Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ
ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

🎺pTrumpet | pBone...Μόνο Εδώ!!!


Πνευστά Μουσικά Όργανα
PTRUMPET Red Τρομπέτα Βb
PTRUMPET Βlue Τρομπέτα Βb
PTRUMPET Red Τρομπέτα Βb
PTRUMPET Βlue Τρομπέτα Βb
PBONE Mini Red Άλτο Τρομπόνι
PBONE Mini Red Τενόρο Τρομπόνι
Μουσικά Όργανα
Προιόντα DJ
Οικιακός Ήχος και Εικόνα
Μουσικά Βιβλία
Επαγγελματικός Ήχος
Επαγγελματικός  Φωτισμός
Μουσικά Δώρα
Μουσικά Όργανα B-stock

ΑΝΝΑ ΚΑΡΕΝΙΝΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΤΟΛΣΤΟΗ


Τολστόη, Λέων
Άννα Καρένινα
ΣΕΛΙΔΕΣ: 960 • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14 x 21
ISBN: 960-446-015-1 • 30.00€
Μια τεράστια τοιχογραφία της ρωσικής κοινωνίας του 19ου αιώνα και μια από τις ωραιότερες ερωτικές ιστορίες που γράφτηκαν ποτέ. Δίκαια κατακτά περίοπτη θέση στην παγκόσμια σειρά του κλασικού μυθιστορήματος.
O Τολστόη μάς παροτρύνει: Σκάψε βαθύτερα. Προσπάθησε σκληρότερα. Στόχευσε υψηλότερα. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή στον κόσμο γύρω σου και θα δεις πως είναι σαν μια τεράστια ορχήστρα, μια μεγάλη μουσική συμφωνία από μοναδικές μελωδίες, αναλογίες και διαφορετικότητες που εμφανίζονται ξανά και ξανά, και που κάποτε τις παρατηρούμε, αλλά αυτές υπάρχουν στο υποσυνείδητό μας ακόμη και χωρίς εμάς. Francine Prose, Αμερικανίδα συγγραφέας Η Άννα Καρένινα είναι ένα αριστούργημα που ταξιδεύει από γενιά σε γενιά, μεταφέροντας προβληματισμούς αναλλοίωτους ανά τους αιώνες. Έργο επικό, με τεράστιο εύρος και βάθος θεμάτων, στο οποίο βρίσκονται σε τέλεια ισορροπία το δράμα, η ηθική και ο φιλοσοφικός στοχασμός. Πώς πρέπει να ζήσουμε τη ζωή μας όταν οι πλέον προσφιλείς ψευδαισθήσεις μας διαλύονται; Από ποια πιστεύω πρέπει να πιαστούμε τότε; Νά ένα ερώτημα… Ένα μυθιστόρημα για το νόημα της ζωής και της ευτυχίας. Ο Τολστόη διδάσκει ότι το αιώνιο λάθος των ανθρώπων είναι να ταυτίζουν την ευτυχία τους με την πραγματοποίηση των πόθων τους. Την ίδια στιγμή μέσα από απλά γεγονότα, ο Τολστόη συνθέτει ένα βαθύ και διαχρονικό μυθιστόρημα για τα ακανθώδη ζητήματα της ζωής και της θρησκευτικής πίστης. Με τις δραματικές αντιπαραθέσεις των χαρακτήρων, η Άννα Καρένινα ανάγεται σε τέχνη υψηλών προδιαγραφών. Οι ήρωες και τα θέματα του βιβλίου υπερβαίνουν τα χρονικά και χωρικά όριά τους, καθώς αντιπροσωπεύουν την αέναη πάλη του ανθρώπου να κατανοήσει το μυστήριο της ζωής ενώ πρέπει να συμφιλιωθεί με την πραγματικότητα του θανάτου.


Ζωοδόχου Πηγής 73, 10681 Αθήνα. Τηλ2103822251 - 2103815433 - 2103816661 - Fax: 2103815882email: info@govostis.gr

Ανακάλυψε το ιδανικό βιβλίο με οδηγό το αγαπημένο σου σίριαλ!


www.metaixmio.gr
Ας το παραδεχτούμε: Οι περισσότεροι από εμάς έχει τύχει να «κολλήσουμε» με κάποια σειρά και έχουμε ευχηθεί να μπορούσαμε να μείνουμε καθηλωμένοι για ώρες μπροστά στις οθόνες μας παρακολουθώντας το ένα επεισόδιο μετά το άλλο. Τι γίνεται όμως όταν πρέπει να περιμένουμε μέρες για τη συνέχεια; Ή –ακόμα χειρότερα– όταν μεσολαβούν μήνες μέχρι την προβολή του νέου κύκλου; Και πώς θα επιστρέψουμε απότομα στην καθημερινότητα, μόλις η λατρεμένη μας σειρά ολοκληρωθεί;
Ακολουθώντας λοιπόν τη συμβουλή του αξεπέραστου Όσκαρ Ουάιλντ που λέει πως «όταν μια αγάπη τελειώνει, οι αδύναμοι θρηνούν, οι πρακτικοί βρίσκουν όσο το δυνατόν ταχύτερα μια νέα και οι σοφοί έχουν ήδη κάτι να τους περιμένει», οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ επέλεξαν μυθιστορήματα που σε βυθίζουν και πάλι στην ατμόσφαιρα των αγαπημένων σου σίριαλ, συχνά μάλιστα –όπως συμβαίνει συνήθως με τα καλά βιβλία– με ακόμα μεγαλύτερη ένταση και αγωνία απ’ ό,τι η αντίστοιχη σειρά!
Διαβάζοντας παρακάτω, θα βρεις το σίριαλ που προτιμάς και θα ανακαλύψεις το ιδανικό βιβλίο για σένα. Στοίχημα ότι δεν θα μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου!
Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΝΕΤΑΙ
Είσαι ανάμεσα στους εκατομμύρια φανατικούς του Game of Thrones, της πιο επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς όλων των εποχών; Εύχεσαι να υπήρχε η δυνατότητα να ρουφήξεις όλη την έκτη σεζόν –που κάνει πρεμιέρα στις 24 Απριλίου 2016– σε έναν και μόνο τηλεοπτικό μαραθώνιο; Και όταν τελειώσουν και όλες οι επαναλήψεις σε πιάνει σχεδόν μελαγχολία;
Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορεί ένα μυθιστόρημα που θα δώσει τέλος στην αγωνία σου. Ο Ιππότης των Επτά Βασιλείων του G.R.R. Martin σε ταξιδεύει στο παρελθόν του Γουέστερος, στην εποχή που η δυναστεία των Ταργκάρυεν εξακολουθεί να κατέχει τον Σιδερένιο Θρόνο. Έτσι, όχι μόνο θα ανακαλύψεις περισσότερες περιπέτειες από τον αγαπημένο σου φανταστικό κόσμο, αλλά θα μάθεις τα πάντα για την ιστορία του, όπως οφείλει να κάνει κάθε σωστός φαν.

Είναι ιδανικό για σένα αν…
σου αρέσει η επική φαντασία και συνάμα βρίσκεις βαρετούς και αφελείς τους απόλυτους διαχωρισμούς ανάμεσα στο καλό και το κακό και προτιμάς τους πιο σύνθετους χαρακτήρες.
Τι να κάνω μόλις το τελειώσω;
Γνώρισε ακόμα περισσότερους φανταστικούς κόσμους του μεγάλου συγγραφέα: Στο Όνειρο του Μισισιπή ο G.R.R Martin συνδυάζει τη δική του πρωτότυπη εκδοχή για τη φύση των βαμπίρ με την ιστορία του αμερικανικού Νότου• στοΚαταφύγιο των ανέμων –που θα βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία στις 20 Απριλίου 2016, λίγο πριν από την πρεμιέρα της καινούργιας σεζόν του Game of Thrones– ο αναγνώστης ταξιδεύει στον πλανήτη Γουιντχέιβεν, έναν κόσμο ακραίων καιρικών συνθηκών και θαλάσσιων τεράτων.
Έξτρα tip:
Διάβασε μια λεπτομερέστατη ανάλυση του τελευταίου trailer της νέας σεζόν του Game of Thrones.
ΚΥΝΟΔΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ
Το Vampire Diaries είναι μια σειρά που σημειώνει σημαντική τηλεθέαση, αφού έχει καταφέρει να συνδυάσει τα πιο τρομακτικά τέρατα της μυθιστορηματικής και της κινηματογραφικής μυθολογίας –λυκανθρώπους, βρικόλακες και μάγισσες– με την εφηβική καθημερινότητα. Φαίνεται όμως πως σύντομα πρόκειται να προβληθεί η τελευταία σεζόν, αφού οι πρωταγωνιστές ανακοινώνουν ένας ένας την αποχώρησή τους. Αν αναζητάς και πάλι όλα εκείνα τα στοιχεία που σε έκαναν να αγαπήσεις τη σειρά, τα βιβλία του «Οίκου της Νύχτας» δεν θα σε απογοητεύσουν. Στις σελίδες τους θα συναντήσεις, όπως και στα επεισόδια του Vampire Diaries, υπερφυσικά πλάσματα, την κουλτούρα της αμερικάνικης επαρχίας, έντονη δράση, νεανικούς προβληματισμούς, μεγάλους έρωτες, δυνατές φιλίες και σκληρές προδοσίες.

Είναι ιδανικό για σένα αν…
αναζητάς έναν συνδυασμό γοτθικής και φανταστικής λογοτεχνίας, ρομαντικής κομεντί και μυθιστορήματος ενηλικίωσης – και όλα αυτά αριστοτεχνικά πλεγμένα και σε ίσες δόσεις,
Τι να κάνω μόλις το τελειώσω;
Ο «Οίκος της Νύχτας» αποτελείται από 11 μέχρι τώρα βιβλία και τα 9 πρώτα κυκλοφορούν ήδη στα ελληνικά από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Ξεκίνα με το Σημαδεμένη και θα είσαι εντάξει για αρκετό καιρό.
Έξτρα tip:
Το φανατικό κοινό του «Οίκου της Νύχτας» απαιτεί να γυριστεί ταινία βασισμένη στα βιβλία και, μέχρι να ικανοποιηθεί η επιθυμία του, κατακλύζει το διαδίκτυο με ερασιτεχνικά trailer. Δες το αγαπημένο μας!
GEEK IS THE NEW BLACK
Το The Big Bang Theory, μια από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές όλων των εποχών, βρίσκεται ήδη στην ένατη σεζόν, με τη δέκατη να αναμένεται τον Σεπτέμβριο του 2016. Αν ήδη έχεις αρχίσει να αναρωτιέσαι πώς θα περάσεις όλο το καλοκαίρι σου χωρίς τη συντροφιά των τεσσάρων πασίγνωστων πλέον ιδιοφυών γκαφατζήδων, έχουμε για σένα την ιδανική πρόταση: Το μυθιστόρημα Υπόθεση Ρόζι του Graeme Simsion είναι μια αξιολάτρευτη κομεντί με απίστευτο χιούμορ και πρωταγωνιστή τον Ντον, έναν κοινωνικά αδέξιο καθηγητή γενετικής, που προσπαθεί να ανακαλύψει την τέλεια σύντροφο με τη βοήθεια ενός δεκαεξασέλιδου ερωτηματολογίου.

Είναι ιδανικό για σένα αν…
προτιμάς τις κωμωδίες, έχεις όρεξη για κάτι ανάλαφρο αλλά ταυτόχρονα βαθιά τρυφερό, και διαθέτεις πιο nerdy χιούμορ.
Τι να κάνω μόλις το τελειώσω;
Διάβασε τον Κόλιν Φίσερ, μια ευαίσθητη ιστορία με ήρωα έναν ξεχωριστό έφηβο, που μπορεί να μην καταλαβαίνει από μεταφορές και ανθρώπινα συναισθήματα, αλλά διαθέτει μια σχεδόν αλλόκοτη εξοικείωση με τις επιστήμες και είναι ο μόνος που μπορεί να «αθωώσει» τον νταή του σχολείου.
Έξτρα tip:
Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι η Jennifer Lawrence θα παίξει στην κινηματογραφική μεταφορά αυτής της ρομαντικής κωμωδίας.
ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΒΟΡΡΑ
Έχεις ενθουσιαστεί με τα παγωμένα τοπία, τις άγριες θάλασσες και τους σκοτεινούς ουρανούς της σειράς του History Channel Vikings; Αν ψάχνεις μια ακόμη ευκαιρία να ταξιδέψεις σε έναν κόσμο που θυμίζει τα σκληρά βασίλεια των Σκανδιναβών, γνώρισε το νέο μυθιστόρημα του Joe Abercrombie, ενός από τους πιο καταξιωμένους σύγχρονους fantasy συγγραφείς. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, το βιβλίο Μισός βασιλιάς –το πρώτο μέρος της τριλογίας «Τα χρονικά της Τσακισμένης Θάλασσας» –, λαμβάνει χώρα σε μια κοινωνία εμπνευσμένη από τον κόσμο των Βίκινγκς και μεταφέρει στον αναγνώστη όχι μόνο την αισθητική, αλλά κυρίως το ενδιαφέρον μείγμα εφευρετικότητας, δύναμης και κυνισμού που αποτελεί χαρακτηριστικό του πολιτισμού τους.

Είναι ιδανικό για σένα αν…
πάντα σε τραβούσαν η ανδρεία, η τόλμη και η τραχύτητα της μυθολογίας των βόρειων ευρωπαϊκών πολιτισμών.
Τι να κάνω μόλις το τελειώσω;
Διάβασέ το ξανά, όσο περιμένεις την έκδοση του επόμενου βιβλίου της τριλογίας.
Έξτρα tip:
Διάβασε την κριτική του Joe Abercrombie για τη σειρά Vikings.
ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ, ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
Η σειρά House of Cards του HBO –την οποία παρακολουθεί φανατικά, σύμφωνα με δήλωσή του, και ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ– έχει γοητεύσει κοινό και κριτικούς. Πρόκειται για ένα πολιτικό θρίλερ, που με κυνισμό, ειρωνεία και μαύρο χιούμορ, μας θυμίζει ότι τα δημόσια πρόσωπα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται και ο πολιτικός κόσμος μπορεί να κρύβει εγκλήματα και διαφθορά. Αντίστοιχα, στο μυθιστόρημα του Μιχάλη Καστρινού με τίτλο Πες μου ποιος είναι ο εχθρός, τα όρια μεταξύ κοινού εγκλήματος και συνωμοσίας θολώνουν και η υπόθεση εκτυλίσσεται μέσα από σκληρά παιχνίδια εξουσίας και επικίνδυνες πολιτικές ισορροπίες.

Είναι ιδανικό για σένα αν…
σε ενδιαφέρει η πολιτική, σε προσελκύει η γρήγορη δράση και πιστεύεις –έστω κρυφά– σε θεωρίες συνωμοσίας.
Τι να κάνω μόλις το τελειώσω;
Πιάσε αμέσως την Κόκκινη Λύκαινα, την τέταρτη περιπέτεια της δαιμόνιας ρεπόρτερ Άνικα Μπένγκτζον, και ζήσε άλλη μια υπόθεση που παρουσιάζει με τον καλύτερο τρόπο την πολιτική διαφθορά, αλλά και τη διαφθορά της εξουσίας του Τύπου.
Έξτρα tip:
Διάβασε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου Πες μου ποιος είναι ο εχθρός.
ΜΑΧΙΜΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ
Η Αλίσια, η πρωταγωνίστρια της πολυβραβευμένης τηλεοπτικής σειράς The Good Wife, αναγκάζεται να επιστρέψει στη δουλειά της ως δικηγόρος, λόγω της φυλάκισης του συζύγου της έπειτα από ένα ιδιαίτερα ταπεινωτικό σεξουαλικό σκάνδαλο. Η Έμελι, η φιλόδοξη νεαρή δικηγόρος στο διεθνές μπεστ σέλερ του Jens Lapidus Αίθουσα VIP, αναζητά τη λύση σε μια υπόθεση απαγωγής και αποκαλύπτει τις βρόμικες υποθέσεις οικονομικής και σεξουαλικής φύσης, που κρύβονται πίσω από την επιτυχημένη περσόνα του θύματος. Δύο κόσμοι βίας, εγκλήματος και διαφθοράς, με ήρωες δυναμικούς γυναικείους χαρακτήρες και φόντο τον θυελλώδη κόσμο των δικηγόρων.

Είναι ιδανικό για σένα αν…
σου αρέσει το υψηλού επιπέδου σασπένς και οι δύσκολες αστυνομικές υποθέσεις, αλλά μόνο όταν συνδυάζονται με κοινωνικούς προβληματισμούς, προσωπικά δράματα και πολιτική κριτική. Επίσης, αν και λατρεύεις τις ιστορίες μυστηρίου, δεν σε ενθουσιάζουν ιδιαίτερα οι ντετέκτιβ και οι μάτσο αστυνομικοί επιθεωρητές.
Τι να κάνω μόλις το τελειώσω;
Ξεκίνα τη σειρά της σουηδής Asa Larsson με πρωταγωνίστριες την αστυνομικό Άννα-Μαρία Μέλα και τη δικηγόρο Ρεμπέκα Μάρτινσον. Στην τέταρτη περιπέτειά τους με τίτλο Ο κύκλος της οργής, ένας δολοφόνος καραδοκεί στην ανεμόδαρτη όχθη μιας παγωμένης λίμνης, έτοιμος να σκοτώσει ξανά για να κρατήσει το παρελθόν θαμμένο για πάντα.
Έξτρα tip:
Ακολούθησε τον Jens Lapidus στην επίσημη σελίδα του στο Instagram.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΘΟΓΡΑΦΙΚΑ
Η βρετανική σειρά Ο πύργος του Ντάουντον ολοκληρώθηκε πριν από έναν περίπου χρόνο έπειτα από μια εκπληκτική πορεία, με τρεις Χρυσές Σφαίρες στο ενεργητικό της και φανατικούς τηλεθεατές και από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Αν ήσουν ανάμεσά τους, μάλλον έχεις περάσει τους τελευταίους μήνες με επαναλήψεις των αγαπημένων σου επεισοδίων, ταινίες εποχής ή ξεσκόνισμα της κλασικής βρετανικής λογοτεχνίας. Εμείς σου προτείνουμε μια ελληνική εκδοχή που ζωντανεύει και πάλι όλα όσα σε έκαναν να λατρέψεις τη σειρά. Το βιβλίο Άνω Κάτω της Χριστίνας Πουλίδου είναι ένα χορταστικό ηθογραφικό μυθιστόρημα που μας ταξιδεύει στη Σύρο της Κατοχής και του σήμερα και μας ξεναγεί στον τρόπο ζωής της μεσοαστικής τάξης της Ερμούπολης, αλλά και στον κόσμο που κινούνταν οι υπηρέτριες, οι μαγείρισσες, οι καμαριέρες και οι παραγιοί.

Είναι ιδανικό για σένα αν…
σου αρέσει η Ιστορία και πιστεύεις πως το να μαθαίνεις τα ήθη και τα έθιμα της καθημερινότητας των ανθρώπων χαρτογραφεί με τον καλύτερο τρόπο την κάθε εποχή –σίγουρα σε πολύ μεγαλύτερο βάθος από τη δοκιμιακή παράθεση ονομάτων και ημερομηνιών που παρουσιάζουν τα περισσότερα εγχειρίδια.
Τι να κάνω μόλις το τελειώσω;
Γνώρισε την πολύχρωμη κοινωνία της Κωνσταντινούπολης την περίοδο 1926-1964 μέσα από το συναρπαστικό μυθιστόρημα της Μαίρης Μαγουλά Κύματα του Βοσπόρου.
Έξτρα tip:
Η Χρίστινα Πουλίδου εκτός από συγγραφέας είναι και καταξιωμένη δημοσιογράφος. Γνώρισέ τη και μέσα από τα άρθρα της στο protagon.gr.



ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ "Πάντα θα Ζεις" | NEW VIDEOCLIP


ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ 
«ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΖΕΙΣ»
ΝΕΟ VIDEOCLIP 

Ο Κώστας Μαρτάκης λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία
του ολοκληρωμένου νέου του Album Σύνορα, με τον συνθέτη
των επιτυχιών  Κυριάκο Παπαδόπουλο μας
παρουσιάζει οπτικοποιημένη τη νέα του επιτυχία
Πάντα Θα Ζεις. 
 
"Πάντα θα Ζεις", ένα ρυθμικό και παράλληλα
έντονο κομμάτι με χαρακτήρα.
Τη μουσική υπογράφει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος
και τους στίχους ο Γιώργος Τσοπάνης.
Την Σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί ο
Δημήτρης Συλβέστρος.
"Πάντα θα Ζεις" η νέα επιτυχία του Κώστα Μαρτάκη

Κύκλοφορεί από την Panik Platinum,
powered by Citroen.  

Official Music Video : 
Πάντα Θα Ζεις - Κώστας Μαρτάκης
Μουσική: Κυριάκος Παπαδόπουλος
Στίχοι: Γιώργος Τσοπάνης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Συλβέστρος
PANIK PLATINUM 2016

Official Artist Page
https://www.facebook.com/martakis.kostas

ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ - DISKO PARTIZANI | Η Καίτη Γαρπή δισκευάζει το διεθνές hit του Shantel!



Καίτη Γαρμπή
                            
Disko Partizani

Η αγαπημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια διασκευάζει στα Ελληνικά την παγκόσμια επιτυχία του Shantel και μας ξεσηκώνει!
Disco Partizani, μία παγκόσμια επιτυχία που ο Shantel εμπιστεύεται στην
Καίτη Γαρμπή για να την μεταφέρει στα ελληνικά!

Το τραγούδι μας παρουσίασε η αγαπημένη ερμηνεύτρια
για πρώτη φορά στη σκηνή του MadWalk
και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.

Γνώριμος ήχος, που με τη φωνή της Καίτης Γαρμπή
πρόκειται αναμφισβήτητα να έιναι το hit του καλοκαιριού!
Αφετηρία αυτής της συνεργασίας, της Καίτης Γαρμπή με τον Shantel,αποτελεί η διασκευή του "Disco Partizani" ,
στη συνέχεια πρόκειται να απολάυσουμε τους δυο καλλιτέχνες σε μιαμοναδική συνύπαρξη επί σκηνής!
#StayTuned
Panik Platinum 2016 

Official Music Lyric Video: https://youtu.be/5k5jMp8asUc

Credits:
Disko Partizani
Καίτη Γαρμπή
Μουσική: Stefan Hantel
Στίχοι: Γιάννης Γούνας
Ενορχήστρωση, programming, παραγωγή & διασκευή: Ματί Παλαιολόγος
Μίξη: Δημήτρης Ρετουνιώτης
Ηλεκτική κιθάρα: Σπύρος Δέλτα
Panik Platinum 2016 

ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ & ΒΟ «ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ»


ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ & ΒΟ  
«ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ»
 Ο άρχοντας της δισκογραφίας επιστρέφει με μια ανατρεπτική συνεργασία.
Ο Νότης Σφακιανάκης επιστρέφει δισκογραφικά
και συνεργάζεται με τον ράπερ που αποτελεί σταθερή αξία
στην Ελληνική δισκογραφία, τον Βο,
παρουσιάζοντας μας την καινούργια τους επιτυχία
απo την Panik Platinum.

O μοναδικός Νότης Σφακιανάκης και ο Βο
στο νέο τους τραγούδι με τίτλο "Έχει Nα Kάνει".  


"Έχει Να Κάνει", το νέο τραγούδι που θα αγαπήσετε με την ερμηνεία
του Νότη Σφακιανάκη και τις ρήμες του Βο!

Τη μουσική του κομματιού υπογράφει ο ΒΟ και τους στίχους ο Νίκος Γρίτσης
Λαικός, ατμοσφαιρικός και σύγχρονος ήχος χαρακτηρίζουν το νέο τραγούδι του Bo με τον Νότη Σφακιανάκη!
Η  σκηνοθετική επιμέλεια για την οπτικοποίηση
του τραγουδιού έχει την υπογραφή του Γιάννη Παπαδάκου.

Επίσημη κυκλοφορία στις 18 Απριλίου
από την Panik Platinum

Δείτε το Επίσημο Videoclip εδώ: 

ONIRAMA - ΤΟ ΜΗΔΕΝ

“ΤΟ ΜΗΔΕΝ”
Μουσική: Θάνος Μικρούτσικος
Στίχοι: Λάκης Λαζόπουλος
ΔΙΑΣΚΕΥΗ: Alex Simon Papaconstantinou & Alex Leon
Ακούστε το τραγούδι στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=M4L4CuMQqCI

Οι ONIRAMA… βάζουν φωτιά στα φρένα … με μια δυναμική και άκρως ξεσηκωτική διασκευή ενός αγαπημένου κλασσικού τραγουδιού, που θα ακούμε για πολύ καιρό!!!
Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και σε όλες τις streaming υπηρεσίες:

Demy - Θα Μείνεις Φεύγοντας |Νew Single & Videoclip |New Panik Hit

DEMY   
ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ
New Single & Videoclip 


"Αν τύχει κάποτε μάλιστα να συναντήσει το ίδιον εκείνο το πραγματικό του ήμισυ, …τότε πλέον η συγκίνησή τους είναι εξαιρετική από το αίσθημα στοργής, κοινής καταγωγής, έρωτος. Ούτε στιγμή, θα έλεγα, δεν δέχονται ν’ αποχωρισθούν.."
                                                                            Πλατωνας .. Περί Έρωτος
Τέσσερα χρόνια πέρασαν από τότε που μας συστήθηκε για
πρώτη φορά...
Σε αυτά τα τέσσερα  χρόνια η Demy ,
Ø  Κυκλοφόρησε 2 ολοκληρωμένα προσωπικά άλμπουμ μέσα από τα οποία ξεπήδησαν τραγούδια που αγάπησαν όλοι και έγιναν τεράστιες επιτυχίες ...
Ø  Πρωταγωνίστησε στα περισσότερα και πιο σημαντικά μιούζικαλ που ανέβηκαν στα αθηναϊκά και όχι μόνο θέατρα
Ø  Κυρίως όμως κατάφερε να γίνει η πιο σημαντική ποπ τραγουδίστρια της εποχής  και ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της Ελληνικής καλλιτεχνικής πραγματικότητας
Η Demy σήμερα εγκαινιάζει μια νέα περίοδο στην καλλιτεχνική της διαδρομή, με ένα από τα ωραιότερα τραγούδια που έχει τραγουδήσει .
Το ¨Θα Μείνεις Φεύγοντας¨ του Νίκου Μωραΐτη και Δημήτρη Κοντόπουλου είναι μια γλυκόπικρη ρυθμική μπαλάντα, που χωράει όλα τα συναισθήματα που γεννούν οι πραγματικοί  έρωτες της ζωής μας,  η συνάντηση και η απώλεια , οι γλυκές αναμνήσεις και η σκληρή πραγματικότητα...
Ο Δημήτρης Συλβέστρος δημιούργησε ένα video clip που αποτυπώνει όλες τις λυρικές εικόνες όπου έχουν αφήσει οι αναμνήσεις ενός έρωτα, σε μια ιστορία που διηγείται η  Demy σαν ηρωίδα της ιστορίας και αποδίδεται με την βοήθεια του ταλαντούχου νέου ηθοποιού
Ντένη Μακρή.

Official Music Video 
Demy - Θα Mείνεις Φεύγοντας
Μουσική: Δημήτρης Κοντόπουλος
Στίχοι: Νίκος Μωραίτης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Συλβέστρος
Panik Records 2016

Artist Official Page
https://www.facebook.com/demyofficial/

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Γιορτάστε το Πάσχα στo Sheraton Rhodes Resort στη Ρόδο.

ArtTravel

1

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Γιορτάστε το Πάσχα στo Sheraton Rhodes Resort στη Ρόδο.

Το Αrt Travel  και τα Starwood Hotels & Resorts σας κάνουν ένα μοναδικό δώρο.
2

Χίος

Μπαρούτι και ούζο με άρωμα μαστίχα.
3

Πήλιο

Το πιο ωραίο βίντεο που είδατε ποτέ.
4
10 εστιατόρια με αστέρι Michelin.
EDITOR'S PICK

3 νησιά για να γιορτάσετε την άνοιξη.

Βόλος: 7 κορυφαία τσιπουράδικα.