Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΙΙ

Θα αποπλεύσει από το Δημοτικό Θέατρο Μουδανιών στις 17/12/2014, για την χώρα του παραμυθιού!
Παρακαλούνται οι επιβάτες να προσέλθουν στις 19:30 για ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι ΑΞΕΧΑΣΤΟ!
Βέβαια, πριν τον κανονικό απόπλου, θα γίνουν δυο πρωινοί «δοκιμαστικοί» για τα σχολεία, στις 16 και 17 και ΙΣΩΣ, επιλεγούν και «νέα πληρώματα».
Τα είπαμε πριν λίγες μέρες για το «Καράβι της Σύνθεσης», που ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει σε μέρη φανταστικά, και μάλιστα για να το πετύχει αυτό, «ναυτολόγησε» ΕΚΑΤΟ άτομα πλήρωμα!
Να η πρόσκληση!
«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ Στις 17 Δεκεμβρίου 2014 στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών και ώρα 19:30 θα γίνει η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ.
Στην εκδήλωση θα παρουσιασθούν η μουσική παράσταση " Ήταν ένα ...μικρό καράβι", το έργο του Τζέιμς Μπάρι "Πίτερ Πάν" χορογραφημένο, Χριστουγεννιάτικες χορογραφίες σύγχρονου χορού, Hip Hop και Break Dance, Χορωδιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Η εκδήλωση εντάσσεται στην προσπάθεια υποστήριξης της μικρής Ιωάννας που πρέπει να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Η εκδήλωση θα παρουσιασθεί σε περίπου 1300 μαθητές νηπιαγωγείων και σχολείων της Χαλκιδικής σε πρωινές παραστάσεις που θα γίνουν την Τρίτη 16 και Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου.
Οι 100 περίπου μαθητές του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ που παίρνουν μέρος στην παράσταση σας προσκαλούν όλους να παρακολουθήσετε μια όμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και παράλληλα να συμπαρασταθούμε όλοι μαζί στην 4χρονη Ιωάννα που χρειάζεται την βοήθειά μας.»
Το καράβι της Σύνθεσης φίλοι μου, για την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 του Δεκέμβρη εκτός από την Χριστουγεννιάτικη γιορτή, έχει και έναν «ναύλο ΑΓΑΠΗΣ», στον οποίο είμαστε ΟΛΟΙ καλεσμένοι.
Για ακόμα μια φορά, τα ΠΑΙΔΙΑ τραγουδούν και χορεύουν για να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπο με πρόβλημα υγείας.
Αυτά τα παιδιά, οι τωρινοί, οι προηγούμενοι, αλλά και οι αυριανοί μαθητές της σύνθεσης ήταν, είναι, και θα είναι Μπροστάρηδες σε κάθε κοινωνική προσφορά, γιατί έχουν να δώσουν πολλή ΑΓΑΠΗ και ΕΛΠΙΔΑ στις δύσκολες, και απάνθρωπες εποχές που διανύουμε.
ΟΛΟΙ λοιπόν, μεγάλοι και μικροί, Ραντεβού στο Δημοτικό Θέατρο Μουδανιών τα πρωινά της Τρίτης και τετάρτης, και το βράδυ της Τετάρτης για να σαλπάρουμε με το «Μικρό Καράβι» του Κέντρου Τέχνης Σύνθεση στις νότες, και στη χώρα του ποτέ, τη χώρα που ΟΛΟΙ μένουν για πάντα παιδιά!

Βασίλης Τσούγκαρης

Υψηλής απολαβής κεραία τηλεόρασης - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

Υψηλής απολαβής κεραία τηλεόρασης

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Η Tri Digit ECO είναι μια κεραία για το σύνολο της ζώνης UHF.Είναι εξοπλισμένη με τον LNA-177 B4009 ενισχυτή (max 30 dB) . Λόγω του ειδικού σχεδιασμού της συστοιχίας, η κεραία έχει πολύ υψηλή απολαβή, παρά το μικρό της μέγεθος. Ο ενισχυτής επιτρέπει την λήψη των εκπομπών από απομακρυσμένους πομπούς, που βρίσκεται ακόμα και 50 χιλιόμετρα μακριά. Τα στοιχεία της κεραίας ειναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, εκτός από τον ανακλαστήρα, που είναι από γαλβανισμένο χάλυβα.
Η Tri Digit κεραία πωλείται με μορφή σχεδόν έτοιμη για χρήση , σε ατομική συσκευασία (κουτί από χαρτόνι) που περιέχει το φυλλάδιο οδηγιών, και το τροφοδοτικό
Specifications
Name 44/21-69 Tri Digit ECO with amp.
Code A2665
Gain [dBi] up to 46
Channels 21-69
Front/back ratio [dB] 25
Polarization H, V
Number of elements 37
Impedance [Ω] 75
Packaging cardboard box
Weight [kg] 1.37
Beam V/H  [°] 45/56
Length [mm] 1040
Power supply 12 VDC, 100 mA

Η κατάρρευση της Γιουγκοσλαβίας και οι ελληνικές φαντασιώσεις, βιβλιοπαρουσίαση


Ο κουκλοθίασος REDICOLO παρουσιάζει Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ, Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 12μμ

Ο κουκλοθίασος REDICOLO παρουσιάζει
την παράσταση κουκλοθεάτρου με γιγαντόκουκλες
Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ
στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών
Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 12μμ
redicolo_kyklos_02
Ο κουκλοθίασος REDICOLO παρουσιάζει την παράσταση κουκλοθεάτρου «Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ» στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 12μμ. Πρόκειται για μία παράσταση με γιγαντόκουκλες που έχει παρουσιαστεί σε φεστιβάλ, θέατρα και πλατείες ανά την Ελλάδα, ενώ ταξιδεύει και σε σχολεία. Το κείμενο είναι βασισμένο στην "Ιστορία μιας εγκαταλελειμμένης κούκλας" του ισπανού συγγραφέα Αλφόνσο Σάστρε, ένα έργο για παιδιά εμπνευσμένο από τον "Κύκλο με την κιμωλία".
Η Λολίτα, ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο που όλα τα έχει και δεν τα εκτιμάει, πετάει την παλιά της κούκλα αφού την έχει καταστρέψει. Η Πάκα, η μικρή παραδουλεύτρα που εργάζεται στο πλούσιο σπίτι την βρίσκει, την φροντίζει και την ξαναφτιάχνει με όλη της την αγάπη και με την βοήθεια του φίλου της του τσαγκάρη. Όταν η Λολίτα την διεκδικεί ξανά, τίθεται το ερώτημα σε ποια από τις δύο ανήκει η κούκλα. Τα παιδιά καλούνται να πουν τη γνώμη τους και να προβληματιστούν για το τί θα ήταν δίκαιο. Ως δικαστής εμφανίζεται ο παλιατζής που βάζει την κούκλα σε έναν κύκλο: "Μόνο η αληθινή μητέρα θα έχει τη δύναμη και τη σβελτάδα, την κούκλα έξω να τραβήξει". Όμως όποια νοιάζεται πραγματικά την κούκλα, δε θα μπορούσε να την τραβήξει δυνατά με κίνδυνο να τη χαλάσει...
Σχεδιασμός - κατασκευή κουκλών: κουκλοθίασος redicolo
Κείμενο: Αλφόνσο Σάστρε
Σκηνοθεσία, Μουσική: Δέσποινα Καλπενίδου, Γιάννης Μόμτσιος
Μπαλονού, Πάκα, Πορτιέρης: Δέσποινα Καλπενίδου
Μουσικός, Λολίτα, Τσαγκάρης, Παλιατζής: Γιάννης Μόμτσιος
Οργάνωση παραγωγής: Δέσποινα Καλπενίδου, Ελευθερία Καλπενίδου
Φωτογραφίες: Ελευθερία Καλπενίδου
Trailer: Γιάννης Μόμτσιος
Παραγωγή: κουκλοθίασος redicolo
Διάρκεια παράστασης: 40 λεπτά
Ηλικίες: 3+
Η παράσταση συμμετείχε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας στο Κιλκίς, στην Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου στην Αθήνα, στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης στη Θεσσαλονίκη, στην Παραθινούπολη στην πλάζ Αρετσούς – Καλαμαριά, στο εκθεσιακό φεστιβάλ για τις τέχνες και το παιδί "ΤΕΧΝΟΤΟΠΟΣ" κ.α. Παρουσιάστηκε σε σχολεία, θέατρα και πλατείες σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κοζάνη, Κιλκίς, Ελευθερούπολη, Βέροια, Καστοριά, Ρόδο, Χαλκιδική κ.α.
Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ: Η παράσταση ταξιδεύει όλη τη χρονιά σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία της Κεντρικής Μακεδονίας. Επίσης προγραμματίζεται περιοδεία σε σχολεία της Θεσσαλίας (αρχές Φλεβάρη) και της Δυτικής Μακεδονίας (αρχές Μαρτίου). Κρατήσεις: 2310 425 097 και 6976 055 790.
INFO παράστασης
Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ από τον κουκλοθίασο redicolo
στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών - Αγ. Δημητρίου 159Α, Θεσσαλονίκη
Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 12μμ
Τιμές εισιτηρίων: 7 ευρώ (κανονικό), 5 ευρώ (παιδικό, φοιτητικό, ανέργων)
Κρατήσεις θέσεων: 2310 247111 (ώρες λειτουργίας Τελλογλείου)
Promo video (3:52): http://youtu.be/BM_echel1js
Φωτογραφίες παράστασης: www.redicolo.com/#!gallery/cff9
Φωτογραφίες με τις κούκλες: www.redicolo.com/#!koykles/clfl
Κουκλοθίασος redicolo
Τηλ: 2310 425 097 - 6976 055 790

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ "ΠΟΣΟ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ"



ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ
Πόσο λίγο κρατάει η ευτυχία
Απλοί, καθημερινοί άνθρωποι βρίσκονται παγιδευμένοι, άθελά τους, στα δίχτυα μιας επικίνδυνης συνομωσίας που απειλεί να κάνει τους πάντες υποχείρια ενός σκοτεινού επιστήμονα.
Μπορεί η βαθιά ανθρώπινη φύση τους να νικήσει το κακό;
Μπορεί ν’ ανθίσει η αγάπη μέσα στη βία και στον θάνατο;
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και το Polis Art Café σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος της Αναστασίας Καλλιοντζή
ΠΟΣΟ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ
την Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014, στις 7:30 μ.μ.,στο Polis Art Café (Πεσμαζόγλου 5, στη Στοά του Βιβλίου).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι συγγραφείς
Δημήτρης Μαμαλούκας και Μιχάλης Σπέγγος.
Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο ηθοποιός Τάσος Παπαναστασίου.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Τι θα μπορούσε να συμβεί όταν απλοί, καθημερινοί άνθρωποι, μεγαλειώδεις μέσα στην ανθρώπινη φύση τους, βρίσκονται άθελά τους μπλεγμένοι στα δίχτυα μιας εξαιρετικά επικίνδυνης συνωμοσίας που απειλεί να εξαλείψει καθετί καλό και αγαθό; Πώς πέφτουν όλοι στην παγίδα ενός αρχομανούς, ιδιοφυούς επιστήμονα που τους μετατρέπει σε υποχείριά του προκειμένου να πραγματοποιήσει το εφιαλτικό του όραμα;
Πώς θα μπορέσει μια αγάπη να γεννηθεί και να ανθίσει σ’ έναν κλοιό βίας και θανάτου;
Η ελπίδα και η πίστη στην καλοσύνη της ανθρώπινης ψυχής νικά εμπόδια ανυπέρβλητα. Κι αν το τέλος δεν είναι παραμυθένιο, η ίδια η ζωή είναι ένα θαύμα…
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Η Αναστασία Καλλιοντζή γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης το 1995 και από το 1997 ασκεί τη μαχόμενη δικηγορία, διατηρώντας δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη και έχει έναν γιο. Έχει εκδώσει τα βιβλία: Μη μου λες αντίο (2000), Όλα ήταν τόσο, μα τόσο υπέροχα… (2001), Πες πως ήταν όνειρο (2003) , Έσχατοι καιροί (2005), Θυμάσαι; (2006), Χαμένο χτες (2009), Αγαστή συνεργασία (2010), Παράνοια (2011).

Νέος τίτλος: Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, της Κρυσταλίας Πατούλη

Τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία από πάγο. Οι πιο εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες αγορές. Και τα πιο αυθεντικά χωριά μας τυλιγμένα στο χιόνι.

ArtTravel
Να ήμασταν τώρα εκεί...    
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3 4
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

2006-2007 Η Μηχανή του χρόνου - Άκης Πάνου

Mάνη Εορτές|Ημιδιατροφή+Παιδί 4Μέρες 199€|-50%

Ekdromi.gr

Itilo Hotel - Αρεόπολη Μάνης

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στην Μάνη με 199€ από 398€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στην Αρεόπολη της Μάνης, στο Itilo Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Yπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!
€199 από €398 Κέρδος €199 Έκπτωση 50%
Itilo Hotel - Αρεόπολη Μάνης
Αρεόπολη Μάνης


Περισσότερες Προσφορές

Χριστούγεννα στην Κατερίνη Πιερίας με 299€ από 598€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€299 από €598 -50%
5* Mediterranean Village Hotel & Spa - Κατερίνη Πιερίας
Κατερίνη Πιερίας
Χριστούγεννα στο 5* Mediterranean Village Hotel & Spa, στην Κατερίνη Πιερίας! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Welcome Drink στο lobby του ξενοδοχείου και παραδοσιακά γλυκά! Παραμονή Χριστουγέννων παρέχεται Εορταστικό Gala με πλούσιο Μπουφέ και Ζωντανή Μουσική! Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Κάθε βράδυ Ζωντανή Μουσική στο Bar του Ξενοδοχείου και για τους μικρούς μας φίλους παιδότοπος με φύλαξη και καθημερινή Προβολή Ταινιών! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Λίμνη Πλαστήρα με 375€ από 750€ (-50%) για 4 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€375 από €750 -50%
4* Naiades Hotel - Λίμνη Πλαστήρα
Λίμνη Πλαστήρα
Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Λίμνη Πλαστήρα, στο 4 αστέρων Naiades Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 375€ από 750€ ( Έκπτωση 50%)! Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Γυμναστηρίου, των γηπέδων Τέννις, Ποδοσφαίρου 5Χ5, Βόλεϊ και του Μπιλιάρδου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στον όμορφο προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ναύπλιο με 141€ από 285€ (-51%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα και Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€141 από €285 -51%
Ignatia Hotel - Ναύπλιο
Ναύπλιο
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μια ανάσα από το Ναύπλιο, στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, στο Ignatia Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα και Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 141€ από 285€ (Έκπτωση 51%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα καθώς και τα απογευματινά ροφήματα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 17:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Χριστούγεννα στην Ερατεινή με 239€ από 480€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

€239 από €480 -50%
Delphi Beach Hotel - Ερατεινή Φωκίδας
Ερατεινή Φωκίδας
Χριστούγεννα στην Ερατεινή Φωκίδας, στο Delphi Beach Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 239€ από 480€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή και Ανήμερα των Χριστουγέννων παρέχεται Εορταστικό Ρεβεγιόν με Ζωντανή Μουσική! Προσφέρεται Χύμα Κρασί, Αναψυκτικά και Μπύρα σε όλα τα γεύματα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Πρωτοχρονιά!

All Inclusive Πρωτοχρονιά στην Καλαμπάκα, με 458€ από 916€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί+Ρεβεγιόν σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€458 από €916 -50%
4* Amalia Kalambaka Hotel - Μετέωρα
Μετέωρα
ALL INCLUSIVE την Πρωτοχρονιά στην Καλαμπάκα, στη σκιά των Ιερών Βράχων των Μετεώρων στο 4 αστέρων Amalia Kalambaka Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 458€ από 916€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή και Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς παρέχονται Εορταστικoί Μπουφέδες με Ζωντανή Μουσική από την αγαπημένη Κωνσταντίνα και την Ορχήστρα της! Προσφέρεται Απεριόριστη κατανάλωση σε Καφέδες, Αναψυκτικά, House Wine, Μπύρα draft και Αφεψήματα, καθώς και ζεστά και κρύα σνακ και κάστανα καθημερινά! Εορταστική ατμόσφαιρα με Παιδικά Πάρτυ με διαγωνισμούς Καραόκε και το μοναδικό Christmas Kids Club με το σπίτι του Άγιου Βασίλη, δραστηριότητες, δώρα, κατασκευές και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους! Μini Club με εξειδικευμένες παιδαγωγούς και φουσκωτά παιχνίδια! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να χαλαρώσετε οικογενειακά και να απολαύσετε 4 ημέρες με φόντο το επιβλητικό τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

Καρπενήσι με 189€ από 380€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€189 από €380 -50%
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι
Καρπενήσι
Για τα 25 Χρόνια Λειτουργίας του 5* Montana Hotel & Spa, Μοναδική Προσφορά σε εορταστική ατμόσφαιρα μόνο με 189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται μια χρήση καθημερινά της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam και της Sauna και ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας Μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών, του parking και Ζωντανή Μουσική στο Main Bar του Ξενοδοχείου! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να χαρείτε το μαγικό τοπίο του Καρπενησίου και να γιορτάσουμε μαζί για 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Ερέτρια με 189€ από 380€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε Bungalow με Πλήρη Διατροφή

(Έκπτωση 50%)

€189 από €380 -50%
Holidays in Evia Hotel - Eρέτρια
Ερέτρια
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Ερέτρια, στο Holidays in Evia Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Bungalow, μόνο με 189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Απεριόριστη Κατανάλωση σε Βαρελίσιο Κρασί σε όλα τα γεύματα! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Ζωντανή Μουσική! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται Ψυχαγωγικές δραστηριότητες από ειδικευμένο προσωπικό με καθημερινή απασχόληση, παιδικά πάρτυ και διαγωνισμούς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στη Μονεμβασιά με 389€ από 778€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό και Gala

(Έκπτωση 50%)

€389 από €778 -50%
4* Alas Resort & Spa - Μονεμβασιά
Μονεμβασιά
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο 4 αστέρων Alas Resort & Spa, στη Μονεμβασιά! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 389€ από 778€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί, Φρούτα και Μελομακάρονα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Ζωντανή Μουσική και Ανήμερα Πλούσιο Εορταστικό Γεύμα! Πρέχεται ένα Massage 20 λεπτών και Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου στο κέντρο ευεξίας Alas Spa! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

Πορταριά Πηλίου με 98€ από 196€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€98 από €196 -50%
Montagna Verde - Πορταριά Πηλίου
Πορταριά Πηλίου
98€ από 196€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στο Montagna Verde! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες στην μαγευτική Πορταριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

Ιωάννινα με 84€ από 170€ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€84 από €170 -51%
Byzantio Hotel - Ιωάννινα
Ιωάννινα
84€ από 170€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στα Ιωάννινα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Byzantio Hotel! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για τα Φώτα! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!

Μουζάκι με 199€ από 400€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€199 από €400 -50%
4* Mouzaki Palace Hotel & Spa - Καρδίτσα
Μουζάκι Καρδίτσας
199€ από 400€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρονται 2 Relax Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού, μια Περιποίηση Προσώπου, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Υδρομασάζ, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Εορταστική Περίοδο!