Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Η "ΣΥΝΘΕΣΗ" ΣΤΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ

Μετά την πρώτη πετυχημένη Συναυλία στην πλατεία Ν. Μουδανιών στις 15-7-2015 το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ είχε άλλη μια εντυπωσιακή παρουσία στην πλατεία της Ν. Καλλικράτειας στα πλαίσια των Δημοτικών Φεστιβάλ Πλατείας του Δήμου Ν. Προποντίδας. 
Τα παιδιά της ΣΥΝΘΕΣΗΣ άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στον κόσμο που τα αγκάλιασε με παρατεταμένα χειροκροτήματα και απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι αγγίζουν τον επαγγελματισμό. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την επίδοσή τους.
Συγχαρητήρια και στο Δήμου Ν. Προποντίδας για την διοργάνωση.
kentrotexnissynthesi.blogs
https://www.facebook.com/kentrotexnissynthesi

PreSonus DIGIMAX FS -30% στο Weekend Offer!




Η μεγαλύτερη συλλογή Καρτών Ήχου στο Athens Pro Audio!

Μυστικά για καλύτερες φωτογραφίες στις διακοπές.

ArtTravel

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Club Grand Bleu Beach Resort


Sur l'île d'Eubée, au soleil de l'été grec le
Club Grand Bleu Beach Resort
vous attend, pour un séjour de
rencontres, découvertes, détente et sports


 Loisirs et Activités

L’hôtel propose des excursions classiques vers les grand sites comme l’Acropole d’Athènes, et aussi des découvertes originales en île d’Eubée. Les activités sur place sont nombreuses : diverses animations sportives, sports nautiques & terrestres, animations, jeux et spectacles. Mini club et club ados pour les plus petits. Au Grand Bleu, l'enfant est roi.

Le choix de votre chambre!
Chambres agréables et confortables, vue jardin ou vue mer - chambres doubles ou
triples & chambres spéciales pour familles jusqu’à 6 personnes – vastes suites pour
les plus exigeants - chambres "single" pour les personnes seules

Table et hospitalité
Vous apprécierez la savoureuse cuisine grecque et méditerranéenne.
La formule est « tout compris » et les boissons sont à volonté.
Ambiance détendue et amicale : l’équipe du Grand Bleu est en grande partie francophone
et sera à votre disposition durant votre séjour, pour vous
servir
.

ANIMATION - JEUX & SPECTACLES - PLAGE ET PISCINE - SPORTS NAUTIQUES -
TENNIS - BEACH VOLLEY - BASKET - MINI GOLF - YOGA - MASSAGES - JACUZZI -
SAUNA - MINI CLUB & CLUB ADOS-
LES GRANDS SITES CLASSIQUES DECOUVERTE DE L’ILE D’EUBEE

Nάξος - διάσημη και μοναδική!


Τα πάντα για τον τουρισμό! www.tourism.gr

Ο προορισμός του μήνα: Νάξος
Νάξος: Η Νάξος, με την μακραίωνη ιστορία της, την πλούσια παράδοσή της στο χορό και στο τραγούδι, τις μαγευτικές παραλίες της και τα γραφικά της χωριά, σας προκαλεί να την εξερευνήσετε και να μάθετε τα μυστικά της, αφήνοντάς σας άφωνους για τις συνεχείς εκπλήξεις που κρύβει και τις ομορφιές που αναδύει.

Μοναστήρια της Νάξου
Η Νάξος, μία πριγκίπισσα πάνω στο κύμα, ένα νησί πραγματικά ευλογημένο με θρησκευτικά μνημεία που προκαλούν το σεβασμό και το δέος.
 
Νησιώτικη Μακαρονάδα με Ούζο
Γαριδομακαρονάδα με άρωμα θάλασσας!
 
 
Τα πάντα για τον τουρισμό! www.tourism.gr Βρείτε μας στο

ΚΟΥΜΙΩΤΗ " O ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ " 1972

Εύβοια All Inclusive 2Ατομα+2Παιδιά Δωρεάν|-50%

Ekdromi.gr

Stefania Hotel - Εύβοια

ALL INCLUSIVE στην Εύβοια με 265€ από 530€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

ALL INCLUSIVE στην Εύβοια ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών επάνω στο κύμα, στο Stefania Hotel σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 265€ από 530€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ! Προσφέρονται Αναψυκτικά, Βαρελίσια Μπύρα και Κρασί κατά την διάρκεια των γευμάτων και απεριόριστη κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Βαρελίσια Μπύρα, Κρασί, Τσάι, Καφές φίλτρου, Ούζο και Μπράντυ κατά την διάρκεια της ημέρας και Παγωτό για τους μικρούς μας φίλους κάθε απόγευμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!
€265 από €530 Κέρδος €265 Έκπτωση 50%
Stefania Hotel - Εύβοια
Εύβοια


Περισσότερες Προσφορές

Χανιά με 869€ από 1740 (-50%) για 6 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€869 από €1.740 -50%
5* Cretan Pearl Resort & Spa - Χανιά Κρήτης
Χανιά Κρήτης
869€ από 1740€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ Παιδί έως 12 ετών στο 5 αστέρων Cretan Pearl Resort & Spa στα Χανιά Κρήτης, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό à la Carte) σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται ένα Massage 25 λεπτών ανά Άτομο στο κέντρο Ευεξίας Ayus Spa καθώς και ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα στο δωμάτιο κατά την άφιξη σας! Απολαύστε τις διακοπές σας στο μοναδικό θέρετρο πολυτέλειας και κομψότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ALL INCLUSIVE στο Ναύπλιο με 329€ από 660€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€329 από €660 -50%
Eden Beach Plaka Hotel - Ναύπλιο
Ναύπλιο
ALL INCLUSIVE στο Eden Beach Plaka Hotel μια ανάσα από το Ναύπλιο ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 329€ από 660€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ καθώς και Απογευματινό Τσάι με Κέικ και Παγωτά! Προσφέρεται απεριόριστη κατανάλωση σε Μπύρα‚ Κρασί, Αναψυκτικά και Νερό κατά τη διάρκεια όλων των γευμάτων! Καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας προσφέρονται Μπύρα, Τοπικό Λευκό Κρασί και Κόκκινο, Αναψυκτικά, Χυμοί, Νερό, Καφές φίλτρου, Τσάι, Ζεστή Σοκολάτα και Γάλα! Παρέχονται Ομπρέλες και Ξαπλώστρες στην Παραλία και δωρεάν χρήση Ποδηλάτου για μία ημέρα για το σύνολο της διαμονής! Για μικρούς και μεγάλους φίλους παρέχεται ελεύθερη χρήση Γηπέδων Tennis, Basketball, Πινγκ Πονγκ και Petanque, Play Room, Εξωτερικό Σκάκι Δαπέδου, Πρόγραμμα Αναψυχής με Αεροβική και Zumba, Θεματικές βραδιές καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Κατερίνη Πιερίας με 549€ από 1098€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€549 από €1.098 -50%
4* Danai Hotel & Spa - Κατερίνη Πιερίας
Κατερίνη Πιερίας
549€ από 1098€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Danai Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) στην Κατερίνη Πιερίας, σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Υδρομασάζ, της Sauna και του Γυμναστηρίου καθημερινά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Κάλαμος Αττικής 55€ από 110€ (-50%) για 2 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Πρωινό σε δικλινο δωμάτιο, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα!

(Έκπτωση 50%)

€55 από €110 -50%
Dolphin Resort Hotel - Κάλαμος Αττικής
Κάλαμος Αττικής
55€ από 110€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στον Κάλαμο 45 λεπτά από την Αθήνα, στο Dolphin Resort Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες ημέρες, μια ανάσα από την Αθήνα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Νιφορέικα Κάτω Αχαΐας με 255€ από 535€ (-52%) για 4 Ημέρες για 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή!

(Έκπτωση 52%)

€255 από €535 -52%
Pavlina Beach Hotel - Νιφορέικα Αχαΐας
Νιφορέικα Αχαΐας
255€ από 535€ ( Έκπτωση 52%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στα Νιφορέικα Αχαΐας επάνω στο Κύμα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), στο Pavlina Beach Hotel σε δίκλινο δωμάτιο! Όσοι πραγματοποιήσουν 6 διανυκτερεύσεις δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Χαλκιδική με 469€ από 938€ (-50%) για 6 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο!

(Έκπτωση 50%)

€469 από €938 -50%
Kassandra Mare Hotel & Spa - Χαλκιδική
Χαλκιδική
469€ από 938€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Χαλκιδική επάνω στο κύμα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο στο Kassandra Mare Hotel & Spa! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

All Inclusive στο Αίγιο με 299€ από 598€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€299 από €598 -50%
Long Beach Resort Hotel - Αίγιο
Αίγιο
ALL INCLUSIVE στο Long Beach Resort Hotel στο Αίγιο 1,5 ώρα από την Αθήνα ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, Καφέ, Αφεψήματα και Snacks! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης επάνω στο κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Αρχαία Ολυμπία με 209€ από 420€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2 Παιδιά με Ημιδιατροφή σε Superior δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€209 από €420 -50%
5* Arty Grand Hotel - Αρχαία Ολυμπία
Αρχαία Ολυμπία
209€ από 420€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 5 αστέρων Arty Grand Hotel στην Αρχαία Ολυμπία, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Ηamam και του Jacuzzi καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να χαρείτε κάθε ομορφιά στον ιστορικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

330€ από 660€ (Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή!

(Έκπτωση 50%)

€330 από €660 -50%
Royal Boutique Hotel - Κέρκυρα
Κέρκυρα
330€ από 660€ (Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), στο γραφικό Κανόνι στην Κέρκυρα στο Royal Boutique Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Τήνος με 219€ από 478€ (-54%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 54%)

€219 από €478 -54%
Aeolos Bay Hotel - Τήνος
Τήνος
219€ από 478€ ( Έκπτωση 54%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), 5 λεπτά από την χώρα της Τήνου στο Aeolos Bay Hotel σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Δωρεάν Mεταφορά από και προς το Λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Aπολαύστε στιγμές ξεγνοιασιάς και φιλοξενίας στο όμορφο Κυκλαδίτικο νησί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Βραυρώνα Αττικής με 289€ από 578€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πλήρη Διατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€289 από €578 -50%
4* Aquis Mare Nostrum Hotel Thalasso - Βραυρώνα Αττικής
Βραυρώνα Αττικής
289€ από 578€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Aquis Mare Nostrum Hotel Thalasso του Ομίλου XENOTEL, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο ή Bungalow με Θέα Θάλασσα, στην Βραυρώνα Αττικής! Προσφέρεται Απεριόριστη κατανάλωση σε Κρασί, Μπύρα, Αναψυκτικά και Χυμούς σε όλα τα γεύματα! Καθημερινά Ελεύθερη Χρήση του Thalasso Center με Πισίνα, Hamam, Sauna και Γυμναστήριο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Μονεμβασιά με 179€ από 358€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για έως ΚΑΙ 3 Άτομα σε Διαμέρισμα με Θεα Θάλασσα