Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ ΝΕΟ CD «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑ»

 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ
«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑ»
ΝΕΟ CD
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΣΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ MINOS ΕΜΙ
ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ, ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ, ΜΑΤΘΙΛΔΗ και ΜΠΕΤΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ, ΜΕΜΟΣ ΜΠΕΓΝΗΣ, ΣΑΛΙΝΑ, η μικρή ΜΑΡΙΝΑ ΣΠΑΝΟΥ, ΤΑΝΙΑ ΤΡΥΠΗ και ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ
  Και καλές γιορτές!!!!!


ΣΑΝ ΤΑ ….. ΧΙΟΝΙΑ


Χειμώνιασε για τα καλά θα μπορούσαμε να πούμε, οι προβλέψεις της Ε.Μ.Υ δίνουν  και χιονοπτώσεις εκτός των άλλων δεινών που φέρνει ο χειμώνας σε ένα μεγάλο ποσοστό  του κόσμου που έχει τεράστιο πρόβλημα με την θέρμανση, αφού και χρήματα για πετρέλαιο δεν υπάρχουν, αλλά και σε πάρα πολλές περιπτώσεις, δεν υπάρχει ηλεκτρικό.
Τα «μέσα και τα έξω» του χειμώνα στη χώρα, και ένα από τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστεί, είναι το χιόνι και κατ επέκταση ο παγετός.
Έγιναν «συσκέψεις» των «αρμόδιων» οργάνων, έγινε και ο προβλεπόμενος «σχεδιασμός» για την αντιμετώπιση των όποιων «ακραίων καιρικών φαινομένων» μετρήθηκαν τα «κουκιά» αλλά κάπου δεν βγήκαν, γιατί ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Μέσα στις όλες τις περικοπές που γίνονται στη χώρα, είναι ΚΑΙ αυτές στον ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟ.
Να πούμε λίγο κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να μάθει ο κόσμος γιατί το χιόνι μπορεί να είναι «ευλογία» για πολλούς, ταυτόχρονα όμως είναι και κατάρα αφού κρύβει πολλούς κινδύνους οι οποίοι αν δεν αντιμετωπιστούν έγκαιρα έχουν ολέθρια αποτελέσματα.
Πρόσφατα, δεν θυμάμαι σε ποιον δήμο έγινε, κυκλοφόρησε ένα πολύ καλό διαφημιστικό ας το πούμε, που έλεγε ότι «η φωτιά και το χιόνι αντιμετωπίζονται πριν εκδηλωθούν», με λίγα λόγια, ΠΡΕΠΕΙ να προλαμβάνουμε, και όχι να θεραπεύουμε όπως συνήθως γίνεται σε αυτή τη χώρα.
Άλλωστε, ειδικά στο κομμάτι «αποχιονισμός», το παν είναι η πρόληψη.
ΠΩΣ όμως θα γίνει σωστή πρόληψη, και ακόμα πιο σωστή αντιμετώπιση του παγετού, του κλεισίματος των δρόμων, του αποκλεισμού περιοχών από τον χιονιά όταν στα πλαίσια πάντα των περικοπών ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ επιφυλακές χειριστών εκχιονιστικών μηχανημάτων;
Δηλαδή, για να προσέλθουν στις έδρες εκχιονισμού, και να επανδρώσουν τα μηχανήματα οι χειριστές, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να χιονίσει, για να ξεκινήσουν για τους σταθμούς εκχιονισμού.
Ωραία λογική ε;
Και για να γίνω πιο κατανοητός, ένας χειριστής που η έδρα του είναι στα Γρεβενά για παράδειγμα, και αυτός μένει σε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση από την έδρα του, θα φτάσει σε αυτήν, αφού έχει κλείσει ο δρόμος, η αφού έχει παγώσει, ΑΝ μπορέσει να φτάσει και δεν εγκλωβιστεί και αυτός μαζί με άλλους οδηγούς στο δρόμο, γιατί μην ξεχνάμε, ότι και οι χειριστές μετακινούνται με αυτοκίνητο και όχι με ελικόπτερο κύριοι αρμόδιοι.
Και για να μην βιαστούν ορισμένοι να βγάλουν συμπεράσματα, και  πουν πως ότι θέλω γράφω, τους ενημερώνω ότι αυτή είναι η δουλειά μου τα τελευταία δώδεκα χρόνια.
Οι περικοπές και η έλλειψη πρόληψης ήταν (και είναι) η αιτία, που παρατηρήσαμε φαινόμενα να κλείνουν δρόμοι και παράδρομοι τα προηγούμενα χρόνια (βλέπε Εγνατία οδός κλπ) κάτι που θα συμβεί και φέτος με αυτή την τακτική.
Ο κόσμος ρίχνει την ευθύνη για οτιδήποτε στραβό γίνει στα εκχιονιστικά, στους χειριστές δηλαδή, αγνοώντας την πραγματικότητα.
Αγνοεί για παράδειγμα ΠΟΤΕ γίνονται οι διαγωνισμοί για τον εκχιονισμό, τι ψαλίδι πέφτει στις απαιτούμενες δαπάνες και κατά συνέπεια στην ασφάλεια των οδηγών που θα κινηθούν σε επικίνδυνους δρόμους, τι περικοπές πέφτουν ακόμα και στο αλάτι.
Ο κόσμος δεν γνωρίζει ότι οι χειριστές για να καλύψουν τα όποια κενά προσωπικού ξεκινούν από Θεσσαλονίκη και πηγαίνουν σε όλη την Ελλάδα…..
Έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση, το κράτος, έχει την απαίτηση τα όποια έξοδα κίνησης, αλλά και τις ΩΡΕΣ και ΜΕΡΕΣ αναμονής στις έδρες να επιβαρύνουν οικονομικά το προσωπικό….
Αυτό είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα χειριστών που μένουν σε διάφορες περιοχές της χώρας. (και όχι μόνο…)
Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που ο κόσμος θα έπρεπε να γνωρίζει, όπως για παράδειγμα, το πόσο επικίνδυνο είναι το επάγγελμα του χειριστή εκχιονιστικών, αλλά και τι δυσκολίες αντιμετωπίζει από τους άλλους οδηγούς που κινούνται στον οδικό άξονα που έχει πρόβλημα.

Οι εταιρίες που συμμετέχουν στους διαγωνισμούς για τον εκχιονισμό, έχουν έτοιμα και φέτος τα μηχανήματα (πολυεργάτες) που θα καλύψουν τις διάφορες έδρες.
Μόνο που ο προϋπολογισμός για τον εκχιονισμό, για άλλη μια χρονιά είναι πολύ φτωχός, οπότε για καλό και για κακό, να ανάψουμε κανένα κερί, και να παρακαλάμε ΟΛΟΙ να ΜΗΝ χιονίσει.

Βασίλης Τσούγκαρης

1-15 Δεκεμβρίου εκδηλώσεις σε Λάρισα και Καρδίτσα


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ελάτε όλοι να περιπλανηθούμε μέσα στο γκρι σπίτι του Τιριμπιμπίμ. Ο ίδιος μαζί με τους
ποντικοβοηθούς του Πι και Φι θα σας οδηγήσουν μέσα στους
διαδρόμους και στα δωμάτια και άμα κρυφτούμε καλά από τη
μάγισσα Μουτζουφλού μπορεί να καταφέρουμε να δούμε τον
ανεκτίμητο θησαυρό που ανακάλυψαν εκεί στα υπόγεια του σπιτιού…
Ανοίξτε καλά λοιπόν τα μάτια και τα αυτιά και ελάτε όλοι
το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 11:30 το πρωί στο Gymboree Play and Music στη Λάρισα
στην παρουσίαση του βιβλίου της Γιούλας Μιχαήλ
«Τιριμπιμπίμ, ο ιππότης των χρωμάτων» των εκδόσεων Διάπλαση.

Θα ακολουθήσουν «παιχνιδιάρικες» Gymboree δραστηριότητες για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Gymboree Play and Music Αλ. Παπαναστασίου 62- Λάρισα 3ος όροφος- στο κτίριο του κεντρικού ταχυδρομείου


Χρειάζεστε συνταγή για τους ωραιότερους κουραμπιέδες; Αν ναι, ελάτε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12 στο Παυσίλυπο για να μάθετε από την μάγισσα Τσαπατσούλα πως να φτιάχνετε κουραμπιέδες που πετούν.
Η συγγραφέας Χαρά Κατσαρή, οι εκδόσεις Διάπλαση, το βιβλιοπωλείο Παιδεία και οι Παιδικές Βιβλιοθήκες ΔΟΠΑΚ του Δήμου Καρδίτσας, σας καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου 'Η μάγισσα Τσαπατσούλα και οι καλικάντζαροι'. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει κι ο Βαγγέλης Περρής
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ Ηρώων Πολυτεχνείου 6-8, Καρδίτσα ΤΗΛ 2441042182

ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 76
10680 Αθήνα
Τηλ: 210 3808455, 210 3808445
email info@diaplasibooks.gr
website: www.diaplasibooks.gr

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»



Νοέμβριος 2013
Για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα ο Νοέμβριος ήταν ένας μήνας με σημαντικά γεγονότα σε πολλά επίπεδα.  Περιηγηθείτε στις σελίδες μας, ενημερωθείτε και ζήστε ό,τι καθημερινά βιώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Και αυτά τα Χριστούγεννα «αν ενωθούμε όλοι, θα τα καταφέρουμε»!
Aυτά τα Χριστούγεννα συνεχίζουμε να αγκαλιάζουμε με αγάπη 310 παιδικά χαμόγελα που μεγαλώνουν στα 13 σπίτια μας, τα οποία λειτουργούν χάρη στη δική σας στήριξη! Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις παιδιά αλλά ας θυμηθούμε τα λόγια του μικρού μας ιδρυτή Ανδρέα Γιαννόπουλου «αν ενωθούμε όλοι, θα τα καταφέρουμε» και ας στηρίξουμε όλοι τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη! 
Δείτε πως μπορείτε να μας στηρίξετε εδώ.


Χριστουγεννιάτικα bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζει και αυτά τα Χριστούγεννα να γεμίζει ολόκληρη την Ελλάδα με τα Χριστουγεννιάτικα Bazaars που διοργανώνει, για να μπορέσει να συνεχίσει να στηρίζει τα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους που βρίσκονται σε ανάγκη.  
Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, φέτος τα Χριστούγεννα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, που διαχρονικά στηρίζουν τον Οργανισμό, να επισκεφθούν τα  Χριστουγεννιάτικα Bazaars που διοργανώνει σε ολόκληρη την Ελλάδα για να χαρίσουμε όλοι μαζί απλόχερα χαμόγελα. Γιορτινές κατασκευές, δώρα και Χριστουγεννιάτικα είδη που δημιούργησαν εργαζόμενοι και εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του Οργανισμού επιβεβαιώνοντας πως η αγάπη για τα παιδιά και η φροντίδα τους αποτελεί τη μεγαλύτερη δημιουργική δύναμη.
Δείτε όλα μας τα Χριστουγεννιάτικα Bazaars εδώ.
Εάν δε βρεθείτε σε κάποιο από τα Χριστουγεννιάτικα Bazaars, μπορείτε να βρείτε όλα μας  τα χριστουγεννιάτικα είδη στο e-shop μας ή να επικοινωνήσετε στο 211-7709980 και 210-7647760


Προτάσεις εταιρικών δώρων από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Και φέτος, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δίνει τη δυνατότητα στις εταιρίες που το επιθυμούν, να τυπώσουν τις γιορτινές ευχές τους σε χριστουγεννιάτικες κάρτες του Οργανισμού ή να χαράξουν την επωνυμία τους σε χριστουγεννιάτικα δεντράκια από χρωματιστό Plexiglas.

Για περισσότερες επιλογές χριστουγεννιάτικων καρτών και εταιρικών δώρων επισκεφτείτε το e-shop μας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 211-8008450.Επίσης, υπάρχει και η δυνατότητα παραγγελίας ηλεκτρονικών καρτών (
e-cards) για όσες εταιρίες θέλουν να στείλουν ηλεκτρονικά τις γιορτινές ευχές τους, στηρίζοντας το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού μας.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 211-8008450 ή στο eshop@hamogelo.gr


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειες που στηρίζει καθημερινά!
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» για μια ακόμα χρονιά, κινητοποιεί πολίτες και φορείς, προκειμένου να συσπειρωθεί το σύνολο της κοινωνίας και να συγκεντρωθούν όσο το δυνατό περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά, ενόψει Χριστουγέννων, αλλά και όλο το χρόνο, αφού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι δίπλα στα παιδιά 365 μέρες το χρόνο κι όχι μόνο τις γιορτές.
Η πανελλαδική συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης είναι μια πρωτοβουλία του Οργανισμού, που καλεί όλους να τη στηρίξουν, δεδομένου ότι ο αριθμός των οικογενειών που δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τα στοιχειώδη για τα παιδιά τους, αυξάνεται δραματικά.
Τα ράφια στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πανελλαδικά, έχουν πλέον αδειάσει, ως συνέπεια των δυσμενών οικονομικών συνθηκών που αντιμετωπίζουν τόσο οι πολίτες όσο και οι εταιρίες στη χώρα μας.
Φέτος τα Χριστούγεννα, ας προσφέρει ο καθένας ότι μπορεί και ας χαρίσουμε χαμόγελα σε χιλιάδες παιδιά!
Αναλυτικά, η λίστα με τα είδη και τα σημεία συγκέντρωσης εδώ.


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοίνωσε αύξηση 62% των καταγγελιών
σοβαρών περιστατικών κακοποίησης παιδιών, που δέχτηκε
στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056, σε σχέση με το 2012!
ΜΜε την ευκαιρία της 19ης Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έδωσε, για ακόμα μια χρονιά, ηχηρό μήνυμα ενάντια στο φαινόμενο αυτό, με την υποστήριξη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.
Πραγματοποιήθηκε ένας συμβολικός περίπατος και στη συνέχεια ακολούθησε η Συνέντευξη Τύπου στο αμφιθέατρο «Οδυσσέας Ελύτης» του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, όπου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοίνωσε τα στατιστικά στοιχεία που χειρίστηκε η Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056, για το διάστημα 1/1/2013 – 31/10/2013.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

 
Η Πρόεδρος της Ιταλικής Βουλής των Αντιπροσώπων Λάουρα Μπολντρίνι επισκέφτηκε «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Τα παιδιά και οι οικογένειες που έχουν ανάγκη τέθηκαν στο επίκεντρο της επίσκεψης της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων της Ιταλίας.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά στην Ελλάδα και οι αυξανόμενες ανάγκες στήριξης της οικογένειας εν μέσω της οικονομικής κρίσης τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε η Πρόεδρος της Ιταλικής Βουλής των Αντιπροσώπων Λάουρα Μπολντρίνι με την ομάδα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εξέτασε 425 παιδιά
στην Καστοριά, στην Πελασγία και στη Στυλίδα!
Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» βρέθηκε στην Καστοριά από τις 29 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου πραγματοποιώντας προληπτικές ιατρικές εξετάσεις σε 224 παιδιά. Στη συνέχεια, επισκέφτηκε το Δήμο Στυλίδας από τις 11 έως τις 16 Νοεμβρίου όπου και εξέτασε 201 παιδιά.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υλοποιεί προγράμματα Προληπτικής Ιατρικής από το 2002, όπου έως και το 2012 έχουν συνολικά εξεταστεί 23.852 παιδιά σε όλη τη χώρα.
Από τις αρχές του 2013 μέχρι και σήμερα, 13.843 παιδιά εξετάστηκαν στην Κρήτη, την Εύβοια, τα Κύθηρα, το Μαρούσι, τη Δράμα, την Κέρκυρα, τον καταυλισμό ΚΙΑΦΑ, το Ίλιον, την Αμοργό, τη Φλώρινα, τα Άγραφα, την Κεφαλονιά, τη Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες, τη Δράμα, τα Δωδεκάνησα, την Καστοριά και τη Στυλίδα!
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
   

UNBOX FESTIVAL 2013 | VIRAL VIDEO | "ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟY UNBOX"

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013, The Hub Events (Aλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα)
Συντελεστές αλλά και φίλοι του 1ου UNBOX Festival και της Tandem συγκεντρώθηκαν στο παντοπωλείο-καφέ Lacandona για να μιλήσουν, να εκφράσουν και να θυμίσουν ότι... Όλοι είμαστε διαφορετικοί, όλοι είμαστε ίσοι.
Όσοι παρευρέθηκαν εκεί εκφράστηκαν μέσα από εικόνες και μίλησαν ανοιχτά για ιδέες που δεν ακούγονται συχνά. Επίσης, καθένας με τον δικό του τρόπο έδειξε τον διαφορετικό εαυτό του... Εκείνο το πρωί του Σαββάτου, η παρέα μας μεγάλωνε διαρκώς και στην κάμερα του 1ου UNBOX Festival έκλεισαν το μάτι οι εξής:
Η Στέλλα Κυρίμη (Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Vellios School of Art) μαζί με πέντε σπουδαστές (από τα τμήματα Graphic Design & Ιnterior Design ) τον Λευτέρη, την Τόνια, την Χριστίνα, τον Βασίλη και τον Θοδωρή.
Useful Info: Στο πλαίσιο του προγράμματος του Φεστιβάλ διοργανώνεται εικαστική έκθεση με θέμα την διαφορετικότητα από τους σπουδαστές του Vellios School of Art.
Ο  Γιώργος Μουζής (Διευθυντής Επικοινωνίας και Μarketing) της SAE Technology Group  Athens.
Useful Info: Οι σπουδαστές της SAE ανέλαβαν, υλοποίησαν και θα παρουσιάσουν ένα διαφορετικό video project με θέμα την διαφορετικότητα.
H Ρενέ Γκάτση που συμμετέχει στο Φεστιβάλ με την προβολή της βραβευμένης μικρού μήκους ταινίας της DROP IT.
Δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εθελοντές και τα μέλη της Tandem και της Ομάδας Ευαισθητοποίησης, οι διοργανωτές δηλαδή του 1ου UNBOX Festival, όπως η Βαρβάρα, ο Σιγκούρ, η Βάσω, η Ηλιάνα, ο Παναγιώτης και ο Ραφαήλ.
Useful Info: H ομάδα ευαισθητοποίησης της Tandem θα βρίσκεται στο Φεστιβάλ και μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα εκπαιδεύει, θα ενημερώνει και θα μεταφέρει την αξία του να είσαι διαφορετικός.
Δίνουμε ραντεβού το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013, στο 1ο UNBOX FESTIVAL στο The Hub Events (Aλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα). Σας περιμένουμε όλους εκεί! Να στηρίξουμε τις ομάδες από παιδιά και ενήλικες με αναπηρία  που υποστηρίζει η Tandem και όλοι μαζί να ενισχύσουμε την διαφορετικότητα!
Πληροφορίες για το Φεστιβάλ στο: www.unboxfestival.gr hashtag:#diaforetikos
Ακολουθεί το link από το viral video.
https://www.youtube.com/watch?v=iXLidKf62p4
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013
Ώρα έναρξης 11.00 π.μ. - Ώρα λήξης 12.30 π.μ.
The Hub Events (http://www.thehubevents.gr/) | Αλκμήνης 5 Κ. Πετράλωνα
UNBOX Festival |  http://www.unboxfestival.gr/
Art work | Creative direction: gravitas
Οργάνωση | Συντονισμός | Καλλιτεχνική Διεύθυνση: meandyou adv.
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Tandem
Official Website | www.tandemngo.gr
Like Tandem on Facebook | www.facebook.com/TandemNGO
Follow Tandem on Twitter | www.twitter.com/TandemNGO

Ο Αμερικάνος του Α. Παπαδιαμάντη Θέατρο Αυλαία

Logo Avlaia.jpg
Δελτίο τύπου
του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη
Τέσσερα χρόνια,  250 παραστάσεις, 30.000 θεατές,
25 πόλεις σε όλη την Ελλάδα
Για 5 μόνο παραστάσεις
Θέατρο Αυλαία, Θεσσαλονίκη
Amerikanos3w.jpg
11-15 Δεκεμβρίου 2013
Τετάρτη-Σαββατο 21:00, Κυριακή 20:00
Εισιτήρια: 15 ευρώ, 10¤ μειωμένο
Video trailer
Η εταιρεία θεάτρου «Ηθικόν Ακμαιότατον» μετά από τέσσερα χρόνια μεγάλης επιτυχίας του δραματοποιημένου διηγήματος «Ο Αμερικάνος» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, παρουσιάζει την παράσταση στο Θέατρο Αυλαία, μόνο για 5 παραστάσεις την περίοδο 11-15 Δεκεμβρίου 2013.
Στον «Αμερικάνο», που ξεκίνησε να ζωντανεύει επί σκηνής τον Δεκέμβριο του 2009 , ο Θανάσης Σαράντος ως αφηγητής, ερμηνεύει μια περσόνα του Παπαδιαμάντη, κρυφοκοιτάζει τη δράση και μεταμορφώνεται σε όλα τα πρόσωπα που αφηγείται, με τη συνδρομή της μουσικής και των ήχων από τον συνθέτη Λάμπρο Πηγούνη που ερμηνεύεται ζωντανά.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερη θεατρική διασκευή του ομώνυμου κλασσικού διηγήματος του Σκιαθίτη συγγραφέα για έναν ηθοποιό και έναν μουσικό, που υπενθυμίζει τις διαστάσεις που μπορεί να πάρει η ανθρώπινη μοναξιά και η «αθεράπευτη» καχυποψία απέναντι σε οτιδήποτε άγνωστο ή φαινομενικά «ξένο». Ο ήρωας είναι «ξένος μέσα στον κόσμο του». Φυσικά, δεν είναι ούτε ξένος ούτε Αμερικάνος.
Ο «Αμερικάνος» είναι ένας Έλληνας μετανάστης, που ύστερα από 25 χρόνια επιστρέφει στο νησί του και δεν τον αναγνωρίζει κανένας. Περιπλανάται μόνος στην αποβάθρα του λιμανιού και τριγυρνά στα σοκάκια της μικρής συνοικίας και στα χαλάσματα του πατρικού σπιτιού του. Το μόνο που τον κάνει να συνεχίζει να ελπίζει είναι ο έρωτας:  η ελπίδα ότι η αγαπημένη του ίσως είναι ακόμα εκεί και τον περιμένει. Ακριβώς όπως ο Οδυσσέας, που γύρισε για να ξαναβρεί τη χαμένη του Ιθάκη στα μάτια της πιστής του Πηνελόπης.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία-Ερμηνεία : Θανάσης Σαράντος
Μουσική σύνθεση : Λάμπρος Πηγούνης
Μουσικός επί σκηνής : Γιώργος Τζιαφέττας
Σκηνική Επιμέλεια : Λίνα Μότσιου
Βοηθός σκηνοθέτη : Δημήτρης Κερεστεντζής
Φωτογραφίες : Μαριλένα Σταφυλίδου, Γεράσιμος Νεόφυτος
Παραγωγή: Εταιρεία Θεάτρου «Ηθικόν Ακμαιότατον»
Διάρκεια παράστασης : 65 λεπτά
Σύνδεσμοι:
11-15 Δεκεμβρίου 2013
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: Τετάρτη-Σαββατο 21:00, Κυριακή 20:00
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : Κανονικό 15¤, Μειωμένο 10¤                                                                                                                      
ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ
Κτίριο ΧΑΝΘ, πλευρά Τσιμισκή, τηλ: 2310237700
Γραμματεία-Δημόσιες Σχέσεις: Αγγελίνα Σοφιανοπούλου, Τηλ. 6973512863
Email: info@avlaiatheatre.gr Site: www.avlaiatheatre.gr

"Επανάσταση στον νου: Η δημιουργία της ψυχανάλυσης" του George Makari από τις εκδόσεις Gema

Εμφάνιση epanastasi-ston-nou_exofyllo.jpg
George Makari
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΝΟΥ:
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗΣ

Μετάφραση: Ελένη Αστερίου
Σελ.: 834, τιμή: 32 ευρώ (με το ΦΠΑ)
ISBN: 978-960-6893-23-0
ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEMA

Καινοτόμο, προϊόν βαθιάς γνώσης, συναρπαστικό, το Επανάσταση στον νου: Η δημιουργία της ψυχανάλυσης του Makari προχωρά πέρα από τον μύθο και την πολεμική και μας παρουσιάζει την ιστορία εvόs από τα πιο αμφιλεγόμενα και σημαντικότερα πνευματικά εγχειρήματα του 20ού αιώνα. Σε αυτή την αριστοτεχνική ιστορία ο George Makari δείχνει πως διαμορφώθηκε ένας νέος τρόπος σκέψης για την εσωτερική ζωή του ανθρώπου και πως κέρδισε υποστηρικτές οι οποίοι διέδωσαν αυτό το ρεύ­μα σκέψης σε όλη τη Δύση. Αφηγούμενος αυτή την ιστορία, ο Makari παρουσιάζει στον αναγνώστη σαγηνευτικούς ανθρώπους, πολλοί από τους οποίους είτε ήταν παραγνωρισμένοι είτε είχαν ξεχαστεί εδώ και καιρό.
Το πνευματώδες, γοητευτικό και ριζοσπαστικό έργο του Makari Επανάσταση στον νου: Η δημιουργία της ψυχανάλυσης είναι το πρώτο που αναλύει πλήρως τον τρόπο με τον οποίο δημιουργήθηκε η ψυχανάλυση.
Προλογίζει ο Ακαδημαϊκός και Ομότιμος Καθηγητής Ψυχιατρικής Κώστας Στεφανής.
Ο George Makari είναι διευθυντής του Ινστιτούτου για την Ιστορία της Ψυχανάλυσής του Πανεπιστημίου Κορνέλ, αναπληρωτής καθηγητής Ψυχιατρικής στην Ιατρική Σχολή Γουέιλ, έκτακτος αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ροκφέλερ και μέλος του Ψυχαναλυτικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Κολούμπια. Τα έργα του για την ιστορία της ψυχανάλυσής έχουν κερδίσει πολυάριθμα Βραβεία. Ζει στη Νέα Υόρκη.
«Ο Makari έγραψε στην ουσία την ιστορία του σύγχρονου νου». Paul Auster
«Εξαιρετική ιστορία... Αντί να γράψει μία ακόμη βιογραφία του Φρόυντ, ο Makari χαρτογραφεί το οικογενειακό δέντρο του Φρόυντ με όλα τα ακανθώδη κλαδιά του, τους μαθητές και τους διαφωνούντες του... Το Βι­βλίο του Makari βάζει μια ευχάριστη τάξη σε μια μπερδεμένη ιστορία».
The New York Times Book Review
ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEMA: Σπευσίππου 1, 106 75 Αθήνα,
τηλ.: 210- 7258350, fax: 210- 7222072, e-mail: info@gemapublicatios.gr, www.gemapublications.gr

Οι ομορφότερες ορεινές λίμνες της Ευρώπης (φωτό)

Σκαρφαλωμένες σε εκατοντάδες μέτρα υψόμετρο, στολίζονται με μπόλικο χιόνι και μετατρέπονται σε καθρέφτες. Ανακαλύψτε τες.
limnesxioni.jpg

Νέος τίτλος: ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ, του Τζόναθαν Λέθεμ

Εμφάνιση LETHEM_OI_SKIES_TOU_BROOKLYN.jpg
Σας ενημερώνουμε ότι κυκλοφόρησε το βιβλίο ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ του Τζόναθαμ Λέθεμ. Το μυθιστόρημα αυτό είναι ένας αφάνταστα γοητευτικός, ευρηματικά περίεργος και απόλυτα καθηλωτικός φόρος τιμής στις κλασικές ιστορίες ντετέκτιβ, υπερβαίνοντας ταυτόχρονα τα όρια του είδους. Ένα σπουδαίο κοινωνικό μυθιστόρημα της εποχής μας.
«Ο Φίλιπ Μάρλοου θα κοκκίνιζε από την ντροπή του. Και θα του έβγαζε το καπέλο». Newsweek

Κακοί ντυθήκανε καλοί - Ρασούλης & Κατσιμίχα

5*Kατερίνη Ημιδιατροφή+Spa|2Ατομα+Παιδί(-50%)


    ¤226 από ¤455
    Έκπτωση : 50%
Χριστούγεννα στην Κατερίνη Πιερίας, στο 5 αστέρων Mediterranean Village! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 226¤ από 455¤ ( Έκπτωση 50%)! Την Παραμονή των Χριστουγέννων παρέχεται Ρεβεγιόν με Παραδοσιακά Εδέσματα και συνοδεία ζωντανής μουσικής! Προσφέρεται Welcome drink με παραδοσιακά γλυκά και ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο, ζωντανή μουσική καθημερινά στο Bar του Ξενοδοχείου, παιδότοπος υπό επίβλεψη και προβολή ταινιών για τους μικρούς μας φίλους! Ελεύθερη πρόσβαση στο κέντρο ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

¤226 
μόνο!  
  Αξία ¤455
  Έκπτωση 50%
  Κέρδος ¤229

Χριστούγεννα στην Κατερίνη Πιερίας, στο 5 αστέρων Mediterranean Village! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ),  σε δίκλινο δωμάτιο με 226¤ από 455¤ ( Έκπτωση 50%)! Την Παραμονή των Χριστουγέννων παρέχεται Ρεβεγιόν με Παραδοσιακά Εδέσματα και συνοδεία ζωντανής μουσικής! Προσφέρεται Welcome drink με παραδοσιακά γλυκά και ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο, ζωντανή μουσική καθημερινά στο Bar του Ξενοδοχείου, παιδότοπος υπό επίβλεψη και προβολή ταινιών για τους μικρούς μας φίλους! Ελεύθερη πρόσβαση στο κέντρο ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στη Λευκάδα με 269¤ από 540¤ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+Eορταστικό Gala+Spa σε Ξενοδοχείο 5*!
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στη Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη θάλασσα, με 269¤ από 540¤ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Ζωντανή Μουσική! Προσφέρεται Welcome drink στο Lounge Bar Scorpios, 1 Θεραπεία Προσώπου ή ένα Massage 25 λεπτών και ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου για κάθε ημέρα διαμονής! Παιδότοπος σε εσωτερικό χώρο και Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες πολυτέλειας στη Λευκάδα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στη Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη θάλασσα, με 269¤ από 540¤ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Ζωντανή Μουσική! Προσφέρεται Welcome drink στο Lounge Bar Scorpios, 1 Θεραπεία Προσώπου ή ένα Massage 25 λεπτών και ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου για κάθε ημέρα διαμονής! Παιδότοπος σε εσωτερικό χώρο και Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες πολυτέλειας στη Λευκάδα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Λίμνη Πλαστήρα με 299¤ από 598¤ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+Τζάκι+Eορταστικό Gala+Spa σε Ξενοδοχείο 4*!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Λίμνη Πλαστήρα, στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι, με 299¤ από 598¤ (Έκπτωση 50%)! Παραμονή των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων παρέχεται Εορταστικό Gala με μουσική! Προσφέρεται 1 ώρα Prive Sauna και Hamam με 2 Ποτήρια Κρασί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Λίμνη Πλαστήρα, στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι, με 299¤ από 598¤ (Έκπτωση 50%)! Παραμονή των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων παρέχεται Εορταστικό Gala με μουσική! Προσφέρεται 1 ώρα Prive Sauna και Hamam με 2 Ποτήρια Κρασί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Δράμα 95¤ από 190¤ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
95¤ από 190¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Δράμα στο Hotel Grand Chalet, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται 1 ώρα ελεύθερης χρήσης των Spa (Jacuzzi, Sauna, Hamam) για κάθε ημέρα διαμονής καθώς και Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
95¤ από 190¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Δράμα στο Hotel Grand Chalet, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται 1 ώρα ελεύθερης χρήσης των Spa (Jacuzzi, Sauna, Hamam) για κάθε ημέρα διαμονής καθώς και Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Νάουσα με 95¤ από 190¤ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
95¤ από 190¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Νάουσα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Vermion Hotel μέσα στο αιωνόβιο Πλατανόδασος και στις όχθες της Αράπιτσας! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε για 4 ημέρες την φυσική ομορφιά του τόπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
95¤ από 190¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Νάουσα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Vermion Hotel μέσα στο αιωνόβιο Πλατανόδασος και στις όχθες της Αράπιτσας! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε για 4 ημέρες την φυσική ομορφιά του τόπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καρπενήσι με 159¤ από 398¤ (-60%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε Ξενοδοχείο 5*!
159¤ από 398¤ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο Καρπενήσι στο 5 αστέρων AVARIS Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον δημοφιλή προορισμό!
159¤ από 398¤ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο Καρπενήσι στο 5 αστέρων AVARIS Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον δημοφιλή προορισμό!
Όλυμπος με 89¤ από 180¤ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Mini Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό!
89¤ από 180¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στον Όλυμπο, σε Mini Σουίτα με Τζάκι και Πλούσιο Πρωινό στο Ξενώνα Δημάτη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε για 3 γεμάτες ημέρες την ¶γρια Ομορφιά των κορφών του Ολύμπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
89¤ από 180¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στον Όλυμπο, σε Mini Σουίτα με Τζάκι και Πλούσιο Πρωινό στο Ξενώνα Δημάτη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε για 3 γεμάτες ημέρες την ¶γρια Ομορφιά των κορφών του Ολύμπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Τσαγκαράδα Πηλίου με 149¤ από 300¤ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα 45 τ.μ. με Tζάκι και Ημιδιατροφή!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών στο Πήλιο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα 45 τ.μ. με Tζάκι στο Συγκρότημα Nymfes! Προσφέρεται ένα καραφάκι ντόπιο Τσίπουρο και Φρούτα για καλωσόρισμα και Καφές και Τσάι καθ' όλη την διάρκεια της διαμονής! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της αίθουσας Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του home cinema και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 ημέρες στην γραφική Τσαγκαράδα Πηλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών στο Πήλιο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα 45 τ.μ. με Tζάκι στο Συγκρότημα Nymfes! Προσφέρεται ένα καραφάκι ντόπιο Τσίπουρο και Φρούτα για καλωσόρισμα και Καφές και Τσάι καθ' όλη την διάρκεια της διαμονής! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της αίθουσας Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του home cinema και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 ημέρες στην γραφική Τσαγκαράδα Πηλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στη Ζάκυνθο με 80¤ από 240¤ (-67%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ!
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στη Ζάκυνθο, στο Strada Marina Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 4 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 80¤ από 240¤ ( Έκπτωση 67%)! Απολαύστε 4 εορταστικές ημέρες με φόντο την ομορφιά του Ιονίου!
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στη Ζάκυνθο, στο Strada Marina Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 4 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 80¤ από 240¤ ( Έκπτωση 67%)! Απολαύστε 4 εορταστικές ημέρες με φόντο την ομορφιά του Ιονίου!
Δελφοί με 149¤ από 300¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 10 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 4 αστέρων Amalia Hotel Delphi  με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα! Παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 10 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 4 αστέρων Amalia Hotel Delphi με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα! Παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες!
Λίμνη Πλαστήρα με 98¤ από 196¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Superior Full Lake View Room με Τζάκι και Πρωινό!
98¤ από 196¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε Superior Full Lake View Room με Τζάκι και Πρωινό, στο Υψίβατον Mountain Resort! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες με φόντο το τοπίο της λίμνης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
98¤ από 196¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε Superior Full Lake View Room με Τζάκι και Πρωινό, στο Υψίβατον Mountain Resort! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες με φόντο το τοπίο της λίμνης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Βόλος με 189¤ από 380¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά με Ημιδιατροφή σε 4* Ξενοδοχείο!
189¤ από 380¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Volos Palace Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό με ποτά και αναψυκτικά) σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα, στον Βόλο! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
189¤ από 380¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Volos Palace Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό με ποτά και αναψυκτικά) σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα, στον Βόλο! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Αριδαία με 89¤ από 180¤ (-51%) για 3 Hμέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ, Χαμάμ και Πρωινό μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ!
89¤ από 180¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό στην Αριδαία μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ, στο Lidra Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 20:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
89¤ από 180¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό στην Αριδαία μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ, στο Lidra Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 20:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Mάνη με 109¤ από 220¤ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στην Αρεόπολη της Μάνης, στο ITILO Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 109¤ από 220¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται  Τσίπουρο και μια Πιατέλα με Tυριά για καλωσόρισμα!  Παρέχεται Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στην Αρεόπολη της Μάνης, στο ITILO Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 109¤ από 220¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Τσίπουρο και μια Πιατέλα με Tυριά για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ναύπλιο με 108¤ από 245¤ (-56%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ!
108¤ από 245¤ ( Έκπτωση 56%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα, μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ στο Alexandros Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και μια πιατέλα με τυριά και αλλαντικά για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
108¤ από 245¤ ( Έκπτωση 56%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα, μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ στο Alexandros Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και μια πιατέλα με τυριά και αλλαντικά για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!