIC VIDEO:
ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
Ερμηνεία: Γιώτα Νέγκα
Σύνθεση: Στέφανος Κορκολής
Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης

Παραγωγή: Στέφανος Κορκολής, Αντώνης Παπαβομβολάκης
Προγραμματισμός, editing, ηχοληψία: Αντώνης Παπαβομβολάκης (Music Row Studios)
Ηχοληψία τυμπάνων-μπάσου: Λουκάς Λυμπέρης (Prova Studios)

Τύμπανα: 'Αλκης Μυσιρλής
Μπάσο: Γιάννης Γρηγορίου
Μπουζούκι, μπαγλαμά: Μανώλης Καραντίνης
Ακουστική κιθάρα: Δημήτρης Παπαβομβολάκης

Μίξη: Αντώνης Παπαβομβολάκης (Music Row Studios)
Mastering: BK Studios

Στίχοι / Lyrics:
Εγώ και η ζωή μου χωριστά
αντικριστά
πάντα δυο ξένοι
εγώ από αυτή περίμενα πολλά
κι αυτή πολλά
να περιμένει
 
Γιατί κι οι δυό είχαμε όνειρα πουλιά
σ' άλλη στεριά ταξιδεμένα
μα μείνανε τα χέρια μου κλειστά
πέτα εσύ και ξέχνα εμένα
 
Γιατί κι οι δυό είχαμε όνειρα πουλιά
σ' άλλη στεριά...
 
R:
Το μόνο που κατάφερα μαζί
μες στη ζωή, για συλλογίσου
Το μόνο που κατάφερα μαζί
μες στη ζωή, ήταν μαζί σου.
 
Εγώ τώρα απ' όλα χωριστά
μάτια κλειστά
γραμμή σβησμένη
Γιατί άλλοι γεννήθηκαν νησιά
Κι άλλοι γκρεμοί
κατεστραμμένοι
Γιατί να ζούνε άλλοι τη χαρά
εκεί μπροστά, στο ίδιο κρεβάτι
Και άλλοι μόνο μες στα σινεμά
στα προσεχώς πάντα η αγάπη
Γιατί κι οι δυό είχαμε όνειρα πουλιά
σ' άλλη στεριά... 
CONTACT
Panik Oxygen: m.zobanaki@panikrecords.gr

DRAKE: ΤΟ OFFICIAL VIDEO ΤΟΥ "GOD'S PLAN" ΚΟΣΤΙΣΕ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΟΛΑΡΙΑ

DRAKE
“GOD’S PLAN”
OFFICIAL MUSIC VIDEO
  • #1 στο Official IFPI Greek Digital Singles Chart για 3η εβδομάδα
  • #3 Hot Trend στο YouTube
Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο music video για το #1 hit του Drake Gods Plan”.
Το ολοκαίνουργιο κλιπ του Drake έχει προκαλέσει αίσθηση τα τελευταία 24ωρα παγκοσμίως, εξαιτίας του κόστους του, που άγγιξε τα 1.000.000 δολάρια.
Πρόκειται για το πιο ακριβό -και σίγουρα πιο γενναιόδωρο- βίντεο κλιπ του καλλιτέχνη, καθώς η βασική ιδέα για το βίντεο "Gods Plan" ωστόσο έχει να κάνει με ένα καλό σκοπό: τα χρήματα που διαφορετικά θα χρησιμοποιούνταν σε ένα εντυπωσιακό βίντεο υψηλής παραγωγής, δόθηκαν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.
Με το καυστικό σύνθημα «Μην το πείτε στη δισκογραφική εταιρεία» στην εισαγωγή του βίντεο, ο Drake προχώρησε σε μια σειρά σπουδαίων κινήσεων σε άτομα τα οποία είχαν ανάγκη τα χρήματα: δώρισε 50.000 δολάρια σε ένα super market για τα τρόφιμα που είχαν μόλις ψωνίσει οι παρευρισκόμενοι, έδωσε επιταγή 50.000 δολαρίων σε έναν μαθητή για να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο, δώρισε 50.000 δολάρια σε ένα κατάλυμα γυναικών και συνέχισε με άλλες αντίστοιχες σημαντικές κινήσεις ανθρωπιάς.
Δείτε εδώ το Official Music Video του “God’s Plan”:
Βρες εδώ το “Scary Hours EP”:
Κυκλοφορεί από τη Universal Music

Νικόλ Σαραβάκου - Χωρίσαμε ένα δειλινό - Συμμετέχει ο Γιώργος Νταλάρας

ΝΙΚΟΛ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ
ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΕΝΑ ΔΕΙΛΙΝΟ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ
Η ταλαντούχα νεαρή ερμηνεύτρια Νικόλ Σαραβάκου λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού δίσκου, παρουσιάζει μια επίσημη ξεχωριστή διασκευή του τραγουδιού του Βασίλη Τσιτσάνη «Χωρίσαμε ένα δειλινό», με τη συμμετοχή του σπουδαίου Γιώργου Νταλάρα.
Την διασκευή και ενορχήστρωση του τραγουδιού έκανε ο Χρυσόστομος Καραντωνίου.
Η οπτικοποίηση του τραγουδιού έγινε από τον σκηνοθέτη Sherif Francis.
Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από τις Panik Records &Maze Productions
Δείτε το εδώ Official Music Video

SONG CREDITS
«Χωρίσαμε ένα δειλινό»
Ερμηνεία: Νικόλ Σαραβάκου
Συμμετοχή: Γιώργος Νταλάρας
Μουσική, στίχοι: Βασίλης Τσιτσάνης
Διασκευή, ενορχήστρωση: Χρυσόστομος Καραντωνίου
Σκηνοθεσία: Sherif Francis
Hair and make up: Ελευθερία Σαββοπούλου
Steadicam, drone: Κωνσταντίνος Τάγκας
Produced by Maze Music Productions


Artist Official Pages
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nicole-Saravakou/308399152652419
Instagram: https://instagram.com/nicolesaravakou/

Mercedes Actros 1845 LS 2016 euro6

New in stock
Mercedes Actros 1845 LS euro 6
Year 2016
135.000 km
Dutch Registration
Like new 
Netto export price € 62.900
Zundert Trucks
Hazeldonk 6255
4836 LG Breda
Nederland
Mobile +31 653 949 549

Volvo FH 460 2011 Manuel

New in stock
Volvo FH 460 Globetrotter XL
Year 2011
Manuel gearbox
885.000 km
Belgium registration
Topcondition
Export price 22.900
Zundert Trucks
Hazeldonk 6255
4836 LG Breda
Nederland
Mobile + 31 653 949 549

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ - ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ - Στα μισά του έρωτα βγαίνει ο δολοφόνος

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ
"Στα μισά του έρωτα βγαίνει ο δολοφόνος"
Μουσική: Γιώργος Καζαντζής
Στίχοι: Ελένη Φωτάκη
Δείτε εδώ το lyric Videohttps://youtu.be/UZWcjGse_CM
Πάντα...  στα μισά του έρωτα βγαίνει ο δολοφόνος.
Πάντα ο Γιώργος Νταλάρας μας εκπλήσσει με τις επιλογές του,  με την επιμονή του να ψάχνει καλά τραγούδια.
Πάντα εδώ και χρόνια έψαχνε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Γιώργο Καζαντζή να τραγουδήσει τα όμορφα τραγούδια του.
Πάντα η Ελένη Φωτάκη μας εκπλήσσει με τις ιστορίες της. 
Γιώργος Νταλάρας - Γιώργος Καζαντζής - Ελένη Φωτάκη.
"Στα μισά του έρωτα βγαίνει ο δολοφόνος". Αυτός είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Γιώργου Νταλάρα που θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο album του με τίτλο «Έρωτας ή Τίποτα» που θα κυκλοφορήσει στις 23.02.2018 από την Minos-EMI.
Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίεςhttps://GeorgeDalaras.lnk.to/StaMisaTouErotaVgeniODolofonosPR
Καλή Ακρόαση!

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ | ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΝΟ | ACOUSTIC VERSION



ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ


ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΝΟ

ACOUSTIC VERSION

Η acoustic version του τραγουδιού "Μια λέξη μόνο" με τη ζεστή φωνή της Κρυσταλλίας που αγαπήθηκε μέσα από τις ραδιοφωνικές συχνότητες, οπτικοποιήθηκε μέσα από τη σκηνοθετική ματιά της Thenia Petsava και είναι διαθέσιμη μέσα από το Official YouTube Channel της Panik Records.
Η original version του τραγουδιού ήταν αυτή που ξεχώρισε από το πρώτο προσωπικό άλμπουμ της τραγουδίστριας/ τραγουδοποιού, με τίτλο «Θέμα Χαρακτήρα»!
Ο δίσκος «Θέμα Χαρακτήρα» περιέχει δώδεκα ολοκαίνουργια τραγούδια, τα οποία τα έχει επιμεληθεί η Κρυσταλλία με τον ταλαντούχο Αλέξανδρο Λιβιτσάνο και ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η αφοπλιστική της ερμηνεία. 

Κρυσταλλία - Μια Λέξη Μόνο
Μουσική - Στίχοι: Κρυσταλλία
Ακουστικές κιθάρες: Δημήτρης Σιάμπος
Ηχογράφηση - μίξη - mastering: έγιναν από τον Γιάννη Λαμπρόπουλο στο Studio Kyriazis
Video by Thenia Petsava
Special thanks to:
Μαίρη Συνατσάκη, Κώστας Παυλόπουλος &
Nick Marianos Dance Factory.
 Κυκλοφορεί από την PANIK PLATINUM.
Panik Platinum 2017

STRING DEMONS // BAD ROMANCE // GOODBYE MY CRAZY DREAM


STRING DEMONS – RISE OF STRINGS
Δείτε το Official Music Video στο YouTube:  https://www.youtube.com/watch?v=8asVTTS0sbE
Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://stringdemons.lnk.to/RiseOfStringsPR
Τι θα συμβεί αν η Lady Gaga πάει σε ένα ελληνικό πανηγύρι? Αν ένα ελληνικό παραδοσιακό τραγούδι πατήσει τα "χωράφια" της heavy metal? Εάν ο Beethoven συναντηθεί με ένα "Metal Zeibekiko"?
Η απάντηση στις ερωτήσεις αυτές υπάρχει πλέον μέσα στο ολοκαίνουργιο, 3ο στη σειρά, album των String Demons, με τίτλο "Rise of Strings" που κυκλοφορεί από τη MINOS EMI/UNIVERSAL MUSIC!
Περιέχει μουσική δική τους αλλά και διασκευές, εκρήξεις τρελές αλλά και κατάνυξη, πρωτότυπα τραγούδια αλλά και ορχηστρική μουσική, Vivaldi με beat "διάθεση" αλλά και Abba με ποντιακούς χορούς, έγχορδα αλλά και ρυθμό, ηρεμία αλλά και εξάρσεις, κλασική παιδεία αλλά και σύγχρονο ηλεκτρισμό!
Στο album "Rise of Strings", ακόμη πιο ξεκάθαρα απ' ότι στα προηγούμενα, γεννιέται ένα καινούργιο είδος μουσικής που συναντά γνώριμα και οικεία ακούσματα.
Όποιος θέλει λοιπόν να μάθει τι θα συμβεί εάν οι Iron Maiden συναντήσουν έναν εκκλησιαστικό ύμνο, δεν έχει παρά να ακούσει..."Rise of Strings"!!!
Κυκλοφορεί το νέο album των String Demons “Rise Of Strings” από τη MINOS EMI/UNIVERSAL MUSIC.
ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΑΣ:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΦΟΣ - ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΟΙΤΩ | ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ & ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ MUSIC VIDEO



ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΦΟΣ
ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΟΙΤΩ
ΝΕΟ SINGLE
Ο Κώνσταντίνος Κουφός επέστρεψε με
ολοκαίνουργιο single!

"Όταν Σε Κοιτώ"
Ο Κωνσταντίνος Κουφός επέστρεψε με ολοκαίνουργιο single «Όταν Σε Κοιτώ», που συνοδεύεται από μια υπέροχη 12λεπτη οπτικοακουστική ιστορία αγάπης.
Το video clip θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ταινία μικρού μήκους. Τόσο στο τραγούδι όσο και στο video clip βλέπουμε να ξετυλίγεται μια πανέμορφη ιστορία αγάπης, που μας ταξιδεύει μέσα από τον βαθύ συναισθηματικό στίχο, τη μοναδική μελωδία και με φόντο υπέροχα τοπία.
Τη νέα κυκλοφορία υπογράφει σε μουσική, στίχους, concept και σενάριο ο Κωνσταντίνος Κουφός, το Sound Design ο Πάρης Κάλπος και τη σκηνοθεσία ο Pantelis Vatoum της Vatoum Productions.
Ο Νο1 Viral καλλιτέχνης στην Ελλάδα, που έχει κατακτήσει το YouΤube, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι έχει την ικανότητά να δημιουργεί συναισθήματα μέσα από τα λόγια του και να ξυπνάει αναμνήσεις ξεχασμένες στο χρόνο. Ο Κωνσταντίνος Κουφός, άλλωστε, είναι ένας καλλιτέχνης που τον αγκάλιασε το κοινό από το πρώτο του κιόλας single, με μια σταθερά ανοδική πορεία, έχοντας αποσπάσει και το βραβείο του Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη στα Mad Video MusicAwards 2016.
Ο Κωνσταντίνος Κουφός συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο πιο πολυσυζητημένο σχήμα της νυχτερινής Αθήνας, στο Fantasia στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO CLIP ΕΔΩ


Official Artist Page
https://www.facebook.com/KwnKouOfficial/
https://www.instagram.com/kwnkouofficial/