Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ


Οκτωβρης 2014, στη χώρα του «ΠΟΤΕ», του ΘΑ και γενικότερα των μεγάλων ΨΕΜΑΤΩΝ. Οι «καλύτερες μέρες» για τις οποίες είχε κάνει λόγο ο «πρωθυπουργός» σε άρθρο του στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», επιφυλάσσουν άσχημα μαντάτα για τον κοσμάκη.
Είναι γεγονός, πως η υποτιθέμενη «κυβέρνηση» αυτοδιαψεύδεται συχνά πυκνά. Πέφτει η ίδια στην παγίδα των ψεμάτων της, αλλά για πολύ καλή της τύχη, ο κόσμος κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και δεν αντιδρά ακόμα.
Αφήνει να τον ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ καθημερινά, χωρίς να τιμωρήσει τους «φονιάδες» του. Που είχαμε μείνει;
Στις «καλύτερες μέρες» που δια στόματος «πρωθυπουργού» είναι μπροστά μας.
Ποιες είναι αυτές;
«Προς κατάργηση οδεύουν προνοιακά επιδόματα και ΕΚΑΣ
Την κατάργηση προνοιακών επιδομάτων ακόμη και αυτό του ΕΚΑΣ, που λαμβάνουν οι συνταξιούχοι άνω των 65 ετών και οι ανάπηροι με ποσοστό άνω του 80%, προμηνύει το προσχέδιο του προϋπολογισμού.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στο προσχέδιο του προϋπολογισμού που κατατέθηκε στη Βουλή , στο σκέλος για τα ασφαλιστικά ταμεία, γίνεται ξεχωριστή αναφορά στο Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων, με την υποσημείωση ότι εμφανίζεται αυξημένη η δαπάνη του, «εξαιτίας της μη αναπροσαρμογής των κριτηρίων χορήγησής του και κατά συνέπεια της αύξησης του αριθμού των δικαιούχων».
Άρα με δεδομένο ότι η κυβέρνηση θέλει να μειώσει τις δαπάνες, μια πρώτης τάξεως ευκαιρία μπορεί να παρουσιαστεί από το ΕΚΑΣ, μέσω της αλλαγής των κριτηρίων, που μπορεί να οδηγήσουν σε ουσιαστική κατάργηση για χιλιάδες δικαιούχους.
Επίσης ανασχεδιάζεται πλήρως όπως έχει ήδη κάνει γνωστό το υπουργείο Εργασίας όλη η προνοιακή πολιτική ώστε να αντικατασταθούν πολλά από τα προνοιακά επιδόματα και να ενταχθούν στο ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Το προσχέδιο του προϋπολογισμού προβλέπει την περικοπή των πιστώσεων σε ύψος περίπου 800 εκατ. ευρώ για την κοινωνική πρόνοια ώστε μπορέσουν αν βρεθούν τα απαιτούμενα κονδύλια για την πλήρη εφαρμογή για το νέο μέτρο που ήδη έχει καθυστερήσει πολύ αφού εκτός από μνημονιακή δέσμευση. η Ελλάδα είναι και η μοναδική χώρα μέλος της ΕΕ που δεν το έχει εφαρμόσει.
«Με μια διάταξη ακραίας βαρβαρότητας στην σελ. 33 του σχεδίου προϋπολογισμού, τα χρήματα για την επέκταση του εγγυημένου εισοδήματος θα προέλθουν από τη συνολική αναμόρφωση του συστήματος κοινωνικής πρόνοιας της χώρας» κατήγγειλε ο Αλέξης Μητρόπουλος  στο star εξηγώντας ότι «θα καταργηθούν κοινωνικά και αναπηρικά επιδόματα»».
ΑΥΤΕΣ είναι οι «καλύτερες μέρες» που μας ετοιμάζουν, μόνο που η «απόχρωση» τους είναι μαύρη και αραχνη. Το ΚΛΕΨΙΜΟ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, και βαδίζουμε προς την ολοκληρωτική εξαθλίωση. Αυτό ήταν το σχέδιο, το ζητούμενο, και πετυχε 100%. Ακόμα ένα χτύπημα έρχεται για τους ανάπηρους και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, που για τους περισσότερους που ανήκουν σε αυτές θα είναι το τελειωτικό. Η «ευαισθησία» των πολιτικών μας, απέναντι στο λαό. Θα μου πείτε τώρα, εδώ έφτασαν στο σημείο να ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ όλη την υγεία, τους ανάπηρους και τους συνταξιούχους θα σκεφτούν; Είπαμε, οι ομάδες αυτές αποτελούν ΒΑΡΟΣ για την κοινωνία, οπότε πρέπει να παψουν να υπάρχουν.
ΟΙ «εγκέφαλοι» της «κυβέρνησης», για ακόμα μια φορά μεγαλούργησαν. Κατά τα άλλα, το …. 2015, η χώρα θα βγει από την κρίση.
Μετά ξύπνησαν, και παρήγγειλαν καφέ να τον πιουν εις υγεία των κορόιδων, που ακόμα ελπίζουν, αλλά δεν ξέρουν πια σε τι.

Βασίλης Τσούγκαρης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παρέμβαση της ΕΕΛ/ΛΑΚ για τα Ανοιχτά Δεδομένα στην Ελληνική Βουλή

Δορυφορικός & Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης Synaps TSHD2875 HD Mpeg4 - AΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

Δορυφορικός & Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης Synaps TSHD2875 HD Mpeg4
[Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά]
Δορυφορικός και επίγειος ψηφιακός δέκτης Combo DVB-S/S2 / DVB-T MPEG2/H.264 Mpeg4
Conax Card Reader
High Speed USB2.0 σύνδεση

Dolby Digital Bit-Stream έξοδος μέσω Coaxial S/PDIF & HDMI
Full HD (1080p) έξοδος μέσω HDMI
Εγγραφή προγραμμάτων σε εξωτερικές μονάδες αποθήκευσης για προσωπική χρήση αυστηρά
TimeShift λειτουργία
Αναπαραγωγή αρχείων Multimedia (MKV, AVI, MPG, MP4, MOV κτλ...)
Λειτουργία υπότιτλων
Κομψός σχεδιασμός
Υποστηρίζει αναπαραγωγή αρχείων MP3 & JPEG
Αναβάθμιση λογισμικού μέσω USB
Ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος (EPG)
Φιλικό προς τον χρήστη μενου και πολύγλωσσο
Εγγραφή προγραμμάτων και από το EPG (ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος)

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΜΕΣΝΕΒΙ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ι. ΣΙΔΕΡΗΣ
 
δειτε περισσοτερα
δειτε περισσοτερα
δειτε περισσοτερα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Διεύθυνση:
Σόλωνος 116,10681  Αθήνα
Τ: 210 3833434 
F:  210 3832294  


Μεσνεβί...
...είναι ο καθρέφτης που κρατά ο αναγνώστης για να δει μέσα σε αυτόν τη ψυχή του.
...είναι ένας ύμνος για τον άνθρωπο και την αληθινή ζωή.
Η δύναμη της γλώσσας του κειμένου είναι τέτοια που προκαλεί μια παράξενη εξύψωση της συνείδησης του αναγνώστη.
Το Μεσνεβί είναι το αριστούργημα του Τζελαλεττίν Ρουμί. Αποτελείται από έξι βιβλία που γράφτηκαν σε σαράντα τρία χρόνια. Στα Ελληνικά κυκλοφορεί σε τρεις τόμους από τις εκδόσεις Ι. ΣΙΔΕΡΗΣ.

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ | ΓΙΩΡΓΟΣ Β. ΔΕΡΤΙΛΗΣ: ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, 1830-1920

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ


ΓΙΩΡΓΟΣ Β. ΔΕΡΤΙΛΗΣ

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, 1830-1920

Ο τίτλος «Ιστορία του ελληνικού κράτους» είναι μια βραχυλογία, μια απλούστευση. Το κράτος είναι ένα πρίσμα, ένας φακός, ένα κέντρο εστίασης, ένας τρόπος να φέρνουμε μέσα στο οπτικό μας πεδίο την κοινωνία που παρατηρούμε. Αμέσως μετά, όμως, μπορούμε να εστιάσουμε το βλέμμα μας στους ανθρώπους.
Το ελληνικό κράτος δημιουργείται το 1828 εκ του μηδενός και, έως το 1920, αλλάζει ριζικά την ζωή των ανθρώπων που το δημιούργησαν με την φαντασία τους και με την επαναστατική τους πράξη. Τους επιβάλλει την αυθεντία και την νομιμότητά του, την βία και την εξουσία του. Ελέγχει την αναμεταξύ τους βία. Τέμνει, δικάζει και τιμωρεί. Δεσμεύει την Εκκλησία χωρίς να την υποτάσσει, την προσκυνά και την χρησιμοποιεί, στηρίζει επάνω της μέγα μέρος της δικής του νομιμότητας. Εκπαιδεύει τους νέους και τις νέες, τους μαθαίνει τον νόμο, την τάξη, την υποταγή, την εξίσωση έθνος-κράτος, τον πατριωτισμό. Με άλλα λόγια, το νεαρό ελληνικό κράτος επιβάλλει στους ανθρώπους ό,τι εν πολλοίς επιβάλλουν όλα τα κράτη. Και εκείνοι, με την σειρά τους, το ανέχονται, το αποδέχονται, το απορρίπτουν, υποκύπτουν, το περιβάλλουν με τα εθνικά σύμβολα, το διεκδικούν, εξεγείρονται, το καταλύουν προς στιγμήν για να το θεσμίσουν εξ υπαρχής, το στηρίζουν, το στελεχώνουν, το διαβρώνουν, το χρησιμοποιούν εναντίον αλλήλων. Εκείνοι διατυπώνουν τις εθνικιστικές του φαντασιώσεις, εκείνες μεταδίδουν στα παιδιά τους τις αλυτρωτικές του προσδοκίες και, όλοι μαζί, ακολουθούν τις σημαίες του, τροφοδοτούν με φόρους τα ταμεία του και με αίμα τους πολέμους του.
Γράφοντας το βιβλίο αυτό, σκοπός μου δεν ήταν να διηγηθώ «τι έγινε», αλλά να κατανοήσω το «γιατί έγινε». Δεν ήταν να διηγηθώ μια ιστορία, αλλά να την ερμηνεύσω. Και ήθελα να μιλήσω όχι μόνο στον ειδικό αναγνώστη, τον ιστορικό, τον κοινωνιολόγο, τον οικονομολόγο, όχι μόνο στον σπουδαστή της Ιστορίας και των κοινωνικών επιστημών. Ήθελα να μιλήσω, ίσως ακόμη περισσότερο, στους γενικούς αναγνώστες, στον αναγνώστη και την αναγνώστρια που αγαπούν το διάβασμα. Είναι τα πρόσωπα που περιδιαβάζουν συνεχώς στην σκέψη του κάθε συγγραφέα και οδηγούν το χέρι και την καρδιά του. Και που έχουν από τον συγγραφέα μόνο δύο απαιτήσεις: να μοιραστεί μαζί τους την όποια γνώση του, προσφέροντάς τους και ολίγη τέρψη. Δύο μόνο απαιτήσεις, αλλά μεγάλες: επιβάλλουν στον συγγραφέα σαφήνεια και απλότητα γραφής, και μιαν ελάχιστη, έστω, καλαισθησία. Αλλωστε, εκτός από την σαφήνεια, αυτός είναι νομίζω ο άλλος τρόπος που έχει ο συγγραφέας για να πλησιάσει ή, όπως λέμε, να «κοιτάξει στα μάτια» τον αναγνώστη.
(Απόσπασμα από τα «Προλεγόμενα» του βιβλίου) Κι ένα σχόλιο για το εξώφυλλο:
Η φωτογραφία του εξωφύλλου απεικονίζει, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, τον ουράνιο θόλο όπως αυτός φαινόταν τη νύχτα που ακολούθησε τη ναυμαχία του Ναυαρίνου, στις 20 Οκτωβρίου 1827. Δείχνει τον ουρανό όπως τον είδαν, τη νύχτα εκείνη, γύρω από την Πύλο, όσοι είχαν επιζήσει, Έλληνες και μη, άμαχοι και μη - όσοι ήταν παρόντες εκείνη τη στιγμή στο Παίγνιο του Κόσμου, όπως θα έλεγε ο Κώστας Αξελός.
Γ. Β. Δερτιλής
ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ | ΙΣΤΟΡΙΑ

ISBN-13: 978-960-524-428-6 | 17 x 24 εκ. | 1152 σελ. | Λιανική τιμή: 40,00

Αποκλειστική συνέντευξη για τα μαθήματα Ποντιακής διαλέκτου σε όλη την Ελλάδα



Η μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια απ’ τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ποντίων Εκπαιδευτικών και αφορά τη διδασκαλία της Ποντιακής διαλέκτου, βρίσκεται στο τελικό της στάδιο.
Οι φίλοι του e-Pontos έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον και μας βομβαρδίζουν συνεχώς με σχετικά ερωτήματα τόσο απ’ την Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό.
Για όλες τις εξελίξεις σχετικά το ζήτημα αυτό είχαμε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αντώνη Παυλίδη, που σας την παραθέτουμε εδώ...
Με σεβασμό στην Ιστορία και την Παράδοση...
Ακολουθήστε το e-Pontos στα Social Media

ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΩΝ Α.Π.Θ.

Μάθημα Μαγειρικής «Ιταλική φθινοπωρινή κουζίνα»

NΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα 3ήμερο στο Καρπενήσι.


Αποδράστε στη καρδια του φθινοπώρου στο πολυτελές Hellas Country στο Καρπενήσι.

Μάνη: Φθινοπωρινό road trip


​Από τη σοφιστικέ Καρδαμύλη μέχρι τη γραφική Βάθεια και τον μυσταγωγικό Ταίναρο.

Printers: Lexmark E360DN με 79€ μόνο στην Alfanet!


Dell Blade Server σε καταπληκτικές τιμές!


Το χαμόγελο τηςΤζοκόντας Gioconda's smile Manos Xadjidakis

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 07-10-14/21 UTC
ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1024 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ
1016 ΣΤΗ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΕΩΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΕΩΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΕΩΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΕΛΙΤΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΩΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΩΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΩΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΕΩΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 38.30 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΤΟΥ 24.00 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6 Η 7. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.10 ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5
ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΩΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ 5 Η 6.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΕΩΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 08-10-2014 /0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 08-10-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΑ. ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 4 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 3 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ. ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 09-10-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΒΡΟΧΩΝ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 3 ΜΕ 4, ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΑ.

4* Portaria Hotel|Πλήρης Διατροφή+Spa|-50%

Ekdromi.gr

4* Portaria Hotel & Spa - Πορταριά Πηλίου

Πορταριά με 197€ από 395€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Πλήρη Διατροφή σε Standard δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

197€ από 395€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Portaria Hotel & Spa, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό), στην Πορταριά Πηλίου σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται μία χρήση της Εσωτερικής Υδροτονικής Πισίνας με Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi, Hamam, Sauna, Event Shower και Γυμναστήριο καθώς και Late check out! Απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης στη μαγευτική Πορταριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!
€197 από €395 Κέρδος €198 Έκπτωση 50%
4* Portaria Hotel & Spa - Πορταριά Πηλίου
Πορταριά


Περισσότερες Προσφορές

Ναύπλιο με 48€ από 98€ (-51%) για 2 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€48 από €98 -51%
Ignatia Hotel - Ναύπλιο
Ναύπλιο
48€ από 98€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών, μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ στο Ignatia Hotel! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 2 ημέρες τις ομορφιές της ιστορικής πόλης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Μαίναλο με 189€ από 380€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε Executive Villa με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€189 από €380 -50%
Nefeles Mainalon Resort - Ορεινή Αρκαδία
Μαίναλο
189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στην Ορεινή Αρκαδία, σε Executive Villa με Τζάκι και Πλούσιο Πρωινό στο Nefeles Mainalon Resort, στις παρυφές του Μαινάλου με θέα το Ελατόδασος! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο, 2 εισιτήρια για το Σπήλαιο του Κάψια, επίσκεψη σε τοπικό Βιολογικό Οινοποιείο και χρήση ποδηλάτων για βόλτα στο Μαίναλο! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Λίμνη Πλαστήρα με 89€ από 178€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€89 από €178 -50%
Ξενώνας Το Πέτρινο - Λίμνη Πλαστήρα
Λίμνη Πλαστήρα
89€ από 178€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Σπιτικό Παραδοσιακό Πρωινό, στο Ξενώνα Το Πέτρινο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται σπιτικό λικέρ σε διάφορες γεύσεις ή τοπικό Κρασί για καλωσόρισμα και τα απογευματινά ροφήματα Δωρεάν! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε 4 ημέρες ηρεμίας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Θεσσαλονίκη με 99€ από 198€ (-50%) για 2 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε Superior δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€99 από €198 -50%
5* Domotel Les Lazaristes Luxury Art Hotel - Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στη Θεσσαλονίκη, στο 5 αστέρων Domotel Les Lazaristes Luxury Art Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ & Βραδινό), σε Superior δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται μια Πιατέλα Γλυκών στο δωμάτιο και εμφιαλωμένο νερό για καλωσόρισμα και παρέχεται Ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου καθώς και Early chek in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Γαλαξείδι με 69€ από 140€ (-51%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€69 από €140 -51%
Galaxa Mansion - Γαλαξείδι
Γαλαξείδι
69€ από 140€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο Γαλαξείδι, σε δίκλινο δωμάτιο με Βιολογικό Πρωινό, στο Galaxa Mansion! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Δευτέρα έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο μαγευτικό Γαλαξείδι! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Ζαγοροχώρια με 95€ από 190€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€95 από €190 -50%
Αρχοντικό Ζαρκάδα - Ζαγοροχώρια
Ζαγοροχώρια
95€ από 190€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ με Παραδοσιακά Εδέσματα στο Αρχοντικό Ζαρκάδα, στα Ζαγοροχώρια! Για ένα παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Καραφάκι Τσίπουρο για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 16:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στα πανέμορφα και γραφικά Ζαγοροχώρια! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καρπενήσι με 119€ από 365€ (-67%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 67%)

€119 από €365 -67%
Hellas Country Hotel - Καρπενήσι
Καρπενήσι
119€ από 365€ ( Έκπτωση 67%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στο Καρπενήσι, στο Hellas Country Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στο πανέμορφο Καρπενήσι! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Καλάβρυτα με 99€ από 198€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+Παιδί σε Μεζονέτα με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€99 από €198 -50%
Όνειρο Hotel & Spa Ζαχλωρούς - Ζαχλωρού Καλαβρύτων
Ζαχλωρού Καλαβρύτων
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Ζαχλωρού Καλαβρύτων, σε Μεζονέτα με Jacuzzi και Τζάκι με Πρωινό, στο Όνειρο Hotel & Spa! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες το όμορφο φυσικό τοπίο της περιοχής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Τρίκαλα Κορινθίας με 115€ από 230€ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες για 2 Άτομα σε Junior Suite με Τζάκι και Πρωινό+Δείπνο

(Έκπτωση 50%)

€115 από €230 -50%
Ξενώνας Χελυδορέα - Τρίκαλα Κορινθίας
Τρίκαλα Κορινθίας
115€ από 230€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στα Τρίκαλα Κορινθίας, σε Junior Suite με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ στο Ξενώνα Χελυδορέα! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και ένα Πλήρες Δείπνο για το σύνολο της διαμονής! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

28η Οκτωβρίου στη Κατερίνη με 149€ από 298€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€149 από €298 -50%
4* Mediterranean Princess Hotel - Κατερίνη Πιερίας
Κατερίνη Πιερίας
28η Οκτωβρίου στο 4 αστέρων Mediterranean Princess Hotel, στην Κατερίνη Πιερίας! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολάυσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καλαμάτα με 279€ από 780€ (-64%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε Double Guestroom, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 64%)

€279 από €780 -64%
4* Grecotel Filoxenia Hotel - Καλαμάτα
Καλαμάτα
279€ από 780€ ( Έκπτωση 64%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 4 αστέρων Grecotel Filoxenia Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε Double Guestroom στην Καλαμάτα! Ελεύθερη χρήση της Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

28η Οκτωβρίου στο Βόλο με 299€ από 598€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο