Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Τζάκετ Πυροσβεστών 49538 STProtect.

Τζάκετ Πυροσβεστών 49538 STProtect. 
Παρεχόμενη προστασία: Έμφυτη και μόνιμη αντιπυρική προστασία Θερμομόνωση.
Προστασία από την ακτινοβολούμενη θερμότητα. Υψηλές μηχανικές ιδιότητες. Αντιστατική προστασία.Διαθέτει ανακλαστήρες στα χέρια στην πλάτη και στο τελείωμα του ώστε να φαίνονται την νύχτα.
Κλείνει με σιδερένιο φερμουάρ.

KODEN ESR-180BB

KODEN ESR-180BB
Το απόλυτο εργαλείο για ένα πιο αποδοτικό ψάρεμα.
Η δυνατότητα ανίχνευσης 360° και η λεπτομερής σάρωση ενός συγκεκριμένου τομέα γύρω από το σκάφος, δίνουν ασύγκριτα πλεονεκτήματα για ένα άκρως παραγωγικό ψάρεμα. Το Searchlight Sonar της KODEN ESR-180BB είναι σε διάταξη Black Box για χρήση οποιασδήποτε οθόνης.
το γρηγορότερο σόναρ σε σάρωση στην κατηγορία του
ανίχνευση από +5° μέχρι τη γωνία κλίσης 90°
μεταβλητός δείκτης μέτρησης βάθους και απόστασης
η λειτουργία σταθεροποίησης αποκαθιστά αυτόματα στην εικόνα την ταλάντωση (μπότζι) του σκάφους
απεικόνιση οριζόντιας σάρωσης (πλήρης ή μισός κύκλος), κάθετης σάρωση (βεντάλια), μετατόπιση κέντρου και βυθόμετρο
η λειτουργία κλειδώματος στόχων μπορεί να παρακολουθεί τα κοπάδια ψαριών ανεξάρτητα από την κίνηση του σκάφους
δυνατότητα σύνδεσης με GPS για παρακολούθηση του ίχνους του σκάφους
η λειτουργία βεντάλιας βοηθάει στην ανίχνευση ψαριών κάτω από τα «ρομπότ», καθώς και πληροφορίες όπως το πόσο ψηλά ή πατωμένα είναι τα ψάρια
πλήρως ελληνικό μενού
Οθόνη 15 – 19 ίντσες LCD
Τάση Λειτουργίας 20 - 30 VDC
Κατανάλωση 110 W
Ισχύς Εκπομπής 1,5 kW
Συχνότητα 180 ή 80kHz
Κλίμακα 0 - 2000m
Γωνία Ανίχνευσης 10° ή 5° (Λειτουργία Σόναρ)
5° ή 3° (Λειτουργία Βεντάλια)
Γωνία Κλίσης +5° έως -90°
Λειτουργίες Λειτουργία Σόναρ, Μετατόπιση κέντρου, Βεντάλια, Βυθόμετρο
Stabilizer Εμπεριέχεται στον σένσορα (βεντούζα)

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT SPACE VHF

CRT SPACE VHF
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 
O ΝΕΟΣ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ MOBILE ΑΠΟ ΤΗΝ CRT ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ VHF136-17MHΖ MONOBANDER. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ 10.5 x 10.5 x 2.5 cm ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΕΞΟΔΟΥ 17w.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΓΓΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΝΑΛΙΟΥ,ΟΝΟΜΑ 'Η VFO !
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗ ΜΕ SHIFT,TONES HI/LOW PWR ΜΝΗΜΕΣ ΚΛΠ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΑΞΙ ,ΦΟΡΤΗΓΑ,KAIKIA,SECURITY,ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΚΛΠ
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 
Norm VHF MOBILE RADIO PROFESSIONAL
Mode FM ( Wide / Narrow )
Frequency range RX / TX : 136 - 174 mHz programming by PC
Power HIGH : 17Watts / MIDDLE : 10Watts / LOW : 5Watts
Memories 199 channels
Channel spacing 12.5 kHz / 25 kHz
Step of increment 2,5 / 5 K / 6,25 / 10 / 12,5 / 20 / 25 / 30 / 50 kHz
RELAY MOD / OFFSET Yes : allows to enter a relay with two different frequency
SQUELCH Yes : elimination of background noise (adjustable)
MICRO GAIN Yes : (via menu) adjusts the gain of increasing or decreasing the audio power
CTCSS / DCS (encoder/decoder) 51 CTCSS / 1024 DCS : sub-audio code to activate repeater like selective tone manière sélective
TOT function Yes : time out timer
CTCSS / DCS SCAN function Yes
SCAN function Yes : automatic search of busy channels
TX/OFF function Yes : forbidding emission
BCLO function Yes : busy Channel Lock
REVERSE function Yes : the current channel RX frequency will be switched to TX frequency
TALK AROUND function Yes : switch RX/TX frequencies and CTCSS/DCS code to avoid using repetear
APO function Yes : automatic power off (programmable)
Various functions Keyboard lock + channel name édit + RSSI
Bonus Power cord with plug cigarette lighter solder - External speaker jack 3.5mm
Mike UP/DOWN selection
Display LCD display
Level display Display channel / frequency / function setting
Programmable by software Yes
Includ Bracket, hardware kits, fixed microphone, fuse 5A, product manual in French and English
Size 10.5 x 10.5 x 2.5 cm
Weight 434 gr
Guaranty 2 years

Το πιο τρελό τριήμερο (με CD)

Το πιο τρελό τριήμερο (με CD)
Συγγραφέας: Κέλλυ Σταμουλάκη
Εικονογράφος: Ελίζα Βαβούρη
Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Ημερομηνία έκδοσης: 1 Οκτωβρίου 2018
Σχήμα: 21Χ29
Σελίδες: 40
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-567-164-8
Ο μικρός Ιάσονας καλείται να περάσει ένα τριήμερο στο σπίτι της γιαγιάς του. Πώς όμως θα αποχωριστεί τα αγαπημένα του ηλεκτρονικά παιχνίδια; Τι σχέδια θα σκαρφιστεί προκειμένου να πείσει τη γιαγιά του να τον αφήσει να φιλοξενηθεί στον συμμαθητή του τον Σωτήρη; Και πώς θα αντιμετωπίσει αυτά τα σχέδια η πανέξυπνη γιαγιά και η ιδιαίτερη παρέα της; Τι σχέση έχουν με το τριήμερο του Ιάσονα ένας θησαυρός, ένας αστυνομικός, και δύο πιτσαδόροι;
Απίστευτα μπερδέματα, κωμικές καταστάσεις και ανατροπές ξετυλίγουν το κουβάρι της ιστορίας μας και συνθέτουν μια περιπετειώδη και συνάμα τρυφερή κωμωδία, που αναδεικνύει τη σημασία του παιχνιδιού και της ανθρώπινης επαφής.
Το βιβλίο περιέχει CD με αφήγηση, θεατρικούς διαλόγους και τραγούδια. Τη μουσική έχει γράψει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και τραγουδούν οι Πασχάλης Τσαρούχας, Νέλλη Γκίνη, Ρένος Ρώτας, Λένα Σταμέλου, Βερόνικα Ηλιοπούλου, Παύλος Εμμανουηλίδης, Νίκος Παρασκευόπουλος, Γιώργος Στεφανουδάκης, Έλενα ∆ελακούρα, Νένα ∆ρογγίτη και Μαυρίκιος Μαυρικίου.
Αφηγείται η Κέλλυ Σταμουλάκη.

"Ο Πρόεδρος Κωστής Στεφανόπουλος. Η παρακαταθήκη του για την Ελλάδα" επιμέλεια Κωστής Ι. Αιλιανός


 
Ο Πρόεδρος

Κωστής Στεφανόπουλος

Η παρακαταθήκη του
για την Ελλάδα

 

Επιμέλεια: Κωστής Ι. Αιλιανός
ISBN: 978-960-221-800-6,
σχ. 24x17, σελ. 315,
α΄ έκδοση Δεκέμβριος 2018,
τιμή: 18,00€ (χωρίς Φ.Π.Α)
"[...] Έχοντας θητεύσει κοντά στον Πρόεδρο Κωστή Στεφανόπουλο επί πέντε έτη, αισθάνθηκα την ανάγκη, προσφέροντας δείγματα από τον ίδιο του τον λόγο, τον άμεσο, τον μεστό, τον επίκαιρο, να συνεισφέρω με τον δικό μου τρόπο ώστε να διατηρηθεί ζωντανή η μνήμη του για την συμβολή του κατά την δεκαετία της Προεδρίας του στην εδραίωση του πολιτεύματος της χώρας, για την συνολική προσφορά του στην Ελλάδα, στον υγιή πολιτικό βίο. Έτσι ώστε να τον θυμόμαστε ως τον Πρόεδρο που επεδίωξε, με την εντιμότητά του, με τον λόγο του και το παράδειγμά του όχι μόνον να εμφυσήσει νέα πνοή και κύρος στον θεσμό της Προεδρίας της Δημοκρατίας, αλλά και να επηρεάσει ευρύτερα τα ήθη του πολιτικού στερεώματος.

[...] Στο τέλος της θητείας του ο Πρόεδρος, σε μία εκ βαθέων εξωτερίκευση, απεδέχθη ότι "υπήρξε ευτυχής διότι συμμετέσχε στην λειτουργία ενός πολιτεύματο
ς, το οποίο ήταν το καλύτερο από συστάσεως του Ελληνικού κράτους". Διότι, όντως, η δεκαετία της προεδρίας του χαρακτηρίστηκε από αξιοσημείωτη ομαλότητα στον κοινωνικό και πολιτικό βίο, στην οποία είχε συμβάλει αποφασιστικά ο ίδιος, με την παρουσία του στο ύψιστο πολιτειακό αξίωμα."
 
ΚΩΣΤΗΣ Ι. ΑΙΛΙΑΝΟΣ
Ο Κωστής Ι. Αιλιανός, πρέσβυς ε.τ., γεννήθηκε στην Αθήνα το 1943. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, του οποίου είναι διδάκτωρ στην Διπλωματική Ιστορία. Ακολούθησε διπλωματική σταδιοδρομία από το 1966 όταν ονομάσθηκε Ακόλουθος Πρεσβείας. Υπηρέτησε στην Βιέννη, στο Παρίσι και στο Κάιρο και ως πρέσβυς στην Βαρσοβία (1987-1990), στο Νέο Δελχί (1993-1997) και στην Βόννη (1997-1999). Στην Κεντρική Υπηρεσία διετέλεσε υποδιευθυντής Μέσης Ανατολής (1981-1987), Διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του Αναπληρωτού Υπουργού Εξωτερικών (1990-1991) και Διευθυντής Ανατολικής Ευρώπης και Βαλκανίων (1991-1993). Τον Ιανουάριο 1998 προήχθη στον βαθμό του Πρέσβεως. Χρημάτισε υπηρεσιακός Γενικός Γραμματεύς του Υπουργείου Εξωτερικών (1999-2000), Γενικός Γραμματεύς της Προεδρίας της Δημοκρατίας (2000-2005) κατά την δεύτερη θητεία του Προέδρου Κωστή Στεφανόπουλου, αργότερα δε Γενικός Γραμματεύς του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως. Έχει τιμηθεί με τον Μεγαλόσταυρο του Φοίνικος και πολλές ξένες τιμητικές διακρίσεις. Διετέλεσε διπλωματικός σύμβουλος στην Σχολή Εθνικής Αμύνης και δίδαξε διπλωματική ιστορία στην Σχολή Δημοσίας Διοικήσεως. Ασχολήθηκε με την διπλωματική ιστορία, ιδίως με τις σχέσεις Ελλάδος-Αυστρο-Ουγγαρίας. Έχει συγγράψει αριθμό βιβλίων και άρθρων σε ελλήνικα και ξένα περιοδικά, και έχει συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια. Έργα του είναι, μεταξύ άλλων: Μία προοπτική συμμαχίας Ελλάδος-Αυστρο-Ουγγαρίας χωρίς επαύριο, 1883-1887 (1994), Ο εκδημοκρατισμός της Ανατολικής Ευρώπης, η περίπτωσις της Πολωνίας(2007), La Grèce et la petite entente, 1918-1939 (2010), Ανέκδοτες επιστολές του 1867. Άγνωστη αλληλογραφία του Βασιλέως Γεωργίου Α' προς τον Πρωθυπουργό Αλέξανδρο Κουμουνδούρο (2016).

Bullying στο ελληνικό σχολείο Τα παιδιά μιλούν...

Bullying στο ελληνικό σχολείο
Τα παιδιά μιλούν...

Βάνα Νίκα
Ταξιδευτής, 2016
192 σελ.
ISBN 978-960-579-066-0,
Το φαινόμενο bullying αποτελεί πραγματικότητα στην κοινωνική ζωή των μαθητών που φοιτούν στα σχολεία της χώρας μας, αναγνωριζόμενο πλέον ως το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού. Όμως η έννοιά του τυλιγμένη σε ασάφεια και σύγχυση επιφέρει ακόμα προβληματισμούς σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και ερευνητές του χώρου των κοινωνικών επιστημών.
Προωθώντας τις φωνές μιας ομάδας μαθητών και μαθητριών ηλικίας 11-12 χρόνων που συμμετείχαν σε περιστατικά ανάλογα με αυτά που χαρακτηρίζονται ως περιστατικά bullying το παρόν βιβλίο έχει στόχο να κατανοήσει και να αποτυπώσει τις απόψεις τους για το φαινόμενο, όταν αυτό εκτυλίσσεται μέσα στην δική τους κοινωνική ζωή, αλλά και έξω από αυτήν.
Οι μαθητές και μαθήτριες μιλούν για τις εμπειρίες τους, τις χαρακτηρίζουν, δίνουν εξηγήσεις για την εμφάνισή τους, μιλούν για τις αντιδράσεις τους σ' αυτές και ταυτόχρονα εξηγούν τους λόγους των συγκεκριμένων επιλογών αντίδρασής τους. Όσα τα παιδιά 'καταμαρτυρούν' μοιάζουν ως μία διαρκή προσπάθεια εξασφάλισης των κοινωνικά αποδεκτών προσωπικών τους ταυτοτήτων συμμορφούμενα με τα επικρατούντα κοινωνικο-πολιτισμικά στερεότυπα της τοπικής αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας μέσα στην οποία ζουν και κοινωνικοποιούνται. Μέσα στο παρόν βιβλίο μεταφέρονται μηνύματα προσωπικά, κοινωνικά, πολιτισμικά, εκπαιδευτικά, οργανωτικά τα οποία πρέπει να λαμβάνονται υπ' όψη από όλους όσους ενδιαφέρονται για την ψυχοσωματική υγεία των παιδιών σε μια σύγχρονη, δημοκρατική κοινωνία που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και υιοθετεί τις πανανθρώπινες ηθικές αξίες.

Το ποτό που προκαλεί έμφραγμα και εγκεφαλικό!

ΚΑΒΟΝΤΟΡΙΤΙΚΟΣ [Νότια Εύβοια] ~ Σπύρος Μπρέμπος

Μέχρι το 2020 θα περιμένουμε για το 5G στην Ελλάδα



Μέχρι το 2020 θα περιμένουμε για το 5G στην Ελλάδα

ΟΠΕΚΑ: Αλλάζουν από 1/1/19 τα προνοιακά επιδόματα -Τι πρέπει να κάνουν Δήμοι & δικαιούχοι

Στοιχήματα και ανοιχτά μέτωπα στην οικονομία

SofokleousIn
Στοιχήματα και ανοιχτά μέτωπα στην οικονομία
Μπροστά σε μια περίοδο μεγάλων προκλήσεων βρίσκεται η ελληνική οικονομία, ξεκινώντας τη νέα χρονιά από πλεονεκ...

Στον εξωδικαστικό μηχανισμό και τα χρέη του 2018

SofokleousIn
Στον εξωδικαστικό μηχανισμό και τα χρέη του 2018
Νέα νομοθετική πρωτοβουλία γιαένταξη στον εξωδικαστικό μηχανισμό,χρεών που «δημιουργήθηκαν» το 2018, θα φέρει ...

Κυβέρνηση μειοψηφίας με ψήφο ανοχής, αν φύγουν οι ΑΝ.ΕΛ

SofokleousIn
Κυβέρνηση μειοψηφίας με ψήφο ανοχής, αν φύγουν οι ΑΝ.ΕΛ
Ενώ η αντιπολίτευση ετοιμάζεται για εκλογές, τα κομματικά επιτελεία ετοιμάζουν λίστες υποψηφίων και ο Κυριάκος...

Γ. Λακόπουλος: Οι πολιτικές εξελίξεις σε “σημείο βρασμού”, λόγω όσων έρχονται στην υπόθεση Novartis

Γ. Λακόπουλος: Οι πολιτικές εξελίξεις σε "σημείο βρασμού", λόγω όσων έρχονται στην υπόθεση Novartis

Γ. Λακόπουλος: Οι πολιτικές εξελίξεις σε "σημείο βρασμού", λόγω όσων έρχονται στην υπόθεση Novartis

Συντάκτης: Υστερόγραφα Team
  Γράφει ο Γιώργος Λακόπουλος Πηγή: anoixtoparathyro.gr   Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν. Η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και το επιτελείο της  ολοκληρώνουν την έρευνα που ανέλαβαν για το σκάνδαλο Novartis -στον πυρήνα του οποίου βρίσκονται οι μαρτυρίες για το χρηματισμό οκτώ πολιτικών προσώπων, ενός δικαστικού και ενός ανώτατου τραπεζικού παράγοντα. Η εισαγγελέας  αξιολόγησε τις νόμιμες καταθέσεις των προστατευμένων -και άλλων- …
---
Μ. Κοττάκης: Δεν είμαστε... ξεγραμμένοι

Μ. Κοττάκης: Δεν είμαστε... ξεγραμμένοι

Συντάκτης: Υστερόγραφα Team
  Γράφει ο Μανώλης Κοττάκης Πηγή: εφημερίδα "Δημοκρατία"   Την Ηπειρο μου τη γνώρισε ο πατέρας μου. Εκείνος επέμενε να εγκαταλείπουμε το νησί τους Αύγουστους και να γνωρίζουμε την άλλη Ελλάδα. Τη Μακεδονία πρώτα, την Ηπειρο μετά, την Πελοπόννησο έπειτα, την Κρήτη στο τέλος. Από την Ηπειρο των παιδικών μου χρόνων αναπολώ τον επιβλητικό γέροντα με την κάπα, τον παππού …
---
Γ. Χαρβαλιάς: Οι "δημοκράτες" που κλαίνε και οδύρονται

Γ. Χαρβαλιάς: Οι "δημοκράτες" που κλαίνε και οδύρονται

Συντάκτης: Υστερόγραφα Team
  Γράφει ο Γιώργος Χαρβαλιάς Πηγή: εφημερίδα "Δημοκρατία"   Τα τελευταία χρόνια οι «δημοκράτες» αυτού του τόπου κλαίνε και οδύρονται για τα εξαιρετικά υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις τάξεις της Αστυνομίας και των Σωμάτων Ασφαλείας. Κανείς τους, βεβαίως, δεν κοιτά να βρει τις αιτίες. Εγιναν ξαφνικά όλοι οι ένστολοι φρουροί της τάξης φασίστες και ναζιστές; Οχι, βέβαια. Απλώς, σε …
---
Τ. Παππάς: Η απουσία αυτοκριτικής από τον Σημίτη

Τ. Παππάς: Η απουσία αυτοκριτικής από τον Σημίτη

Συντάκτης: Υστερόγραφα Team
  Γράφει ο Τάσος Παππάς Πηγή: efsyn.gr   Στο θέμα των σκανδάλων την περίοδο που ήταν πρωθυπουργός αναφέρθηκε ο Κώστας Σημίτης με συνέντευξή του στο «Βήμα» (30-12-2018). Θεωρώντας ότι πρέπει να δώσει μια απάντηση στην κριτική που δέχεται για τα φαινόμενα διαφθοράς της οκταετίας του, προσπάθησε να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της απουσίας αυτοκριτικής στον δημόσιο …
---
Η ΕΡΤ καλωσόρισε το 2019 με το χαμόγελο της Δώρας Αναγνωστοπούλου

Η ΕΡΤ καλωσόρισε το 2019 με το χαμόγελο της Δώρας Αναγνωστοπούλου

Συντάκτης: Μανώλης Κομνηνός
  Του Μανώλη Κομνηνού   Με το χαμόγελο της Δώρας Αναγνωστοπούλου καλωσόρισε η ΕΡΤ το 2019, με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων των 21.00. Η καλή δημοσιογράφος σηκώνει και φέτος το βάρος της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης, και έχει καταφέρει να πλασαριστεί έναντι του ανταγωνισμού με αξιοπρεπή ποσοστά, αφήνοντας πίσω της δελτία... υπερπαραγωγές, με πολλαπλάσιο λειτουργικό κόστος. …
---
Η... πρωτοχρονιάτικη βάρδια του ΣΚΑΪ, στέλνει τις ευχές της για καλή χρονιά

Η... πρωτοχρονιάτικη βάρδια του ΣΚΑΪ, στέλνει τις ευχές της για καλή χρονιά

Συντάκτης: Μανώλης Κομνηνός
    Του Μανώλη Κομνηνού   Τις ευχές της για "καλή χρονιά" έστειλε η πρωτοχρονιάτικη βάρδια του ΣΚΑΪ. Δημοσιογράφοι και τεχνικοί συγκεντρώθηκαν για την... καθιερωμένη φωτογραφία, η οποία και ανέβηκε στη συνέχεια στα social media. Η τηλεόραση και το ραδιόφωνο του Ομίλου Αλαφούζου κινήθηκε σε... μάχιμους ρυθμούς και την Πρωτοχρονιά, όπως είχε συμβεί και στις γιορτές των Χριστουγέννων, καλύπτοντας με …
---
Ο Βασίλης Φεύγας "όργωσε" την Αιτωλοακαρνανία

Ο Βασίλης Φεύγας "όργωσε" την Αιτωλοακαρνανία

Συντάκτης: Λάζαρος Καλλιανιώτης
  Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Την Αιτωλοακαρνανία "όργωσε" τις μέρες των γιορτών ο Βασίλης Φεύγας. Ο πετυχημένος σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, που βρίσκεται με συνέπεια και αποτελεσματικότητα εδώ και χρόνια στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει ανοίξει πολιτική περπατησιά στη περιοχή, εκσυγχρονίζοντας τη ρητορική της Νέας Δημοκρατίας, φρεσκάροντας την εικόνα της γαλάζιας παράταξης, και διευρύνοντας το ακροατήριό της. Ο Βασίλης …
---
Παυλόπουλος: Να διαφυλάξουμε τις ιστορικές μνήμες

Παυλόπουλος: Να διαφυλάξουμε τις ιστορικές μνήμες

Συντάκτης: Υστερόγραφα Team
  ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ Χρόνια Πολλά σε όλους! Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμώς γιατί σήμερα τηρούμε την παράδοση όπως πρέπει: Κόβουμε την πίτα την Πρωτοχρονιά, την ίδια μέρα. Και είναι μια όμορφη παράδοση την οποία ακολουθούμε. Το 2018 υπήρξε ένας σημαντικός σταθμός για …
---
Κ. Παπαδόπουλος: Η εικονική πραγματικότητα απέναντι στην αλήθεια

Κ. Παπαδόπουλος: Η εικονική πραγματικότητα απέναντι στην αλήθεια

Συντάκτης: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος
  Του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου   Στα χνάρια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που εγκαινίασε το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης χωρίς ακόμη να έχει τεθεί σε λειτουργία (ο «Σουλτάνος» αποφάσισε να παρουσιάσει το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης ανήμερα της 95ης επετείου από την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας – 29 Οκτωβρίου 2018, που γιορτάζεται μεγαλειωδώς σε όλη τη χώρα, με τον Κεμάλ Ατατούρκ …
---
Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο: Δείτε τους τυχερούς λαχνούς που κερδίζουν

Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο: Δείτε τους τυχερούς λαχνούς που κερδίζουν

Συντάκτης: Υστερόγραφα Team
    Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου που μοίρασε 3 εκατ. ευρώ και τυχεροί παίκτες από όλη την Ελλάδα θα κάνουν ποδαρικό στη νέα χρονιά με μεγάλα κέρδη.   Δείτε παρακάτω τους τυχερούς λαχνούς:   Ο λαχνός 48728 με 12η σειρά κερδίζει 2.000.000 ευρώ   Ο λαχνός 21771 με 18η σειρά κερδίζει 150.000 ευρώ   Ο λαχνός 25761 με …