Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ

Μπότα Πυροσβεστών Apollo 12

Μπότα Πυροσβεστών Apollo 12
Προδιαγραφές
* Από πυράντοχο δέρμα με μεμβράνη Puratex
* Σόλα βουλκανισμένου νιτριλίου αντοχής σε 300°C
* Αντιολισθητική
* Μη Μεταλλική προστασία δακτύλων για κρούση >200J και σύνθλιψη 15KN
* Εσωτερική σόλα διπλής πυκνότητας από πολυουρεθάνη ράμένη με αντιστατική κλωστή από πολυαμίδιο
* Αντιστατική
* Με απορρόφηση ενέργειας στη φτέρνα
* ΕΝ 345 part 2
* EN 12568
Προτεινόμενη Χρήση
Για πυρεσβέστες και διασώστες.

Raymarine Ray70 VHF Marine

Raymarine Ray70 VHF Marine
All-in-one VHF, GPS, AIS Receiver, Loudhailer and Intercom
Το νέο Ray70 VHF marine της Raymarine είναι ένα ισχυρό ολοκληρωμένο σύστημα επικοινωνίας με συμπαγές διαστάσεις για να μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε. Με 25W ισχύ εξόδου, συμβατό με την κατηγορία Class D DSC, το Ray50 είναι η τέλεια λύση όταν ο χώρος τοποθέτησης είναι πολύτιμος.
Βασικά Χαρακτηριστικά
Συμπαγής, σχεδίαση που εξοικονομεί χώρο στο πιλοτήριο του σκάφους
Μεγάλου μεγέθους ευδιάκριτη οθόνη LCD
Κομψό, μαύρο στιβαρό πλαίσιο, με αντοχή στις αντίξοες συνθήκες
Ενσωματωμένος δέκτης GPS 72 καναλιών (δεν χρειάζεται σύνδεση με εξωτερική συσκευή).
Το μικρόφωνο περιέχει και μεγάφωνο για λειτουργία σε όλες συνθήκες
Λειτουργία Loudhailer & Intercom με ενισχυτή 24W (4Ω) / 12W (8Ω)
Περιέχει δέκτη λήψης σημάτων AIS
Δυνατότητα σύνδεσης συκευής δεύτερου σταθμού λειτουργίας (Remote Handset).
Συμβατό με τα πρότυπα δικτύωσης NMEA2000 και NMEA0183
Ισχύς εξόδου 25W
Τάση λειτουργίας 12VDC (9-16VDC)
Αδιαβροχοποίηση IPX6 & IPX7

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

SIRIO TOP ONE

SIRIO TOP ONE
SIRIO TOP ONE
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
- Wide Band Base station antenna
- Omnidirectional
- High power handling capability
- Made of aluminium alloy 6063 T-832 
Electrical Data
- Type: 1/4 λ Ground plane
- Frequency range: 26.5-28.5 MHz @ SWR ≤ 1.5
- Impedance: 50Ω
- Radiation (H-plane): 360° omnidirectional
- Polarization: vertical
- Gain: 0 dBd, 2.15 dBi
- Max. power:
1000 Watts (CW) continuous
3000 Watts (CW) short time
- Feed system / position: Gamma match / base
- Connector: UHF-female
Mechanical Data
- Materials: Aluminium, Steel, Nylon
- Wind load / resistance: 242 N @ 150 Km/h / 130 Km/h
- Wind surface: 0.21 m²
- Height (approx.): 3640 mm
- Weight (approx.): 3900 gr
- Mounting mast: Ø 35-42 mm

Φιλική Εταιρεία Πνεύματος

Φιλική Εταιρεία Πνεύματος
Συγγραφέας: Δημήτρης Καρύδας
Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Υπεύθυνος Σειράς: Ελένη Γκίκα
Ημερομηνία έκδοσης: 15 Νοεμβρίου 2017
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 280
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-137-2
Μια μυστηριώδης φωνή στο τηλέφωνο προσφέρει το απόλυτο μπεστ σέλερ σ’ έναν αποτυχημένο συγγραφέα του ενός βιβλίου. Βασικοί όροι της «φαουστικής συμφωνίας» να μη μιλήσει ποτέ δημόσια για το έργο του και να το παραδώσει σε συγκεκριμένο εκδοτικό οίκο. Σταδιακά και μετά την τρομερή επιτυχία του βιβλίου ο λογοτέχνης καταλήγει να αναζητά μανιωδώς τον παράξενο άγνωστο δωρητή και μπλέκεται σε κάτι πολύ πιο σκοτεινό και σατανικό απ’ ό,τι περίμενε.
Η ιστορία κάποιου που κέρδισε ανορθόδοξα την αναγνώριση, αλλά έχασε τον εαυτό του επειδή αγνόησε τον βασικό κανόνα: όταν κάνεις συμφωνία με τον διάβολο, στα ψιλά γράμματα γράφει ότι θα σου πάρει την ψυχή. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα του την παραδώσεις.
Βιβλιοφιλικό θρίλερ με νουάρ ατμόσφαιρα και κεντρικό θέμα τη λογοκλοπή, μια τοιχογραφία που αναφέρεται στον λογοτεχνικό κόσμο αλλά και στις ανθρώπινες συμπεριφορές. Με μια μη γραμμική αφήγηση και συχνά φλας-μπακ, ο συγγραφέας «παίζει» με την αλήθεια του αναγνώστη όπως οι ήρωές του με τη λογοκλοπή. Τα τελευταία πέντε κεφάλαια του βιβλίου συνιστούν το καθένα έναν αυτόνομο επίλογο της πλοκής που έχει προηγηθεί, και ο αναγνώστης είναι αυτός που καλείται να βάλει την τελεία.

Σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!



Φίλιππος Νάκας Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε.
19o χλμ. Λεωφόρος Λαυρίου
19002 Παιανία - Αττική, Ελλάδα
Αποστολή Mail: paianiaecom@nakas.gr
Τηλ.: 210- 6686 000
Φαξ.: 210- 6686 108

18 νέα βιβλία φέρνουν την άνοιξη 📚 🌺


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Η άνοιξη έφτασε και μαζί της φέρνει 18 νέα βιβλία, αλλά και μια επιπλέον ώρα φυσικού φωτός για να τα διαβάσεις με περισσότερη άνεση!
Είκοσι χρόνια μετά την έκδοση του βραβευμένου με Booker βιβλίου Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, έρχεται το δεύτερο μυθιστόρημα της Ινδής συγγραφέως Αρουντάτι Ρόι, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ. Επίσης, μόλις κυκλοφόρησε το μυθιστόρημα-καταπέλτης ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ του Κόλσον Γουάιτχεντ, που σάρωσε τα βραβεία (Pulitzer, US National Book Award κ.ά.) και έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές μέχρι και από τον Μπάρακ Ομπάμα.
Στον τομέα της Ελληνικής Λογοτεχνίας, τις αναγνωστικές μας προτάσεις υπογράφουν κορυφαίοι συγγραφείς. Μη χάσεις τα ιστορικά μυθιστορήματα των συγγραφέων μας Γιάννη Καλπούζου (ΓΙΝΑΤΙ), Θοδωρή Παπαθεοδώρου (ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ) και Γιώργου Πολυράκη (ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ), καθώς και τα ατμοσφαιρικά μυθιστορήματα εποχής των Νόρα Πυλόρωφ (ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ) και Θάνου Κονδύλη (ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΝΥΦΗ).
Τον Μάρτιο καλωσορίσαμε επίσης στην εκδοτική μας οικογένεια τον διασημότερο σεφ της εποχής μας, τον Jamie Oliver, με το νέο του βιβλίο 5 ΥΛΙΚΑ ‒ ΓΡΗΓΟΡΕΣ & ΕΥΚΟΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ, που μας προτείνει πεντανόστιμες λιχουδιές, με χρόνο προετοιμασίας μόνο 10 λεπτά!
Μια λογοτεχνική έκρηξη όπου σμίγουν ο έρωτας, η περιπέτεια, δολοπλοκίες, εγκλήματα, ληστοκρατία, η Μικρασιατική Καταστροφή και οι τραγικές στιγμές της Ιστορίας μας από το 1917μέχρι το 1929 με επίκεντρο τα Γιάννενα.


Στα χνάρια της Τετραλογίας του Εμφυλίου, ένα ιστορικό μυθιστόρημα που εκτυλίσσεται στα χρόνια του Μακεδονικού Αγώνα, με πρωταγωνίστριες δύο γυναίκες, οι οποίες πολέμησαν η καθεμιά με τον τρόπο της για την πατρίδα. Ένας φόρος τιμής στις Μακεδόνισσες δασκάλες που πότισαν με το αίμα τους τον σπόρο της λευτεριάς.

Μια αληθινή ιστορία και ταυτόχρονα η ιστορία του βασανισμένου αλλά υπερήφανου λαού των Αρμενίων.

Πέντε επιβάτες συνένοχοι σ' ένα έγκλημα. Ένα μυθιστόρημα που ταξιδεύει τον αναγνώστη σε εποχές ταραγμένες, από τις εκτοπίσεις των Εβραίων και το Άουσβιτς μέχρι τη θαμπή, κουρασμένη Ελλάδα του σήμερα.

Στα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα, στην Κύπρο, η Βίβιαν υφαίνει το ολομέταξο νυφικό της με σκοπό να το φορέσει στον γάμο με τον αγαπημένο της. Όμως, η νεαρή κοπέλα δεν μπορεί καν να φανταστεί ότι η κόλαση είναι έτοιμη να ξεσπάσει πάνω της… Δύο ερωτευμένοι νέοι και τρεις γάμοι θα συνθέσουν την πιο όμορφη ιστορία αγάπης που γράφτηκε ποτέ.

Ένα μυθιστόρημα-καταπέλτης για την εποχή της δουλείας στον αμερικανικό Νότο, που σάρωσε τα βραβεία (Pulitzer, US National Book Award κ.ά.) και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.

Μια οδυνηρή ιστορία αγάπης που μας μεταφέρει από τις γειτονιές στο Δελχί στις κοιλάδες του Κασμίρ, από την Ινδή συγγραφέα του βραβευμένου με Booker βιβλίου Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.


Επανέκδοση του εμβληματικού μυθιστορήματος της πολυβραβευμένης Καναδής συγγραφέως, σε νέα μετάφραση του Αύγουστου Κορτώ.
Ο διάσημος συγγραφέας του παγκόσμιου εκδοτικού φαινόμενου Το λάθος αστέρι, Τζον Γκριν, ζωγραφίζει την ηρωίδα του με συγκινητική τόλμη και ειλικρίνεια, σ' ένα μυθιστόρημα για την αγάπη, τη δύναμη της ψυχής και τις φιλίες που κρατούν για πάντα.


Το νέο μυθιστόρημα από τον μετρ της μεσαιωνικής περιπέτειας στα χνάρια του Game of thrones.
Από τον διασημότερο σεφ της εποχής μας ένα βιβλίο με 130 ολοκαίνουργιες συνταγές, βασισμένες σε 5 μόνο υλικά! Ένα βιβλίο χρήσιμο για κάθε νοικοκυριό!

Όλοι επιθυμούμε ευτυχία και επιτυχία στη ζωή μας. Βασισμένη σε επιστημονικές έρευνες πάνω στην προσαρμοστικότητα, τη δύναμη της θέλησης, το θετικό άγχος, τη δημιουργικότητα και την ενσυναίσθηση, η Σεπάλα μοιράζεται μαζί μας πρακτικές μεθόδους που θα μας οδηγήσουν σε μια ζωή επιτυχημένη, απολαυστική και χωρίς άγχος.

Το 2ο βιβλίο της σειράς φαντασίας Αγκάθια και Τριαντάφυλλα, που έχει μεταφραστεί σε 24 γλώσσες, έχει κατακτήσει τις πρώτες θέσεις των μπεστ σέλερ στις ΗΠΑ, ενώ έχει αποκτήσει χιλιάδες φανατικούς αναγνώστες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Τελευταίο βιβλίο της τριλογίας της συνωμοσίας. Πάθη και έρωτες, έντονη δράση, συνωμοσίες, οικογενειακά μυστικά, ταξίδια στον κόσμο και… ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

ΒΙΒΛΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ STEM
Στο προσεχές μέλλον, μεγάλο μέρος των θέσεων εργασίας θα απαιτούν γνώσεις STEM, σύμφωνα με μελέτες αμερικανικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Η ομότιτλη σειρά βιβλίων εξοικειώνει τα παιδιά με τους ακαδημαϊκούς κλάδους STEM (Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά) μέσα από απλές εξηγήσεις και διασκεδαστικές δραστηριότητες.







ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800
FAX: 210 28 19 550 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654
FAX: 210 36 40 683