Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Δελτίο Τύπου: Σαν σήμερα ... πριν ένα χρόνο στις Σκουριές

http://soshalkidiki.wordpress.com/2013/10/21/%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1/

Σαν σήμερα … πριν ένα χρόνο, περισσότεροι από 2.500 άνθρωποι περπάτησαν 8 χιλιόμετρα μέσα στο δάσος του Κακάβου, σε μια πορεία φόρο τιμής στο βουνό που του ΄λαχε να γίνεται βορά των χρυσοθήρων. Την ανατριχιαστική σιωπή και την αρμονία της φύσης κατέστρεψε η στρατιά πάνοπλων αστυνομικών, που δεν αρκέστηκαν στην παραφωνία της παρουσίας τους μέσα στο δάσος. Εξαπέλυσαν απίστευτης βίας επίθεση στους διαδηλωτές, με ανθρωποκυνηγητό χιλιομέτρων, ξυλοδαρμούς, δακρυγόνα, χημικά, σπάζοντας τζάμια αυτοκινήτων και κόκαλα ανθρώπων. Με λύσσα που δεν δικαιολογείται με την κοινή λογική – και που σόκαρε ακόμη και κάποιους αστυνομικούς – οι άντρες των ΜΑΤ χτύπησαν ηλικιωμένους, κακοποίησαν συλληφθέντες, κυνήγησαν αλλόφρονες τον κόσμο που οπισθοχωρούσε.
Μέχρι σήμερα καμία Ένορκη Διοικητική Εξέταση ή άλλη διοικητική πράξη, δεν έδωσε εξηγήσεις, δεν δικαιολόγησε την, απίστευτης έντασης, κρατική βία, δεν βρήκε κανέναν υπεύθυνο να λογοδοτήσει. Αντίθετα το Κράτος και η Δικαιοσύνη σέρνουν, σε ένα μήνα, στα δικαστήρια τους 14 διαδηλωτές που συνελήφθησαν εκείνη τη μέρα.
Από τότε κύλησε πολύ νερό στ΄αυλάκι. Η κρατική βία, τρομοκρατία, προπαγάνδα και αυθαιρεσία εντάθηκαν και ξεπέρασαν και την πιο αρρωστημένη φαντασία. Ταυτόχρονα όμως γιγαντώθηκε και το κίνημα. Αγκαλιάστηκε με αλληλεγγύη κι έστειλε το μήνυμά του και στο πιο απομακρυσμένο χωριό της χώρας.
Κι αυτό τρομάζει. Κυβερνητικοί και παπαγαλάκια προσπαθούν με νύχια και με δόντια να παρουσιάσουν το κίνημα της Χαλκιδικής σαν μια περίεργη και επικίνδυνη αρρώστια. Ένα απόστημα βίας και ανομίας που πρέπει να σπάσει. Υπάρχει όμως μια ερώτηση που σπάνια τίθεται, ίσως επειδή η απάντηση προκαλεί τρόμο. Αλλά κατά βάθος ο καθένας θα ήθελε να μάθει, από φόβο ή ελπίδα, εάν η “αρρώστια” αυτή είναι μεταδοτική.
Συντονιστικό Φορέων και Συλλόγων Σταγείρων-Ακάνθου ενάντια στην εξόρυξη χρυσού
Coordinating Committee of Associations of Stageira-Akanthos against gold mining
WEBSITE / ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ > https://soshalkidiki.wordpress.com/
FACEBOOK > https://www.facebook.com/Soshalkidiki
TWITTER > https://twitter.com/soshalkidiki
EMAIL > sintfor@gmail.com

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ


Δεν περνά μέρα, δεν περνά ώρα στη χώρα του ΠΟΤΕ που ο λαός να μη δέχεται και ένα νέο χτύπημα, ένα νέο σοκ.
Έχουμε πει πολλές φορές για την πολύπαθη υγεία και για τα παιχνίδια που παίζονται με τις ζωές του κοσμάκη με απώτερο σκοπό το ΚΕΡΔΟΣ .
Παιχνίδια για τα οποία (να το ξαναπούμε για να σταματήσουν να μας έχουν για ηλίθιους οι κυβερνώντες) ευθύνονται ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις των τελευταίων 40 ετών, γραμματείς, γιατροί, φαρισαίοι, από τον μεγαλύτερο μέχρι τον μικρότερο.
Και ενώ προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι «πολεμούν» για το καλό του τόπου, και ότι μπορούν να λύσουν προβλήματα, αυτοί το ΜΟΝΟ που κάνουν είναι να βοηθούν στο ολοκληρωτικό βούλιαγμα της χώρας!
Εδώ και πολύ καιρό ο καταχρεωμένος Ε.Ο.Π.Υ.Υ βάλλεται από κυβερνητικά πειράματα, κινήσεις αψυχολόγητες, σπασμωδικές, από ανθρώπους που ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, (κάποιοι είχαν, φαρμακοβιομηχανίες…) και τα πειράματα αυτά τα πληρώνουν, τα ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΥΝ οι ασφαλισμένοι και από εδώ και στο εξής θα τα πληρώνουν πολύ ακριβά, ενδεχομένως και με την ίδια τους τη ζωή.
Δεν πέρασαν ούτε 15 ώρες, και έσκασε και άλλη είδηση, κάτι το οποίο «ψηνόταν» από καιρό, και μπήκε πλέον σε εφαρμογή.
Ιδου άρθρο της Κυριακής από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
«ΕΟΠΥΥ
Από Δευτέρα αλλάζει η συμμετοχή των ασφαλισμένων στα φάρμακα
Αλλάζει από αύριο ο τρόπος υπολογισμού συμμετοχής στα φάρμακα των ασφαλισμένων του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), καθώς η διαφορά μεταξύ ασφαλιστικής και λιανικής τιμής θα επιβαρύνει εξ ολοκλήρου πλέον τον ασφαλισμένο.
Μέχρι σήμερα οι ασφαλισμένοι πλήρωναν δύο συμμετοχές εφόσον το σκεύασμα που επέλεγαν είχε τιμή υψηλότερη από την ασφαλιστική τιμή. Δηλαδή εάν η λιανική τιμή τού φαρμάκου ήταν ίδια µε την ασφαλιστική τιμή, τότε ο ασθενής πλήρωνε τη συμμετοχή του, που είναι 25%, εάν όμως επέλεγε ακριβότερο φάρμακο τότε πλήρωνε τη συμμετοχή του, 25% και επιπλέον το 50% της διαφοράς λιανικής και ασφαλιστικής και το υπόλοιπο 50% κατέβαλλε ο ΕΟΠΥΥ.
Από αύριο, όμως, σύμφωνα με υπουργική απόφαση, καταργείται η από κοινού συνεισφορά EOΠΥΥ- ασφαλισμένων της επιπλέον διαφοράς μεταξύ ασφαλιστικής και λιανικής τιμής των φαρμάκων και οι ασθενείς θα πρέπει να πληρώνουν από την τσέπη τους το 100% της διαφοράς. Από την απόφαση εξαιρούνται τα πρωτότυπα φάρμακα που δεν έχουν γενόσημο, καθώς ο ΕΟΠΥΥ σε αυτή την περίπτωση θα συνεχίσει να καταβάλλει το 50% της διαφοράς.
Την έντονη αντίδραση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών έχει προκαλέσει ο νέος τρόπος υπολογισμού της συμμετοχής στα φάρμακα, με τον ΙΣΑ να κάνει λόγο για ασθενείς δύο ταχυτήτων.
«Ουσιαστικά οδηγούμαστε στον διπλασιασμό της συμμετοχής του ασθενή σε πολλές κατηγορίες φαρμάκων που αφορούν στις παθήσεις με τη μεγαλύτερη συχνότητα. Πρόκειται για μία ακόμα δυσβάσταχτη και απαράδεκτη επιβάρυνση του ασθενή ο οποίος έχει φτάσει πλέον στα όρια των αντοχών του», υπογραμμίζει ο ΙΣΑ και προσθέτει ότι το μέτρο τίθεται σε εφαρμογή με μεγάλη προχειρότητα και χωρίς την επαρκή επεξεργασία.
«Ο ασθενής θα βρεθεί στο δίλημμα να επιλέξει είτε το φθηνό φάρμακο, είτε να πληρώσει από την τσέπη του το πρωτότυπο. Η αλλαγή της αγωγής μπροστά στον πάγκο του φαρμακείου εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους καθώς υπάρχει πιθανότητα να οδηγήσει σε απορρύθμιση της πάθησης», σημειώνει ο ΙΣΑ και επισημαίνει ότι κάθε πρόχειρη και απάνθρωπη πρόσθετη επιβάρυνση του ασθενή οδηγεί σε σοβαρούς κινδύνους για την Δημόσια Υγεία.»
Που είναι εδώ τα κομματόσκυλα, υποστηρικτές της παρδαλόχρωμης συμμαχίας να υπερασπιστούν τους επικίνδυνους που υποστηρίζουν;
Με το έτσι θέλω να πάρει ο κόσμος, ο άρρωστος ότι του σερβίρουν.
Και αποφασίζουν γι αυτό οι ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ, οι ΑΛΜΠΑΝΗΔΕΣ.
Στα παλαιοτερα των υποδημάτων τους τα λεγόμενα των γιατρών, και στα …. «απόκρυφα» τους οι ασθενείς, οι ασφαλισμένοι που ενώ δεν μπορούσαν να πληρώσουν την απλή συμμετοχή τους στην αγορά φαρμάκων τώρα, καλούνται να πληρώσουν το 100% της αξίας τους ΑΝ θέλουν να πάρουν τα σκευάσματα που τους έγραψε ο γιατρός και παίρνουν χρόνια, και όχι εκείνα που τους …. συνταγογραφησε ο υπουργός.
Αλλά τώρα, σιγά να μην ακούσουν τους γιατρούς, τον Ε.Ο.Φ, τους ειδικούς.
Οι ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ  είναι πιο «ειδικοί και από τους γιατρούς, και απ’ όλους.
Οι δε ασφαλισμένοι, είναι τα τζάμπα πειραματόζωα.
Δεν κοστίζουν ΤΙΠΟΤΑ, και από πάνω, πληρώνουν .

Βασίλης Τσούγκαρης

Ασκητική - Θέατρο Αυλαία

του ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ
ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ
foto_askitiki3.jpgΤο Θέατρο Αυλαία φιλοξενεί μια θεατρική εκδοχή της «Ασκητικής» του Νίκου Καζαντζάκη, σε μια επίκαιρη παράσταση για το διάστημα 21-29 Οκτωβρίου 2013. Το έργο μεταφέρεται επί σκηνής με τη μορφή θεατρικού μονολόγου από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Βασίλη Βασιλάκη. Η «Ασκητική» είναι ένα από τα πιο εμπνευσμένα και συμπαγή κείμενα της ελληνικής γλώσσας, πολυεπίπεδο και αποκαλυπτικό. Σε αυτό το “δοκίμιο-μανιφέστο”, ο Νίκος Καζαντζάκης καταθέτει τις οδύνες και τις ελπίδες του προσωπικού του αγώνα για την ανεύρεση και την κατανόηση του δικού του Θεού. 
Η «Ασκητική» δομήθηκε από το Βασίλη Βασιλάκη σαν ένα έργο υπό συνεχή αλλαγή, μεταλλασσόμενο κινησιολογικά και υφολογικά, κρατώντας όμως τους στέρεους πυρήνες λόγου και υποκριτικής. Ο φωτισμός μοναδικός «βοηθός» της παράστασης παραλλάσσεται ακολουθώντας τα σκαλοπάτια ερμηνείας του κειμένου. Η μάχη του ανθρώπου με τις δυνάμεις της υλικής, πνευματικής και ηθικής φθοράς και η ανάδειξη εκείνων των ικανοτήτων και αρετών του ανθρώπου που τον ωθούν να κοιτάζει ψηλά, να μάχεται, να δημιουργεί και να ελπίζει απελπισμένα.

Ο ηθοποιός Βασίλης Βασιλάκης, απόφοιτος της σχολής του Κάρολου Κουν και δραστήριος εργάτης του θεάτρου, έχει εδώ και αρκετά χρόνια αφοσιωθεί στην πολιτιστική δράση έξω από τη θεατρική αγορά της Αθήνας. Πρόκειται για δράση πολυεπίπεδη και πολυσχιδής που περιλαμβάνει διδασκαλία υποκριτικής στη θεατρική ομάδα της Αίγινας, παιδικό θέατρο, μαριονέτες. Η επίμονη αναμέτρησή του με το κείμενο του Ν. Καζαντζάκη από το Φεβρουάριο του 2010, τον ώθησε να το σχηματοποιήσει σε θεατρικό μονόλογο και να τον παρουσιάσει το καλοκαίρι του 2010, σε έναν εναλλακτικό αίθριο χώρο στην Αίγινα για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, αποκομίζοντας διθυραμβικές κριτικές.
Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Βασίλης Βασιλάκης
Eπιμέλεια σκηνικού θεατρικού χώρου: Μανόλης Παντελιδάκης
Ενδυματολόγος : Δανάη Καββαδία
Φωτισμοί: Βασίλης Βασιλάκης, Δημήτρης Παπαθανασίου
Φωτογραφίες:
Max Gyselinck
 
Ερμηνεύει ο Βασίλης Βασιλάκης
Ημέρες & ώρες Παραστάσεων
Δευτέρα-Σάββατο 21:00, Κυριακή 20:00
Τιμές εισητηρίων: Κανονικό 15€, Φοιτητικό-Ανέργων: 10€
ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ
Κτίριο ΧΑΝΘ, πλευρά Τσιμισκή, τηλ: 2310237700
Γραμματεία-Δημόσιες Σχέσεις: Αγγελίνα Σοφιανοπούλου, Τηλ. 6973512863
Email: info@avlaiatheatre.gr Site: www.avlaiatheatre.gr

Arts Bursaries announced

Arts Bursaries announced
for professional dancers, choreographers,
actors, directors, performing arts teachers

For application candidates should send 
biography 
with photo and a cover letter stating the Lab dates to physiktheater@gmail.com

Nearest meeting is taking place in
 Austria on 
December 14-21
  
https://www.facebook.com/iugte
https://www.facebook.com/artuniverseagency
Reviews by the
Lab
participants:
"I appreciate the process of the whole workshop, which was strictly planned and complex
 ...
"

"To work and spend time with so many performers from such different backgrounds, gives new knowledge and lots of inspiration
 ...
"
"This experience is one of the greatest rewards in my life. I have acquired so many connections with theater artists around the world
 ...
"
"The structure of the workshop is excellent. I would highly recommend this workshop to any artist interested in learning about Meyerhold’s Biomechanics, ensemble building, directing, physical scoring and vocal scoring in the rehearsal process and how to implement it in rehearsal
 ...
"
"I enjoyed the international collection of actors who also bring their expertise and talent to the workshop and share it generously with each other
 ...
"

"I have made lasting friendships and potential future creative partnerships
 ...
"

Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Ι.ΣΙΔΕΡΗΣ

Εκδοτικός Οίκος Ι. ΣΙΔΕΡΗΣ, έτος ιδρύσεως 1891
Τμήμα Πανεπιστημιακών και Περιοδικών Εκδόσεων
Σόλωνος 116, 106 81 ΑΘΗΝΑ
Τ: +30 210-3837303, S: www.isideris.gr

Αγαπητές-οί κυρίες-οι,
Ο εκδοτικός οίκος Ι. ΣΙΔΕΡΗΣ σάς ενημερώνει για τις νέες του εκδόσεις:
Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
Βασίλειος Μαρκεζίνης

Το βιβλίο πραγματεύεται με τρόπο ασυνήθιστο ορισμένες κεντρικές πτυχές της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας, καθώς και την επιρροή που αυτή έχει ασκήσει μέχρι σήμερα στην ανάπτυξη του θεάτρου, των εικαστικών τεχνών και της μουσικής της Ευρώπης. Τα αρχαία ελληνικά κείμενα τοποθετούνται από τον συγγραφέα στο ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιό τους, ενώ, παράλληλα, τα πρόσωπα των εξεταζόμενων δραμάτων προσεγγίζονται με τρόπο ψυχαναλυτικό, ώστε να αποκαλυφθεί πόσο βαθιά κατανοούσαν τους ανθρώπους οι δραματουργοί του 5ου αι. π.Χ. και να εξηγηθούν οι ανθρώπινες σχέσεις και οι αγώνες τους με σκοπό να καθυποτάξουν το συναίσθημα στη λογική. Στην αφήγησή του, ο συγγραφέας παρεμβάλλει φιλοσοφικούς (ανα)στοχασμούς και προσωπικές του εκτιμήσεις για τους συγγραφείς, τις τραγωδίες, τα δραματικά πρόσωπα και τα έργα τέχνης που εξετάζει στο βιβλίο, στηριζόμενος πάντα στη μακροχρόνια περιπατητική του σταδιοδρομία ως καθηγητής, νομικός, σύμβουλος επί γεωπολιτικών θεμάτων, ερασιτέχνης βιογράφος και ζωγράφος. Αναλύοντας το προσεκτικά επιλεγμένο πρωτότυπο υλικό του, προσπαθεί επίσης να αναδείξει την ομορφιά και τη λιτότητα των κλασικών κειμένων, τα οποία, τείνοντας πάντα προς την εκφραστική πυκνότητα, προσομοιάζουν περισσότερο με την αγγλική λόγια γραφή παρά με την πηγαία, αλλά ενίοτε υπερβολική, έκθεση συναισθημάτων που χαρακτηρίζει τον μεσογειακό κόσμο. Το κείμενο συνοδεύουν έγχρωμες εικόνες, οι οποίες παρουσιάζουν κυρίως σκηνές από τα θεατρικά έργα που αναλύονται στο βιβλίο.
Ο Καθηγητής Βασίλειος Μαρκεζίνης έχει διδάξει στα πανεπιστήμια του Καίμπριτζ, του Λονδίνου και της Οξφόρδης, καθώς και στα πανεπιστήμια Παρισίων I και II, Λέιντεν, Μονάχου, Σιένας, Ρώμης, Γάνδης, Κορνέλ (Νέα Υόρκη), Αν Άρμπορ (Μίσιγκαν), Αθηνών και Ώστεν (Τέξας). Είναι μέλος των εθνικών Ακαδημιών των Αθηνών, του Βελγίου, της Μεγάλης Βρετανίας, της Γαλλίας, της Ολλανδίας και της Ρώμης, καθώς και μέλος του Αμερικανικού Ινστιτούτου Δικαίου. Το 1997, διορίστηκε επίτιμος Queen’s Counsel (QC) από τη Βασίλισσα της Αγγλίας, η οποία, το 2005, τον έχρισε επίσης Ιππότη «για τις εξαίρετες υπηρεσίες του στις διεθνείς νομικές σχέσεις». Έχει ακόμη τιμηθεί με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος της Αξίας της Γαλλίας και της Ιταλίας, ενώ του έχουν επίσης απονεμηθεί τα διάσημα του Ανώτερου Ταξιάρχη του Τάγματος της Αξίας της Γερμανίας, του Ταξιάρχη της Λεγεώνας της Τιμής της Γαλλίας, καθώς και του Ταξιάρχη του Τάγματος της Τιμής της Ελλάδας. Μέχρι σήμερα, έχει γράψει σαράντα δύο βιβλία στους τομείς του Δικαίου, της Γεωπολιτικής, της Τέχνης και της Ψυχοβιογραφίας, πολλά από τα οποία έχουν μεταφραστεί στα Γαλλικά, τα Γερμανικά, τα Ιταλικά, τα Ελληνικά και τα Κινεζικά.
http://www.isideris.gr/store/printed/products/isbn978-960-08-0635-9
KARL MARX
αλλοτρίωση, εκμετάλλευση και φετιχισμός του εμπορεύματος

Η Σειρά «Ιδεογραφίες/Στοχαστές για τον 21ο αιώνα» παρουσιάζει διανοητές και ιδέες της νεοτερικότητας και των σύγχρονων ρευμάτων σκέψης μέσα από μία ερμηνευτική προσέγγιση στην οποία δεσπόζει ο αναστοχασμός. Κείμενα και συγκείμενα μελετώνται σύμφωνα με τις αρχές της διακειμενικότητας και της δημιουργικής γραφής, με φόντο τα επιτακτικά αιτήματα της νέας εποχής και με σκοπό να ανασυρθούν στο φως οι λανθάνουσες δυνατότητες της επινόησης.
Ο Karl Marx απορρίπτει ριζοσπαστικά και συγχρόνως αναζωογονεί δημιουργικά την κοινωνική και πολιτική σκέψη της νεοτερικότητας. Η υλιστική αντίληψη της ιστορίας παραμένει ένα αξιόπιστο επιστημονικό και αισθητικό εργαλείο για τη χειραφεσιακή προσέγγιση του καπιταλισμού. Μολονότι ο ίδιος και το έργο του ανασκολοπίστηκαν από τα σταλινικά φαντάσματα τίποτε πια δεν μπορεί να αμαυρώσει την πολιτισμική και πνευματική αίγλη τους.
Ο Σπύρος Μακρής είναι Λέκτορας Πολιτικής Επιστήμης στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Πρόσφατα βιβλία του:Niccolò Machiavelli. Virtù και Ερμηνευτικά Κάτοπτρα (Αθήνα:Ι. Σιδέρης, 2008)· Για μία Ριζοσπαστική Δημοκρατία. Συνταγματισμός, Πολίτευμα και Πολιτική στο έργο του Δημήτρη Θ. Τσάτσου (Αθήνα:Παπαζήση, 2009)· Hegemonism. American Foreign Policy and International Society (Bruxelles:Bruylant, 2010)· Ιστοριογραφία και Πολιτική Φιλοσοφία των Διεθνών Σχέσεων στην Ελλάδα. Η μεταθεωρητική συζήτηση (Αθήνα-Κομοτηνή:Αντ. Ν. Σάκκουλα, 2013) και Karl Popper. Διαψευσιμότητα, Ιστορικισμός και Ανοιχτή Κοινωνία (Αθήνα:Ι. Σιδέρης, 2013).
http://www.isideris.gr/store/printed/products/isbn978-960-08-0638-0

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ, του Τάσου Γουδέλη | 22/10/2013 | POLIS ART Café

GOUDELIS_22_10_2013_72.jpg
Οι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ και το Polis Art Café σας προσκαλούν
στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Τάσου Γουδέλη
ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ
την Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, στις 8:00 μ.μ., στο Polis Art Café
(Πεσμαζόγλου 5 & Πανεπιστημίου)
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Γιώργος Αριστηνός, πεζογράφος-δοκιμιογράφος.
Αποσπάσματα θα διαβάσει ο Αχιλλέας Κυριακίδης, πεζογράφος-μεταφραστής.

ΗΤΑΝ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΑΖΑΝ ΦΕΤΑ


Στη χώρα του ΠΟΤΕ, μια χώρα ενός άλλου, μακρινού πλανήτη  όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, μια χώρα η οποία ξαφνικά (κατά ομολογία των φυλάρχων της) βρέθηκε σε «τροχιά ανάπτυξης», μια χώρα όπου ο λαός της ευημερεί (πάντα κατά τα λεγόμενα των φυλάρχων της) και δεν του λείπει τίποτα, έχει δηλαδή τα πάντα όπως εργασία, υγεία, ζέστη το χειμώνα (αν και ο χειμώνας είναι σπάνιο φαινόμενο στο γαλαξία που βρίσκεται η χώρα αυτή) και άλλα πολλά ευχάριστα (πάντα κατά τα λεγόμενα των φυλάρχων της μην ξεχνιόμαστε κιόλας) μια ωραία πρωία οι πολιτικοί της, ο φύλαρχος δηλαδή η οι φύλαρχοι (είναι τόσο μπερδεμένο το κυβερνητικό της καθεστώς που άκρη δεν βγαίνει γιατί στην κυβέρνηση λαλουν πολλοί κοκοροι) αποφάσισε να αλλάξει τακτική απέναντι στα … αφεντικά του και να «σκληρύνει» τη στάση την κυβερνητική, να τους δείξει δηλαδή ότι και καλά η χώρα του ΔΕΝ δέχεται χωρίς διαπραγμάτευση τους όποιους «όρους» ακόμα και αν προέρχονται εκείνοι από τα αφεντικά.
Από εκείνους που πληρώνουν δηλαδή πέντε, και παίρνουν πίσω χίλια.
Και θαύμασαν, και χειροκρότησαν οι ιθαγενείς την «σκληρή» κυβέρνηση τους, ενώ τα αφεντικά της χώρας, έγιναν «λιώμα» από την σκληρή στάση της …… σκληρής κυβέρνησης.
Αυτό ήταν.
Από εδώ και στο εξής, το σήμα «κατατεθέν» όλης της κυβέρνησης θα ήταν η «σκληράδα», κάτι όπως το σήμα κατατεθέν δηλαδή της… ΦΕΤΑΣ.
Σκληρή στάση, σκληρές διαπραγματεύσεις (πω πω σκληράδα και κακό) και σκληρό «πέρασμα» των όρων και εκβιασμών των αφεντικών της χώρας οι οποίοι όπως είπαμε και στο παρελθόν ζουν έξω από τη χώρα αυτή, αλλά από παλιά την έχουν βάλει στο μάτι για τον πλούτο της.
Αλλά!!!!!!!!
Βρήκαν να τα κάνουν!
Με το που τόλμησαν να θέσουν όρους, να προβάλλουν απαιτήσεις, βγήκε ατάκα και επί τόπου η σκληρή κυβέρνηση, και τους έκανε τα μούτρα κρέας.
Αυτό από την πρώτη στιγμή, ανεπίσημα (στη χώρα του ΠΟΤΕ έχει επίσημη και ανεπίσημη σκληράδα όπως μαλακή και σκληρή φέτα) και ΤΩΡΑ πια ΚΑΙ επίσημα.
Βέβαια, δεν καταλαβαίνω ρε παιδια προς ΤΙ η τόση «σκληράδα»;
Όπως μαθαίνουμε, στη χώρα του ΠΟΤΕ τα ΠΑΝΤΑ έχουν διαλυθεί και ξεπουληθεί, ενώ κάποιες κακές γλώσσες μιλούν για φτώχεια και εξαθλίωση των ιθαγενών οι οποίοι (όπως λεν οι κακές γλώσσες πάντα ε!) μετρούν όπως οι ετοιμοθάνατοι στην εντατική ώρες !
Αφού λοιπόν (πάντα κατά τις κακές γλώσσες) ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, αφού δεν υπάρχει καμία ελπίδα σωτηρίας, προς ΤΙ η «σκληρή» στάση απέναντι στα αφεντικά;
Μήπως (κατά τις κακές γλώσσες) περίσσεψε τίποτα για «φάγωμα» και θα τηρηθεί «σκληρή» στάση για καλύτερο … παζάρι;

Βασίλης Τσούγκαρης

"ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ" από την Εταιρία Θεάτρου BIG BANG THEATER

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=32757241f6&view=att&th=1419cf4b205903a3&attid=0.1&disp=inline&realattid=937e6bec41c83795_0.2&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_GRHEx34CVxMlFMWnIoqmM&sadet=1381319631761&sads=VQvNen_Ptno1uK7gQKFDKJ-Z7J4&sadssc=1

Ισλανδία: 20+1 μαγευτικές φωτογραφίες

Πίδακες, παγωμένοι ποταμοί, σπάνια άλογα, ουράνια τόξα και παραδεισένιοι καταρράκτες. Δείτε τα ομορφότερα τοπία της πατρίδας των ξωτικών. mountain.jpg

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Γενικά και ειδικά θέματα υγείας, διατροφής, ομορφάς, πρόληψης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ

MEDLABΝΕWS.GR
Τι πρέπει να κάνετε αν πάσχετε από αϋπνία και έλλειψη ύπνου;
Που οφείλεται ο πόνος στα πέλματα; Απλές συμβουλές για να τα προστατεύσεις
Μεγάλος Διαγωνισμός με Δωρεάν εξετάσεις Οστεοπόρωσης! Από το medlabnews.gr, τον Ελληνικό Σύλλογο Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση και το MEDLAB
Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 28/10/2013 συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας εδώ: LINK MEDLAB ΦΟΡΜΑ
Γνωρίζω το Στόμα μου και το Φροντίζω. Τι μπορούμε να κάνουμε για να έχουμε γερά δόντια και ούλα
Γερά οστά χωρίς οστεοπόρωση φτιάχνονται από την παιδική ηλικία, στην ανάπτυξη.
Αρθρίτιδες. Οστεοαρθρίτιδα, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ποδάγρα ή ουρική αρθρίτιδα. Τι να κάνετε για να ζείτε καλά με την αρθρίτιδα.
Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι ζουν περισσότερο: Οδοιπορικό στην Οκινάουα
Kαι από τα ΙΑΤRIKANEA.GR .....
Η συμβολή του καφέ στην υγεία της καρδιάς
Οι απαραίτητες βιταμίνες για κάθε πρόβλημα
Ανεπαρκής ο ύπνος του Σαββατοκύριακου
14 λόγοι για να τρώτε... αγγούρι
Το περπάτημα προστατεύει από τον καρκίνο
Γιατί το μωρό μου ξυπνά τη νύχτα;

Παπακωνσταντίνου Βασίλης Πριν Το Τέλος

Techblog.gr

LG G2 – Samsung Galaxy Note 3 – iPhone 5S – Sony Xperia Z1 – Nokia Lumia 1020 – HTC One Max – Δίκαρτος Κινέζος [poll]
iPad event στις 22 Οκτωβρίου
Android 4.4 KitKat, Νέα screenshots και σύγκριση με την έκδοση 4.3 Jelly Bean.
Nokia Lumia 925 ελληνικό βίντεο παρουσίαση 

HTC One Max, Επίσημα με οθόνη 5.9 ιντσών Full HD και Snapdragon 600
LG G Flex και Samsung Galaxy Round με κυρτή curved οθόνη
Τιμή iPhone 5S στην Ελλάδα και φόρμα ενδιαφέροντος

Ερέτρια 28η με Πλήρη Διατροφή|2Ατομα+Παιδί -50%


    ¤175 από ¤350
    Έκπτωση : 50%
28η Οκτωβρίου στην Ερέτρια, στο Malaconda Beach Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 175¤ από 350¤ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ελεύθερη κατανάλωση σε Κρασί κατά τη διάρκεια των γευμάτων, Ζωντανό Μουσικό Πρόγραμμα το Σάββατο και την Κυριακή το βράδυ καθώς και εξειδικευμένος παιδαγωγός για την απασχόληση των μικρών μας φίλων! Παρέχεται Late check out στις 17:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

¤175 
μόνο!  
  Αξία ¤350
  Έκπτωση 50%
  Κέρδος ¤175

28η Οκτωβρίου στην Ερέτρια, στο Malaconda Beach Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 175¤ από 350¤ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ελεύθερη κατανάλωση σε Κρασί κατά τη διάρκεια των γευμάτων, Ζωντανό Μουσικό Πρόγραμμα το Σάββατο και την Κυριακή το βράδυ καθώς και εξειδικευμένος παιδαγωγός για την απασχόληση των μικρών μας φίλων! Παρέχεται Late check out στις 17:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

28η Οκτωβρίου στα Καμένα Βούρλα με 279¤ από 560¤ (-50%) για 4 Ημέρες για 2 ¶τομα+Παιδί σε Luxury δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 5* Ξενοδοχείο!
28η Οκτωβρίου στα Καμένα Βούρλα, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Luxury δίκλινο δωμάτιο, με 279¤ από 560¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται 2 χρήσεις της Εσωτερικής Ιαματικής Πισίνας καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής σας και 2 χρήσεις της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας καθημερινά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας!
28η Οκτωβρίου στα Καμένα Βούρλα, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Luxury δίκλινο δωμάτιο, με 279¤ από 560¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται 2 χρήσεις της Εσωτερικής Ιαματικής Πισίνας καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής σας και 2 χρήσεις της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας καθημερινά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας!
28η Οκτωβρίου στην Λευκάδα με 180¤ από 360¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
28η Οκτωβρίου στην Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη θάλασσα, με 180¤ από 360¤ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας και της Sauna καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες και να μαγευτείτε από το γαλαζοπράσινο τοπίο της Λευκάδας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
28η Οκτωβρίου στην Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη θάλασσα, με 180¤ από 360¤ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας και της Sauna καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες και να μαγευτείτε από το γαλαζοπράσινο τοπίο της Λευκάδας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καλάβρυτα με 149¤ από 300¤ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στα Καλάβρυτα, σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό στον πρωτότυπο κινηματογραφικό Ξενώνα Montage Suites! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στα όμορφα Καλάβρυτα και χαρείτε τη φύση με νότες cinema!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στα Καλάβρυτα, σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό στον πρωτότυπο κινηματογραφικό Ξενώνα Montage Suites! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στα όμορφα Καλάβρυτα και χαρείτε τη φύση με νότες cinema!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Κάντια Αργολίδας με 60¤ από 120¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε Ανεξάρτητο Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα!
60¤ από 120¤ (Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Κάντια Αργολίδας 15χλμ από το Ναύπλιο, σε Ανεξάρτητο Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα στο Casa Al Mare! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει και για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου!!!
60¤ από 120¤ (Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Κάντια Αργολίδας 15χλμ από το Ναύπλιο, σε Ανεξάρτητο Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα στο Casa Al Mare! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει και για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου!!!
Δελφοί με 149¤ από 300¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 10 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 4 αστέρων Amalia Hotel Delphi  με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα! Παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Η προσφορά ισχύει και για το Τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 10 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 4 αστέρων Amalia Hotel Delphi με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα! Παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Η προσφορά ισχύει και για το Τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου!
28η Οκτωβρίου στον Ψαθόπυργο Πάτρας με 79¤ από 160¤ (-51%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+Παιδί, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ+Massage!
28η Οκτωβρίου στο Ψαθόπυργο Πάτρας, στο Florida Blue Bay Hotel Resort & Spa! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 79¤ από 160¤ ( Έκπτωση 51%)! Παρέχεται 1 Massage διάρκειας 20 λεπτών καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
28η Οκτωβρίου στο Ψαθόπυργο Πάτρας, στο Florida Blue Bay Hotel Resort & Spa! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 79¤ από 160¤ ( Έκπτωση 51%)! Παρέχεται 1 Massage διάρκειας 20 λεπτών καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
28η Οκτωβρίου στη Χαλκίδα, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα, με 115¤ από 230¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί, σε 4* Ξενοδοχείο!
28η Οκτωβρίου στη Χαλκίδα, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα, στο 4 αστέρων BEST WESTERN LUCY HOTEL! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, με 115¤ από 230¤ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα και παρέχεται Early check in στις 10:00! Απολαύστε 3 ημέρες στο ωραιότερο σημείο της Χαλκίδας, με θέα τον Πορθμό του Ευρίπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
28η Οκτωβρίου στη Χαλκίδα, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα, στο 4 αστέρων BEST WESTERN LUCY HOTEL! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, με 115¤ από 230¤ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα και παρέχεται Early check in στις 10:00! Απολαύστε 3 ημέρες στο ωραιότερο σημείο της Χαλκίδας, με θέα τον Πορθμό του Ευρίπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Λίμνη Πλαστήρα με 98¤ από 196¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Superior Full Lake View Room με Τζάκι και Πρωινό!
98¤ από 196¤ ( Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε Superior Full Lake View Room με Τζάκι και Πρωινό, στο Υψίβατον Mountain Resort! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες με φόντο το τοπίο της λίμνης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
98¤ από 196¤ ( Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε Superior Full Lake View Room με Τζάκι και Πρωινό, στο Υψίβατον Mountain Resort! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες με φόντο το τοπίο της λίμνης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καρπενήσι με 239¤ από 480¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
239¤ από 480¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam, της Sauna, του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
239¤ από 480¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam, της Sauna, του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καστοριά με 99¤ από 200¤ (-51%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι + Πρωινό σε Μπουφέ!
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Oρεινή Καστοριά, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, στο Hotel 1450! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται χειροποίητο λικέρ για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στη φύση!
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Oρεινή Καστοριά, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, στο Hotel 1450! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται χειροποίητο λικέρ για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στη φύση!
Κοκκώνι Κορινθίας με 85¤ από 170¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή!
85¤ από 170¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) στο Κοκκώνι Κορινθίας μια ανάσα από το κύμα, στο Onar Hotel σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν!Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει και για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου!!!
85¤ από 170¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) στο Κοκκώνι Κορινθίας μια ανάσα από το κύμα, στο Onar Hotel σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν!Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει και για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου!!!
Ορεινή Κορινθία με 99¤ από 200¤ (-51%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα με Πρωινό!
99¤ από 200¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Κορινθία, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στον Ξενώνα Γκούρα! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται τα απογευματινά ροφήματα και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες την φυσική ομορφιά!
99¤ από 200¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Κορινθία, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στον Ξενώνα Γκούρα! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται τα απογευματινά ροφήματα και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες την φυσική ομορφιά!
Πορταριά Πηλίου με 79¤ από 160¤ (-51%) για 3 ή 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό!
79¤ από 160¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό στο Karavos Hotel! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
79¤ από 160¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό στο Karavos Hotel! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Βόλος με 188¤ από 400¤ (-53%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί με Ημιδιατροφή + Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
188¤ από 400¤ (Έκπτωση 53%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Παρέχεται τσίπουρο και μεζές για καλωσόρισμα, 2 Αntistress Massage 20 λεπτών το καθένα και στη συνέχεια Hamam,  Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
188¤ από 400¤ (Έκπτωση 53%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Παρέχεται τσίπουρο και μεζές για καλωσόρισμα, 2 Αntistress Massage 20 λεπτών το καθένα και στη συνέχεια Hamam, Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!