Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Όταν πριν τρία χρόνια πρωτόγραφα για τα «χύμα» ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα στη χώρα μας, πολλά κομματόσκυλα έπεσαν να  με φάνε. Η αναφορά μου ΤΟΤΕ είχε να κάνει με τους «φακέλους» των ασθενών που πέρασαν ΚΕΠΑ, οι οποίοι ήταν και ΕΙΝΑΙ στη διάθεση του κάθε ΑΣΧΕΤΟΥ κρατικού υπαλλήλου, ο οποίος μπορεί με πλήρη άνεση να διακινήσει τον φάκελο του όποιου ασθενή προς κάθε κατεύθυνση, αφού τον έχει όποτε θέλει μπροστά του.
Από τότε, δεν άλλαξε τίποτα, όπως είναι φυσικό, γιατί μην ξεχνάμε πως ζούμε στην Ελλάδα, σε μια χώρα από τις χειρότερες (έτσι όπως την κατάντησαν αυτοί που ψηφίζουμε) του… «Τρίτου κόσμου».
Μάλιστα, μετά από την «πρόοδο» που σημείωσε η χώρα μας, τι βλέπουμε;
Ακόμα και Υπουργούς, να βγάζουν φόρα παρτίδα ιατρικές γνωματεύσεις  ασθενών στο διαδίκτυο.
Θα μου πουν κάποιοι, «πως ο συγκεκριμένος δεν είναι όποιος και όποιος ασθενής, πως είναι ένας κατάδικος ο οποίος πέρασε από ΚΕΠΑ, πήρε το ποσοστό που έπρεπε (ασυνήθιστα υψηλό θα έλεγα σύμφωνα με το καθεστώς που επικρατεί στα ΚΕΠΑ σε σχέση με άλλους ασθενείς που όχι μόνο ΔΕΝ παίρνουν τέτοια ποσοστά αναπηρίας αλλά κόβονται κιόλας), και αποφυλακίστηκε , ενώ έφαγε κάποια εκατομμύρια».
Δεν θα σταθώ στο αδίκημα του.
Στην παρούσα φάση ΔΕΝ με ενδιαφέρει, και δεν είναι αυτό το θέμα μας. Άλλο είναι…
Θα ξεκινήσω από το «φάουλ» του αρμόδιου υπουργού, αυτό της δημοσιοποίησης των προσωπικών δεδομένων του ασθενή, και θα επεκταθώ και σε άλλες λεπτομέρειες, μιας και το ΟΛΟ σκηνικό να μου το θυμηθείτε, θα έχει γενικότερες επιπτώσεις στο χώρο της αναπηρίας, η οποία στην Ελλάδα χτυπιέται από παντού..
Από τότε που δημιουργήθηκαν τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηριών, ήταν πολλοί εκείνοι που αμφισβήτησαν την «ακεραιότητα» τους, και σε πολλές περιπτώσεις, βγήκαν αληθινοί.
Ευτυχώς ΟΧΙ σε όλες, ΕΥΤΥΧΩΣ υπάρχουν οι σωστοί γιατροί, ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, που ξελασπώνουν ΟΛΟΥΣ τους άλλους.
Και εδώ ας δούμε τι έγραψε ο «αρμόδιος» αναπληρωτής υπουργός…
«Πριν λίγο ήρθε στα χέρια μου η γνωμάτευση με την οποια αποφυλακίστηκε το λαμόγιο που ακούει στο όνομα ΦΛΩΡΟΣ !!!!
Δεν μιλησα δυο μέρες αφενός γιατι ειμαι σε τριήμερες " διακοπές",αφετέρου γιατι ήθελα να δω τι συμβαίνει .
Μετα απο αυτο θα πω μια κουβέντα μόνο !!!
Αυτά τα λαμόγια που έδωσαν τέτοιες γνωματεύσεις σε εναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ ,39 ετών για να του αθροίσουν ποσοστό αναπηρίας 70% θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ !!!!!
Πρωτοετής Φοιτητης της Ιατρικης καταλαβαίνει πως αυτά ειναι γνωμάτευση κατα παραγγελία προφανως με αντάλλαγμα ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΩ !!!»
Αυτά, μαζί με την ιατρική γνωμάτευση του ασθενή ανάρτησε στο προφίλ του ο κύριος Πολάκης, ο οποίος ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ την απόφαση και στρέφεται κατά του ΚΕΠΑ, ΑΔΕΙΑΖΟΝΤΑΣ μάλιστα τους γιατρούς της επιτροπής…. Με αφορμή αυτό το περιστατικό, ξαναέρχονται στο φως, εκτός από την παραβίαση των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων ΟΛΩΝ των ασθενών, οι «μαϊμού» ανάπηροι, οι προερχόμενοι από ρουσφέτια, η ΑΝΩΝΥΜΙΑ των γιατρών που απαρτίζουν τις επιτροπές και η ειδικότητα τους, και άλλα πολλά…
Το εγραψα πιο παλια, θα το επαναλαβω και τωρα. ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ «ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ», ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ.
Δεν με ενδιαφερει για τον Φλώρο και τον οποιο φλωρο. Με ενδιαφερει να ΑΛΛΑΞΟΥΝ τα στραβα, και να αντιμετωπιστουν τα Ατομα με Αναπηριες και χρονιες παθησεις ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ…..
Τελος ας δουμε και την τοποθετηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
«Τα απόνερα του σκανδάλου ENERGA χτυπούν την Αναπηρία
Η ΕΣΑμεΑ και σύσσωμο το αναπηρικό κίνημα υπήρξαμε και συνεχίζουμε να είμαστε πρωταγωνιστές στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις, σε όποια κατάσταση βρίσκονται, όπου και αν κατοικούν, ότι και αν βιώνουν. Ταυτόχρονα διαχρονικά διεκδικούμε από το υπουργείο Δικαιοσύνης και την ελληνική Πολιτεία τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις που είναι έγκλειστα σε φυλακές, να απολαμβάνουν πλήρως τα δικαιώματά τους. Δεν διεκδικήσαμε ποτέ η Αναπηρία να αποτελέσει άλλοθι αποφυλάκισης. Για αυτό και πριν ακόμη την ψήφιση του νόμου 4322/2015 "Μεταρρυθμίσεις ποινικών διατάξεων, κατάργηση των καταστημάτων κράτησης Γ΄ τύπου και άλλες διατάξεις", η ΕΣΑμεΑ είχε εκφράσει την ξεκάθαρη θέση ότι οι προβλέψεις του ήταν πιθανό να δημιουργήσουν συνθήκες σφετερισμού της Αναπηρίας. Από το 2015 ζητούσαμε ισχυρές εγγυήσεις ότι αυτό δεν θα συμβεί.
Δυστυχώς η πρόσφατη αποφυλάκιση ενός εκ των πρωταγωνιστών του σκανδάλου της ENERGA μεταξύ άλλων έφερε πάλι στο δημόσιο διάλογο το θέμα των "αναπήρων - μαϊμού", ζήτημα που πληγώνει τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις, αφού θίγει τον πυρήνα της αξιοπρέπειας της Αναπηρίας. Τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις αντιμετωπίζουν κάθε μέρα διακρίσεις, αποκλεισμούς και εμπόδια στη ζωή τους, δε μπορούν και δεν θέλουν να σηκώσουν και αυτή τη σκιά που η υπόθεση του Α. Φλώρου ρίχνει σε αυτά.
Ζητάμε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης ώστε να διαλευκανθεί τάχιστα η υπόθεση. Ασφαλώς ζητάμε να πέσει άπλετο φως, όμως, εκτός της ΕΔΕ, πρέπει άμεσα να υπάρξουν παρεμβάσεις και αλλαγές στον νόμο Παρασκευόπουλου, ώστε να εισαχθούν οι απαραίτητες, όπως φάνηκε, εγγυήσεις.
Ζητάμε επίσης από την ελληνική Πολιτεία να δείχνει την ίδια ευαισθησία σε όλους τους πολίτες που περνούν από την αξιολόγηση του ΚΕΠΑ, όπως έδειξε και στο πρόσωπο του κ. Φλώρου.
Επαναλαμβάνουμε και τονίζουμε ότι παραμένουν πρωταγωνιστές στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στον αγώνα το Κράτος να μην καταπατά τα δικαιώματα όλων όσων διαμένουν σε σωφρονιστικά ιδρύματα. Δεν θα επιτρέψουμε όμως επουδενί τον σφετερισμό της Αναπηρίας, που αντανακλά και έχει επίπτωση σε κάθε άτομο με αναπηρία ή χρόνια πάθηση.
Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό: ο Πρωθυπουργός οφείλει να επιληφθεί επί του κ. Πολάκη. Δεν είναι δυνατόν υπουργός να διακινεί στο διαδίκτυο και να κάνει viral ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, όπως είναι μία γνωμάτευση αναπηρίας- όποιος και να είναι ο κάτοχός της.»
Θα επανελθω.

Βασιλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

Μάσκα Αναπνοής Πυρόσβεσης Ολόκληρου Προσώπου FPS 7000 Drager

Μάσκα Αναπνοής Πυρόσβεσης Ολόκληρου Προσώπου FPS 7000 Drager
Χαρακτηριστικά – Πλεονεκτήματα: 
Η Μάσκα Αναπνοής Πυρόσβεσης Ολόκληρου Προσώπου FPS 7000 της Drager είναι ανθεκτική σε κρούσεις και θερμοκρασίες. Προσφέρει εξαιρετικά ευρύ οπτικό πεδίο χωρίς παραμόρφωση, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.
Διαθέτει σύστημα αερισμού που αποτρέπει το θάμπωμα της ακόμα και σε περιβάλλον εργασίας με έντονη υγρασία.
Η εφαρμογή της μάσκας γίνεται εύκολα. Το εργονομικό κούμπωμα πέντε σημείων και η διπλή γραμμή σφράγισης, εξασφαλίζουν την ασφαλή και άνετη εφαρμογή σε κάθε τύπο κεφαλιού.
Η μάσκα είναι κατάλληλα κατασκευασμένη έτσι ώστε να φορεθεί ή να αφαιρεθεί γρήγορα και εύκολα. Το σώμα της μάσκας είναι εξωτερικά κατασκευασμένο από EPDM, δερματολογικά ελεγμένο και δεν προκαλεί ερεθισμούς ακόμα και όταν χρησιμοποιείται συνεχόμενα για ώρες.
Η μάσκα είναι πιστοποιημένη με προδιαγραφές για χρήση σε πυρόσβεση EN136 Class 3 και διαθέτει κουμπωτό συνδετικό για αεροπνεύμονα αναπνευστικής συσκευής της Drager, καθώς επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με βιδωτό φίλτρο τύπου Rd40.
Προδιαγραφές – Πρότυπα:
Κατάλληλη για κουμπωτό αεροπνεύμονα αναπνευστικής συσκευής Drager
Υψηλή ανθεκτικότητα σε χημικά, θερμότητα.
Ρυθμιζόμενο κούμπωμα πέντε σημείων για γρήγορη και άνετη εφαρμογή.
Ειδικό λουράκι ασφάλισης
Συμβατότητα με το σύστημα ενδοεπικοινωνίας Drager FPS-COM
Μέγεθος : M2
Υλικό κατασκευής μάσκας : EPDM
Υλικό κατασκευής οθόνης : Polycarbonate
Τύπος συνδετικού αεροπνεύμονα : Κουμπωτό τύπου P
EN 136 CIass 3, EN 137 type 2, CE, NIOSH, AS/NZS, ATEX I M 1 / II 1 GD IIB T6

PLB FASTFIND 220

PLB FASTFIND 220
Για να σας βρουν, η επιλογή είναι McMurdo
Ο Βρετανικός οίκος McMurdo, που πάντα πρωτοπορεί στις τεχνολογικές εξελίξεις των συσκευών διάσωσης παρουσιάζει το πιο μικρό, αδιάβροχο, δυνατό και οικονομικό PLB (Personal Location Beacon) το Fast Find 220.
Αυτό το μικρό θαύμα σε περίπτωση κινδύνου εκπέμπει σήμα με πληροφορίες για την διάσωση του χρήστη του. Το κωδικοποιημένο σήμα αναφέρει το όνομα του ιδιοκτήτη του μαζί με την ακριβή θέση που βρίσκεται και μέσω του παγκόσμιου δορυφορικού συστήματος διάσωσης που λειτουργεί από τη COSPS SARSAT στη συχνότητα 406ΜHz, γίνεται δυνατός ο ακριβής εντοπισμός του ατόμου σε κίνδυνο. 
Εκείνη τη στιγμή το σήμα μεταφέρεται στους τοπικούς φορείς διασώσεως, την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας για την Ελλάδα (ΕΜΑΚ κ.λ.), που μπορούν να φτάσουν άμεσα στο σημείο, σε στεριά ή θάλασσα. Η χρήση του Fast Find δεν απαιτεί καμία συνδρομή ή πρόσθετα έξοδα εγγραφής κλ, εκτός από την αρχική αγορά της συσκευής.
Επιπρόσθετές πληροφορίες για το Fast Find είναι ότι λειτουργεί ακόμα και σε θερμοκρασίες κάτω των -20°C, ότι εκπέμπει ασταμάτητα για τουλάχιστον 24 ώρες, έχει SOS LED φως που αναβοσβήνει δίνοντας σήματα Morse και η μπαταρία του αλλάζεται κάθε 6 χρόνια.
Συχνότητα εκπομπής 406.040MHz (alert) / 121.5MHz (homer)
Πλευστότητα Δεν επιπλέει (εκτός αν προστεθεί η προαιρετική θήκη πλευστότητας)
Χρόνος Βύθισης Βύθιση σε 10m (30ft)> 5 λεπτά
Θερμοκρασία λειτουργίας -20 °C to +55 °C
Τύπος μπαταρίας Lithium manganese dioxide
Διάρκεια Ζωής Μπαταρίας 6 χρόνια
Διάρκεια Μετάδοσης >35 ώρες @ +10ºC
Κατανάλωση >5W
Τύπος GPS 50 καναλιών, κεραμική κεραία
Λυχνία Ενδείξεων LED υψηλής φωτεινότητας
SOS λυχνία SOS ακολουθία μορφής κώδικα Morse, 30 επαναλήψεις
Ενεργοποίηση Χειροκίνητη, τριών επιπέδων
Βάρος 150 γραμμάρια

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

SOLARCON A-99 CB κεραία βάσης

SOLARCON A-99 CB κεραία βάσης
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η Solarcon A99 απο τις πιό επιτυχημένες κεραίες βάσης στον κόσμο για CB/10m
Εύκολη συναρμολόγηση,ιδανική για δύσκολες καιρικές συνθήκες,αέρας ,υγρασία.
Κατάλληλη για χρήση σε καίκια ,τράτες ( marine) κ.λ.π
Mε antenna tuner συντονίζει από 20m και επάνω με πολύ καλά αποτελέσματα,δείτε reviews στο eham

1/2 wave over 1/4 
Omni-Directional πολυκατευθυντική
Fiberglass (weather tough) Υαλονήματα
Handles 2000 Watts (peak) about 1000 RMS
SWR Tunable, 25-32 Mhz.
Covers far above and below the traditional CB channels(with antena tuner 20-10m)
Solarcon claims 9.9 dBi
DC Grounded (Γειωμένη για στατικό)
5,3m Tall ( Three 6' Sections ) Τρια κομμάτια τον 2m
Insulated up to 14,500 Volts
Βάρος 2,27 Κg

Περιβάλλον SOS!

Περιβάλλον SOS!
Συγγραφέας: Μικρά μολύβια
Εικονογράφος: Ναταλία Καπατσούλια
Ημερομηνία έκδοσης: 11 Ιουνίου 2018
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 96
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-156-3
Φύση… Αρχέγονη πηγή ζωής, σοφίας, δημιουργίας.
Ολύμπιοι θεοί και θεές, Νηρηίδες, Δρυάδες,
Μούσες και Νεράιδες…
Φυτά και ζώα, ο Άνθρωπος…
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ:
Νοιαζόμαστε - φροντίζουμε - προστατεύουμε το περιβάλλον!
Οι μικροί μας ήρωες, η Λευκοθέα κι ο Οδυσσέας,
ο Αλέξανδρος κι η Δάφνη, ο Φοίβος κι ο Πολύξερος,
ο Θάνος, ο Μάρκος κι η Στεφανία, η Κερασιά κι ο Γαρίφαλος,
αφουγκράζονται τη φύση, που τους φωνάζει: «SOS!»
Αναρωτιούνται: «Μήπως ήρθε το τέλος;»
Ωστόσο ξέρουν τι πρέπει να κάνουν…
Υπάρχει χρόνος;

Το Τανγκό της Μοναξιάς

Το Τανγκό της Μοναξιάς 
Πώς είναι άραγε να εξουσιάζει κανείς συναισθηματικά τον άλλο μέσα από το Διαδίκτυο;
Κι εμείς; Έχουμε, άραγε, το μέγεθος που νομίζουμε πως αποκτήσαμε μέσα από την χρήση του;
Η εικονική εξουσία που αποκτά κανείς μέσα από την ανωνυμία του διαδικτύου, η χωρίς σκέψη και εκτέλεση ενδόμυχων απωθημένων, φέρνουν ανατροπές στην ισορροπία των σχέσεών μας.
Η Μοναξιά στον κόσμο της εικονικής ευτυχίας, μεγεθύνεται και γίνεται όπλο εκτέλεσης κι αυτοκτονίας, ο νεκροθάφτης των ερωτικών μας επιθυμιών…
Τα πιο πάνω βασάνισαν καταλυτικά τον Μάνο… Τον άλλαξαν!
Μπήκε από περιέργεια να το δει, να το ελέγξει, να επικοινωνήσει εικονικά με ανθρώπους και έγινε και αυτός θύμα της γοητείας του. Ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης, έγινε αυτό που δεν ήθελε εξαρχής να γίνει: θύμα του διαδικτύου και των κρυμμένων απωθημένων του!
Όλοι αργά ή γρήγορα θα γίνουμε θύματά του, εκτός και αν οι σχέσεις των ανθρώπων επανέλθουν στην πρότερη κατάσταση. Εκτός και αν ο έρωτας βγει και πάλι από την απρόσωπη οθόνη του υπολογιστή και τρέξει στα καταπράσινα λιβάδια της νιότης και της αγνότητάς μας!
Το Τανγκό της Μοναξιάς 
συγγραφέας: Θάνος Κανούσης
Isbn: 978-960-579-085-1​
Διαστάσεις: 14Χ21
Σελίδες: 329

ΠΑΥΛΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ-Συναυλια Μετρο 19-02-1989

Αποδράσεις στην Πελοπόννησο με Απίστευτες Προσφορές Ξενοδοχείων έως -60%

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
4* Grecotel Filoxenia Hotel - Καλαμάτα
4* Grecotel Filoxenia Hotel - Καλαμάτα-60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+3 επιλογές)
 Πλήρης Διατροφή
 26/08/2018 έως 06/09/2018
 Για τους μικρούς μας φίλους Tasty Corner για το Γεύμα τους καθώς και Πλούσιοι Μπουφέδες με snack!
✔ Μπροστά στην παραλία ✔ Free WiFi ✔ Δωρεάν Ιδιωτικό Parking ✔ Οικογενειακά Δωμάτια ✔ Jacuzzi ✔ Παιδότοπος ✔ Παιδική Πισίνα
★ Χώρος Στάθμευσης ★ WiFi ★ Bar ★ Εσωτερική Πισίνα ★ Εστιατόριο ★ Εξωτερική Πισίνα ★ Γυμναστήριο ★ Παιδότοπος ★ Spa
€320 από €800Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
4* Long Beach Resort Hotel - Αίγιο
4* Long Beach Resort Hotel - Αίγιο- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών (+5 επιλογές)
 All Inclusive
 03/09/2018 έως 16/09/2018
 Μπροστά στην Παραλία!
€199 από €398Δες το Τώρα!
4* Airotel Achaia Beach Hotel - Πάτρα
4* Airotel Achaia Beach Hotel - Πάτρα
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 All Inclusive
 01/09/2018 έως 30/09/2018
 Ιδιωτική Παραλία!
€268Δες το Τώρα!
Ionian Beach Hotel - Λακόπετρα Αχαΐας
Ionian Beach Hotel - Λακόπετρα Αχαΐας- 50%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+5 επιλογές)
 All Inclusive
 26/08/2018 έως 08/09/2018
 Πλούσιες Δραστηριότητες για Μικρούς και Μεγάλους!
€298 από €596Δες το Τώρα!
Siagas Beach Hotel - Άγιοι Θεόδωροι
Siagas Beach Hotel - Άγιοι Θεόδωροι- 60%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 8 ετών (+6 επιλογές)
 All Inclusive
 27/08/2018 έως 10/09/2018
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -3% έκπτωση με COSMOTE DEALS for YOU!
€249 από €615Δες το Τώρα!
4* Porto Rio Hotel & Casino Πτέρυγα Αχαιός  - Ρίο
4* Porto Rio Hotel & Casino Πτέρυγα Αχαιός - Ρίο- 35%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών (+1 επιλογές)
 All Inclusive
 26/08/2018 έως 10/09/2018
 Παιδική δημιουργική απασχόληση καθημερινά!
€310 από €480Δες το Τώρα!
Club Ermioni - Ερμιόνη
Club Ermioni - Ερμιόνη- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 4 ετών (+2 επιλογές)
 Πλήρης Διατροφή + Ποτά
 02/09/2018 έως 23/09/2018
 Κρασί σε όλα τα Γεύματα!
€192 από €384Δες το Τώρα!
4* Olympic Village Hotel Resort & SPA - Αρχαία Ολυμπία
4* Olympic Village Hotel Resort & SPA - Αρχαία Ολυμπία- 60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 01/09/2018 έως 30/09/2018
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -3% έκπτωση με COSMOTE DEALS for YOU!
€199 από €495Δες το Τώρα!
4* Amalia Olympia Hotel - Αρχαία Ολυμπία
4* Amalia Olympia Hotel - Αρχαία Ολυμπία- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 25/08/2018 έως 17/09/2018
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€169 από €338Δες το Τώρα!
Nautica Bay Hotel - Πόρτο Χέλι
Nautica Bay Hotel - Πόρτο Χέλι- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών (+7 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 31/08/2018 έως 10/09/2018
 Αρμάτα στις Σπέτσες!
€199 από €398Δες το Τώρα!
4* Arion Hotel - Ξυλόκαστρο
4* Arion Hotel - Ξυλόκαστρο- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+4 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 31/08/2018
 Early check in και Early check out!
€139 από €278Δες το Τώρα!
4* Akra Morea Hotel & Residences by Mr & Mrs White Hotels - Μονεμβασιά
4* Akra Morea Hotel & Residences by Mr & Mrs White Hotels - Μονεμβασιά- 20%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών
 Πρωινό
 Έως 31/08/2018
 Μπροστά στην Παραλία!
€64 από €80Δες το Τώρα!
4* Akti Taygetos Conference Resort - Καλαμάτα
4* Akti Taygetos Conference Resort - Καλαμάτα- 28%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+5 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 26/08/2018 έως 16/09/2018
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€372 από €520Δες το Τώρα!
Theoxenia Hotel Apartments - Μεσσηνία
Theoxenia Hotel Apartments - Μεσσηνία- 40%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 04/09/2018
 Κοντά σε Παραλία!
€199 από €330Δες το Τώρα!
4* Asteria Hotel - Τολό
4* Asteria Hotel - Τολό- 29%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+1 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 30/10/2018
 Δωρεάν ομπρέλα και ξαπλώστρα στην πισίνα κατόπιν διαθεσιμότητας!
€350 από €490Δες το Τώρα!
Beach Cabanas - Πόρτο Χέλι
Beach Cabanas - Πόρτο Χέλι- 31%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών
 Χωρίς Πρωϊνό
 έως 30/09/2018
 Μπροστά στην Παραλία!
€69 από €100Δες το Τώρα!
Iria Beach Hotel - Ίρια Αργολίδας
Iria Beach Hotel - Ίρια Αργολίδας
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI Παιδί έως 12 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 17/09/2018
 Μπροστά στην Παραλία!
€238Δες το Τώρα!
Verde & Mare Bungalows - Κοκκώνι Κορινθίας
Verde & Mare Bungalows - Κοκκώνι Κορινθίας
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+3 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 31/08/2018
 Μπροστά στην Παραλία!
€65Δες το Τώρα!
5* Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli - Πόρτο Χέλι