Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Ζώνη με Διπλή Θήκη Ασυρμάτου Στήθους TrueNorth DUAL CHEST HARNESS

H Ζώνη με Διπλή Θήκη Ασυρμάτου Στήθους TrueNorth DUAL CHEST HARNESS, θήκη ασυρμάτου στήθους, στέκεται άνετα στο στήθος σας χωρίς να ταράσσεται ή να κινείται χάρις στο μοναδικό του σύστημα στήριξης.
Ελαστικοί ιμάντες κρατούν τους ασυρμάτους στη θέση τους κατά τη διάρκεια σκυψίματος ή απότομων κινήσεων
Μπορεί να προσαρμοστεί και σε σάκους μεταφοράς
Ρυθμιζόμενη τσέπη κρατά ασυρμάτους και GPS ενώ η πλάτη από δίχτυ στηρίζει τις τσέπες χωρίς να απαιτεί επιπλέον ιμάντες ενώ ταυτόχρονα αερίζεται
Διαθέτει επίσης τσέπη για γραφική ύλη, τσέπη για χάρτες και σημειωματάρια με κλείσιμο Velcro και μικρή τσέπη για επιπλέον μπαταρία ή μικρό κινητό
Προτεινόμενη Χρήση:
Kατάλληλο για εξωτερικές εργασίες, πυρόσβεση, διάσωση κλπ.

The Ultimate Marine VHF Mobile Radio

  •  RX Speaker Function
  •  Superior Receiver Performance
  •  Submersible Construction
The Icom IC-M604 delivers a multitude of functionality providing better audio clarity, receive specifications, and hailing capabilities.

The Main Features of Icom Marine IC-M604 Mobile Radio

Designed for submersible construction, it is equivalent to IPX7 waterproofing and is enabled with AquaQuake Draining functioning to ensure water is cleared away from the speaker grill.
Frequency Ranges:
  • Tx: 156.025–157.425MHz
  • Rx: 156.050–163.275MHz
  • Usable channels: USA, INT, CAN, WX channel
Features Include:
  • Submersible Construction (1m depth for 30 minutes)
  • Built-in ITU Class-D DSC
  • RX Speaker Function—allows you to monitor the received radio audio from a hail
  • horn on the deck or tower
  • Favorite Channel Function
  • Dual/Tri-watch Function (for monitoring Ch.16 and/or call channel)
  • 7 Level Adjustable Backlit Display and Keypad
  • Optional Voice Scrambler, UT-112 for Private Communication
  • Weather Alert Function
  • AquaQuake Draining Function—emits a vibrating sound and clears water away from the speaker grill
  • Optional Fully Integrated COMMANDMICΙΙΙ™—provides a 2nd and/or 3rd station capability to operate the IC-M604 from up to 18.3m (60ft) away (such as the cabin and/or fly bridge)
The IC-M604 is ideal for Commericial, Industrial and Public Safety Maritime markets. Icom Marine Products—setting the standards for today, tomorrow and the future in maritime communications safety.   

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT 2000

CRT 2000
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


CITIZEN BAND AM/FM EUROPEAN MULTI-NORMS
LARGE LCD DISPLAY COLORS
MULTI-FUNCTIONS

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ CRT

Αντίστροφη μέτρηση

Αντίστροφη μέτρηση 
Χρήστος Παπαδημητρίου
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Πανούσης
Σχήμα: 14Χ21
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-176-1
Ο Αλέξανδρος Μάρκου είναι ένας πετυχημένος δικηγόρος και ζει στο Παρίσι. Η τύχη τού χαμογελά όταν κερδίζει πενήντα εκατομμύρια ευρώ, την επόμενη στιγμή όμως του γυρίζει την πλάτη, καθώς μαθαίνει ότι έχει μόλις ένα μήνα ζωής. Οπλισμένος με θάρρος, ξεκινά για τον γύρο του κόσμου, γνωρίζοντας τον έρωτα και τον ίδιο τον εαυτό του δίπλα σε μια συναρπαστική γυναίκα, γεμάτη σκοτεινά μυστικά.
Και τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται. Από τη Βενετία ως τον Αρκτικό Κύκλο, το ταξίδι των δυο νέων θα είναι μια κατάδυση στα απώτατα μυστικά της ανθρώπινης ύπαρξης και μια περιπέτεια χωρίς ανάσα...

Σεμινάριο: Μαύρες τρύπες - σκουληκότρυπες - χρονομηχανές, Σάββατο 30 Μαρτίου


Σεμινάριο: Μαύρες τρύπες - σκουληκότρυπες - χρονομηχανές, Σάββατο 30 Μαρτίου
-Τι θα συμβεί αν το διαστημόπλοιό σας πέσει σε μια μαύρη τρύπα; Θα ταξιδέψουμε στο εσωτερικό της και θα δούμε όλες τις παράξενες ιδιότητές της.
-Τι είναι οι σκουληκότρυπες και που μας οδηγούν; Οι αινιγματικές σκουληκότρυπες Αϊνστάιν-Ρόσεν ίσως μας οδηγούν σε άλλους παράλληλους κόσμους,, σε «άλλους χωροχρόνους» σε «χώρους μαγικούς».
-Μπορεί ο άνθρωπος να ταξιδέψει στο μέλλον ή στο παρελθόν;
-Τι εννοεί η σύγχρονη επιστήμη όταν αναφέρεται στη δυνατότητα πραγματοποίησης ταξιδιών στο χρόνο και με τι είδους μαγικές χρονομηχανέςθα μπορούσαν να επιτευχθούν;
Όλοι αυτοί οι θαρραλέοι χρονοταξιδιώτες δεν θα πλήξουν καθόλου καθώς σε αυτή την περιπέτεια θα συναντήσουν τα πλέον αλλόκοτα και παράδοξα πλάσματα που έχει επινοήσει ο ανθρώπινος νους.
Μήπως θα επιθυμούσατε να βρεθείτε και εσείς κάπου «εκεί έξω» όπου συνυπάρχει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας.
Ελάτε λοιπόν να πάμε μαζί μια «κρουαζιέρα» στον «ποταμό» του χρόνου με καπετάνιο τον Αλέξανδρο Μόκρη
Σάββατο 30 Μαρτίου στις 6 μ.μ στα γραφεία του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας, Αλεξανδρείας 113.


ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
www.ofa.gr

31 νέα βιβλία για ατελείωτες ώρες διαβάσματος


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Από τις νέες κυκλοφορίες του Μαρτίου ξεχωρίζει το πολυαναμενόμενο βιβλίο του Θοδωρή Παπαθεοδώρου, ΣΥΝΑΞΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, με το οποίο ολοκληρώνεται η σειρά-έπος του «Μακεδονικού Αγώνα», που εγκωμιάστηκε τόσο για την ιστορική της ακρίβεια όσο και για τη συνταρακτική της πλοκή. Στη Μακεδονία διαδραματίζεται και η υπόθεση του νέου μυθιστορήματος εποχής της Ισμήνης Χ. Μπάρακλη, ΤΟ ΧΕΛΙΔΟΝΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, ενώ η Ιφιγένεια Τέκου μάς ταξιδεύει στην Ιθάκη, αλλά και στην Αμερική, ακολουθώντας τη ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ. Η Μαρία Τσακίρη, πάλι, φτάνει μέχρι τη Βόρεια Οσετία, για να φωτίσει το δράμα της ομηρίας των παιδιών του Μπεσλάν με το ΘΛΙΜΜΕΝΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ..
Επίσης, εγκαινιάζουμε με μεγάλη χαρά μια νέα σειρά βιβλίων άρτιας αισθητικής, ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ, με πέντε τίτλους-διαμάντια της παγκόσμιας λογοτεχνίας σε νέες, σύγχρονες μεταφράσεις, με κατατοπιστικά εισαγωγικά σημειώματα και επιλεγμένα επίμετρα, όλα με την επιμέλεια του διευθυντή της σειράς, του έγκριτου δημοσιογράφου και συγγραφέα Ηλία Μαγκλίνη.
Στον τομέα των τίτλων για καλύτερη ποιότητα ζωής σάς προτείνουμε ανεπιφύλακτα το βιβλίο Η ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ, που θα σας καταπλήξει με τους κανόνες και τις αξίες αυτών των αγέρωχων ζώων, που μοιάζουν τόσο πολύ με αυτούς των ανθρώπων, καθώς και τον χρήσιμο οδηγό ΠΟΤΕ − Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ TIMING, που αποδεικνύει ότι το timing είναι επιστήμη και όχι τέχνη.
Τους μικρούς μας αναγνώστες έρχονται να ενθουσιάσουν ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και Ο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΡΟΝΙ, ενώ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ είναι ένα βιβλίο που θα εμπνεύσει όχι μόνο τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους! Ακόμα, φανταστικές εικονογραφημένες ιστορίες και διασκεδαστικά βιβλιο-παιχνίδια θα συναρπάσουν γονείς και παιδιά
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Η Τριλογία του Μακεδονικού Αγώνα

Το τελευταίο βιβλίο της Τριλογίας του Μακεδονικού Αγώνα, μια ωδή στην πατρίδα και όσους θυσιάστηκαν, γυναίκες και άντρες, για την ελευθερία.

Η ιστορία μιας σύγχρονης Πηνελόπης που αναγκάστηκε να αφήσει την Ιθάκη της αναζητώντας τον αληθινό έρωτα.

Παιδιά της ελληνικής Ιστορίας, ξετυλίγουν το κουβάρι του μύθου μέσα στη δίνη της, σε μια παραμυθένια πολιτεία, τα Γιαννιτσά, έναν ζωντανό μπερντέ με τα παλάτια του και τις καλύβες του.

Ο Σεπτέμβριος του 2004, με την τριήμερη αιματηρή ομηρία μαθητών μέσα στο σχολείο τους, θα αφήσει πίσω του βαθιά θλίψη. Εκείνοι που θα τα καταφέρουν σκορπίζονται στους πέντε ανέμους.
Υπάρχει αύριο για τα παιδιά του Μπεσλάν;
ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ
«Διαμάντια» της παγκόσμιας λογοτεχνίας σε νέα έκδοση!
Η σειρά ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ, με νέες, σύγχρονες μεταφράσεις, κατατοπιστικά εισαγωγικά σημειώματα και επιλεγμένα επίμετρα, φιλοδοξεί να αναδείξει την ανάγνωση ως μια τέχνη της απόλαυσης. Διότι το κλασικό είναι πρόκληση και ίντριγκα μαζί.
Ηλίας Μαγκλίνης, διευθυντής σειράς

Ένα καταιγιστικό θρίλερ από τον συγγραφέα του διεθνούς μπεστ σέλερ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ, ΤΖ. Π. Ντιλέινι. Ένα καλοστημένο παιχνίδι εξαπάτησης, όπου κανείς δεν ξέρει ποιος είναι το δόλωμα και ποιος το θύμα.
ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ
Η Έλι Ράντινγκερ, έχοντας μελετήσει επί χρόνια τους λύκους, αφηγείται συναρπαστικές ιστορίες που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, καθώς φέρνουν στο φως αξίες όπως η έννοια της οικογένειας, η εμπιστοσύνη, η υπομονή, οι αρχηγικές ικανότητες, η αντιμετώπιση της αποτυχίας ή του θανάτου.
Η κατάλληλη στιγμή είναι το παν – αυτό το ξέρουμε όλοι. Αλλά πώς ξέρουμε ποια είναι η κατάλληλη στιγμή; Το timing, πιστεύουν πολλοί, είναι τέχνη. Το βιβλίο του Ντάνιελ Πινκ αποδεικνύει ότι είναι επιστήμη. Επιστημονικά δεδομένα και πρακτικές συμβουλές συνδυάζονται σ’ ένα ευκολοδιάβαστο βιβλίο, το οποίο τώρα είναι κατάλληλη στιγμή για να διαβάσετε!
Αν αγαπήσατε τις ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΕΣ, μη χάσετε και το αντίστοιχο βιβλίο για αγόρια, με 50 ιστορίες διάσημων αντρών που ονειρεύτηκαν να αλλάξουν τον κόσμο. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τις ιστορίες και τριών σπουδαίων Ελλήνων: του Σπύρου Λούη, του Ιωάννη Καποδίστρια και του Γιώργου Παπανικολάου.
Νέα χιουμοριστική αστυνομική σειρά για παιδιά από 7 χρόνων. Ο Ντετέκτιβ Ρόνι είναι ένας αληθινός ντετέκτιβ της διπλανής πόρτας που «τα ξετρυπώνει όλα»!

Βιογραφίες των αγαπημένων σύγχρονων ηρώων του ποδοσφαίρου για παιδιά από 8 ετών και άνω. Με πρόλογο και επιστημονική επιμέλεια του αγαπημένου αθλητικογράφου Μένιου Σακελλαρόπουλου. Οι εκδόσεις είναι επικαιροποιημένες μέχρι και το Μουντιάλ 2018.


Ένα βιβλίο γραμμένο από παιδιά για τα παιδιά, που μιλά με διασκεδαστικό τρόπο για τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη και το κοινό καλό. Απολαύστε με το παιδί σας τη διασκεδαστική ιστορία και μελετήστε το γλωσσάρι στο τέλος του βιβλίου με τους βασικούς όρους που χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο των εκλογών.
Ένα πολυσυλλεκτικό βιβλίο για τη ζωή των παιδιών όλου του κόσμου με πληροφορίες για διαφορετικά ήθη, έθιμα και παραδόσεις, καθώς και βασικές εκφράσεις σε διάφορες γλώσσες. Ενισχύει τη διαπολιτισμικότητα και καλλιεργεί τον σεβασμό
στη διαφορετικότητα.

Δυο υπέροχα εικονογραφημένα βιβλία από τον ταλαντούχο δημιουργό Τομ Πέρσιβαλ για την αυτοεκτίμηση και τη διαχείριση των συναισθημάτων. Τα απλά αλλά εύστοχα κείμενα και η εντυπωσιακή εικονογράφηση με την ιδιαίτερη χρήση των χρωμάτων σε ασπρόμαυρο φόντο κάνουν αυτά τα βιβλία μοναδικά στο είδος τους.

Δύο απίθανα βιβλιαράκια με παιχνίδια, δραστηριότητες, αυτοκόλλητα και αποσπώμενα κομμάτια για ατέλειωτη διασκέδαση στις πασχαλινές διακοπές!

ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ:Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Συναρπαστικές πληροφορίες για την ιστορία του αυτοκινήτου, καθώς και κομμάτια για την κατασκευή ενός τρισδιάστατου θρυλικού Ford Model T.
ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΩ: ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ
Ένα μοναδικό κουτί που περιέχει ένα φανταστικό παζλ 205 κομματιών καθώς και ένα απίθανο βιβλίο για τα αγαπημένα προϊστορικά ζώα.

ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ‒ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΛ (30 ΤΜΧ.)
Γενναίοι ιππότες, μεσαιωνικά κάστρα, όμορφες πριγκίπισσες, κακές μάγισσες, όλος ο κόσμος των παραμυθιών βρίσκεται μέσα σε αυτό το κουτί που περιέχει ένα παζλ 30 κομματιών και ένα βιβλιαράκι.
ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ‒ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΛ (30 ΤΜΧ.)
Όλα τα αγαπημένα ζωάκια της ζούγκλας βρίσκονται μέσα σε αυτό το κουτί, που περιέχει ένα παζλ 30 κομματιών και ένα βιβλιαράκι.

ΠΑΖΛ 2: ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ & ΠΑΖΛ 2: ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ
Βρείτε μέσα σε κάθε κουτί δέκα παζλ δύο κομματιών και ένα πανέμορφο εικονογραφημένο βιβλιαράκι με ρυθμικά στιχάκια, που θα βοηθήσει τα νήπια να μάθουν με διασκεδαστικό τρόπο τους αριθμούς και τα χρώματα.



5 κλασικά «διαμάντια» της παγκόσμιας λογοτεχνίας σε νέα έκδοση!
Κάποτε ρώτησαν τον μεγάλο βιολοντσελίστα Πάμπλο Καζάλς αν θα μπορούσε να φανταστεί τη ζωή του ακούγοντας μόνο Μπαχ. «Όχι, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου μόνο με τον Μπαχ», αποκρίθηκε. «Ωστόσο, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Μπαχ».

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ καλωσορίζουν τη Βικτόρια Χίσλοπ

Νέες περιπέτειες για τους ήρωες του «Ψυχρά κι Ανάποδα»
ΠΡΟΣΩΠΑ
Συγγραφέας
του μήνα
ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ
Δημοσίευμα
«Ο Πόλεμος των Κόσμων» επιστρέφει με νέα μετάφραση
Δημοσίευμα
Ρούτγκερ Μπρέγκμαν: «Ουτοπία για ρεαλιστές»
Δημοσίευμα
Τα «μυστικά» της Δέλτα

Κάπου χωρίς να το ξέρουμε (Μεταξία Κράλλη)
Το χελιδόνι του Βορρά (Ισμήνη Χ. Μπάρακλη)
Η μοίρα της Πηνελόπης (Τέκου Ιφιγένεια)
Το ημερολόγιο μιας Ξενέρωτης 13 (Ρέιτσελ Ρενέ Ράσελ)


ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800
FAX: 210 28 19 550 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654
FAX: 210 36 40 683