Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Αποκλειστικό: Το νέο σχέδιο της τρόϊκας

Στα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν* την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου:
Αποκλειστικό: Το νέο σχέδιο της τρόϊκας
* ΔΩΡΕΑΝ με τα «Επίκαιρα» το βιβλίο-σταθμός "Εξουσία και Απληστία", μια σύντομη ιστορία του Κόσμου, του Philippe Gigantès.
Στόχος η κατάσχεση των επιχειρήσεων που δυσκολεύονται να εξυπηρετήσουν τα δάνειά τους, προκειμένου να τις παραδώσουν σε ξένες ομοειδείς επιχειρήσεις. Αφού πρώτα η τρόικα θα έχει ελέγξει τις ελληνικές τράπεζες!
Όλο το παρασκήνιο και ο σχεδιασμός των Γερμανών.

Διαβάστε ακόμη στα «Επίκαιρα»:
- Μέρκελ και Ευρωπαϊκή Ένωση είχαν προαναγγείλει Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο για πάντα. Είχαν περιγράψει το σχέδιο για μόνιμη εγκατάσταση επιτρόπων και ελεγκτών στη χώρα.
- Αποκάλυψη: Μυστικές υπηρεσίες φοβούνται διεθνές τρομοκρατικό χτύπημα στην Ελλάδα λόγω Μνημονίου.
- Ενέργεια: Σύγκρουση κολοσσών για το Ελντοράντο στην Ανατολική Μεσόγειο.
- Αλλοπρόσαλλη πολιτική της Αθήνας: Ελληνική αλληλεγγύη στους ισλαμιστές. Aνδρες των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών στην Αλεξανδρέττα.
- Η ιστορία ενός στρατολογημένου πράκτορα: Αποκαλύψεις για το ρόλο των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στη Θράκη.
- Το νέο δόγμα των ΗΠΑ στον κυβερνοπόλεμο.
- Ομπάμα-Ρόμνεϊ: Το μετέωρο βήμα της αυτοκρατορίας.
- Παγκόσμια θρησκεία: Συνωμοσία σε εξέλιξη;
- Από την εποχή του Τρικούπη στην τρόικα: Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος τότε και τώρα.
- Συνεντεύξεις:
• Γιώργος Σούρλας, γενικός γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Οι πολυεθνικές βρήκαν κρατικούς λειτουργούς πρόθυμους να δωροδοκηθούν.
• Ρολάν Καϊρόλ, ιδρυτής του ινστιτούτου δημοσκοπήσεων CSA: Δεν υπάρχει πια εθνική κυριαρχία στην ΕΕ.
Και πολλά ακόμα ρεπορτάζ, άρθρα και αναλύσεις στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ πουν κυκλοφορούν.
ΔΩΡΕΑΝ με τα «Επίκαιρα» το βιβλίο-σταθμός "Εξουσία και Απληστία", μια σύντομη ιστορία του Κόσμου, του Philippe Gigantès.
Ενα βιβλίο-"καθρέφτης" για τις μεγάλες μορφές της ιστορίας και τη σχέση τους με την ισχύ και το χρήμα.
Τι σχέση μπορεί να έχουν ο Μωυσής, ο Σόλωνας, ο Ιησούς και ο Κομφούκιος, η πνευματική διδασκαλία των οποίων καθόρισε την ανθρώπινη ιστορία, με την Αγριππίνα, τον Κορτές, τον Ναπολέοντα και τον Σαντάμ Χουσεΐν, που χρησιμοποίησαν κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να κορέσουν τη «δίψα» τους για εξουσία, αυτό το απόλυτο εργαλείο για την ικανοποίηση των επιθυμιών μας;
Όλοι τους υπήρξαν ισχυρές προσωπικότητες, οι οποίες επηρέασαν καταλυτικά τις κοινωνίες των ανθρώπων στο πέρασμα των αιώνων. Με αυτές καταπιάνεται και ο Philippe Gigantès (Θεσσαλονίκη 1923-Μόντρεαλ 2004). Οι κρίσιμες στιγμές και αποφάσεις που σημάδεψαν την παγκόσμια ιστορία. Η διαχρονική διαπάλη δικαίου και ισχύος…

ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ.

Ελλάδα, χειμώνας 2012 – 2013.
Ακόμα και αν δεν το θέλουμε, πρέπει να δεχτούμε τον «εφιάλτη» που έρχεται και λέγεται χειμώνας.
Άλλες χρονιές, δεν μας τρόμαζε και τόσο ο ερχομός του, μα φέτος ειδικά, και μόνο στη σκέψη του το 95% των Ελλήνων τρελαίνεται.
Είναι βλέπεις το χάλι μας, είναι βλέπεις οι ανίκανοι που βάλαμε να μας κυβερνήσουν και όχι μόνο θα μας παγώσουν, αλλά θα μας πεθάνουν, είναι που εξαιτίας τους (και εξαιτίας μας) ζούμε μια δεύτερη «κατοχή», πιο σύγχρονη, μέσα στα σπίτια μας τα οποία ΔΕΝ είναι πλέον σπίτια μας αφού πληρώνουμε νοίκια στο κράτος ….
Είναι η Ελλάδα του 2012, η Ελλάδα της Ευρώπης, η Ελλάδα που πάρα πολλά από τα παιδιά της, το μέλλον της, υποσιτίζονται, είναι η Ελλάδα που τα «περήφανα» γηρατειά της τα βλέπουμε να ψάχνουν στα σκουπίδια των λαϊκών αγορών (και όχι μόνο) για να βρουν κάτι να φάνε, γιατί η σύνταξη τους ΔΕΝ φτάνει πλέον για ΤΙΠΟΤΑ, και σαν να μη φτάνει αυτό, τα ΝΕΑ «ευεργετικά» μέτρα του κράτους έρχονται να την μειώσουν κι άλλο…..
Είναι ο χειμώνας του 2012, σαν να λέμε ο χειμώνας του 1940, που τα περισσότερα σπίτια θα μείνουν παγωμένα γιατί ΔΕΝ υπάρχουν λεφτά για πετρέλαιο (το οποίο χάρη στους ντόπιους κατακτητές και τους ντόπιους μαυραγορίτες δικαιώνει το όνομα του «μαύρο χρυσάφι»), ΔΕΝ φτάνουν για ξύλα γιατί οι μαυραγορίτες ανέβασαν (και θα ανεβάσουν κι άλλο) τις τιμές τους, δεν φτάνουν για να πληρώσουν το ηλεκτρικό (σε όσους δεν είναι κομμένο)….
Στην Ελλάδα του 2012 έχει σπίτια που είναι τρία χρόνια χωρίς ρεύμα.
Στην Ελλάδα του 2012 ΚΑΙ αυτός ο χειμώνας θα βρει το ένα στα τρία σπίτια να έχει τον άνεργο του.
Αυτός ο χειμώνας θα βρει ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους να έχουν χάσει όλα εκείνα που κάποιοι πριν χρόνια έδωσαν τη ζωή τους για να τα πετύχουν.
Αυτός ο χειμώνας θα βρει τους λίγους ΚΛΕΦΤΕΣ να επιχειρούν να πάρουν και το τελευταίο κέρμα μέσα από τις τσέπες του λαού.
Όπως έκαναν παλιά οι τούρκοι, και μετά οι γερμανοί.
Στην Ελλάδα του 2012 εκείνοι που την κυβερνούν σήμερα, εφαρμόζουν ληστρικές τακτικές του 1800 με τα όποια χαράτσια.
Χθες ένας φίλος μου πούλησε τις βέρες, τον σταυρό του παιδιού του και κάποια άλλα χρυσαφικά της γυναίκας του σε ένα από τα εκατοντάδες μαγαζιά (για να μη πω χιλιάδες) που τα τελευταία χρόνια ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδας, για να αγοράσει να φάνε.
Άνεργος τρία χρόνια, κάνει όπου βρει μεροκάματα αλλά……
Δεν φτάνουν, δεν φτάνουν σε εκείνον, δεν φτάνουν σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες.
Αυτός ο χειμώνας θα βρει τους ανέργους της χώρας να αυξάνονται δραματικά.
Η σύγχρονη κατοχή.
Βέβαια, δεν θα δούμε τα «κάρα» των δήμων να μαζεύουν τα πτώματα από τους δρόμους.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πεθάνει κοσμάκης από αρρώστιες και από το κρύο, γιατί δεν θα έχει να αγοράσει φάρμακα, να πληρώσει τους γιατρούς….
Βλέπαμε στις ταινίες το χειμώνα του 40 με όλα αυτά που περιέγραψα πιο πάνω, και τώρα τα ζούμε…..
Θα μου πείτε, δεν έχει όπλα, δεν έχει πόλεμο….
Περιμένετε, θα βγουν κι αυτά πολύ σύντομα, πολύ σύντομα θα χυθεί αίμα.
Αυτό θέλουν να πετυχουν.
Να μας κάνουν να μισήσουμε ο ένας τον άλλον, ο άνεργος εκείνον που δουλεύει, ο φτωχός εκείνον ΟΧΙ που είναι πλούσιος, αλλά εκείνον που απλά έχει τα προς το ζειν.
Κατακαημένη Ελλάδα πως σε κατάντησαν.
Για σένα κάποτε ήρθε η άνοιξη της «λευτεριάς».
Πριν πάρα πολλά χρόνια.
Δεν ξέρω αν η άνοιξη που θα έρθει θα σημαίνει κάποιου είδους ελευθερία για τη χώρα, ξέρω όμως, ότι δεν θα βρει πάρα πολλούς έλληνες.
Θα το αφήσουμε να συμβεί;

Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Πρότυπο Μουσικό Εργαστήρι για παιδιά
Η μεγάλη βόλτα του κύριου Πετράν των εκδόσεων Διάπλαση
Μουσικό Διαδραστικό Δρώμενο της Γιούλας Μιχαήλ.
Ένα παραμύθι βασισμένο στις συναντήσεις διαφορετικών χαρακτήρων, την επικοινωνία, την αγάπη και τη χαρά της συνύπαρξης. 

Ο μοναχικός τυφλοπόντικας, κύριος Πετράν, θα μας οδηγήσει σε μια μουσική περιπλάνηση και με τη συμμετοχή των παιδιών θα ζήσει αναπάντεχες συναντήσεις και ευτυχείς συνευρέσεις.
Αφήγηση και τραγούδι: Γιούλα Μιχαήλ
Κρουστά: Ντόλλυ Λιανά

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012 Εναρξη 6μ.μ.
Ηλικίες 4-8 χρονών
Τιμή 6 ευρώ

Ω2 Θάλητος 31 Θεσσαλονίκη (απέναντι από το μέγαρο μουσικής)
Χορηγός επικοινωνίας www.flowmagazine.gr www.infokids.gr

Η 2η συνάντηση (δημόσια διαβούλευση) με θέμα: «Η ενηλικίωση του κινήματος απευθείας διάθεσης - αυτοπροσδιορισμός των αρχών και των στόχων του»

Η 2η συνάντηση της διαβούλευσης, για τον προσδιορισμό των αρχών και των στόχων του κινήματος απευθείας διάθεσης, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 11.00 το πρωί, στους «Κοιτώνες» του πρώην στρατοπέδου Κόδρα.
Οι αρχές που διατυπώθηκαν και θα συζητηθούν στη 2η συνάντηση είναι:
-Προτεραιότητες στις συνεργασίες του κινήματος (μικρούς παραγωγούς, αυτοαπασχολούμενους, αυτόνομες μικρές μονάδες κ.α.).
-Αποκλεισμός στις συνεργασίες (πολυεθνικών, μεγάλων παραγωγών κ.α.).
-Τοπικότητα-αυτάρκεια.
ü -Συλλογικό όφελος- αντιμετώπιση πείνας- κοινωνική αλληλεγγύη.
-Αυτονόμηση από το νομικό πλαίσιο - αυτοθέσμιση του κινήματος - αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες.
Καλούνται όλες οι ομάδες της πόλης που δραστηριοποιούνται ή θα ήθελαν να δραστηριοποιηθούν, στα πλαίσια του κινήματος απευθείας διάθεσης, ομάδες παραγωγών, συνεταιρισμοί και παραγωγοί, προκειμένου μέσα από έναν δημόσιο διάλογο και διαβούλευση να προσδιοριστούν τα χαρακτηριστικά, οι αρχές και οι στόχοι του κινήματος.
Θυμίζουμε και ενημερώνουμε ότι η πρώτη συνάντηση κατέληξε στη διατύπωση δύο αρχών, τις οποίες οι ομάδες που συμμετείχαν, θα πρέπει να επικυρώσουν μέσα από τις συνελεύσεις τους.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο email του Αγροτικού Παντοπωλείου Καλαμαριάς: agropankalamarias@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6947705491.

Ποντιακή Σκηνή ΚΘΒΕ: ΠΡΕΜΙΕΡΑ 100 λογιών ζαντίας

Φωτογραφίες από την πρεμιέρα της παράστασης «100 λογιών ζαντίας», με την οποία το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος επανίδρυσε την «ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΣΚΗΝΗ», την Τετάρτη 24/10/2012, στη Σκηνή Σωκράτης Καραντινός, στη Μονή Λαζαριστών.
Μια σουρεαλιστική κωμωδία, βασισμένη στο έργο «Αυτά που είδε ο Μπάτλερ» του Τζο Όρτον, όπου σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Τάσος Παλαντζίδης.
ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΩΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ:
Γενική είσοδος: 10€
Kάρτα ανεργίας & πολυτέκνων: 5€
Τιμή ομαδικού εισιτηρίου: 8€
Δείτε το τρίλεπτο της παράστασης εδώ
Διαβάστε περισσότερα εδώ

Τα καλύτερα ταξίδια σε Ελάτη Τρικάλων - Λίμνη Πλαστήρα

Ελάτη Τρικάλων: 74€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο πανέμορφο Κοτρώνι  
Ελάτη Τρικάλων: 74€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο πανέμορφο Κοτρώνι. Μια πανέμορφη, γραφική τοποθεσία ,ιδανικός προορισμός αν ψάχνετε την απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση. Σε μια καταπληκτική τιμή ,αποκτήστε την τώρα!
Ελάτη Τρικάλων: 69€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα δωμάτια

Ελάτη Τρικάλων: 69€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα δωμάτια. Σε καταπληκτική τιμή, ένα υπέροχο ταξιδάκι χαλάρωσης και ξεκούρασης! Αποκτήστε την προσφορά μας και ξεφύγετε από όλα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον !

Λίμνη Πλαστήρα - Κερασιά : 47€ ένα 2ήμερο για 3 - 4 άτομα με πρωινό

Λίμνη Πλαστήρα - Κερασιά : 47€ ένα 2ήμερο για 3 - 4 άτομα με πρωινό.Αφεθείτε οικογενειακά στην μαγεία ενός υπέροχου τοπίου, κάντε περιπάτους, γευτείτε τοπικές συνταγές και ανανεωθείτε απόλυτα! Μια καταπληκτική προσφορά σε τιμή - δώρο !

Λίμνη Πλαστήρα - Κερασιά: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Λίμνη Πλαστήρα - Κερασιά: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Αφεθείτε στην μαγεία ενός υπέροχου τοπίου, κάντε περιπάτους, γευτείτε τοπικές συνταγές και ανανεωθείτε απόλυτα! Μια καταπληκτική προσφορά σε τιμή - δώρο !

Ελάτη Τρικάλων:34€ στην ταβέρνα ΤΑ ΚΑΝΑΒΙΑ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων

Ελάτη Τρικάλων:34€ στην ταβέρνα ΤΑ ΚΑΝΑΒΙΑ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων. Απολαύστε μοναδικά πιάτα κυνηγιού σε μια πανέμορφη ταβέρνα με τιμή μοναδική! Εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο όταν απολαύσετε το φαγητό σας στο εστιατόριο!

Ελάτη Τρικάλων:21€ στην ταβέρνα ΤΑ ΚΑΝΑΒΙΑ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων

Ελάτη Τρικάλων:21€ στην ταβέρνα ΤΑ ΚΑΝΑΒΙΑ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων. Το Touristorama ευχαριστεί και ανταμείβει τα μέλη του με μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις! Εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο όταν απολαύσετε το φαγητό σας στο εστιατόριο!

Προσκλήσεις | Πρόγραμμα εκδηλώσεων

1 Νοεμβρίου 2012
Oι Eκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Ευριπίδης σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αύγουστου Κορτώ Ο άνθρωπος που έτρωγε πολλά την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 7.00 μ.μ.
Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει βιβλία του.

Ευριπίδης στη στοά
Ανδρέα Παπανδρέου 11 εντός στοάς
Χαλάνδρι
Τηλ. 210-68.00.644

1 Νοεμβρίου 2012
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και η συντονίστρια του Π.Α.Σ.Γ. Καλλιπάτειρα, παραρτήματος Θεσσαλονίκης, Νάντια Χατζητόλιου-Τακά σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του μέλους του συλλόγου Ζωής Μπελούκα Οι γυναίκες του Αυγούστου την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012 στις 8.00 μ.μ. στο Blacklime στον ημιόροφο του πολυκαταστήματος notosgalleries.
Το βιβλίο προλογίζει η διευθύντρια του περιοδικού Glow Σταυρούλα Κλειδαριά-Γκούτα.
Στοά Χιρς
Τσιμισκή 24
Μητροπόλεως 31

ΒΙΟΛΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ

ΓΝΩΣΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΤΑ... "ΠΕΤΑΞΕ" ΟΛΑ - ΔΙΠΛΑΣΙΟΣ Ο ΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ Ο.Ε. ΚΑΙ Ε.Ε.

ΔΙΕΤΗ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ
ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΤΟΥΝΕΛ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΥΤΕΙΑ ΓΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΔΙΠΛΑΣΙΟΣ Ο ΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ Ο.Ε. ΚΑΙ Ε.Ε.

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ ΤΟΥ

ΕΡΙΞΕ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΗΘΟΠΟΙΟ

ΓΝΩΣΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΤΑ... "ΠΕΤΑΞΕ" ΟΛΑ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Ο Ντόλιος ακόμα δεν έχει λάβει το μήνυμα…
Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Κτηνωδία στο Κόσμιο Κομοτηνής! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΚ)

Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ στην Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Sial Paris 2012»

Κοινοβουλευτική ερώτηση Ουζουνίδη για τα λατομεία στο Κουφόβουνο Έβρου

Σύλληψη δύο στην Καβάλα για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης

Στην Εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης 59χρονος για οφειλές προς το δημόσιο

Με τον Δήμαρχο Δράμας συναντήθηκε η Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους

Στο «Λόμπι της Δεκάρας» η λίστα … με τα νέα μέτρα! (ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ)

Επιχειρηματίας από το Διδυμότειχο όφειλε στο Δημόσιο 841.516,26 ευρώ

Έλληνες γιούχαραν τον Παπανδρέου σε εστιατόριο του Βερολίνου (ΒΙΝΤΕΟ)

Βρέθηκε ο αγνοούμενος ψαράς στην Θάσο

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ροδόπης στο «Λόμπι της Δεκάρας» (ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ)

Καταδίκη της Χρυσής Αυγής από την Μητρόπολη Ξάνθης

Οι γιατροί της Θράκης για τις εφημερίες

Σταματάμε την καταστροφή τώρα! Συγκέντρωση στο Πέραμα κατά των Χρυσωρυχείων

Συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού υλικού από τον Δήμο Παγγαίου

Σήμα κινδύνου για τα ποτάμια συστήματα της Σαμοθράκης

Βοηθάμε τα σημαντικό έργο της Φιλοζωικής Κομοτηνής (ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ)

Παρέμβαση Γεροντόπουλου για τις καθυστερημένες επιχορηγήσεις στα αθλητικά σωματεία

Απελευθέρωση σπάνιου είδους κουκουβάγιας στην Καβάλα

Το Μακεδονικό Βραβείο στον Δραμινό γλύπτη Παύλο Άγγελο Κουγιουμτζή

ΕΤΣΙ Ο ΓΑΠ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 1

ΕΤΣΙ Ο ΓΑΠ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ
ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΟ

Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΩΝ ΧΜΕΡ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Α΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!

H ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ "ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ" ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Κ.Ο.

ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΝΤΡΑΓΚΙ;

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 1

Στο χείλος της… ελληνικής Αβύσσου

Στο χείλος της… ελληνικής Αβύσσου
Γερμανική ρουκέτα στο... παρά πέντε της δόσης!
Eλληνική διάσωση: Δύο χρόνια επέκτασης και υποκρισίας;
ΗΠΑ: Οι εκλογές τελειώνουν το New Deal
Η Φινλανδία τινάζει την Ευρώπη στο αέρα;
Η Ελλάδα υλοποιεί τις αποφάσεις της, λέει ο Γ. Παπανδρέου
Δεν μπορούμε να πάμε στο Eurogroup με ανοικτό το πακέτο, απαντά η κυβέρνηση στο ΠΑΣΟΚ
Διαψεύδει τον Γ.Παπακωνσταντίνου για το θέμα της λίστας Λαγκάρντ ο Γ.Καπελέρης
Η ώρα της αλήθειας για τους «εταίρους» της κυβέρνησης
Καπελέρης: Δεν μου ζήτησε έλεγχο για τη λίστα Λαγκάρντ ο Παπακωνσταντίνου
Tα μέτρα του υπουργείου Ναυτιλίας για την παράνομη μετανάστευση
Βενιζέλος: Ατυχής η δήλωση του πρωθυπουργού για το τέλος των διαπραγματεύσεων
Όταν η Ρεπούση παρακολουθούσε την «κιτς» Αρμάτα
Έρευνα για την αναστολή λειτουργίας του συστήματος καταγραφής αυθαίρετων του ΤΕΕ
Στις 12 Νοεμβρίου η επαναληπτική συνέλευση της Εθνικής Τράπεζας για την Eurobank
Για «εν κρυπτώ ξεπούλημα» των ΔΕΚΟ κατηγορεί η ΓΣΕΕ την κυβέρνηση
Πλήρη απελευθέρωση των τιμολογίων του ρεύματος ζητά η ΔΕΗ
Το πρωί της Τετάρτης η ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή για τις αποκρατικοποιήσεις
Διάλεξη του Ελί Κοέν στην Αθήνα για το ευρώ και την κρίση διακυβέρνησης
Φοιτητικές προσφορές από την Cosmote
Συνεργασία ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με την MetLife Alico
Compucon: Eγκριση από Γ.Σ. σε επέκταση σκοπού
GENIKI Bank: Στις 29/11 τα αποτελέσματα 9μήνου
Σαράντης: Στις 28/11 τα αποτελέσματα 9μήνου
ΔΕΗ: Yπεγράφη το συμφωνητικό με ΔΕΠΑ
CPB: Στο 2,15% το επιτόκιο αξιογράφων κεφαλαίου
Νίκας: Γ.Σ. στις 21/11 για έκδοση ομολογιακού

Geopolitics-GR

Geopolitics-GR
Γερμανία-Τουρκία: Προβλήματα για τον Ταγίπ Ερντογάν ενόψει της επίσκεψής του στο Βερολίνο
Ερντογάν: Η ΕΕ θα χάσει την Τουρκία αν δεν την εντάξει μέχρι το 2023

Συγκρούσεις της αστυνομίας με σαλαφιστές στην Τυνησία

Εισβολή διαδηλωτών στην λιβυκή Εθνοσυνέλευση

The Turkish-Arab alliance

Real.gr

Σαμαράς: Τα μέτρα θα τα καταθέσω και ας με ρίξουν
Στην κόψη του ξυραφιού η κυβέρνηση

Καρότο και μαστίγιο από το eurogroup

Άνω – κάτω το ΠΑΣΟΚ και... χωρίς απόφαση

Η ανακοίνωση των μέτρων

«Πάτημα» στο ΠΑΣΟΚ δίνει ο Στουρνάρας

Το 1 δισ. ευρώ αγγίζουν οι περικοπές στις συντάξεις

Έρχονται 15.000 ραβασάκια

Ατύχημα στο Τσαντίρι

Οι ΗΠΑ μετρούν τις πληγές της «Σάντι»

«Μεγάλος αδελφός» για τους φορολογουμένους

Κόντρα «On air» Άδωνι - Σκουρλέτη

Oι παγίδες του νέου φορολογικού

Σε ποιους θα δοθεί το επίδομα θέρμανσης

Στο ΤΑΙΠΕΔ τα ακίνητα των ασφαλιστικών ταμείων

To "καυτό" ραντεβού της Pippa

Η Κατερίνα Στικούδη...εντυπωσιάζει!

Κορίτσια στον φθινοπωρινό ήλιο!

Δυο σοβαρές εμπλοκές στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών

Δυο σοβαρές εμπλοκές στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες οι οποίες κυκλοφορούν στην αγορά, τα τελευταία δύο 24ώρα, νέα σημαντική εμπλοκή έχει παρουσιαστεί στις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης και του Γ. Στουρνάρα με τους εκπροσώπους των τραπεζών. 
Συνέχεια

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
Η βαρειά βιομηχανία στην Ελλάδα
Η λογοτεχνική μας γωνιά

Η “ρεπούσειος” προπαγάνδα περνά στα σχολεία… Αποκαθήλωσε εικόνες διευθυντής γυμνασίου στα Τρίκαλα Ημαθίας!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ

Αντιρατσιστική... Αστυνομία !

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Γερμανία-Τουρκία: Προβλήματα για τον Ταγίπ Ερντογάν ενόψει της επίσκεψής του στο Βερολίνο
Σορος: Πρόταση για δημιουργία «οίκων αλληλεγγύης» μεταναστών στην Ελλάδα

Συγκέντρωση υπαλλήλων της ΕΥΠ αυτή την ώρα έξω από το υπ. Δημόσιας Τάξης

To νέο χρωματολόγιο της Germanochrom

“Το κακό δεν διορθώνεται με το χειρότερο”. Δείτε τη συνέντευξη του στρατηγού Δ.Αλευρομάγειρου

ΤΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΧΘΕΣ KAI ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

Η νέα σύγχρονη μέθοδος εξόντωσης - γενοκτονίας του ελληνικού πληθυσμού με τα Μνημόνια

Στον Αστερισμό του Βαξεβάνη

Συνέντευξη του Κώστα Πικραμένου στο Amagi Radio

Το παράδοξο της χελώνας… η ΔΗΜΑΡ, το ΠΑΣΟΚ και ο Α. Σαμαράς

Μια μέρα του Γιάννη του Δενίσοβιτς...

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Γ. Παπανδρέου κατά την επίσκεψή του σε εστιατόριο στο Βερολίνο

Σχέσεις στρατηγικού εταίρου της Κύπρου με τη Ρωσία ζητά ο Γ. Λιλλήκας

Ασκηση έρευνας και διάσωσης «ΗΡΑΚΛΗΣ 2012» την Πέμπτη στη Λάρνακα

ΕΛΛΑΣ TOP 10 Αλυσίδες λιανικής / χονδρικής το 2011 – (3)

Η ελληνική εξωτερική πολιτική και διπλωματία του Ιωάννη Μεταξά έναντι της Ιταλίας (1936-1940)

ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ Απόγονοι των ανταλλαγέντων Ελλήνων επισκέφθηκαν την Αλάνια

Προκαλεί η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ρεπούση: Να καταργηθεί η... έξοδος του Μεσολογγίου

Στρατηγική Εξόδου της Τουρκίας απο την Συριακή Κρίση

Iraqi President Mulls New Provinces for Turkmen

ΠΓΔΜ: Το συγκυβερνών αλβανικό κόμμα DUI του Αλί Αχμέτι κατέθεσε στη Βουλή τεράστιο αριθμό τροπολογιών για να εμποδίσει την ψήφιση επίμαχου νομοσχεδίου

Ένοχο φράγμα σιωπής για το δοτό όνομα της χώρας Οι Αρμένιοι του Αρτσάχ ζούσαν συνέχεια σε μια κατάσταση μόνιμης εξέγερσης

Θεωρούν απειλή τους μουσουλμάνους Ολοένα και περισσότεροι Γάλλοι βλέπουν με καχυποψία το Ισλάμ

Ειρήσθω Ύψωμα 7 3 1 Ταγματάρχης Δημ. Κασλάς

Τι λέει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για το κόψιμο των Αρβανίτη και Κατσίμη

ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ - ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ "Η ΛΥΠΗΤΕΡΗ" ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ
ΠΑΝΤΡΕΥΘΗΚΕ Ο ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΜΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗ

ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ SEA DIAMOND

ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr):
Διεθνής δυσφήμηση της χώρας οι συλλήψεις δημοσιογράφων και οι διακοπές εκπομπών
περισσότερα…
Ελεύθερη Ζώνη

Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα

Τηλ. 210-3643601

Σήμερα στο e-Pontos...

Σήμερα στο e-Pontos...
ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΝΕΣΤΟΥ