Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Μεγάλες αποκαλύψεις στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ:

Τα «Επίκαιρα», στο τεύχος 127, που κυκλοφορεί την Πέμπτη 22 Μαρτίου, μέσα από μια μεγάλη έρευνα αποκαλύπτουν τα «μυστικά» της ΑΟΖ, που αποτελεί το κλειδί για το μέλλον της Ελλάδας και το «παράθυρο» εξόδου για την κρίση.
Τα «Επίκαιρα» ανοίγουν το διάλογο και δίνουν βήμα σε αρμόδιους και ειδικούς για ένα θέμα ζωτικής σημασίας για τα ελληνικά συμφέροντα, που πολλοί μέχρι πρόσφατα δεν «ήθελαν» να ανοίξει και ενοχλεί κακόπιστους γείτονες και ισχυρούς συμμάχους.
Διαβάστε ακόμη στα «Επίκαιρα»:
- Τι λέει ο Κώστας Καραμανλής για το σχέδιο ανατροπής του, τον Αντώνη Σαμαρά και τις εκλογές.
- Μεγάλη δημοσκόπηση της VPRC για τα «Επίκαιρα», που καταδεικνύει μεγάλες ανατροπές και ρευστοποίηση του πολιτικού σκηνικού σε σχέση με τις επερχόμενες εκλογές.
- Το άρθρο-παρέμβαση του ακαδημαϊκού Βασίλειου Μαρκεζίνη για την κατάσταση στην Ελλάδα και την πρότασή του για Κοινωνική Συμφιλίωση.
- Τις συνεντεύξεις του Γιάννη Στουρνάρα και του Σάββα Ρομπόλη για τα λάθη της προηγούμενης καταστροφικής, για την κοινωνία και οικονομία, διετίας.
- Το ρεπορτάζ για τη στοχευμένη διαγραφή χρεών, όπως προκύπτει μέσα από έκθεση του ΔΝΤ και τις κατευθύνσεις της τρόικας.
- Τα «ψιλά γράμματα» της νέας δανειακής σύμβασης που μετατρέπει την Ελλάδα σε αποικία. - Το αφιέρωμα, με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, για τον Αλέξανδρο Υψηλάντη με ανέκδοτα ντοκουμέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: