Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Από Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου τατελευταία βιβλία της φετινής χρονιάς

Το φετινό εκδοτικό μας πρόγραμμα κλείνει με τέσσερις πολύ μεγάλες παραγωγές.... 4 υπέροχα βιβλία με CD εκ των οποίων το ένα αφορά ενήλικες και είναι η δική μας πρόταση για τα χριστουγεννιάτικα δώρα στους φίλους μας! Από Δευτέρα σε όλα τα βιβλιοπωλεία!
Σωτήρης Τριβιζάς - Ο μαγικός κόσμος του Φεδερίκο, Ένα παραμύθι βασισμένο στον Λόρκα με CD

ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΡΙΒΙΖΑΣ
Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΕΔΕΡΙΚΟ
Ένα παραμύθι βασισμένο στον Λόρκα
Εικονογράφηση: Ίρις Σαμαρτζή
Μουσική σύνθεση-ενορχήστρωση: Δημήτρης Μαραμής
Τραγούδι: Θοδωρής Βουτσικάκης
Αφήγηση: Πασχάλης Τσαρούχας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ
Κάρμεν Ρουγγέρη - Ομήρου Ιλιάδα με CD

ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ
ΟΜΗΡΟΥ ΙΛΙΑΔΑ
Εικονογράφηση: Γιώργος Δημητρίου
Μουσική σύνθεση-ενορχήστρωση: Αντώνης Δελαπόρτας

ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:
Πέτρος Κιοσές, Χριστίνα Κουλουμπή, Τάσος Παπαδόπουλος, Ίρις Πανταζάρα, Σπύρος Περδίου, Δέσποινα Πολυκανδρίτου,
Σωτήρης Σουριανός, Γρηγόρης Τουμασάτος, Θανάσης Τσιδίμης, Νεκτάριος Φαρμάκης, Έλενα Μιχαλάκη, Γιώργος Βλάχος

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ
Κάρμεν Ρουγγέρη - Ομήρου Οδύσσεια με 2 CD

ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ
ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ
Θέατρο για παιδιά

Εικονογράφηση: Χριστίνα Κουλουμπή
Μουσική σύνθεση-ενορχήστρωση: Αντώνης Δελαπόρτας

ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:
ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ, ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ ΠΕΤΡΟΣ ΚΙΟΣΕΣ ΙΡΙΣ ΠΑΝΤΑΖΑΡΑ ΣΠΥΡΟΣ ΠΕΡΔΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΔΙΜΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΤΖΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΥΡΙΑΝΟΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ
Βασίλης Λέκκας - Να σου δώσω μια να σπάσεις

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ
ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ (με 2 CD)
Ο Βασίλης Λέκκας τραγουδά Στέλιο Καζαντζίδη

Κείμενα – σχόλια: Κώστας Μπαλαχούτης, Κώστας Κοκκώνης
Μπουζούκια-μπαγλαμάδες: Παναγιώτης Στεργίου, Ηλίας Πουρτσίδης
Ακορντεόν: Τάσος Καντάς
Πιάνο-κιθάρα-ενορχήστρωση στο «Της γερακίνας γιος»: Νίκος Πιτλόγλου
Βιολιά: Δημήτρης Τσιβγούλης, Βαγγέλης Τούντας
Μπάσο: Δημήτρης Στασινός
Τύμπανα-κρουστά: Νίκος Τσιατσούλης
Κιθάρες-ενορχήστρωση-programming: Αντώνης Γούναρης
Ηχογράφηση-μίξη ήχου (Studio Πόρτες): Αντώνης Γούναρης
Πρόσθετες ηχογραφήσεις-mastering (Studio Arion Music): Νίκος Πιτλόγλου 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ
Δείτε όλες τις νέες κυκλοφορίες εδώ
Δείτε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις εδώ

ΚΑΡΟΛ: Δείτε την ταινία - διαβάστε το βιβλίο


ΚΑΡΟΛ: Δείτε την ταινία - διαβάστε το βιβλίο
www.metaixmio.gr


Η βραβευμένη κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος
της Πατρίτσια Χάισμιθ από τις 3 Δεκεμβρίου στις ελληνικές αίθουσες
Μια ακόμα σημαντική κινηματογραφική μεταφορά λογοτεχνικού έργου έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε από τις 3 Δεκεμβρίου 2015 στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η ODEON φέρνει κοντά μας την πολυαναμενόμενη ταινία Κάρολ του υποψήφιου για Όσκαρ Τοντ Χέινς με πρωταγωνίστριες δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες διαφορετικών γενιών, την Κέιτ Μπλάνσετ και τη Ρούνι Μάρα, η οποία τιμήθηκε για τον ρόλο της με το Βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας στο 68ο Φεστιβάλ Καννών. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Πατρίτσια Χάισμιθ, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, και θεωρείται φαβορί για τα φετινά Όσκαρ, έχοντας αποσπάσει και το Βραβείο της Καλύτερης Κινηματογραφικής Μεταφοράς Λογοτεχνικού Έργου από τη Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης.
Το μυθιστόρημα Κάρολ της αμερικανίδας συγγραφέα Πατρίτσια Χάισμιθ περιστρέφεται γύρω από την ερωτική σχέση δύο πολύ διαφορετικών γυναικών, της δεκαεννιάχρονης Τερίζ που εργάζεται ως υπάλληλος σε κάποιο κατάστημα και της παντρεμένης και κομψής Κάρολ. Η πένα της Χάισμιθ μετατρέπει την ιστορία τους σ’ ένα μαγευτικό ταξίδι θάρρους, αυτογνωσίας και έντονων αισθημάτων, με φόντο τη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1950. Καθώς η Χάισμιθ έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των αναγνωστών της ως συγγραφέας μυθιστορημάτων μυστηρίου, το Κάρολ, αρχικά, ξενίζει γιατί σ’ αυτό δεν συναντούμε υποψήφιους δολοφόνους και θύματα... δεν υπάρχουν φόνοι και γρίφοι, αλλά ο έρωτας μιας νεαρής κοπέλας για μια μεγαλύτερη γυναίκα, τον οποίο η συγγραφέας παρακολουθεί και αποδίδει σε κάθε του φάση και με όλες του τις λεπτομέρειες. Φυσικά, όπως και στα υπόλοιπα μυθιστορήματά της, το Κάρολ δεν στερείται «σασπένς», αλλά εδώ προκύπτει από την ένταση των συναισθημάτων, τον φόβο της απόρριψης αλλά και την αμφιθυμία των χαρακτήρων, οι οποίοι, όπως και αλλού, είναι απρόβλεπτοι, σκοτεινοί, πολυεπίπεδοι, με προθέσεις και κίνητρα αδιαφανή έως την ανάγνωση της τελευταίας σελίδας. Και μέχρι το τέλος δεν μας εγκαταλείπει η αίσθηση ενός επικείμενου κινδύνου και η έλευση ενός μοιραίου κακού που θα ανατρέψει την πλοκή και την αναμενόμενη κατάληξη.

Όπως αναφέρει στο επίμετρο του βιβλίου της, η Χάισμιθ εμπνεύστηκε το συγκεκριμένο μυθιστόρημα από ένα προσωπικό της βίωμα. Προτού καθιερωθεί ως συγγραφέας εργαζόταν και η ίδια ως υπάλληλος σε ένα κατάστημα στο Μανχάταν, όπου εμφανίστηκε ένα πρωί μια ξανθιά γυναίκα με γούνινο παλτό για να αγοράσει μια κούκλα για την κόρη της. Ήταν μια συναλλαγή ρουτίνας, όμως όταν η γυναίκα πλήρωσε και έφυγε, η νεαρή τότε Χάισμιθ αισθάνθηκε ίλιγγο και μια ανάταση, σαν να είχε δει όραμα. Το ίδιο βράδυ έγραψε την αρχική ιδέα του μυθιστορήματος, Για να αποφύγει τον χαρακτηρισμό τής μυθιστοριογράφου βιβλίων με λεσβιακό περιεχόμενο, το Κάρολ εκδόθηκε υπό το ψευδώνυμο Κλερ Μόργκαν με τον τίτλο «The price of salt», ένας τίτλος που κάλυπτε το σκαμπρόζικο, για την εποχή, θέμα του, τον έρωτα δύο γυναικών. Κι ενώ η ερωτική αφύπνιση μιας νεαρής ήταν ταμπού για τη συγκεκριμένη εποχή, το μυθιστόρημα δεν άργησε να βρει τους αποδέκτες του, καθώς ήταν από τα ελάχιστα στο είδος του που δεν περιέγραφε αρνητικά την ομοφυλοφιλία και οι χαρακτήρες δεν ήταν ούτε απόβλητοι ούτε δυστυχείς.
Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν σε 35 μέρες στο Σινσινάτι του Οχάιο, όπου βρίσκονται ακόμη αρκετά παλιά κτίρια που μπορούν να προσφέρουν το ρομαντικό, νοσταλγικό σκηνικό της Νέας Υόρκης του ’50, το οποίο αποτελεί και το φόντο του βιβλίου. Η συναισθηματική δύναμη και τόλμη της ιστορίας ήταν αυτά που κέρδισαν την πρωταγωνίστρια Κέιτ Μπλάνσετ:«Νομίζω ότι το δώρο μιας ιστορίας που βασίζεται σε μυθιστόρημα της Πατρίσια Χάισμιθ είναι η πλούσια εσωτερική ζωή των ηρώων» λέει η δις βραβευμένη με Όσκαρ Αυστραλή ηθοποιός.

Η κινηματογραφική επιστροφή του Χέινς ύστερα από οχτώ χρόνια προσεγγίζει ένα θέμα με το οποίο ο σκηνοθέτης έχει ασχοληθεί συστηματικά στο έργο του: το πρόβλημα της σεξουαλικότητας που περιορίζεται από τα κοινωνικά στερεότυπα. Το γεγονός μάλιστα ότι στη συγκεκριμένη ταινία ασχολείται με μια ομοφυλοφιλική γυναικεία σχέση τού επιτρέπει να προχωρήσει ακόμα βαθύτερα σε αυτή την κατεύθυνση. Όπως εξηγεί ο ίδιος ο Χέινς, τον ενδιαφέρουν περισσότερο οι ιστορίες γυναικών, καθώς η κοινωνία ασκεί στις γυναίκες μεγαλύτερη πίεση τόσο σε ό,τι αφορά τον τρόπο ζωής τους, όσο και σε ό,τι αφορά τον ρόλο τους μέσα στην οικογένεια.
Δείτε το trailer της ταινίας ΕΔΩ.
Δείτε επίσης ΕΔΩ το πολύ ενδιαφέρον βίντεο της εφημερίδας Guardian στο οποίο ο σκηνοθέτης, η σεναριογράφος και οι δύο πρωταγωνίστριες μιλούν για την ταινία.
Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Τοντ Χέινς
Σενάριο: Φίλις Ναζ
Ηθοποιοί: Κέιτ Μπλάνσετ, Ρούνι Μάρα, Κάιλ Τσάντλερ, Σάρα Πόλσον, Τζέικ Λέισι, Κόρι Μάικλ Σμιθ
Διάρκεια: 118’
Διανομή: Odeon

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
H ταινία του Τοντ Χέινς είναι ένα από εκείνα τα φιλμ στα οποία δεν μπορείς να ανακαλύψεις ούτε ένα ψεγάδι. Η συναρπαστική ιστορία του, η σαρωτική ομορφιά του, το συγκλονιστικό βάθος των συναισθημάτων του, η τεχνική του πλευρά, όλα συνηγορούν στο να το χαρακτηρίσεις αριστούργημα. Και είναι.
Γιώργος Κρασσακόπουλος, Athens Voice
Είναι η mainstream queer ταινία της δικής μας δεκαετίας, η απόδειξη ότι η Κέιτ Μπλάνσετ είναι η νέα Μέριλ Στριπ και μια απίστευτη απόλαυση για τα μάτια: ο Τοντ Χέινς τα κατάφερε όλα.
Λήδα Γαλανού, flix.gr
Εξαιρετικός δημιουργός, που υπηρετεί κάθε φορά με ανατρεπτική και εξερευνητική διάθεση το υλικό του και ξέρει πάντα πώς να προσαρμόζεται νοητικά και στιλιστικά σε αυτό, ο 54χρονος Χέινς χτίζει στην καινούργια του ταινία ένα κινηματογραφικό σύμπαν εύθραυστου ρομαντισμού, χειμωνιάτικης μελαγχολίας, θεσπέσιας ρετρό αναβίωσης και υπνωτικής ομορφιάς το οποίο περιβάλλει σαν προστατευτικό κουκούλι τις δυο ηρωίδες και δεν τις αφήνει να εκτεθούν.
Λουκάς Κατσίκας, cinema.gr

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Η δεκαεννιάχρονη Τερίζ νιώθει χαμένη στη σχέση της με τον φίλο της, για τον οποίο νοιάζεται, αλλά δεν νιώθει ερωτική επιθυμία. Όλα θα αλλάξουν, όμως, όταν η Κάρολ, μια πολύ κομψή παντρεμένη γυναίκα, κάνει την εμφάνισή της στο πολυκατάστημα όπου δουλεύει η Τερίζ για να αγοράσει δώρα για την κόρη της. Η Τερίζ θα νιώσει εκείνη τη στιγμή πως η προσωρινή δουλειά της ως πωλήτριας –ίσως και ολόκληρη η ζωή της– δεν είχε άλλο σκοπό πέρα απ’ αυτή την αναπάντεχη συνάντηση. Η ερωτική τους σχέση μέλλει να εξελιχτεί άλλοτε με ήπιο και διστακτικό τρόπο και άλλοτε βουτηγμένη σε κρίσεις και αντεγκλήσεις.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Η Πατρίτσια Χάισμιθ (Patricia Highsmith) γεννήθηκε το 1921 στο Τέξας. Μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη. Αφού σπούδασε στο κολέγιο Μπάρναρντ αγγλικά, λατινικά και ελληνικά, ταξίδεψε στην Ευρώπη, όπου πέρασε και το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής της. Το πρώτο της βιβλίο Ξένοι στο τρένο εκδόθηκε το 1950 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Το βιβλίο μεταφέρθηκε στο σινεμά από τον Άλφρεντ Χίτσκοκ. Εξέδωσε είκοσι μυθιστορήματα και εφτά συλλογές διηγημάτων. Τιμήθηκε με το Grand Prix αστυνομικής λογοτεχνίας, το Edgar Allan Poe Award, το O. Henry Memorial Award και το Silver Dagger. Πέθανε στις 4 Φεβρουαρίου του 1995 στο Λουγκάνο της Ελβετίας. Πολλά έργα της έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά.
Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία της Αυτή η γλυκιά αρρώστιακαι Χωρίς ενοχές.

ΠΟΙΗΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ DE PROFUNDIS




Ζωοδόχου Πηγής 73, 10681 Αθήνα. Τηλ2103822251 - 2103815433 - 2103816661 - Fax: 2103815882email: info@govostis.gr

Αγγελική Ηλιάδη |ΘΑ ΖΗΣΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ|NEW SONG


Αγγελική Ηλιάδη
"ΘΑ ΖΗΣΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ"

NEW SONG 
Download MP3 here
Download WAV here


Μετά την κυκλοφορία του επιτυχημένου ντουέτου ,
η Αγγελική Ηλιάδη επιστρέφει με νέο τραγούδι
του διδύμου των επιτυχιών Κυριάκου Παπαδόπουλου
και Ηλία Φιλίππου, με τίτλο Θα Ζήσω Για Μένα.
Ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι με ένταση,
ερμηνεύει η Αγγελική Ηλιάδη η οποία για άλλη μια φορά,
κερδίζει τις εντυπώσεις στο Club 22,
όπου εμφανίζεται μαζί με τον Πάνο Κιάμο και τους Kings.
Κυκλοφορεί από την Panik Platinum.
Απολαύστε το !

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ
«ΘΑ ΖΗΣΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ»
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΙΧΟΙ: ΗΛΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Offiial Lyric Video : https://youtu.be/7r8asFpuoAQ

OFFICIAL FB PAGES:
https://www.facebook.com/AggelikiIliadiPage/?fref=ts
PANIK PLATINUM 2015
info@panikplatinum.grl.papadopoulou@panikrecords.gr

ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ - ΚΟΙΤΑ Σ' ΑΓΑΠΑΩ | OFFICIAL SONG TEASER



ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ
ΚΟΙΤΑ Σ' ΑΓΑΠΑΩ

Το νέο τραγούδι της Καίτης Γαρμπή 
κυκλοφορεί Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου από την Panik Platinum! 

Ακούστε το επίσημο teaser του "Κοίτα Σ' Αγαπάω"!

Η αγαπημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια Καίτη Γαρμπή, επιστρέφει με ολοκαίνουργιο τραγούδι! 
Το "Κοίτα Σ' Αγαπάω" αποτελεί πρώτο δείγμα της πολυαναμενόμενης διεθνής συνεργασίας της Καίτης Γαρμπή
με τον διάσημο Τούρκο τραγουδιστή Burak Kut, αφού εκτός από solo single,
πρόκειται να κυκλοφορήσει και σε ντουέτο από τους δύο καλλιτέχνες,
στην Ελλάδα, την Τουρκία και σε 40 ακόμα χώρες!
 Η σύνθεση και η ενορχήστρωση είναι του Θάνου Γεωργουλά,
και οι στίχοι της Ναταλίας Γερμανού.
Πρόκειται για ένα project υψηλών προδιαγραφών με την παραγωγή μοιρασμένη σεΕλλάδα, Τουρκία και Αγγλία. Η φωνή στα σόλο της Καίτης Γαρμπή έχει γραφτεί στην Ελλάδα, στο studio BK.  Στην Κωνσταντινούπολη,  ηχογραφήθηκαν οι φωνές των 2 καλλιτεχνών μαζί, καθώς και τα διάσημα «22 Τουρκικά βιολιά», που έχουν συμμετάσχει σε παραγωγές της Shakira και της Rihanna! Η μίξη και το mastering γίνεται στο Boutique studio στο Λονδίνο από τον σπουδαίο Matteo Cifelli (www.matteocifelli.com).
Παράλληλα, αυτές τις μέρες η Καίτη Γαρμπή βρίσκεται μαζί με τον Burak Kut στην Μύκονογια τα γυρίσματα του επερχόμενου video clip σε σκηνοθεσία Βικτωρίας Βελλοπούλου.
Την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου θα απολαύσουμε την μοναδική Καίτη Γαρμπή
στο ολοκαίνουργιο "Κοίτα Σ' Αγαπάω" που έρχεται από την Panik Platinum!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ TEASER ΤΟΥ "ΚΟΙΤΑ Σ' ΑΓΑΠΑΩ"


Καίτη Γαρμπή - Κοίτα Σ' Αγαπάω | Official Song Teaser
Μουσική: Θάνος Γεωργουλάς
Στίχοι: Ναταλία Γερμανού
Mix/Mastering by Matteo Cifelli, Boutique Studio, London
A Kaiti Garbi production for Panik Platinum 2015
Καίτη Γαρμπή & Burak Kut | Εικόνες από την πρόσφατη συνάντηση τους στην Κων/πολη.

ΠΩΛΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ - ΑΠΟΧΩΡΩ |ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ + OFFICIAL VIDEO



ΠΩΛΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
"
ΑΠΟΧΩΡΩ"
Νέο τραγούδι από την Πωλίνα Χριστοδούλου,
 επιστρέφει δισκογραφικά
με ένα δυναμικό ρυθμικό τσιφτετέλι! 
Έντονος ρυθμός κ σύγχρονος λαικός ήχος,
 χαρακτηρίζουν το νέο τραγούδι της Πωλίνας Χριστοδούλου.
Την μουσική υπογράφει ο ταλαντούχος Κώστας Μηλιωτάκης
και τους στίχους ο Master Tempo.

Από τις 11 Δεκεμβρίου η Πωλίνα Χριστοδούλου
θα εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο "Fantasia"
στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη. 
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΛΙΩΤΑΚΗΣ
ΣΤΙΧΟΙ: MASTER TEMPO

Τη σκηνοθεσία του Videoclip υπογράφει ο Γιάννης Παπαδάκος! 

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ "ΕΓΩ ΘΑ ΦΥΓΩ" | OFFICIAL VIDEO



ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ 
«ΕΓΩ ΘΑ ΦΥΓΩ»

Εγώ θα φύγω, ένα κομμάτι που ξεχώρισε και αγαπήθηκε
από τις πρώτες κιόλας μέρες κυκλοφορίας του
οπτικοποιείται!
Με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιάννη Παπαδάκου,
το νέο τραγούδι του Κώστα Μαρτάκη μας ταξιδεύει,
μ’ ένα ατμοσφαιρικό videoclip με έντονες στιγμές,
παρόμοιες με τα συναισθήματα που δημιουργεί το ίδιο το τραγούδι.
Εγώ θα φύγω,
ένα τραγούδι ύμνος στην αληθινή αγάπη και τον έρωτα,
με την ερμηνεία του ταλαντούχου Κώστα Μαρτάκη!

Σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου
όπως και ολόκληρος ο επερχόμενος δίσκος,
και σε στίχους της Ναταλίας Γερμανού. 
Κύκλοφορεί από την Panik Platinum! 
Official Video : https://www.youtbe.com/watch?v=y0fd25ubFP8

Εγώ Θα Φύγω - Κώστας Μαρτάκης
Μουσική: Κυριάκος Παπαδόπουλος
Στίχοι: Ναταλία Γερμανού
PANIK PLATINUM 2015
Official Artist Page
https://www.facebook.com/martakis.kostas
2015 PANIK PLATINUM
Facebook: 
https://www.facebook.com/panikrecords
YouTube https://www.youtube.com/user/PanikRecordsTube
Contact info@platinumrecords.grl.papadopoulou@panikrecords.gr

νάγκη για καταβολή προνοιακών επιδομάτων Νοεμβρίου Δεκεμβρίου πριν το τέλος του έτους - Σωματείο Ατόμων με Ειδικές ανάγκες Ν. Λακωνίας

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ
Θέμα: Ανάγκη για άμεση καταβολή προνοιακών επιδομάτων εντός Δεκεμβρίου
Το Σωματείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας πληροφορήθηκε πως οι υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης των δήμων της χώρας, έχουν περιθώριο έως τις 29 Δεκεμβρίου 2015, να αποστείλουν αρμοδίως τα στοιχεία των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων των μηνών Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2015. 
Αυτό σημαίνει πως η καταβολή θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα τον πρώτο μήνα του 2016.
Το Σωματείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας θεωρεί απαραίτητο η καταβολή να πραγματοποιηθεί εντός Δεκεμβρίου 2015 διότι τα χρήματα των προνοιακών επιδομάτων αποτελούν για τους περισσότερους Ανθρώπους με Αναπηρία το μοναδικό τους εισόδημα, το αναγκαίο εισόδημα για να κάνουν γιορτές. 
Πιστεύουμε πως η ταχεία συγκέντρωση των στοιχείων αρχείου από τους ΟΤΑ είναι δυνατή, γεγονός που διευκολύνει την επιτάχυνση της διαδικασίας ώστε να κατανεμηθούν άμεσα τα απαραίτητα κονδύλια στους ΟΤΑ και να καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα εντός Δεκεμβρίου 2015.
Δείτε το δελτίο τύπου πατώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://takisalexandrakis.blogspot.gr/2015/12/2015.html

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΛΤΗ - ΚΑΝΩ ΠΑΡΤΥ | 150.000 Youtube Views



ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΛΤΗ

ΚΑΝΩ ΠΑΡΤΥ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150.000
YOUTUBE VIEWS ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 





Η Χριστίνα Σάλτη επιστρέφει κοντά μας μουσικά,
με ένα "up tempo" τραγούδι!
Ένα κομμάτι που θα σας δώσει μια νότα αισιοδοξίας απ' το
πρώτο κιόλας άκουσμα! 

« Κάνω Πάρτυ » 
Τη μουσική του κομματιού υπογράφει ο ταλαντούχος
Κώστας Μηλιωτάκης,
σε στίχους Master Tempo χαρίζοντας μας
ένα δυναμικό αποτέλεσμα. 

Ο έντονος χαρακτήρας και η "up tempo - dance " διάθεση του τραγουδιού
 μεταφέρεται στο videoclip κάτω από την σκηνοθετική επιμέλειατου  Γιάννη Παπαδάκου!
Ένα clip με μοντέρνα ματιά  και σύγχρονη αισθητική που έχει ήδη
αγαπηθεί με 110.000 Views
στο Official 
Youtube Channel της Panik Records και συνολικά
πάνω από 150.000 στο Υoutube!
Χριστίνα Σάλτη - "Κάνω Πάρτυ"
Μουσική: Κώστας Μηλιωτάκης
Στίχοι: Μaster Tempo
κυκλοφορεί από την 
PANIK PLATINUM
Official Music Video : https://www.youtube.com/watch?v=65Svh4Rayy8


Artist Official Facebook Page
https://www.facebook.com/Xristina.Salti.Official
2015 PANIK PLATINUM
Facebook: https://www.facebook.com/panikrecords
YouTube https://www.youtube.com/user/PanikRecordsTube
Contact: info@platinumrecords.gr , l.papadopoulou@panikrecords.gr

Αγγελική Ηλιάδη & Παρις | ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΘΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ|OFFICIAL VIDEO CLIP


Αγγελική Ηλιάδη & Παρις
"Οταν Ολα θα Καίγονται"

NEW VIDEOCLIP 

Το πιο αντρεπτικό videoclip της Ελληνικής Δισκογραφίας
υπογράφει ο ταλαντούχος Γιάννης Παπαδάκος και συμμετέχει 
η μοναδική Μαρία Κορινθίου!
Το αποτέλεσμα θα σας καθηλώσει!
Η Αγγελική Ηλιάδη επιστρέφει δισκογραφικά και συνεργάζεται με τον νέο
και πολλά υποσχόμενο λαϊκό τραγουδιστή Πάρι!
Δύο φωνές που ενώθηκαν σε ένα ιδιαίτερο τραγούδι με τίτλο
«Όταν Όλα Θα Καίγονται»
σε Μουσική του Μάριου Ψιμόπουλου και Στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια.
Με πάθος για το ελληνικό τραγούδι, τραγουδούν για το πάθος της αγάπης,
η Αγγελική Ηλιάδη και ο Πάρις κυκλοφορούν το νέο single που θα μας γοητεύσει.
Κυκλοφορεί από την Panik Platinum.
Απολαύστε το !
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ & ΠΑΡΙΣ
«ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΘΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ»
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΜΑΡΙΟΣ ΨΙΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΙΧΟΙ: ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΑΤΣΟΥΛΙΑ

Official Video : https://www.youtube.com/watch?v=rFiXQ9FGQVM

OFFICIAL FB PAGES:
https://www.facebook.com/AggelikiIliadiPage/?fref=ts
https://www.facebook.com/PARIS.KARAVASILIS.OFFICIAL/?fref=ts
info@panikplatinum.gr

Χριστούγεννα στο Μέτσοβο

ArtTravel
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Αθήνα: 7 αγαπημένες μπυραρίες.

Αθήνα: 7 αγαπημένες μπυραρίες.

Προγνωστικοί Χάρτες Ανέμων επιφανείας