Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ


Βίκτωρ, ο ταξιδευτής του ουρανού
Οι τρεις σοφοί του σύμπαντος...
περισσότερα →


Ένας πιγκουίνος στα σύννεφα
Κέρστιν Σαίνε
Ο μικρός πιγκουίνος είναι στεναχωρημένος. Γιατί; Γιατί δεν μπορεί να πετάξει. Τα έχει δοκιμάσει όλα. Μόνος του δεν μπορεί να το καταφέρει με τίποτα. Ο...
περισσότερα →


Το κοριτσάκι... και το ποντικάκι
Κριστίν - Νόμαν Βιγεμίν
Ένα κοριτσάκι κι ένα ποντικάκι...
περισσότερα →


Δώδεκα θεοί του Ολύμπου - Μυθολογία, πρώτη γνωριμία
Κατερίνα Μουρίκη, Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη

Ηρακλής - Μυθολογία, πρώτη γνωριμία
Κατερίνα Μουρίκη, Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη

Θησέας - Μυθολογία πρώτη γνωριμία
Κατερίνα Μουρίκη, Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη

Ιάσονας - Μυθολογία - πρώτη γνωριμία!
Κατερίνα Μουρίκη, Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη

Οδυσσέας - Μυθολογία, πρώτη γνωριμία
Κατερίνα Μουρίκη, Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη

Τρωικός πόλεμος - Μυθολογία, πρώτη γνωριμία
Κατερίνα Μουρίκη, Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη

Εορταστική Συναυλία: 60 Χρόνια Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής / Παρασκευή στις 3: Συναυλίες νέων μουσικών

Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος "Λίλιαν Βουδούρη"


60 Χρόνια Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής
Εορταστική Συναυλία
Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, 20:30
Ο Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής γιορτάζει τα 60 χρόνια από την ίδρυσή του με μια επετειακή συναυλία τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για το εκπαιδευτικό έργο του Συλλόγου.
Συμμετέχουν διεθνούς φήμης έλληνες καλλιτέχνες και ορχήστρες μεταξύ των οποίων ο Λεωνίδας Καβάκος, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και η Καμεράτα Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής.
Προπώληση εισιτηρίων από: 4 Νοεμβρίου 2013
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης
Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή στις 3: Συναυλίες στη Βιβλιοθήκη
Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 15:00
Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες
Νέοι μουσικοί ερμηνεύουν έργα Rachmaninoff, Clementi, Bach, Bizet, Chopin, Gael, Fiala,
Mozart & Prokofiev
Αίθουσα Διδασκαλίας
Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη»
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Είσοδος Ελεύθερη
Διαβάστε περισσότερα

NOTEBOOK - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΧΑΤΖΙΚΟΥ

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=32757241f6&view=att&th=14227dcd68a0e8c9&attid=0.1&disp=inline&realattid=436012806b855493_0.2&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_GRHEx34CVxMlFMWnIoqmM&sadet=1383649801781&sads=PpqvmpS5BIOSVAiqPW9qXPfKMsc

ΗΡΩ ΣΑΪΑ | Νέο cd "ΛΕΥΚΟ ΧΑΡΤΙ" | Παρουσίαση δίσκου @ Κυριακή 10.11.2013 IANOS

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=32757241f6&view=att&th=14223fa4e23802d6&attid=0.2&disp=inline&realattid=f_hnhcn5bn4&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_GRHEx34CVxMlFMWnIoqmM&sadet=1383584683485&sads=bd7KVM9vaAOm3OX5WOf2x9gx_qI

ROBBIE WILLIAMS - GO GENTLE

http://www.robbiewilliams.com/sites/default/files/SBYStandard_Web.jpg
Δειτε εδω το εκπληκτικο Video Clip: http://www.youtube.com/watch?v=o3OWZaIpEDk
O ROBBIE WILLIAMS ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ STUDIO ΑΛΜΠΟΥΜ “SWINGS BOTH WAYS” ΣΤΗΝ ISLAND RECORDS ΣΤΙΣ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.
ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΤΟΥΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ LILY ALLEN, MICHAEL BUBLE, KELLY CLARKSON, OLLY MURS ΚΑΙ RUFUS WAINWRIGHT, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ GUY CHAMBERS.
O Robbie Williams κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ “Swing Both Ways” στην Island Records στις 18 Νοεμβρίου.
Το άλμπουμ συγκεντρώνει μία έξοχη επιλογή από κλασσικά τραγούδια που περιλαμβάνουν τα “Dream A Little Dream” (με την Lily Allen), “I Wan’na Be Like You” (με τον Olly Murs) και “Little Green Apples” (με τη Kelly Clarkson). Τα νέα του τραγούδια περιλαμβάνουν τα “Soda Pop” (με τον Michael Buble) και “Swing Both Ways” που έγραψε και ερμηνεύει μαζί με τον Rufus Wainwright.
Το άλμπουμ βρίσκει τον Robbie επανασυνδεδεμένο με τον Guy Chambers, με τον οποίο έγραψε 6 καινούργια τραγούδια. Ο Guy Chambers έκανε την παραγωγή του άλμπουμ.
Ακολουθεί το track-listing :
SHINE MY SHOES *
GO GENTLE *
I WAN’NA BE LIKE YOU (FEATURING OLLY MURS)
SWING SUPREME
SWINGS BOTH WAYS (FEATURING RUFUS WAINWRIGHT)    *
DREAM A LITTLE DREAM (FEATURING LILY ALLEN)
SODA POP (FEATURING MICHAEL BUBLE)  *
SNOWBLIND  *
PUTTIN’ ON THE RITZ
LITTLE GREEN APPLES (FEATURING KELLY CLARKSON)
MINNIE THE MOOCHER
IF I ONLY HAD A BRAIN
NO ONE LIKES A FAT POP STAR  *
* Νέο τραγούδι
O Robbie είπε σήμερα: “Πρώτα από όλα, ήθελα να κάνω ένα Swing άλμπουμ γιατί ήθελα να κάνω ένα Swing άλμπουμ. Πάντα ήξερα ότι θα έκανα ακόμα ένα και σκέφτηκα ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνω. Απολαμβάνω την showbiz και απολαμβάνω την ζωή μου. Και κατανοώ πού βρίσκομαι τώρα και ότι πρέπει να υπάρχει ένα γεγονός κάθε φορά που βγάζω ένα δίσκο. Το άλμπουμ είναι μία σαφής ωδή και ένα στοργικό βλέμμα προς μια περίοδο του πλανήτη στην οποία δεν ήμουν καλεσμένος ‘γιατί δεν ήμουν εκεί… ήθελα να είμαι, με την οποία αισθάνομαι πολύ έντονα συνδεδεμένος. 
Ξεκινώντας, το σχεδίαζα να είναι παρόμοιο με το προηγούμενο, και τότε συνειδητοποίησα – ότι αυτό στη πραγματικότητα δεν ήταν αυτό που ήθελα. Είναι διαφορετικό – δεν είναι όλα διασκευές. Είχα μερικά τραγούδια που έβαλα το χέρι μου στην σύνθεσή τους και που ήθελα ο κόσμος να τα ακούσει και να τα τσεκάρει και ίσως να γίνουν μέρος του ιστού της ζωής τους, αν είμαι τυχερός. Έτσι είναι πολύ όμοιο με το προηγούμενο, και πολύ διαφορετικό – και ελπίζω να κάνω τον κόσμο πιο ρομαντικό”.
H Lily Allen είπε: “ Το ‘Dream A Little Dream’ είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια όλων των εποχών, έτσι δεν δίστασα όταν ο Robbie μου ζήτησε να το τραγουδήσω μαζί του. Ήμουν λίγο νευρική όταν το ηχογραφήσαμε, ειδικά όταν τον ρώτησα τι ήθελε να κάνω και μου είπε ‘απλά να είσαι ο εαυτός σου’.  Αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτό και σκέφτομαι ότι ήμασταν πολύ δίκαιοι με ένα κλασσικό τραγούδι”.
Εκτός από το ομώνυμο τραγούδι που συν-συνέθεσε και ερμηνεύει ο Rufus Wainwright είπε: “H συνεργασία με τον Robbie είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.  Είμαι για άλλη μία φορά ο φθόνος και τον δύο φύλων. Ο Robbie είναι η πραγματική αξία, η πλήρης ‘συσκευασία’, ένας απόλυτα τίμιος άνθρωπος και αν μπορούσα να σκεφτώ και άλλα ταιριαστά περιγραφικά λόγια θα τα χρησιμοποιούσα και αυτά”.
O Olly Murs που μόλις περιόδευσε με τον Robbie λέει: “Ήταν υπέροχα που δούλεψα με τον Robbie σε αυτό το άλμπουμ. Αφού περιοδεύσαμε μαζί στην Ευρώπη αυτή την χρονιά, έδειχνε σωστό να ηχογραφήσουμε κάτι μαζί, και το “I Wan’na Be Like You” είναι ένα τόσο κλασσικό sing-a-long κομμάτι. Είναι πάντα θαυμάσιο όταν πρέπει να δουλέψεις με τους φίλους σου!”.
To προηγούμενο swing άλμπουμ του Robbie, “Swing When You’re Winning” κυκλοφόρησε το 2001, παρέμεινε για έξι συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του UK chart και έγινε 7 x πλατινένιο. Παραμένει το άλμπουμ του Robbie Williams με τις υψηλότερες πωλήσεις.
Μπορείτε να δείτε τον Robbie στο στούντιο εδώ -
www.facebook.com/robbiewilliams

Οι 10 πιο όμορφες ευρωπαϊκές πλατείες (φωτό)

Σχεδόν κάθε μητρόπολη στην Ευρώπη ζει και αναπνέει γύρω από μια όμορφη πλατεία.sanmarco.jpg

18 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ



Μοιραζόμαστε όλοι την επιθυμία του μικρού μας ιδρυτή Ανδρέα που έγραψε στο ημερολόγιο του στις 9 Νοεμβρίου 1995 λίγες ημέρες πριν χάσει τη μάχη για τη ζωή του να δημιουργηθεί "Το Χαμόγελο του Παιδιού" και να στηρίξει όσα παιδιά έχουν ανάγκη ανεξαρτήτου χρώματος, φύλου θρησκείας.
Μοιραζόμαστε όλοι το μήνυμα του: "Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε!"
http://links.causes.com/s/clNg8u?r=5j3r
Qq

Επισκευή Laptop από 15€ ΚΑΙ δυνατότητα απόσυρσης για την αγορά νέου Laptop!


Προγνωστικός Χάρτης Ύψους και Διεύθυνσης Κύματος για 2013-11-08 21:00:00

54ο ΦΚΘ: News

FestivalNews #427
Συνέντευξη Τύπου για το βραβείο LUX που απονέμει κάθε χρόνο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013 στο πλαίσιο του 54ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Αφορμή η προβολή της ταινίας Μέλι της Βαλέριας Γκολίνο, ενός από τις τρεις ταινίες που διεκδικούν φέτος το βραβείο και προβάλλονται αποκλειστικά στη φετινή διοργάνωση.
Το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου έδωσαν η Βαλέρια Γκολίνο, ο παραγωγός της ταινίας Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, η ευρωβουλευτής Χρυσούλα Παλιαδέλη, η οποία συμμετέχει στην Επιτροπή Πολιτισμού και Παιδείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο κριτικός και θεωρητικός κινηματογράφου Μισέλ Δημόπουλος -μέλος της επιτροπής ειδικών που επιλέγουν τις υποψήφιες ταινίες για το βραβείο LUX- και ο Λεωνίδας Αντωνακόπουλος, επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.
Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης, η Βαλέρια Γκολίνο εξέφρασε τη χαρά της για το γεγονός ότι βρίσκεται στο 54ο ΦΚΘ, ενώ παρατήρησε ότι της συμβαίνει το παράδοξο να δυσκολεύεται να μιλάει στα ελληνικά για την ταινία της, παρόλο που αυτή είναι η μητρική της γλώσσα.
 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΡ ΣΙΜΟΝ

Συνέντευξη τύπου της Κλερ Σιμόν (Παρασκευή 8/11, 12:00, Αποθήκη Γ΄). 
  ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΝ ΓΚΙΡΟΝΤΙ
Συνέντευξη τύπου του Αλέν Γκιροντί (Παρασκευή 8/11, 12:30, Αποθήκη Γ΄).
 
 
 
Ημέρα Γαλλοφωνίας στο 54ο ΦΚΘ!
Οκτώ γαλλόφωνες ταινίες του 54ου ΦΚΘ συμμετέχουν την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στην καθιερωμένη Ημέρα Γαλλοφωνίας, μια συνδιοργάνωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, του γαλλόφωνου καναλιού TV5 MONDE, του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης και της Unifrance.
 
Πάρτι της «Αγοράς»
DJ Set – Blue Lagoon/Σtella/Costas Vamvacas
Παρασκευή 8/11 (Αποθήκη Γ, 22:00)
(Είσοδος ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας)
 
Ταινίες για παιδιά!
Αίθουσα Σταύρος Τορνές, Σάββατο 9, Κυριακή 10 Νοεμβρίου, 09:00-13:00
Οι νεαροί σινεφίλ έχουν την τιμητική τους. Οι προβολές του τμήματος "Ταινίες για παιδιά" του Φεστιβάλ περιλαμβάνουν πέντε ταινίες από την Δανία για παιδιά και εφήβους, την ενότητα "Short & Sweet" -ένα καλειδοσκόπιο του γερμανικού κινουμένου σχεδίου- καθώς και την απολαυστική σειρά ταινιών μικρού μήκους "Soirée Allemande - Everybody's Favourites".

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 07-11-13/21 UTC
ΧΑΜΗΛΟ 1009 ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΡΓΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ
ΠΛΗΡΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1020 ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 34.00 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΔΕΛΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 24.00 ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΤΙΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08-11-2013 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ THN ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08-11-2013
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΣΘΕΝΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΣΘΕΝΕΙΣ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 24 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 08 ΕΩΣ 24 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΜΕΧΡΙ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ ΝΟΤΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΣΘΕΝΕΙΣ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 09 EΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 09-11-2013
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ
ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟ.

Τρόικα-Εξολοθρευτής Θα εφαρμόσετε το πρόγραμμα μέχρι τέλους


Διαβάστε στα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν: Τρόικα-Εξολοθρευτής
Θα εφαρμόσετε το πρόγραμμα μέχρι τέλους

Βίκυ Λέανδρος - Δεν μ' αγαπούσες

MIDENISTIS feat. ALEX LEON ΕΤΟΣ 2013

ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ
ΕΤΟΣ 2013


Πιο επίκαιρος από ποτέ ο Μηδενιστής είναι πανέτοιμος να επιστρέψει με ρίμες που αφορούν όλους…
Αυτή τη φορά  συνεργάζεται ξανά με το δημιουργό των επιτυχιών Alex Leon.
‘Eνα τραγούδι με έντονα  κοινωνικό περιεχόμενο που μιλάει για όλους και για όλα.
«Έτος 2013»
 Αυτό ζούμε... Αυτό βιώνουμε... Αυτή είναι η πραγματικότητα... Kαι αυτό θα αλλάξουμε!!!
Music: ALEX LEON
Lyrics: MIDENISTIS
Produced by: ALEX LEON
Directed by : Carolos Artemiadis & Giorgos Lamprinidis
Κυκλοφορεί από την Panik Records…
Stay tuned!


Αστυνομική επέμβαση για την εκκένωση της ΕΡΤ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης
Παρουσία εισαγγελέα, ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ μπήκαν στην ΕΡΤ και εκκένωσαν το κτίριο του Ραδιομεγάρου στην Αγία Παρασκευή. Η επιχείρηση άρχισε περίπου στις 4:20 το πρωί με αποκλεισμό του χώρου της ΕΡΤ και εντολή του εισαγγελέα στους εργαζομένους να εγκαταλείψουν τον χώρο. Οι εργαζόμενοι απωθήθηκαν από τα ΜΑΤ και σύμφωνα με καταγγελίες έγινε χρήση χημικών. Τέσσερις προσαγωγές στη ΓΑΔΑ. Κλειστή η Μεσογείων από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Συγκέντρωση αλληλεγγύης κοντά στο Ραδιομέγαρο. Συνεχής ενημέρωση.
 
Αστυνομική επέμβαση για την εκκένωση της ΕΡΤ
Πλήρης διάσταση Στουρνάρα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για το φόρο ακινήτων
Προσφυγή Αρβανιτόπουλου στη Δικαιοσύνη για τα πανεπιστήμια
Επιστρέφουν στο τραπέζι Ιράν και «Έξι» για τα πυρηνικά
Ο Αραφάτ μπορεί να δηλητηριάστηκε με πολώνιο αναφέρουν οι Ελβετοί ειδικοί
Στους Δημοκρατικούς έπειτα από δύο δεκαετίες η δημαρχία της Νέας Υόρκης
Οι πλειστηριασμοί ακινήτων στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα
Πρόσκληση σε ξένες εταιρείες να επενδύσουν στις έρευνες υδρογονανθράκων
Μοντέλο για την τιτλοποίηση 1.000 ακινήτων εξετάζει το ΤΑΙΠΕΔ
Τα ανησυχητικά μαθήματα από το μετέωρο του Τσελιαμπίνσκ
Σε νέο ιστορικό υψηλό το CO2 και το μεθάνιο στην ατμόσφαιρα
Τι είναι το πολώνιο και πώς μπορεί να σκότωσε τον Αραφάτ
Μουσική δωματίου για μαντολίνο και έγχορδα στην Πινακοθήκη Κουβουτσάκη
Τα χειρόγραφα δεν καίγονται: μαχητικός Μ.Ρασούλοφ στο 54ο ΦΚΘ
Πέντε έργα του Ευριπίδη σε παλίμψηστο κώδικα του 9ου-11ου αιώνα
«Μπάρτσα» και Ατλέτικο στους «16»,«κανονιά» στο Ντόρτμουντ
«Πρώτα η Μακάμπι και μετά ο Ολυμπιακός» είπε ο Στέφενς
«Κύκλωμα υπήρχε και θα υπάρχει» είπε ο Ψωμιάδης

Xana Zoo Kids Club στο Γκάζι - Κερδίστε Προσκλήσεις
Gravity: μια ταινία απίστευτων τεχνολογικών προκλήσεων
"Στη Μάχη του Χορού": κερδίστε προσκλήσεις και απολαύστε break dance στο έπακρο!
Οι Εικαστικοί Διάλογοι 2013 εμπνέονται από τον Καβάφη και μεταμορφώνουν την Ακαδημία Πλάτωνος
Αλέκος Σακελλάριος (7/11/1913 - 7/11/2013): ένας αιώνας από τη γέννησή του
Mercedes-Benz S 63 AMG Coupe 2015: Η δύναμη της κομψότητας
Nissan Note 2014: Στην Ελλάδα από 11.950 ευρώ
MINI Cabrio 2014: Πιστό στην παράδοση
Παρίσι, με μια ματιά!
Τριχωνίδα, μια λίμνη... θάλασσα!
Γουρούνα και αγριογούρουνα!
Τα πιο εντυπωσιακά κολιέ μέχρι €30
21 διάσημες ατάκες που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο όμορφες
Ο Nicolas Ghesquiere επίσημα στον Louis Vuitton
Τέλος στα γυαλιά πρεσβυωπίας βάζει ένας δακτύλιος
Στο αέναο «κυνήγι» για το ιδανικό στήθος οι γυναίκες
Συνδρόμο Ευερέθιστου Εντέρου: Συμβουλές για να ανακουφιστείτε
Πάσχουν και τα αγόρια από διατροφικές διαταραχές;
Με καρδιαγγειακές επιπλοκές σχετίζεται η τεστοστερόνη
doctors.in.gr: Η πύλη των ιατρών
10 πράγματα που θα ήθελα να μάθει η κόρη μου πριν κλείσει τα δέκα
Η Ντρου Μπάριμορ και η πολυτελής κατοικία της στην Καλιφόρνια
Οδηγός κατά των ενοχών
Προβλήματα στην χρήση του mouse στα παιχνίδια, αναφέρουν χρήστες των Windows 8.1
Τιτιβίσματα από το Twitter θα συνεχίσει να φέρνει το Bing
Το Facebook συνιστά κίνδυνο για τα παιδιά, καταγγέλλουν γονείς θυμάτων
Nέο ενιαίο σκάφος για όλες τις ομάδες του Volvo Ocean Race, στον επόμενο αγώνα του 2014-2015
Η Oracle Team Usa νικήτρια του 34oυ America' s Cup