Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Thessaloniki International Film Festival

Προβολές
ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ
Αγριόχορτα
Γαλλία - Ιταλία, 2009Ώρες προβολών: 19:00, 21:00, 23:00
Σκηνοθεσία: Αλέν Ρενέ.
Με τους: Sabine Azema, Andre Dussollier, Anne Consigny, Έγχρωμο, 104΄.
Ένα πορτοφόλι που χάθηκε και βρέθηκε, ανοίγει την πόρτα -μια χαραμάδα- για να ζήσουν ο Ζορζ και η Μαργκερίτ μια ρομαντική περιπέτεια.
ΟΛΥΜΠΙΟΝ
Εβδομάδα προβολών ελληνικών ταινιών Από την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου έως την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου. Το DIGITALWAVE04 στην ΑθήναΜετά την εξαιρετικά θερμή υποδοχή που είχε από το κοινό του 50ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το DigitalWave04, το διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ που προσανατολίζεται αποκλειστικά στη σύγχρονη ελληνική ψηφιακή δημιουργία, παρουσιάζεται ήδη και μέχρι τις 31 Ιανουαρίου στην Αθήνα, σε συνεργασία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με την Ταινιοθήκη της Ελλάδος, στον χώρο της Ταινιοθήκης (Ιερά Οδός 48 και Μεγ. Αλεξάνδρου 134 - 136).
Το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το σύνολο των ταινιών του DigitalWave04 που προβλήθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο στην επετειακή διοργάνωση, τις δυο φοιτητικές ταινίες των φοιτητών του ΑΠΘ που προβλήθηκαν στην τελετή λήξης του, καθώς και επιλεγμένες ταινίες που ξεχώρισαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο πλαίσιο του DigitalWave.
Μεταξύ άλλων, προβάλλονται οι ταινίες που βραβεύθηκαν στο 50ο Φεστιβάλ Το τελευταίο τραγούδι του Έλβις του Βασίλη Ραΐση (Ψηφιακός Αλέξανδρος και βραβείο κοινού Fischer) και Το Κουτί των Φώτη και Αποστόλη Πάσσου (2ο βραβείο της κριτικής επιτροπής του DigitalWave 04), καθώς και ταινίες που αγγίζουν με αυθορμητισμό και πρωτοτυπία τις σημαντικότερες κοινωνικές θεματικές του σήμερα: One of us του Μιχαήλ Άγγελου Νικολαΐδη, Παρουσία Β' του Δημήτρη Καρακάση, Ρυτίδες και όνειρα της Γεωργίας Πετραλή, Empirical data του Γιώργου Δρίβα, Εφχές του Άγγελου Σπάρταλη και Κυνηγώντας τον Μωυσή του Αλέξανδρου Κωνσταντάρα. Απ' την 50η διοργάνωση προβάλλονται στην Ταινιοθήκη και οι φοιτητικές ταινίες Η Ιουλίτα ονειρεύεται της Τριανταφυλλιάς Δημοπούλου και Κάθε που βραδιάζει της Κατερίνας Γραμματικοπούλου που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών των φοιτητών του Τμήματος Κινηματογράφου του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα της Αθήνας εμπλουτίζεται και με ταινίες που έκαναν αίσθηση και αγκαλιάστηκαν απ' το κοινό στην μέχρι σήμερα πορεία του DigitalWave: Το σύνδρομο της Χιονάτης του Άγγελου Σπάρταλη, Horch / Άκου του Γιώργη Φωτόπουλου, Ecce momo του Ανέστη Χαραλαμπίδη, Μια Ροζ Παραμάνα του Νίκου Πομώνη και Η μουσική των προσώπων του Νίκου Κορνήλιου.
Με την φετινή παρουσίαση του DigitalWave04 στην Αθήνα συνεχίζεται η ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με την Ταινιοθήκη της Ελλάδος, που ξεκίνησε από την πρώτη κιόλας διοργάνωση του DigitalWave με την προβολή των αποκατεστημένων ταινιών Ο μάγος της Αθήνας και Οι περιπέτειες του Βιλλάρ με την συνοδεία πρωτότυπης μουσικής.
To έργο των ελπιδοφόρων νέων κινηματογραφιστών, με όχημα την ψηφιακή τεχνολογία κατορθώνει να φτάσει στον πολυπόθητο προορισμό του: το ανήσυχο κοινό κάθε ηλικίας που αναζητά ένα σινεμά καινοτόμο, νεανικό και γεμάτο περιεχόμενο και ουσία. Η είσοδος θα είναι 7 ευρώ ενιαία τιμή για όλες τις προβολές κάθε ημέρας. Πρόγραμμα προβολών Sex, προβλήματα και σινεμά Χ Παύλος Ζάννας (11 - 17 Φεβρουαρίου)Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της ετήσιας δραστηριότητάς του και σε συνεργασία με το Κέντρο Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας (Κ.Ε.Σ.Α.Υ.) που φιλοξενείται στο Α.Π.Θ., παρουσιάζουν το κινηματογραφικό αφιέρωμα «Sex, προβλήματα και σινεμά», το οποίο φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια ζωής.
Στόχος του αφιερώματος είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα σχέσεων, σεξουαλικής υγείας και σεξουαλικής συμπεριφοράς, τα οποία συχνά αποτελούν ταμπού. Κοινός παρονομαστής όλων των ταινιών που προβάλλονται στο αφιέρωμα είναι η σεξουαλικότητα, θέμα το οποίο ανέκαθεν κατείχε ιδιαίτερη θέση στον κινηματογράφο.
«Η βαθιά σχέση του κινηματογράφου με τις ερωτικές επιθυμίες τροφοδοτεί αυτό το αφιέρωμα εδώ και 10 χρόνια με μια πλούσια, ανεξάντλητη θεματική και δίνει αφορμές για διάλογο και προβληματισμό με όχημα τον κινηματογράφο.
Μέσα από αυτή τη συνάντηση της τέχνης με την επιστήμη, κατανοούμε πώς το σινεμά αγγίζει τις πιο εσωτερικές χορδές μας, ενώ παράλληλα κατορθώνουμε να δούμε συνειδητά πτυχές της κινηματογραφικής τέχνης που ανασύρουν δικά μας βιώματα.
Σε αυτές τις στιγμές που έδωσαν ουσία και διάρκεια σε αυτό το αφιέρωμα, θα ανατρέξουμε φέτος, κάνοντας μια περιήγηση στα δέκα αυτά χρόνια συνεργασίας, αναζωπυρώνοντας τον προβληματισμό μας, αναδεικνύοντας αλήθειες μέσα από την καλλιτεχνική ευαισθησία, ανοίγοντας νέα μονοπάτια αναζήτησης για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν» σημειώνει χαρακτηριστικά η διευθύντρια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Δέσποινα Μουζάκη.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ

ΓΡΑΦΕΙΑ: ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800, FAX: 210 28 19 550,
WEB SITE: www.psichogios.gr Αγαπητοί αναγνώστες ,Ξεκινάμε το 2010 με πολύ κέφι και ροκ διάθεση για ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ, με ρομαντισμό, τόλμη και αποφασιστικότητα!
Ήρθε ο καιρός να ανανεώσουμε τα ράφια μας και να επιλέξουμε νέους τίτλους φαντασίας, περιπέτειας, και μυστηρίου.
Παίρνουμε ιδέες από τις 52 προτάσεις βιβλίων (1 βιβλίο για κάθε εβδομάδα) καθώς και από τις νέες κυκλοφορίες και μοιραζόμαστε μεταξύ μας τις κριτικές μας, και τις απόψεις μας στα blogs και τις εκδηλώσεις!
Αυτή τη χρονιά ας συμπεριλάβουμε στους στόχους μας έναν πολύ βασικό: Για να ζούμε καλύτερα, αρκεί να εξασφαλίσουμε λίγο χρόνο από την κάθε ημέρα για να διαβάσουμε για τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προστατέψουμε την υγεία μας, να φροντίσουμε πιο σωστά το μωρό μας, να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τους άλλους και να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας και την διάθεσή μας, και κυρίως, να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι!
Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή χρονιά με υγεία, ειρήνη και ευτυχία! Παγκόσμιες Ημέρες Μήνα : 27/01: Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Εντοπίστηκαν λαθραία τσιγάρα σε φορτηγό

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Εντοπίστηκαν λαθραία τσιγάρα σε φορτηγό

Η Μενεγάκη και το κλεμμένο post

Το ακόλουθο ποστ αναρτήθηκε στο ipanic.gr το βράδυ της Παρασκευής.
Το Σάββατο το είδαμε αναδημοσιευμένο σε άλλα blogs αλλά με πηγή ένα διαφορετικό ιστότοπο.
Όπως είδαμε μετα΄από δύο τρία κλικ, ο ιστότοπος αυτός έκανε copy paste το κείμενο και το παρουσίασε ως δικό του ξεγελώντας κι άλλπους φίλους bloggers.
Δυστυχώς έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα στην bloggoσφαιρα, θα πρέπει οι παλιοί μπλόγκερς να είναι πολύ πιο επιφυλακτικοί όταν ασχολούνται με έναν νέο.
Μπήκαν και στον δικό μας χώρο οι..." έξυπνοι"...Σήμερα, Παρασκευή, σκάει εντελώς ξαφνικά η είδηση για τον χωρισμό Μενεγάκης-Λάτσιου.
Μία γραπτή ανακοίνωση της παρουσιάστριας επιβεβαιώνει το απόγευμα αυτό που φημολογούταν από το μεσημέρι.
Το ίδιο βράδυ ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ ανακοινώνει πως το Σάββατο (δλδ λίγες ώρες μετά, ούτε καν ολόκληρη μέρα) κυκλοφορεί έκτακτη έκδοση του περιοδικού -κρατηθείτε τώρα- 110 σελίδων με θέμα αποκλειστικά και μόνο το πρώην πια τηλεοπτικό ζευγάρι!
Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν και ειπώθηκαν στα κανάλια ο γάμος αρμένιζε στραβά από το καλοκαίρι.
Είπαν ότι δεν έκαναν καν διακοπές μαζί.
Μόνο από τα όσα αναφέραμε προκύπτουν πολλές... απορίες. Ξεκινάμε από το τέλος.
Είναι τουλάχιστον ψέμα το ότι δεν έκαναν διακοπές μαζί.
Οι φωτογραφίες από τα μπανάκια τους στην Μύκονο τον Αύγουστο δεν χωρούν αμφισβήτηση. Μάλιστα δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό Ok (δείτε την σχετική φωτό και κείμενο από το yupi όπου φαίνεται και η ημερομηνία) που ως γνωστών είναι του κουμπάρου της Ελένης, Πέτρου Κωστόπουλου το οποίο έχει ως αρχισυντάκτρια του την πανελίστρια της Μενεγάκη, Χρίσλα Γεωργακοπούλου.
Πάμε τώρα στην έκτακτη έκδοση του περιοδικού ΟΚ.
Πρώτων είναι αδύνατον να γραφτούν 110 σελίδες σε λίγες μόνο ώρες.
Αλλά ακόμα κι αν αυτό ήταν εφικτό το΄τε δεν θα προλάβαιναν να στηθούν από τους γραφίστες.
Κι αν υποθέσουμε ότι μία ολόκληρη εταιρεία και το δυναμικό όλων των περιοδικών αφήνει όλες τις δουλειές για να ασχοληθεί και να ετοιμάσει αυτό το τεύχος τότε υπάρχουν και κάποια ακόμα - τα μεγαλύτερα- σκάλωματα: εκτύπωση, καρφίτσα (βιβλιοδεσία), πρακτορεία διανομής.
Είθισται να χρειάζονται δύο μέρες για να γίνουν όλα αυτά μέχρι να βγει ένα περιοδικό στα περίπτερα.
Αν, τώρα, πιάσουμε την περίπτωση πως οι του περιοδικού γνώριζαν μέρες πριν την εξέλιξη (που είναι και το πιο πιθανό λόγο προσωπικών και επαγγελματιών σχέσεων με την παρουσιάστρια) κι ετοίμασαν το τεύχος αυτό τότε εύλογα μπορεί να υποθέσει κάποιος ότι είναι σε συνεννόηση με την ίδια.
Να κυκλοφορήσει σεχδόω παράλληλα με την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου.Υπάρχει και μία άλλη συγκυρία που μας κάνει να αναρωτιόμαστε Είναι δυνατόν όλα τα σημαντικά γεγονότα στην ζωή της Μενεγάκη να συμβαίνουν την πάνω - κάτω περίοδο;
Γάμος, γέννες, ανακοίνωση διαζυγίου... όλα το πρώτο τετράμηνο κάθε έτους (από τέλη Γενάρη και μετά).
Προφανώς είναι...!
Αυτά είναι τα γεγονότα.
Δεν θα το κουράσουμε παραπάνω.
Helen, καλή τύχη στις τηλεθεάσεις.
IPanic - Web Magazine

Πώς δύο γάτες έκαναν κουβάρι τη Κύπρο!!

Πώς δύο γάτες έκαναν κουβάρι τη Κύπρο!!

Συνέντευξη Ευ. Βενιζέλου στην «Ημερησία του Σαββάτου»

30/01/2010, Διαβάστε τη Συνέντευξη Ευ. Βενιζέλου στην «Ημερησία του Σαββάτου» και στον Γιάννη Αντύπα, εδω:
26/01/2010, Παρακολουθήστε την ανοιχτή συζήτηση με τον Ευ. Βενιζέλο στο
zoomnews.gr εδώ:

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Today at InfognomonPolitics Στα χνάρια Γιώργου και Τζεμ «Οδικός χάρτης» για το νέο εξοπλιστικό Η Χάγη «κρύβει» πολλές παγίδες Η συνέχεια του ελληνισμού και ...παραλογισμού συνέχεια Παμπούκης x 8 στα ημερολόγια Χριστοφοράκου Θηλιά Βρυξελλών για μέτρα-σοκ τώρα Κίνα… στοπ στη «στρατιωτική συνεργασία» με τις ΗΠΑ Τα τέσσερα πιθανά σενάρια για τη διάσωση της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ενωση Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουμε; Ο πολιτικός κόσμος οφείλει να αυτοκαθαρθεί! Βρετανία: «Όχι» και στο αίτημα έφεσης των Οραμς Ο αγώνας των 18χρονων Λόη και Παλληκαρίδη για τα ιδανικά της Λευθεριάς Η Ελληνίδα που απειλεί τις μεγάλες τράπεζες των ΗΠΑ

Σταμάτης Χ''Eυσταθίου Νέο cd Θαλασσινός,Νέγκα

Σταμάτης Χατζηευσταθίου - «Σαν των ανθρώπων τις φωνές» Συμμετοχή Παντελής Θαλασσινός & Γιώτα Νέγκα Σταμάτης Χατζηευσταθίου - «Σαν των ανθρώπων τις φωνές» http://www.mousikorama.gr/site/index.php/newcd/372-stamatis O Σταμάτης Χατζηευσταθίου συνεργάζεται για χρόνια με αξιόλογους Έλληνες ερμηνευτές (Θαλασσινό, Μακεδόνα, Τσακνή κ.α.) γράφοντας τραγούδια–ιστορίες, δημιουργώντας μουσικές εικόνες βγαλμένες από την καθημερινότητα. Εντός των ημερών συνέντευξη του Παντελή Θαλασσινού στο "Μουσικόραμα" Χρήση τροφοδοσιών (RSS) στό "Μουσικόραμα http://www.mousikorama.gr/site/index.php?format=feed&type=rss

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ E-PONTOS

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ "ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ"Άγιος Ευγένιος - Πολιούχος Τραπεζούντας Έκοψαν την πίτα τους και γλέντησαν ποντιακά Έκοψε την πίτα του ο πολιτιστικός σύλλογος Ποντίων γυναικών Θρυλορίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Βοήθεια στο Σπίτι και Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
Στο Δήμο Καλαμαριάς υλοποιούνται από το 1997, δύο Προγράμματα «Βοήθεια στο σπίτι'' ( 1ο περιοχή κέντρου Καλαμαριάς- Καραμπουρνάκι και 2ο περιοχή Κηφισιάς-Βότση) και από το 2000, δύο Προγράμματα ‘'Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας'' (1ο περιχή Ν. Κρήνης και 2ο περιοχή Φοίνικα) και λόγω της τεράστιας απήχησης στην τοπική κοινωνία καθιερώθηκαν. Με το βλέμμα στις ανάγκες των δημοτών και τη φιλοδοξία για την αδιάκοπη παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας συνεχίζεται η λειτουργία των Προγραμμάτων έως το τέλος του 2010. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα: Ηλικιωμένα : (μοναχικά ή μη αυτοεξυπηρετούμενα λόγω προσωρινών ή χρόνιων προβλημάτων υγείας ή χωρίς οικονομικούς πόρους ή με αδρανές άτυπο δίκτυο) Άτομα με αναπηρίες και ειδικές ανάγκες Το πρόγραμμα παρέχει: κοινωνική έρευνα, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη των ατόμων, συνεργασία και διασύνδεση με κοινωνικές υπηρεσίες, παραπομπές, νοσηλευτική φροντίδα (έλεγχος αρτηριακής πίεσης & σακχάρου, ενεσοθεραπεία, συνταγογράφηση φαρμάκων και αγορά αυτών, περιποίηση κατακλίσεων, συνοδεία σε νοσοκομεία κλπ), οικογενειακή βοήθεια (συντροφιά, στοιχειώδη καθαριότητα, εξόφληση λογαριασμών, ψώνια, κλπ).
Οι παραπάνω υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και συστηματικά σε εβδομαδιαία βάση ανάλογα με την περίσταση και τις ανάγκες κάθε ωφελούμενου.Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ: 2310-472122,428575
Ημέρες & Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 7:00 - 15:00
Δ/νση: Εθνικής Αντιστάσεως & Θησέως 8,
ΤΚ: 55134, Καλαμαριά
Το πρόγραμμα υλοποιείται στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ 2007-2013», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, μέσω χρήσης της ρήτρας ευελιξίας 10%

Συνάντηση Γ.Πεταλωτή με Ε.Ι.Η.Ε.Ε

ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ Λ. Ηρώων 30 69100 Κομοτηνή ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ: 25310 24498, 81006
Φαξ: 25310 81555 email:press@gpetalotis.gr ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, συναντήθηκε με την Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Επαρχιακών Εφημερίδων.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Γιώργου Πεταλωτή στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης ενώ την Ε.Ι.Η.Ε.Ε εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, από την εφημερίδα «Αιγίοχος» του Αιγίου, ο αντιπρόεδρος Λουκάς Καραγάτσος, από την Καθημερινή Φθιώτιδα της Λαμίας , η ταμίας Αναστασία Μπάρκα από την Ελευθερία Ζακύνθου και ο Γιώργος Γανίτης, μέλος από τον Καθημερινό Τύπο της Καβάλας. Η συζήτηση εστιάστηκε κυρίως στη βελτίωση του Ν.3548/2007, που αφορά στην απασχόληση του προσωπικού και στους τρόπους ενίσχυσης των εβδομαδιαίων περιφερειακών και τοπικών εφημερίδων.
Ο Υφυπουργός, εκφράζοντας τη βούληση της Κυβέρνησης, δεσμεύθηκε ότι θα σταθεί αρωγός στην συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των περιφερειακών εφημερίδων.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

ΑΠΟ ΤΟ Geopolitics-GR Από τον Ουάσιγκτον, το 1790, ώς σήμερα Κατ’ αρχήν ναι, στο σχέδιο του Καρζάι Στην αγχόνη δύο νεαροί στο Ιράν