Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Παντελόνι 4000 Over FB41 Portwest


Υλικό Κατασκευής: Πυρίμαχο Ύφασμα
Προτεινόμενη Χρήση: Υψηλές Θερμοκρασίες,Πυρόσβεση
Επένδυση: NOMEX
Μέγεθος Ρούχων: Small,Medium,Large,XLarge,XXLarge,3XLarge
Περιληψη
Τα Χαρακτηριστικά για αυτό το παντελόνι εργασίας 4000 Over FB41 της Portwest είναι ότι περιλαμβάνει τσέπες φορτίου στα πόδια και κωνικό άκρο ποδιού με φερμουάρ και τσόντα για να καταστεί δυνατή η επέκταση εάν απαιτείται όταν φοριέται πάνω από μπότες.         

AUTO EPIRB SMARTFIND E5

AUTO EPIRB SMARTFIND E5

Για να σας βρουν, η επιλογή είναι McMurdo
Συνεχίζοντας την παράδοση πολλών δεκαετιών η McMurdo φέρνει την επόμενη γενιά στη τεχνολογία των EPIRB με το McMurdo Smartfind Ε5. Ο νέος αυτός ραδιόφαρος ένδειξης θέσης κινδύνου, πληροί τις τελευταίες απαιτήσεις του SOLAS και ικανοποιεί τόσο τα εμπορικά πλοία όσο και τα σκάφη αναψυχής. Η έκδοση με τη βάση αυτόματης ενεργοποίησης, ενεργοποιείται από μόνη της και πλέει ελεύθερα (float free) όταν βυθίζεται στη θάλασσα σε βάθος από 2 – 4 μέτρα.
To McMurdo Smartfind Ε5 λειτουργεί στα 406 MHz, και εκπέμπει στο παγκόσμιο δορυφορικό σύστημα ασφάλειας και διάσωσης COSPAS-SARSAT. 


Συχνότητα εκπομπής 406406.028 MHz ±1 kHz
Ισχύς εκπομπής5 W
ΔιαμόρφωσηΦάσης (16K0GID)
Συχνότητα εκπομπής 121,5121.5 MHz ±3.5 kHz
Τύπος μπαταρίαςLithium manganese dioxide
Τύπος Strobe light2 LED υψηλής έντασης
Ισχύς φωτισμούΤουλάχιστον 0.75 cd
Συχνότητα αναλαμπής23 αναλαμπές/λεπτό
Χρόνος λειτουργίαςΤουλάχιστον 48 ώρες
Χρόνος ζωής μπαταρίας5 χρόνια
Θερμοκρασία λειτουργίας-20 °C to +55 °C
Βάρος770 γραμμάρια

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

SOLARCON A-99 CB κεραία βάσης

SOLARCON A-99 CB κεραία βάσης
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Η Solarcon A99 απο τις πιό επιτυχημένες κεραίες βάσης στον κόσμο για CB/10m
Εύκολη συναρμολόγηση,ιδανική για δύσκολες καιρικές συνθήκες,αέρας ,υγρασία.
Κατάλληλη για χρήση σε καίκια ,τράτες ( marine) κ.λ.π
Mε antenna tuner συντονίζει από 20m και επάνω με πολύ καλά αποτελέσματα,δείτε reviews στο eham

1/2 wave over 1/4 
Omni-Directional πολυκατευθυντική
Fiberglass (weather tough) Υαλονήματα
Handles 2000 Watts (peak) about 1000 RMS
SWR Tunable, 25-32 Mhz.
Covers far above and below the traditional CB channels(with antena tuner 20-10m)
Solarcon claims 9.9 dBi
DC Grounded (Γειωμένη για στατικό)
5,3m Tall ( Three 6' Sections ) Τρια κομμάτια τον 2m
Insulated up to 14,500 Volts
Βάρος 2,27 Κg

Μετέωρη γυναίκα

Μετέωρη γυναίκα 
Μιχάλης Πιτένης
Σχήμα: 14Χ21
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-210-2

52 νέα βιβλία που δε θα θες να αφήσεις από τα χέρια σου!


Αγαπητέ Αναγνώστη!
Τα νέα βιβλία του Οκτωβρίου θα συντροφεύσουν όλη την οικογένεια το φθινόπωρο και θα ικανοποιήσουν τις προτιμήσεις των αναγνωστών κάθε ηλικίας!
ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ | ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ | ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Όλη η ιστορία της Ελλάδας, από τις αρχές του 20ού αιώνα μέχρι σήμερα, ζωντανεύει μέσα από την επική ιστορία μιας συνηθισμένης γυναίκας που αναγκάστηκε να ζήσει μια ασυνήθιστη ζωή.
Το νέο μυθιστόρημα της συγγραφέως του παγκόσμιου best seller ΤΟ ΝΗΣΙ.
1η έκδοση: 15.000 αντίτυπα
18,80 € 16,92 €

Ένα βιβλίο για τη μνήμη και το παρελθόν, γραμμένο με τον μοναδικό τρόπο του βραβευμένου με Νομπέλ Λογοτεχνίας Καζούο Ισιγκούρο.
15,50 € 13,95 €
Το έκτο μέρος της σειράς MILLENNIUM, με ηρωίδα τη Λίσμπετ Σαλάντερ, ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ. H σειρά αποτέλεσε παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο, αφού οι συνολικές πωλήσεις έχουν ξεπεράσει
τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα σε
περισσότερες από 50 χώρες.
16,60 € 14,94 €
Η τέχνη ήταν η ζωή της. Η δική του τέχνη ήταν ο θάνατος!
Μια συναρπαστική ιστορία για τον έρωτα, την τέχνη και την εμμονή.
ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ 30 ΧΩΡΕΣ!
16,60 € 14,94 €
Επέστρεψε. Ακόμα πιο γέρος. Ακόμα πιο αστείος! Οι απολαυστικές νέες περιπέτειες του Εκατοντάχρονου που πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε, του αντισυμβατικού παππού που αγαπήθηκε από τους αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο.
1η έκδοση: 12.000 αντίτυπα
16,60 € 14,94 €

Ο νεαρός Χέμινγουεϊ και η πρώτη του γυναίκα, Χάντλι, ζουν έναν από τους πιο θυελλώδεις έρωτες στον χώρο της λογοτεχνίας στο μποέμικο Παρίσι του 1920.
NEW YORK TIMES BEST SELLER ‒ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΣΕ 34 ΓΛΩΣΣΕΣ!
16,60 € 14,94 €
Ένα καθηλωτικό, σκοτεινό θρίλερ, όπου θρύλοι, αρχαιολογία και οικογενειακά μυστικά συνθέτουν ένα πυκνό μυστήριο. Κι όπου ο μεγαλύτερος πρωταγωνιστής είναι η ίδια η Βιτόρια, η γοητευτική πρωτεύουσα της Χώρας των Βάσκων.
17,70 € 15,93 €
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Μια ιστορία για τη δύναμη των δεσμών αίματος, τη δίψα για επιβίωση, τη διαχρονικότητα του έρωτα, την ανάγκη για «πατρίδα».
Η αυτοτελής συνέχεια του best seller Άλικες σιωπέ
16,60 € 14,94 €
Βασισμένο σε αληθινή ιστορία, ένα μυθιστόρημα για τις χαμένες πατρίδες και για το δράμα των Αρμενίων, μέσα από την ιστορία του Μιχάλη, που βίωσε αμέτρητες φορές τον πόνο αλλά και την αγάπη.
16,60 € 14,94 €

Βασισμένο σε αληθινή ιστορία, ένα μυθιστόρημα που μας ταξιδεύει από τις παιδοπόλεις της Φρειδερίκης στα Γιάννενα. Δυο παιδιά, δυο φίλοι που θα χαθούν και θα ξαναβρεθούν διαγράφοντας ο καθένας τη δική του πορεία στα ταραγμένα χρόνια της Ελλάδας.
1η έκδοση: 6.000 αντίτυπα
16,60 € 14,94 €

Νέο μυθιστόρημα από την αγαπημένη συγγραφέα, μια γλυκόπικρη ιστορία αγάπης, που θα μπορούσε να είναι αληθινή. Μέσα από αυτή η Μάρω Βαμβουνάκη σκιαγραφεί τις ανθρώπινες σχέσεις και τα παιχνίδια της καρδιάς.
1η έκδοση: 7.000 αντίτυπα
15,50 € 13,95 €
ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ

Bullying, gaslighting, ghosting, παθητική επιθετικότητα και πολλές άλλες μορφές ψυχολογικού πολέμου αναλύει η γνωστή ψυχολόγος Θέκλα Πετρίδου στο νέο βιβλίο της, δίνοντας συμβουλές για την αντιμετώπισή τους στην οικογένεια, στην εργασία αλλά και στις ερωτικές και φιλικές σχέσεις.
15,50 € 13,95 €
Ένα βιβλίο από τον διευθυντή του Κέντρου Ερεύνης της Ιστορίας του Νεώτερου Ελληνισμού της Ακαδημίας Αθηνών που αναλύει ευσύνοπτα και με ακρίβεια τις αιτίες που οδήγησαν σε σύγκρουση βενιζελικούς και αντιβενιζελικούς, σηματοδοτώντας έτσι τις απαρχές του Εθνικού Διχασμού.
15,50 € 13,95 €
Ένα κορυφαίο εγχειρίδιο του μάνατζμεντ, γραμμένο σαν αγωνιώδες μυθιστόρημα. Με πωλήσεις εκατομμυρίων αντιτύπων σε 35 χώρες, Ο ΣΤΟΧΟΣ αποτελεί ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα βιβλία για το μάνατζμεντ διεθνώς, ενώ διαβάζεται υποχρεωτικά από όλα τα κορυφαία στελέχη της Amazon
για να σχεδιάσουν το μέλλον
της εταιρείας.
19,90 € 17,91 €
O Joe Navarro, πρώην αξιωματικός του FBI, εξηγεί πώς να «διαβάζετε» γρήγορα τους άλλους και πώς να περνάτε κι εσείς το μήνυμα που θέλετε μέσα από τη στάση του σώματος και τις κινήσεις.
17,70 € 15,93 €
Ο ειδικός σε θέματα ηγεσίας Δημήτρης Μπουραντάς και η ψυχολόγος και σύμβουλος επαγγελματικής ανάπτυξης Σοφία Πρωτόπαπα ενώνουν τις δυνάμεις τους και γράφουν ένα βιβλίο απαραίτητο οδηγό για κάθε γονιό που θέλει να δει τα παιδιά του να μεγαλώνουν ήρεμα κι ευτυχισμένα και να πετυχαίνο
18,80 € 16,92 €

ΕΦΗΒΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Το δεύτερο βιβλίο της ευπώλητης σειράς ΚΑΡΑΒΑΛ, γεμάτο ίντριγκα, πάθος και περιπέτεια, το οποίο έχει βρεθεί στις υψηλότερες θέσεις των λιστών με τα best sellers του εξωτερικού.
Ιδανικό βιβλίο για έφηβες και
αναγνώστριες της σειράς Η ΕΠΙΛΟΓΗ.
16,60 € 14,94 €
Το 2ο βιβλίο της σειράς Χάρι Πότερ σε εντυπωσιακή εικονογραφημένη έκδοση του Τζιμ Κέι.
Το τέλειο δώρο για κάθε συλλέκτη και φαν του Χάρι Πότερ.
29,90 € 26,91 €
Ο βραβευμένος με Όσκαρ Γκιγιέρμο ντελ Τόρο και η ευπώλητη συγγραφέας παιδικών βιβλίων Κορνίλια Φούνκε ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μετατρέψουν την ταινία του Ντελ Τόρο Ο λαβύρινθος του Πάνα σε ένα επικό μυθιστόρημα φαντασίας. Το βιβλίο έχει μεταφραστεί σε 16 γλώσσες και έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές.
Απευθύνεται σε εφήβους και ενηλίκους, φαν της φαντασίας και του μύθου αλλά και της Ιστορίας.
15,50 € 13,95 €
ΠΑΙΔΙΚΑ
Το 6ο βιβλίο της σειράς ΤΟ ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΟ συνεχίζει να μεγαλώνει με 13 ορόφους τη φορά. Κυκλοφορεί σε 36 χώρες, έχει βρεθεί στις υψηλότερες θέσεις του New York Times Bestseller List, ενώ έχει διακριθεί με αμέτρητα βραβεία παγκοσμίως.
Για παιδιά από 8 ετών και άνω.
12,20 € 10,98 €

Από τις πλέον ευπώλητες σειρές μυθιστορημάτων σε κόμικς, ο Καπετάν Βράκας επιστρέφει σε νέες περιπέτειες και τραγελαφικές καταστάσεις στο σχολείο. Σειρά κινουμένων σχεδίων που παίζεται στο Netflix με τεράστια επιτυχία. Για παιδιά 8 ετών και άνω.

Κυκλοφορεί το 2ο βιβλίο της σειράς ΜΑΞ ΤΙΛΤ, η οποία χαρακτηρίζεται από έντονη δράση και περιπέτεια. Πρωτότυπο στοιχείο της σειράς είναι το πάντρεμα με το έργο του Ιούλιου Βερν. Για αγόρια και κορίτσια από 11 ετών και άνω.
Ο βραβευμένος συγγραφέας και εκπαιδευτικός Μερκούριος Αυτζής επιστρέφει με ένα από τα πιο δυνατά μυθιστορήματα της καριέρας του. Ένα μυθιστόρημα σύγχρονο αλλά συνάμα κλασικό, με την περιπέτεια μιας παρέας παιδιών στα χρόνια της Δικτατορίας.
Για παιδιά 10 ετών και άνω.
12,20 € 10,98 €

Ο αξέχαστος σκύλος Κλοντ και ο κολλητός του φίλος σε νέες περιπέτειες. Ο ήρωας είναι γνωστός από την τηλεοπτική σειρά του Disney Junior.

Τα κλασικά έργα Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ και Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ σε νέες μεταφράσεις της Αργυρώς Πιπίνη, μέσα σε πολυτελή boxset, τα οποία περιλαμβάνουν το βιβλίο και παζλ 500 κομματιών. Δύο υπέροχα δώρα για λάτρεις της λογοτεχνίας αλλά και των πάζλ.

Βιβλίο σε έμμετρο στίχο με την υπογραφή της Ράνιας Μπουμπουρή, που εξηγεί στα παιδιά προσχολικής ηλικίας για τα οφέλη της υγιεινής διατροφής και των λαχανικών.
6,60 € 5,94 €
Η ανερχόμενη αλλά και ήδη βραβευμένη συγγραφέας Βέρα Πρατικάκη επιστρέφει με νέα περιπέτεια για παιδιά 9-11 ετών. Αυτή τη φορά εκτυλίσσεται στη Νότια Αφρική και βρίθει από χιουμοριστικές καταστάσεις και ατελείωτη δράση.
8,80 € 7,92 €
Νέο παιδικό βιβλίο της αείμνηστης πολυαγαπημένης συγγραφέως Γιώτας Φώτου σε εικονογράφηση της Ναταλίας Καπατσούλια. Μια ιστορία γεμάτη ζωντάνια και κοινωνικό σχολιασμό, δοσμένη με τη σπιρτόζικη γραφή της συγγραφέως.
6,60 € 5,94 €
Περίτεχνα εικονογραφημένο βιβλίο του εκπαιδευτικού Γιώργου Κατσέλη και της βραβευμένης Κατερίνας Βερούτσου. Μια διασκευή του μύθου της Ευρώπης με επίκαιρα στοιχεία, ένα λογοτεχνικό στολίδι για κάθε βιβλιοθήκη.
12,20 € 10,98 €
Μετά την επιτυχία του εικονογραφημένου βιβλίου ΑΡΜΣΤΡΟΝΓΚ, οι αναγνώστες γνωρίζουν άλλο ένα σπουδαίο ποντικάκι, τις περιπέτειες του, αλλά και τα μυστήρια πίσω από την ανακάλυψη του ηλεκτρισμού. Ένα εξαιρετικό βιβλίο που συνδυάζει τις έννοιες της επιστήμης με τη λογοτεχνία.
14,40 € 12,96 €
Δυο τρυφερές ιστορίες-ύμνοι στην αγάπη των παππούδων προς τα εγγόνια τους, με υπέροχη εικονογράφηση. Ιδανικά για δώρα.

Ένα πανέμορφο πρώτο εικονολεξικό με σκληρά φύλλα και πάνω από 100 λέξεις και εικόνες από τον κόσμο ενός παιδιού. Ιδανικό για την ενίσχυση του λεξιλογίου των νηπίων.
11,10 € 9,99 €
Μια εντυπωσιακή εικονογραφημένη έκδοση της πολυαγαπημένης ιστορίας του Ιουλίου Βερν, με διασκευασμένο κείμενο για νεαρούς αναγνώστες.
11,10 € 9,99 €
Νέος τίτλος από την ανερχόμενη συγγραφέα και εικονογράφο Έμα Γιάρλετ. Μια ιστορία γεμάτη χιούμορ και τρυφερότητα, με εντυπωσιακή και μοντέρνα εικονογράφηση, που θα συναρπάσει τους μικρούς λάτρεις των δράκων. Περιλαμβάνει πολλές ένθετες επιστολές.
9,90 € 8,91 €
Νέος τίτλος στην επιτυχημένη σειρά από διασκευές έργων της παγκόσμιας κλασικής λογοτεχνίας, ιδανική για τις πρώτες προσπάθειες ανεξάρτητης ανάγνωσης.
6,60 € 5,94 €
ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΟΥ
Σειρά μουσικών ηχο-βιβλίων με αγαπημένες κλασικές ιστορίες και πανέμορφες μελωδίες από τα ομότιτλα αριστουργήματα σπουδαίων συνθετών της κλασικής μουσικής. Οι σελίδες από σκληρό χαρτόνι είναι ιδανικές για μικρά χεράκια.


Τρυφερές, σύντομες ιστοριούλες με πανέμορφη εικονογράφηση, για να διαβάσουν οι γονείς στα παιδιά τους και να τα πάρει γλυκά ο ύπνος.
11,10 € 9,99

Νέος τίτλος στην επιτυχημένη σειρά βιβλιοπαιχνιδιών με συναρπαστικές πληροφορίες για όλες τις χώρες της Γηραιάς Ηπείρου και παζλ 210 κομματιών.
18,80 € 16,92 €

Η ΦΑΡΜΑ - ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΛ (30 ΤΜΧ.)
ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ - ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΛ (30 ΤΜΧ.)
Νέα σειρά βιβλιοπαιχνιδιών με παζλ μεγάλων κομματιών, ιδανικών για μικρά χεράκια, και βιβλιαράκια με ρυθμικά στιχάκια. Τα εντυπωσιακά στρογγυλά κουτιά τα καθιστούν ιδανικά δώρα.

Νέοι τίτλοι στην εκπαιδευτική σειρά Παζλ 2, ιδανικοί για την εκμάθηση των βασικών σχημάτων και των αντίθετων εννοιών. Τα βιβλιαράκια περιέχουν ρυθμικά στιχάκια, ενώ τα 10 παζλ 2 κομματιών θα ενθουσιάσουν τα μικρά παιδιά.

13,30 € 11,97 €
Νέος πανέμορφος τίτλος στη σειρά βιβλιοπαιχνιδιών με παζλ 100 κομματιών, σε ένα εντυπωσιακό κυλινδρικό κουτί.
16,60 € 14,94 €
ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΑΣ

Margaret Atwood και Bernardine Evaristo: Οι νικήτριες του βραβείου Booker 2019
Με μια ανακοίνωση-σοκ, οι κριτές του βραβείου Booker 2019 απένειμαν χθες, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, το βραβείο από κοινού σε δύο συγγραφείς: τη Μάργκαρετ Άτγουντ για το βιβλίο «The Testaments» (ΟΙ ΔΙΑΘΗΚΕΣ) και την Μπερναρντίν Εβαρίστο για το βιβλίο «Girl, Woman, Other».

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συγγραφής του νέου του βιβλίου Πικρό γάλα

«Το Μεγάλο Φακέλωμα» παίρνει διεθνείς διαστάσεις

100 + 1: Ο 100χρονος δε γερνάει ποτέ!

Μια ευρηματική ιστορία για τη σχολική ζωή και ένα ιδιαίτερο μυστικό από τη Γιώτα Φώτου.
ΠΡΟΣΩΠΑ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ & ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Συγγραφέας του μήνα
ΜΕΝΙΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευμα
Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ
Κριτική
Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ
Συνέντευξη
Σόφη Θεοδωρίδου: Με θλίβει που οι νεοέλληνες αγνοούν την ιστορία τους
ΔΕΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Όσοι αγαπιούνται (Βικτόρια Χίσλοπ - Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ) Πικρό Γάλα (Μένιος Σακελλαρόπουλος - Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ) Ένας αφηρημένος άντρας (Μάρω Βαμβουνάκη, Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ)

Ο εκατοντάχρονος που ανέβηκε στο αερόστατο και εξαφανίστηκε (Γιούνας Γιούνασον, Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ) Το εργαστήριο με τις κούκλες (Ελίζαμπεθ Μακνίλ - Εκδόσεις Ψυχογιός) Τα νέα SMASHERS SERIES 3 DINO είναι εδώ! Σπάστα!


ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800
FAX: 210 28 19 550 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654
FAX: 210 36 40 683