Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Διαβάστε στα ανανεωμένα και αποκαλυπτικά «Επίκαιρα»: ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ - Η επόμενη μέρα

Διαβάστε στα ανανεωμένα και αποκαλυπτικά «Επίκαιρα»:
Αποκλειστικές προ-δημοσιεύσεις
μόνο στα epikaira.gr
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ - Η επόμενη μέρα
- Οι οικονομικές υποχρεώσεις της χώρας και οι τρεις τρόποι αντιμετώπισής τους
- Τα σχέδια του Τσίπρα για τη νέα διαπραγμάτευση
- Άρθρα - Αναλύσεις για το δημοψήφισμα

Διαβάστε ακόμη στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ:
  • ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ: Η επόμενη μέρα
  • Οι οικονομικές υποχρεώσεις της χώρας και οι τρεις τρόποι αντιμετώπισής τους
  • Τα σχέδια του Τσίπρα για τη νέα διαπραγμάτευση
  • Άρθρα - Αναλύσεις για το δημοψήφισμα:
    Ζωή Κωνσταντοπούλου, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Γιώργος Δελαστίκ, Μενέλαος Γκίβαλος, Πέτρος Παπακωνσταντίνου, Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, Γιάννης Τζώρτζης, Κώστας Γρίβας, Περικλής Νεάρχου, Πέτρος Μηλιαράκης, Λεωνίδας Βατικιώτης

Περισσότερα θέματα, αποκαλύψεις και αναλύσεις

στα Επίκαιρα που κυκλοφορούν.
Και...
Για την καθημερινή σας, έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση,
εμπιστευτείτε τα www.epikaira.gr

ΤΟ ΝΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΡΥΦΑ

Μέσα στον γενικό ΧΑΜΟ που γίνεται με το δημοψήφισμα, στις «κινητοποιήσεις» υποστήριξης και απόρριψης, στο γενικότερο κλίμα τρομοκρατίας, αδιαφορίας, καφρίλας, και άντε μη χρησιμοποιήσω και ένα σωρό άλλους χαρακτηρισμούς με πάρα πολλούς αποδέκτες, ΟΛΑ τα υπόλοιπα, τα….. «άλλα» τα λιγότερο (για πολλούς) «σοβαρά», περνούν απαρατήρητα από τον περισσότερο κόσμο, όχι όμως και από εκείνους που ζουν ένα ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ.
Μιλώ για τους διάφορους ασθενείς με χρόνιες παθήσεις και αναπηρίες, μιλώ γενικότερα για ΟΛΟΥΣ εκείνους που έχουν την ΑΤΥΧΙΑ να χρειάζονται ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη.
Αδέλφια, όταν σταματήσει ο θόρυβος από όλα αυτά των τελευταίων ημερών, η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στην υγεία θα επιστρέψει (όχι ότι έφυγε και καθόλου), και θα είναι πάρα πολλοί εκείνοι που θα τραβούν τα μαλλιά τους μόλις έρθουν μούρη με μούρη με τα ΧΑΛΙΑ, τα οποία δεν είναι τωρινά, αλλά καμιά σαρανταριά χρόνων. Μη ξεχνάμε, πως ειδικά τα τελευταία δώδεκα χρόνια, την υγεία την πήρε και την σήκωσε και αυτό γιατί οι περισσότεροι που ασχολήθηκαν με αυτή, το μόνο που τους ένοιαζε ήταν πώς να τα «ΑΡΠΑΞΟΥΝ», πώς να γεμίσουν όλο και περισσότερο τις τσέπες τους, καταχρεώνοντας ΟΛΑ τα «ασφαλιστικά» ταμεία με πολλά και διάφορα βρώμικα παιχνίδια, στα οποία φυσικά είχαν «κρυφή» συμμετοχή και οι διάφορες φαρμακοβιομηχανίες, οι αντιπρόσωποι τους, βρώμικοι πολιτικοί, γιατροί, και διάφοροι παρατρεχάμενοι.
Και οι…. «ασφαλισμένοι», πλήρωναν τις εισφορές τους ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ πως όταν χρειαστεί, θα χουν περίθαλψη, θα έχουν….. ΘΑ!
Και χρόνο με το χρόνο τα ΚΟΡΑΚΙΑ έτρωγαν τα χρήματα του κοσμάκη, υπερχρέωναν τα ταμεία με υπερτιμολογήσεις, όπου έβρισκαν χρήμα, έβρισκαν και χίλια δυο τεχνάσματα για να ΦΑΝΕ αυτοί και τα φιλαράκια τους, και ΣΗΜΕΡΑ;
Το να μιλάμε για ΥΓΕΙΑ στη χώρα μας, είναι το πιο ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ, γιατί αυτό που λέγεται υγεία, στη χώρα μας μεταφράζεται σε ΘΑΝΑΤΟ….
Αλήθεια, έτυχε να βρεθεί κάποιος από εσάς φίλοι μου στην εφημερία κάποιου νοσοκομείου; Έτυχε να δείτε τα ΧΑΛΙΑ που επικρατούν εκεί; Για να μη ξεχνιόμαστε, ΤΙ είχαμε τα τελευταία χρόνια; ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΕΠΙ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ, κλείσιμο μονάδων, μείωση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, δηλαδή τι όλων, αυτών που έμειναν, και άλλα θλιβερά. Και οι γιατροί να προσπαθούν να κάνουν καλά τον κοσμάκη με το ΤΙΠΟΤΑ, σε πολλά νοσοκομεία να μην μπορούν να δώσουν ούτε τις πρώτες βοήθειες… Φώναζαν οι γιατροί, πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, τα φώναζαν, τα έλεγαν και τα λένε, αλλά οι «υπουργοί» οι ξερόλες δεν έδιναν σημασία,. Πέθανε κόσμος, δολοφονήθηκε ουσιαστικά, αλλά εκείνοι νοιώθουν ακόμα περήφανοι για το έργο τους……
Να μια «φρέσκια» είδηση ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ…

«Ανεπιθύμητες οι συνταγές ΕΟΠΥΥ στα Φαρμακεία
Οι φαρμακοποιοί δεν μπορούν να επωμιστούν την κάλυψη της δαπάνης της συμμετοχής των ασθενών, ξεκαθαρίζει ο πρόεδρος του ΠΦΣ, την ώρα που αισθητή κάνουν την παρουσία τους αναφορές και καταγγελίες για φαρμακεία, όπου δεν εκτελούνται συνταγές του ΕΟΠΥΥ.
Επώνυμες αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγγέλλουν πως υπάρχουν, Φαρμακοποιοί που δεν δέχονται τις συνταγές του ΕΟΠΥΥ ή δεν τις εκτελούν στο σύνολο τους, με αποτέλεσμα οι ασθενείς να χρειαστεί πληρώσουν απο την τσέπη τους το κόστος της θεραπείας.
Μάλιστα, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) φέρεται να δήλωσε πως ο κλάδος εξετάζει να αναστείλει την πίστωση προς τον ΕΟΠΥΥ από Δευτέρα. Αυτή η τοποθέτηση προκάλεσε την αντίδραση του ΓΓ Δημόσιας Υγείας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook:
«Μαθαίνω πως ο πρόεδρος του ΠΦΣ απειλεί με διακοπή πίστωσης στον ΕΟΠΥΥ από Δευτέρα!!!! Δηλαδή διακοπή παροχής φαρμάκων χωρίς να πληρώνει απο την τσέπη του ο ασθενής τη στιγμή που η χώρα και ο λαός δίνουν τη μάχη της αξιοπρεπούς επιβίωσης με το ΟΧΙ της κυβέρνησης στους δανειστές. Ενα ΟΧΙ που ανάμεσα στα άλλα αρνείται και την εφαρμογή της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ για τα φαρμακεία και τα φάρμακα. Είναι δυνατόν;;».
Πάντως, την αντίδραση του κλάδου των Φαρμακοποιών προκάλεσαν δηλώσεις του Υπουργού Υγείας, με τις οποίες τους καλούσε να αναλάβουν να καλύψουν τη δαπάνη της συμμετοχής των ασφαλισμένων στα φάρμακα. Υπενθυμίζουν, δε, στον Υπουργό Υγείας ότι αν επιθυμεί να διευκολύνει τους ασφαλισμένους, αίροντας τη συμμετοχή, μπορεί να νομοθετήσει σχετικά.
«Είναι στην διακριτική ευχέρεια του υπουργείου να καταργήσει τις συμμετοχές των ασφαλισμένων που επέβαλε η προηγούμενη κυβέρνηση και είναι ιδιαίτερα υψηλές», απάντησε με νόημα ο Κ. Λουράντος.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΦΣ, «τα φαρμακεία αδυνατούν να ανταποκριθούν και σε αυτή την δαπάνη, την ώρα που καθημερινά πιστώνουν τα ασφαλιστικό σύστημα από τα ελάχιστα ταμειακά τους διαθέσιμα».
Σημειώνει, δε, ότι οι πληρωμές του ΕΟΠΥΥ έρχονται ως προκαταβολή μετά από μεγάλες καθυστερήσεις, οι οποίες πλέον «αποτελούν χαρτιά και όχι μετρητά». «Οφείλουμε να προστατεύσουμε το ασφαλιστικό σύστημα, τους ασφαλισμένους και την αξιοπρέπειά μας», σημείωσε ο κ. Λουράντος.
Από τη Θεσσαλονίκη, ο Κ. Θεοδοσιάδης πρόεδρος του τοπικού Φαρμακευτικού Συλλόγου και πρώην πρόεδρος του ΠΦΣ υπενθυμίζει πως «οι φαρμακοποιοί δεν περίμεναν την σύσταση του Υπουργού Υγείας για επίδειξη ανθρωπιάς. Οι φαρμακοποιοί την ανθρωπιά τους την παρέχουν καθημερινά και σε μόνιμη βάση όλα τα χρόνια και όχι μόνο τις τελευταίες ημέρες και αυτό είναι κάτι που οι ασφαλισμένοι το γνωρίζουν πολύ καλά».
Και συνεχίζει: «Ο κ. Κουρουμπλής λοιπόν ας μη βιάζεται να κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα. Εάν πραγματικά θέλει να βοηθήσει τους ανθρώπους που η κυβέρνησή του έστειλε στις ουρές των Τραπεζών, ας νομοθετήσει όλα τα φάρμακα να χορηγούνται χωρίς συμμετοχή του ασφαλισμένου».
Ο ΦΣΘ κλείνει την ανακοίνωση τους με μια αιχμή προς τον Υπουργό Υγείας υπενθυμίζοντας του πως, αν θέλει «μπορεί, για λόγους ταχύτητας, να το κάνει και με πράξη νομοθετικού περιεχομένου».
Η αντίδραση του Υπουργού Υγείας
Σε σημερινές του δηλώσεις ο κ. Κουρουμπλής σημείωσε πως η προτροπή του ήταν σε πολύ διαφορετικό πλαίσιο. «Αυτό που συνέστησα είναι όσοι φαρμακοποιοί έχουν τη δυνατότητα να μη λαμβάνουν τη συμμετοχή από ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες».
ΦΥΚ
Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής φέρεται να υπαινίχθηκε ενδεχόμενη διάθεση των Φαρμάκων Υψηλού Κόστους και πάλι από ιδιωτικά φαρμακεία.
Απαντώντας ο Κ. Λουράντος ανέφερε πως «οι φαρμακοποιοί ενδεχομένως να αποδεχόντουσαν μια τέτοια πρόταση με προϋποθέσεις, μεταξύ των οποίων θα είναι και η δυνατότητα να εξοφλούν τις εταιρίες όταν θα πληρώνονται από τον ΕΟΠΥΥ».»
ΠΗΓΗ: virus.com

ΑΥΤΑ «ΚΥΡΙΟΙ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ. ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΑΝ ΖΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Η ΠΕΘΑΝΕΙ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝΑΓΚΗ, ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΖΩΕΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ, ΔΕ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ….. Άκουσα χτες σε ένα ραδιόφωνο της πόλης έναν ακροατή να λέει πως «θα φορτώσει το φορτηγό του με δυναμίτη και θα πάει να το ρίξει στη βουλή»…. Να ήξερε ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κάνουν τις ίδιες σκέψεις! Να εξαφανιστεί ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΦΑΡΑ, να γλυτώσουμε από αυτούς, και να παραδειγματιστούν οι «επόμενοι» για το τι τους περιμένει αν δεν είναι σωστοί…. Ακραίες απόψεις, που φωτογραφίζουν την ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ στην οποία μας έφεραν . Με κάθε τρόπο μας αποπροσανατολίζουν, μας κοροϊδεύουν, μας διχάζουν, και εδώ κολαει το «ΒΟΗΘΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΗ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ»…..
ΑΥΤΟΙ, δε θα πάθουν τίποτα… Και ξέρετε το πιο εξοργιστικό; ΟΛΟΙ, ξέρουν για ΟΛΑ όσα έχουν γίνει, ξέρουν τους ΕΝΟΧΟΥΣ, τους ΚΛΕΦΤΕΣ, αλλά ΚΑΝΕΙΣ δε φροντίζει οι κλέφτες να τιμωρηθούν, αντίθετα, τους αφήνουν όχι μόνο να κυκλοφορούν ελεύθεροι, αλλά να πίνουν και εις υγεία των κορόιδων με τα λεφτά που έκλεψαν.
Θα έρθει η ώρα ΟΛΩΝ όμως. Το ποτήρι ξεχείλισε.
Τότε να δω τι θα κάνουν και που θα τρέξουν να κρυφτούν…

Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ

ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ   
Με διδάκτορες από το "UNIVERSITY OF MUSIC AND PERFORMING ART" της Βιέννης θα πραγματοποιηθούν από το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ δύο διεθνή σεμινάρια ψηλού επιπέδου και πρωτόγνωρα για τον τόπο μας.
Το πρώτο θα είναι Σεμινάριο POP & JAZZ Τραγουδιού και το δεύτερο Σεμινάριο Πιάνου. Κατά την διάρκεια των Σεμιναρίων θα πραγματοποιηθούν Διαλέξεις , Συναυλίες, Εργαστήρι Jazz και διάφορα Καλοκαιρινά δρώμενα.
Είδη υπάρχουν αρκετές συμμετοχές από το εξωτερικό και πιστεύουμε ότι θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όσους ασχολούνται με το Τραγούδι ή το Πιάνο στην Χαλκιδική και όχι μόνο να τα παρακολουθήσουν μιας και απευθύνονται σε σπουδαστές όλων των επιπέδων και το κόστος είναι αρκετά χαμηλό. Τα Σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στα Ν.Μουδανιά στις εγκαταστάσεις του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛ. 2373024234 & 6972017412

4 νέα βιβλία και αναμέσά τους το νέο βιβλίο της Κάρμεν Ρουγγέρη

Κάρμεν Ρουγγέρη - Παραμύθι χωρίς όνομα (με CD)


Κάρμεν Ρουγγέρη - Παραμύθι χωρίς όνομα (με CD)
βασισμένο στο ομώνυμο παραμύθι της Πηνελόπης Δέλτα

ΣΕΙΡΑ: ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ – ΑΚΟΥΩ ΘΕΑΤΡΟ
Εικονογράφηση: Χριστίνα Κουλουμπή
Μουσική σύνθεση-ενορχήστρωση: Αντώνης Δελαπόρτας
Στίχοι και επιλογή τραγουδιών: Ανδρέας Κουλουμπής
ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:
Λευτέρης Βασιλάκης, Αλέξανδρος Κομπόγιωργας, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου, Νάντια Μητρούδη, Γιάννης Νικολάου,
Αμάντα Σοφιανοπούλου, Μυρτώ Χρυσανθοπούλου
ΔΕΙΤΕ ΤΟ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Φραουλίτσα η φραουλονεράιδα - Μια υπέροχη λιακάδα

Φραουλίτσα η φραουλονεράιδα - Μια υπέροχη λιακάδα
Συγγραφέας:Στέφανι Ντάλε
Εικονογράφος:Στέφανι Ντάλε
Μετάφραση:Μαρία Σούμπερτ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Μαγικά Πόνυ. Ιστορίες των 3 λεπτών

Μαγικά Πόνυ
Ιστορίες των 3 λεπτών
Εικονογράφηση: Στέφανι Ντάλε
Μετάφραση: Μαρία Σούμπερτ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Μικρά μολύβια - Μυστηριώδεις εξαφανίσεις στο νησί

Μικρά μολύβια
Μυστηριώδεις εξαφανίσεις στο νησί
Εικονογράφηση: Ναταλία Καπατσούλια
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

 Δείτε όλες τις νέες κυκλοφορίες εδώ
Δείτε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις εδώ

Alinco DR-638HE VHF/UHF FULL DUBLEX CROSS BAND - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ!!! ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 41!!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2314-004163 / 6932-239102!!

Alinco DR-638HE VHF/UHF FULL DUBLEX CROSS BAND


ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ALINCO MOBILE DR-638HE V/U ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ FULL DUBLEX ΚΑΙ CROSS BAND REPEATER ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗ. ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ MIL-STD-810G ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΧΡΗΣΗ.
ΕΝΑ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ALINCO. ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟ 2W ΗΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ.
50WATT ΣΤΑ VHF ΚΑΙ 40WATT ΣΤΑ UHF ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΙΣΧΥΟΣ


Frequency range TX (transmitter)
  • 144-145 / 430-440 MHz (expandable)
  • Frequency range RX (receiver)
  • 144-145 / 430-440 MHz (expandable)
  • Transmission power
  • 50W / 25W / 10W / 5W (VHF)
  • 40W / 25W / 10W / 5W (VHF)
  • Modes
  • FM (TX / RX)
  • AM (RX only)
  • Channel spacing
  • 2.5 / 5 / 25.6 / 10 / 12.5 / 15/20/25/30/50 kHz
  • Memory channels
  • 758
  • Key Features
    • Display and keypad with backlight, various colors available
    • Schmallband / broadband operation selectable (Wide / Narrow)
    • Integrated duplexer
    • various scan modes (incl. CTCCS & DCS Scan, Dual Watch, etc.)
    • Front control panel removable and sold mountable (EDS-28 option)
    • numerous selective process integrated (2-tone / 5 Tone / CTCSS / DCS / DTMF)
    • Selectable ring tone 1000 Hz / 1450 Hz / 1750 Hz / 2100 Hz
    • programmable repeater offset
    • Voice compander
    • alphanumeric marking of memory locations
    • Keyboard lock programmable
    • programmable via PC
    • Cloning function
    • Theft alarm function
    • Display of the operating voltage in the display
    • Monitor function
    • APO function
    • Time-Out Timer function
    • BCLO function
    • Password function
    • Reset function
    • two jacks (3.5mm) for external speakers (mono or stereo possible)
    Microphone connector
  • 8-pin
  • Antenna connector
  • PL-259 connector
  • Power supply
  • 13.8 VDC +/- 15%
  • Dimensions in mm (WxHxD)
  • 139 x 40 x 212
  • Weight
  • approximately 1.14 kg
  • "To λουλούδι της λίμνης"

    "To λουλούδι της λίμνης" 
    | Αλεξάνδρου Γιάννης & Μαρίνα&Αλεξάνδρου Μαρίνα ISBN: 978-960-14-2947-2
    Αρ. σελίδων: 352

    Μια αόρατη αλυσίδα ενώνει το χθες με το σήμερα, καθώς η ομίχλη γύρω από τη λίμνη κρύβει τα μυστικά της.
    1820. Τρεις σκλάβες από το χαρέμι του Αλή Πασά δραπετεύουν και έπειτα από πολλές περιπέτειες αποκτούν μια σκληρά πληρωμένη ελευθερία. Ταξιδεύοντας στη Δύση, μεταφέρουν χρυσάφι και πολύτιμα πετράδια. Αντιμετωπίζουν τους κινδύνους ενωμένες και κατακτούν την ευτυχία και τον έρωτα.
    2015. Σήμερα η Στέλλα, απόγονος μιας από αυτές, βρίσκεται αναπάντεχα αντιμέτωπη με το μυστήριο μιας τεράστιας κληρονομιάς κατατεθειμένης σε ελβετική τράπεζα.
    Το χθες την κυνηγά, ενώ γύρω της υφαίνονται σαν ιστός αράχνης άγνωστα συμφέροντα που την εμπλέκουν στο μυστηριώδη φόνο ενός καθηγητή ιστορίας.
    Τι ανακάλυψε αυτός ώστε να του κλείσουν για πάντα το στόμα; Ποιοι θέλουν η Στέλλα να είναι ο επόμενος στόχος;
    Η γοητεία της λίμνης των Ιωαννίνων και η λαγνεία του χαρεμιού μπερδεύονται με τα κοσμοπολίτικα σαλόνια στη Βιέννη και στο Παρίσι. Τώρα η Στέλλα, στα Γιάννενα και στη Ζυρίχη, μέσα από ερωτικούς σταθμούς και ίντριγκες, ανακαλύπτει την αλήθεια.
    Όλα είναι νωχελικά, αλλά και δυνατά, την ωθούν σε επικίνδυνες καταστάσεις, την οδηγούν στα άκρα, ενώ αναζητά την τρυφερότητα.
    Ο ψίθυρος του έρωτα και του πάθους φτάνει μέχρι την άκρη του νερού, εκεί που ανθίζει το λουλούδι της λίμνης.
    Την πήγαν στο χαμάμ. Από μαρμάρινες κρήνες έτρεχε νερό και οι ζεστοί ατμοί καθάρισαν το δέρμα της μέχρι να λάμψει. Την έτριψαν με αιθέρια έλαια.
    «Λουλούδι», ψιθύρισε η λουτράρισσα στον ευνούχο.
    Φιλιόντουσαν μέσα στην άμαξα, καθώς τα άλογα έτρεχαν στους χιονισμένους δρόμους της Βιέννης. Κοιτιόντουσαν με τα σημάδια του έρωτα στο πρόσωπο και το κορμί, ενώ όλη η ψυχή καθρεφτιζόταν στα μάτια τους.
    Δεν είχε κανέναν δίπλα της σαν γεννούσε.
    «Μανούλα μου!» φώναξε όταν πονούσε και τότε άκουσε το κλάμα του μωρού της.
    Η Στέλλα διαισθανόταν πως το κακό πλησίαζε.
    Έτρεχε για να ξεφύγει.
    Η ομίχλη διαλύθηκε και τότε φάνηκε η λίμνη.
    «Γιατί χάσαμε τόσο καιρό;» της είπε ο Δημήτρης πονηρά.
    «Ποτέ δεν είναι αργά», του ψιθύρισε εκείνη μέσα στα φιλιά τους.
    «Ας κερδίσουμε λοιπόν το χαμένο χρόνο...»

    Νέα για τις Ανοιχτές Τεχνολογίες & την Ανοιχτότητα

    ΕΛΛΑΚ ΝΕΑ

    ΕΛ/ΛΑΚ

    Creative Commons Greece

    Ανοιχτό Περιεχόμενο

    Πλανήτης Ελληνικής Κοινότητας Ελεύθερου Λογισμικού

    Ανοιχτή Διακυβέρνηση

    Ανοιχτά Δεδομένα

    Open Data Institute – Athens Node

    Ανοιχτές τεχνολογίες στην εκπαίδευση

    Ανοιχτές τεχνολογίες

    Λίστες Ταχυδρομείου



    Οι εκδηλώσεις του μήνα για τις ανοιχτές τεχνολογίες και την καινοτομία


    Ιούνιος 2015

    Κατάλογος με Ανοιχτά Σύνολα Δεδομένων

    Η ΕΕΛ/ΛΑΚ στο πλαίσιο των δράσεων της ομάδας εργασίας για τα ανοιχτά δεδομένα (https://opendata.ellak.gr/ ) έχει καταγράψει όλα τα σύνολα δεδομένων που είναι ανοιχτά στον παρακάτω πίνακα. Στο http://go.eellak.gr/datasets συντηρούνται προσωρινά όλα τα σύνολα δεδομένων που εχουν καταγραφεί έως σήμερα. Όσοι έχουν νέα σύνολα δεδομένων να προτείνουν μπορούν να στείλουν email στο datasets@eellak.gr. Περισσότερα »

    Οι 20 μεγαλύτεροι μύθοι περί (αν)ασφάλειας του Cloud

    Ήδη από το 2011, το «σύννεφο» αποτελεί ένα από τα πιο συζητημένα θέματα όσον αφορά την ασφάλειά του. Το cloud μπορεί πριν από 4 χρόνια να ήταν απλά «νέα μόδα» αλλά σήμερα είναι πλέον ένα απαραίτητο επιχειρηματικό εργαλείο. Δυστυχώς, η σύγχυση σχετικά με την αποτελεσματική χρήση του έχει οδηγήσει σε μια σειρά από μύθους, δημιουργώντας ποικίλες ανησυχίες. Ποιοι είναι οι μύθοι για την ασφάλεια του σύννεφου που συνεχίζουν να κυκλοφορούν και ποιες οι αλήθειες; Περισσότερα »

    Ένα βίντεο για τις άδειες Commons από την Ε τάξη του Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας

    Οι μαθητές/τριες της Ε΄ τάξης του Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας με την συνεργασία του δασκάλου τους Κωνσταντίνου Σεχίδη και του καθηγητή πληροφορικής Γιάννη Αρβανιτάκη συμμετείχαν στο διαγωνισμό του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας και του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων με την ταινία μικρού μήκους που δημιούργησαν, με τίτλο: «Αναμείξεις, μοιραζόμαστε τη δημιουργικότητα μας με τις άδειες Creative Commons» η οποία απέσπασε το Πρώτο Βραβείο στην κατηγορία video μεταξύ δεκάδων συμμετοχών. Περισσότερα »

    oercommons.org μια ελεύθερη εκπαιδευτική ψηφιακή βιβλιοθήκη

    Το oercommons.org είναι ένα ολοκληρωμένο δίκτυο ανοιχτής μάθησης όπου οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πάνω από 70.000 πηγές ανοικτού εκπαιδευτικού περιεχομένου. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν, να περιηγηθούν, να συνεργαστούν, να συζητήσουν και να χρησιμοποιήσουν υλικό από όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες και θέματα. Για παράδειγμα στο oercommons μπορείτε να βρείτε από πανεπιστημιακά μαθήματα και σημειώσεις , ψηφιακά βιβλία, εκπαιδευτικές εφαρμογές μέχρι και σχέδια μαθημάτων και δραστηριοτήτων για το νηπιαγωγείο. Περισσότερα »

    Η σαρωτική μεταρρύθμιση που δεν εξετάζουν κυβέρνηση και θεσμοί και πώς μπορεί άμεσα να εφαρμοστεί

    Πολλές φορές έχουμε ακούσει για τη βούληση της κυβέρνησης να προβεί σε «σαρωτικές μεταρρυθμίσεις». Αν αυτή η θέση είναι πραγματικά ειλικρινής, να μια μεταρρύθμιση που μπορεί να δώσει τεράστια ώθηση στη λειτουργία του κράτους, στην κοινωνία και στους θεσμούς μας χωρίς κανένα δημοσιονομικό κόστος. Αφορά στην ανοιχτή αξιοκρατική στελέχωση όλων των κρατικών θέσεων ευθύνης: γενικών γραμματέων, διοικητών οργανισμών, γενικών διευθυντών και διευθυντών. Περισσότερα »

    Ενα Διδακτικό Σενάριο για το Ελεύθερο Λογισμικό

    Το ελεύθερο λογισμικό ως εργαλείο κατέχει ήδη σημαντική θέση στην ελληνική εκπαίδευση: Εκατοντάδες σχολεία χρησιμοποιούν τη λύση Ubuntu LTSP στα εργαστήριά τους, όπως εκατοντάδες είναι και τα διαθέσιμα ελεύθερα προγράμματα που χρησιμοποιούνται στα σχολικά εργαστήρια. Ένα μεγάλο μέρος του λογισμικού που περιλαμβάνεται στην επιμόρφωση Β’ Επιπέδου των εκπαιδευτικών είναι ελεύθερα, ενώ και οι υπηρεσίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου στηρίζονται σχεδόν αποκλειστικά στο ελεύθερο λογισμικό. Περισσότερα »

    Θερμοκοιτίδα Ανοιχτών Δεδομένων της Ευρώπης – ODINE

    Η Ευρώπη στηρίζει την επόμενη γενιά των «ψηφιακών» επιχειρήσεων δημιουργώντας την θερμοκοιτίδα Ανοιχτών Δεδομένων (Open Data Incubator for Europe – ODINE). Σκοπός της ODINE είναι να βοηθήσει τους Ευρωπαίους πολίτες να ιδρύσουν βιώσιμες επιχειρήσεις χρησιμοποιώντας τα ανοιχτά δεδομένα. Η θερμοκοιτίδα ανοιχτών δεδομένων για την Ευρώπη θα προσφέρει μέχρι € 100.000 και θα δημιουργήσει ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο με τη συμμετοχή επιχειρηματικών αγγέλων, VCs και φορέων χρηματοδότησης για τη στήριξη μικρομεσαίων και νεοσύστατων επιχειρήσεων στη δημιουργία εμπορικής αξίας από τα ανοικτά δεδομένα. Περισσότερα »
    Small hr

    Νέος τίτλος: ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, του H.G. Wells

    Τα πιο περίεργα μέρη για να κοιμηθείς στην Ελλάδα.

    ArtTravel

    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

    Νέα Yπηρεσία Alfanet I.T Leasing


    Scorpions - Wind Of Change (Moment Of Glory)

    5*Καρπενήσι Πλήρης Διατροφή+2Παιδιά Δωρεάν|-61%

    Ekdromi.gr

    5* AVARIS Hotel - Καρπενήσι

    Καρπενήσι με 199€ από 510€ (-61%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Πλήρη Διατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

    (Έκπτωση 61%)

    199€ από 510€ ( Έκπτωση 61%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, στο 5 αστέρων AVARIS Hotel στο Καρπενήσι, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Fitness Spa (Εσωτερική Πισίνα, Σάουνα, Hamam, Υδρομασάζ και Γυμναστήριο) καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Όσοι πραγματοποιήσουν 4 διανυκτερεύσεις δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει για ΟΛΟ το Καλοκαίρι!
    €199 από €510 Κέρδος €311 Έκπτωση 61%
    5* AVARIS Hotel - Καρπενήσι
    Καρπενήσι


    Περισσότερες Προσφορές

    Ρίο με 486€ από 972€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Πλήρη Διατροφή σε Βungalow, σε 4* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 50%)

    €486 από €972 -50%
    4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο Πάτρας
    Ρίο
    486€ από 972€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Porto Rio Hotel & Casino μέλος των STAR HOTELS, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) ΚΑΙ Κρασί σε όλα τα γεύματα, σε Βungalow στο Ρίο! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχεται δημιουργική απασχόληση! Aπολαύστε 6 ημέρες πολυτέλειας δίπλα στο κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

    Πρέβεζα με 192€ από 384€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

    (Έκπτωση 50%)

    €192 από €384 -50%
    Poseidon Beach Hotel - Πρέβεζα
    Πρέβεζα
    192€ από 384€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα Και ένα Παιδί έως 12 ετών στην Πρέβεζα μια ανάσα από το κύμα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στο Poseidon Beach Hotel! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

    Ναύπλιο με 129€ από 260€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα σε Standard Suite με Πρωινό

    (Έκπτωση 50%)

    €129 από €260 -50%
    Alexandros Boutique Hotel - Ναύπλιο
    Ναύπλιο
    129€ από 260€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, σε Standard Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Αμερικάνικο Μπουφέ στο Alexandros Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα και ελεύθερη πρόσβαση στο Blue Health Club για να απολαύσετε υπέροχες στιγμές στο Jacuzzi, τη Sauna και να κάνετε καθημερινή χρήση του γυμναστηρίου! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Κέρκυρα με 129€ από 258€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

    (Έκπτωση 50%)

    €129 από €258 -50%
    Feakion Hotel - Κέρκυρα
    Γουβιά - Κέρκυρα
    129€ από 258€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην Κέρκυρα, στο Feakion Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 4 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

    Νιφορέικα Κάτω Αχαΐας με 209€ από 418€ (-50%) για 4 Ημέρες για 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή!

    (Έκπτωση 50%)

    €209 από €418 -50%
    Pavlina Beach Hotel - Νιφορέικα Αχαΐας
    Νιφορέικα Αχαΐας
    209€ από 418€ (Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στα Νιφορέικα Αχαΐας επάνω στο Κύμα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), στο Pavlina Beach Hotel σε δίκλινο δωμάτιο! Όσοι πραγματοποιήσουν 6 διανυκτερεύσεις δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

    Καμένα Βούρλα με 379€ από 758€ (-50%) για 4 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Πλήρη Διατροφή σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

    (Έκπτωση 50%)

    €379 από €758 -50%
    5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
    Καμένα Βούρλα
    379€ από 758€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο στα Καμένα Βούρλα! Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 4 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

    Μεσσηνία με 149€ από 298€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε Πλήρως Εξοπλισμένο Studio με Πρωινό

    (Έκπτωση 50%)

    €149 από €298 -50%
    Theoxenia Hotel - Μεσσηνία
    Μεσσηνία
    149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στη Μεσσηνία 50m από τη Θάλασσα, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Studio με Πρωινό στο Theoxenia Hotel! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

    Τήνος με 399€ από 798€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

    (Έκπτωση 50%)

    €399 από €798 -50%
    Porto Tango Hotel - Τήνος
    Τήνος
    399€ από 798€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 10 ετών στην Τήνο, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο στο Porto Tango Hotel! Παρέχεται Δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση! Απολαύστε για 6 ημέρες τις ομορφιές του Κυκλαδίτικου νησιού! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

    272€ από 545€ (-50%) για 4 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+ένα Παιδί με Ημιδιατροφή στον Πλαταμώνα Πιερίας σε δίκλινο δωμάτιο

    (Έκπτωση 50%)

    €272 από €545 -50%
    Kronos Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας
    Πλαταμώνας Πιερίας
    272€ από 545€ ( Έκπτωση 50%) για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδι έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Αμερικάνικο Μπουφέ και Βραδινό), στoν Πλαταμώνα Πιερίας σε δίκλινο δωμάτιο στο Kronos Hotel! Προσφέρεται Welcome drink και ελεύθερη χρήση της Sauna, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 4 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

    Αρχαία Ολυμπία με 109€ από 218€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

    (Έκπτωση 50%)

    €109 από €218 -50%
    Neda Hotel - Αρχαία Ολυμπία
    Αρχαία Ολυμπία
    109€ από 218€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην Αρχαία Ολυμπία, στο Neda Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    ALL INCLUSIVE στο Ναύπλιο με 154€ από 350€ (-56%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο

    (Έκπτωση 56%)

    €154 από €350 -56%
    Eden Beach Plaka Hotel - Ναύπλιο
    Ναύπλιο
    ALL INCLUSIVE στο Eden Beach Plaka Hotel μια ανάσα από το Ναύπλιο ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 154€ από 350€ (Έκπτωση 56%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ καθώς και Απογευματινό Τσάι με Κέικ και Παγωτά! Προσφέρεται απεριόριστη κατανάλωση σε Μπύρα‚ Κρασί, Αναψυκτικά και Νερό κατά τη διάρκεια όλων των γευμάτων! Καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας προσφέρονται Μπύρα, Τοπικό Λευκό Κρασί και Κόκκινο, Αναψυκτικά, Χυμοί, Νερό, Καφές φίλτρου, Τσάι, Ζεστή Σοκολάτα και Γάλα! Παρέχονται Ομπρέλες και Ξαπλώστρες στην Παραλία και δωρεάν χρήση Ποδηλάτου για μία ημέρα για το σύνολο της διαμονής! Για μικρούς και μεγάλους φίλους παρέχεται ελεύθερη χρήση Γηπέδων Tennis, Basketball, Πινγκ Πονγκ και Petanque, Play Room, Εξωτερικό Σκάκι Δαπέδου, Πρόγραμμα Αναψυχής με Αεροβική και Zumba, Θεματικές βραδιές καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

    Γαλαξείδι με 299€ από 598€ (-50%) για 5 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο!

    (Έκπτωση 50%)

    €299 από €598 -50%