Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, Γ. ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑ

11 Voices - 11 προσωπογραφίες μουσικών στο... Μουσικό Χωριό


Διεθνής Μουσική Κοινότητα
Αγαπητοί φίλοι της μουσικής, με ευκαιρία την πρόσφατη προβολή της ταινίας μικρού μήκους με τίτλο «11 voices» του μουσικού και παραγωγού Hayden Chisholm στα πλαίσια του Μουσικού Χωριού 2011, σας προωθούμε τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο όπου και μπορείτε να απολαύσετε ολόκληρη την ταινία.
Η εξαετής δράση του Hayden στο διεθνές δίκτυο του Μουσικού Χωριού τον καθιστά έναν από τα παλαιότερα και πιο ενεργά μέλη της μουσικής αυτής κοινότητας.
Το καλοκαίρι του 2009 και με αφορμή την ψηφιακή αποτύπωση και διανομή των συναυλιακών και άλλων δράσεων του Μουσικού Χωριού από τη βρετανική διαδικτυακή τηλεόραση «Plush Music», ο Hayden ξεκίνησε την ανεξάρτητη παραγωγή της ταινίας «11 voices».
Η ιδιαίτερη ματιά του σκιαγραφεί τα πορτραίτα 11 σύγχρονων μουσικών/αυτοσχεδιαστών που άφησαν στίγμα στον Άγιο Λαυρέντιο κατά την χρονιά αυτή, εστιάζοντας σε διάφορες εκφάνσεις του σύγχρονου λαϊκού πολιτισμού στα Βαλκάνια.
Τα πρόσωπα που εμφανίζονται στο φιλμ μουσικοτροπούν σε κρυφές (και μη) γωνιές του Αγίου Λαυρεντίου και δεν είναι άλλα από τους:
Kυριάκος Γκουβέντας (βιολί) Haig Yazdjian (ούτι) Παντελής Παυλίδης (λύρα) Μάνος Αχαλινωτόπουλος (κλαρίνο) Θεοδώρα Αθανασίου (τραγούδι) Κώστας Αναστασιάδης (τύμπανα, τάμπλας) Ευγένιος Βούλγαρης (yayli tanbur) Nίκος Σαραγούδας και Γιασεμή Κανταρτζόγλου (ούτι & τραγούδι) Petar Ralchev και Nedyalko Nedyalkov (ακκορντεόν & καβάλι)
Καλή διασκέδαση!
Ο Νεοζηλανδός σαξοφωνίστας, συνθέτης και performer Hayden Chisholm, αποτελεί μία ιδιαίτερη καλλιτεχνική φιγούρα, έχοντας διεθνή πολυεπίπεδη δράση τόσο στο χώρο της performance, όσο και στη δημιουργική jazz και τη σύγχρονη μουσική γενικότερα.
Το 1993 βρέθηκε στην Ελβετία και στη συνέχεια στη Γερμανία, όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο σαξόφωνο και τη σύνθεση (Μουσική Ακαδημία της Κολονίας).
To 1997, περιόδευσε ως υπότροφος του γερμανικού κράτους στις βαλκανικές χώρες για να μελετήσει τις ντόπιες μουσικές παραδόσεις και τις εφαρμογές τους στα πνευστά όργανα.
Η πρώτη του ευρεία αναγνώριση προέκυψε από τη σταθερή συνεργασία του με τη διεθνούς φήμης εικαστικό, συγγραφέα και σκηνοθέτη Rebbeca Horn, για installations και projects, της οποίας συνέθεσε και ηχογράφησε μουσικά έργα.
Έτσι, περιοδεύοντας μαζί της, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τη μουσική του σε αίθουσες τέχνης και μουσεία σ’ ολόκληρο τον κόσμο.
Το 1996, ηχογράφησε τον πρώτο του σόλο δίσκο (circle) και ακολουθούν άλλοι επτά. Eπίσης, είναι μέλος πολλών επώνυμων συγκροτημάτων από το χώρο της σύγχρονης pop και rock-jazz μουσικής, όπως οι Root 70 του Nils Wogram, Burnt Friedman and Jacki Liebezeit, Flanger and Pluramon κ.ά.
Από το 1995, ταξιδεύει ασταμάτητα σε Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία, Αφρική και Ασία, παρουσιάζοντας και εκτελώντας τη μουσική του σε μεγάλα φεστιβάλ jazz, world και σύγχρονης μουσικής, αλλά και στους δρόμους πολλών πόλεων (road concerts).
Παράλληλα γράφει μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο, συμπράττει ως σολίστ ή αυτοσχεδιαστής με ορχήστρες και σύνολα, ενώ έχει ηχογραφήσει για προγράμματα του WDR, του Αrte και του BBC.
Πρόσφατα, έχει την έδρα του στη Βαρκελώνη όπου, παράλληλα με τις περιοδείες του, διοργάνωσε μουσικά εργαστήρια επάνω στη μουσική εκτέλεση, τον αυτοσχεδιασμό και τις σύγχρονες τεχνικές των πνευστών οργάνων.
Το 2007 ο Hayden σχημάτισε ακόμη ένα πρωτότυπο συγκρότημα, τους "EMBASSADORS", προσελκύοντας τους μουσικούς Nils Wogram, Claudio Bohorquez, Gareth Lubbe, Matt Penman και Jochen Rueckert. Το ντεμπούτο τους έγινε στη Φιλαρμονική της Κολονίας και το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο “Healing the Music” με guest τον τραγουδιστή Michel Ongaru από την Κένυα, κυκλοφόρησε από την Nonplace σε διεθνή διανομή.
Από το 2008 μέχρι και σήμερα εργάζεται σαν παραγωγός στον πυρήνα της διαδικτυακής τηλεόρασης Plushmusic.tv, η οποία είναι η πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα διανομής ζωντανών συναυλιών κλασσικής, τζαζ και world μουσικής στον κόσμο.

Νέες κυκλοφορίες


ISBN: 978-960-03-5362-4
ISBN: 978-960-03-5370-9
ISBN: 978-960-03-5359-4
ISBN: 978-960-03-5346-4
Κρισναμούρτι
ISBN: 978-960-03-5368-6

Τα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» παρουσιάζουν και αποκαλύπτουν

Τα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» παρουσιάζουν και αποκαλύπτουν                                                                            
Σε αυτές τις υπερβολικά κρίσιμες στιγμές για τη χώρα μας τα «Επίκαιρα» συνεχίζουν τις αποκαλύψεις και παρουσιάζουν τις κρυφές πτυχές όλων των ζητημάτων που απασχολούν τον ελληνικό λαό.                                          
Στο τεύχος 106, που κυκλοφορεί εκτάκτως την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011 τα «Επίκαιρα» παρουσιάζουν την «Εθνική απαίτηση για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων».                         
Το άρθρο του Παντελή Ζήλου καταδεικνύει με τον πιο απερίφραστο τρόπο ότι «μας δανείζουν με αυτά που μας χρωστάνε.                                   
Η Γερμανία οφείλει στην Ελλάδα τουλάχιστον 575 δις ευρώ, αλλά, με διάφορα προσχήματα, ποτέ δεν συναίνεσε στην αποπληρωμή των αποζημιώσεων».                               
Επίσης, ο οικονομολόγος Σπύρος Ρεπούσης παρουσιάζει το ιστορικό της σύναψης του αναγκαστικού κατοχικό δάνειο της Ελλάδος στους Ναζί κατά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.                               
Όπως ομολόγησε και ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας του Γ' Ράιχ, Φουνκ, σε άρθρο του, η Ελλάδα «δοκίμασε τα δεινά του πολέμου και υπέστη τις συνέπειές του όπως ίσως καμιά άλλη χώρα της Ευρώπης».                                    
Διαβάστε ακόμη:                                      
- Το άρθρο των Νόνης Καραγιάννης και Λάμπρου Καλαρρύτη με τίτλο «Καληνύχτα και «καλή τύχη» που παρουσιάζει το εξαιρετικά ρευστό το πολιτικό τοπίο για τη διαχείριση της επόμενης ημέρας μετά την απόφαση στις Βρυξέλλες και όλες τις εναλλακτικές λύσεις.                                  
- Το άρθρο του Ανδρέα Αθανασίου με τίτλο «Απόφαση – Απόδραση» για τον «Πυρετό της επόμενης ημέρας». Ξαναζεσταίνονται τα παλιά σενάρια. Κανένα από όλα τα σενάρια δεν βρίσκει ευρύτερη απήχηση και τίποτε δεν θεωρείται ικανό να αποτρέψει τη μόνη καθαρή λύση, που είναι οι εκλογές.                                  
- Τα αποκαλυπτικά, μέσω εγγράφων, άρθρα του Κώστα Χαρδαβέλλα για τα παιχνίδια των ΗΠΑ στη Μακεδονία και τις περιουσιακές απαιτήσεις των Σκοπιανών στη Μακεδονία.                                  
- Την πρόβλεψη για λιτότητα τουλάχιστον έως το 2021. Ο Σωτήρης Νίκας αναλύει την έκθεση της τρόικας και τις επαναλαμβανόμενες ανεδαφικές προβλέψεις της.                                   
- «Την σκευωρία του Βατοπαιδίου» . Τα «Επίκαιρα» αποκαλύπτουν τις υπόγειες μεθοδεύσεις για να εμφανιστεί η υπόθεση της Μονής ως «γαλάζιο σκάνδαλο» στο άρθρο των Σπύρου Τρίψα, Γιάννη Κορωναίου και Γιώργου Φιλιππάκη.                                  
- «Μέρκελ και Σαρκοζί μαλώνανε σε… ξένο αχυρώνα». Ο Λεωνίδας Βατικιώτης παρουσιάζει όλο το παρασκήνιο σύμφωνα με το οποίο Το de facto γαλλο-γερμανικό διευθυντήριο αποφασίζει ότι η δημοσιονομική διαχείριση πρέπει να περάσει απευθείας σε Γερμανούς τεχνοκράτες.                                 
- Την άκρως ενδιαφέρουσα και σημαντική συνέντευξη του μεγάλου έλληνα ποιητή Νάνου Βαλαωρίτη στο Νίκο Νικόλιζα. Ο κ. Βαλαωρίτης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «Η ατιμωρησία των πολιτικών είναι η πηγή του κακού…».                                
- Την αποκαλυπτική συνέντευξη του μεταρρυθμιστή της Βραζιλίας, πρώην προέδρου Λούλα Ντα Σίλβα στον Αργύρη Παναγόπουλο. Ο Λούλα εξηγεί ότι δεν είναι η Ελλάδα υπεύθυνη για όλη αυτή την κρίση.

Επτά βήματα για να ζήσετε εκατό χρόνια

medicalnews.gr                                      
Σιδηροπενική αναιμία στα παιδιά                                          
Μύθοι και αλήθειες για το μέλι                                               
Στην Κάρπαθο η κινητή μονάδα μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης                                           
Παγκόσμια ημέρα κατά της παχυσαρκίας                                           
Η Ελλάδα υστερεί στην ιδέα της δωρεάς οργάνων                                       
H μάχη κατά της παχυσαρκίας πρέπει να αρχίζει νωρίς                                        
Τελικά πότε λήγει;                                            
Επτά βήματα για να ζήσετε εκατό χρόνια                                           
Όταν ο ύπνος μας πιάνει «στον ύπνο»!                                 
Ο ύπνος θρέφει τα παιδιά

ΑΓΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ - ΡΕΝΑ ΚΟΥΜΙΩΤΗ

Με δάνεια θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα ρευστότητας τα ασφαλιστικά ταμεία

Σενάρια πολέμου με επιχειρήσεις στην Λήμνο                                               
ΓΑΠ: "Να γυρίσουμε σελίδα ως Ευρώπη και ως χώρα"                                           
Κυνική ομολογία, οι στόχοι των αποκρατικοποιήσεων ήταν ατεκμηρίωτοι                                      
Ασφαλείς οι καταθέσεις, χαμένοι οι δανειολήπτες                                             
Με δάνεια θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα ρευστότητας τα ασφαλιστικά ταμεία                                         
Πρόστιμο σε εργοδότη που απέλυσε έγκυο                                          
Ολοκληρώθηκε η μελέτη για τον αποτεφρωτήρα στη Θεσσαλονίκη                                      
"Εισβολή" χάκερ στην Ιαπωνική βουλή                                        
Έγινε η ταφή του Καντάφι και του γιου του                                    
Δεν έπεισε τους εταίρους του ο Καβαλιέρε

Θέματα από την πόλη της πληροφορίας παρέα με τον Monsieur Minimal!

«Respect» στους Έλληνες από τους Prodigy, γιατί «τα σπάμε»!                                      
http://news.youropia.gr/post.php?id=51245                                  
Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το σκίτσο της ημέρας....                                               
http://news.youropia.gr/post.php?id=51262                                
Είναι τρελοί αυτοί οι Ιάπωνες, το ‘χουμε ξαναπεί… Αισθητήρες σε σχήμα αυτιών γάτας «διαβάζουν» τον ανθρώπινο εγκέφαλο!                                  
http://news.youropia.gr/post.php?id=51243                               
Να σας συστήοσυμε τον Madison και τη Lily και διαβάστε τη μικρή τους ιστορία...                                 
http://news.youropia.gr/post.php?id=51270                               
Το πρόσωπο της ημέρας. Ο Monsieur Minimal γιορτάζει τα γενέθλιά του στη Youropia!                                  
http://news.youropia.gr/post.php?id=51259

Κι αν δεν πληρώσουμε… μία;

Κι αν δεν πληρώσουμε… μία;                                                  
Το κούρεμα «χτυπάει» και τις κυπριακές τράπεζες                                                            
Oι ευρωπαίοι τρέχουν πίσω από τις εξελίξεις                                                                
Πως η Ελλάδα μπήκε στο στόχαστρο των αγορών                                                  
Κέρδη για τις αγορές μετοχών μετά από την Σύνοδο της Κυριακής- “Βουτιά” για το ΧΑ

Ποιος πιστεύει ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία;

www.banksnews.gr                                     
Ποιος πιστεύει ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία;                                    
Μόλις μια μέρα απόμεινε ως την Τετάρτη, ημέρα … κρίσης , καθώς υποτίθεται ότι τότε θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το βάθος του κουρέματος του ελληνικού χρέους.                           
Και παρά τα ευφάνταστα που λέγονται και γράφονται ότι δήθεν ‘η συμφωνία έχει κλείσει σε κούρεμα 60%’, εμείς κρατάμε μικρό καλάθι καθώς το σκληρό παζάρι μεταξύ των εκπροσώπων των ευρωπαϊκών τραπεζών και των ευρωπαϊκών αρχών καλά κρατεί και δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα αποδώσει αποτελέσματα ως την Τετάρτη.                                
Συνέχεια

Greek Alert

Greek Alert                                          
Ψυχικό και πνευματικό δηλητήριο . Η ουσία και το πνεύμα του μπολσεβικισμού                               
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ - Η ΛΑΜΠΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ                               
Η υποκρισία των "δημοκρατών" και οι 180 του ...Αλή Μπαμπά !                                       
Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ                                      
Προς κάθε... ενδιαφερόμενο: Δικάζεται ο τ. πρόεδρος της Αργεντινής...                                        
Η απάντηση στο νέο χαράτσι της ΔΕΗ - Πως ξανασυνδέουμε το ρεύμα εαν μας το κόψουν. ΒΙΝΤΕΟ.                                      
Εξαιρετικό ιστορικό ντοκιμαντέρ για τη Βόρειο Ήπειρο

«Κούρεμα» ­100 δισ. και στο βάθος κάλπη

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ                                                
Παζάρι για κούρεμα 100 δισ. ευρώ αλλά και κηδεμονία                                    
Ελαφραίνει το ελληνικό χρέος κατά 103 δισ. ευρώ, το οποίο αντιπροσωπεύει το 45% του ΑΕΠ και με τη ρύθμιση αυτή θα φέρει ανακούφιση στη χώρα, που θα απαλλαγεί από σημαντικές πληρωμές τόκων και χρεολυσίων, ενώ θα επιβαρύνει με σημαντικές ζημιές τις τράπεζες                                            
Ρεπορτάζ Ειρήνη Χρυσολωρά, Αποστολή Βούλα Κεχαγιά                                    
Σκληρό παζάρι μεταξύ των τραπεζιτών και των κυβερνήσεων της ευρωζώνης βρίσκεται σε εξέλιξη, πάνω σε μια λύση που - σύμφωνα με τις τελευταίες χθεσινές πληροφορίες - θα οδηγεί σε αξιοσημείωτη ελάφρυνση του χρέους, αλλά θα συνοδεύεται από ένα αυστηρότατο πλαίσιο λιτότητας και εποπτείας για τη χώρα, ενώ θα επιβαρύνει με σημαντικές ζημιές τις τράπεζες.                                 
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Πρόστιμα σε 3 τράπεζες για παρακράτηση μισθών

www.marketbeast.gr                                           
Πρόστιμα σε 3 τράπεζες για παρακράτηση μισθών                                  
Επιχειρηματικές συμφωνίες Ελλάδας- Κίνας                                
Άνεργοι 260.000 πολίτες λόγω της μείωσης… κατανάλωσης μπύρας                                   
Εξετάζεται κούρεμα για το σύνολο του χρέους                                 
"Εμπιστευτική έκθεση" του ΔΝΤ για την Ελλάδα                                   
Τηλεφωνική επικοινωνία Βενιζέλου - Σαμαρά                                
ΕΕ:Κοντά σε συμφωνία με ιδιώτες για χρέος Ελλάδας                                  
Στην Αθήνα σήμερα ο Ράιχενμπαχ                                  
Επιμήκυνση χωρίς κούρεμα ζητά για ταμεία η Ελλάδα                                  
Τρόπους διευκόλυνσης δανειοληπτών εξετάζει το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics                                                 
Τουρκία: Τηλεφωνική επικοινωνία Νετανιάχου-Ερντογάν                                     
Υπό τον ισραηλινό έλεγχο η Ανατολική Μεσόγειος                                            
Philippines Seizes Chinese Fishing Boats                                    
Τουρκικά τανκ πέρασαν στο βόρειο Ιράκ                                      
Παραλίγο θερμό επεισόδιο με Ισραηλινά και τουρκικά μαχητικά                                     
Αργεντινή: Επανεκλογή της Προέδρου Χρηστίνας Κίρσνερ στο πρώτο γύρο                                 
"Οι Κούρδοι δεν θέλουν να ζουν ως λαός χωρίς αναγνώριση απέναντι σε πολιτικές οι οποίες απειλούν την ύπαρξή τους ως έθνος".                                           
Towards a Mafia state in Kosovo: NATO still getting it wrong in Kosovo                                   
Κάστρο κατά ΝΑΤΟ για το θάνατο του Καντάφι                                  
Η Συρία σκέφτεται το ρούβλι                                        
ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΛΑΓΝΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΣ !                                  
Ληγμένοι υπερσύγχρονοι πύραυλοι - Σε αδιέξοδο Υπουργείο Άμυνας - Εθνική Φρουρά                                        
Ρωσικό ενδιαφέρον για το φυσικό αέριο της Κύπρου                                       
Τους αναγκάζουν να ζήσουν με 70 ευρώ!                                      
Λιβύη: η νομοθεσία της χώρας θα βασιστεί στον ισλαμικό νόμο                                   
Κώστας Αποστολίδης - RayCap : Σπάζοντας τα στερεότυπα                                   
Ολοκληρώθηκε μέρος των επιχειρήσεων που άρχισαν οι ΤΕΔ με την επίθεση του ΡΚΚ στην Τσουκούρτζα!                                          
Ναζισμός Πώς οι Γερμανοί εξαγοράστηκαν από τον Χίτλερ                                  
ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. Αιτία η αύξηση των γεγονότων βίας στην χώρα....                                        
Το αμερικανικό Philippine Sea έφτασε ξαφνικά στη βάση του ρωσικού Στόλου                              
ΠΟΙΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΝΟΒLE Συμφωνία με... τρύπες!                                   
Εκδηλώσεις Γκρίζων Λύκων στα κατεχόμενα                                          
Στερνό αντίο σε ακόμα ένα παλικάρι του 1974                                        
Έτσι κι αλλιώς η γη θα γίνει κόκκινη                                       
Παρουσίαση βιβλίου στην Κύπρο: «Κοσμοθεωρία των Εθνών»

Ενισχυμένη πλειοψηφία 180 βουλευτών θέλει ο Βενιζέλος, οδηγώντας τη χώρα σε εκλογές

Αλλαγή της στρατηγικής για την Ελλάδα προτείνει το ΔΝΤ και κούρεμα 60%                                        
Ενισχυμένη πλειοψηφία 180 βουλευτών θέλει ο Βενιζέλος, οδηγώντας τη χώρα σε εκλογές                                  
Το "κούρεμα" έχει τα όρια του, διαμηνύουν οι τραπεζίτες                                      
Το νέο "αφεντικό" της χώρας, ο Ράϊχενμπαχ, έρχεται σήμερα στην Αθήνα                               
Δίχως λεωφορεία, τρόλεϊ και μετρό η Αθήνα                                             
Στο κούρεμα και τα ομόλογα που έχει η ΕΚΤ                                          
H Moody's υποβάθμισε εμμέσως και τη Ρωσία                                                 
Ο Μπερλουσκόνι "υψώνει το ανάστημα" στον γαλλογερμανικό άξονα                                              
Η Moody's ή η Fitch θα υποβαθμίσει τις ΗΠΑ                                                     
"Προίκα" ενός τρισ. στο EFSF δίνει η Μέρκελ                                      
Πρόστιμα 260.000 ευρώ σε τράπεζες γιατί παρακρατούσαν μισθοδοσίες έναντι οφειλών πελατών τους                                              
Νέες τρικυμίες για τoν DSK                                        
Σήμερα η κηδεία του Καντάφι στη Λιβυκή έρημο                                   
Η Wikileaks σταματάει τις αποκαλύψεις                                           
Τί αγόρασε η Rihanna από sex shop;                                                 
Όταν ο Χάρρυ γνώρισε την Τζές                                             
"Τσικουλάτα" από Γιαπωνέζους                                         
Η Vodafone μας γνωρίζει τον Αρκτούρο                                        
Φιλέτα γλώσσας με καρδιές αγκινάρας                                    
Ζώδια

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr):                                            
-Μόνη υπηρεσία προς τη χώρα, να αποσυρθείτε ησύχως                                           
περισσότερα…                                    
-Οι «γραβατωμένοι ταλιμπάν»                                    
περισσότερα…                                   
Ελεύθερη Ζώνη                                       
Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.                             
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα
Τηλ. 210-3643601

Νέα από το e-Pontos

Νέα από το e-Pontos                                            
Γενοκτονία των Ελλήνων της Ανατολής: Πως ένα ρητορικό ερώτημα εξελίχθηκε σε «Γκάφα μεγάλου βεληνεκούς» από τον γραμματέα της Π.Ο.Ε. Γιώργο Γεωργιάδη                                   
Μεθοδολογικά πρότερα στη Γενοκτονία των Ελλήνων της Ανατολής                                      
O ηγέτης και η κοσάρα