Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Α' ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ:ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ TV100

Ιστολόγιο: ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Α' ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Ανάρτηση: ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ ΤΗΝ TV100
Σύνδεσμος: http://tosounidist.blogspot.com/2012/04/tv100.html

ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ: Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς

ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ: Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το "4ο Απάν Σο Ρακανόπον", την Πέμπτη 19 Απριλίου 2011, στο Τάουτλη (Παλιά Επτάλοφο) όπου υπάρχει και η Εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής. Περίπου 1700 άτομα έδωσαν το παρών στην εκδήλωση και διασκέδασαν με ένα πλούσιο ποντιακό πρόγραμμα με τη συμμετοχή πολλών γνωστών καλλιτεχνών. Το Δ.Σ. και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ" νομού Κιλκίς, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους χορηγούς της εκδήλωσης χάρη στους οποίους η εκδήλωση "Απάν Σο Ρακανόπον" η οποία πρωτοξεκίνησε το 2009 έγινε θεσμός στο νομό Κιλκίς.
Ένας θεσμός έχει ανάγκη από εθελοντές, για μία ακόμη χρονιά δεκάδες Επταλοφίτες, γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών έδιναν το παρών καθημερινά τις τελευταίες δέκα μέρες ώστε να προετοιμασθεί ο χώρος, την ημέρα της εκδήλωσης ήταν όλοι παρόντες από νωρίς το μεσημέρι για να ετοιμάσουν τα τραπέζια, τα φαγητά, να υποδεχθούν τους καλεσμένους, να διευκολύνουν την έλευση των οχημάτων, τους ευχαριστούμε όλους που για ακόμη μία φορά απέδειξαν ότι η ομαδική και οργανωμένη δουλειά φέρνει πετυχημένα αποτελέσματα. Ευχαριστούμε τον τηλεοπτικό σταθμό "Europe One" ο οποίος από την πρώτη χρονιά καλύπτει το "Απάν Σο Ρακανόπον", ευχαριστούμε τον κ. Τριαντάφυλλο Πουρσανίδη που στηρίζει και προβάλλει όλες τις εκδηλώσεις μέσα από την εκπομπή του "Ελληνική Παράδοση", ευχαριστούμε τους τεχνικούς του σταθμού οι οποίοι σε δύσκολες συνθήκες καταφέρνουν να παρουσιάσουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Τα μεγάλα ονόματα του ποντιακού χώρου μας κρατάν συντροφιά και μας διασκεδάζουν κάθε χρόνο αφιλοκερδώς και δίνουν νόημα στον όρο "Καλλιτέχνης", ένα ΕΥΧΑΡΙΤΣΩ είναι πολύ λίγο σε όσα προσφέρουν σε όλους του συμμετέχοντες στο "Απάν Σο Ρακανόπον". Σημαντική και πολύτιμη είναι η προσφορά στην εκδήλωση όλου του τύπου, έντυπου και ηλεκτρονικού του νομού Κιλκίς ο οποίος σύσσωμος προβάλλει και στηρίζει όλες τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Ακριτών Επταλόφου, σας ευχαριστούμε για όλα. Σε λίγες μέρες, την Κυριακή 13 Μαΐου 2012, το "Απάν Σο Ρακανόπον" εισέρχεται και στα αθλητικά δρώμενα, οι "ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ" φορούν αθλητική περιβολή και με την στήριξη και βοήθεια του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ" και του προέδρου του Χρήστου Μυστρίδη, διοργανώνουν τον 1ο Αγώνα δρόμου "ΑΠΑΝ ΣΟ ΡΑΚΑΝΟΠΟΝ" (15.000μ) αφιερωμένο στη μνήμη των 353000 σφαγιασθέντων Ποντίων. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά.
ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς
Ακρίτες Επταλόφου

akriteseptalofou.blogspot.com

akriteseptalofou@yahoo.gr
facebook.com/akrites

Ο Νίκος Σπανός και η Μαρία Θωίδου στο «ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΟΣ»

Ένα γράμμα για τη χαρά της ανάγνωσης στέλνει το ΕΚΕΒΙ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου 2012)

Ένα γράμμα για τη χαρά της ανάγνωσης στέλνει το ΕΚΕΒΙ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου 23 Απριλίου 2012
Με στόχο την έμπνευση της αγάπης για το βιβλίο και την ανάγνωση, το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) αναγγέλλει με την αφορμή της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23 Απριλίου) μια πρωτότυπη δράση που θα ολοκληρωθεί και θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της 9ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης.
Το ΕΚΕΒΙ απευθύνθηκε σε 12 από τους διακεκριμένους συγγραφείς που θα λάβουν μέρος στη φετινή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (Άλκη Ζέη, Θανάσης Βαλτινός, Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου, Χάρης Βλαβιανός, Σώτη Τριανταφύλλου, Μάνος Κοντολέων, Βαγγέλης Ηλιόπουλος, κ.ά.) ζητώντας τους να προσφέρουν ο καθένας ως συμβολικό δώρο προς τα παιδιά μια επιστολή / μήνυμα για τη χαρά της ανάγνωσης και την αγάπη για τα βιβλία. Οι επιστολές θα εκτυπωθούν σε ειδικό φυλλάδιο και θα προσφέρονται σε όλα τα παιδιά που θα επισκεφθούν το περίπτερο της «Φιλαναγνωσίας» από 24 έως 27 Μαΐου, στην Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια, θα αναρτηθούν στους ιστότοπους της Φιλαναγνωσίας (www.philanagnosia.gr) και του Μικρού Αναγνώστη (www.mikrosanagnostis.gr) και θα σταλούν σε πολλά δημοτικά σχολεία σε όλη την Ελλάδα μέσα από το δίκτυο του προγράμματος «Καινοτόμες δράσεις ενίσχυσης της φιλαναγνωσίας των μαθητών».
Η πρώτη επιστολή ήρθε από τη συγγραφέα Σώτη Τριανταφύλλου:
Αγαπητά παιδιά,
Σας γράφω αυτό το γράμμα για να σας πω δυο-τρία πραγματάκια που έμαθα και που με έκαναν εκστατικά ευτυχισμένη. Σήμερα είμαι πολύ μεγάλη σε ηλικία: να φανταστείτε ότι ήμουν δέκα χρονών τον περασμένο αιώνα! Λοιπόν ακούστε:
Μερικοί άνθρωποι γίνονται ευτυχισμένοι κάνοντας εκδρομές και παίζοντας παιχνίδια, ενώ άλλοι χαίρονται με αγκαλίτσες και φιλάκια, με χορούς και με τραγούδια. Υπάρχουν αρκετοί που τους αρέσουν τα ωραία αντικείμενα. Όλα αυτά είναι σούπερ. Ωστόσο, αν πάρω παράδειγμα τον εαυτό μου, τίποτα δεν μου αρέσει περισσότερο από το να διαβάζω βιβλία. Όχι επειδή είμαι σπασίκλας και φύτουλας και όλ’ αυτά, αν και μπορείς να το πεις κι αυτό. Τα βιβλία είναι σαν ταξίδια και σαν παιχνίδια: διαβάζοντας πετάμε με μεγάλες φτερούγες σε τόπους μακρινούς, εξερευνάμε τις ζωές άλλων ανθρώπων, νιώθουμε αγαπούλες, συγκινήσεις· μέσα στις σελίδες βρίσκουμε εμπειρίες που μοιάζουν με τις δικές μας, ή, ακόμα καλύτερα, δεν μοιάζουν με τις δικές μας - είναι πιο καταπληκτικές! Θυμάμαι πως όταν διάβασα την ιστορία του Ροβινσώνα Κρούσου ένιωσα ανακούφιση: αν ναυαγούσα σε έρημο νησί, όχι μόνο θα επιζούσα αλλά θα περνούσα τέλεια. Τα βιβλία καθησύχασαν τους φόβους μου: κατάλαβα ότι η ζωή είναι μια περιπέτεια κι ότι ποτέ δεν θα βαδίσω μόνη – τα βιβλία θα με συνοδεύουν σαν ζωντανά πλάσματα, θα με παρηγορούν και θα χαϊδεύουν την ψυχή μου. Τώρα που σας γράφω, θυμάμαι ότι συχνά η ψυχή μου ήταν ταραγμένη: είχα ένα σωρό προβλήματα στο σχολείο και στο σπίτι· ένιωθα αγωνία και, μια νύχτα, νομίζω πως είδα φάντασμα.
Όμως, θυμάμαι επίσης πως, όταν ήμουν παιδί σαν εσάς, η καλύτερη ώρα της μέρας ήταν όταν διάβαζα τα βιβλία που τότε ονομάζαμε «εξωσχολικά». Τα εξωσχολικά ήταν πιο αστεία και πιο συγκινητικά από τα σχολικά, πράγμα φυσικό εφόσον το βιβλίο της γραμματικής δεν είναι αστείο και συγκινητικό. Ωστόσο, αν είμαστε τυχεροί κι έχουμε συμπαθητικούς και γλυκούληδες δασκάλους, η γραμματική, η αριθμητική, η ιστορία, η φυσική είναι κι αυτές σχεδόν αριστούργημα.
Επιστρέφω όμως στα μυθιστορήματα, στα διηγήματα, στους μύθους. Η χαρά της ανάγνωσης ήταν, κάπου κάπου, στενοχώρια. Τι παράξενο ε; Μερικές φορές, οι ιστορίες ήταν λυπητερές, στα παραμύθια οι ήρωες περνούσαν τα πάνδεινα: ένα κοριτσάκι που πουλούσε σπίρτα πάγωσε μέσα στο χιόνι, ένα αγοράκι χάθηκε στο άγριο δάσος... Παρότι έκλαιγα γοερά, ήμουν ευχαριστημένη: ένιωθα «κάτι». Θέλω να πω, δεν μπορούμε να χαμογελάμε διαρκώς: οι άνθρωποι γίνονται σοφότεροι νιώθοντας, κάπου κάπου, λύπη, οίκτο, αγανάκτηση. Κυρίως όμως, γίνονται εκστατικά ευτυχισμένοι: δοκιμάστε να ζήσετε τη ζωή του αναγνώστη και θα με θυμηθείτε. 

ΣΩΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

90 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ 1922-2012

Ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ –ΚΑΜ παρουσιάζουν την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 και ώρα 20:30 , στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Κ.Α.Μ), με είσοδο ελεύθερη, τη ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ, με τον τίτλο:
«90 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ 1922-2012»

Πρόκειται για ένα μουσικό αφιέρωμα στον ερμηνευτή της Ρωμιοσύνης ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ με αφορμή τη συμπλήρωση κατά το τρέχον έτος 90 χρόνων από τη γέννηση του.
ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ: Διάρκεια μιας ώρας
Τραγούδι- εικόνα – δραματοποιημένη αφήγηση
Μέσα από τις λυρικές αφηγήσεις της η λογοτέχνης και χρονογράφος Άννα Μπιθικώτση μας «σεργιανά» συνοδεία πιάνου, στις βιωματικές και ιστορικές μνήμες της δίπλα στον μύθο πατέρα της Γρηγόρη Μπιθικώτση γνωρίζοντάς μας τη ζωή και το έργο του , από τα δύσκολα χρόνια του στο Περιστέρι ως την καταξίωση και το στερνό του ταξίδι στην αθανασία.
Ταυτόχρονα προβάλλονται ανέκδοτα οπτικοακουστικά ντοκουμέντα από το προσωπικό της αρχείο, ενώ περίτεχνα και ευρηματικά αποδίδουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες τραγούδια κλασσικών μουσικών έργων κορυφαίων ποιητών και συνθετών μας που σφράγισε με τη δωρική φωνή του ο ερμηνευτής της Ρωμιοσύνης.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ: Διάρκεια μιας ώρας
Καθαρά μουσικό
Αποδίδονται συνθέσεις του «Σερ Μπιθί» μεταξύ αυτών: «Αμάξι με δύο άλογα», «Του Βοτανικού ο μάγκας» και άλλα , καθώς και αθάνατα λαϊκά τραγούδια που ερμήνευσε ο Γρηγόρης της Ελλάδας.
Κείμενα –-Δραματοποιημένη αφήγηση :η συγγραφέας και χρονογράφος
ΑΝΝΑ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ
Τραγούδι: Ο ερμηνευτής και καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΟΓΑΝΗΣ
Πιάνο- καλλιτεχνική επιμέλεια: Ο μαέστρος και συνθέτης ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ
Σκηνοθεσία: ΑΘΗΝΑ ΑΒΟΥΡΗ
Επιμέλεια οπτικοακουστικών ντοκουμέντων: ΜΑΝΟΛΗΣ ΤΖΙΡΑΚΗΣ

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 23.00 @skaigr - 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ

21η Απριλίου
Την Δευτέρα 23 Απριλίου στις 23.00 στον ΣΚΑΪ, 45 χρόνια μετά την 21η Απριλίου του 1967, ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ παρουσιάζουν μέχρι σήμερα αδημοσίευτα οπτικά και ηχητικά ντοκουμέντα αλλά και μαρτυρίες για το χρονικό και τα γεγονότα της ημέρας που άλλαξε την πορεία της ελληνικής ιστορίας. Στον Αλέξη Παπαχελά και την κάμερα της εκπομπής μιλάνε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Παττακος, ο Νικόλαος Μακαρέζος, ο Σπύρος Μαρκεζίνης, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης Γεώργιος Ράλλης, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Λεωνίδας Κύρκος και του Γιώργος Παπανδρέου.
Οι ιστορικές αυτές μαρτυρίες έρχονται για πρώτη φορά σε αντιπαραβολή με σπάνια ηχητικά ντοκουμέντα της εκδότριας της εφημερίδας Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Ελένης Βλάχου κατά την διάρκεια της σύσκεψης της εφημερίδας για την έκδοση του φύλλου της 21ης Απριλίου.
Στο ξεκίνημα μάλιστα της ηχογράφησης, και πριν καν τυπωθεί το ιστορικό φύλλο της εφημερίδας, η Βλάχου σημειώνει χαρακτηριστικά: «Φθάσαμε εδώ στην Καθημερινή, όπου κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Βρισκόμαστε σε πλήρη αμηχανία και σε πλήρη έκπληξη για να το πω αμέσως μήπως τυχόν αυτό καμία μέρα αποτελέσει μια πραγματική ζωντανή εικόνα ενός δράματος που δεν μπορεί παρά να καταστρέψει την Ελλάδα».
Το αφιέρωμα συμπληρώνεται με σπάνια φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις στιγμές του πρώτου 24ώρου της επταετίας.

"Θέλω να θυμάμαι..." από τις Εκδόσεις Mystis

ΚΑΡΟΛΟΣ ΔΑΡΒΙΝΟΣ [12/2/1809 - 19/4/1882]

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ του Αθανάσιου Τσάκωνα από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΒΙΣΚΟΣ

Τίτλος: Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙKΗ
Υπότιτλος:(στην αρχαία Ελλάδα, τη Ρώμη και το Βυζάντιο. Πολύτιμα διδάγματα για τη σημερινή κρίση)
Συγγραφέας: Αθανάσιος Τσάκωνας
Είδος: Δοκίμιο
Σελίδες: 200
Σχήμα: 14 Χ 21
Κατηγορία: Οικονομία
ISBN978-960-99929-6-1
Λίγα λόγια για το βιβλίο
Η αρχική μορφή της ευρωπαϊκής οικονομίας που ξεκινάει από την ελληνική πολιτεία της αρχαιότητας, διέρχεται από την αυτοκρατορική Ρώμη και καταλήγει στον βυζαντινό μεσαιωνικό ελληνισμό, αποτέλεσε πάντοτε ένα σοβαρό θέμα προς διερεύνηση. Μάλιστα είναι πολλοί εκείνοι από τους συγγραφείς, τους ιστορικούς και κυρίως από τους βυζαντινολόγους οι οποίοι με τις πραγματείες τους, αν και προσπάθησαν, δεν μπόρεσαν να διαμορφώσουν μια σαφή και ολοκληρωμένη εικόνα για την εξέλιξη της οικονομικής και δημοσιονομικής πολιτικής
των ιστορικών και καθοριστικών αυτών περιόδων.
Σε αυτό το βιβλίο θίγονται πλήθος πτυχές της οικονομικής και δημοσιονομικής δραστηριότητας κατά τους αρχαίους και ύστερους χρόνους, από το πώς συλλέγονταν οι φόροι, πώς λειτουργούσε η άμεση δημοκρατία σε σχέση με τα δημοσιονομικά του κράτους όσο αφορά στην αρχαία Αθήνα, ποια ήταν η φορολογική πολιτική της αρχαίας Σπάρτης ή της Ρωμαϊκής και της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας έως το ποιες ήταν οι αντιλήψεις των πολιτών, κατά τις διάφορες αυτές ιστορικές περιόδους, για τη φορολογία, ποιες ήταν οι πηγές εσόδων του κράτους ή με ποιους νόμους πλαισίωνε η πολιτεία τη δημοσιονομική και φορολογική της πολιτική.
Πρόκειται για μια αναδρομή στο απώτερο παρελθόν η οποία δεν μπορεί παρά να μας οδηγήσει σε χρήσιμες αναγωγές και συσχετίσεις, καθώς και να μας προσφέρει πολύτιμα διδάγματα, ειδικά στην παρούσα οικονομική συγκυρία.

Επισκεφτείτε την Πελοπόννησο από 54€

Μονεμβασιά, στο ξενοδοχείο Annema 89€ για 4ήμερο για 2 άτομα
Μονεμβασιά, στο ξενοδοχείο Annema 89€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, ένα μπουκάλι κρασί για καλωσόρισμα στο δωμάτιο,late check out,10% έκπτωση στο εστιατόρο του ξενοδοχείου. Ένα μοναδικό 4ήμερο που θα σας μείνει αξέχαστο!
Μάνη,Πύργος Διρού στον παραδοσιακό ξενώνα Τοξότη: 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Μάνη,Πύργος Διρού στον παραδοσιακό ξενώνα Τοξότη: 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο, με τσίπουρο για καλωσόρισμα και late check out. Περάστε ένα όμορφο 3ήμερο στη φύση,μόνο με 59€
Καστανιά Κορινθίας, στο ξενοδοχείο Το Στέκι 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Καστανιά Κορινθίας, στο ξενοδοχείο Το Στέκι 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο κατά την άφιξή σας, welcome drink,late check out kai 10% έκπτωση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Περάστε ένα όμορφο 3ήμερο και απολαύστε την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα στον υπέροχο αυτόν προορισμό!
Καστανιά Κορινθίας, στον ξενώνα Καστανιά 54€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Καστανιά Κορινθίας, στον ξενώνα Καστανιά 54€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με welcome drink,late check out kai 10% έκπτωση στο εστιατόριο του ξενώνα. Ζήστε ένα υπέροχο τριήμερο σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της Κορινθίας.

Γνωρίστε τις ομορφιές της Βόρειας Ελλάδας

Σέρρες,Λαϊλιάς:69€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Αετόπετρα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Σέρρες,Λαϊλιάς:69€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Αετόπετρα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Ζήστε ένα μαγευτικό 3ήμερο κοντά στη φύση.Ο Λαϊλιάς αποτελεί παράδειγμα αρμονίας, ανάμεσα στο άγριο τοπίο και τη θαυμαστή ομορφιά του δάσους, τόπο υψηλής αισθητικής και ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.
Καϊμακτσαλάν, Παναγίτσα: 139 € για τριήμερο για 2 άτομα

Καϊμακτσαλάν, Παναγίτσα: 139 € για 4ήμερο για 2 άτομα στον παραδοσιακό ξενώνα Ναούμα στην πλατεία της Παναγίτσας στο Καϊμακτσαλάν, με παραδοσιακό χορταστικό πρωινό!
Σέρρες,Άγκιστρο: 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Χαμάμ σε δίκλινο δωμάτιο.

Σέρρες,Άγκιστρο: 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Χαμάμ σε δίκλινο δωμάτιο. Σε ένα καταπράσινο τοπίο, μοναδικής φυσικής ομορφιάς, με όμορφα διακοσμημένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους μπορείτε να συνδυάσετε την αίγλη του παλιού βυζαντινού χαμάμ, με τις σύγχρονες ανέσεις που προσφέρει το ξενοδοχείο!
Σέρρες:Το Ξύλινο Χωριό 59€ για τριήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Άγκιστρο Σερρών:Το Ξύλινο Χωριό 59€ για τριήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο, γλυκό του κουταλιού για καλωσόρισμα και late check out. Απολαύστε πολυτέλεια και χαλάρωση στα πιο παραδοσιακά χαμαμ σε μια ξενοδοχειακή μονάδα που δύσκολα συναντάς εντός Ελλάδας. Αναζωογονηθειτε με τη φυσική ευεξία των ιαματικών νέρων.

Γρηγόρης Μπιθικώτσης - όταν σημάνει η ώρα / Α. Πάνου

Το Instagram για Android άνοιξε την όρεξη των απατεώνων

Το Instagram για Android άνοιξε την όρεξη των απατεώνων
Κατά πόσο μπορούμε να εμπιστευόμαστε τη Google; [Infographic]

Planetary Resources, μυστηριώδης “διαστημική” εταιρεία από τους επικεφαλής της Google και τον James Cameron

Ο εφευρέτης του Internet κατηγορεί τις Google και Facebook για τα δεδομένα που συλλέγουν

H Facebook στοχεύει για IPO στις 17 Μαΐου με αξία στα $104 δις

Στις 3 Μαϊου το νέο Galaxy

Έρχεται το Ubuntu Phone OS

Κάντε το παράθυρό σας… μπαλκόνι!

Το πιο αποτελεσματικό ξυπνητήρι

Πολιτικό σοκ στη Γαλλία

Πολιτικό σοκ στη Γαλλία
Η θυελλώδης επιτυχία της Μαρίν Λεπέν χτυπά ηχηρά καμπανάκι σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς η ηγέτης του Εθνικού Μετώπου είχε επενδύσει σε μια ακραία και ξενοφοβική ρητορική. [...]
Εγγυητές της ενότητας

Είναι προφανές ότι, τόσο ο πρώην πρόεδρος όσο και ο νυν αντιπρόεδρος, θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο την επόμενη ημέρα. [...]
Η γάτα με το ποντίκι…

Είναι σύνηθες το φαινόμενο οι… διώκτες να κυνηγούν, άρα και να ακολουθούν όσους παρανομούν και σαφώς δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει κανέναν. Ακόμα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες το καλοκαίρι λοιπόν οι… πονηροί είναι έτοιμοι να λανσάρουν νέας γενιάς αναβολικά, τα οποία είναι δύσκολο να ανιχνευθούν. [...]
Η Μέρκελ θέλει να… απαλλαγεί από τον Σαρκοζί

Με τον Σαρκοζί άλλωστε, η σχέση της Μέρκελ διεκόπη βιαίως όταν ο Γάλλος Πρόεδρος μίλησε για την ανάγκη να αρχίσει η ΕΚΤ να… τυπώνει ευρώ. Αν λοιπόν επανεκλεγεί, μπορεί και να το κάνει πράξη. [...]
Είναι δυνατόν;

Απέκτησε ψυχολογικό και πολιτικό προβάδισμα, οι δημοσκοπήσεις τον εμφανίζουν ως το απόλυτο φαβορί, το μεγάλο ποσοστό της αποχής αλλά και η θνησιγενής δυναμική που ανέπτυξε ο ίδιος ο Ολάντ σε αυτόν τον πρώτο γύρο της αναμέτρησης ωστόσο, αφήνουν επαρκείς ενδείξεις αβεβαιότητας. [...]

Κοινοτοπίες και "πεπατημένες" συνταγές το Ζάππειο 3 - Η έννοια του απεχθούς χρέους με απλά λόγια - Θρασύτατοι ιερόσυλοι έκλεψαν τη λειψανοθήκη του Αγίου Γεωργίου

Κοινοτοπίες και "πεπατημένες" συνταγές το Ζάππειο 3
Η ομιλία του Αντώνη σαμαρά στο Ζάππειο

Πρωτιά του ΠΑΣΟΚ θέλει ο Βενιζέλος

Η έννοια του απεχθούς χρέους με απλά λόγια

Θρασύτατοι ιερόσυλοι έκλεψαν τη λειψανοθήκη του Αγίου Γεωργίου

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Μήνυμα προς του οπαδούς και ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής!
Δημοσκόπηση της GPO για το Mega «φέρνει» οκτώ κόμματα στη Βουλή

Τα ψηφοδέλτια του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Συνέχισε το αήττητο σερί του στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός

Υπέρ της επένδυσης χρυσού στην Θράκη η ΝΔ

Περιοδεία Θόδωρου Σκυλακάκη στην Κομοτηνή

Μάρτιν Σουλτς: Η Frontex δεν μπορεί να φυλάξει τα σύνορα της Ελλάδας

Σύλληψη 28χρονης στην Ξάνθη για κατοχή ηρωίνης

Πόσα χρήματα πρέπει να ξοδέψουν οι υποψήφιοι βουλευτές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης;

Αυτά που διαβάζει ο Αντώνης Σαμαράς στις ομιλίες του … του τα γράφει ο Αντώναρος;

«Μπορεί να ανακάμψει η οικονομία» τόνισε από την Κομοτηνή ο Υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος

Στόχος η πρωτιά στον Έβρο για τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του ΠΑΣΟΚ

Ο σοσιαλιστής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι υπερήφανος για τους … προστάτες του;;;

Μάγδα Γιαμουστάρη: «Δεν ήμουν το αγαπημένο παιδί του συστήματος»

Την Τετάρτη 25 Απριλίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης

Στο Ζάππειο άλλαξε η πολιτική ατζέντα

Στο Ζάππειο άλλαξε η πολιτική ατζέντα
Μίλησε για μείωση των φορολογικών συντελεστών για τις επιχειρήσεις στο 15%, σε μια προσπάθεια να υπάρξει τόνωση της ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας, ενώ δεσμεύτηκε να καταργήσει το «χαράτσι Βενιζέλου», μέσω της ΔΕΗ, που οδήγησε τη μέση ελληνική οικογένεια σε απόγνωση. [...]
Η απάντηση της Κεντροδεξιάς

Κάτι που φάνηκε σήμερα στο Ζάππειο, εκεί όπου ο Αντώνης Σαμαράς παρουσίασε συγκροτημένα την οικονομική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για το μέλλον. Για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση. [...]
Δεν θα γίνουν debates!

Εκτιμάται ότι θα είναι δύσκολο το εγχείρημα μιας κοινής παρουσίας «μνημονιακών» και «αντι-μνημονιακών» πολιτικών αρχηγών, μετά την πολωτική στροφή που παρατηρείται στην προεκλογική αντιπαράθεση. [...]

Ο Γιώργος περιμένει "στη γωνία" τον Βενιζέλο

Ο Γιώργος περιμένει “στη γωνία” τον Βενιζέλο
Ο Γιώργος Παπανδρέου ξέρει να περιμένει. Ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς άλλωστε, διαθέτει μεγαλύτερη δυνατότητα και ευχέρεια παρεμβάσεων σε διεθνές επίπεδο, σε σχέση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. [...]
Ποιους όρους θα βάλει το ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να αποτελεί πολιτικό πρόβλημα για τον τόπο και την επομένη των εκλογών, εφόσον εμπλακεί σε συζητήσεις για τη συγκρότηση μιας συγκυβέρνησης. Γιατί, όσα έχει να κρύψει και να εμποδίσει να γίνουν, είναι αθροιστικά και ποιοτικά περισσότερα από την αναγκαιότητα να κυβερνηθεί ο τόπος. [...]
Μια κυβέρνηση με… σπασμένο τηλέφωνο

"Το αντίθετο της αυτοδυναμίας δεν είναι η συγκυβέρνηση. Είναι η ακυβερνησία. Και η ακυβερνησία είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στον τόπο μας, τις κρίσιμες αυτές ώρες. Δεν μπορεί να βασιστεί η χώρα σε ετοιμόρροπες κυβερνήσεις". [...]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
" Τελεσίγραφο"
Τσάμηδες, Μπερίσα και ΣΙΑ «βασανίζουν» τα παιδιά της Χειμάρρας [φωτογραφίες ΣΟΚ]

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ KONTRA CHANNEL (ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗ)

ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΣ ΚΡΟΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΘΥΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Τα "πνευματικά" σας τέκνα...

Απορίες...(πάνω σε ένα άρθρο ...)

Τα όρνια τους θα παραφυλάνε…

Οι 10 εντολές της τρόικας!

www.marketbeast.gr
Οι 10 εντολές της τρόικας!
Τόμσεν: Νέα σκληρά μέτρα αν δεν παταχθεί η φοροδιαφυγή
Δεν βγάζουν τη χρονιά τα ασφαλιστικά ταμεία
ΟΕΑΔ: 785.203 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο
G20: Απειλή για την παγκόσμια οικονομία η κατάσταση στην Ευρώπη
Ποιά γυναίκα κρύβεται πίσω από το ελληνικό κούρεμα;
Εξώσεις εξπρές! Ξεσπιτώνονται άρον – άρον χιλιάδες φτωχές οικογένειες!

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Κόντρα Ερντογάν Μαλίκι
Αλβανία: 'Αδεια εισόδου και παραμονής στη χώρα αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων ενέκρινε η αλβανική κυβέρνηση

Το Πεντάγωνο θα εγκαταστήσει στις ακτές του Ιράν 430 πυραύλους cruise

«Λαμόγια» ... στο χακί - Τα απίστευτα σκάνδαλα της χούντας

Πέραν των 500 εκκλησιών, μοναστηριών καταστράφηκαν από τους Τούρκους Κλάπηκαν πάνω από 15.000 εικόνες, σκεύη, ευαγγέλια

«Οι ψηφοφόροι ζητούν τίμιο λόγο...» Λείπουν από την Ευρώπη οι ηγέτες με εκτόπισμα διαπιστώνει το Bloomberg

Υπόθεση Repsol: Η Αργεντινή επανακτεί την κυριαρχία της

Ελληνικές εκλογές 2009

Νέοι βομβαρδισμοί στη Συρία

Βιοπαλαιστής..

Η θρησκευτική διπλωματία του Πούτιν

Συνάντηση ΠΓΔΜ – Αλβανίας για τη δολοφονία πέντε ατόμων στα Σκόπια

ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ Επανεμφάνιση «κλώνου» του ΟΥΤΣΕΚΑ

Σάλο από την επίσκεψη του Ρ. Τζουλιάνι στο Βελιγράδι Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣΕυρωκοινοβούλιο: Πρόσκληση για διεθνή δράση κατά της Αργεντινής!

Η κληρονομιά της χούντας:"Oι Γύφτοι με τα κρεμασμενα νταούλια τους" -"Εκεί που κρέμαγαν οι καπεταναίοι τ’ άρματα"

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων προεξοφλεί επιστροφή στη δραχμή και πιθανή κατάρρευση του ευρώ

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων προεξοφλεί επιστροφή στη δραχμή και πιθανή κατάρρευση του ευρώ
Εικοσιοκτώ δισ. ευρώ "περιμένουν" στο υπέδαφος της Ελλάδας

Απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία ο Π. Καμμένος

Κινητό τηλέφωνο με τεχνολογία mozilla

Ο εφιάλτης του Τσερνόμπιλ στοιχειώνει την ζωή των ανθρώπων, ακόμη

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos
Την Κυριακή του Θωμά θα αναβιώσει το »ταφικό έθιμο»
Στην Παναγία των Ποντίων

Ιερά Πανήγυρις "Αγίου Γεωργίου" Ριζοχωρίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ "ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ"

ΑΝΑΒΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΘΙΜΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΥΚΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ