Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

UNBOX FESTIVAL 2013 | VIRAL VIDEO | "ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟY UNBOX"

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013, The Hub Events (Aλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα)
Συντελεστές αλλά και φίλοι του 1ου UNBOX Festival και της Tandem συγκεντρώθηκαν στο παντοπωλείο-καφέ Lacandona για να μιλήσουν, να εκφράσουν και να θυμίσουν ότι... Όλοι είμαστε διαφορετικοί, όλοι είμαστε ίσοι.
Όσοι παρευρέθηκαν εκεί εκφράστηκαν μέσα από εικόνες και μίλησαν ανοιχτά για ιδέες που δεν ακούγονται συχνά. Επίσης, καθένας με τον δικό του τρόπο έδειξε τον διαφορετικό εαυτό του... Εκείνο το πρωί του Σαββάτου, η παρέα μας μεγάλωνε διαρκώς και στην κάμερα του 1ου UNBOX Festival έκλεισαν το μάτι οι εξής:
Η Στέλλα Κυρίμη (Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Vellios School of Art) μαζί με πέντε σπουδαστές (από τα τμήματα Graphic Design & Ιnterior Design ) τον Λευτέρη, την Τόνια, την Χριστίνα, τον Βασίλη και τον Θοδωρή.
Useful Info: Στο πλαίσιο του προγράμματος του Φεστιβάλ διοργανώνεται εικαστική έκθεση με θέμα την διαφορετικότητα από τους σπουδαστές του Vellios School of Art.
Ο  Γιώργος Μουζής (Διευθυντής Επικοινωνίας και Μarketing) της SAE Technology Group  Athens.
Useful Info: Οι σπουδαστές της SAE ανέλαβαν, υλοποίησαν και θα παρουσιάσουν ένα διαφορετικό video project με θέμα την διαφορετικότητα.
H Ρενέ Γκάτση που συμμετέχει στο Φεστιβάλ με την προβολή της βραβευμένης μικρού μήκους ταινίας της DROP IT.
Δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εθελοντές και τα μέλη της Tandem και της Ομάδας Ευαισθητοποίησης, οι διοργανωτές δηλαδή του 1ου UNBOX Festival, όπως η Βαρβάρα, ο Σιγκούρ, η Βάσω, η Ηλιάνα, ο Παναγιώτης και ο Ραφαήλ.
Useful Info: H ομάδα ευαισθητοποίησης της Tandem θα βρίσκεται στο Φεστιβάλ και μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα εκπαιδεύει, θα ενημερώνει και θα μεταφέρει την αξία του να είσαι διαφορετικός.
Δίνουμε ραντεβού το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013, στο 1ο UNBOX FESTIVAL στο The Hub Events (Aλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα). Σας περιμένουμε όλους εκεί! Να στηρίξουμε τις ομάδες από παιδιά και ενήλικες με αναπηρία  που υποστηρίζει η Tandem και όλοι μαζί να ενισχύσουμε την διαφορετικότητα!
Πληροφορίες για το Φεστιβάλ στο: www.unboxfestival.gr hashtag:#diaforetikos
Ακολουθεί το link από το viral video.
https://www.youtube.com/watch?v=iXLidKf62p4
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013
Ώρα έναρξης 11.00 π.μ. - Ώρα λήξης 12.30 π.μ.
The Hub Events (http://www.thehubevents.gr/) | Αλκμήνης 5 Κ. Πετράλωνα
UNBOX Festival |  http://www.unboxfestival.gr/
Art work | Creative direction: gravitas
Οργάνωση | Συντονισμός | Καλλιτεχνική Διεύθυνση: meandyou adv.
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Tandem
Official Website | www.tandemngo.gr
Like Tandem on Facebook | www.facebook.com/TandemNGO
Follow Tandem on Twitter | www.twitter.com/TandemNGO