Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΑΒΟΥΛΟ ΚΟΠΑΔΙ.



Στη χώρα του ΠΟΤΕ, της υποτιθέμενης Ευρώπης, της προόδου και όλων των άλλων ουτοπικών καταστάσεων (κατά εκείνους που ζουν στην κοσμαρα τους) υπάρχει ακόμα μια κατηγορία ανθρώπων οι οποίοι υποστηρίζουν με πάθος τα κόμματα και τις κινήσεις τους άσχετα με το αν θίγονται οι ίδιοι και οι οικογένειες τους από όλη αυτή την καταστροφή που μας εξασφάλισαν οι υποτιθέμενες κυβερνήσεις των τελευταίων ετών
Σήμερα μάλιστα, ελέω γεγονότων χρυσής αυγής, αν κάποιος τολμήσει και  πει δημόσια πόσο ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ είναι όλοι αυτοί που προσπαθούν να πείσουν το λαό ότι «εργάζονται για το καλό της χώρας» αυτομάτως χαρακτηρίζεται η χρυσαυγίτης, η συριζαίος από τους φανατικούς κομματολάγνους.
Το να είναι ένας απλός πολίτης που βιώνει αυτός, η οικογένεια του, οι συγγενείς, οι γείτονες του τον ανθρώπινο εξευτελισμό και όλα τα παρελκόμενα που οι επικίνδυνοι πολιτικοί του έφεραν και καθημερινά τα ενισχύουν, κατά τους ίδιους πάντα, είναι αδύνατον.
Όποιος τολμήσει και κατηγορήσει τη «λατρεμένη» κυβέρνηση, είναι γι αυτούς ακραίο στοιχείο, και πρέπει να πάει στην πυρά.
Όλα αυτά τα «άβουλα» πλάσματα, που είναι μεγάλο κοπάδι, είτε περιμένουν κάποιο ρουσφέτι είτε τους έχει γίνει, και εφαρμόζουν αυτό που λέει «το σκυλί γαυγίζει εκεί που τρώει», μόνο που τρώνε πλέον από τις σάρκες των υπολοίπων.
Αλλά δεν τους νοιάζει.
Μόνο οι εαυτούληδες και τα παιδια και τα εγγόνια τους.
Αυτό είναι το πιστεύω τους, να τα «βολέψουν» κατά την παλιά καλή τακτική των κομμάτων που με νύχια και δόντια υποστηρίζουν.
Σύμφωνα με αυτό το κοπάδι που οι διαφόρων χρωματισμών πολιτικοί  το έκαναν ότι ήθελαν (και θέλουν) αντιμετωπίζεται και ο υπόλοιπος λαός.
Και για να εξηγιόμαστε, τον όρο «κοπάδι» δεν τον έβγαλα εγώ, αλλά οι πολιτικοί που αν θυμάστε καλά μιλούσαν και μιλούν για «μαντριά» και «πρόβατα».
Έτσι βλέπουν τον κόσμο.
Και δικαιώνονται με το παραπάνω αφού δεν είναι και λίγοι που τους ακολουθούν και τους χειροκροτούν, αντί να τους πάρουν με τις πέτρες και να τους πετάξουν στη θάλασσα, να μη ξαναφανούν στο πρόσωπο του ήλιου.
Αυτό το άβουλο κοπάδι λοιπόν, τρώει τα λυσσιακά του όταν κάποιος τολμά να καταγγείλει τις απατεωνιές και την κοροϊδία.
Άλλωστε, θίγεται η αγαπημένη τους παράταξη, και νοιώθουν ότι απειλούνται τα όποια προνόμια τους έχουν εξασφαλίσει οι κομματάρχες της περιοχής τους, οι βουλευτές, και γενικά οι παρατρεχάμενοι, αυτοί οι γυμνοσάλιαγκες που κάνουν όλο το θόρυβο.
Αυτό το άβουλο κοπάδι, είναι εκείνο που για τα συμφέροντα του αδιαφορεί για όλους τους άλλους και αφήνει την χώρα να πάει στην καταστροφή.
Αυτό το άβουλο κοπάδι, είναι εκείνο που θα γελάσει με όλους εκείνους που θα ξεπαγιάσουν και φέτος, που θα πεινάσουν που θα πεθάνουν και φέτος μόνο που….
Αν δεν το κατάλαβαν, δούλοι είναι και όχι αφέντες.
Αργά η γρήγορα, θα πάθουν τα ίδια και αυτοί με τον υπόλοιπο λαό, γιατί ΔΕΝ έχουν τις καρέκλες εκείνων που υποστηρίζουν.
Αλλά ξέχασα, όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα για όλους αυτούς που ακόμα είναι βολεμένοι και φορούν το «περιλαίμιο» του κόμματος.

Βασίλης Τσούγκαρης

ΠΑΡ ΟΔΥΣΣΕΙΑ

ΠΑΡ ΟΔΥΣΣΕΙΑ
ΤΣΟΥΓΚΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Εκδότης: ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ Επιμελητής: ΠΑΠΑΔΟΜΙΧΕΛΑΚΗ ΡΟΔΑΝΘΗ
Υπότιτλος: ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΡΩΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Έτος έκδοσης: 01/01/2008
Σελίδες: 263
Σχήμα: 14x21
Βάρος: 0,40 kg
ISBN: 978-960-7860-72-9
Χώρα: ΕΛΛΑΔΑ

Το βιβλίο αυτό άρχισε να παίρνει μορφή σαν απλό κείμενο κάπου στα 1998, για τις ανάγκες μιας σατιρικής εκπομπής στο ραδιόφωνο. Κάποια στιγμή βρέθηκε, με πολλά ακόμα κείμενα και έρευνες, στο αρχείο του συγγραφέα. Μετά από 20 χρόνια μπήκε στο τυπογραφείο. Από τότε που γράφτηκε, πολλά άλλαξαν, αλλά όχι και η ουσία του, δηλαδή η παρουσίαση της αρχαιότητας αλλά και του σήμερα με έναν διαφορετικό τρόπο, η ιστορία δηλαδή όχι όπως τη διδαχτήκαμε, αλλά όπως ίσως θα θέλαμε να τη διδαχτούμε.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»



Σεπτέμβριος 2013
Για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα ο Σεπτέμβριος ήταν ένας μήνας με σημαντικά γεγονότα σε πολλά επίπεδα.  Περιηγηθείτε στις σελίδες μας, ενημερωθείτε και ζήστε ό,τι καθημερινά βιώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στήριξε 30.088 παιδιά το Α’ εξάμηνο του 2013!
 Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την ελληνική κοινωνία και οικογένεια, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επιβεβαίωσε πως υπάρχουν άνθρωποι στην Ελλάδα της κρίσης και της φτώχειας που αντιστέκονται και παράγουν σημαντικό έργο στηρίζοντας την ελληνική κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πιστό στη δέσμευση που έχει αναλάβει απέναντι στα παιδιά και τις οικογένειές τους και χάρη σε όλους όσους στηρίζουν τις προσπάθειές του, συνεχίζει το πολύπλευρο και πανελλαδικό έργο του.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Στον κόσμο του Χαμόγελου η ζωή των παιδιών δεν είναι παιχνίδι. Είναι δράση!

Σας παρουσιάζουμε τη νέα μας καμπάνια «Στον κόσμο του Χαμόγελου η ζωή των παιδιών δεν είναι παιχνίδι. Είναι δράση». Στόχος η ενημέρωση του κοινού για το πολυδιάστατο έργο του Οργανισμού και η κινητοποίηση όλων για να συνεχίσει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να στηρίζει τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Σύμφωνα με την κεντρική ιδέα της καμπάνιας, οι δράσεις του Οργανισμού χωρίζονται σε 3 άξονες: Διαβίωση – Ιατρική Φροντίδα – Άμεση Επέμβαση.
Η καμπάνια υλοποιήθηκε χάρη στην ευγενική προσφορά των εταιριών και των ανθρώπων της AWG, της HASBRO και της PAN ENTERTAINMENT.

Μπορείτε να δείτε το νέο spot της καμπάνιας μας  εδώ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.


12 χημειοθεραπείες – 12 μεταφορές....

Η Μαρίνα είναι 2,5 ετών και πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς της, στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», απαιτείται να υποβάλλεται μηνιαίως σε χημειοθεραπείες για ένα χρόνο.  

Οι γονείς της μικρούλας Μαρίνας αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα μεταφοράς της κόρης τους από την επαρχία σε νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα και απευθύνθηκαν στο «Χαμόγελο Του Παιδιού»  αιτούμενοι την μηνιαία μεταφορά της μικρής και της συνοδείας της στο νοσοκομείο Παίδων για την πραγματοποίηση των χημειοθεραπειών.

                                                            Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Δώρα από μια μικρή μας φίλη!
Το γράμμα και η ζωγραφιά της μικρής μας φίλης Δήμητρας συνόδευαν ένα δέμα με σχολικά είδη, προκαλώντας μας με τις πράξεις και τα λόγια της συγκίνηση και περηφάνια βλέποντας το μήνυμα του μικρού μας ιδρυτή να ταξιδεύει στις σκέψεις και καρδιές και άλλων μικρών παιδιών!

Διαβάστε το γράμμα της μικρής, με τη βοήθεια της μαμάς της εδώ.


Εξετάσαμε 760 παιδιά σε Αμοργό, Φλώρινα, Άγραφα και Κεφαλονιά!
Το ταξίδι του «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ» στην Αμοργό ολοκληρώθηκε!
Εξετάστηκαν 140 παιδιά!

Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» βρέθηκε στην Αμοργό από τις 2 έως και τις 5 Σεπτεμβρίου, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Κάτω Μεριάς Αμοργού «Η Αγία Παρασκευή» και, σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αττικόν» πραγματοποίησε προληπτικές ιατρικές εξετάσεις σε περίπου 140 παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εξέτασε 620 παιδιά στη Φλώρινα, στα Άγραφα και στην Κεφαλονιά!

Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» και η κινητή Οφθαλμολογική Μονάδα πραγματοποίησαν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις σε 620 παιδιά της Φλώρινας, των Αγράφων και της Κεφαλονιάς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.
   

Ξεκίνησε η Καμπάνια καθιέρωσης Πανευρωπαϊκής Ημέρας

κατά του Σχολικού Εκφοβισμού

17 οργανισμοί από 12 κράτη μέλη ενάντια στον σχολικό εκφοβισμό

Η κοινωνία πολιτών στην Ευρώπη πρέπει να ενώσει τις προσπάθειες της για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του σχολικού εκφοβισμού. Αυτό είναι το ηχηρό μήνυμα που στάλθηκε από το Παλέρμο της Ιταλίας από 17 ευρωπαϊκούς φορείς που κάλεσαν την Ευρωπαϊκή Ένωση να προχωρήσει στη θεσμοθέτηση μιας Ευρωπαϊκής Ημέρας κατά του σχολικού εκφοβισμού.

Εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά από διαφορετικές χώρες της Ευρώπης βιώνουν το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού σε καθημερινή βάση. Το φαινόμενο του εκφοβισμού όχι μόνο επιμένει, αλλά αυξάνει σε μέγεθος με καταστρεπτικές συνέπειες όχι μόνο για τα παιδιά και τις οικογένειες τους, αλλά και συνολικά για τις ευρωπαϊκές κοινωνίες.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υλοποιεί ως συντονιστής σε συνεργασία με σημαντικούς ευρωπαϊκούς φορείς το έργο «ΕΑΝ – Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά του σχολικού εκφοβισμού». Το ΕΑΝ χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Daphne III της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στοχεύει στην συγκρότηση ενός Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά του σχολικού εκφοβισμού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.
   
   

ΚΘΒΕ: Ανακοίνωση Εργαστηρίου – Ακρόασης

Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ – ΑΚΡΟΑΣΗΣ

To Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το Θέατρο Νέων του Κρατικού Θεάτρου Κωνσταντίας (Jugendklub im Staatstheater Konstanz) της Γερμανίας προετοιμάζουν την συμπαραγωγή της παράστασης «UTOPIA» (work in progress), βασισμένο στους «Όρνιθες» του Αριστοφάνη, με μεικτό ελληνογερμανικό θίασο νέων, σε σκηνοθεσία των Ανέστη Αζά και Πρόδρομου Τσινικόρη.
Αναζητούνται νέες και νέοι performer, ηλικίας 18 έως 23 ετών, που θα ήθελαν να πάρουν μέρος στην παράσταση. Οι ενδιαφερόμενοι δεν χρειάζεται να είναι επαγγελματίες ηθοποιοί, όμως καλούνται να είναι διαθέσιμοι να συμμετάσχουν σε μια ερευνητική διαδικασία με βάση το έργο του Αριστοφάνη. Οι παραστάσεις του έργου, που θα γραφτεί μέσα από έρευνα και συνεντεύξεις, θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο του 2014 στην Γερμανία και τον Οκτώβριο του 2014 στη Θεσσαλονίκη. Για τις παραστάσεις του Μαΐου και τις τελικές πρόβες θα χρειαστεί διαμονή για περίπου έναν μήνα στη Γερμανία.
Για την επιλογή των συμμετεχόντων θα πραγματοποιηθεί τριήμερο εργαστήριο στις 23, 24 και 25 Οκτωβρίου στο ΚΘΒΕ. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν διαβάσει πρόσφατα το έργο και να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα και φωτογραφία στο Γραφείο Παραγωγής του ΚΘΒΕ έως τις 18 Οκτωβρίου 2013.
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Παραγωγής του ΚΘΒΕ, καθημερινά, από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00μ.μ. (τηλ. 2315200034, φαξ: 2310270394, e-mail: dimos.panos@yahoo.com ή d.panos@ntng.gr).

ΜΟΙΡΑΙΑ ΠΡΑΓΑ, του Philip Kerr

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΛΚΗΣ ΖΕΗ

ΑΛΚΗ ΖΕΗ
Με μολύβι φάμπερ νούμερο δύο
Η αγαπημένη συγγραφέας μικρών και μεγάλων αφηγείται το παραμύθι της ζωής της και ζωντανεύει μια ολόκληρη εποχή όπως μόνο εκείνη ξέρει.
Ένα συναρπαστικό βιβλίο, γραμμένο με αγάπη και τρόπο μυθιστορηματικό.
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Άλκης Ζέη
ΜΕ ΜΟΛΥΒΙ ΦΑΜΠΕΡ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ
τη Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Goethe-Institut Athen (Ομήρου 14-16, Αθήνα).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν
η Αγγελική Βουλουμάνου, η Χριστίνα Ντουνιά,
η Μαρία Στασινοπούλου και ο Παύλος Τσίμας.
Αποσπάσματα από το βιβλίο διαβάζουν
οι ηθοποιοί Ρένη Πιττακή και Σοφία Κόκκαλη.
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ



Παροιμίες και γνωμικά απ' όλη την Ελλάδα

Παροιμίες και γνωμικά απ' όλη την Ελλάδα
Καλομοίρα Γκρέκα - Τσιλαλή
Δρόμων, 2012
111 σελ.
ISBN 978-960-694-131-3,

Οι παροιμίες και τα γνωμικά είναι το απόσταγμα της σοφίας του λαού μας. Οι μεν παροιμίες εκφράζονται δεικτικά, ειρωνικά και συγχρόνως αλληγορικά, γι' αυτό θα πρέπει να ψάξουμε για να βρούμε την αλήθεια που κρύβουν. Τα γνωμικά όμως μας δίνονται με εμφανή τη σημασία τους, γι' αυτό είναι κατανοητά απ' όλους. Τις παροιμίες και τα γνωμικά τα χρησιμοποιούμε συνήθως όταν θέλουμε να τραβήξουμε την προσοχή σ' αυτά που λέμε ή να δώσουμε μια εύθυμη διάθεση ή να διακωμωδήσουμε κάποιον ή κάτι.
Οι παροιμίες και τα γνωμικά είναι άγραφος λόγος, που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά. Έχουν βγει μέσα απ' τη ζωή των απλών ανθρώπων του λαού μας και είναι συσσωρευμένη η πείρα και η σοφία πολλών αιώνων, γι' αυτό κι έχουν διαχρονική αξία.
Η συγγραφέας για χρόνια ταξίδευε σε χωριά και πόλεις της Ελλάδας και κατάφερε να συγκεντρώσει τη συλλογή των παροιμιών και των γνωμικών, τα οποία και παραθέτει σ' αυτό το βιβλίο. Επίσης κατέγραψε και αρκετές ιστορίες απ' τις οποίες έχουν προκύψει κάποιες παροιμίες.

4*Λίμνη Πλαστήρα Spa+Τζάκι 3 ή 4 Μέρες 2Ατομα 99�


    ¤99 από ¤200
    Έκπτωση : 51%
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα, στη Λίμνη Πλαστήρα στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 ½ ώρα Prive Sauna και Hamam με 2 Ποτήρια Κρασί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

¤99 
μόνο!  
  Αξία ¤200
  Έκπτωση 51%
  Κέρδος ¤101

99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα, στη Λίμνη Πλαστήρα στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 ½ ώρα Prive Sauna και Hamam με 2 Ποτήρια Κρασί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

28η Οκτωβρίου στην Καστοριά με 179¤ από 360¤ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι + Πρωινό σε Μπουφέ!
28η Οκτωβρίου στην Ορεινή Καστοριά, στο Hotel 1450! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ με 179¤ από 360¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται χειροποίητο λικέρ για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στη φύση!
28η Οκτωβρίου στην Ορεινή Καστοριά, στο Hotel 1450! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ με 179¤ από 360¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται χειροποίητο λικέρ για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στη φύση!
Αρεόπολη Μάνης με 149¤ από 300¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ!
149¤ από 300¤ (Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Μάνη, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Areos Polis Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρoνται 2 Χαλαρωτικά Massage 30 λεπτών το καθένα και μία πιατέλα με Τοπικά Εδέσματα φτιαγμένα από αγνά προϊόντα Μάνης συνοδεία Τοπικού Οίνου, για κάθε ημέρα διαμονής στο Τζάκι του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00! Με την αγορά 2 κουπονιών δίδεται άλλη μία διανυκτέρευση Δώρεαν, με Πρωινό! Αποδράστε και απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει και για το Τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου!
149¤ από 300¤ (Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Μάνη, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Areos Polis Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρoνται 2 Χαλαρωτικά Massage 30 λεπτών το καθένα και μία πιατέλα με Τοπικά Εδέσματα φτιαγμένα από αγνά προϊόντα Μάνης συνοδεία Τοπικού Οίνου, για κάθε ημέρα διαμονής στο Τζάκι του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00! Με την αγορά 2 κουπονιών δίδεται άλλη μία διανυκτέρευση Δώρεαν, με Πρωινό! Αποδράστε και απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει και για το Τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου!
Ορεινή Κορινθία με 99¤ από 200¤ (-51%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα με Πρωινό!
99¤ από 200¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Κορινθία, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στον Ξενώνα Γκούρα! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται τα απογευματινά ροφήματα και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες την φυσική ομορφιά! Η προσφορά ισχύει και για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου!
99¤ από 200¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Κορινθία, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στον Ξενώνα Γκούρα! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται τα απογευματινά ροφήματα και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες την φυσική ομορφιά! Η προσφορά ισχύει και για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου!
Ναύπλιο με 108¤ από 245¤ (-56%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ!
108¤ από 245¤ ( Έκπτωση 56%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα, μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ στο Alexandros Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και μια πιατέλα με τυριά και αλλαντικά για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
108¤ από 245¤ ( Έκπτωση 56%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα, μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ στο Alexandros Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και μια πιατέλα με τυριά και αλλαντικά για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ελάτη Τρικάλων με 89¤ από 180¤ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
89¤ από 180¤ ( Έκπτωση 51%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ελάτη Τρικάλων, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό στο Γιαμάνδες Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
89¤ από 180¤ ( Έκπτωση 51%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ελάτη Τρικάλων, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό στο Γιαμάνδες Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Τρίκαλα Κορινθίας με 109¤ από 220¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ!
109¤ από 220¤ ( Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας, στο Σαλέ των Χρωμάτων σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Λικέρ στο δωμάτιο για καλωσόρισμα,  δωρεάν αναψυκτικά και νερό στο δωμάτιο και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 ευχάριστες και ξεκούραστες ημέρες!
Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
109¤ από 220¤ ( Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας, στο Σαλέ των Χρωμάτων σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Λικέρ στο δωμάτιο για καλωσόρισμα, δωρεάν αναψυκτικά και νερό στο δωμάτιο και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 ευχάριστες και ξεκούραστες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καρπενήσι με 239¤ από 480¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
239¤ από 480¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam, της Sauna, του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
239¤ από 480¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam, της Sauna, του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
28η Οκτωβρίου στην Καρδίτσα με 295¤ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+Spa, σε 4* Ξενοδοχείο!
28η Οκτωβρίου 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa, στην Καρδίτσα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα, με 295¤ από 590¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Τοπικός Οίνος και μια Πιατέλα με Φρούτα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα, 2 Relax Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας καθώς και της Σάουνας, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in κατόπιν διαθεσιμότητας και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
28η Οκτωβρίου 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa, στην Καρδίτσα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα, με 295¤ από 590¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Τοπικός Οίνος και μια Πιατέλα με Φρούτα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα, 2 Relax Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας καθώς και της Σάουνας, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in κατόπιν διαθεσιμότητας και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Κύμη με 65¤ από 130¤ (-50%) για 2 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή!
65¤ από 130¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) στο Kymi Palace σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα, στην Κύμη Ευβοίας! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα για καλωσόρισμα και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να ταξιδέψτε 2 γεμάτες ημέρες στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου!
65¤ από 130¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) στο Kymi Palace σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα, στην Κύμη Ευβοίας! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα για καλωσόρισμα και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να ταξιδέψτε 2 γεμάτες ημέρες στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου!
Καστοριά με 145¤ από 320¤ (-55%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό + Spa!
145¤ από 320¤ ( Έκπτωση 55%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Καστοριά, στο Calma Hotel & Spa σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 4 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Κρασί και φρούτα για καλωσόρισμα! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου, της Sauna, του Hammam και του Υδρομασάζ καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στη μαγευτική Καστοριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
145¤ από 320¤ ( Έκπτωση 55%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Καστοριά, στο Calma Hotel & Spa σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 4 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Κρασί και φρούτα για καλωσόρισμα! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου, της Sauna, του Hammam και του Υδρομασάζ καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στη μαγευτική Καστοριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καρπενήσι με 69¤ από 155¤ (-55%) για Rafting, Ξενάγηση, Πεζοπορία και 2 Διανυκτερεύσεις για 1 ¶τομo με Πρωινό σε Μπουφέ!
69¤ από 155¤ ( Έκπτωση 55%) για Ξενάγηση και Πεζοπορία στο Φαράγγι "Πάντα Βρέχει" με τους εντυπωσιακούς καταρράκτες και στο Κεφαλόβρυσο και 2 διανυκτερεύσεις για 1 ¶τομo στο Καρπενήσι στον Ξενώνα Σεμέλη με Πρωινό σε Μπουφέ! Διασχίστε το Αλπικό τοπίο, θαυμάστε το ζωντανό μνημείο της φύσης και απολαύστε την πανέμορφη διαδρομή!
69¤ από 155¤ ( Έκπτωση 55%) για Ξενάγηση και Πεζοπορία στο Φαράγγι "Πάντα Βρέχει" με τους εντυπωσιακούς καταρράκτες και στο Κεφαλόβρυσο και 2 διανυκτερεύσεις για 1 ¶τομo στο Καρπενήσι στον Ξενώνα Σεμέλη με Πρωινό σε Μπουφέ! Διασχίστε το Αλπικό τοπίο, θαυμάστε το ζωντανό μνημείο της φύσης και απολαύστε την πανέμορφη διαδρομή!
Ζαγοροχώρια με 149¤ από 300¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Junior Suite με Πρωινό!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα σε Πολυτελή Junior Suite 50 τ.μ. με Τζάκι και θέα στο βουνό, στο εντυπωσιακό συγκρότημα Πλήρως Εξοπλισμένων Πολυτελών Κατοικιών ZAGORI SUITES, στα Ζαγοροχώρια! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό με τοπικά χειροποίητα προϊόντα, λικέρ και Γιαννιώτικα σιροπιαστά κατά την άφιξή σας, χειροποίητη πίτα για την εξόρμησή σας στη φύση, ξύλα για το Τζάκι καθώς και Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Απολαύστε μια φθινοπωρινή απόδραση αναψυχής σε ένα ατμοσφαιρικό συγκρότημα για τους λάτρεις του ευ ζην!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα σε Πολυτελή Junior Suite 50 τ.μ. με Τζάκι και θέα στο βουνό, στο εντυπωσιακό συγκρότημα Πλήρως Εξοπλισμένων Πολυτελών Κατοικιών ZAGORI SUITES, στα Ζαγοροχώρια! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό με τοπικά χειροποίητα προϊόντα, λικέρ και Γιαννιώτικα σιροπιαστά κατά την άφιξή σας, χειροποίητη πίτα για την εξόρμησή σας στη φύση, ξύλα για το Τζάκι καθώς και Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Απολαύστε μια φθινοπωρινή απόδραση αναψυχής σε ένα ατμοσφαιρικό συγκρότημα για τους λάτρεις του ευ ζην!
Πορταριά Πηλίου με 79¤ από 160¤ (-51%) για 3 ή 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό!
79¤ από 160¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό στο Karavos Hotel! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
79¤ από 160¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό στο Karavos Hotel! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Τήνος με 60¤ από 120¤ (Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ!
60¤ από 120¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Τήνο, στο Aeolos Bay Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Με την αγορά 2 κουπονιών δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει και για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου!!!
60¤ από 120¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Τήνο, στο Aeolos Bay Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Με την αγορά 2 κουπονιών δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει και για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου!!!