Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ!
Το πολυτιμότερο αγαθό που μας έδωσε ο Πλάστης, και που φρόντισαν και φροντίζουν να μας στερούν οι «κυβερνώντες» στα πλαίσια των «σχεδιασμών» τους για… καλύτερη υγεία.
Είναι για γέλια ρε αδέλφια και για κλάματα αυτό που συμβαίνει, και να με συμπαθάτε, αλλά πιο ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ από αυτούς των τελευταίων τριάντα (να πω;) χρόνων, δεν έχω ξαναδεί.
Δε ξέρω, πολλοί από εσάς, ίσως να είστε ικανοποιημένοι από το «σύστημα υγείας» της χώρας μας, όμως αν κρίνω από τις αντιδράσεις σας, μόνο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.
Ο τίτλος του άρθρου, ίσως να θυμίζει τίτλο κάποιας ανασκόπησης, αλλά δεν είναι κάτι τέτοιο. Απλά, θα κάνουμε μια γενική και επί τροχάδην αναφορά σε κάποιες καταστάσεις, έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε, γιατί σαν λαός, ώρες ώρες έχουμε πολύ…. «ελαττωματική μνήμη» η οποία μας οδηγεί ΠΑΝΤΑ σε τραγικά λάθη για τα οποία ναι μεν χτυπάμε ΜΕΤΑ τα κεφάλια μας, αλλά….. τα επαναλαμβάνουμε ξανά και ξανά και ξανά!
Η χρονιά που έφυγε λοιπόν, να πάει και να μη ξαναρθεί, θα πω και εγώ όπως όλος ο κόσμος. Είδαμε και πάθαμε πολλά, τόσα, που δεν το περιμέναμε, δε το φανταζόμαστε ούτε στα πιο άσχημα όνειρα μας ένα πράγμα δηλαδή.
ΕΙΔΑΜΕ να κλείνουν στα πλαίσια της κρίσης και των συγχωνεύσεων, νοσοκομεία, ΕΙΔΑΜΕ τα άλλα που έμειναν «ανοιχτα» να μην έχουν ούτε τα ΒΑΣΙΚΑ για ένα χειρουργείο, μια αλλαγή τραύματος, μια νοσηλεία ασθενή.
ΕΙΔΑΜΕ ανακοινώσεις γιατρών που έλεγαν πως καλά θα κάνουμε να ΜΗΝ πάμε στα νοσοκομεία γιατί τζάμπα θα πάμε, γιατί δυστυχώς δε θα μπορέσουν να μας περιθάλψουν.
ΕΙΔΑΜΕ τα φάρμακα μας να γίνονται απλησίαστα χαμένα στο παιχνίδι των πρωτότυπων και των γενόσημων,
ΕΙΔΑΜΕ το «κράτος πρόνοιας» να μας ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ και να μας αφήνει να πεθάνουμε,
ΕΙΔΑΜΕ να αποφασίζουν για τις ζωές μας, να κάνουν ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ για τις παθήσεις μας ΟΧΙ γιατροί, αλλά γραφιαδες, υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς και φαρισαίοι…
ΕΙΔΑΜΕ να θησαυρίζουν διευθυντές από «δωράκια» κλινικαρχών, να το γνωρίζουν ΟΛΟΙ, από Υπουργούς μέχρι και τη γραμματεία του Μαξίμου και αντί να ξηλωθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι διεφθαρμένοι, να απομακρύνονται από τη θέση τους κακήν κακώς εκείνοι που σε αντίθεση με άλλους έπραξαν το καθήκον τους…
Αυτά τα λίγα, γιατί έχει και άλλα, πάρα πολλά, ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ, στο χώρο της …. Πεθαμένης μας Υγείας.
ΕΙΔΑΜΕ όμως και άλλα, πάθαμε κι άλλα πολλά…..
ΕΙΔΑΜΕ να μας ληστεύουν με χαράτσια, τα οποία οι ΙΔΙΟΙ τα κατήγγελλαν ως «παράνομα και αντισυνταγματικά»,
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ που μας κατέστρεψαν, που δεν έδιναν πεντάρα για τις ζωές μας, που βάλθηκαν να μας εξοντώσουν, ΤΩΡΑ μας…. «θυμήθηκαν», στέλνουν στα κορόιδα, σε ΕΜΑΣ SMS με ευχές για τις γιορτές, και αξιώσεις για την ψήφο μας. ΝΑΙ, οι ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ περιμένουν ΕΜΑΣ τα κορόιδα, τα χαϊβάνια, τα πρόβατα, να τους ψηφίσουμε στις εκλογές που έρχονται στις 25 του μήνα.. Και να δείτε, που ΠΑΛΙ, θα βρεθούν πολλοί που θα δώσουν ψήφο αντί ΑΝΑΘΕΜΑ στους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ που μας έφτασαν στον πάτο του πάτου, και ψάχνουν να μας πάνε ακόμα πιο βαθιά.
Να δώσουν ανάσα, αντί «εκτέλεση» σε ΟΛΟΥΣ εκείνους που έφαγαν τις σάρκες της χώρας, που ΣΚΟΤΩΣΑΝ πάνω από επτά χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ και τώρα περιμένουν από τους εναπομείναντες, να…. «σταυρώσουν» οι ίδιοι την θανατική τους καταδίκη.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Βασίλης Τσούγκαρης

ALINCO DR-438-H mobile UHF - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

ALINCO DR-438-H mobile UHF
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Γερή κατασκευή, ισχύς εξόδου 60W, Στρατιωτικες προδιαγραφες Military Standards 810G
Specifications
Frequency range TX (transmitter)
  • 430-440 MHz factory (modifiable)
  • Frequency range RX (receiver)
  • 430-440 MHz factory (modifiable)
  • Transmission power
  • 10W / 25W / 45W switchable
  • Operating mode
  • FM
  • Channel spacing
  • 2.5 / 5 / 6.25 / 8.33 / 10 / 12.5 / 15/20/25/30/50 kHz
  • Memory channels
  • 200
  • Features & Functions
    • Display and keypad with backlight
    • Schmallband / broadband operation selectable (Wide / Narrow)
    • various scanning modes (including CTCCS & DCS Scan)
    • numerous selective process integrated (2-Tone / 5-Tone / CTCSS / DCS / DTMF / ANI / 1750 Hz tone ...)
    • programmable repeater offset
    • Voice compander
    • alphanumeric labeling of storage locations
    • Keyboard lock programmable
    • Stun / Kill / Revive function
    • Monitor function
    • pure receiver operation (TX Off Setup)
    • Time-out timer
    • APO function
    Microphone connector
  • 8-pin
  • Antenna connector
  • PL-259 connector
  • Power supply
  • 13.8 VDC + / -15%
  • Dimensions in mm (WxHxD)
  • 145 x 47 x 190
  • Weight
  • 1,2 kg
  • ΕΛ / ΛΑΚ Νέα - Δεκέμβριος 2014

    ΕΛ/ΛΑΚ

    Creative Commons

    Mycontent

    Πλανήτης ελληνικής κοινότητας ΕΛ/ΛΑΚ

    Ομάδα εργασίας για τις Ανοιχτές Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση

    Ομάδα εργασίας για τα Ανοιχτά Δεδομένα

    Οι εκδηλώσεις του μήνα για τις ανοιχτές τεχνολογίες και την καινοτομία


    Δεκέμβριος 2014

    Govcode: Λογισμικό ανοικτού κώδικα στην κυβέρνηση

    Το Govcode αποτελεί μία προσπάθεια συγκέντρωσης λογισμικών ανοικτού κώδικα που χρησιμοποιούνται στην κυβέρνηση και φιλοξενούνται στο GitHub. Στην παρούσα φάση περιλαμβάνει σχεδόν 1000 projects ανοικτού λογισμικού που αναπτύσσονται και χρησιμοποιούνται από υπηρεσίες και οργανισμούς της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των Η.Π.Α. Ο δημιουργός του project ευελπιστεί ότι θα προστεθούν κι άλλες χώρες, σε μελλοντική έκδοση. Περισσότερα »

    Το Linux ως λειτουργικό σύστημα συνεχίζει την κυριαρχία του σύμφωνα με νέα έρευνα του The Linux Foundation

    Tο Linux και το ελεύθευρο λογισμικό συνεχίζει να εδραιώνεται ως η κορυφαία λύση επιχειρησιακού λογισμικού για διακομιστές και cloud περιβάλλοντα , σύμφωνα με το»Enterprise End User Trends Report 2014» του «The Linux Foundation«. Η ανάπτυξη εφαρμογών με ελεύθερο λογισμικό έχει αυξηθεί κατά τη διάρκεια της περιόδου 2011-2014, από 65 στο 79%, ενώ η ανάπτυξη των Windows έχει πέσει από το 45 στο 36%. Περισσότερα »

    Εκπαιδευτικοί “τηλεμεταφέρονται” στα νησιά του Αιγαίου

    Κατά το χρονικό διάστημα από Ιανουάριο έως Ιούνιο του 2015, 25 δάσκαλοι από τα νησιά Σύρο, Νάξο, Ίο και Αμοργό είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν εθελοντικά σε επιμορφωτικό σεμνάριο 8 εβδομάδων με τίτλο «Ασφάλεια στο διαδίκτυο», περιηγούμενοι «περπατώντας, τρέχοντας, πετώντας ή με τηλεμεταφορά» στους εικονικούς ψηφιακούς χώρους που είχαν δημιουργηθεί για αυτό το σκοπό. Το σεμινάριο υλοποιήθηκε με το μεικτό μοντέλο ασύγχρονης και σύγχρονης εκπαίδευσης με τη βοήθεια εικονικών κόσμων και της πλατφόρμας ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης Moodle. Περισσότερα »

    Εκπαιδευτικά Σεμινάρια για Ανοιχτό Λογισμικό?

    H μη-κερδοσκοπική Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) στο πλαίσιο των δράσεων της για την προώθηση των ανοιχτών τεχνολογιών προτείνει στον Διευθυντή ΟΑΕΔ, τα δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια για ανέργους που διοργανώνει με στόχο την απόκτηση δεξιοτήτων στη χρήση λογισμικού, να πραγματοποιηθούν με ανοιχτές τεχνολογίες. Περισσότερα »

    Το PublicaMundi προσκαλεί την κοινότητα Ανοικτών Δεδομένων στο labs.geodata.gov.gr!

    Το PublicaMundi, ένα FP7 έργο με στόχο να κάνει ευκολότερη τη διάθεση και αξιοποίηση ανοικτών γεωχωρικών δεδομένων, μόλις ολοκλήρωσε ένα σημαντικό ορόσημο. Η πρώτη μας δημόσια δοκιμαστική έκδοση, που ολοκληρώνει όλες τις τεχνολογίες του PublicaMundi, είναι διαθέσιμη στο labs.geodata.gov.gr Περισσότερα »

    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δίνει προτεραιότητα στο Ανοιχτό Λογισμικό

    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναβαθμίζει τις πολιτικές χρήσης λογισμικού ανοιχτού κώδικα. Σημαντική ανακοίνωση εξέδωσε πρόσφατα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω του Προϊστάμενου της Γενικής Διεύθυνση IT, Pierre Damas, σύμφωνα με την οποία κεντρικό θέμα στην νέα πολιτική της ΕΕ , είναι η προτεραιότητα στο ελεύθερο λογισμικό / λογισμικό ανοιχτού κώδικα, στα ανοιχτά πρότυπα, στις ανοιxτές τεχνολογίες τόσο στα έργα όσο και στις νέες προμήθειες τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών. Περισσότερα »

    Δημιουργώντας τον καλύτερο Openstreetmap χάρτη στη Λατινική Αμερική, για τη πόλη Ayacucho, στο Περού

    Τις προηγούμενες εβδομάδες η ομάδα ανάπτυξης του OpenStreetMap επικεντρώθηκε στη χαρτογράφηση της πόλης Ayacucho, στο Περού. Ο σκοπός ήταν να υλοποιηθεί στο Ayacucho ο καλύτερος OpenStreetMap χάρτης στη Λατινική Αμερική, παρά τον έντονο ανταγωνισμό. Αφού βαθμονομήθηκαν με χρήση GPS υπάρχουσες εικόνες του Ayacucho, ενημερώθηκαν όλα τα στοιχεία στον χάρτη για να διορθώθούν λάθη στις ήδη καταγεγραμμένες τοποθεσίες. Η ομάδα υλοποίησης βγήκε στην πόλη και συγκέντρωσε τα ονόματα των δρόμων, ονόματα από γειτονιές και σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος. Περισσότερα »

    Small hr

    ΠΟΙΗΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ DE PROFUNDIS - 3η ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ / 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ



    Πρόσκληση σε ημερίδα της Drager

    Τα παπούτσια του βαρύτονου του Δημήτρη Μπασλάμ @ BlackBox, παράταση παραστάσεων

    Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

    Λυσιστράτη Μία δολιοφθορά από το Θέατρο Εταιρότητα

    logo1.jpg
    Δελτίο τύπου
    Το ΘΕΑΤΡΟ ΕΤΑΙΡΟΤΗΤΑ
    παρουσιάζει
    YouTube trailer
    afroditi_lr.jpg
    Το έργο
    Σε μια υπόγεια γιάφκα, στα χρόνια τα εμφυλιακά, λίγο πριν λίγο μετά, ένας θίασος γυναικών οργανώνει αντίσταση εφ’ όλης της ύλης. Ο στόχος τους ιερός: να απελευθερώσουν τον εξόριστο Έρωτα. Το όχημα αριστοφανικό: ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ. To τοπίο ελλαδικό: Αθήνα, Μακρόνησος, Επίδαυρος, Καστοριά, Ύψωμα 2523 (δεν γνωρίζετε στρατιωτική ιστορία;). Η μάχη με Θεούς, Ξένους και Τέρατα θα δοθεί και, υπό το άγρυπνο βλέμμα της Μνήμης, καθετί θα καταγραφεί (για να ξεχαστεί, για να ξεχαστεί).
    Φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση:
    Συντελεστές
    Κείμενο – Σκηνοθεσία: Θωμάς Βελισσάρης
    Σκηνικό – Κοστούμια: Μαρία Μυλωνά
    Μουσική: Περικλής Βραχνός
    Επιμέλεια κίνησης: Πόλυ Βόικου, Θωμάς Βελισσάρης
    Φωτισμοί: Miguel Oso Laustaunau
    Βοηθός σκηνοθέτη – Οργάνωση παραγωγής: Τατιάνα Νικολαΐδου
    Βοηθός σκηνοθέτη: Βιολέττα Θεοδωρίδου
    Παίζουν: Θωμάς Βελισσάρης, Μελίνα Γαρμπή, Αθηνά Γκούμα, Ευτυχία Καβαλίκα, Μαρίνα Καζόλη, Τζίμης Κούρτης, Μαργαρίτα Κούτοβα, Κωνσταντίνα Λιάκου, Ιόλη Ραγκούση, Ελένη Σαμαντζή, Κωνσταντίνος Χατζηκυπραίος
    Trailer: Αλέξανδρος Βοζινίδης
    Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Βοζινίδης, Lea Wood
    Σχεδιασμός αφίσας: Άνια Βουλούδη
    Κατασκευή σκηνικού: Κώστας Πασχαλίδης
    Μεταποίηση κοστουμιών: Δέσποινα Βελισσάρη
    Οργάνωση, εκτέλεση παραγωγής: ANIMA ANIMAL
    Πρεμιέρα: Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015 στις 21:15
    Κάθε Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή, στις 21:15
    στο Θέατρο Εταιρότητα (Χριστοπούλου 12), τηλ. 2310229249
    Εισιτήρια: 12 ευρώ (κανονικό), 8 ευρώ (φοιτητικό), 5 ευρώ (ανέργων, ατέλειες σπουδαστών). Μέλη ΣΕΗ: είσοδος ελεύθερη.
    ΘΕΑΤΡΟ ΕΤΑΙΡΟΤΗΤΑ
    Χριστοπούλου 12, Θεσσαλονίκη
    2310. 229 249
    Θέατρο Εταιρότητα

    Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά

    Τα πάντα για τον τουρισμό! www.tourism.gr

    Έρχεται το τέλος της φαλάκρας! Βρέθηκε η αιτία


    Έρχεται το τέλος της φαλάκρας! Βρέθηκε η αιτία
    Ποιες είναι οι πέντε περίεργες ”παρενέργειες” του σεξ

    Δείτε ποια είναι η σχέση μεταξύ σωματικού βάρους και ύπνου

    Τα παχύσαρκα παιδιά σκέφτονται πιο αργά

    Εξετάζεται για Έμπολα δεύτερο άτομο στη Σκωτία

    Τα απίθανα αντικείμενα που ξεχάστηκαν σε σώματα ασθενών μετά από εγχείριση

    Ο (Μπάμπης ο Φλου) Μοναχός στο Άγιο Όρος 1

    Έκτακτα Δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ

    ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
    ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
    ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 005 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015/0400 UTC

    ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 01-01-15/21 UTC
    ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 1013 ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ
    ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ 1015 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΣΤΙΣ 02/06 UTC. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1036 ΣΤΑ
    ΒΟΡΕΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ 1024 ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ.
    ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 02/10 UTC
    ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
    ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 02/10 UTC
    ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
    ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 02/10 UTC
    ΒΟΡΕΙΟΙ 7 Η 8
    ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 26.00
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 02/10 UTC
    ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
    ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 02/10 UTC
    ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 8
    ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 25.30
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 02/10 UTC
    ΒΟΡΕΙΟΙ 7 Η 8

    ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

    ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
    ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
    ΑΘΗΝΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 / 0400 UTC

    - ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
    - ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
    ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
    ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
    ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

    ΜΕΡΟΣ 1
    ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 005
    ΜΕΡΟΣ 2
    ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 01-01-15/21 UTC
    ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 1013 ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ
    ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ 1015 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΣΤΙΣ 02/06 UTC. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1036 ΣΤΑ
    ΒΟΡΕΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ 1024 ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ.
    ΜΕΡΟΣ 3
    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 03 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 04 UTC
    ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
    ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΜΠΟΥΤ
    ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.
    ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΜΕΛΙΤΑ
    ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ
    5. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΓΚΑΜΠΕΣ
    ΒΟΡΕΙΟΙ 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
    ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΣΙΔΡΑ
    ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 5 Η 6
    ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5.
    ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ
    ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙ. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ
    ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4.
    ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
    ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6
    ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ. ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ
    ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
    ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 6 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ
    ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ.
    ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
    ΔΥΤΙΚΟΙ 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6.
    ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΤΑΥΡΟΣ
    ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η
    6. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΔΕΛΤΑ
    ΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5 .
    ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
    ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5.
    ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
    ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 5. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
    ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
    ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΚΑΡΠΑΘΙΟ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
    ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
    ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ
    4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
    ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑ
    ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 5
    Η 6 ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
    ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
    ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 25.30 ΒΟΡΕΙΟΙ 7 Η 8 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.30 ΒΟΡΕΙΟΙ 6 Η 7
    ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 6. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
    ΒΟΡΕΙΟΙ 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
    ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ
    ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
    ΒΟΡΕΙΟΙ 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4.
    ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
    ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
    ΒΟΡΕΙΟΙ 7 Η 8 ΓΡΗΓΟΡΑ 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6 ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ Η ΠΟΛΥ
    ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
    ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
    ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 8 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6
    ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ. ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
    ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
    ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 26.00 7 Η 8 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7
    ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6. ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
    ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 5. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
    ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
    ΘΡΑΚΙΚΟ
    ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 25.00 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 ΚΑΙ
    ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 25.00 ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ . ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
    ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
    ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 4. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

    ΜΑΡΜΑΡΑ
    ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
    ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
    ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
    ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6.
    ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΧΙΟΝΙ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
    ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5
    Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
    ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
    ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

    Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

    ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
    ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
    ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02-01-2015 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

    ΜΕΡΟΣ 1
    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02-01-2015
    ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

    ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ, ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ.
    ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 6 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΠΑΓΕΤΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ.
    ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 4 ME 6 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -10 (ΜΕΙΟΝ 10) ΕΩΣ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ -18 (ΜΕΙΟΝ 18) ΕΩΣ -2 (ΜΕΙΟΝ 2) ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
    ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 0 (ΜΗΔΕΝ) ΕΩΣ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 4 ΜΕ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
    ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 7 ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -3 (ΜΕΙΟΝ 3) ΕΩΣ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΑΠΟ -8 (ΜΕΙΟΝ 8) ΕΩΣ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
    ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΝΟΤΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 6 ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 11 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
    ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ 0 (ΜΗΔΕΝ) ΕΩΣ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
    ΑΤΤΙΚΗ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΒΡΟΧΗ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 ΤΟΠΙΚΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 8 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -7 (ΜΕΙΟΝ 7) ΕΩΣ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
    ΜΕΡΟΣ 2
    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 03-01-2015
    ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ
    ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ
    ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ
    ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ.
    ΠΑΓΕΤΟΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.

    4*Ναύπλιο Εορτές|Πλήρης Διατροφή+Ποτά+Παιδί|-50%

    Ekdromi.gr

    4* Amalia Nafplio Hotel - Ναύπλιο

    Φώτα στο Ναύπλιο, με 298€ από 596€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πλήρη Διατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 50%)

    Φώτα στο Ναύπλιο, στο 4 αστέρων Amalia Nafplio Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 298€ από 596€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται House Wine, Μπύρα draft και Aναψυκτικά για το σύνολο των γευμάτων! Εορταστική ατμόσφαιρα με Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια γεμάτα παιδικές δραστηριότητες, μασκότ και κατασκευές στο μοναδικό Christmas Santa Village και Zumba kid's μαθήματα από δασκάλα χορού! Αφήστε τα παιδιά να κάνουν βόλτες με το τρενάκι και να διασκεδάσουν στο απίθανο τραμπολίνο και χαλαρώστε απολαμβάνοντας ζεστά κάστανα δίπλα στη φωτιά στο Coffee Station για τους γονείς! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 οικογενειακές εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διαντυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Πρωτοχρονιά!
    €298 από €596 Κέρδος €298 Έκπτωση 50%
    4* Amalia Nafplio Hotel - Ναύπλιο
    Ναύπλιο


    Περισσότερες Προσφορές

    Πρωτοχρονιά στην Ιτέα με 229€ από 458€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό+Ρεβεγιόν, σε 4* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 50%)

    €229 από €458 -50%
    4* Nafsika Palace Hotel - Ιτέα
    Ιτέα
    Πρωτοχρονιά στην Ιτέα μια ανάσα από την Αράχωβα, στο 4 αστέρων Nafsika Palace! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 229€ από 458€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή Πρωτοχρονιάς προσφέρεται Εορταστικό Ρεβεγιόν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες στην πανέμορφη Ιτέα, χτισμένη στο βάθος του Κρισσαίου Κόλπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

    All Inclusive Πρωτοχρονιά στην Καλαμπάκα, με 458€ από 916€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί+Ρεβεγιόν σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 50%)

    €458 από €916 -50%
    4* Amalia Kalambaka Hotel - Μετέωρα
    Μετέωρα
    ALL INCLUSIVE την Πρωτοχρονιά στην Καλαμπάκα, στη σκιά των Ιερών Βράχων των Μετεώρων στο 4 αστέρων Amalia Kalambaka Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 458€ από 916€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή και Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς παρέχονται Εορταστικoί Μπουφέδες με Ζωντανή Μουσική από την αγαπημένη Κωνσταντίνα και την Ορχήστρα της! Προσφέρεται Απεριόριστη κατανάλωση σε Καφέδες, Αναψυκτικά, House Wine, Μπύρα draft και Αφεψήματα, καθώς και ζεστά και κρύα σνακ και κάστανα καθημερινά! Εορταστική ατμόσφαιρα με Παιδικά Πάρτυ με διαγωνισμούς Καραόκε και το μοναδικό Christmas Kids Club με το σπίτι του Άγιου Βασίλη, δραστηριότητες, δώρα, κατασκευές και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους! Μini Club με εξειδικευμένες παιδαγωγούς και φουσκωτά παιχνίδια! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να χαλαρώσετε οικογενειακά και να απολαύσετε 4 ημέρες με φόντο το επιβλητικό τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

    Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Μεσολόγγι με 129€ από 260€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

    (Έκπτωση 50%)

    €129 από €260 -50%
    Theoxenia Hotel - Μεσολόγγι
    Μεσολόγγι
    Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Theoxenia Hotel, δίπλα στη φημισμένη Λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 129€ από 260€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή Πρωτοχρονιάς προσφέρεται Εορταστικός Μπουφές! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

    Πρωτοχρονιά στη Λευκάδα με 269€ από 540€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 5* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 50%)

    €269 από €540 -50%
    5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα
    Λευκάδα
    Πρωτοχρονιά στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort, στη Λευκάδα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα, μόνο με 269€ από 540€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Welcome Drink στο Lounge Bar Scorpios! Παραμονή Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Ζωντανή Μουσική! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, της Saunas, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου για κάθε ημέρα διαμονής! Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες και να μαγευτείτε από το τοπίο της Λευκάδας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

    Φώτα στο Καρπενήσι με 132€ από 265€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

    (Έκπτωση 50%)

    €132 από €265 -50%
    Deluxe Hotel Anesis - Καρπενήσι
    Καρπενήσι
    Φώτα στο Καρπενήσι, στο Deluxe Hotel Anesis! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 132€ από 265€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες στον μοναδικό χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

    Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Λουτράκι με 119€ από 238€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή

    (Έκπτωση 50%)

    €119 από €238 -50%
    Isthmus Prime Hotel - Λουτράκι
    Λουτράκι
    Πρωτοχρονιά και Φώτα μια ανάσα από το Λουτράκι στον Ισθμό Κορίνθου, στο Isthmus Prime Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό ή Μεσημεριανό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Πρωτοχρονιά στην Αρχαία Ολυμπία με 169€ από 338€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό + Gala

    (Έκπτωση 50%)

    €169 από €338 -50%
    4* BEST WESTERN Europa Hotel - Αρχαία Ολυμπία
    Αρχαία Ολυμπία
    Πρωτοχρονιά στο 4 αστέρων BEST WESTERN Europa Hotel, στην Αρχαία Ολυμπία! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 169€ από 338€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Μουσική DJ! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Χαλκίδα με 139€ από 278€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, σε 4* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 50%)

    €139 από €278 -50%
    4* Best Western Lucy Hotel - Χαλκίδα
    Χαλκίδα
    Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Χαλκίδα, στο 4 αστέρων BEST WESTERN LUCY HOTEL! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα και Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 139€ από 278€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα και για τους μικρούς μας φίλους Ταινίες και Διαδραστικές Υπηρεσίες! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 20:00! Απολαύστε 3 γεμάτες εορταστικές ημέρες στο ωραιότερο σημείο της Χαλκίδας, με θέα τον Πορθμό του Ευρίπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Φώτα στην Αλεξανδρούπολη με 159€ από 320€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 5* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 50%)

    €159 από €320 -50%
    5* Thraki Palace Hotel & Wellness Spa - Αλεξανδρούπολη
    Αλεξανδρούπολη
    Φώτα στο 5 αστέρων Thraki Palace Thalasso & Wellness Spa Resort, στην Αλεξανδρούπολη! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%)! Στο Κέντρο Ευεξίας Thalasso & Wellness Spa παρέχεται Χρήση του Thermal Spa Suite που περιλαμβάνει 4 Experience Showers, Caldarium, Bio Sauna, Aroma Steam Bath, Ice Fountain και Kneipp καθώς και του Γυμναστηρίου και μια είσοδος στις Πισίνες Aqua Thalasso Circuit διάρκειας 50 λεπτών για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Πρωτοχρονιά στη Λεπτοκαρυά Πιερίας με 319€ από 640€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε Superior δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 50%)

    €319 από €640 -50%
    4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας
    Λεπτοκαρυά Πιερίας
    Πρωτοχρονιά στο 4 αστέρων Poseidon Palace, στη Λεπτοκαρυά Πιερίας! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά έως 13 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 319€ από 640€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή Πρωτοχρονιάς παρέχεται Ρεβεγιόν με Ζωντανή Μουσική! Προσφέρονται Κρασί, Φρούτα και Λουλούδια στο δωμάτιο κατά την άφιξη! Παρέχεται 30 λεπτά Massage και Sauna, ελεύθερη χρήση του γυμναστηρίου καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

    Κατερίνη Πιερίας με 199€ από 398€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε Superior δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 50%)

    €199 από €398 -50%
    5* Mediterranean Village Hotel & Spa - Κατερίνη Πιερίας
    Κατερίνη Πιερίας
    199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 14 ετών και ένα έως 3 ετών, στο 5 αστέρων Mediterranean Village Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στην Κατερίνη Πιερίας! Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Κάθε Σάββατο βράδυ Ζωντανή Μουσική στο Bar του Ξενοδοχείου και για τους μικρούς μας φίλους Παιδότοπος και Καθημερινή Προβολή Ταινιών! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη παρέχονται 2 Massage σώματος διάρκειας 30 λεπτών το καθένα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για τα Φώτα!