Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ενημέρωση από taxalia

Σαχινίδης και με τη βούλα!
Επιτέλους ο Καμίνης έκανε κάτι !

Αυτοί είναι οι διαγραφέντες απο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που υπερψήφισαν τη νέα δανειακή σύμβαση

Επιτέλους ξαναέγιναν ΠΑΣΟΚ οι Κουρήδες

Βουλευτής στους Ανεξάρτητους Έλληνες μόνο με το ..Ε9

Πλατεία Αριστοτέλους: Ο Δημόσιος χώρος δεν είναι δημόσιες σχέσεις!

7 αστυνομικοί χθες στις Σκουριές Χαλκιδικής!!!

Η αστυνομική διεύθυνση Χαλκιδικής έκρινε ότι 7 αστυνομικοί ήταν ικανοί να σώσουν τους 30 κατοίκους από τους 1000 εργαζόμενους της Ελληνικός Χρυσός και κατοίκους (κατά δήλωση Αντιδημάρχου δήμου Αριστοτέλη, 102 fm, 21/3/12)!!!
Αλλού κι αλλού τρέχουν διμοιρίες των ΜΑΤ!!!
Χθες 20/3/12, με τη «βοήθεια» της αστυνομίας εμποδίστηκαν οι κάτοικοι της Ιερισσού να πλησιάσουν το βουνό ενώ επιτράπηκε στις ορδές των εξαγριωμένων εργαζομένων να επιτεθούν στους 30 κατοίκους που πήγαιναν να διαμαρτυρηθούν για την προστασία του τόπου τους, παρ’ όλο ότι υπήρχαν διαβεβαιώσεις από τον αστυνομικό διευθυντή ότι θα γίνει ότι είναι δυνατόν για να αποφευχθούν τα επεισόδια!!!
Ο νοών νοείτω!!!
http://www.youtube.com/embed/ebE-YNoLCZM

Μεγάλες αποκαλύψεις στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ:

Τα «Επίκαιρα», στο τεύχος 127, που κυκλοφορεί την Πέμπτη 22 Μαρτίου, μέσα από μια μεγάλη έρευνα αποκαλύπτουν τα «μυστικά» της ΑΟΖ, που αποτελεί το κλειδί για το μέλλον της Ελλάδας και το «παράθυρο» εξόδου για την κρίση.
Τα «Επίκαιρα» ανοίγουν το διάλογο και δίνουν βήμα σε αρμόδιους και ειδικούς για ένα θέμα ζωτικής σημασίας για τα ελληνικά συμφέροντα, που πολλοί μέχρι πρόσφατα δεν «ήθελαν» να ανοίξει και ενοχλεί κακόπιστους γείτονες και ισχυρούς συμμάχους.
Διαβάστε ακόμη στα «Επίκαιρα»:
- Τι λέει ο Κώστας Καραμανλής για το σχέδιο ανατροπής του, τον Αντώνη Σαμαρά και τις εκλογές.
- Μεγάλη δημοσκόπηση της VPRC για τα «Επίκαιρα», που καταδεικνύει μεγάλες ανατροπές και ρευστοποίηση του πολιτικού σκηνικού σε σχέση με τις επερχόμενες εκλογές.
- Το άρθρο-παρέμβαση του ακαδημαϊκού Βασίλειου Μαρκεζίνη για την κατάσταση στην Ελλάδα και την πρότασή του για Κοινωνική Συμφιλίωση.
- Τις συνεντεύξεις του Γιάννη Στουρνάρα και του Σάββα Ρομπόλη για τα λάθη της προηγούμενης καταστροφικής, για την κοινωνία και οικονομία, διετίας.
- Το ρεπορτάζ για τη στοχευμένη διαγραφή χρεών, όπως προκύπτει μέσα από έκθεση του ΔΝΤ και τις κατευθύνσεις της τρόικας.
- Τα «ψιλά γράμματα» της νέας δανειακής σύμβασης που μετατρέπει την Ελλάδα σε αποικία. - Το αφιέρωμα, με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, για τον Αλέξανδρο Υψηλάντη με ανέκδοτα ντοκουμέντα.

Ξεναγήσεις Τελλογλείου

Το Τελλόγλειο συνεχίζει τις ΔΩΡΕΑΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ και στις τρέχουσες δύο εκθέσεις «Αποτυπώματα δύο αιώνων:19ος –πρώτο μισού 20ου αιώνα» και «Σπύρος Παπαλουκάς 1922 κ.ε.», οι οποίες φιλοξενούνται στο Μουσείο μέχρι τις 27 Μαΐου 2012.
Οι ξεναγήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στις 6 το απόγευμα, από μεθαύριο- εκτός της Μεγάλης Τετάρτης- από τους επιμελητές των εκθέσεων του Τελλογλείου.
Υπενθυμίζεται πως η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ.
Η ελεύθερη είσοδος ισχύει για όλους τους φοιτητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Ειδικά για την τρέχουσα περίοδο, η πλήρης ατέλεια ισχύει για τους ανέργους, τα άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών, τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, ενώ μειωμένο κατά 50% είναι το αντίτιμο για τους νέους μέχρι 32 ετών.
ΧΡΗΣΙΜΑ
Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ.
Αγ. Δημητρίου 159Α, 54636
Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 247111
+30 2310 991610

Fax: +30 2310 991610
e-mail: teloglion@auth.gr
www.tf.auth.gr/teloglion
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 9.00 – 14.00
Τετάρτη: 9.00 – 14.00 και 17.00 – 21.00
Σάββατο – Κυριακή: 10.00 – 18.00 Δευτέρα: κλειστά

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Μία μουσική παράσταση με πυξίδα την ποίηση (21/3/12, ώρα 20:00, στο BACARO)

Η Εταιρεία Συγγραφέων και το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης σας προσκαλούν σε Μία μουσική παράσταση με πυξίδα την ποίηση Την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012, ώρα 20:00 με την Αλίκη Καγιαλόγλου στον πολυχώρο BACARO (Σοφοκλέους 1, Αθήνα, τηλ.: 210-3211882)
[Είσοδος ελεύθερη]
Η γνωστή ερμηνεύτρια επέλεξε και θα απαγγείλει στίχους του Νικηφόρου Βρεττάκου καθώς και άλλων λογοτεχνών (Γιώργου Σεφέρη, Οδυσσέα Ελύτη, Γιάννη Ρίτσου, Μανόλη Αναγνωστάκη, Νίκου Γκάτσου, Κικής Δημουλά, Κατερίνας Αγγελάκη-Ρουκ κ.ά.). Επιπλέον, θα τραγουδήσει κομμάτια εξαιρετικών Ελλήνων και ξένων συνθετών με τη συνοδεία πιάνου και κλασικής κιθάρας (Βασίλης Μούστος & Νίκος Μανιταράς).
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του κύκλου λογοτεχνικών συναντήσεων «Παραστάσεις λόγου» του πολυχώρου BACARO, σε επιμέλεια Θέμη Ροδαμίτη.
Θα ακολουθήσει, την επόμενη ημέρα, η ποιητική εκδήλωση:-Αναγνώσεις πολιτικής ποίησης στο Ιωνικό Κέντρο (Λυσίου 11, Πλάκα), την Πέμπτη 22 Μαρτίου. Συγγραφείς-μέλη της Εταιρείας Συγγραφέων επιλέγουν κι απαγγέλλουν χαρακτηριστικά αποσπάσματα πολιτικής ποίησης από τον Όμηρο έως σήμερα. Η βραδιά είναι αφιερωμένη στον Νικηφόρο Βρεττάκο.
[Οργάνωση: Εταιρεία Συγγραφέων, με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)]

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΒΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΚΑΤΣΑΡΗ!

Πρόσκληση
Μπορούν ένας καρχαρίας κι ένας λύκος να συναντηθούν κάπου;
Ναι, ναι μπορούν!
Οι Εκδόσεις Διάπλαση και η Χαρά Κατσαρή σας προσκαλούν στην παρουσίαση των δύο βιβλίων ʽΚαρχαριακοί Αγώνεςʼ και ʽΈνας λύκος ποιητήςʼ που ανήκουν στην ολοκαίνουρια σειρά Ζωηρά Μουσούδια.
Ο μεγάλος λευκός καρχαρίας και ο Λούπο ο καλλιτέχνης λύκος θα ζωντανέψουν σε μια κουκλοθεατρική παράσταση γεμάτη απρόοπτα.
Όλα αυτά δεν θα γίνουν ούτε στο βυθό, ούτε στο δάσος.
Θα γίνουν στο βιβλιοπωλείο ʽΠαράθυροʼ το Σάββατο 31 Μαρτίου στις 12:30 το πρωί.
Βιβλιοπωλείο Παράθυρο, Μαυρομιχάλη 5 Αθήνα. Τηλ. 210 3601365
Χορηγός επικοινωνίας
www.mamakid.gr

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου σας προσκαλούμε στη μεγάλη γιορτή για την προστασία του περιβάλλοντος, βασισμένη στο βιβλίο της Χρυσάνθης Καραίσκου, «Δωσʼ μου μια δεύτερη ευκαιρία» των εκδόσεων Διάπλαση.
Κυριακή 1 Απριλίου του 2012 στις 11.30 πμ στην αίθουσα εκδηλώσεων ΟΥΗΛ - Κουμουνδούρου και Ανθίμου Γαζη γωνία.
Η συγγραφέας μαζί με την παιδαγωγό Λητώ Τσακίρη και ομάδα παιδιών θα παρουσιάσουν το βιβλίο με ένα μοναδικό θεατρικό – μελοποιημένο δρώμενο!
Θα ακολουθήσει εικαστικό εργαστήρι και έκθεση με ανακυκλώσιμα υλικά.
Την εκδήλωση θα προλογίσει ο περιβαλλοντολόγος κ. Στέργιος Παπαευθυμίου.
Οι Περιβαλλοντικές Δράσεις και Δραματοποιήσεις γίνονται στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος περιβαλλοντικής αγωγής του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ "Σώστε τη γη μας - είναι το σπίτι μας" ,και με την συμβολή του Παιδικού τμήματος της HELMEPA Ελλάδος
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Ζωοδόχου Πηγής 2-4
106 79 Αθήνα
Τηλ: 210 38 08 445
email diaplasi@yahoo.gr
website: www.diaplasibooks.gr

Παραδοσιακοί χοροί από το 2ο Γυμνάσιο Χανίων

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας" που διοργανώνουν οι Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ, το 2ο Γυμνάσιο Χανίων θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς της Κρήτης, την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012, στο Θέατρο "Δημήτρης Βλησίδης", ώρα 10.00, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.
Χοροί: Σούστα, Συρτός Χανιώτικος, Μαλεβιζιώτικος, Πεντοζάλης, Χασαποσέρβικος, Καλαματιανός, Τσάμικος

Υπεύθυνοι καθηγητές: Δασκαλάκης Χρήστος, Φίλλης Γιώργος
Μαθητές:
Α1: Γκαγκλάκης Μιχάλης Γεραιουδάκη Μαριστέφη Βρουβάκη Ιωάννα Βλαχάκη Ελένη Α2: Διαμαντάκη Σοφία Ειρηνάκη Μαρία Α3: Μαυράκης Στράτος Λεδάκη Μαρία Λιονάκη Ιωάννα
Α4: Παπαδάκης Γιώργος Μπραουδάκης Γιώργος Μπουχλάκη Σταυρούλα Πανάγου Παναγιώτα
Β: Πατσουμαδάκη Στέλλα Γ: Γαλανάκη Κατερίνα Λιναράκη Χρύσα Μακριδάκη Ελένη

ΤΑ ΠΟΙΗΤΙΚΑ - ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012, ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ 5ο ΤΕΥΧΟΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Διάθεση των εκδόσεων της Επιτροπής Ποντιακών Μελετών από το e-Pontos.gr

To e-Pontos.g στην προσπάθεια του να στηρίξει κάθε έκδοση που αφορά την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Ποντιακού Ελληνισμού, σε συνεργασία με την Επιτροπή Ποντιακών Μελετών, από τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012 διαθέτει όλες τις εκδόσεις, με τους "Τόμους και τα Παραρτήματα του Αρχείου του Πόντου", με έκπτωση 20% επί των τιμών διάθεσης των εκδόσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το info@e-pontos.gr.
Για την εβδομάδα 19/26-03-2012 παρουσιάζονται ο Πρώτος και Δεύτερος τόμος καθώς και το 1ο Παράρτημα από το "Αρχείο του Πόντου". Θα ακολουθήσουν την εβδομάδα 27-03/01-04-2012 ο Τρίτος και Τέταρτος τόμος καθώς και το 2ο Παράρτημα.
Μπορείτε να δείτε περισσότερα σχετικά με το περιεχόμενο αυτών των εκδόσεων εδώ.
info@e-pontos.gr 

www.e-pontos.gr

Πιλοτικό πρόγραμμα άσκησης φοιτητών/τριων και προσωπικού με αναπηρίες (Α.μεΑ.)

Πιλοτικό πρόγραμμα άσκησης φοιτητών/τριων και προσωπικού με αναπηρίες (Α.μεΑ.)
H Επιτροπή Εποπτείας του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου του Α.Π.Θ., σε συνεργασία με την Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας, στηρίζοντας την προσπάθεια του Α.Π.Θ. να παρέχει προσβασιμότητα σε χώρους και υπηρεσίες του ιδρύματος σε μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας που έχουν κινητικά προβλήματα – αναπηρίες, ανακοινώνει το παρακάτω πιλοτικό πρόγραμμα άσκησης και καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στο Πιλοτικό Πρόγραμμα Φυσικής δραστηριότητας – Ενδυνάμωσης & Αναψυχής, κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ 15.00-17.00 και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.00-17.00
Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε κατάλληλα δομημένα προγράμματα άσκησης καθώς και να βοηθηθούν εξατομικευμένα προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της φυσικής τους κατάστασης και της προσωπικής τους ψυχαγωγίας. Για την εφαρμογή του προγράμματος θα χρησιμοποιηθούν εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι των αθλητικών εγκαταστάσεων του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου του Α.Π.Θ.
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Τετάρτη 29/2/12 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 29/6/2012.
Για την εγγραφή απαιτείται η έκδοση της κάρτας εισόδου του γυμναστηρίου (10 ευρώ ετησίως).
Τηλέφωνα επικοινωνίας για συμμετοχή: 2310-992672, καθημερινά από τις 9:00 έως και τις 21:00. Υπεύθυνοι προγράμματος: Γαροπούλου Βασιλική Δρ. Επιστήμης Φυσικής Αγωγής&Αθλητισμού M.Sc., Ph.D. Δημητρός Ελευθέριος υποψήφιος Διδάκτορας Επιστήμης Φυσικής Αγωγής&Αθλητισμού M.Sc.Φυσική Δραστηριότητα για Ειδικούς Πληθυσμούς.
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

1. http://press.auth.gr/news/wordpress/?p=28542
2. http://www.facebook.com/vasiliki.garopoulou
3. http://www.savetubevideo.com/?v=ep0XFcSbUWw&feature=youtu.be

Πάρτε την παρέα σας και φύγαμε για Πήλιο

Πήλιο, Τσαγκαράδα: 440€ για 4ήμερο για 5-8 άτομα για διαμονή σε πολυτελή αυτόνομη βίλλα!
Πασχαλινό Πακέτο, Ελατοχώρι Περίας: 88€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Πασχαλινή Προσφορά: Άνδρος Μπατσί 89€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Σέρρες:Το Ξύλινο Χωριό 89€ για τριήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι!

Πασχαλινό Πακέτο, Νάξος: 89€ για 4 ήμερο για 2 άτομα

Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. - Θεατρική ομάδα Ars Morienti

Την Τετάρτη η θεατρική ομάδα Ars Moriendi στο Τελλόγλειο
Η θεατρική ομάδα Ars Moriendi παρουσιάζει στο Τελλόγλειο την performance Κατάλογοι.14 – Πένθη που βασίζεται στο ομώνυμο σκληρό και άκρως ποιητικό κείμενο του Δημήτρη Δημητριάδη. Το έργο του Δημητριάδη είναι ένας στοχασμός πάνω στην ποίηση και τη ματαιότητα της ζωής που μιλάει για την πίστη, την αγωνία και το θάνατο.
Η παράσταση της Ars Moriendi θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο, Τετάρτη 21 Μαρτίου, στις 7.30 το βράδυ, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. και εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το συγγραφέα Δημήτρη Δημητριάδη και τους συντελεστές της παράστασης.
Όπως αναφέρει στο σκηνοθετικό της σημείωμα η Πηνελόπη Χατζηδημητρίου «στους Καταλόγους. 14, η γλώσσα της ποίησης του Δημητριάδη προσπαθεί να βρεθεί στο ύψος του σώματος όταν αυτό κατεβαίνει στο έσχατο βάθος. Η γλώσσα αυτή παλεύει να συγκρατήσει ό,τι λίγο-λίγο χάνεται μέσα στο χώμα. Οι λέξεις του Δημητριάδη πενθούν όχι μόνο την σταδιακή εξαφάνισή του σώματος στο ασώματο τίποτα αλλά και την απόσταση που όλο μακραίνει ανάμεσα στο σώμα και στο σώμα...».
Η Ομάδα Θεάτρου Ars Μoriendi δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2007 από τον Θάνο Νίκα και την Πηνελόπη Χατζηδημητρίου. Στελεχώθηκε από νέους καλλιτέχνες της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι προέρχονται κυρίως από το χώρο του θεάτρου και του χορού.
Από το Νοέμβριο του 2007 μέχρι τον Μάιο του 2011, στεγάστηκε στo δικό της στούντιο. Έχει παρουσιάσει τις παραστάσεις Οδυσσέας του Δημήτρη Δημητριάδη, Περιγραφή Εικόνας του Heiner Μüller, Περιγραφή Εικόνας-Εκδοχή Β΄ του Heiner Μüller, Οδυσσέας και κάτι, βασισμένη στην τριλογία Ομηριάδα του Δημήτρη Δημητριάδη και Φαίδρας Τόπος, μια σύνθεση από τους Κρήτες του Ευριπίδη.
Τον Οκτώβριο του 2011, συμμετείχε στην Απογραφή Πληθυσμού των Δημητρίων, με την παράσταση Πεθαίνω σαν Χώρα του Δημήτρη Δημητριάδη. Στόχος της ομάδας είναι να λειτουργήσει ως ένας χώρος έρευνας και δημιουργίας που θα προσφέρει εναλλακτικές αναγνώσεις έργων της ελληνικής και της ξένης δραματουργίας.
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τίτλος: Κατάλογοι. 14 – Πένθη Συγγραφέας: Δημήτρης Δημητριάδης Σκηνοθεσία: Πηνελόπη Χατζηδημητρίου Σκηνική εγκατάσταση & φωτισμοί: Θάνος Νίκας
Παίζουν: Ειρήνη Καλογηρά, Θάνος Νίκας
ΧΡΗΣΙΜΑ
Ημερομηνία: Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012  Ώρα: 19.30
Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ., Αγ. Δημητρίου 159 Α, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 991377, 2310 247111
Είσοδος ελεύθερη Για πληροφορίες (ομάδα Ars Moriendi): 6948835998 και 6932412121

Πίτσα vs πεπόνι, σημειώσατε ένα

medicalnews.gr
Πίτσα vs πεπόνι, σημειώσατε ένα

Τι προσφέρει η χορτοφαγία στον οργανισμό

Πείτε «όχι» στα ζαχαρούχα ποτά

Οι γυναίκες βιώνουν οργασμό ακόμη και στο γυμναστήριο

Olympians-Μείνε κοντά μου

iPad, Ρεκόρ πωλήσεων μέσα στο Σαββατοκύριακο!

iPad, Ρεκόρ πωλήσεων μέσα στο Σαββατοκύριακο!
Αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Πόσο ανθεκτικό είναι το smartphone One S;

Ενώνουν τις δυνάμεις τους Linux και Android

Το Ubuntu ξεπερνά το Red Hat

Nokia, Τα 90s σε σχέση με σήμερα

Τριπλάσια αξία ομιλίας με κάθε ανανέωση

Ολοκληρωμένες λύσεις για καλύτερο έλεγχο του κόστους

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Τελικά αποτελέσματα εκλογικής διαδικασίας για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Πρωτοπόρο το ΔΠΘ!!! Θεραπεία θανατηφόρων παθήσεων του πνεύμονα με χρήση βλαστοκυττάρων

Σύλληψη στην Κομοτηνή για κατοχή ηρωίνης

Στους «Ανεξαρτήτους Έλληνες» προσχώρησε ο Χρήστος Ζώης

Βραδιά ποίησης από το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής στο Καφέ Αλάβαστρον

Το Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας Έβρου ως εργαλείο ανάπτυξης

Ανέλαβε και επίσημα τη σκυτάλη του ΠΑΣΟΚ ο Βαγγέλης Βενιζέλος

59χρονος στην Καβάλα ήθελε να λύσει τις οικονομικές διαφορές του με μαχαίρι

Διαγωνισμοί μαθηματικών και φυσικής από το Δήμο Δράμας

Εργαστήρι θεατρικής παιδείας από το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής

Δεμένα τα πλοία στο λιμάνι της Καβάλας

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας

850.000 ευρώ για την μετεγκατάσταση του Αλάν Κογιού στην Κομοτηνή

Κοντά στα ξερά πρέπει να καίγονται και τα … ξερότερα!

Τι κόμμα θα ψηφίσετε στις εκλογές που έρχονται;

Υπογραφή σύμβασης έργου «Αποκατάσταση Διατηρητέου Κτιρίου Καπνομάγαζου» στην Αλεξανδρούπολη

Δεντροφύτευση στο δημοτικό άλσος της Κομοτηνής

Ανάπηροι «μαϊμούδες» κατέκλισαν την Καβάλα και την Κομοτηνή

Ο Βενιζέλος κέρδισε το στοίχημα της συμμετοχής! Περισσότεροι από 200 χιλιάδες στις κάλπες

Πτώμα μετανάστη βρέθηκε στην Βύσσα του Έβρου

Εξόρμηση καθαριότητας στην Θάσο

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας στον Δήμο Ορεστιάδας

Συμμετοχή του Δήμου Κομοτηνής στο ΕnergyNet με ενημερωτική εκστρατεία στα σχολεία

Μελέτη της ICAP για τον τουρισμό της Καβάλας

Η Ελένη Τσιαούση στην 38η συνεδρίαση του ΟΣΕΠ

«Στρατός» με σχέδιο έκαψε το ΟΑΚΑ

Ο μεγαλύτερος εισαγωγέας όπλων από Γαλλία και Γερμανία η Ελλάδα
Το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει την 25η Μαρτίου με ελεύθερη είσοδο
Ήρθε η Άνοιξη και… επίσημα
Περικοπή 10% έως 30% σε όλα τα εφάπαξ φέρνει το νέο Μνημόνιο
«Στρατός» με σχέδιο έκαψε το ΟΑΚΑ
Η ψηφιακή άγνοια κοστίζει
Αλαλούμ με τις αλλαγές Μπαμπινιώτη
Προεδρικό Διάταγμα για την εκλογή βουλευτών
Ισλαμιστής ή ακροδεξιός ο δράστης

Ο Σαμαράς μπροστά στην Ιστορία

Ο Σαμαράς μπροστά στην Ιστορία
«Γνωρίζω ότι δεν θα είμαι ο πρωθυπουργός της ευμάρειας, αλλά θα προσπαθήσω να έχει αυτή την ευκαιρία ο επόμενος πρωθυπουργός», ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Αντώνη Σαμαρά. Που συμπυκνώνει πολιτικό ρεαλισμό, εθνική ευθύνη και βαθιά αίσθηση του καθήκοντος. [...]
Ο Δατσέρης σε ρόλο… Τσουκάτου

Μόνο που ο Γιάννης Δατσέρης θα είναι παράλληλα επιφορτισμένος και με το καθήκον να παρεμβαίνει δημοσίως και να «δίνει γραμμή», κάτι που απέφευγε ο «στρατηγός» του εκσυγχρονισμού, τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια. [...]
“Κληρονομιά εθνικής συνεννόησης”

"Ανεπτύχθη μια συνεργασία που βασίσθηκε στον αμοιβαίο σεβασμό και εκτίμηση και στον κοινό σκοπό που κληθήκαμε να υπηρετήσουμε. Αφήνει μια κληρονομία εθνικής συνεννόησης αυτή η κυβέρνηση, έστω και εάν αυτό επετεύχθη στο μίνιμουμ". [...]
Ο Σαμαράς χτίζει ευρωπαϊκό μέτωπο

Στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, η Άνγκελα Μέρκελ άκουσε με προσήλωση και σκεπτικισμό όσα της ανέφερε ο Αντώνης Σαμαράς για τον λάθος δρόμο που τείνει να ακολουθήσει η Ευρώπη υπό την ηγεσία της. [...]
Η “γύμνια” και οι τακτικισμοί

Η αστυνομία όπως γίνεται συνήθως, έτρεχε πίσω από τα γεγονότα για να διαχειριστεί τα συμπτώματα και όχι να προλάβει τις αιτίες. Με συνέπεια βέβαια να τα κάνει χειρότερα προκαλώντας δράση από την αψυχολόγητη αντίδρασή της. [...]
Σεμινάρια: «Πως ένα έθνος γίνεται αποικία»…

Θα διοργανώσει σεμινάρια, εκδηλώσεις και άλλες κοσμοπολίτικες φιέστες, για να κεφαλαιοποιήσει τη μεγάλη εμπειρία του ως πρωθυπουργού, αλλά κυρίως για να παρουσιάσει τον πλούτο της χώρας, ήτοι, δημοκρατία και ιστορική παράδοση, σε ξένους μαθητευομένους ηγέτες. [...]
Το πραγματικό πρόβλημα

Η ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ αυξάνει τις πιθανότητες παραμονής μας στην Ευρώπη. Αντιστρόφως η ενίσχυση της Αριστεράς και της δημαγωγικής Δεξιάς μειώνουν δραματικά αυτές τις πιθανότητες. [...]
Κάκος vs Μποροβήλος

Αντίθετα ο κ.Κάκος προχθές στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής δεν θέλησε να δώσει διακιώματα σε κανέναν. [...]
Ο Γιώργος… εκ βαθέων

Εμφανίστηκε αποφασισμένος να παλέψει, ώστε να προωθηθούν Σοσιαλιστές και στα κορυφαία θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις για το μέλλον. [...]

Πόσο δίκιο είχε ο Μητσοτάκης

Πόσο δίκιο είχε ο Μητσοτάκης
Σε δυο μόλις χρόνια τον απέλυσαν (όλοι ξέρουμε ποιοί) και τον περιφρόνησαν και τον πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων της Ιστορίας και δεν ρώτησαν καν πως τα πάει με την υγεία του, πως τα βολεύει με το ποδήλατο, με το κανό του. Τίποτα! [...]
Το “τεκμήριο της αθωότητας”…

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιχειρεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, και στην προσπάθειά του αυτή αδικεί το ρόλο του που θα επαναλάβω ότι δεν είναι αυτός του διαχειριστή σφαλμάτων, αλλά του αναμορφωτή που έρχεται να τα αλλάξει όλα [...]
Ο Βενιζέλος προσπαθεί να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ

Και την ίδια στιγμή, να μιλάμε για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, δηλαδή τον πολιτικό που αμφισβήτησε το 2007 τον Γιώργο Παπανδρέου, για να τον διαδεχτεί τελικά στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, με καθυστέρηση σχεδόν πέντε ετών. [...]

Επιβεβαιώνει ο Κουτρουμάνης την περικοπή του εφάπαξ - Εγκαταλείπουν τους νεκρούς σε νοσοκομεία λόγω αδυναμίας να καλύψουν τις δαπάνες ταφής τους - Μύθος η "αναζήτηση" οδηγών ταξί για την Μελβούρνη

Μύθος η "αναζήτηση" οδηγών ταξί για την Μελβούρνη
Παπακωνσταντίνου: "Ο κ. Κοντοπυράκης θα πρέπει να μάθει να μετρά το ΑΕΠ, το έλλειμμα, τις ώρες της ημέρας..."

Εννέα οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Με διέγραψαν, δεν έφυγα

Sms στο 54080

Άνω του 20%...

Τα χρέη στην εφορία και η κατάσχεση του σπιτιού του, όπλισαν το χέρι του

Εγκαταλείπουν τους νεκρούς σε νοσοκομεία λόγω αδυναμίας να καλύψουν τις δαπάνες ταφής τους

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο Ρίο;

Μίζες εκατομμυρίων από αμερικανική εταιρεία ιατρικών μηχανημάτων

Σωρεία ερωτημάτων από τον Π. Καμμένο ενόψει της σημερινής συνεδρίασης της Βουλής για τη νέα δανειακή σύμβαση

Επιβεβαιώνει ο Κουτρουμάνης την περικοπή του εφάπαξ

Οι ασκήσεις στο γυμναστήριο οδηγούν και στον ... οργασμό

Περιθώρια επιβολής και νέων φόρων, βλέπει η Λαγκάρντ (video) - Έξι χρόνια φυλακή στο πρώην υπουργό Περιβάλλοντος της Ισπανίας

29 Απριλίου, 6 Μαϊου,13 Μαϊου
Περιθώρια επιβολής και νέων φόρων, βλέπει η Λαγκάρντ (video)

Κι όμως, τρεις στις δέκα επιχειρήσεις θα δώσουν, μικρές μεν, αυξήσεις δε

Με 1,6 δισ. ευρώ θα χρηματοδοτήσει την ανάπτυξη στην προσεχή πενταετία η τράπεζα Πειραιώς

Vodafone ΕΛΤΑ Καρτοκινητή, δίνεις δέκα ευρώ, μιλάς για τριάντα!

Έξι χρόνια φυλακή στο πρώην υπουργό Περιβάλλοντος της Ισπανίας

Έξι μεγάλοι γερμανικοί tour operator επιλέγουν Ελλάδα

Έξι διαγωνισμοί σε εξέλιξη για την πώληση δημόσιας περιουσίας

Τη νέα δανειακή σύμβαση την έχουν διαβάσει;

Τη νέα δανειακή σύμβαση την έχουν διαβάσει;
Δεν υπάρχει χρόνος … στην ευρωζώνη!
Το «μαύρο κουτί» της μεγάλης κρίσης στη Γουόλ Στριτ
ΝΔ : Εύκολα ή δύσκολα … αυτοδυναμία
Χάθηκαν 145.600 θέσεις εργασίας στη βιομηχανία την τριετία 2009- 2011

Πώς τέλειωσε η εποποιία των ελληνικών CDS

Πώς τέλειωσε η εποποιία των ελληνικών CDS
Παρά την ακατάπαυστη φιλολογία και τις ανησυχίες των προηγούμενων εβδομάδων, οι κάτοχοι των ελληνικών CDS έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι. Η δημοπρασία εκκαθάρισης των συμβολαίων τους που έγινε χτες το απόγευμα θεωρήθηκε επιτυχημένη καθώς οι κάτοχοι ελληνικών CDS ύψους 3.2 δις ευρώ έλαβαν αποζημιώσεις περί τα 2,5 δις ευρώ – παίρνοντας δηλαδή 78.5 σεντ το ευρώ, ποσό που βρίσκεται πολύ κοντά στις απώλειες των πιστωτών της Ελλάδας.
Δεν υπάρχει ισπανική … σιέστα για την Ευρωζώνη
Οι αγορές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η κρίση της Ευρωζώνης τελείωσε. Παρομοίως πολλοί Ευρωπαίοι πολιτικοί δείχνουν να πιστεύουν τα χειρότερα είναι πίσω μας. Η αυταρέσκεια δηλαδή επέστρεψε. Όλα αυτά τα έχουμε ξανακούσει στο παρελθόν. Μόλις υπάρξει κάποια τεχνική πρόοδος – ένας μηχανισμός προστασίας, μια ένεση ρευστότητας, μια επιτυχής ανταλλαγή ομολόγων – αμέσως επιστρέφει η αισιοδοξία.
Συνέχεια

Ο Σαμαράς χτίζει ευρωπαϊκό μέτωπο

Ο Σαμαράς χτίζει ευρωπαϊκό μέτωπο
Στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, η Άνγκελα Μέρκελ άκουσε με προσήλωση και σκεπτικισμό όσα της ανέφερε ο Αντώνης Σαμαράς για τον λάθος δρόμο που τείνει να ακολουθήσει η Ευρώπη υπό την ηγεσία της. [...]
Η “γύμνια” και οι τακτικισμοί

Η αστυνομία όπως γίνεται συνήθως, έτρεχε πίσω από τα γεγονότα για να διαχειριστεί τα συμπτώματα και όχι να προλάβει τις αιτίες. Με συνέπεια βέβαια να τα κάνει χειρότερα προκαλώντας δράση από την αψυχολόγητη αντίδρασή της. [...]
Σεμινάρια: «Πως ένα έθνος γίνεται αποικία»…

Θα διοργανώσει σεμινάρια, εκδηλώσεις και άλλες κοσμοπολίτικες φιέστες, για να κεφαλαιοποιήσει τη μεγάλη εμπειρία του ως πρωθυπουργού, αλλά κυρίως για να παρουσιάσει τον πλούτο της χώρας, ήτοι, δημοκρατία και ιστορική παράδοση, σε ξένους μαθητευομένους ηγέτες. [...]
Το πραγματικό πρόβλημα

Η ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ αυξάνει τις πιθανότητες παραμονής μας στην Ευρώπη. Αντιστρόφως η ενίσχυση της Αριστεράς και της δημαγωγικής Δεξιάς μειώνουν δραματικά αυτές τις πιθανότητες. [...]
Κάκος vs Μποροβήλος

Αντίθετα ο κ.Κάκος προχθές στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής δεν θέλησε να δώσει διακιώματα σε κανέναν. [...]
Ο Γιώργος… εκ βαθέων

Εμφανίστηκε αποφασισμένος να παλέψει, ώστε να προωθηθούν Σοσιαλιστές και στα κορυφαία θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις για το μέλλον. [...]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
Ανεξάρτητος Εθνικός Μηχανισμός εξωτερικού ελέγχου χώρων στέρησης ελευθερίας ...!!!
Ο Άρης, οι Άγγλοι και η προκήρυξή του προς τους Γερμανούς

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤ. ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ: ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΩΝΙΑΔΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ! .

Δημοκρατία: Η απόδειξη της ανωτερότητας του ελληνικού πολιτισμού

Ετοιμάζονται να κάνουν στην Κοζάνη γκέτο λαθρομεταναστών

Η συγκλονιστική ιστορία ενός αυτιστικού που ανακάλυψε ότι μπορεί να τραγουδήσει! - VIDEO

Ένα γράμμα στο μπουκάλι !!

Μετά την ...μισή Ελλάδα, οι Σκοπιανοί θέλουν και την φέτα μας!! video

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ

«Κούρεμα» fast track σε όλα τα εφάπαξ

www.marketbeast.gr
«Κούρεμα» fast track σε όλα τα εφάπαξ
Νέο φορολογικό περιβάλλον για τα ακίνητα
Η Apple «γλυκαίνει» τους μετόχους της
«Ανθεκτικές» στην κρίση οι τιμές των κατοικιών
Φωτιά έχουν πάρει τα καθυστερούμενα δάνεια
Εκταμιεύθηκε η πρώτη δόση του δεύτερου πακέτου
Στις 30 Μαρτίου λήγει η προθεσμία υποβολής των Ε9
Χρεοκοπία μέσα στο 2013 βλέπει η UBS
Φορολογητέο εισόδημα 48 εκατ. δήλωσε ο Μπερλουσκόνι

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Πρόβα για «Κουρδική Άνοιξη» στην Τουρκία Συγκρούσεις και οδομαχίες με αφορμή τους εορτασμούς για το κουρδικό νέο έτος
François Hollande salue l’aspiration du peuple kurde à la démocratie

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ «ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ» (η περίπτωση του Κόσμου του Επενδυτή)

Οι Τούρκοι "κλέβουν" την ελληνική κρουαζιέρα

Το Αζερμπαϊτζάν: Κράτος Μαφία

Κάνουμε εχθρό την Αρμενία!

Διαβάστε στο νέο τεύχος της Στρατιωτικής Ισορροπίας & Γεωπολιτικής που κυκλοφορεί:

Angry Turk's Message for Europe: "We are Coming"

Το παραισθησιογόνο της... ανανέωσης

Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες σε Κύπρο και Ελλάδα

Μπόχουμ, Γερμανία: 25.000 άτομα διαδήλωσαν κατά του Ερντογάν

Ανακοίνωση του Σωματείου Αδούλωτη Κερύνεια για την παρουσίαση του βιβλίου του Μάνου Ηλιάδη στη Λευκωσία

Αμαρτωλοί και Κλέφτες...

Μπούμερανγκ για το ΠΑΣΟΚ η εξεταστική – πλυντήριο

Ελλάδα: Ο δρόμος για την ανάκαμψη περνάει από την ΑΟΖ

“Φέρτε τα κλεμμένα πίσω, οι κλέφτες φυλακή”

Σκέψεις γύρω από τις νέες πολιτικές αντιπαραθέσεις στην Τουρκία

Σε πρώτο πλάνο παγκοσμίως η Ελλάδα και η Κύπρος λόγω πετρελαίου και φυσικού αερίου!

Αλλα λόγια... ν΄αγαπιόμαστε

Η «ιερή αγελάδα» του ιδιωτικού τομέα

Αντ. Σαμαράς: Εθνική υπόθεση η αναζωογόνηση της ελληνικής υπαίθρου

Αφγανιστάν: Από ομάδα Αμερικανών στρατιωτών, οι δολοφονίες 16 αμάχων

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ Τελειώνοντας λανθασμένο διορισμό

Με ρυθμούς 9,2% και 7% οι μειώσεις μισθών κατά το 2012 και 2013 - Μετά τη φέτα Δανίας, τώρα και φέτα από τα Σκόπια στις διεθνείς αγορές (video)

Μπαλάκι οι μαθητές των λυκείων στα χέρια των πολιτικών
Καταργούνται 1894 οργανικές μονάδες του κρατικού μηχανισμού

Στρατόπεδα για τους λαθρομετανάστες, αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο

Μετά τη φέτα Δανίας, τώρα και φέτα από τα Σκόπια στις διεθνείς αγορές (video)

Δημοσιογράφος ψήφισε τρεις φορές στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ (video)

Έκθετο στα μάτια του μουσουλμανικού κόσμου αφήνουν τον Άσαντ τα mail που του υπέκλεψαν

Με ρυθμούς 9,2% και 7% οι μειώσεις μισθών κατά το 2012 και 2013

Δεν το συζήτησε καν...

Νόμιμο το νομοσχέδιο για την εργασιακή εφεδρεία

Προοδευτική κυβέρνηση θέλει στην Ελλάδα ο ΓΑΠ

Εν μέσω φιλοφρονήσεων ο ΓΑΠ έβαλε πολύ ψηλά τον πήχυ των προσδοκιών για τον ΒΒ

Δέκα υποψήφιοι διεκδικούν το αξίωμα του Γάλλου Προέδρου

Οι ηλιακές εκρήξεις επηρεάζουν τη γη

Μους σοκολάτας με Cointreau

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr):
Μετρήσατε σωστά; Μήπως ήταν πάνω από 100%; περισσότερα…
Ελεύθερη Ζώνη

Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα 
Τηλ. 210-3643601

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos
ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΡΩΜΝΑΙΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Αρχείον του Πόντου (τόμοι 1 & 2) - Παράρτημα 1ο

Εκδήλωση Παράδοσης του DVD "ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΥΚΑΣΙΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ "Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ