Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 23.00 ΣΚΑΪ - ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

•Πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο - μέρος 6ο
Στο έκτο και τελευταίο επεισόδιο που θα προβληθεί τη Δευτέρα 2 Απριλίου στις 23.00 στον ΣΚΑΪ:
Οι δραματικοί μήνες της Άνοιξης του 2010 και η τελική ευθεία προς το Μνημόνιο είναι το θέμα του τελευταίου επεισοδίου της μεγάλης έρευνας του Αλέξη Παπαχελά «Πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο». Πόσο πραγματικά «άδεια» ήταν τα ταμεία του κράτους λίγο πριν φτάσουμε στο Μνημόνιο και ποιο ήταν το παρασκήνιο της ιστορικής ανακοίνωσης Παπανδρέου στο ακριτικό Καστελόριζο. 

Για πρώτη φορά, ο τότε εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο Παναγιώτης Ρουμελιώτης αποκαλύπτει τι είχαν υποσχεθεί οι Ευρωπαίοι στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τον ίδιο τον Στρος Καν για να δεχθεί να υπάρξει το πρωτόγνωρο πρόγραμμα που σχεδιάστηκε για την Ελλάδα. Αποκλειστικά στους Νέους Φακέλους ο επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Αθήνα Πόουλ Τόμσεν, σε μία σπάνια συνέντευξη στον Αλέξη Παπαχελά αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της διαπραγμάτευσης του Μνημονίου. Πώς αποφασίστηκε το μείγμα, ποιος το αποφάσισε, και που σημειώθηκαν διαφωνίες; Ακόμη, υπουργοί της τότε κυβέρνησης εξιστορούν το άτυπο υπουργικό συμβούλιο που άλλαξε την πορεία της χώρας, αλλά και τις τελευταίες ώρες πριν από την ανακοίνωση των μέτρων του πρώτου Μνημονίου. Για πρώτη φορά, οι άνθρωποι που αποφάσισαν, αυτοί που έκαναν λάθη και αυτοί που εμμένουν στις επιλογές τους μιλούν για το μείγμα της οικονομικής πολιτικής του Μνημονίου.
Ακόμη, μέλη της τότε κυβέρνησης αποκαλύπτουν το πραγματικό παρασκήνιο της συζήτησης για την ψήφιση του Μνημονίου με ευρεία ή όχι πλειοψηφία, ενώ ο σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ Χρύσανθος Λαζαρίδης αποκαλύπτει πώς αποφάσισε ο Αντώνης Σαμαράς να καταψηφίσει το πρώτο Μνημόνιο. Από την πλευρά της, η Ντόρα Μπακογιάννη εξομολογείται για πρώτη φορά την συνάντησή της με τον Αντώνη Σαμαρά, την προηγούμενη ημέρα της ανακοίνωσης καταψήφισης από τη ΝΔ, αλλά και τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στους διαδρόμους του κοινοβουλίου την ημέρα της ψήφισης.
Στο κλείσιμο της μεγάλης έρευνας «Πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο» των «Νέων Φακέλων» και τους ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ μιλά στον Αλέξη Παπαχελά για το «σχέδιο» ορισμένων χωρών να διώξουν την Ελλάδα από το Ευρώ, ενώ ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος, ο σύμβουλος της Άνγκελα Μέρκελ, οι διάσημοι οικονομολόγοι Nouriel Roubini και Jeffrey Sachs, ο διάσημος αμερικανός συγγραφέας Michael Lewis, ο αναπληρωτής αρχισυντάκτης των Financial Times, ο διεθνής επενδυτής Στέλιος Ζαβός αλλά και ο Τεξανός που είχε επενδύσει στην χρεοκοπία της Ελλάδας μιλούν για τα λάθη που ακολούθησαν την υπογραφή του Μνημονίου αλλά και για το ποιο μπορεί να είναι το τέλος αυτής της κρίσης.
Πώς Φτάσαμε στο Μνημόνιο - μια μεγάλη έρευνα
ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ προβάλλουν σε 6 επεισόδια μία πολύμηνη έρευνα του Αλέξη Παπαχελά και της Ελένης Βαρβιτσιώτη για τις κρίσιμες αποφάσεις, τις άγνωστες συγκρούσεις, και τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις που οδήγησαν την Άνοιξη του 2010 στην υπογραφή του Μνημονίου με την τρόικα των δανειστών (Δείτε εδώ το 1ο επεισόδιο / Δείτε εδώ το 2ο επεισόδιο / Δείτε εδώ το 3ο επεισόδιο / Δείτε εδώ το 4ο επεισόδιο / Δείτε εδώ το 5ο επεισόδιο)

Νέος τίτλος: ΝΟΥΑΡ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Β' του ΡΕΪΜΟΝΤ ΤΣΑΝΤΛΕΡ

Παρουσίαση βιβλίου: «Ανώνυμοι χρεοκοπημένοι»

Παρουσίαση βιβλίου: «Ανώνυμοι χρεοκοπημένοι»
Το νέο βιβλίο του Χριστόφορου Κάσδαγλη παρουσιάζεται στο 104 Κέντρο Λόγου & Τέχνης
Την Πέμπτη 5 Απριλίου στις 7:00 μ.μ., στο 104 Κέντρο Λόγου & Τέχνης των Εκδόσεων Καστανιώτη, παρουσιάζεται το βιβλίο του Χριστόφορου Κάσδαγλη Ανώνυμοι χρεοκοπημένοι.
Στο νέο του βιβλίο ο Χριστόφορος Κάσδαγλης ανατρέπει τα κλισέ των ξένων για τους Έλληνες, αλλά και των Ελλήνων για τον ίδιο τους τον εαυτό, αναζητώντας στηρίγματα και απαντήσεις σ’ έναν πλανήτη που καταρρέει. Ό,τι μας καίει καθημερινά, διατυπωμένο με θυμό, με χιούμορ αλλά και με αυτοσαρκασμό, με τρόπο που θα ’φερνε σε δύσκολη θέση τους καλεσμένους οποιουδήποτε τηλεοπτικού πάνελ και θα ανάγκαζε τον παρουσιαστή να διακόψει τη συζήτηση και να ρίξει εσπευσμένα διαφημίσεις.
Ένα συγκλονιστικό αφήγημα που αναφέρεται στην κρίση, όπως τη βιώνει ο σύγχρονος Έλληνας, μακριά από αριθμούς, αναλύσεις και ψυχρούς υπολογισμούς.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Κατερίνα Ευαγγελάτου, σκηνοθέτις
Φώτης Κουβέλης, πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς
Αμάντα Μιχαλοπούλου, συγγραφέας
Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος του Συνασπισμού

ΚΘΒΕ: Τελευταίες παραστάσεις

Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ για

"Πήτερ Παν", "Ένα παιδί μετράει τ’άστρα" & “P.I.G.S” Reloaded
Λήξη παραστάσεων για τις εξής παραγωγές του ΚΘΒΕ:

Η παράσταση «Πήτερ Παν» βασισμένη στο έργο του Τζέιμς Μάθιου Μπάρι, παρουσιάζεται στο Βασιλικό Θέατρο, από την Παιδική Σκηνή του ΚΘΒΕ, σε κείμενο και σκηνοθεσία Γιάννη Καλατζόπουλου, έως την Κυριακή 8/04/12 (Κυριακή των Βαΐων).
Περισσότερα για την παράσταση ΕΔΩ.
Η παράσταση "Ένα παιδί μετράει τ’άστρα", του Μενέλαου Λουντέμη, παρουσιάζεται στη Μονή Λαζαριστών (Σκηνή Σωκράτης Καραντινός), από τη Νεανική Σκηνή του ΚΘΒΕ, σε θεατρική διασκευή Λάκη Λαζόπουλου και σκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα, έως την Κυριακή 8/04/12 (Κυριακή των Βαΐων).
Περισσότερα για την παράσταση ΕΔΩ.
Δύο τελευταίες παραστάσεις και για τη μουσικο-θεατρική παραγωγή “P.I.G.S” Reloaded, που παρουσιάζεται από την ομάδα ΜΠΑΝΤΑ-ρισμένοι, στη μουσική σκηνή “Γαία Live”, στο πλαίσιο των εναλλακτικών δράσεων του ΚΘΒΕ. (Κυριακή 1/04 & Κυριακή 8/04/12).
Περισσότερα για την παράσταση ΕΔΩ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ "ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΣΕ GRAPHIC NOVEL"

ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ σε graphic novel
Για πρώτη φορά το διάσημο έπος του Ομήρου παρουσιάζεται ως εικονογραφήγημα συνεχειών σε έξι βιβλία, το καθένα από τα οποία διατηρεί την αυτοτέλειά του.
Από τους δημιουργούς της πρώτης σε κυκλοφορία σειράς κόμικς
Οι κωμωδίες του Αριστοφάνη
Τάσο Αποστολίδη (κείμενα) και Γιώργο Ακοκαλίδη (εικόνες).
Τo βιβλιοπωλείο IANOS και οι εκδόσεις METAIXMIO σας προσκαλούν στην παρουσίαση της σειράς
ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ σε graphic novel (κείμενα: Τάσος Αποστολίδης, εικόνες: Γιώργος Ακοκαλίδης)
την Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012, στις 8:30 μ.μ.,στο βιβλιοπωλείο IANOS (Σταδίου 24, Αθήνα).
Θα μιλήσουν ο σκιτσογράφος Στάθης, η καθηγήτρια του ΑΠΘ Μένη Κανατσούλη και ο δημοσιογράφος Άρης Μαλανδράκης.
Τέσσερα τραγούδια από την Οδύσσεια του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση του Κώστα Καρτέλια θα αποδώσουν η Γεωργία Δασκαλάκη (φωνή), ο Αντώνης Βεκρής (πιάνο) και η Άννα Λάκη (ακορντεόν).
Θα προβληθεί οπτικό υλικό από τα βιβλία.

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ)
Βασίλης Π. Κικίλιας
ISBN: 978-960-03-5429-4


Οι Έλληνες
Κώστας Σκανδαλίδης
ISBN: 978-960-03-5433-1


Ο κίτρινος στρατιώτης
Ανδρέας Μήτσου 

ebook/ψηφιακή έκδοση
ISBN: 978-960-03-5460-7

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Δημήτρης Πετσετίδης
ΕΝ ΟΙΚΩ
Σελίδες: 144

Ελληνική πεζογραφία




Αχντάφ Σουέιφ
ΚΑΪΡΟ
Η πόλη μου,η επανάστασή μας

Σελίδες: 260

Μαρτυρία – Χρονικό



Κώστας Ακρίβος
ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ
Σελίδες: 400

Βιβλία εναντίον κρίσης


Μάνος Ελευθερίου
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ
Σελίδες: 352

Βιβλία εναντίον κρίσης

Διαλέξτε πασχαλινό προορισμό από 89€

Πασχαλινή Προσφορά:Apollon Hotel στην Παροικιά της Πάρου: 99€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε superior δωμάτιο
Πασχαλινό Πακέτο στη Σαντορίνη στην πολυτελή Villa Agnanti 168€ για 2 άτομα
Πασxαλινό Πακέτο στην Ίο 99€ για 2 άτομα στο Aphrodite Hotel
Πασχαλινό Πακέτο, Κεφαλλονιά: 214€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε σουίτα!
Πασχαλινό Πακέτο, Νέοι Πόροι Πιερίας: 169€ για 5ήμερο για 2 άτομα
Πασχαλινό Πακέτο, Νάξος: 89€ για 4 ήμερο για 2 άτομα
Πασxαλινό Πακέτο στη Σαντορίνη 120€ για 2 άτομα στη γοητευτική βίλα Silver Palace
Πασxαλινό Πακέτο στη Σαντορίνη 119€ για 2 άτομα
Μάνη στο ξενοδοχειο Κάστρο της Βάθειας 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα
Σέρρες,Άγκιστρο: 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Χαμάμ σε δίκλινο δωμάτιο.
Σέρρες:Το Ξύλινο Χωριό 59€ για τριήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Πασχαλινό Πακέτο, Νέοι Πόροι Πιερίας: 169€ για 5ήμερο για 2 άτομα

Παγκόσμιο συνέδριο οφθαλμολογίας 2012

Παγκόσμιο συνέδριο οφθαλμολογίας 2012
Οι Έλληνες έχουν πάντα την πρωτοπορία, διαπρέπουν παντού .......
Στο παγκόσμιο συνέδριο οφθαλμολογίας 2012:
Αμερικανός καθηγήτης: Θεραπεύσαμε 36 τυφλούς με αυτόλογη μεταμόσχευση επιθηλιακών κυττάρων! (χειροκρότημα) Γερμανός καθηγητής:
Θεραπεύσαμε 112 τυφλούς με χρήση βλαστοκυττάρων! (όρθιο χειροκρότημα).
Έλλην καθηγητής: Θεραπεύσαμε 36.000 τυφλούς με απογραφή!!!
(Πρώτο βραβείο).
Read more: http://www.i-diadromi.com/2012/03/2012_30.html

Μουσικο δρώμεν0 "Πολύχρωμη Αγάπη"

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας" που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ, την Τετάρτη 4 Απριλίου 2012, στο Θέατρο "Δημήτρης Βλησίδης", ώρα 10.00, μαθήτριες του Στ1 και Στ2, του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ακρωτηρίου - Παζινού, θα παρουσιάσουν ένα χαρούμενο μουσικοκινητικό δρώμενο,με τίτλο <<Πολύχρωμη Αγάπη>>.

ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

MEDLABΝΕWS.GR
Γενικά και ειδικά θέματα υγείας, διατροφής, ομορφιάς, πρόληψης
Γράφεται από γιατρούς
Φάγατε σκορδαλιά; Το σκόρδο είναι φάρμακο για την καρδιά, την πίεση, αντιγηραντικό αλλά και αφροδισιακό
Η φύση έχει εφοδιάσει τα προϊόντα της με πολύτιμες φυτοδραστικές ουσίες που προστατεύουν τον οργανισμό από την φθορά. Το πιο αποτελεσματικό από όλα όπως δείχνουν επιστημονικές μελέτες των τελευταίων 50 ετών είναι το σκόρδο. Τροφή και φάρμακο που οι γιατροί της αρχαιότητας συνιστούσαν για τη θεραπεία 61 παθήσεων. Read more
Ο συχνότερος καρκίνος στην Ευρωπαϊκή Ενωση είναι ο καρκίνος του παχέος εντέρου. Πόσο επηρεάζει η διατροφή την πρόληψή του;
Ο καρκίνος του παχέος εντέρου είναι ένας από τους συχνότερους στον άνθρωπο. Αρχικά προκαλεί μόνο ανεπαίσθητα ή και καθόλου συμπτώματα. Με την πάροδο του χρόνου προκαλούνται μικρο πονάκια, φουσκώματα, μικροαιμορραγίες που σπάνια είναι έντονες, καθώς και βλέννες στα κόπρανα. Αποτελεί την τρίτη συχνότερη κακοήθη νόσο τόσο στους άντρες (μετά τον πνεύμονα και τον προστάτη) όσο και στις γυναίκες (πνεύμονας, μαστός). .......... Read more
Η φυματίωση είναι εδώ, στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης. Μύθοι και αλήθειες για την φυματίωση. (video)
H φυματίωση στην χώρα μας έχει αρχίσει και πάλι να εμφανίζεται και να ανεβαίνει όπως και παλιά. Δυστυχώς, τα επιδημιολογικά στοιχεία δείχνουν ότι έχουμε πάλι... τάσεις αύξησης. Οι λόγοι είναι πολλοί. Κυρίως, οφείλεται στους λαθρομετανάστες που έχουν έρθει από χώρες οι οποίες είχαν υψηλό επιπολασμό φέρνοντας εδώ τη φυματίωση. Δηλαδή, ο αντιφυματικός εμβολιασμός στα σχολεία και η ενημέρωση. Read more
Πότε πρέπει να γίνεται ο υπέρηχος του θυρεοειδούς; Τι δείχνει και τι προετοιμασία απαιτείται;
Το υπερηχογράφημα του θυρεοειδούς αποτελεί την απεικονιστική εξέταση εκλογής για παθήσεις του θυρεοειδούς και των παραθυρεοειδών αδένων, ενώ είναι σημαντική η χρησιμότητα του στην αξιολόγηση των τραχηλικών λεμφαδένων και των σιελογόνων αδένων. Read more
ΠΡΟΣΦΟΡΑ - OΡΜΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ - ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ
45? για ένα γυναικολογικό ορμονολογικό έλεγχο (αρχικής 180?) ή 33? για ένα βασικό έλεγχο θυρεοειδούς (αρχικής 95?), δύο πολύ σημαντικοί έλεγχοι για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού,... Read more

ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας εντείνοντας τις προσπάθειές της σε ότι αφορά την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας, διοργανώνει ημέρα δωρεάν ελέγχουαναπνευστικής λειτουργίας με σπιρομέτρηση, σε συνεργασία με πνευμονολόγο της περιοχής Καλαμαριάς.
Η συγκεκριμένη εξέταση που ελέγχει την αναπνευστική λειτουργία και βοηθά στη διάγνωση διαφόρων αναπνευστικών παθήσεων, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 05 Απριλίου 2012, στο χώρο του Δημοτικού Ιατρείου (Παπανικόλα 18) και τις ώρες 10:00 έως 13:00 κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στα τηλ. 2313-314500 και 2310-419006.
Ο έλεγχος αυτός αφορά τους καπνιστές, αυτούς που παρουσιάζουν συμπτώματα από το αναπνευστικό σύστημα (χρόνιος βήχας, δύσπνοια κλπ) και επίσης είναι σημαντικός σε επίπεδο πρόληψης.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) είναι μία χρόνια νόσος των πνευμόνων, που οφείλεται κυρίως στο κάπνισμα και επιδεινώνεται με το χρόνο αν δεν γίνει διακοπή του καπνίσματος.
Είναι η τέταρτη αιτία θανάτου παγκοσμίως, ενώ στη χώρα μας ένα εκατομμύριο Έλληνες πάσχουν από την ασθένεια αυτή.
Παρόλα αυτά, το ευρύ κοινό, αγνοεί τους κινδύνους από τη σοβαρότητά της.... «σιωπηλής ασθένειας».

Για ένα Αποτελεσματικό Κράτος!

Ελλάδα: Μεταρρύθμίσεις, Ρήξεις, Τομές:
Για ένα Αποτελεσματικό Κράτος
Η κρίση απαιτεί μεταρρυθμίσεις, ρήξεις και τομές. Απαιτεί όμως και ευρύτερη συναίνεση και συνεργασία των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που θέλουν μια διαφορετική Ελλάδα. Συμβάλλοντας στην προσπάθεια αυτή, το ΕΛΙΑΜΕΠ, το ΙΟΒΕ, η Kantor, η Κίνηση Πολιτών και η Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς οργανώνουν σειρά δημόσιων συζητήσεων σε θέματα επίκαιρα και ζωτικής σημασίας για τη χώρα.
Η πέμπτη εκδήλωση «Για ένα Αποτελεσματικό Κράτος» θα πραγματοποιηθεί στις 3 Απριλίου 2012 και ώρα 18:00 στο Πολεμικό Μουσείο (δείτε πρόσκληση)
Με ομιλητές τον Υπουργό Εσωτερικών Τάσο Γιαννίτση την Πρέσβειρα της Αυστραλίας στην Ελλάδα Jenny Bloomfield τον Καθηγητή της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης Παναγιώτη Καρκατσούλη την Επικεφαλής της Ομάδας Δράσης (Task Force) της Ε.Ε. στην Ελλάδα Ζωρζέτα Λάλη και τη Συνήγορο του Πολίτη Καλλιόπη Σπανού.
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Πρόεδρος Δ.Σ. της Kantor Χαράλαμπος Ντόλκας.

1985 Σεμπάστιαν Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Ξεκινάει η παραγωγή του iPhone 5

Ξεκινάει η παραγωγή του iPhone 5
«Orbis» η κωδική ονομασία του νέου Playstation;

Ευέλικτη οθόνη έξι ιντσών

Μετατρέψτε το κινητό σας σε ανιχνευτή μετάλλων

Αλλάζει ο ορθογραφικός έλεγχος στο Google Docs

Εκατοντάδες άνθρωποι εργάζονται για το Epic Mickey 2

Το Ίντερνετ μέσο εξόδου από την κρίση

Το Ίντερνετ μέσο εξόδου από την κρίση
Τον Μάιο αναμένεται το Kinect 1.5 για Windows

Microsoft και Nokia επενδύουν στην ανάπτυξη εφαρμογών

Μεγάλο το ενδιαφέρον για την έκδοση beta του Photoshop CS6

Ρομπότ-κατάσκοπος πηδάει σε ύψος εννέα μέτρων!

Καλύτερη υποστήριξη γραφικών στον Chrome 18

Αλλαγές στο σύστημα σχολιασμού του Facebook

Τα Google Analytics μετατρέπονται σε… Social Analytics

δια...της Τροφής

Top Stories: Χοληστερόλη σε παιδιά
Γυναίκα & Παιδί: Έγκυος στη Σαρακοστή: Τι να προσέξετε

Μεσογειακή Διατροφή: Ελληνική φέτα, η καθιερωμένη!

Υγεία & Fitness: Τριγλυκερίδια: ρόλος και πρόληψη

Gourmet:
Σκορδαλιά φάβας με ροφό (Σαντορίνη) από τον Ηλία Μαμαλάκη

Το τέλος του διαδικτύου (όπως το ξέραμε)...

Το τέλος του διαδικτύου (όπως το ξέραμε)…
Το μέλλον χρειάζεται λιγότερες Αριάνα Χάφινγκτον και πολύ περισσότερους bloggers που, δεν θα γράφουν επειδή προσδοκούν σε κέρδος. Αλλά επειδή πιστεύουν ότι μπορούν να αλλάξουν το μέλλον. [...]
Ο Ντούντα ξέρει…

Ετσι ο Ολυμπιακός μεταμορφώθηκε σε «Σταχτοπούτα με αρβύλες». Με προβλήματα βέβαια, με ατέλειες, με «νεκρά διαστήματα» στα ματς, με παίκτες «μια του ύψους, μια του βάθους», αλλά πάνω από όλα ένα σύνολο που για να το κερδίσεις, θα… σου βγάλει την ψυχή πρώτα! [...]
Τι θα κάνει η Ντόρα

Η Ντόρα Μπακογιάννη ξεκαθάρισε ότι δεν θεωρεί πως η συγκεκριμένη πρόταση του Αντώνη Σαμαρά αφορά την ίδια, αλλά στελέχη όπως τον Γιώργο Συμπιλίδη, που πλήγωσαν στο παρελθόν κατά μοιραίο τρόπο τη Νέα Δημοκρατία. [...]

Ο Τράγκας εκπρόσωπος τύπου του ΛΑΟΣ και στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας;

Ο Τράγκας εκπρόσωπος τύπου του ΛΑΟΣ και στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας;
Έτοιμοι να ρίξουν ζεστό χρήμα για τα ελληνικά κοιτάσματα

Από σήμερα η συνταγογράφηση των γενόσημων φαρμάκων

Μάθιου Νιμιτς: Ελλάδα και ΠΓΔΜ μπορούν να βρούν λύση

Γερμανικό ΥΠΕΞ: Δεν υπάρχει πλέον θέμα αποζημιώσεων

Αλήθειες και μύθοι των δοντιών

Η Courtney στα ροζ

Νέα σενάρια για "κόμμα Παπαδήμου"

Το “φάντασμα” σεργιανίζει ακόμη εδώ
Μια ομάδα-καμικάζι, σαν και τον σημερινό Ολυμπιακό ωστόσο, με προφανή άγνοια κινδύνου, έχει ίσως τις περισσότερες πιθανότητες από κάθε άλλη στο πρόσφατο παρελθόν να… ξαναρχίσει την Ιστορία από εκεί που σταμάτησε. [...]
Ο Σαμαράς έρχεται για να “ξεβολέψει”

Ένα «ξεβόλεμα» που δεν θα έρθει φυσικά εύκολα, και εξηγεί επαρκώς τις αντιδράσεις τις οποίες προκαλεί η αυτοδύναμη περπατησιά της Νέας Δημοκρατίας. Που θέλουν πολλά συμφέροντα εντός της χώρας να ανατρέψουν. [...]
Νέα σενάρια για “κόμμα Παπαδήμου”

Στο «κόμμα Παπαδήμου» αναφέρεται σήμερα με συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» και ο Τάσος Γιαννίτσης, ένα πρόσωπο-γέφυρα ανάμεσα στον μεταβατικό πρωθυπουργό και τον Κώστα Σημίτη. [...]
Ο Στεφανάδης για το Επικρατείας της ΝΔ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θέλει να στείλει το μήνυμα της διεύρυνσης της απήχησης της σημερινής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο σύνολο της κοινωνίας, και μάλιστα σε σημαντικές επιστημονικές ομάδες, όπως είναι ο ιατρικός κόσμος. [...]
Το σύστημα “αδειάζει” τον Κουβέλη

Ο Φώτης Κουβέλης αντιδρά και είναι αρνητικός. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Στην ουσία όμως, έχει ήδη υποχρεωθεί βιαίως σε μια στρατηγική που τον οδηγεί στην πλήρη συνθηκολόγηση. [...]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Ντόρα Μπακογιάννη από την Κομοτηνή: «Όλο το βάρος στα αναπτυξιακά προγράμματα της Θράκης»
Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες … το πολιτικό τοπίο στη Ροδόπη!

Φωτογραφίες από την περιοδεία της Ντόρας Μπακογιάννη στη Ροδόπη

Δικαιώνεται η «αναξιόπιστη» Piazza!!! Δείτε τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμμαχίας σε Έβρο και Ροδόπη

Περιοδεία Χάρη Καστανίδη στην Θράκη

Την Παρασκευή εγκρίνονται τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

Τον ρώτησε κανείς τον μαλάκα;;;

Τον συνέλαβαν στην Κομοτηνή με πιστόλι, δενδρύλλια κάνναβης και ναρκωτικά!

Το πρώτα δύο τηλεοπτικά σποτ του Βενιζέλου (VIDEO)

Συνελήφθη 65χρονος στην Δράμα για οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 71 εκ. ευρώ

blackmail mag.

Αγνοείται!!
Το καλύτερο ψέμα!!!

Και...νεκρούς ανασταίνει!!!

Να οργανωθούμε παιδιά!!!

Μία από τα ίδια!!

H D.E.A ... Καραγκούνα!!!

Ποιες επενδύσεις κι από ποιους;

Αυτοί που δεν θέλουν τις εκλογές

Αυτοί που δεν θέλουν τις εκλογές
Αυτοί πού πιέζουν να μην ειπωθεί η αλήθεια στον λαό είναι οι ίδιοι πού επιθυμούν την αναβολή της λαϊκής έκφρασης. Είναι οι ίδιοι πού κυβερνούσαν επί δύο χρόνια με επικοινωνιακή διαχείριση και νομή της εξουσίας. [...]
Περί ανταγωνιστικότητας…

Η επόμενη ημέρα των εκλογών θα πρέπει να βρει τη χώρα πιο αποφασισμένη και πιο αποφασιστική, δεδομένου ότι κυρίαρχο πλέον ρόλο στην πολιτική ζωή θα έχει η ΝΔ, η οποία διαθέτει συγκροτημένο, συνεκτικό πρόγραμμα με κατεύθυνση. [...]
Η ΝΔ εθνική και όχι κομματική επιλογή

Αν είχε πετύχει δεν θα αποχωρούσε ο Παπανδρέου, δεν θα ερχόταν ο Παπαδήμος, και δεν θα πηγαίναμε σε εκλογές. Τώρα δεν είναι ώρα για «παιχνίδια», ούτε βέβαια για διχαστικές λογικές του τύπου, επιλέγουμε την «ενάρετη» Νέα Δημοκρατία γιατί πρέπει να φύγει το «διεφθαρμένο» ΠΑΣΟΚ. [...]
Ο κόσμος πρέπει να ξέρει

Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για ρευστότητα και ανάπτυξη, ενώ την ίδια στιγμή αυξάνονται οι φόροι και περικόπτονται μισθοί και συντάξεις. [...]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ ΚΑΙ ΕΟΚΑ
ΕΚΘΕΣΗ CASPIAN: ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ .

Έλληνες ξυπνήστε και αφήστε πίσω τις διχόνιες: Δείτε το βίντεο!!!

Ήταν 1η Απριλίου…

Το πρωί τους πιάνουν, το μεσημέρι τους αφήνουν!BINTEO

ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΙΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Καμμένος ονειρεύεται νέο ΕΑΜ!!!

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΥΡΙΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
O Aπόστολος Κουϊκίδης στο δυναμικό του Ινφογνώμων

Ο Ερντογάν, ο Ασαντ και ο Αλλάχ

Το Ιράκ δεν θα πάρει μέρος στη σύνοδο των «Φίλων της Συρίας» στην Κωνσταντινούπολη

STOP στις υπερπτήσεις πάνω από Αγαθονήσι-Φαρμακονήσι

Καθοριστικός παράγοντας η εμπλοκή στις έρευνες της Noble Εnergy Οι Αμερικανοί θέλουν τον αγωγό μέσω Ελλάδας

Οι γκρίζοι λύκοι στο Παρίσι

Εκβιάζει και απειλεί η τουρκική Ταξιαρχία της Εκδίκησης

Κανείς Δε Γιαουρτώνει Υπαλλήλους Του ΙΚΑ

Νιώθω ιδρώτα ηρώων από την αγχόνη

Οι Αγνοούμενοι - Δεν ξεχνώ

ΠΟΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ;

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ;

Περσικό Κόλπο: μια συγκέντρωση πολεμικών πλοίων που ανησυχεί

Ακούγοντας τους Μέρκελ, Σόιμπλε και Τόμσεν

Υπό το κράτος των τραμπούκων

ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΚΟΠΙΩΝ - ΚΟΣΣΟΒΟΥ Ύποπτες κινήσεις του UCK

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ Το όραμα του «Μεγάλου Κουρδιστάν»

Αρνείται να συμμετάσχει σε διεθνή διάσκεψη για αποπυρηνικοποιημένη Μ. Ανατολή

Μίνι εμπάργκο από την Τουρκία στο Ιράν

Κι όμως, όπως αποδεικνύεται από τη γυφτιά Μαγκριώτη και από τη ..... Βορίδη, δεν πιάσαμε ακόμα πάτο. Ο εξευτελισμός συνεχίζεται!

ΗΠΑ-Ιράν και το Χρώμα του Χρήματος

Μεσσηνία – Τόπος ἀναγεννήσεως κοτσαμπάσηδων, μπέηδων, ἡγεμόνων καὶ φεουδαρχῶν

Από πού ήρθαν οι συλληφθέντες λαθρομετανάστες

Κωδικός «Αθηνά» για 800.000 παράνομους μετανάστες
Βαρόμετρο Public Issue: Πρώτο κόμμα με 22,5% η ΝΔ

Περσικό Κόλπο: μια συγκέντρωση πολεμικών πλοίων που ανησυχεί

Έκθεση καταπέλτης των γαλλικών υπηρεσιών πληροφοριών για το τουρκικό εθνικιστικό κίνημα στη Γαλλία

Σήμερα ο 7ος διεθνής μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος»

Αυτοκίνητο για… τυφλούς! (Video)

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos
Αναγνωριστική συνάντηση προετοιμασίας για την οργάνωση των επίσημων εκδηλώσεων της Ημέρας Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ «ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΛΥΡΑ»

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ «ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ»

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ