Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς

ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΠΟΛΛΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΠΟΛΛΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

Τελικά το θέμα ΑΝΑΠΗΡΙΑ στη χώρα μας, είναι για κλάματα, κάτι που το έχω ξαναγράψει αμέτρητες φορές, και δυστυχώς, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, δεν αλλάζει ΤΙΠΟΤΑ σε αντίθεση με τους «πανηγυρισμούς» ορισμένων συνδικαλιστών από το χώρο της αναπηρίας, που θέλουν να πείσουν ότι Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ…
Καθημερινά έχω επικοινωνία με χρόνια πάσχοντες, με άτομα με αναπηρίες, και ΟΛΟΙ εκφράζουν την απογοήτευση τους, τα παράπονα και την ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ τους γιατί ζουν σε μια χώρα, η οποία τους έχει βάλει σε «ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ» και τους χτυπά αλύπητα, ενώ κάποιους άλλους,  ΛΙΓΟΥΣ, τους έχει «στον αφρό»!
Μάλιστα, σε μια τηλεφωνική συνομιλία που είχα με κάποιον φίλο πρώην μέλους μιας αναπηρικής οργάνωσης, μέσα σε όλα τα άλλα, και μιλώντας για ένα παλαιότερο δημόσιο σχόλιο μου για «ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ», μου είπε χαρακτηριστικά πως «έμεινα πολύ πίσω, μιας και η Ελλάδα, στο θέμα της αναπηρίας πρωτοτυπεί ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ έχοντας (με τη βοήθεια ορισμένων συνδικαλιστών, και περιμένω τα στοιχεία που μου υποσχέθηκε) δημιουργήσει ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΩΝ, ΑΤΕΛΕΙΩΤΩΝ».
Αν λάβουμε υπόψη μάλιστα και ΟΛΑ αυτά που «δια νόμων» (και καλά) έχουν επιβληθεί, π.χ, την «λίστα» των παθήσεων, τον «τιμοκατάλογο των ποσοστών αναπηρίας», κλπ, κλπ, κλπ, πάμε σε μια κατάσταση που ο όρος ΑΙΣΧΟΣ θα αποτελούσε «χάδι» προκειμένου να περιγράψουμε την Ελληνική πραγματικότητα στην Αναπηρία.
Μέσα από όλες τις συζητήσεις που κάνουμε με τα άτομα με αναπηρίες, προκύπτουν «λεπτομέρειες», τις οποίες όπως φαίνεται ΔΕΝ έχουν σκεφτεί, η ΔΕΝ θέλησαν να σκεφτούν οι διάφοροι, από «νομοθέτες», μέχρι και εκείνους που και καλά «εκπροσωπώντας» τους ανάπηρους «κάνουν προτάσεις» για να καλυτερέψει η ζωή τους.
Για παράδειγμα, αναρωτιόμαστε ΟΛΟΙ….
ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80%;
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ;
ΤΟΥ 50, ΤΟΥ 60, ΤΟΥ 70%, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΡΑΤΟΣ», ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΥΓΙΕΙΣ;
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΟ 80% ΚΑΙ ΠΑΝΩ;
Και όταν μιλώ  για ελαφρύνσεις, ειδικά στις μέρες μας, πρώτα απ’ όλα εννοώ τις ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ και τις ΑΦΑΙΜΑΞΕΙΣ που γίνονται σε ανάπηρους με ποσοστό αναπηρίας κάτω του 80% (για να μην πω 87%).
Και Συνέλληνες, πρέπει να διευκρινίσουμε κάποια πράγματα, γιατί ο κόσμος, ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.
Όταν ακούει κάποιος για «αναπηρία», το μυαλό του πάει κατευθείαν σε κάποιο επίδομα, κάποιο βοήθημα που παίρνουν τα άτομα με αναπηρίες, πάει στη «ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» στα φάρμακα που έχει ο Χ ανάπηρος, άλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
ΙΣΩΣ, ο όποιος ανάπηρος να παίρνει κάποιο εξωιδρυματικό επίδομα, η από την Πρόνοια, η κάποια Σύνταξη, αλλά το ποσόν, ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.
Θα σας αναφέρω παράδειγμα γνωστού μου (που σαν και αυτόν είναι πάρα πολλοί με διάφορες χρόνιες παθήσεις), ο οποίος έχει 74% ποσοστό αναπηρίας, (πάσχει από Σκλήρυνση Κατά Πλάκας), έχει υπέρταση, διαβήτη, και άλλα πολλά και παίρνει εξωιδρυματικό επίδομα.
Πάμε λοιπόν στις δαπάνες.
ΕΥΤΥΧΩΣ, ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΤΕΡΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, για την οποία ναι μεν υπάρχει το σχετικό οικονομικό βοήθημα, άλλα το κόβουν ότι ώρα θέλουν.
Η «μηδενική συμμετοχή» του λοιπόν στα φάρμακα, ισχύει ΜΟΝΟ για το βασικό φάρμακο για την πάθηση του, και ΟΧΙ για όλα.
Στα υπόλοιπα πληρώνει κανονικά συμμετοχή, ΑΣΧΕΤΑ αν η πάθηση του και η αγωγή που κάνει ανεβάζει τον διαβήτη κλπ, ΑΣΧΕΤΑ με το ότι ορισμένα σκευάσματα για την ΑΣΤΑΘΕΙΑ, και την ΑΚΡΑΤΕΙΑ, μπαίνουν κανονικά στην συμμετοχή .
Όπως καταλαβαίνετε ακόμα και ο γιατρός να του γράψει ΟΛΑ τα φάρμακα με μηδέν συμμετοχή, το «σύστημα συνταγογραφησης», βάζει από μόνο του ποσοστό συμμετοχής.
Θέλει λοιπόν το μήνα, γύρω στα 285 ευρώ για φάρμακα, κάπου 170 ευρώ για το νοίκι, (δεν βάζουμε τις έκτακτες εξετάσεις, οι οποίες γίνονται συχνά, σε εξωτερικά ιατρεία γιατί για να εξεταστεί από κρατικά πρέπει να περιμένει το λιγότερο τρεις με τέσσερις μήνες), άντε καμιά 100 ευρώ για φαί, και εδώ ερχόμαστε στο «ζουμί», σε αυτά που λέγαμε ποιο πάνω, και 500 ευρώ για δόσεις στην εφορία και στην τράπεζα για το δάνειο που ΕΙΧΕ πάρει όταν είχε δουλειά.
Φυσικά, δεν βάζουμε μέσα τους λογαριασμούς του σπιτιού…
Επειδή λοιπόν ο γνωστός μου, και πάρα πολλοί ακόμα ΔΕΝ έχουν αναπηρία από 80% και πάνω, πληρώνουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον ΕΝΦΙΑ, κλπ κλπ.
Διαβάστε και αυτό, το οποίο ΔΕΝ θα το σχολιάσω. Τα σχόλια δικά σας….
«Ε.Σ.Α.μεΑ.: Παραμένουν εκπτώσεις και εξαιρέσεις στον ΕΝΦΙΑ για ΑμεΑ
Μετά από επιστολές, παραστάσεις, αλλά και τοποθετήσεις στη Βουλή, η  Ε.Σ.Α.μεΑ. πέτυχε την άρση της αδικίας αναφορικά με τον ΕΝΦΙΑ για άτομα με αναπηρία 80% και άνω, με τη διαγραφή διάταξης από το νομοσχέδιο «Τροποποιήσεις του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα προς ενίσχυση της καταπολέμησης της παράνομης εμπορίας καπνού κλπ.».
Πιο συγκεκριμένα, στο άρθρο 49 του επίμαχου σχεδίου νόμου, που ψηφίστηκε τελικώς χθες Τετάρτη 27 Ιουλίου στη Βουλή, επανακαθορίζονταν οι προϋποθέσεις για τη χορήγηση έκπτωσης στο φορολογούμενο, τον ή τη σύζυγο και τα εξαρτώμενα τέκνα της οικογένειάς του, για τον οφειλόμενο ΕΝΦΙΑ και έπαυε να χορηγείται πλήρης απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε φυσικά πρόσωπα τα οποία έχουν εισοδήματα από τόκους άνω των 600 ευρώ, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και τα άτομα με αναπηρία με ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω (άρθρο 7 παρ.2 ν. 4223/2013).
Μετά από στοχευμένες παρεμβάσεις διεγράφη τελικώς η διάταξη αυτή από τον νόμο.»
Θα μπορούσα να συνεχίσω με πάρα πολλά παραδείγματα, αλλά πιστεύω πως ΟΛΟΙ καταλάβατε τι συμβαίνει στη μπανανία μας.
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ, ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
Φυσικά, θα επαναλάβω αυτό που έγραψα πάρα πολλές φορές, πως «ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ, Η ΥΓΙΗΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ, ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ»
Μήπως δεν είναι έτσι;

Βασίλης Τσούγκαρης

The latest ICOM Digital Signal Processor technology with a compact remote head

The latest ICOM Digital Signal Processor technology with a compact remote head

Read a Quick Reference Guide for the M802 here!

*Click the image below to view the PDF review

Icom M802 Product Review

Standard 4×8 remote controller

The IC-M802 offers an industry-standard 4-inch tall (10.16 cm) remote controller. When set up with the IC-M502 / IC-M504 VHF radio, Icom offers you a complete communications station.

Large LCD with dot matrix characters

You can easily read the alphanumeric name of any of the 1355 ITU channels at a glance with the large LCD display. Nighttime operation is no problem with 10 levels (plus OFF) adjustable backlit display and keypad.

Easy to use in all conditions

The IC-M802 offers two large dials – bank and channel – for easy channel selection. Up to 16 banks of 20 (max.) each for user channels, and 17 banks for ITU channels are available.

Built-in digital selective calling

For added safety at sea, the IC-M802 offers the latest in one-touch DSC emergency communications technology. (ITU Class E standard.) The emergency button is covered by a red, spring loaded hatch to avoid accidental DSC activation.

Digital signal processor advantage

The speech compressor, utilizing DSP, increases average talk power. Flexible filter settings provide for narrow band signals like e-mail, SITOR, FSK and other operation without an optional filter.

150W (PEP) of powerful output

150 Watts of power offers superior worldwide communications. A one piece, die cast aluminum chassis and a large cooling fan allow continuous transmission at full output power– very important for data communications, like e-mail.

One-touch e-mail access

An SSB first! The IC-M802 can be set to memorize your HF e-mail access frequency, mode and bandwidth settings. At sea e-mail has never been easier.
* Please consult with an HF e-mail provider for details.

Automatic antenna tuner, AT-140

An optional automatic antenna tuner, AT-140, easily connects to the IC-M802. When the tuner cannot tune the antenna, the IC-M802 bypasses the tuner and displays a warning indicator on the LCD.

Other features

  • Wide band receive coverage (0.5 – 29.9999MHz)
  • Remote control mic allows you to select channels directly
  • Accessory RS-232C port allows connection of modem, etc.
  • GPS input, NMEA 0183 version 3.01
  • A headphone jack in front of the controller

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT MIKE CB RADIO

CRT MIKE CB RADIO
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΠΡΑΚΤΙΚΟ CB ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ CRT, ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ.
ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
MOBILE RADIO ΤΗΣ CRT, ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ.
40 Ch - 4Watts AM/FM
Aluminum body for better cooling
Remote microphone with LCD display (wide viewing angle)
3 colors : blue, purple, orange
DW : dual watch
Automatic search (scan)
Channel CH9 / 19
Manual or automatic squelch (ASQ)
Filters NB/ANL
RF Gain
LCD backlight control
4 memory channels
Squech level display, volume and voltage
Signal strengh display
Automatic or manual power on
Function TOT
key lock
Channel or Freqency mode
WARRANTY 2 YEARS
Options :Control cable remote PTTMicro / HP micro heasdset type K

Ειρήνη

Ειρήνη
Συγγραφέας: Χρυσάνθη Καραΐσκου
Εικονογράφος: Νέστορας Ξουρής
Σειρά: ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Ημερομηνία έκδοσης: 27 Ιουνίου 2016
Σχήμα: 21Χ29
Σελίδες: 32
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-567-106-8
Ένας αµπελουργός, ο Τρυγαίος, ανεβαίνει µε ένα τεράστιο σκαθάρι
στον ουρανό για να ρωτήσει τον ∆ία πότε θα σταµατήσει ο πόλεµος.
Εκεί µαθαίνει πως οι θεοί εγκατέλειψαν τους ανθρώπους
και ο Πόλεµος κρατά φυλακισµένη την Ειρήνη.
Ο Τρυγαίος θα προσπαθήσει να την ελευθερώσει και να την πάρει µαζί του στη γη.
Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν:
ΟΡΝΙΘΕΣ
ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ
ΠΛΟΥΤΟΣ
ΒΑΤΡΑΧΟΙ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - 57 ΣΤΑΓΟΝΕΣ


Ζωοδόχου Πηγής 73, 10681 Αθήνα. Τηλ: 2103822251 - 2103815433 - 2103816661 - Fax: 2103815882email: info@govostis.gr



Αλέξανδρος ο Μέγας

Αλέξανδρος ο Μέγας 
1ο Βραβείο Μετάφρασης Ένωσης Μεταφραστών Λογοτεχνίας 2015
Η προσωπικότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου αποτυπώνεται ζωηρή και ανάγλυφη από την πένα ενός απαράμιλλου δραματουργού, λαμπρού εκπροσώπου του χρυσού γαλλικού αιώνα, τον Ρακίνα, που με πρότυπα τον Σοφοκλή και τον Ευριπίδη έφερε την αναβίωση της αρχαίας τραγωδίας στην υψηλότερη μορφή της. Η παρούσα μετάφραση, με πλούσια εικονογράφηση και σχόλια και σε έμμετρη ομοιοκατάληκτη μορφή, κατά μίμηση του πρωτοτύπου, η οποία δεν έχει προηγούμενο στην Ελλάδα ή αλλού, προσεγγίζει τη λεπτότητα, το άρωμα και την ομορφιά του εκλεκτότερου, παγκοσμίως, θεατρικού έργου με θέμα τον κορυφαίο Ηγέτη και δικαιούται μια θέση σε κάθε βιβλιοθήκη.
Η περηφάνια ήρωα | στην κεφαλή εκείνη,
του βλέμματός του η φωτιά, | η γενναιοφροσύνη,
το δείχνουν: είν’ ο Αλέξανδρος! | Κι η φυσιογνωμία
κι αυτή του μεγαλείου του | άψευστη μαρτυρία.
Με ηγετικό παράστημα | τα πλάνα του χαράσσει.
Ματιά και χέρι κραταιό | τους πάντες υποτάσσει.
Από τη μάχη έβγαινε. | Στη λάμψη του μεθούσα.
Άστραφτε μες στα μάτια του | η Νίκη εθαρρούσα.
Αλέξανδρος ο Μέγας
ηρωική και ιπποτική τραγωδία (1665)

Θέατρο
Συγγραφέας: Ρακίνας
Έμμετρη μετάφραση: Αριστείδης Λαυρέντζος
Isbn:978-960-9692-19-9
Σελίδες: 144
Τιμή € 10,00

Αθήνα: 6 στέκια για ψάρι δίπλα στο κύμα.

Αθήνα: 6 ξεχωριστές ψαροταβέρνες δίπλα στο κύμα.

Σημειώστε...

Σαλάτα με ζέα και πέστο ρόκα.
Γαρίδες σουβλάκι με μέλι και μουστάρδα.
Ταρτάκια σφολιάτας με νεκταρίνια.

Προγνωστικοί Χάρτες Ανέμων επιφανείας

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016/0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 06-09-16/21 UTC
ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑΣΙΜΟ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 1007 ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ
ΤΗ ΣΙΔΡΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1020 ΣΤΑ
ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ 1026 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5
Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6
ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΠΟΥΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5
ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΕΛΙΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΣΤΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4
Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ
ΝΟΤΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ
ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ 5
ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΙΣΧΥΡΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ
4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΙΣΧΥΡΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 23.00 ΝΟΤΙΟΙ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 23.00 ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ
34.00 ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ
4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ
ΑΝΤΙΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 29.30 5 Η 6. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΩΣ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 24.00 ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 24.00 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΣΤΑ
ΔΥΤΙΚΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 23.30 ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5
Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 40.00 ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 40.00 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6
ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 3 Η 4
ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 07-09-2016 / 0000 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 07-09-2016
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ (ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ) ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΤΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 3 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΙΣ ΝΟΤΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 2 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ..
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟ ΒΟΡΕΙΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 08-09-2016
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ (ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ) ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΣΕ ΙΣΧΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΑΠΟ ΕΜΥ/ΕΜΚ
Ελληνικό, 05-09-2016/1300 C
Α.Α. 23/2016 

ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ
ΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ
ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ, ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ (6-7 ΜΠΟΦΟΡ) ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ. 

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ: 
1. ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ (06-09-2016) 
ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ, Η ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, Η ΔΥΤΙΚΗ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ.
2. ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ (07-09-2016) 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ).
ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (08-09-2016). 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ (www.emy.gr). 

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς

Πονόλαιμος: Πότε πρέπει να πίνετε κρύα και πότε ζεστά ροφήματα

Πόσο βλάπτει την όραση η καθιστική ζωή

Το κάπνισμα, η πρόσληψη θερμίδων και η «ορμόνη της πείνας»

Οι διακοπές φορτίζουν και… τα γονίδιά μας

Στους δρόμους οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης

Το χωριό της Ιταλίας που ξεγέλα τον θάνατο: Στο αίμα βρίσκεται το μυστικό της μακροζωίας των κατοίκων

Καρκίνος του μαστού: Τα «γονίδια» της νόσου και οι επιλογές για τις γυναίκες που τα έχουν

Ακυρώθηκε πρόστιμο για "αδήλωτο εργαζόμενο"



ΣΕΠΕ: Σε λειτουργία τέθηκε το sepenet - Τι θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά
Τέθηκε σε λειτουγία το www.sepenet.gr ώστε να ξεκινήσουν οι εγγραφές των εξωτερικών χρηστών. Τι θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά-Δείτε τις σχετικές υπηρεσίες
Περισσότερα...
Εργοδοτική εισφορά 20 ευρώ ανά εργαζόμενο υπέρ ΕΛΠΚ
Και φέτος η εισφορά η οποία θα καταβληθεί ταυτόχρονα και παράλληλα με τις ασφαλιστικές εισφορές μισθολογικής περιόδου 8/2016.
Περισσότερα...
Φόρος επιτηδεύματος: Προς κατάργηση σε οικισμούς κάτω των 500 κατοίκων εντός μεγάλων δήμων
Προς κατάργηση η υποχρέωση καταβολής φόρου επιτηδεύματος σε αγρότες και λοιπούς επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε κοινότητες µε πληθυσµό κάτω των 500 κατοίκων, αλλά λογίζονται ως δήµοι λόγω της θέσης τους πλησίον μιας μεγάλης πόλης.
Περισσότερα...
Τοκοχρεωλυτικές συμβάσεις με ρήτρα Ελβετικού φράγκου
Δεκτό το αίτημα της αναπροσαρμογής μηνιαίων δόσεων με βάση την ισοτιμία ευρώ-ελβετικού φράγκου που ίσχυε κατά το χρόνο σύναψης των επίδικων στεγαστικών δανείων.
Περισσότερα...
Πρόταση ΟΕΕ για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών των νοικοκυριών
H πρόταση του OEE για συνολική ρύθμιση του συνόλου των ληξιπρόθεσμων οφειλών των νοικοκυριών, σε εφορία, ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες
Περισσότερα...
ΟΑΕΕ: Εξαγορά χρόνου ασφάλισης για την έκδοση άδειας διαμονής
Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων. Οι απαιτούμενες ενέργειες και τα δικαιολογητικά.
Περισσότερα...
Aλλαγές στον τρόπο αναφοράς των μη εξυπηρετούμενων δανείων
Σε σειρά αλλαγών ως προς τον τρόπο αναφοράς των μη εξυπηρετούμενων δανείων από τα τραπεζικά ιδρύματα, προχώρησε η Τράπεζα της Ελλάδος , με πράξη της εκτελεστικής επιτροπής, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ
Περισσότερα...
Κριτήρια απονομής του οικολογικού σήματος της EE σε είδη υπόδησης
Πώς θα αξιολογηθούν οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί πριν την έκδοση της παρούσας απόφασης.
Περισσότερα...
Θεσσαλονίκη: "Βροχή" καταγγελιών για παράνομα τραπεζοκαθίσματα
Ξεπέρασαν τις εκατό οι καταγγελίες των πολιτών, μέσα σε διάστημα περίπου ενός μήνα, όσον αφορά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που καταλαμβάνουν παράνομα δημόσιο χώρο με τα τραπεζοκαθίσματα.
Περισσότερα...
ΕΟΠΥΥ: Οι σφραγίδες που απαιτείται να φέρουν γνωματεύσεις και παραπεμπτικά
Οδηγίες του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ προς τους παρόχους του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.
Περισσότερα...
Ακυρώθηκε πρόστιμο για "αδήλωτο εργαζόμενο"
Ακυρώθηκε πρόστιμο που επιβλήθηκε σε επιχείρηση για αδήλωτη εργαζόμενη - Δείτε το σκεπτικό
Περισσότερα...
5η και 6η επιχορήγηση Περιφερειών έτους 2016
Οι πίνακες κατανομής.
Περισσότερα...
Διαβάστε online το νέο ψηφιακό τεύχος του ΟΕΝΕΤ 
Ξεφυλλίστε εδώ τον Αγορανομικό Κώδικα & ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ 
  
OENET
Σταδίου 60 - Αθήνα 10564
210 - 3240969
210 - 3242267
oen@oenet.gr