Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Παντελόνι 4000 Over FB41 Portwest


Υλικό Κατασκευής: Πυρίμαχο Ύφασμα
Προτεινόμενη Χρήση: Υψηλές Θερμοκρασίες,Πυρόσβεση
Επένδυση: NOMEX
Μέγεθος Ρούχων: Small,Medium,Large,XLarge,XXLarge,3XLarge
Περιληψη
Τα Χαρακτηριστικά για αυτό το παντελόνι εργασίας 4000 Over FB41 της Portwest είναι ότι περιλαμβάνει τσέπες φορτίου στα πόδια και κωνικό άκρο ποδιού με φερμουάρ και τσόντα για να καταστεί δυνατή η επέκταση εάν απαιτείται όταν φοριέται πάνω από μπότες.         

Sigma Φουσκωτό Σωσίβιο Auto, 170N, ISO 12402-3 με Ocean Signal MOB1, σετ

Sigma Φουσκωτό Σωσίβιο Auto, 170N, ISO 12402-3 με Ocean Signal MOB1, σετ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT 2000

CRT 2000
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


CITIZEN BAND AM/FM EUROPEAN MULTI-NORMS
LARGE LCD DISPLAY COLORS
MULTI-FUNCTIONS

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ CRT

Κυνηγώντας... τα όνειρά μας!

Κυνηγώντας... τα όνειρά μας! 
Μικρά μολύβια
Εικονογράφος: Νέστορας Ξουρής
Σειρά: ΜΙΚΡΑ ΜΟΛΥΒΙΑ
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 128
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-207-2
Επιστήµες, γράµµατα και πολιτισµός έρχονται στο προσκήνιο µέσα από το θέατρο, την ποίηση, την τεχνολογία, τη φιλοσοφία, τη φυσική, την ιστορία, τα µαθηµατικά, τη µουσική και τη ζωγραφική. Εξέχουσες προσωπικότητες που αναδεικνύονται µέσα από τις ιστορίες µας είναι ο Σοφοκλής, ο Όµηρος, ο Άρµστρονγκ, ο Κολόµβος, ο Αϊνστάιν, ο Κολοκοτρώνης, η Υπατία, ο Χατζιδάκις κι ο Θεόφιλος.
Το παρελθόν ενώνεται µε το παρόν. Κοινός παρονοµαστής η αγάπη για τον πολιτισµό, η αγάπη για τον άνθρωπο.
Εννέα διαφορετικές προσωπικότητες, που άφησαν το στίγµα τους µε το έργο τους στην ανθρωπότητα, «επικοινωνούν» µε εννέα χαρισµατικά παιδιά. Μια γνωριµία που γίνεται η αφορµή να ξεδιπλώσουν τα ίδια αυτά παιδιά τα δικά τους ταλέντα. Συνειδητοποιούν πόσο σηµαντικό είναι να κυνηγάς τα όνειρά σου. Παρότι οι δυσκολίες είναι πολλές, αυτά θα επιµείνουν και θα τα πραγµατοποιήσουν.
Κρυφά ταλέντα βγαίνουν στην επιφάνεια και αποδεικνύουν ότι όλα µπορούν να συµβούν, αρκεί να έχεις πίστη στον εαυτό σου.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ '19

 
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ '19
Εκδηλώσεις έτους Σκαλκώτα
Ανακαλύπτοντας τον Σκαλκώτα: Μια έκθεση στο Μέγαρο Μουσικής
Εγκαίνια έκθεσης Τρίτη 26 Νοεμβρίου 19:00 - 21:00
Διάρκεια έκθεσης ως 31 ΙΑΝ 2020 | Εκθεσιακός Χώρος Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής

Η έκθεση οργανώνεται από τον Σύλλογο Οι Φίλοι της Μουσικής και αποτελεί κορωνίδα των εκδηλώσεων του Έτους Σκαλκώτα που διοργανώθηκε με αφορμή αφενός τα 70 χρόνια από τον θάνατο του συνθέτη και αφετέρου την απόκτηση του Αρχείου Σκαλκώτα που πλέον φυλάσσεται στη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» του Συλλόγου και περιλαμβάνει χειρόγραφες παρτιτούρες του συνθέτη, προγράμματα συναυλιών έργων του σε πολλές χώρες, φωτογραφίες, προσωπικές επιστολές, δίσκους και πολλά άλλα.
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να «βυθιστούν» στον ήχο και στη μουσική του Σκαλκώτα και, παράλληλα, να ανακαλύψουν τη ζωή, την προσωπικότητα και το έργο του.
Ο Σκαλκώτας σήμερα
Σειρά συζητήσεων με τους πρωταγωνιστές των συναυλιών του Έτους Σκαλκώτα
8, 15 & 19 Νοεμβρίου, 19:00 |Αίθουσα Διδασκαλίας

8/11 Η υψίφωνος Άρτεμις Μπόγρη και ο πιανίστας Γιώργος Κωνσταντίνου, ο τσελίστας Βασίλης Λύκος και η πιανίστα Δανάη Καρά συνομιλούν για το έργο του Σκαλκώτα.
Συντονίζει ο πιανίστας και μουσικολόγος Kώστας Χάρδας.
15/11 Ο μουσικολόγος Κωστής Δεμερτζής, ο μαέστρος Βύρων Φιδετζής και η μουσικολόγος Πηνελόπη Παπαγιαννοπούλου συνομιλούν για το έργο του Σκαλκώτα.
Συντονίζει ο πιανίστας και αναπληρωτής καλλιτεχνικός διευθυντής του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών Θανάσης Αποστολόπουλος.
19/11 Η πιανίστα Λορέντα Ράμου συνομιλεί με τον μουσικολόγο και συνθέτη Μηνά Ι. Αλεξιάδη για το πιανιστικό έργο του Σκαλκώτα. Συντονίζει ο συνθέτης και πρόεδρος Δ.Σ. Ιδρύματος Χουρμουζίου Παπαϊωάννου Πέτρος Φραγκίστας.
Είσοδος ελεύθερη
Διεθνές Συνέδριο Skalkottas Today
29, 30 Νοεμβρίου & 1 Δεκεμβρίου

Περισσότεροι από 45 έλληνες και ξένοι επιστήμονες θα παρουσιάσουν ζητήματα που αφορούν το αρχείο του, την περίοδο της παραμονής του στην Ελλάδα και στο Βερολίνο, τη σύνδεσή του με άλλους έλληνες και ξένους συνθέτες της ίδιας εποχής, καθώς και την μουσικολογική ανάλυση των έργων του.
Το συνέδριο διοργανώνεται σήμερα διότι, 70 χρόνια μετά τον αιφνίδιο θάνατό του, πιστεύουμε ακράδαντα ότι δεν έχουμε ακόμα αποκαλύψει όλο το μέγεθος της ιδιοφυΐας του!
Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Διεθνούς Μουσικολογικής Εταιρείας, της Εληνικής Μουσικολογικής Εταιρίας και του Υπουργείου Πολιτισμού.
Η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη,
Θεατρικό Αναλόγιο
Cadenza για ηθοποιό και βιολί
Για 4 παραστάσεις
Παρασκευές 15 και 22 Νοεμβρίου
Σάββατα 16 και 23 Νοεμβρίου 20:30 | Πολυχώρος

Μέσα από την αφήγηση ενός ομοτέχνου, σύγχρονου του Σκαλκώτα, ο οποίος αναδεικνύεται σ’ έναν από τους μεγαλύτερους θαυμαστές και αντιζήλους του, παρακολουθούμε τόσο τη ζωή του σπουδαίου συνθέτη, όσο και την αμηχανία πρόσληψης και την αδυναμία κατανόησης του έργου του από τους ομοτέχνους της εποχής του.
Ερμηνεύει ο Ρένος Χαραλαμπίδης.
Παρουσίαση βιβλίου
Σάββατο 16 Νοεμβρίου, 18:30 | Αίθουσα Διδασκαλίας

Παρουσίαση του Βιβλίου «Νίκος Σκαλκώτας. Επίσημη δισκογραφία (1929 – 2019)» του μουσικογράφου, κριτικού, ερευνητή και συγγραφέα Θωμά Ταμβάκου.
Είσοδος ελεύθερη
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά
Συγχαρητήρια Κύριε Σκαλκώτα
Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, 12:30 | Πολυχώρος

Τα παιδιά εξερευνούν τον μουσικό κόσμο του Νίκου Σκαλκώτα, από την παιδική του ηλικία μέχρι την ωριμότητα, και τον συγχαίρουν αυτοπροσώπως για το έργο του!
Με αφετηρία το πιο γνωστό κομμάτι του συνθέτη, θα πλησιάσουν βιωματικά τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής του ανακαλύπτοντας στα ράφια της Βιβλιοθήκης τα κρυμμένα προσωπικά του αντικείμενα, και θα αντιληφθούν το μεγαλείο της μουσικής του μέσα από μουσικοκινητικά παιχνίδια.
Σχεδιασμός και επιμέλεια: Gabriella Spanò
Παρουσίαση και συντονισμός: Ρηνιώ Χρυσαδάκου, Gabriella Spanò
Ομιλίες - Σεμινάρια
Εργαστήρια για την Παιδεία στα ΜΜΕ
Σάββατο 9 Νοεμβρίου, 9:30 - 14:00 | Ίδρυμα Ευγενίδου

Η Οργανωτική Επιτροπή Ενίσχυσης Βιβλιοθηκών (ΟΕΕΒ), το Media Literacy Institute (MLI) και το Journalists About Journalism (JAJ-www.jaj.gr) διοργανώνουν σειρά εργαστηρίων με εισηγητές από τη Γερμανία, τη Φινλανδία, τις ΗΠΑ, την Ισπανία και την Ελλάδα, με κεντρικό θέμα: «Ψευδείς ειδήσεις: Πληροφορία και Βιβλιοθήκες».
Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα 210 9469631 & 632
Αφιέρωμα στον Σόλωνα Μιχαηλίδη για τα σαράντα χρόνια της απουσίας του
Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, 19:00 | Πολυχώρος

Η Γεωργία Μιχαηλίδη, ανιψιά του σπουδαίου αρχιμουσικού και μουσικολόγου και συνθέτη Σόλωνα Μιχαηλίδη, επιμελείται ένα αφιέρωμα με προβολές, ομιλίες και μουσικό μέρος με έργα του για πιάνο.
Είσοδος ελεύθερη
Μουσικοί στο Αναγνωστήριο
Νέα δράση για σπουδαστές Ωδείων

Η Βιβλιοθήκη θέλοντας να φέρει τους σπουδαστές ωδείων πιο κοντά στο μεγάλο πλούτο των συλλογών της, οργανώνει ξεναγήσεις στους χώρους και γνωριμία με τις υπηρεσίες της σε συνεννόηση με τους καθηγητές τους. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας δίνεται η δυνατότητα σε προχωρημένους σπουδαστές να παρουσιάσουν στο Αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης μουσικά κομμάτια διάρκειας 5 έως 15 λεπτών σε μικρά χάπενινγκς που θα πραγματοποιούνται τις Τετάρτες στις 16:30.
Συναυλίες στο Μέγαρο
Γκαλά όπερας
Αφιέρωμα στον Χρήστο Λαμπράκη
Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, 20:00 | Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης

Χριστίνα Πουλίτση, Άρτεμις Μπόγρη, Γιάννης Χριστόπουλος, Δημήτρης Πλατανιάς και Χριστόφορος Σταμπόγλης είναι οι εκλεκτοί καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν αποσπάσματα από τις πιο γνωστές όπερες των Μότσαρτ, Ροσσίνι, Μπελλίνι, Ντονιτσέττι και Βέρντι, με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Νίκου Αθηναίου.
7 & 8 Δεκεμβρίου
Βιεννέζικα βαλς
στη Χριστουγεννιάτικη Αθήνα

Η διάσημη αυστριακή ορχήστρα JOHANN STRAUSS ENSEMBLE
και πάλι στο Μέγαρο Μουσικής!
Με τη MUSICA, Χορωδία των Φίλων της Μουσικής
τη Βασιλική Καραγιάννη, σοπράνο
και τον Γιάννη Χριστόπουλο, τενόρο
Η προπώληση ξεκίνησε

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ


Αχερουσία η θάλασσα
Τασιόπουλος, Βαγγέλης
Ἡ συλλογή «Ἀχερουσία ἡ Θάλασσα»,  τοῦ Βαγγέλη Τασιόπουλου ἀποτελεῖται ...
Γι' αυτό το λίγο
Ζωγραφίδου, Ζώζη
Eίμαστε σκιές     Eίμαστε σκιές εις αναζήτησιν φωτός.   Χαμόγελα, λέξεις, ευχές ο ...

Πολύ λίγο
Μαρκάκης, Γιάννης
Κοντή κουβέρτα η ποίηση τ' άκρα μένουνε απ' έξω
Προφήτες / Μοσχάκανθος
Ντελής, Βαγγέλης
Το έργο «Προφήτες» τιμήθηκε με έπαινο ποιητικής συλλογής από τον Φιλολογικό ...

Ζωοδόχου Πηγής 73, 10681 Αθήνα. Τηλ: 2103822251 - 2103815433 - 2103816661 - Fax: 2103815882 email: info@govostis.gr

Το μυστικό του χρηματοκιβωτίου και άλλες Νουβέλες

Το μυστικό του χρηματοκιβωτίου και άλλες Νουβέλες 
Το αφηγηματικό έργο του Χάμμετ αποτελείται από 8 μυθιστο­ρήματα και διακόσιες τουλάχιστο νουβέλες και διηγήματα. Με την “Κόκκινη Σφαγή” (1927), καθιερώθηκε, ενώ το “Μαλτέζικο γε­ράκι” (1929) –που θεωρείται το τελειότερο από τ’ αριστουργήματά του–, είναι το πιο γνωστό του μυθιστόρημα.
Ο “θεσπέσιος Ντας” –όπως τον αποκαλούσαν οι θαυμαστές του–, το σημαντικότερο θύμα του μακκαρθισμού, ο άνθρωπος που μπορούσε να συζητάει με συναρπαστικό τρόπο για τα πιο ετερόκλιτα πράγματα: τον ιουδαϊσμό, την αρχιτεκτονική της Νέας Ορλεάνης, το πλάσμα, τις διασταυρώσεις του καλαμποκιού, τον Μαρξ και τον Ένγκελς, τους κατασκευαστές όπλων στη Γερμανία του 19ου αιώνα... θ’ απαχθεί μετά το 1930 κυριολεκτικά από τον κινη­ματογράφο, και ως το 1940 θα έχει δύο περιόδους διαμονής στο Χόλλυγουντ, όπου, με τις ιστορίες του, θα γίνει απ’ τους στυλοβάτες του μεγάλου αμερικάνικου φιλμ Noir εκείνης της εποχής, αλλά και ο πρωτεργάτης της ανανέωσης της αισθητικής του κινουμένου σχεδίου...
Έχουν γυριστεί 17 ταινίες με ιστορίες του.
Ο Χάμμετ είναι ο πρώτος που περνάει τους γκάγκστερς και τον κόσμο τους στην λογοτεχνία.
Είναι ο γενάρχης της σύγχρονης Noir λογοτεχνίας κι ο πρώτος που γράφει ιστορίες οι οποίες ανασαίνουν με τον ρυθμό ενός φιλμ.
Για την αμερικάνικη λογοτεχνία είναι ο νεότερος “Τζακ Λόντον”.
Στην παρούσα έκδοση παρουσιάζονται οι νουβέλες:
Το μυστικό του χρηματοκιβωτίου “The secret of the safe”
(Πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Μαύρη Μάσκα τον Αύγουστο του 1929)
Το σπίτι της οδού Τουρκ “The house in Turk street”
(Πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Μαύρη Μάσκα τον Απρίλιο του 1924)
Το κρέας και το μαχαίρι “A knife will cut for anybody”
(Αδημοσίευτο όσο ο Χάμμετ ήταν εν ζωή. Πρωτοδημοσιεύτηκε το 2013)
Το μυστικό του χρηματοκιβωτίου και άλλες Νουβέλες
συγγραφέας: Ντάσιελ Χάμμετ
μετάφραση: Nic Vestergard
ΣΕΙΡΑ: Σύγχρονοι Κλασσικοί (αριθ. 4)
Isbn:978-960-579-091-2
Διαστάσεις: 14Χ21
Σελίδες: 132

Αθήνα: Η Πανόρμου μέσα από 7 γευστικές στάσεις

Αθήνα: Η Πανόρμου μέσα από 7 γευστικές στάσεις

Σημειώστε...

Σπαγγέτι με σάλτσα πέστο, σπανάκι και κολοκυθάκια

Κιμαδόπιτα με πράσο

Βυτίνα: 5+1 προτάσεις για καλό φαγητό

Λάκης Καρνέζης - Νυχτερινός επισκέπτης (1999)

-50% Αράχωβα σε μεζονέτα με Τζάκι για 3 ημέρες τα 2 άτομα μόνο 140€ Celena Maisonettes

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
Celena Maisonettes - Aράχωβα
Celena Maisonettes - Aράχωβα-50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα (+1 επιλογές)
 Χωρίς Πρωινό
 Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
✔ Τζάκι ✔ Υπέροχη Τοποθεσία ✔ Ξύλα για το Τζάκι ✔ Δωρεάν στάθμευση ✔ Free WiFi ✔ Δωμάτια για μη καπνίζοντες
★ WiFi ★ Χώρος Στάθμευσης ★ Bar
€140 από €280Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
ViP Suite 4 Season - Αράχωβα
ViP Suite 4 Season - Αράχωβα
 2 ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 2 ετών
 Χωρίς Πρωινό
 έως 19/12/2019
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€96Δες το Τώρα!
4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο
4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο- 40%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα KAI 1 παιδί έως 12 ετών (+5 επιλογές)
 All Inclusive
 Χριστούγεννα (23/12 έως 26/12) ΚΑΙ Πρωτοχρονιά (30/12 έως 02/01)
 Mini Club για τους μικρούς μας φίλους με δημιουργική απασχόληση!
€450 από €750Δες το Τώρα!
4* Valeni Boutique Hotel - Πορταριά Πηλίου
4* Valeni Boutique Hotel - Πορταριά Πηλίου
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα
 Πρωινό
 έως 14/12/2019
 Free WiFi
€157Δες το Τώρα!
Erofili Hotel Pelion - Πήλιο
Erofili Hotel Pelion - Πήλιο
 2 ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
 2 άτομα
 Πρωινό
 έως 21/12/2019
 Free WiFi
€59Δες το Τώρα!
4* Portaria Hotel - Πορταριά Πηλίου
4* Portaria Hotel - Πορταριά Πηλίου- 43%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα
 Ημιδιατροφή
 έως 31/03/2020
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€148 από €258Δες το Τώρα!
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας- 50%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 2 παιδιά έως 13 ετών (+1 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Χριστούγεννα (23/12 έως 26/12) και Πρωτοχρονιά (30/12 έως 02/01)
 Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με Ζωντανή Μουσική!
€329 από €660Δες το Τώρα!
5* Arty Grand Hotel - Αρχαία Ολυμπία
5* Arty Grand Hotel - Αρχαία Ολυμπία- 45%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 2 παιδιά 1 έως 12 ετών και 1 έως 2 ετών (+5 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Χριστούγεννα (23/12/2019 έως 27/12/2019)
 Gala Δείπνο την Παραμονή των Χριστουγέννων!
€399 από €720Δες το Τώρα!
5* AVARIS Hotel - Καρπενήσι
5* AVARIS Hotel - Καρπενήσι- 40%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 8 ετών (+2 επιλογές)
 Πλήρης Διατροφή
 Χριστούγεννα (23/12 έως 26/12) και Πρωτοχρονιά (30/12 έως 02/01)
 Εορταστικό gala Παραμονή Χριστουγέννων KAI Πρωτοχρονιάς!
€610 από €1.020Δες το Τώρα!
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα- 48%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Χριστούγεννα (23/12/2019 έως 27/12/2019)
 Εορταστικό Gala με Ζωντανή Μουσική!
€298 από €576Δες το Τώρα!
Ξενοδοχείο Ταξιάρχες - Αρίστη Ζαγοροχώρια
Ξενοδοχείο Ταξιάρχες - Αρίστη Ζαγοροχώρια- 15%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 5 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 Εορτές (22/12/2019 έως 06/01/2020)
 Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00!
€269 από €315Δες το Τώρα!
Ntinas Hotel - Τρίκαλα
Ntinas Hotel - Τρίκαλα- 50%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 6 ετών (+3 επιλογές)
 Πρωινό
 Εορτές (17/12/2019 έως 06/01/2020)
 Early check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00!
€209 από €418Δες το Τώρα!
4* Nymfes Hotel & Spa - Λουτρά Πόζαρ
4* Nymfes Hotel & Spa - Λουτρά Πόζαρ- 25%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα
 Πρωινό
 Εορτές (21/12/2019 έως 05/01/2020)
 Ελεύθερη χρήση Εσωτερικής Πισίνας ή Υδρομασάζ!
€387 από €515Δες το Τώρα!
Η Τεύθις  - Δημητσάνα
Η Τεύθις - Δημητσάνα- 30%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 5 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 Εορτές (21/12/2019 έως 06/01/2020)
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€225 από €320Δες το Τώρα!
4* Dryas Resort - Καρπενήσι
4* Dryas Resort - Καρπενήσι- 30%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 2 ετών (+6 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Εορτές (23/12/2019 έως 06/01/2020)
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€234 από €335Δες το Τώρα!
Ξενώνας Ανδρομέδα - Λίμνη Πλαστήρα
Ξενώνας Ανδρομέδα - Λίμνη Πλαστήρα- 51%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 13 ετών (+5 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 30/04/2020
 Early check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00!
€89 από €180Δες το Τώρα!
4* SAZ City Life Hotel Ioannina - Ιωάννινα
4* SAZ City Life Hotel Ioannina - Ιωάννινα- 20%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 6 ετών (+8 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 30/04/2020
 Δωρεάν είσοδος στο ιστορικό μουσείο Ιωαννίνων στο κάστρο
€220 από €275Δες το Τώρα!
Petra & Elato Art Hotel - Ορεινή Αρκαδία
Petra & Elato Art Hotel - Ορεινή Αρκαδία- 32%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδιά έως 6 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 30/04/2020
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€109 από €160Δες το Τώρα!
Αέτωμα Suites - Τρίκαλα Κορινθίας
Αέτωμα Suites - Τρίκαλα Κορινθίας- 30%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 3 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 31/05/2020
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€109 από €155Δες το Τώρα!
footer