Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Τα καλύτερα ταξίδια σε Ελάτη Τρικάλων - Λίμνη Πλαστήρα

Ελάτη Τρικάλων: 74€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο πανέμορφο Κοτρώνι  
Ελάτη Τρικάλων: 74€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο πανέμορφο Κοτρώνι. Μια πανέμορφη, γραφική τοποθεσία ,ιδανικός προορισμός αν ψάχνετε την απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση. Σε μια καταπληκτική τιμή ,αποκτήστε την τώρα!
Ελάτη Τρικάλων: 69€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα δωμάτια

Ελάτη Τρικάλων: 69€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα δωμάτια. Σε καταπληκτική τιμή, ένα υπέροχο ταξιδάκι χαλάρωσης και ξεκούρασης! Αποκτήστε την προσφορά μας και ξεφύγετε από όλα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον !

Λίμνη Πλαστήρα - Κερασιά : 47€ ένα 2ήμερο για 3 - 4 άτομα με πρωινό

Λίμνη Πλαστήρα - Κερασιά : 47€ ένα 2ήμερο για 3 - 4 άτομα με πρωινό.Αφεθείτε οικογενειακά στην μαγεία ενός υπέροχου τοπίου, κάντε περιπάτους, γευτείτε τοπικές συνταγές και ανανεωθείτε απόλυτα! Μια καταπληκτική προσφορά σε τιμή - δώρο !

Λίμνη Πλαστήρα - Κερασιά: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Λίμνη Πλαστήρα - Κερασιά: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Αφεθείτε στην μαγεία ενός υπέροχου τοπίου, κάντε περιπάτους, γευτείτε τοπικές συνταγές και ανανεωθείτε απόλυτα! Μια καταπληκτική προσφορά σε τιμή - δώρο !

Ελάτη Τρικάλων:34€ στην ταβέρνα ΤΑ ΚΑΝΑΒΙΑ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων

Ελάτη Τρικάλων:34€ στην ταβέρνα ΤΑ ΚΑΝΑΒΙΑ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων. Απολαύστε μοναδικά πιάτα κυνηγιού σε μια πανέμορφη ταβέρνα με τιμή μοναδική! Εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο όταν απολαύσετε το φαγητό σας στο εστιατόριο!

Ελάτη Τρικάλων:21€ στην ταβέρνα ΤΑ ΚΑΝΑΒΙΑ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων

Ελάτη Τρικάλων:21€ στην ταβέρνα ΤΑ ΚΑΝΑΒΙΑ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων. Το Touristorama ευχαριστεί και ανταμείβει τα μέλη του με μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις! Εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο όταν απολαύσετε το φαγητό σας στο εστιατόριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: