Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Προγνωστικοί Χάρτες Ανέμων επιφανείας

Έκτακτα Δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 250 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016/1600 UTC
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 24-06-16/09 UTC
ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1004 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ 1022 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 24.00
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 25/04 UTC ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8

Διαβάστε στα ανανεωμένα και αποκαλυπτικά «Επίκαιρα»:Ο ΝΕΟΣ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Υπόγειες διαδρομές στα κόμματα και την κοινωνία

Διαβάστε στα ανανεωμένα και αποκαλυπτικά «Επίκαιρα»:

Αποκλειστικές προ-δημοσιεύσεις μόνο στα epikaira.gr
Ο ΝΕΟΣ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ
Υπόγειες διαδρομές στα κόμματα και την κοινωνία

- 20 χρόνια χωρίς τον Ανδρέα: Αλλαγή - Το ιστορικό αποτύπωμα ενός μεγάλου ηγέτη
- Σίριαλ Βγενόπουλου: Νέα προκλητική αρχειοθέτηση
- Διονύσης Καλαματιανός, Διοικητής ΙΚΑ: Χάνουμε 10 δις ευρώ λόγω ανεργίας
Διαβάστε ακόμη στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ:

Οι κρυφοί άσοι του εκλογικού νόμου
Ο Αλέξης Τσίπρας αλλάζει τις πολιτικές ισορροπίες
Το μεγάλο δίλημμα
Σκέψεις στο Μαξίμου για επίσπευση των εργασιακών μέσα στο καλοκαίρι αντί του «κόκκινου Οκτώβρη»
Συνταγματική αναθεώρηση: Απαιτείται αλλαγή από τα θεμέλια για μια συντεταγμένη πορεία προς το αύριο
Απλή και άδολη αναλογική σ' ένα δόλιο σύστημα συμφερόντων
Κράτος - Εκκλησία - Σύνταγμα: Μια «ειδική» σχέση με όρια και εγγυήσεις
Βιώσιμες απόψεις ή πειράματα αγνώστων συνεπειών;
Περί εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας
Τα ηχηρά «Όχι» του Μητσοτάκη
Παρασκηνιακές διαβουλεύσεις για εκλογικό νόμο και Σύνταγμα
«Μην παρεκκλίνετε από το πρόγραμμα»
Μήνυμα κουαρτέτου σε Τσακαλώτο - Ορατός ο κίνδυνος να χρεωθεί η Αθήνα τη μη εύρεση λύσης για το χρέος
Έριδες, πάθη και... μίση
Αγία και Μεγάλη Σύνοδος της Ορθοδοξίας - Τα εκκλησιαστικά ζητήματα και οι γεωπολιτικές συνέπειες
Το Κυπριακό οδηγείται σε ασύλληπτο φιάσκο
Οι λανθασμένοι χειρισμοί Αναστασιάδη και των ηγεσιών ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ
Τσάμηδες: Εθνικιστική ψύχωση - παραχάραξη της ιστορίας
Οι συνεργάτες των ναζί στην υπηρεσία της «Μεγάλης Αλβανίας»
Περισσότερα θέματα, αποκαλύψεις και αναλύσεις
στα Επίκαιρα που κυκλοφορούν.
Και...
Για την καθημερινή σας, έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση,
εμπιστευτείτε τα www.epikaira.gr

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
ΑΠΟ ΕΜΥ/ΕΜΚ
Ελληνικό, 24-06-2016/1300 C
Α.Α. 19/2016 

ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
(25-06-2016) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ
ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΠΟ
ΧΑΛΑΖΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ. 

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ: 
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (25-06-2016) 
ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ (ΠΛΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ) ΚΑΙ
Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ Η ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΟΙ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, Η ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΚΥΡΙΩΣ Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ).
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (26-06-2016) 
ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, Η ΕΥΒΟΙΑ, Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΟΙ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, Η
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΚΥΡΙΩΣ Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ) ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ
ΩΡΕΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ (www.emy.gr). 

Ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ ΒΑΛΘΗΚΕ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ

Ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ ΒΑΛΘΗΚΕ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ

Ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (που μόνο κάτι τέτοιο δεν είναι), ο ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ από τους ασφαλισμένους, ο ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΣ από την κακοδιαχείριση και τα διάφορα ΛΑΜΟΓΙΑ (έτσι για να μην ξεχνάμε κάποιες λεπτομέρειες), έρχεται για ακόμα μια φορά στο προσκήνιο με τις «εμπνευσμένες’ τακτικές των διοικούντων.
Έγραψα πολλές φορές, πως στα ΚΕΠΑ (ευτυχώς σε λίγα) αποφάσεις παίρνουν ΟΧΙ οι γιατροί, αλλά οι διάφοροι ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ, οι ΓΡΑΦΙΑΔΙΕΣ και οι ΦΥΤΕΥΤΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ από τις κυβερνήσεις και τα κομματικά γραφεία, αναφερόμενος σε καταγγελίες ασθενών για «παρεμβάσεις διευθυντών» κλπ.
Βλέπουμε τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ, να χρωστά παντού (βλέπε Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και άλλα πολλά), να ΜΗΝ πληρώνει, και διαβάζουμε την φρέσκια είδηση, που ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ δεν έκανε τον κόπο να πει στον κοσμάκη.
Διαβάστε αδέλφια πολύ προσεκτικά, το ΑΙΣΧΟΣ των ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΩΝ και των «σχεδιαστών ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων» γιατί αυτό δεν ξεκίνησε τώρα.
ΤΩΡΑ, επιδεινώνεται η κατάσταση.
«ΕΟΠΥΥ: Κάλυψη θεραπειών με… λογιστική προσέγγιση
Έντονο προβληματισμό και ανησυχία έχει προκαλέσει μια σειρά αποφάσεων που έχει λάβει η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ το τελευταίο διάστημα σχετικά με την αποζημίωση θεραπειών και αναλώσιμων, οι οποίες φαίνεται να αγνοούν επιστημονικές συστάσεις και τεκμηρίωση και να ακολουθούν αποκλειστικά ανάγκες περιορισμού των δαπανών.
Μετά την πρωτάκουστη απόφαση για περικοπή των ταινιών μέτρησης σακχάρου για όσους διαβητικού χρησιμοποιούν αντλία ινσουλίνης με αισθητήρα μέτρησης, παρότι είναι απαραίτητες για τη βαθμονόμηση της συσκευής και την ασφάλεια των ασθενών , σειρά είχαν οι ασθενείς με ιδιοπαθή πνευμονική ίνωση.
Μόνο που σε αυτή την περίπτωση, όπως καταγγέλλουν οι Πνευμονολόγοι, ο ΕΟΠΥΥ “‘εκοψε” τη θεραπεία από ασθενείς.
Η ιδιοπαθής πνευμονική ίνωση χαρακτηρίζεται “μητέρα” όλων των διάμεσων πνευμονοπαθειών. Είναι ένα σπάνιο, σοβαρό και μη αναστρέψιμο νόσημα, προοδευτικά θανατηφόρο, με διάμεση επιβίωση 3 με 5 έτη, για το οποίο μόλις τα τελευταία χρόνια αναπτύχθηκαν αποτελεσματικά φάρμακα. Αυτά τα δύο φάρμακα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ασθενών, καθυστερούν την εξέλιξη της νόσου και κατ’ επέκταση καθυστερούν το θάνατο. Είναι, όμως, υψηλού κόστους και ανέρχεται σε περίπου 1.300 ευρώ το μήνα.
Ο ΕΟΠΥΥ, όμως, αποφάσισε μονομερώς να αποκλείσει ένα 15% με 20% των ασθενών από τη θεραπεία.
Όπως υποστήριξε ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Πνευμονολικής Εταιρείας (ΕΠΕ), Θ. Βασιλακόπουλος αρχικά ζητήθηκε από την Εταιρεία μια επιστολή με τη γνώμη των επιστημόνων για την πρόσβαση στη θεραπεία. Η ΕΠΕ συνέταξε μια επιστολή δυόμιση σελίδων, για να λάβει απάντηση από τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, πως δεν είναι σαφές και να ακολουθήσει 4 ημέρες μετά νέα, διευκρινιστική επιστολή, όπου εξηγούνταν εκ νέου οι επιστημονικές οδηγίες για τη θεραπευτική κάλυψη των ασθενών.
“Τελικά, ο ΕΟΠΥΥ εξέδωσε μια απόφαση που θέτει αυθαίρετους περιορισμούς στην κάλυψη των θεραπειών, μακριά από τις επιστημονικές συστάσεις, προφανώς για να μειώσει τις δαπάνες”, τονισε ο κ. Βασιλακόπουλος, σε συνέντευξη τύπου με αφορμή το 25ο Πνευμονολογικό Συνέδριο. Με αυτή την απόφαση περιορίζεται ο αριθμός των ασθενών για τους οποίους θα αποζημιώνεται η θεραπεία.
“Χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση και κόντρα στις εισηγήσεις της πνευμονολογικής εταιρείας”, ανέφερε ο κ. Βασιλακόπουλος. “Ακολουθείται για λογιστική προσέγγιση”, προσέθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΕ, Μ. Τουμπής.
Όπως εξήγησαν οι επιστήμονες, οι ασθενείς αυτοί δεν έχουν εναλλακτική θεραπεία. Να αναφέρουμε πως οι ασθενείς σε θεραπεία στην Ελλάδα υπολογίζονται σε 200-250, με το συνολικό αριθμό, προσθέτοντας και τους αδιάγνωστους, να εκτιμάται σε περίπου στο διπλάσιο.
Η μια θεραπεία έχει εγκριθεί για όλους τους ασθενείς στις ΗΠΑ και για ήπια-μέτρια ιδιοπαθή πνευμονική ίνωση στην Ε.Ε. Ο ΕΟΠΥΥ φέρεται να έβαλε ένα όριο “ηπιότητας”, κάτω από το οποίο ένας ασθενείς δεν μπορεί να λάβει τη θεραπεία, ενώ εξαιρεί και τις βαρύτερες περιπτώσεις.
Την ίδια ώρα, ο ΕΟΠΥΥ ζητάει ως βασική προϋπόθεση για τη χορήγηση θεραπείας εξετάσεις (ζητάει αέρια αίματος για παράδειγμα), που όχι μόνο δεν είναι απαραίτητες, όπως αναφέρουν οι γιατροί, αλλά δεν υπάρχει και επιστημονικός τρόπος για να τις αξιοποιήσει ο Οργανισμός στη χορήγηση θεραπείας, για παράδειγμα  με αέρια αίματος, κατευθυντήριες καθορίζεται το επίπεδο κάτω από τα οποία χορηγειεται η θεραπεία.
Η υπόθεση θυμίζει τις δυσκολίες στην πρόσβαση για τις νέες θεραπείες κατά της Ηπατίτιδας C, για τις οποίες όμως ο ΕΟΠΥΥ έχει ανοίξει τη διαδικασία διαπραγμάτευσης με τις φαρμακευτικές εταιρίες με στόχο να καταλήξει σε οικονομικότερες συμφωνίες που θα επιτρέψουν ευρύτερη κάλυψη.
Αλλά, οπως προαναφέραμε, δεν είναι η μόνη περίπτωση και δυστυχώς δεν ειναι η μόνη περίπτωση που ο Οργανισμός αποφασίσει να αγνοήσει τις συστάσεις των καθ’ ύλην αρμόδιων, των θεραποντων ιατρών.
Το άλλο πρόσφατο παράδειγμα ήταν η πλήρη περικοπή στις ταινίες μέτρησης για όσους ασθενείς με Διαβήτη τ. 1 χρησιμοποιούν αντλία ινσουλίνης υποστηριζόμενη από αισθητήρα συνεχούς καταγραφής γλυκόζης. Μετά την πρώτη ανακοίνωση, παράγοντες του ΕΟΠΥΥ διαβεβαίωναν ασθενείς και γιατρούς πως θα διορθωθεί, αλλά αντί των 200 ταινιών το μήνα θα αποζημιώνονται μόνο οι 100, επικαλούμενοι, μάλιστα, σχετική εισήγηση της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (ΕΔΕ)!
“Η αλήθεια όμως είναι ότι η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία ουδέποτε πρότεινε στον ΕΟΠΥΥ κάτι ανάλογο“, ξεκαθαρίζει η ΕΔΕ και παρουσιάζει επιστολή της προς τον Οργανισμό στις αρχές Ιουνίου με την οποία δηλώνει “την αντίθεσή της προς την παραπάνω απόφαση προτείνοντας να μη γίνει καμία μείωση των ταινιών μέτρησης της γλυκόζης σε αυτούς τους ασθενείς”. Επιπλέον, υποστήριξε την έγκριση των αισθητήρων (καθετήρων γλυκόζης) στους ασθενείς αυτούς. Αυτή τη θέση επανέλαβε και σε προσωπική επικοινωνία με αρμόδιους υπαλλήλους του ΕΟΠΥΥ.»
ΠΗΓΗ:virus.com.gr
Άντε Συνέλληνες, «καλά σαράντα», ζωή σε ελόγου μας, και όλα τα σχετικά. Αν ΟΛΟ αυτό που διαβάσαμε δεν είναι «απόφαση ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ», πείτε μου εσείς τι είναι.
Στην «λογική» των περικοπών λοιπόν, μπορούν (και θα το κάνουν και αυτό αφού κανείς δεν αντιδρά) να κόψουν και τις δοσολογίες των φαρμακευτικών αγωγών, και άλλα πολλά.
Οι περικοπές σε χρήματα, κόβουν ταυτόχρονα και τις ΖΩΕΣ του κοσμάκη, του κοσμάκη που ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ για να λέει πως έχει «κοινωνική ασφάλιση».
Και τα λεφτά του έχασε, και η ζωή του κινδυνεύει, γιατί διάφοροι ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ παίζουν με αυτήν .
Και μην αρχίσω τώρα να αραδιάζω τι γινόταν επί διαφόρων «υπουργών», πράγματα που είναι γνωστά σε όλους. Εδώ που το καλοσκέφτομαι, από τη  μια το «ΣΦΑΞΙΜΟ» στα ΚΕΠΑ, από την άλλη οι διάφορες περικοπές, ε, που θα πάει, θα τα τινάξουν κάποιες χιλιάδες ασθενών.
Θα έχει κέρδος ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
Όχι ότι με το «κέρδος» αυτό θα πληρώσει τα χρωστούμενα μπας και τη γλυτώσουμε οι υπόλοιποι….
Αυτό το… «κέρδος» πάλι σε κάποιες τσέπες θα καταλήξει…
Αχ Συνέλληνα, ΣΕ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΣ …..
Θα επανέλθω.

Βασίλης Τσούγκαρης

Link-8 DSC VHF

Link-8 DSC VHF

FIXED-MOUNT, DUAL-CHANNEL AIS MARINE RADIO WITH NMEA 2000 INTERFACE

The Link-8 marine VHF radio combines reliable performance with critical safety features for complete communication anywhere on the water.

KEY FEATURES

  • Flush mountable Class D DSC fixed mount VHF transceiver
  • 25 W / 1 W transmission power
  • Built-in dual-channel AIS receiver with AIS plot functionality
  • Extra large, high resolution LCD display
  • NMEA 2000® connectivity plus NMEA0183
  • High quality fist mic with built-in speaker
  • MOB feature
  • Track Your Buddy option
  • Dual Watch / tri watch and all scan functions
  • PA/Hailer horn output with Listen Back Feature
  • 10 weather channel
  • 20 user programmable names with MMSI
  • Fully waterproof

SPECIFICATIONS

Overview
WarrantyTwo (2) Years
Display
Display Resolution128x256
Display TypeFSTN matric LCD
Display: BacklightingYes, LED
Communications
Transmitter Power Output25 w / 1 w

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT 2M VHF MOBILE RADIO

 CRT 2M VHF MOBILE RADIO

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

    CRT 2M VHF MOBILE RADIO
    ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
    ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
    MOBILE RADIO ΤΗΣ CRT, ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ.
    • Frequency range : TX 144-146 Mhz
    • RX 136-174 Mhz
    • FM Mode :Wide/narrow
    • Channel spacing : 12,5–20Khz/ 12,5-25Khz
    • Number of channel  : 200 Cx + 1 (memories)
    • Phase locked Step  : 5-6.25-8.33-10-12.5-15-20-25-30-50 kHz
    • Dimensions WxHxD : 145x47x90 mm
    • Weight : 1.2 Kg
    • Squelch : CTCSS/DCS/DTMF
    • DTMF Microphone
    • Function scan
    • Channel name édit
    • Tot out timer
    • B C L O (busy channel lock out)
    • Alarm Function
    • 3 Level powered  LOW: 10 W – MIDDLE: 25 W - HIGHT:  60 Watts Max
    • Keyboard lock
    • Backlight adjustable brightness
    • Compander function
    • Power supply voltage Display
    • A P O (auto power off)
    • Clone by cable
    • WARRANTY  2 Years

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

    Κατερίνα Μουρίκη, Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη: Τρωικός Πόλεμος

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ
    Κατερίνα Μουρίκη, Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη: Οδυσσέας

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ
    Κατερίνα Μουρίκη, Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη: Θησέας

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ
    Katerina Mouriki, Ioanna Kyritsi Tzioti: The trojan war

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ
    Katerina Mouriki, Ioanna Kyritsi Tzioti: Odysseus

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ
    Katerina Mouriki, Ioanna Kyritsi Tzioti: Theseus

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ 
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
    Δείτε όλες τις νέες κυκλοφορίες εδώ
    Δείτε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις εδώ

    ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

    ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΡΛΕΤΑ
    «ΤΑ ΗΣΥΧΑ ΒΡΑΔΙΑ»
    ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
    Μουσική: ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
    Στίχοι: ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΚΡΙΕΖΗ
    Σε ένα κατάμεστο – sold out - Ηρώδειο, τη Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015, έγινε η μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στα παραπάνω από 35 χρόνια πορείας του Λάκη Παπαδόπουλου στην ελληνική μουσική σκηνή.
    Χιλιάδες κόσμου επέλεξαν να πάνε για να ακούσουν όλα τα αγαπημένα τους τραγούδια του Λάκη, τραγουδισμένα από τον ίδιο και από φωνές αγαπημένων καλλιτεχνών, φίλων του που ήρθαν με μεγάλη χαρά και αγάπη να γιορτάσουν μαζί του! Συμμετείχαν οι: Αρλέτα-Vassilikos-Γιάννης Γιοκαρίνης – Φοίβος Δεληβοριάς-Νίκος Ζιώγαλας-Γιάννης Ζουγανέλης – Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νατάσα Θεοδωρίδου – Κωστής Μαραβέγιας – Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Κατερίνα Μορένα - Πάνος Μουζουράκης – Πέννυ Μπαλτατζή - Μίλτος Πασχαλίδης – Φίλιππος Πλιάτσικας – Ευδοκία Ράπτη.
    Η συναυλία αυτή ηχογραφήθηκε και θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα σε ένα διπλό cd από τη MINOS EMI
    με τίτλο «Λάκης Παπαδόπουλος – LIVE - Ωδείο Ηρώδου Αττικού»
    Πρώτο δείγμα αυτής της ζωντανής ηχογράφησης, το κλασσικό, συγκινητικό και πολύ αγαπημένο «ΤΑ ΗΣΥΧΑ ΒΡΑΔΙΑ» με την Αρλέτα!
    Μια συνεργασία που θα επαναληφθεί στις 13 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου, σε μια μοναδική βραδιά!

    Η PATTI SMITH ΣΤΟ PUBLIC ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

    Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 24 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα, με αφορμή τις εμφανίσεις της στο Piraeus 117 Academy στις 25/6 & 26/6, η Patti Smith, ιέρεια του punk και δημιουργός κλασικών album, όπως το «Horses», θα βρίσκεται στο βιβλιοπωλείο του PUBLIC για να υπογράψει αντίτυπα από το βραβευμένο βιβλίο της Πάτι και Ρόμπερτ (Just Kids) και τη συνέχειά του με τον τίτλο M Train, που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Κέδρος.  
    O θρύλος της πανκ ροκ μουσικής έρχεται στο Public. Stay tuned…

    Το λεύκωμα "Οι εραστές του Νεώριου" του Γιάννη Σουλιώτη από την Κάπα Εκδοτική

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ
    Οι εραστές του Νεώριου
    δίγλωσση έκδοση (ελληνικά-αγγλικά)
    Σελ.: 160 τιμή: 15,90 ευρώ
    ISBN: 978-618-5191-25-2
    Κάπα Εκδοτική
     Αφιερωμένο στον Πόρο, το καλαίσθητο λεύκωμα του Γιάννη Σουλιώτη παρουσιάζει την ιστορία του νησιού και τα αξιοθέατά του, μέσα από μια λογοτεχνική αφήγηση όπου πρωταγωνιστούν διεθνούς φήμης προσωπικότητες της πολιτικής, των τεχνών και των γραμμάτων. Ο Πόρος, ο βράχος αυτός του Σαρωνικού, αποτελείται από δυο νησιά, την Σφαιρία και την Καλαυρία. Στο δεύτερο αυτό κομμάτι του εκτείνεται μια μεγάλη παραλιακή ακτή, το Νεώριο, όπου έζησαν, μεγάλα ή μικρά διαστήματα, ανάμεσα στην καταγάλανη θάλασσα, τα μυρωδάτα γιασεμιά, τα φούλια, τις μπουκαμβίλιες, σπουδαίοι πολιτικοί, συγγραφείς και καλλιτέχνες: Ελευθέριος Βενιζέλος, Μαρκ Σαγκάλ, Γιώργος Σεφέρης, Γιάννης Ρίτσος, Μαρία Κάλλας, Γιάννης Τσαρούχης, Άλκη Ζέη, Τζέιμς Μέριλ, Τζόαν Κόλινς, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Τζένη Καρέζη, Αλέκος Αλεξανδράκης, μεταξύ μιας πλειάδας άλλων. Αυτοί κι άλλοι πολλοί περνούν καρέ-καρέ, σαν σε ταινία κινηματογραφική, από όλα τα σημεία του τόπου, μέσα από το μυθοπλαστικό αφήγημα του Γιάννη Σουλιώτη που διηγείται την ιστορία του Πόρου και τις ομορφιές που τον στολίζουν.
    Η δίγλωσση αυτή πολυτελής έκδοση (ελληνικά-αγγλικά) που συνοδεύεται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό έρχεται να ξυπνήσει στους παλιούς αναμνήσεις περασμένων χρόνων και να πληροφορήσει τους νέους, καθώς και όσους δεν γνωρίζουν το νησί, ότι το Νεώριο υπήρξε “Γη Επαγγελίας” για πλειάδα Ελλήνων και ξένων ανθρώπων της πολιτικής, των τεχνών και των γραμμάτων.
    Γράφει ο Γιάννης Σουλιώτης: «Παραφράζοντας τον ποιητή θα έλεγα ότι η περιοχή αυτή είναι “πλασμένη για τη λήθη των δεινών του ανθρώπου”. Κι αυτή τη λήθη θέλω να χαρίσω στους αναγνώστες αυτού του βιβλίου, μαζί με το λαμπρό φως που στολίζει τον ουρανό του νησιού μας και τη χαρά του που γεμίζει τις καρδιές μας».
    Βιογραφικό
    Ο Γιάννης Σουλιώτης γεννήθηκε στον Πόρο. Είναι διδάκτωρ πολιτικών επιστημών γαλλικών πανεπιστημίων. Διετέλεσε βοηθός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Νίκαιας στη Γαλλία και υπήρξε πρώην πρεσβευτής-σύμβουλος αφοπλισμού και διεθνούς ασφαλείας. Έχει δημοσιεύσει άρθρα και μελέτες για θέματα διεθνούς δικαίου, δικαίου θαλάσσης, ανθρωπίνων δικαιωμάτων κ.ά., ενώ έχει εκδώσει και πολλά λογοτεχνικά έργα. Έχει ασχοληθεί με την ποίηση, το θέατρο, τον πεζό λόγο και τη λογοτεχνική μετάφραση.
    Κάπα Εκδοτική  • Παπαρηγοπούλου  6,  Περιστέρι  • Τηλ: 210 6859273
    info@kapaekdotiki.gr • www.kapaekdotiki.gr • fb/ Κάπα Εκδοτική

    t @KapaEkdotiki

    MD Machinery new vehicle [Grove GMK 3050 AT]

    A new vehicle has been added to our stock.
    Dsc05259
    Dsc05264
    Dsc05261
    Dsc05276
    Dsc05285
    Dsc05282
    SPECIFICATIONS
    Grove GMK 3050 AT

    Stocknumber: 2016018  VIN: W09050380NWG12101
    Make: Grove Working hours: 10484
    Type: GMK 3050 AT Engine power:
    1st reg.: January 01, 1996 
    Accessoires

    Price on request

    Μουσικό camp για παιδιά / Συναυλίες με ελεύθερη είσοδο / Προκήρυξη υποτροφιών 2016-2017


    Μουσικό camp για παιδιά 7-12 ετών
    Παρέα με τη Μουσική
    Απομένουν λίγες θέσεις για τη δεύτερη περίοδο του προγράμματος
    Δευτέρα 27 Ιουνίου - Παρασκευή 1η Ιουλίου
    Ώρες: 10.00 - 13.00
    Με το ξεκίνημα του καλοκαιριού, η Βιβλιοθήκη διοργανώνει το πρωτότυπο και ψυχαγωγικό διαδραστικό πρόγραμμα Παρέα με τη μουσική για παιδιά 7-12 ετών. Μετά τα επιτυχημένα εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά της προγράμματα, η Βιβλιοθήκη καλεί για πρώτη φορά τους μικρούς της φίλους να περάσουν μία ή περισσότερες μέρες ή ακόμα και 1 εβδομάδα, μέσα στις δροσερές της εγκαταστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής. Και υπόσχεται ότι και αυτή η εμπειρία θα τους μείνει αξέχαστη!
    Το καλοκαιρινό camp της Μουσική Βιβλιοθήκης είναι ένα τρίωρο καθημερινό εργαστήριο, που με κεντρικό άξονα τη μουσική, περιλαμβάνει το χορό, τη γνωριμία με την ιταλική γλώσσα μέσω της μουσικής και την κατασκευή οργάνων-παιχνιδιών που προέρχονται από την αρχαία ελληνική μουσική.
    Κόστος: 2η περίοδος (5 μέρες): 70 ευρώ
    Μεμονωμένο ημερήσιο εισιτήριο: 15 ευρώ
    Αίτηση συμμετοχής:
    Στο τηλέφωνο 210 - 72 82 553
    (Δευτέρα έως Παρασκευή 12.30 – 16.30)
    στο e-mail: gabriellaspano@hotmail.com
    ή στο fax : 210 - 72 59 196
    Περισσότερες πληροφορίες εδώ

    Παρασκευή στις 3: Συναυλίες στη Βιβλιοθήκη
    Παρασκευή 24 Ιουνίου, 15:00
    Συναυλία σπουδαστών τάξης πιάνου της
    Αλεξίας Χατζηλυκούδη
    Καθηγήτριας Πιάνου Βυζαντινού Ωδείου
    Είσοδος με προσκλήσεις
    Αίθουσα Διδασκαλίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

    Συναυλία στη Μουσική Βιβλιοθήκη
    Παρασκευή 24 Ιουνίου, 18:00
    Σύγχρονο Ωδείο Αθήνας
    Οι μικροί μαθητές συναντούν τους μεγάλους στη σκηνή της Βιβλιοθήκης στο Μέγαρο Μουσικής...
    Είσοδος 5€
    Αίθουσα Διδασκαλίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

    Συναυλία στη Μουσική Βιβλιοθήκη
    Παρασκευή 24 Ιουνίου, 19:00
    Συναυλία σπουδαστών πιάνου
    Εθνικού Ωδείου Περιστερίου
    Είσοδος ελεύθερη
    Πολυχώρος της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

    Συναυλία στη Μουσική Βιβλιοθήκη
    Κυριακή 26 Ιουνίου
    Μαθητική Συναυλία
    Μουσικής Σχολής Μπεχράκη
    Είσοδος με προσκλήσεις
    Αίθουσα Διδασκαλίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

    Συναυλία στη Μουσική Βιβλιοθήκη
    Τετάρτη 29 Ιουνίου, 20:00
    Συναυλία μουσικής δωματίου για βιολί και πιάνο σε διασκευές από την Ποπ - Ροκ μουσική
    Πέτρο Τσέλα - Βιολί
    Νανά Βελισσαρίου - Πιάνο
    Είσοδος ελεύθερη
    Αίθουσα Διδασκαλίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

    Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής
    Προκήρυξη υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2016 - 2017
    To Δ.Σ. του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής προκήρυξε τις νέες Υποτροφίες Αλεξάνδρα Τριάντη και Κυβέλη - Γιάννη Χορν, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.
    Θα απονεμηθούν:
    2 Υποτροφίες Αλεξάνδρα Τριάντη
    (μία για Βιολί και μία για Βιόλα)
    και 1 Υποτροφία Κυβέλη - Γιάννη Χορν
    για την ειδικότητα
    “Διαχείριση Πολιτιστικής Κληρονομιάς”
    Οι προκηρύξεις και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου www.sfm.gr
    Κατάθεση υποψηφιοτήτων στη Γραμματεία του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, μέχρι τις 28 Ιουνίου 2016.
    Πληροφορίες: Τ. 210 72 82 566 / 567sfm@megaron.gr


    Φιλοξενία εκδηλώσεων
    Στη νέα πτέρυγα του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
    διατίθενται για τη φιλοξενία εκδηλώσεων
    πλήρως εξοπλισμένοι χώροι:
    Πολυχώρος και Αίθουσα Διδασκαλίας
    Με τη σύγχρονη τεχνολογική υποδομή, την εξαιρετική ακουστική και το πιάνο που διαθέτουν
    προσφέρονται για τη φιλοξενία εκδηλώσεων λόγου και μουσικής, παρουσιάσεων, σεμιναρίων και εκθέσεων.
    Αναγνωστήριο Βιβλιοθήκης
    Χάρη στην υλικοτεχνική υποδομή μιας σύγχρονης βιβλιοθήκης, αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για τη διοργάνωση σεμιναρίων και εργαστηρίων.
    Οι εκδηλώσεις μπορούν να πλαισιωθούν με διοργάνωση κοκτέηλ στο Φουαγιέ Πολυχώρου.
    Όλοι οι χώροι προσφέρουν ιδανική πρόσβαση στο Αίθριο των Μουσών και εξυπηρετούνται από το Γκαράζ του Μεγάρου.
    Πληροφορίες: 210 7282569-570
    Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες και δείτε φωτογραφίες από τους χώρους