Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΚΗΣ ΖΕΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ
ΤΗΣ ΑΛΚΗΣ ΖΕΗ 

Από τους μαθητές και τις μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν όλους τους μικρούς τους φίλους σε μια ξεχωριστή εκδήλωση
με αφορμή τα βιβλία της αγαπημένης μας ΑΛΚΗΣ ΖΕΗ.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων που συμμετείχαν στον Μαραθώνιο Ανάγνωσης «Ο θαυμαστός κόσμος της ΑΛΚΗΣ ΖΕΗ» εμπνεύστηκαν από τα βιβλία που διάβασαν και δραματοποίησαν αποσπάσματα.
Ελάτε το Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012, στις 12 το μεσημέρι,στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
(Ιπποκράτους 118, Αθήνα),για να παρακολουθήσετε μια αλλιώτικη θεατρική παράσταση.
Στο τέλος της εκδήλωσης δύο τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο της Άλκης Ζέη που θα επιλέξουν.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

• Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε όλους τους μαθητές (ηλικίας από 5 ετών) του σχολείου σας για την εκδήλωση.
• Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 211 3003500 (εσωτ. 523). Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της εκδήλωσης, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της.
• Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 211 3003580.
Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορούν τα βιβλία της Άλκης Ζέη:

Το καπλάνι της βιτρίνας
, Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου, Κοντά στις ράγιες, Η Κωνσταντίνα και οι αράχνες της, Η μωβ ομπρέλα, Θέατρο για παιδιά, Αρβυλάκια και γόβες, Ο θείος Πλάτων, Τα παπούτσια του Αννίβα, Μια Κυριακή του Απρίλη, Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα.
Η Άλκη Ζέη δεν ξεχνάει ποτέ το παιδί. Δεν ξεχνάει ποτέ να είναι η ίδια παιδί. Τόσο μάλιστα που πολλές είναι οι στιγμές που μας προκαλείται η έκπληξη για το πώς πιάνει την όραση του παιδιού. Γιατί υπάρχει στη συγγραφέα η ταύτιση με την ψυχολογία του παιδιού και όχι ο μιμητισμός της παιδικής συμπεριφοράς... Η λογοτεχνία για το παιδί στην Άλκη Ζέη έχει βρει τον συγγραφέα της.
Γιάννης Νεγρεπόντης
Όσοι από εσάς είστε μέλη της ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΕΑΣ, του Kid Club των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, έχετε προτεραιότητα για να συμμετάσχετε στην εκδήλωση.
Δηλώστε πρώτοι συμμετοχή έως την Τετάρτη, 6 Ιουνίου.
Εάν δεν είστε ακόμη μέλη, βιαστείτε!!!
Η ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΕΑ μας μεγαλώνει.
Είσαι 4 έως 12 ετών; Τι περιμένεις; Μπες στην Παιδική Γωνιά των Εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και γίνε μέλος της ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΕΑΣ, του Kid Club των εκδόσεών μας.
Πλούσια δώρα και άλλα προνόμια σε περιμένουν!!!

43&11 / ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ

43&11
ΑΛΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ
Μετά από το ατύχημα που έπαθε με τη μοτοσικλέτα του, ο Τομ Ράιτ κάθε φορά που κοιτάζει κάποιον στα μάτια βλέπει εικόνες...
Εικόνες άναρχες και ανεξέλεγκτες.
Κάποια στιγμή συνειδητοποιεί, ότι αυτά που βλέπει, συμβαίνουν ή μάλλον θα ...συμβούν σε 43 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα στο ...μέλλον.
Ό,τι θεωρούσε δεδομένο στη ζωή του, ανατρέπεται...
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

6 Ιουνίου 2012: Διάβαση της Αφροδίτης

Στις 6 Ιουνίου 2012 θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο: την διάβαση της Αφροδίτης μπροστά από τον δίσκο του Ήλιου. Στην Ελλάδα η διάβαση θα είναι μερικώς ορατή και θα μπορέσουμε να παρατηρήσουμε το τελευταίο μέρος της. Η επόμενη φορά που θα συμβεί ξανά μια διάβαση της Αφροδίτης θα είναι το 2117!!! 
Ένα από τα σπανιότερα αστρονομικά φαινόμενα:
Γνωρίζουμε αρκετά αστρονομικά φαινόμενα που είναι σπάνια, όπως η εμφάνιση του κομήτη Χάλλεϋ κάθε 76 χρόνια, οι διαβάσεις του Ερμή μπροστά από τον δίσκο του Ήλιου κάθε 3 με 13 χρόνια, αλλά και φαινόμενα που είναι λιγότερο σπάνια όπως οι σεληνιακές και οι ηλιακές εκλείψεις.
Οι διαβάσεις της Αφροδίτης όμως κατέχουν τα πρωτεία: εμφανίζονται ανά δυο με χρονική μεταξύ τους απόσταση τα οχτώ χρόνια, ενώ τα ζευγάρια διαβάσεων απέχουν μεταξύ τους εναλλάξ 121,5 και 105,5 χρόνια. Ο συνολικός χρόνος για έναν πλήρη τέτοιο κύκλο είναι 243 χρόνια. Η προηγούμενη διάβαση συνέβη τον Ιούνιο του 2004 και ήταν πλήρως ορατή από την Ελλάδα, ενώ η επόμενη θα συμβεί το 2117.
Είναι η πρώτη διάβαση στην Ιστορία με την Αφροδίτη να διαθέτει τεχνητό δορυφόρο, το Venus Express της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας ESA.
Πως φαίνεται μια διάβαση;

Η Αφροδίτη έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με την Γη αλλά λόγω απόστασης φαίνεται πολύ μικρή. Είναι το λαμπρό “άστρο” που βλέπαμε στα δυτικά τους προηγούμενους μήνες λίγο μετά την δύση του Ήλιου. Καθώς πλησιάζουμε προς την ημέρα της διάβασης η απόστασή της από τον Ήλιο θα μικραίνει, η Αφροδίτη θα χαθεί στην λάμψη του και στις 6 Ιουνίου θα την δούμε να διασχίζει τον λαμπρό δίσκο του.
Το φαινόμενο θα διαρκέσει 6 ώρες, αλλά η Ελλάδα αυτή την φορά δεν θα είναι σε κατάλληλη θέση και έτσι θα δούμε τον Ήλιο να ανατέλλει στις 6 το πρωί με την Αφροδίτη να βρίσκεται ήδη μέσα στον δίσκο του. Σιγά σιγά θα μετακινείται προς τα δυτικά πάνω στον δίσκο του Ήλιου μέχρι την στιγμή που θα βγεί από αυτόν στις 8 το πρωί και δεν θα είναι πλέον ορατή.
Πως θα παρατηρήσουμε το φαινόμενο;

Η παρατήρηση της διάβασης δεν απαιτεί κάποιο ακριβό ή περίπλοκο εξοπλισμό - στην πραγματικότητα θα μπορούσε κάποιος να τη δει και δια γυμνού οφθαλμού (με τα κατάλληλα ηλιακά φίλτρα όπως είναι τα ειδικά γυαλιά εκλείψεων). Βεβαίως η χρήση κάποιου οπτικού οργάνου, όπως ένα ζευγάρι κιάλια ή ένα μικρό τηλεσκόπιο θα προσφέρει στον παρατηρητή την ευχέρεια να δει πολλές περισσότερες λεπτομέρειες.
Σε κάθε περίπτωση, το φως του Ήλιου θα πρέπει να ελαττωθεί τόσο (τουλάχιστον κατά 100.000 φορές) ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζημιά για τα μάτια. Χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής, χωρίς την κατάλληλη προστασία υπάρχει κίνδυνος μόνιμης βλάβης (τύφλωσης).
Αναλυτικές πληροφορίες για την διάβαση, την ιστορία των παρατηρήσεων της ανά τους αιώνες, λεπτομέρειες για τις φάσεις της, την επιστημονική της αξία, την ασφαλή παρατήρηση καθώς και συνδέσμους ζωντανής μετάδοσης απ' όλο τον κόσμο, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα που ετοίμασε ο Όμιλος Φίλων Αστρονομίας Θεσσαλονίκης στην διεύθυνση:
http://transitofvenus2012.blogspot.com/
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
Αλεξανδρείας 113, περιοχή Μαρτίου, τηλ: 2310 423133

Mε την Εθνική στην Πολωνία!

Τηλ.: 211 211 8888 | Βασ. Σοφίας 105-107, 115 21 Αθήνα
MidEast Travel
www.mideast.gr
Ξεφυλλίστε Τα έντυπά μας!

Ε-mail: mideast@mideast.gr, fax: +30 210 642 6147
ISO 9001:2000
Αρ. Ειδικού Σήματος Λειτουργίας ΕΟΤ: 0206Ε61000259300

Δραστηριότητα Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων για το 3ήμερο

Η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων με αφορμή τη πρώτη έξοδο του καλοκαιριού για το 3ημερο του Αγίου Πνεύματος αποφάσισε να θέσει 10 εθελοντές διασώστες της σε ετοιμότητα , οι οποίοι θα μεταβούν στη περιοχή της Καλλιθέας στη βάση ετοιμότητας που έχει οργανωθεί από πέρισυ το καλοκαίρι.
Οι διασώστες μας θα βρίσκονται εκεί για παν ενδεχόμενο και έτοιμοι να συνδράμουν σε οποιοδήποτε περιστατικό κληθούν αλλά και να παρέχουν την απιτούμενη βοήθεια στο κέντρο υγείας Κασσανδρείας.
Ευχόμαστε όλοι μας να πάμε αλλά και να γυρίσουμε από τις παραλίες της Χαλκιδικής με ασφάλεια και να μην έχουμε το παραμικρό περιστατικό....
Το τηλεφωνικό μας κέντρο θα λειτουργεί καθ'όλη τη διάρκεια του 3ημέρου και θα είναι έτοιμο να δεχτεί τη κλήση σας και να ειδοποιηθεί η ομάδα μας.
Συγκρατήστε τον αριθμό και μη διστάσετε να μας καλέσετε....
2314 00 95 85

Δελτίο Τύπου Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης

Μόλις 2 ώρες μακριά

Αίγινα, Αγία Μαρίνα: 69€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Rachel
Αίγινα, Αγία Μαρίνα: 69€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Rachel. Το Ανακαινισμένο Hotel Rachel σας υποδέχεται δίπλα στην Πλάζ της Αγίας Μαρίνας (την μεγαλύτερη οργανωμένη παραλία του νησιού) και σας δίνει την δυνατότητα να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης και ηρεμίας μόνο με 69€
Άνδρος : 58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στα Studios Irene

Άνδρος : 58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στα Studios Irene.Ένα καταπράσινο νησί, σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, με τις καλύτερες παραλίες των κυκλάδων , γραφικό και σύγχρονο σας προσκαλεί για ένα μοναδικό τριήμερο σε τιμή πρόκληση!!
Αίγινα: 63€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Liberty 1

Αίγινα: 63€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα. Στο καταπράσινο νησάκι της Αίγινας, με πανέμορφες παραλίες και δεκάδες επιλογές για φαγητό και διασκέδαση σε πραγματικά πολύ χαμηλή τιμή ένα ταξιδάκι που θα σας ανανεώσει πραγματικά!!!!
Αίγινα: 48€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Liberty 1

Αίγινα: 48€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα. Ένας μικρός παράδεισος σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, υπέροχες παραλίες και γραφικά ταβερνάκια σας περιμένουν για ένα χαλαρωτικό και ξεκούραστο 4ήμερο!Μια προσφορά σε τιμή απλά απίστευτη!!!!!
Αγκίστρι: 79€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Αγκίστρι: 79€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο στο ξενοδοχείο Τοξότης, με welcome drink, transfer από και προς το λιμάνι και late check out. Ζήστε ένα μοναδικό 3ήμερο σε έναν μικρό επίγειο παράδεισο του Αργοσαρωνικού, πνιγμένο στο πράσινο, με τα πεύκα να "αγγίζουν" τα καταγάλανα νερά του.
Καστανιά Κορινθίας, στο ξενοδοχείο Το Στέκι 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Καστανιά Κορινθίας, στο ξενοδοχείο Το Στέκι 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο κατά την άφιξή σας, welcome drink,late check out kai 10% έκπτωση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Περάστε ένα όμορφο 3ήμερο και απολαύστε την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα στον υπέροχο αυτόν προορισμό!
Καστανιά Κορινθίας, στον ξενώνα Καστανιά 54€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Καστανιά Κορινθίας, στον ξενώνα Καστανιά 54€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με welcome drink,late check out kai 10% έκπτωση στο εστιατόριο του ξενώνα. Ζήστε ένα υπέροχο τριήμερο σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της Κορινθίας.

Child In Time - Deep Purple

H Google θα δείξει την “επόμενη διάσταση” στους χάρτες στις 6 Ιουνίου

H Google θα δείξει την “επόμενη διάσταση” στους χάρτες στις 6 Ιουνίου
Λάμπα ανάβει με ανθρώπινο αίμα

Η νέα «πλάτη» του iPhone

Ανακοινώθηκε το πρώτο expansion του RIFT

Επιτυχημένη η ολοκλήρωση του EuroRIs-NET

Έκλεισε το «βιβλιοπωλείο των βιβλιοπωλών»

Το SkyDrive αναβαθμίζεται

Διέρρευσαν φωτογραφίες του iPhone 5

Ο Γαλαξίας μας σε πορεία σύγκρουσης με την Ανδρομέδα

Windows 8 και Android σε ένα κινητό

Τρόϊκα, τα συζητάμε όλα με τη νέα κυβέρνηση

Παπαδημούλης: Είμαστε ένα κόμμα, σοβαρό και υπεύθυνο
Τρόϊκα, τα συζητάμε όλα με τη νέα κυβέρνηση

Ευρωδραχμή προτείνει ο Καρατζαφέρης

Ο mr. VKontakte πετά χρήματα από το παράθυρο του γραφείου του στην Α. Πετρούπολη (vid)

Προσέξτε ποιές λέξεις χρησιμοποιείτε όταν γράφετε στο διαδίκτυο

Κίνδυνος να καταστεί κενό γράμμα η ανακεφαλαίωση των τραπεζών από "κόκκινα" δάνεια 44 δισ. ευρώ

Σαμαράς: Αυτή η μάχη είναι μάχη όλων των Ελλήνων και θα την κερδίσουμε!

Δεκαοκτώ μαχαιριές έκοψαν το νήμα της ζωής σε μία 27χρονη στην Κάλυμνο

Τσίπρας: Οποιος δεν δηλώνει την περιουσία του, θα τη δημεύουμε

Θεσσαλονίκη: Δικαστήριο διέγραψε το 68% του χρέους εξαμελούς οικογένειας
Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν τηλεοπτικό σταθμό στην Κρήτη λόγω… Χρυσής Αυγής
Τσίπρας: Οποιος δεν δηλώνει την περιουσία του, θα τη δημεύουμε
Ο Ε. Βενιζέλος με «ανοικτή επιστολή» προς τους πολίτες
Ο Τατσόπουλος, ο Μητρόπουλος και η «Λάμψη»
Δημοσκοπήσεις για γερά νεύρα
Ν. Υόρκη: Απαγόρευση παχυντικών αναψυκτικών
Προβάδισμα στη Ν.Δ.
Σε θάνατο δια λιθοβολισμού
Κίνημα συμπαράστασης
Αυλαία για τα βασικά μαθήματα
Ισπανία: Βίαιες διαδηλώσεις
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για τα 25 χρόνια
Γιορτάζει το Piratebay

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Η Έμυ Κασιμάτη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του συνασπισμού Δράση – Δημιουργία Ξανά
Έξω τα λαμόγια από την Θράκη!!!
Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με 6 μονάδες στην δημοσκόπηση της Public Issue

Τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Master plan για το Φρούριο Καβάλας

Μαθητές επισκέπτονται τους υδροβιότοπους της Θράκης

Κι όμως λεφτά υπάρχουν … τα βρήκε ο Αντώνης Σαμαράς! Τι υποσχέθηκε ο μαυρογιαλούρος στον ελληνικό λαό

Ακυβερνησία και τρίτη προσφυγή στις κάλπες, βλέπει ο Βενιζέλος - Τρόικα πίνει, τρόϊκα κερνάει...

Κέρδισε βραβείο, αλλά δεν μπορεί να πάει να το πάρει
Στους οκτώ καλύτερους μποξέρ του κόσμου ο Άιρον Μάϊκ

Τρόικα πίνει, τρόϊκα κερνάει...

O Τσάβες χάρισε ένα σπίτι στη νούμερο 3.000.000 φίλη του στο Twitter!!!

Το ψηφοδέλτιο επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας

Ξεχάστε το Μπιγκ Μπεν, καλωσορίστε τον Πύργο της Ελισάβετ

Ακυβερνησία και τρίτη προσφυγή στις κάλπες, βλέπει ο Βενιζέλος

Ισόβια στο Μουμπάρακ, ταραχές στην Αίγυπτο

Αναμένεται περαιτέρω άνοδο της ανεργίας, σύμφωνα με μελέτη της Τράπεζας της Ελλάδας

Να εγκαταλείψει η γερμανία το κοινό νόμισμα, προτείνει ο Καβαλιέρε για να σωθούν οι υπόλοιπες χώρες

Ο Ομπάμα προτείνει νέο "κούρεμα" για την Ελλάδα

Ο Ομπάμα προτείνει νέο “κούρεμα” για την Ελλάδα
Μόνο που αυτή τη φορά, και με δεδομένο ότι ο ιδιωτικός τομέας εξάντλησε τα όριά του, το “κούρεμα” θα αφορά τον δημόσιο τομέα. Δηλαδή, κράτη και τράπεζες. Για παράδειγμα τη Γερμανία, και κυρίως την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. [...]
Ραντεβού στις 7 Ιουνίου

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ θα τεθούν αντιμέτωποι, πρόσωπο με πρόσωπο, στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, σε μια μονομαχία στην οποία θα επιχειρήσουν να παρουσιάσουν το όραμά τους για την επόμενη μέρα των εκλογών. [...]
Αν αυτά τα έλεγαν Σαμαράς και Βενιζέλος…

Και όμως αυτοί που καταγγέλλουν τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, εν προκειμένω ο ΣΥΡΙΖΑ, παρουσίασε μια έκθεση- ευσεβών- ιδεών ως πρόγραμμα, χωρίς να μας εξηγούν που θα βρεθούν τα χρήματα. [...]
Η Παναρίτη συμφώνησε με τον Σαμαρά

"Το πρώτο πράγμα το οποίο για την ακρίβεια, το είχα συζητήσει παλαιότερα και εγώ, θεωρώ ότι κάτι που δεν κάναμε ποτέ και στο 1ο και στο 2ο Μνημόνιο, δεν ζητήσαμε χρήματα για να μπορέσουμε να δώσουμε μια ανακούφιση σε αυτούς που χάνουν τις δουλειές τους". [...]
Πρόταση-βόμβα από Μπερλουσκόνι

Ο Μπερλουσκόνι, του οποίου το κόμμα εξακολουθεί να κατέχει την πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο, κάλεσε τον διορισμένο πρωθυπουργό Μάριο Μόντι «να αλλάξει πολιτική γραμμή» και να αντιμετωπίσει «σθεναρά» την ΕΚΤ. [...]
Ο Τσίπρας σε ρόλο Ανδρέα ή… Σημίτη;

Η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ ήταν, όπως πάντα εξαιρετικά... to the point. Και σχολίασε με νόημα ότι, ενώ όλοι περίμεναν από τον Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει σε εξαγγελίες... Σοβιέτ, εκείνος προχώρησε σε εξαγγελίες που θύμιζαν τον... Κώστα Σημίτη. [...]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
Cyprus National Guard - T-80U Main Battle Tank [HD]
Μεγαλύτερη ασφάλεια στο facebook

Μαρτυρία από τα Ιεροσόλυμα: ”Ο Υιός μου θα έρθει να σας προστατέψει.”

Κρυφές διαβουλεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ με ξένους τραπεζίτες και επενδυτές;

ΣΥΡΙΖΑ (χθες): εντός ΝΑΤΟ η Ελλάδα.. - ΣΥΡΙΖΑ (σήμερα): εκτός ΝΑΤΟ η Ελλάδα!

ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2011 ΑΟΘ-ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ

Έδιωξε το τουρκικό πλοίο υποκλοπών ο «Θαλάσσιος Γρύπας»!

Προσλήψεις 1500 πυροσβεστών και ...120 ψυχολόγων κ.α.

Χαμένες ευκαιρίες για την Ελλάδα

Xρυσή Αυγή ο ύμνος του Λαϊκού Συνδέσμου "Για μια Ελλάδα μεγάλη..." !!!

Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΤΡΟΥΪΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ

Νέα ελληνικά - και μόνο - προϊόντα, χωρίς μεσάζοντες, από το Αλληλέγγυον.

Πράβντα: "Πλησιάζει το τέλος της Νέας Τάξης"

Βαρέθηκα να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου...

Ελλάδα αποθήκη ανθρώπινων ανταλλακτικών (4 video)

Εκλεγμένοι Έλληνες έκαναν συνάντηση "ειρήνης" την ίδια ώρα που ακριβώς δίπλα οι Τούρκοι εκτελούσαν άσκηση κατάληψης νησιού του Αιγαίου!!!

Συγκλονιστική συνέντευξη ἑνός Ἕλληνα μαέστρου ἀπό τή Ρωσία

Έλληνας ο πρώτος εύελπις του West Point

ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗΣ : ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ!

Rothschild και Rockefeller ενώνουν δυνάμεις..!

"Θαλάσσιος Γρύπας" στο Αιγαίο!Οι Ελληνικές ΕΔ είναι εδώ!Εκπληκτικές βολές.ΦΩΤΟ

Προσεχώς ...άδεια ράφια

Εκπαιδεύοντας τον Α.Τσίπρα για ... πόλεμο συμβαίνουν και ατυχήματα!

Ξεχασμένες ασθένειες επιστρέφουν λόγω λαθρομετανάστευσης

Η Θράκη κινδυνεύει να μείνει χωρίς χριστιανό βουλευτή!

Μπερλουσκόνι: Η Τράπεζα της Ιταλίας να τυπώσει ευρώ ή εθνικό νόμισμα!

www.marketbeast.gr
Μπερλουσκόνι: Η Τράπεζα της Ιταλίας να τυπώσει ευρώ ή εθνικό νόμισμα!
Έντονη αντίδραση για την δραχμή στο Bloomberg
Δεν «βλέπει» την Ελλάδα εκτός ευρώ η Moody’s
Το μέλλον της ευρωζώνης στα χέρια των Ισπανών – Οι φήμες για το πρόγραμμα στήριξης
Κεντρικός ομιλητής στην Εαρινή Σύνοδο του IIF ο Λουκάς Παπαδήμος
Δάνειο άνω των 200 εκατ. ευρώ για τα χρέη της ΔΕΗ
Ιταλία: Μετά τον σεισμό… ήρθε και το πλιάτσικο

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Εκλεγμένοι Έλληνες έκαναν συνάντηση "ειρήνης" την ίδια ώρα που ακριβώς δίπλα οι Τούρκοι εκτελούσαν άσκηση κατάληψης νησιού του Αιγαίου!!!
Καραμπόλα των άνω του 1 εκατ. δολαρίων.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Συμμαχία Ρότσιλντ - Ροκφέλερ

Η επέκταση της Ευρωπαϊκής Αντιπυραυλικής άμυνας και η πιθανή απειλή για την Ρωσία

Ο νέος πόλεμος των αγωγών μεταξύ της Τουρκίας και του Ιράκ. Ο ρόλος των Κούρδων.

ΕΕ: Χρηματοδοτήσεις για την Ελλάδα υπάρχουν, αλλά η απορρόφηση δεν ξεπερνά το 30%

Κόντρα Βοσνίας Ερζεγοβίνης Σερβίας για τη σφαγή στη Σρεμπρένιτσα

Απάντηση για την "προσομοίωση" της δραχμής

Η τυχοδιωκτική εξίσωση «ευρώ ίσον Μνημόνιο»

Στη διάρκεια απομάκρυνσης οδοφράγματος Ένταση και τραυματισμοί σε συμπλοκές Σέρβων και στρατιωτών της KFOR στο Κόσοβο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΕΚΑΚΗ«ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ»

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει διακοπή της στρατιωτικής συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ;

THE HOULA MASSACRE: Opposition Terrorists "Killed Families Loyal to the Government" Detailed Investigation

«Πολιτική λύση» για τη Συρία θέλουν Πούτιν και Μέρκελ

Λεφτά θα βρούμε

Ο South Stream που καταψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ και ακύρωσε ο ΓΑΠ, προχωρεί χωρίς την Ελλάδα!!!

Αλ. Τσίπρας: Μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ το δίλημμα

Μπλόφας συνέχεια...

ΕΣΕΕ: Τι σημαίνει για το ελληνικό εμπόριο η διακοπή ασφάλισης παραγγελιών προς την Ελλάδα

Ισραηλινά μαχητικά εισέβαλαν στο έδαφος του Λιβάνου

Συνέδριο IENE: Έως τα τέλη του 2014 η ολοκλήρωση του αγωγού αερίου IGB

Στο Λίβανο εκπαιδεύονται οι μελλοντικοί Σύροι μαχητές του Τζιχάντ

Έως τα μέσα Ιουνίου το Κόσοβο θα λάβει τον "οδικό χάρτη" για την άρση του καθεστώτος βίζας

Πιο σοβαρά τα εσωτερικά προβλήματα

Κραυγή απόγνωσης: "Κρυβόμαστε στα στρατόπεδα από τοκογλύφους και τράπεζες"!

Ισχνό μεν, προβάδισμα δε για τη Nέα Δημοκρατία σε δημοσκόπηση της Metron Analysis - Ψάχνουν για λογαριασμό του Άκη με 850.000.000 δολάρια

Επέστρεψαν βιβλίο που δανείσθηκαν πριν από... ογδόντα χρόνια
Ξεκίνησε πόλεμος Χρυσής Αυγής και Mega (vid)

Guardian: Η δημοκρατία της Βαϊμάρης αναβιώνει στην Ελλάδα...

Ισχνό μεν, προβάδισμα δε για τη Nέα Δημοκρατία σε δημοσκόπηση της Metron Analysis

Αποφεύχθηκε το μπλακ άουτ στην αγορά ενέργειας

Ο Πύρρος Δήμας και πάλι επικεφαλής του Επικρατείας στο ΠΑΣΟΚ

Ψάχνουν για λογαριασμό του Άκη με 850.000.000 δολάρια

"Παράθυρο" για επάνοδο στη super league για Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα

Η Αττική ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, η επαρχία Νέα Δημοκρατία

Κλέβουν τα αμπελόφυλλα από τα αμπέλια της Ζίτσας για να τα πουλήσουν!

Αλέκος Παπαδόπουλος: "Η χώρα πορεύεται τυφλά, χωρίς σχέδιο δικό της, χωρίς στόχους"

Πλήρες αδιέξοδο με 24,667 εκατομμύρια ανέργους στην Ευρώπη των 27

Τ' άκουσε ο Πάγκαλος στην Κρήτη

Κυρία Λαγκάρντ, Ουάσινγκτον

Τσίπρας: "Πρώτη μας πράξη η κατάργηση του μνημονίου"

Καμμένος: Τα μνημόνια μας οδήγησαν στην ύφεση

Μέχρι τις 16 Ιουλίου οι φορολογικές δηλώσεις

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ «ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ»
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΘΡΥΛΟΡΙΟΥ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ "Η ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΡΣ"

Συνάντηση Συλλόγου Ποντίων Άρδασσας με το Σύλλογο Σανταίων Θεσσαλονίκης

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ & ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ