Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΘΑ ΦΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΦΡΙΚΗ



Για να χρησιμοποιήσω και την «σύγχρονη» γλώσσα μας, να είμαι όπως λένε και οι γραμματιζούμενοι…. «in», ΑΔΕΛΦΙΑ, θα φάμε ΝΕΑ ΦΡΙΚΗ με αυτά που μας ετοιμάζουν οι κολλήγοι των Ευρωπαίων, που θέλουν να λέγονται «Ελληνική Κυβέρνηση».
Από μεθαύριο, έρχονται τα καλοκαιρινά «δώρα» για όλους μας.
Ανεβαίνει το ηλεκτρικό (η μήπως δεν είναι έτσι;), οι σφαλιάρες σε μισθούς, συντάξεις και εφάπαξ είναι απανωτες, μετά την «παράταση» που έδωσαν για την υποβολή των δηλώσεων θα έρθουν και τα «ραβασάκια», και πόσα άλλα κρυφά;
Ένας Θεός ξέρει.
ΕΚΤΟΣ από την νέα φρίκη που θα φάμε, να μην ξεχνάμε και την (τις) παλιά,, τις παλιές, που «δουλεύουν» ακόμα μαυρίζοντας τις ζωές μας.
Να θυμηθούμε πως ΟΛΟΙ οι αγώνες των εργαζομένων πήγαν κατά διαόλου, πως επιστρέψαμε, μας επέστρεψαν δηλαδή, σε εργασιακό μεσαίωνα, να θυμηθούμε πως καθημερινά ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ και εμείς δεν κουνιόμαστε από τον καναπέ μας….
Να θυμηθούμε πως με τα πειράματα τους μας ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, εμάς, τους φίλους τους συγγενείς μας, και οι φονιάδες μας κυκλοφορούν χαμογελαστοί και ελεύθεροι γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τολμά να τους ακουμπήσει.
Το καλοκαίρι αυτό θα είναι «καυτό», και ο χειμώνας που έρχεται, πιο «παγωμένος» από τον περσινό.
Και να μην παραλείψω την καθημερινή ΚΟΡΟΙΔΙΑ που τρώμε, τα «είπα –ξείπα» των πολιτικών, των δούλων των ξένων.
Έρχονται ΑΔΕΛΦΙΑ και άλλες καρπαζιές, αλλά δεν πρέπει να ανησυχούμε μωρέ!
Αντέχουμε, όσες και να μας ρίξουν.
Καταντήσαμε σαν λαός, «καρπαζοεισπράκτορες εκ πεποιθήσεως», κάτι σαν τον αξέχαστο ΑΛΕΚΟ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟ στις Ελληνικές ταινίες, μόνο που ο δημοφιλής ηθοποιός, πληρωνόταν για τις σφαλιάρες που έτρωγε.
ΕΜΕΙΣ, πληρώνουμε για να τις φάμε!
Αθάνατη Ελλάδα, ΠΟΤΕ δεν πεθαίνεις.
Οι Έλληνες τη βγάζουμε δεν τη βγάζουμε, αλλά δεν το πήραμε ακόμα χαμπάρι.
Είμαστε αραχτοί στους καναπέδες μας, παρακολουθούμε τούρκικα σήριαλ, παρακολουθούμε  ποδόσφαιρο και δεν παίρνουμε χαμπάρι τι πέρανε πίσω από τις πλάτες μας, και αν και όποτε νικήσει η ομάδα μας, θα κατεβούμε σαν τρελοί με σημαίες και βεγγαλικά να πανηγυρίσουμε στους δρόμους.
Μόνο τότε αφήνουμε τον καναπέ.
Και μετά τα πανηγύρια, λουφάζουμε και πάλι περιμένοντας κάτι άλλο για να ξεχυθούμε ξανά στους δρόμους.
Για να πανηγυρίσουμε έτσι;
Μην ξεχνιόμαστε.
Είμαστε γενικότερα για τα πανηγύρια, και ΜΟΝΟ για αυτά.
Το λέω αυτό γιατί αν οι ΜΙΣΟΙ από ΟΛΟΥΣ εκείνους που βγαίνουν στους δρόμους να πανηγυρίσουν για διαφόρους λόγους, έβγαιναν για να διαμαρτυρηθούν για την εκμετάλλευση μας, την εξαθλίωση μας και ΟΛΕΣ τις αδικίες και τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που γίνονται σε βάρος μας, να είστε σίγουροι πως ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ η υποτιθέμενη κυβέρνηση θα έπαιρνε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το μήνυμα που υποτίθεται πήρε από τις τελευταίες εκλογές.
Κάντε όρεξη λοιπόν αδέλφια,  γιατί  έχουν να μας «ταΐσουν» ακόμα πάρα πολλά. Το ΞΕΡΟΥΝ, πως θα τα «φάμε», και δε θα βγάλουμε κιχ!
Άλλωστε, όπως λένε και οι ίδιοι, «ο Λαός τους τίμησε εκ νέου με την εμπιστοσύνη του»……
Καλή μας όρεξη αδέλφια, και να μας σερβίρουν όσο γίνεται περισσότερα.
Αφού ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΖΗΤΑΜΕ.

Βασίλης Τσούγκαρης

VHF / UHF ALINCO DJ-500

VHF / UHF ALINCO DJ-500 T/E 144MHz/430MHz FM Dualband
Nεο στην αγορά το DJ-500 με προδιαγραφες MILITARY STANDARD προηγμένα χαρακτηριστικά,προσφέρει ποιότητα και ισχυρή ισχύς εξόδου 5W ενώ τα CTCSS, DTMF, DCS και 5-tones είναι στάνταρ, μαζί με μια ποικιλία ήχων (tone bursts) για πρόσβαση σε repeater ή επιλεκτική κλήση

Αλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την άμεση εισαγωγή συχνότητας(VFO), αλφαριθμητικα
κανάλια και 200 ​​κανάλια μνήμης που μπορουν να λειτουργησουν με δικιές τους ρυθμίσεις
Η μπαταρία Li-Ion και ο φορτιστής βάσης είναι στάνταρ, προσθέτοντας ευκολία. 

Το DJ-500 είναι ένας από τους πιο προηγμένους πομποδέκτες στον κόσμο στην εντολή σας, σε προσιτή τιμή ALINCO!
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ALINCO, MADE IN JAPAN.
DUAL BAND VHF / UHF, 5 WATT ΙΣΧΥΣ.
SEMI DUBLEX DUAL WATCH

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ - Μουσική από τον Διεθνή Κινηματογράφο

ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ
LOGO 5
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ &  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ
Ελ. Βενιζέλου - Γαλατάς Χανίων (πρώην Δημαρχείο Νέας Κυδωνίας) τκ 73100
Μουσική από τον Διεθνή Κινηματογράφο
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  http://www.keppedih-
Ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ διοργανώνουν την Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014, στο
  Δημοτικό Κινηματογράφο ΚΗΠΟΣ, ώρα 21.00, συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Χανίων, με
  μουσική από το Διεθνή Κινηματογράφο. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
  Θα ακουστούν μουσικές των R. Strauss, J. Williams, H.Zimmer, E. Morricone, M.Giacchino,
  Vangelis, Trevor Jones, A.Silvestri, M. Norman, N. Piovanni, Eleni Karaindrou, Manos Hatzidakis, Mikis Theodorakis από τις κινηματογραφικές ταινίες Space Odyssey, Pirates of Caribbean, Cinema Paradiso, Star Trek, Indiana Jones, Schindlers List, The Last of the Mohicanes, Chariots of Fire, Back to the
Future, Forrest Gump, James Bond, La Vita e Bella, Melissokomos, Voyage to Cythera, Eternity and a Day, Never on Sunday, Zorbas
  Μουσική Επιμέλεια, Ενοργάνωση, Διεύθυνση Μπάντας :
  Παύλος Μ. Μπαϊλάκης, Αρχιμουσικός Φιλαρμονικής Δήμου Χανίων
  Μουσικοί Φιλαρμονικής Δήμου Χανίων
  Sax alto Λαρεντζάκη Χαρά, Ζαχαριουδάκη Ιωάννα
  Sax tenoro Πεδή Ευγενία, Φραντζεσκάκης Εμμανουήλ
  Baritono Βλοντάκης Νεκτάριος, Σούλιαρης Ευάγγελος
  Tuba Καραμπατσάκης Αλέκος
  Κρουστά Μάντακας Σταμάτης
  Ντραμς Νταγκουνάκης Νίκος (φιλική συμμετοχή)

ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Vratislav Ševčík

Vratislav Ševčík
In space


Εγκαίνια: Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014, 20:00
Διάρκεια: 3 – 30 Ιουλίου 2014

Η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Τσέχου καλλιτέχνη και καθηγητή στη Σχολή Καλών Τεχνών της Πράγας Vratislav Ševčík με τίτλο «In space».
Ο κριτικός τέχνης και συγγραφέας Jozef Kroutvor γράφει για τον καλλιτέχνη: «Ζωγράφος και χαράκτης με ισχυρό και έντονο συναισθηματικό κίνητρο και εξίσου πλούσια φαντασία. Το έργο του κυμαίνεται μεταξύ του σχεδιασμού και της λυρικής εκφραστικής αφαίρεσης. Είναι προφανές ότι το έργο του προσδιορίζουν η προσωπική του εμπειρία, οι συγκρούσεις της «ψυχής του ποιητή» με το σύγχρονο πολιτισμό και τον πανταχού παρόντα παραλογισμό.»
O Vratislav Ševčík γεννήθηκε το 1953 στην πόλη Prostějov της Τσεχικής Δημοκρατίας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Σχολή Μέσης Εκπαίδευσης Εικαστικών Τεχνών του Václav Hollar στην Πράγα (1968 - 1972). Στη συνέχεια σπούδασε στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Πράγας, στο ειδικευόμενο εργαστήριο γραφικών τεχνών με τον Καθηγητή Prof. Ladislav Čepelák (1972 – 1978). Από το 1980 διδάσκει σχέδιο και ζωγραφική στο Πολυτεχνείο της Πράγας, Τμήμα Αρχιτεκτονικής, από το 1995 ως Αναπληρωτής Καθηγητής.
Ο Vratislav Ševčík ασχολείται με ελαιογραφίες και ζωγραφική με ακρυλικά χρώματα, λιθογραφία και άλλες τεχνικές της χαρακτικής, ψηφιακές εκτυπώσεις, φωτογραφία και εφαρμοσμένες τέχνες της χαρακτικής (graphic design). Μέσα από το έργο του αναζητάει την αρμονία του ανθρώπινου σώματος και της κίνησής του και τη συνύπαρξη των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων
Πραγματοποίησε ατομικές εκθέσεις και συμμετείχε σε σημαντικές ομαδικές εκθέσεις στην Τσεχία, καθώς και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ άλλων στην Ελλάδα, τη Δανία, τη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ιταλία. Τα έργα του φιλοξενούν οι συλλογές της Εθνικής Πινακοθήκης της Πράγας, της Πόλης Prostějov, του Μουσείου Τεχνών Frederikshavn Kunstmuseum της Δανίας, του Κέντρου Τεχνών Huis Hellemans Gemeentelijk Kunstcentrum στην πόλη Egedem του Βελγίου και άλλες. Του απονεμήθηκαν πολλές σημαντικές διακρίσεις και βραβεία, μεταξύ άλλων το Βραβείο του Εργαστηρίου της Ακαδημίας Καλών Τεχνών (Πράγα 1978), το Βραβείο της Χαλυβουργίας Poldi (Κλάντνο 1978), και το βραβείο «Εκτύπωση της Χρονιάς» (Πράγα 2005, 2006, 2008 και 2009).
Από το 2010, ο Vratislav Ševčík ζει και δημιουργεί στην Αθήνα.
Εγκαίνια Έκθεσης: Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014, 20:00
Διάρκεια Έκθεσης: 3 – 30 Ιουλίου 2014
Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 11:30 – 15:00 & 18:00 – 21:00
Τετάρτη, Σάββατο: 11:30 – 15:00
Κυριακή, Δευτέρα: Ανοικτά κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού
Αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος
Λεμπέση 4 & Μακρυγιάννη, Αθήνα | metro Ακρόπολη
Τηλέφωνο 211 182 38 18

ww.technohoros.org
info@technohoros.org

Οι 20 πιο εντυπωσιακές παραλίες στον κόσμο.


Βουτιά σε εξωτικά νερά, παραδεισένιες ακρογιαλιές και αμμουδιές από ζάχαρη. Δείτε φωτό.

Τώρα στην Alfanet HP DC7700 SFF Core 2 Duo από 135€!


Νίκος Δημητράτος - Στης πίκρας τα ξερονήσια

Eύβοια Ημιδιατροφή|2Ατομα+2Παιδιά|3Μέρες 109€

Ekdromi.gr

Stefania Hotel - Εύβοια

109€ από 220€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 Hμέρες / 2 διανυκτέρευσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), στην Εύβοια στο Stefania Hotel σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
€109 από €220 Κέρδος €111 Έκπτωση 50%
Stefania Hotel - Εύβοια
Εύβοια


Περισσότερες Προσφορές

€255 από €510 -50%
4* Tinos Beach Hotel - Τήνος
Τήνος
255€ από 510€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Tinos Beach Hotel με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο στην Τήνο! Παρέχονται Κρασί και Αναψυκτικά κατά τη διάρκεια όλων των γευμάτων και ξαπλώστρες και πετσέτες στην Πισίνα του Ξενοδοχείου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

€165 από €330 -50%
5* Arty Grand Hotel - Αρχαία Ολυμπία
Αρχαία Ολυμπία
165€ από 330€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 5 αστέρων Arty Grand Hotel στην Αρχαία Ολυμπία για όλο το Καλοκαίρι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Superior δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Ηamam και του Jacuzzi! Προσφέρεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να χαρείτε κάθε ομορφιά στον ιστορικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€338 από €676 -50%
4* AKS Porto Heli - Πόρτο Χέλι
Πόρτο Χέλι
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων AKS PORTO HELI KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, με 338€ από 676€ (Έκπτωση 50%), στο Πόρτο Χέλι! Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ με "Show Cooking", Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Χυμούς, Βαρελίσια Μπύρα, Κρασί, Καφέδες, Αφεψήματα, Παγωτά, κρύα και ζεστά Snack! Ελεύθερη είσοδος στο Μini Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς, στο Θαλάσσιο Πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια και στο Παιδικό Αθλητικό Πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια ξηράς! Προσφέρεται δωρεάν μεταφορά στην παραλία της Χινίτσας με Shuttle Bus και χρήση ομπρέλας και 2 ξαπλωστρών στην παραλία του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

€139 από €340 -59%
5* Skopelos Holidays Hotel & Spa - Σκόπελος
Σκόπελος
139€ από 340€ ( Έκπτωση 59%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI για 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών στο 5 αστέρων Skopelos Holidays Hotel & Spa του Ομίλου Spyrou Hotels & Companies, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο στη Σκόπελο! Προσφέρονται 2 Welcome drinks στο χώρο της πισίνας και 2 Antistress Head Massage! Παρέχονται ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία της Πανόρμου, μεταφορά από και προς το λιμάνι και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες και να μαγευτείτε από την απέραντη ομορφιά του νησιού! Με την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά για διαμονή από 08/09 έως 30/09 δίδονται Δωρεάν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς τη Σκόπελο και 15% έκπτωση στα εισητήρια της επιστροφή σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€279 από €560 -50%
Panorama Resort - Φοινικούντα Μεσσηνίας
Φοινικούντα
279€ από 560€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών στη Φοινικούντα Μεσσηνίας, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό a la carte) σε Διαμέρισμα 45τμ, στο Panorama Resort! Απολαύστε 4 ημέρες στον όμορφο προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

€299 από €598 -50%
4* Europa Beach Hotel - Γαλαξείδι
Γαλαξείδι
299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο Γαλαξείδι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) στο 4 αστέρων Europa Beach Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 4 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της πισίνας καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 5 ημέρες σε ένα τόπο που η αρχοντική ομορφιά σας ταξιδεύει! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

€69 από €140 -51%
Karavos Hotel - Πορταριά Πηλίου
Πήλιο
69€ από 140€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό στο Karavos Hotel! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€69 από €180 -62%
Aristotelis Apartments - Κεφαλονιά
Κεφαλονιά
69€ από 180€ ( Έκπτωση 62%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά έως 12 ετών στην Κεφαλονιά για όλο το Καλοκαίρι, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα στο Aristotelis Apartments! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο πανέμορφο νησί του Ιονίου που κυριαρχεί το πράσινο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

€189 από €380 -50%
Preveza Sunset Beach Hotel - Πρέβεζα
Πρέβεζα
189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 2 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), στο Preveza Sunset Beach Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο στην Πρέβεζα! Για τους μικρούς μας φίλους καθημερινά παρέχεται παιδική απασχόληση στο Mini Club από εξειδικευμένους Έλληνες παιδαγωγούς με πολλές δραστηριότητες, θερινό παιδικό σινεμά καθώς και Παιδότοπος με φουσκωτά ξηράς! Προσφέρονται μαθήματα γυμναστικής pilates, yoga, aqua aerobic κ.α και παιχνίδια στην άμμο για όλες τις ηλικίες από έμπειρο γυμναστή καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Μία φορά την εβδομάδα Ζωντανή Μουσική με έντεχνο ρεπερτόριο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

€59 από €120 -51%
Isthmia Prime Hotel - Ισθμός Κορίνθου
Λουτράκι
59€ από 120€ ( Έκπτωση 51%) KAI για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών τον Ιούνιο, Ιούλιο και Σεπτέμβριο στον Ισθμό Κορίνθου μια ανάσα από το Λουτράκι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στο Isthmia Prime Hotel! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

€99 από €198 -50%
5* Domotel Les Lazaristes Luxury Art Hotel - Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στη Θεσσαλονίκη, στο 5 αστέρων Domotel Les Lazaristes Luxury Art Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ & Βραδινό), σε Superior δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται μια Πιατέλα Γλυκών στο δωμάτιο και εμφιαλωμένο νερό για καλωσόρισμα και παρέχεται Ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου καθώς και Early chek in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

€279 από €590 -53%
5* Valis Resort Hotel - Βόλος
Βόλος
279€ από 590€ ( Έκπτωση 53%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Παρέχεται Τσίπουρο και Μεζές για καλωσόρισμα, 1 Anti-stress Massage για το σύνολο της διαμονής και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής και Εξωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παιδική απασχόληση με δραστηριότητες στην εξωτερική πισίνα και στο Kids Club για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

€99 από €198 -50%
Surfing Beach Village - Πάρος
Πάρος
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Πάρο, σε Bungalow με Πρωινό στο Surfing Beach Village! Για ένα Παιδί έως 4 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη, Δωρεάν Μεταφορά από και προς το λιμάνι και Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

€109 από €220 -50%
The House Project Hotels - Ναύπλιο
Ναύπλιο
109€ από 220€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Ναύπλιο για όλο το Καλοκαίρι, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Chroma Design Hotel & Suites ή στον Ξενώνα Άρωμα! Παρέχεται Welcome drink κατά την άφιξη και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Ναυπλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

footer