Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Δελτία Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

ΑΠΟ : ΕΜΥ/ΕΜΚ ΑΜΕΣΟ
Ελληνικό, 18-11-2014/1300 B
Α.Α. 36/2014

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΡΓΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ (18-11-2014) ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (19-11-2014) ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ , ΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.
ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
1. ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ (19-11-2014) ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ,ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.
ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
2. ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ (20-11-2014) ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ .
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ www.emy.gr.

ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ


Πολλές φορές έγραψα για διάφορα «παιχνίδια» που παίζονται στο χώρο της υγείας και τις συνέπειες τους στους ασθενείς. Τα διάφορα forum στο διαδίκτυο είναι ΓΕΜΑΤΑ από καταγγελίες ασθενών, συγγενών, αλλά και γιατρών μόνο που κανένα αυτί δεν ιδρώνει, μόνο που ΚΑΝΕΙΣ δε δίνει σημασία είτε γιατί δεν τον αφορά (νομίζει), είτε γιατί έχει τη δυνατότητα να στραφεί στον ιδιωτικό τομέα για γιατρούς.
Τα υποτιθέμενα ΜΜΕ, παίζουν τα παιχνίδια των αφεντικών τους (των κυβερνήσεων) και προβάλουν ΜΟΝΟ ότι έχουν διαταχτεί και τίποτα άλλο. Δεν τους απασχόλησε άλλωστε ΠΟΤΕ ο ανθρώπινος πόνος….
Αυτές τις μέρες κυκλοφορεί μια είδηση στο διαδίκτυο, η οποία για κάποιους είναι «ράδιο αρβύλα», αλλά για κάποιους άλλους, μόνο κάτι τέτοιο δεν είναι, αντίθετα, επιβεβαιώνει πολλά!
Να τη δούμε την είδηση – καταγγελία.
«Σκοτώνουν Τους Υπερήλικες! Υπάρχει Εντολή… Καταγγέλλει Πρώην Υπουργός Υγείας…
Στους υπερήλικες ασθενείς να μη δίνετε ακριβά φάρμακα ή συσκευές!
Το στυγνό, απάνθρωπο πρόσωπο της εξουσίας ξεσκεπάζει η φοβερή καταγγελία του πρώην υπουργού Υγείας και βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Κρεμαστινού. Και για να το λέει ένας καρδιολόγος, και μάλιστα καθηγητής της Ιατρικής, η υπευθυνότητα του οποίου είναι πασίγνωστη, δεν μπορεί να μη συμβαίνει, να μην αποτυπώνει την πραγματικότητα. Γι” αυτό και η επώνυμη καταγγελία του δεν είναι μόνο συγκλονιστική και ανατριχιαστική αλλά προκαλεί και τρόμο.
Η κατάσταση θυμίζει τον Καιάδα των Σπαρτιατών.
Η αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής δεν ανήκει στους ανθρώπους, είναι αποκλειστικό προνόμιο της φύσης, επισημαίνει ο κ. Κρεμαστινός στην επείγουσα επιστολή που έστειλε, ως πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, στον πρόεδρο του ΚΕΣΥ Π. Σκανδαλάκη, τον πρόεδρο της Επιτροπής Εκπαίδευσης ΚΕΣΥ Ιω. Δατσέρη, τον πρόεδρο του ΕΟΦ Δ. Λιντζέρη, τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ Δ. Κοντό και τον διοικητή του ΙΚΑ Ρ. Σπυρόπουλο. Συγκεκριμένα, στην επιστολή του, την οποία κοινοποιεί και στον υπουργό Υγείας κ. Βορίδη, σημειώνει τα εξής:
«Κατόπιν επανειλημμένων καταγγελιών πολιτών προς τη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, στις οποίες συγκεκριμένα αναφέρεται ότι επιτροπές γιατρών αποφασίζουν να μη χορηγούν ακριβά φάρμακα ή συσκευές με το αιτιολογικό ότι οι ασθενείς είναι υπερήλικοι, θα παρακαλέσω άμεσα με εντολή σας να πάψουν να ισχύουν αυτές οι αποφάσεις.
Εφόσον η ηλικία δεν αποτελεί αντένδειξη σύμφωνα με τις διεθνώς αποδεκτές κατευθυντήριες οδηγίες (guidelines), η στέρηση του δικαιώματος στη ζωή αντίκειται όχι μόνο στους Ιπποκρατικούς και θρησκευτικούς νόμους, αλλά αποτελεί ευθέως ποινικό αδίκημα για αυτόν που το διαπράττει. Η αφαίρεση ανθρώπινης ζωής δεν ανήκει στους ανθρώπους. Είναι αποκλειστικό προνόμιο της φύσης. Παρακαλώ όπως άμεσα αντιδράσετε στην απαράδεκτη αυτή τακτική».
ΠΗΓΗ : hellasforce.com
Το έχω γράψει ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ, πως πολιτικοί και γραφιάδες αποφασίζουν για το ΑΝ θα ζήσουμε και πόσο, και κάθε φορά τα γνωστά κομματόσκυλα ορμούσαν να με φάνε γιατί τους έθιγα τις λατρεμένες τους κυβερνήσεις από τις οποίες βολεύτηκαν.
Πιστεύω πως υπάρχουν ένα σωρό τέτοιου είδους «εντολές» από το αρμόδιο υπουργείο προς τις υγειονομικές υπηρεσίες.
Εντολές για τους υπερήλικες, τους ανάπηρους, εντολές για ΟΛΟΥΣ μας.
Άλλωστε τι άλλη καλύτερη απόδειξη αυτών των εντολών να υπάρξει από τα διάφορα παιχνίδια «κοψίματος» που παίζονται στα ΚΕΠΑ, αλλά και εκείνη της ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ Υπάρχουν και άλλα παραδείγματα.
Περιμένω ΟΧΙ την αντίδραση του «υπουργείου» αλλά την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Τέτοιες εντολές, είναι το λιγότερο «εντολές εν ψυχρώ δολοφονιών». Άλλωστε, έχουν εκδοθεί ΟΧΙ από τους γιατρούς, αλλά από «ψηλά».
Τα φώναζα αδέλφια πως μας σκοτώνουν, αλλά ο καναπές, αποδείχτηκε πως είναι ισχυρότερος από τη θέληση μας για ζωή.
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

Βασίλης Τσούγκαρης

5 ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

Σγουρή Γεωργιάδου - Χριστούγεννα στο δάσος (βιβλίο με CD)

Αυτές τις γιορτές θα κάνουμε όλοι μαζί «Χριστούγεννα στο δάσος».
Με μια μεγάλη παρέα από Σκιάχτρα, Νεραϊδοσκουφίτσες, Νάνους,
Τυμπανιστές, Καλικάντζαρους, Χιονονιφάδες,θα τρυπώσουμε σ’ ένα δάσος για να βοηθήσουμε τα έλατα να γλιτώσουν από έναν ξυλοκόπο που τα κόβει με μανία.
Τι λέτε; Θα τα καταφέρουμε πριν φτάσουν ο Αϊ-Βασίλης και η νέα χρονιά;
Ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο παραμύθι, όπου στο CD ακούγεται η θεατρική εκδοχή του κειμένου.
Μια ιστορία με ένα ξεχωριστό οικολογικό μήνυμα, γεμάτη δράση, χιούμορ και τρυφερότητα, διασκευή του ομώνυμου μιούζικαλ που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διάπλαση.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Σγουρή Γεωργιάδου - Είναι χριστούγεννα Λαλού

Με τόσο χιόνι έξω από την πόρτα της φωλιάς του, ο Λαλού, το ρακούν, ήταν σχεδόν σίγουρος πως ο ΑΪ-Βασίλης δεν θα μπορούσε με κανέναν τρόπο να φτάσει ως τη φωλιά του! Άδικα περίμενε το φετινό του δώρο. Μια παρέα από καλικαντζαράκια που είχαν τρυπώσει μυστικά στη φωλιά του Λαλού, πρόθυμα ανέλαβαν δράση, για να καθαρίσουν την αυλή του ρακούν από τα χιόνια. Τι έγινε όμως όταν αυτή η φασαριόζικη παρέα έπιασε δουλειά; Με τόσες σκανταλιές, αυτά τα Χριστούγεννα ούτε εσείς ούτε ο Λαλού θα μπορέσετε ποτέ να τα ξεχάσετε.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ
Θεοδώρα Τσιβούλη - Ο σάκος του Αη-Βασίλη - (Αλφαβητάρι με δραστηριότητες και παιχνίδια)

Αλφαβητάρια υπάρχουν πολλά. Του Αϊ-Βασίλη όμως είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Γεμάτο εκπλήξεις, προσφέρει στα μικρά παιδιά ευκαιρίες για μάθηση μέσα από το παιχνίδι και την ψυχαγωγία.
Ο Αϊ-Βασίλης χρειάζεται βοηθούς για να διαλέξει τα δώρα για τα παιδιά. Τη θέση αυτή παίρνει το παιδί-αναγνώστης και με τη συνεργασία του με τον Αϊ-Βασίλη ευαισθητοποιείται φωνολογικά και μαθαίνει τα γράμματα και τους ήχους τους, μέσα από ειδικά διαμορφωμένες γλωσσικές δραστηριότητες
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Νικόλας Ανδρικόπουλος- Η γοργόνα του Ορφέα (Αυγουστος - Δεκέμβρης - Απρίλης - Αυγουστος)

Ο Ορφέας, ένα εντεκάχρονο αγόρι, πάντα βιαζόταν να έρθει ο αγαπημένος του μήνας, ο μήνας της ξεγνοιασιάς.
Μόνο που ο αυτός δεν ήταν ένας, αλλά τρεις: ο Αύγουστος, ο Δεκέμβρης και ο Απρίλης.
Και κάθε φορά που τελείωνε ο ένας, περίμενε με ανυπομονησία να έρθει ο επόμενος.
Κι η ζωή όλο κύκλους έκανε, και ποτέ ο αγαπημένος μήνας δεν έμενε, ερχόταν όμως ο άλλος και πάλι απ’ την αρχή…
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Σύρμω Καπούτση - JASON, AND THE ARGONAUTS - GREEK MYTHOLOGY

Young Jason returns to his hometown of Iolcos to claim the throne from the usurper, his uncle Pelias. But first he must carry out an impossible task – bring back the Golden Fleece from the faraway land of Kolchis. Thus he sets out on the most extraordinary journey on board the sturdy Argo, together with his fearless companions, the Argonauts. Read about the legendary heroes' breathtaking adventures in this captivating adaptation of Greek mythology by Sirmo Kapoutsi, vividly illustrated by Nestoras Xouris.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Δείτε όλες τις νέες κυκλοφορίες εδώ
Δείτε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις εδώ

DIGITAL LINE SDT-140 STANDARD DEFINITION - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

 DIGITAL LINE SDT-140 STANDARD DEFINITION Τιμή Τιμοκαταλόγου: €30.00
Τιμή: €25.90 Κερδίζετε : €4.10 (14%)

DIGITAL LINE SDT-140 STANDARD DEFINITION
Ελληνικό μενού
Πλήκτρα στον δέκτη (StandBy, CH+, CH-)
Ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος (EPG)
Teletext
Αυτόματη και χειροκίνητη αναζήτηση καναλιών
Επεξεργασία λίστας προγραμμάτων (μετονομασία, μετακίνηση, κλείδωμα, διαγραφή)
Λίστες αγαπημένων
Θύρα USB για εγγραφή (PVR) και ανα


παραγωγή αρχείων ή αναβάθμιση λογισμικού
Υποστηριζόμενες μορφές αρχείων: AVI, MPEG1/2/3/4, WMV, MOV, MP3, JPEG, GIF, BMP, PNG
Υποστήριξη εξωτερικών υπότιτλων
Υποστήριξη συστήματος αρχείων: NTFS, FAT32, FAT16
1 θύρα SCART, 1 θύρα Ψηφιακή ήχου (COAXIAL)
5 χρόνια εγγύηση 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Εξτρεμισμός και Πολιτική Βία στην Ελλάδα, βιβλιοπαρουσίαση

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΗ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ι. ΣΙΔΕΡΗΣ
ΣΟΛΩΝΟΣ 116, ΑΘΗΝΑ

Διεθνή Βραβεία  Giuseppe Sciacca



Μεγάλη διάκριση στο Βατικανό
για τον Γιώργο Τσούκαλη

Στην λαμπρή ετήσια τελετή των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca, το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014, που πραγματοποιήθηκε στην Aula Magna στο Ποντιφικό Πανεπιστήμιο Urbaniana στο Βατικανό ο Γιώργος Τσούκαλης τιμήθηκε με ειδικό δίπλωμα αξίας για την εθελοντική του δράση ενάντια στην αρχαιοκαπηλία.
Ο Οικονομολόγος & Ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει στις μεγαλύτερες υποθέσεις αρχαιοκαπηλίας που ήρθαν στην επιφάνεια τα τελευταία χρόνια, τιμήθηκε διότι έχει συμπληρώσει είκοσι ένα χρόνια στον πόλεμο κατά των αρχαιοκαπήλων και έχει γράψει το βιβλίο  "Λαθρέμποροι ιστορίας Επιστροφή των 20 θησαυρών" και διότι πρωταγωνιστεί στην ανάταξη της ιστορίας και του πολιτισμού.
«Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την φετινή μου διάκριση στην εξαιρετική επιστήμονα και αρχαιολόγο Βίκυ Μπαφατάκη. Η δράση της και ο αγώνας της ως Γενική Γραμματέας (Vicario) των βραβείων Giuseppe Sciacca, είναι γεμάτη υποχρεώσεις και ευθύνες και πράξεις που αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση καθώς είναι μοναδική η αφοσίωση της στην προσπάθεια ανάδειξης όλων εκείνων των προσωπικοτήτων που διαπρέπουν στο χώρο τους και τιμούν την Ελλάδα με τις πράξεις τους» επισημαίνει ο Γιώργος Τσούκαλης.
Η διάκριση που έλαβε ο Γιώργος Τσούκαλης αφορά στην μεγάλη εθελοντική συμβολή του στην πάταξη της αρχαιοκαπηλίας.
Η ξεχωριστή βράβευση του που έγινε στο πλαίσιο της φετινής τελετής των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca έγινε από τους τον Premia: Generale Gerardo Restaino, Στρατηγό Τζεράρντο Ρεστάινο τον Πρίγκιπα Guglielmo Giovanelli Marconi ο οποίος είναι ο φιλέλληνας εγγονός του Μαρκόνι, που ανακάλυψε τις επικοινωνίες, και από τον Dott. Domenico Giani, Direttore dei Servizi di Sicurezza e Protezione Civile, Comandante del Corpo della Gendarmeria Stato della Città del Vaticano, τον Δόκτορα Ντομένικο Τζιάνι, αρχηγός των σωμάτων ασφαλείας στο Βατικανό.
Παράλληλα ο Γιώργος Τσούκαλης τιμήθηκε από τοην Κατερίνα Νίκου, υπεύθυνη διεθνών και δημοσίων σχέσεων στα βραβεία Giuseppe Sciacca.
Το βραβείο αυτό του δόθηκε για το βιβλίο του "Λαθρέμποροι ιστορίας Επιστροφή των 20 θησαυρών" και τις επιτυχίες του στον αγώνα κατά της αρχαιοκαπηλίας και στο παράνομο εμπόριο έργων τέχνης.
Τα Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca ιδρύθηκαν από ένα κληρικό και Καθηγητή Νομικής Σχολής, τον Rev. Don Bruno Lima και έχουν έδρα τη Ρώμη. Σκοπός τους είναι η διάδοση του πολιτισμού, της κοινωνικής προσφοράς, η φιλία των εθνών, οι ανθρώπινες αξίες.
Μιλώντας στο τέλος της εκδήλωσης ο Γιώργος Τσούκαλης τόνισε ότι είναι χρέος όλων να ενώσουν τη φωνή τους για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα.

Bibury: Το κουκλίστικο χωριό με τα μεσαιωνικά σπίτια του 14ου αιώνα.


​​Δείτε τα ομορφότερα χωριά της Βρετανίας.

Επισκευή Laptop από 15€ ΚΑΙ δυνατότητα απόσυρσης για την αγορά νέου Laptop!

Δημήτρης Μητροπάνος & Λάκης Παπαδόπουλος - Της νύχτας τα ηχεία

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΤΡΙΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014/0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 17-11-14/21 UTC
ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 1002 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΙΤΑΛΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΡΓΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1020 ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΒΕΛΤΙΟΥΜΕΝΟΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
ΜΠΟΥΤ
ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΜΕΤΡΙΑ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΒΕΛΤΙΟΥΜΕΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΜΕΛΙΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΜΕΤΡΙΑ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΒΕΛΤΙΟΥΜΕΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5
ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΜΕΤΡΙΑ.
ΣΙΔΡΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΜΕΤΡΙΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΤΡΙΑ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΜΕΤΡΙΑ.
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΜΕΤΡΙΑ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 1 ΕΩΣ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΤΡΙΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΜΕΤΡΙΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 21.00 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 2 Η 3 ΓΡΗΓΟΡΑ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΤΡΙΑ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΜΕΤΡΙΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 Η 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΤΡΙΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΤΡΙΑ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΤΡΙΑ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΤΡΙΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΤΡΙΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΝΟΤΙΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 Η 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΜΕΤΡΙΑ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 Η 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ. ΜΕΤΡΙΑ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 Η 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ. ΜΕΤΡΙΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 Η 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 Η 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
TΗ ΤΡΙΤΗ 18-11-2014 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 18-11-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΠΡΩΙΝΕΣ ΟΜΙΧΛΕΣ. ΟΙ MΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΒΡΟΧΕΣ. ΟΜΙΧΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 4 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΙΑΙΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 09 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΙΣΧΥΡΕΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΥΚΝΟΤΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΠΡΩΙΝΕΣ ΟΜΙΧΛΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΠΡΩΙΝΕΣ ΟΜΙΧΛΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΝΟΤΙΟΥΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 19-11-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ
ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ. ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ. ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΜΕ 7, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

Zαγοροχώρια Superior+Τζάκι|3Μέρες τα 2Ατομα 98€


Αρκτούρος Hotel - Ζαγοροχώρια

Ζαγοροχώρια με 98€ από 196€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Πρωινό σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

98€ από 196€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στα Ζαγοροχώρια, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, στο Αρκτούρος Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 15:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
€98 από €196 Κέρδος €98 Έκπτωση 50%
Αρκτούρος Hotel - Ζαγοροχώρια
Ζαγοροχώρια


Περισσότερες Προσφορές

Μουζάκι με 199€ από 400€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€199 από €400 -50%
4* Mouzaki Palace Hotel & Spa - Καρδίτσα
Μουζάκι Καρδίτσας
199€ από 400€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρονται 2 Relax Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού, μια Περιποίηση Προσώπου, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Υδρομασάζ, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Εορταστική Περίοδο!

Χριστούγεννα στην Αρχαία Ολυμπία με 285€ από 570€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Superior δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€285 από €570 -50%
5* Arty Grand Hotel - Αρχαία Ολυμπία
Αρχαία Ολυμπία
Χριστούγεννα στο 5 αστέρων Arty Grand Hotel, στην Αρχαία Ολυμπία! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, με 285€ από 570€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή Χριστουγέννων παρέχεται Eορταστικό Gala με Μουσική DJ! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, της Sauna, του Ηamam και του Jacuzzi! Προσφέρεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να χαρείτε κάθε ομορφιά στον ιστορικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Θεσσαλονίκη με 99€ από 198€ (-50%) για 2 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε Superior δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€99 από €198 -50%
5* Domotel Les Lazaristes Luxury Art Hotel - Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στη Θεσσαλονίκη, στο 5 αστέρων Domotel Les Lazaristes Luxury Art Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ & Βραδινό), σε Superior δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται μια Πιατέλα Γλυκών στο δωμάτιο και εμφιαλωμένο νερό για καλωσόρισμα και παρέχεται Ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου καθώς και Early chek in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!

Λίμνη Πλαστήρα με 99€ από 200€ (-51%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€99 από €200 -51%
4* Nevros Hotel Resort & Spa - Λίμνη Πλαστήρα
Λίμνη Πλαστήρα
99€ από 200€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται μία ώρα Prive Sauna και Hamam με 2 ποτήρια Κρασί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Εορταστική Περίοδο!

Ναύπλιο με 114€ από 285€ (-60%) για 3 Hμέρες KAI για τα 2 Άτομα σε Superior Suite με Πρωινό

(Έκπτωση 60%)

€114 από €285 -60%
Alexandros Boutique Hotel - Ναύπλιο
Ναύπλιο
114€ από 285€ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ στο Alexandros Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα και ελεύθερη πρόσβαση στο Blue Health Club για να απολαύσετε υπέροχες στιγμές στη Sauna και να κάνετε απεριόριστη χρήση του γυμναστηρίου! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Μαίναλο με 239€ από 478€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+Παιδί σε Σουίτα με Τζάκι

(Έκπτωση 50%)

€239 από €478 -50%
Ostra Menalon Luxury Suites - Ορεινή Αρκαδία
Μαίναλο
239€ από 478€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε Σουίτα με Τζάκι και Πλήρες Πρωινό στο Ostra Menalon Luxury Suites, στην Ορεινή Αρκαδία στους πρόποδες του Μαινάλου! Προσφέρεται Κρασί για καλωσόρισμα, ένα Γεύμα για το σύνολο της διαμονής, εισιτήρια για το Σπήλαιο Κάψια και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται μία χρήση της Sauna για δύο άτομα καθώς και Early check in στις 10:00 και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Λουτρά Πόζαρ με 69€ από 140€ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα+Παιδί σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα

(Έκπτωση 51%)

€69 από €140 -51%
Santa Marina Guesthouse - Λουτρά Πόζαρ
Λουτρά Πόζαρ
69€ από 140€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα στα Λουτρά Πόζαρ, στο Santa Marina Guesthouse! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πορταριά Πηλίου με 98€ από 196€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€98 από €196 -50%
Montagna Verde - Πορταριά Πηλίου
Πορταριά Πηλίου
98€ από 196€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στο Montagna Verde! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες στην μαγευτική Πορταριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Χριστούγεννα στην Κατερίνη Πιερίας με 299€ από 598€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€299 από €598 -50%
5* Mediterranean Village Hotel & Spa - Κατερίνη Πιερίας
Κατερίνη Πιερίας
Χριστούγεννα στο 5* Mediterranean Village Hotel & Spa, στην Κατερίνη Πιερίας! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Welcome Drink στο lobby του ξενοδοχείου και παραδοσιακά γλυκά! Παραμονή Χριστουγέννων παρέχεται Εορταστικό Gala με πλούσιο Μπουφέ και Ζωντανή Μουσική! Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Κάθε βράδυ Ζωντανή Μουσική στο Bar του Ξενοδοχείου και για τους μικρούς μας φίλους παιδότοπος με φύλαξη και καθημερινή Προβολή Ταινιών! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

Αριδαία με 89€ από 180€ (-51%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€89 από €180 -51%
Lidra Hotel - Αριδαία
Αριδαία
89€ από 180€ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό στην Αριδαία μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ, στο Lidra Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 20:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Λίμνη Πλαστήρα με 99€ από 200€ (-51%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 51%)

€99 από €200 -51%
Titagion Hotel - Λίμνη Πλαστήρα
Λίμνη Πλαστήρα
99€ από 200€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο Titagion Hotel στη Λίμνη Πλαστήρα σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον όμορφο προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ορεινή Ναυπακτία με 99€ από 198€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€99 από €198 -50%
...