Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Συνάντηση Γ.Πεταλωτή με Ε.Ι.Η.Ε.Ε

ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ Λ. Ηρώων 30 69100 Κομοτηνή ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ: 25310 24498, 81006
Φαξ: 25310 81555 email:press@gpetalotis.gr ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, συναντήθηκε με την Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Επαρχιακών Εφημερίδων.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Γιώργου Πεταλωτή στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης ενώ την Ε.Ι.Η.Ε.Ε εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, από την εφημερίδα «Αιγίοχος» του Αιγίου, ο αντιπρόεδρος Λουκάς Καραγάτσος, από την Καθημερινή Φθιώτιδα της Λαμίας , η ταμίας Αναστασία Μπάρκα από την Ελευθερία Ζακύνθου και ο Γιώργος Γανίτης, μέλος από τον Καθημερινό Τύπο της Καβάλας. Η συζήτηση εστιάστηκε κυρίως στη βελτίωση του Ν.3548/2007, που αφορά στην απασχόληση του προσωπικού και στους τρόπους ενίσχυσης των εβδομαδιαίων περιφερειακών και τοπικών εφημερίδων.
Ο Υφυπουργός, εκφράζοντας τη βούληση της Κυβέρνησης, δεσμεύθηκε ότι θα σταθεί αρωγός στην συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των περιφερειακών εφημερίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: