Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ


Ενημέρωση από Disabled.GR και περιοδικό Αυτονομία (ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ)

Παίδες, καλή χρονιά! Είχα καιρό να στείλω newsletter επειδή δεν είχα κάτι καλό να γράψω και δεν ήθελα ούτε θέλω να σας δυσαρεστήσω με τις ανοησίες μου. Αλλά, πιστέψτε με: Δεν μπορώ να ασχοληθώ με το πρόσφατο 25ευρω εισιτήριο στα νοσοκομεία τη στιγμή που τα χρήματα είναι πολλά περισσότερα για τις αφορολόγητες αμοιβές των τραυματιοφορέων, των νοσοκόμων, του βοηθητικού προσωπικού, των φακελακίων που απαιτούνται για τους γιατρούς και όλων των άλλων άτυπων δαπανών που διατηρούν την κρατική μηχανή καλολαδωμένη σε λειτουργία. Δεν μπορώ να γράψω ούτε για το 1 ευρώ που απαιτείται για την κάθε συνταγή όταν η συνταγογράφιση είναι κατευθυνόμενη σε συγκεκριμένα προϊόντα από συγκεκριμένες επιχειρήσεις. Κατά τη δική μου άποψη τα χρήματα που χάνονται στο «σύστημα» για την αφορολόγητη οικονομική υποστήριξη των παραγόντων που συγκροτούν το σύστημα είναι από τα περισσότερα από αυτά που φαίνονται.
Μου είναι αδύνατο να γράψω για τις απολύσεις των γιατρών στο ΕΟΠΥΥ επειδή ο ΕΟΠΥΥ και οι γιατροί, προ πολλού, απέλυσαν τους ασφαλισμένους. Το παιχνίδι παίζεται χωρίς τους ασφαλισμένους. Ούτε ο ΕΟΠΥΥ ούτε οι γιατροί είχαν ποτέ ανάγκη τους ασφαλισμένους. Όλη η ιστορία γίνεται για το ασφαλιστικό βιβλιάριο των ασφαλισμένων. Ανέκαθεν ο πελάτης ήταν το ασφαλιστικό βιβλιάριο και όχι ο ασφαλισμένος. Όμως τώρα πλέον είναι αργά!
Δεν μπορώ να γράψω για την πλαστογραφία του Λιάπη επειδή αυτός άνθρωπος, την εποχή που ήταν υπουργός μεταφορών, έχει κάνει μια πολύ μεγαλύτερη πλαστογραφία: Πλαστογράφησε τα απροσπέλαστα λεωφορεία και τα απροσπέλαστα μέσα μαζικών μεταφορών σε προσπελάσιμα προσθέτοντας το σύμβολο της πρόσβασης και της προσπέλασης σε χιλιάδες απροσπέλαστα λεωφορεία, στο προαστιακό, στον ΟΣΕ χωρίς κανείς πολίτης, ψηφοφόρος ή συνδικαλιστής να διαμαρτυρηθεί. Αντίθετα όλοι συμμετείχαν στις επιτροπές του υπουργείου συγκοινωνιών και καυγάδιζαν όχι για το ποιοι θα συμμετέχουν στη συγκρότηση των επιτροπών αλλά για το ποιοι δεν θα συμμετέχουν.
Δεν μπορώ να γράψω για τον Τομπούλογλου και την λογική μίζα από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ τη στιγμή που το πρόβλημα με το ΕΣΠΑ είναι πολύ μεγαλύτερο και δεν αντιδρά κανένας. Πόσα προγράμματα κυρίως πληροφορικής διαφημίζονται τη στιγμή που οι ιστοσελίδες τους είναι πιο φτωχές από ανύπαρκτες; Πόσα λεφτά πήραν για να κατασκευάσουν αυτές τις ανόητες ιστοσελίδες που υποτίθεται ότι απευθύνονται σε ΑμεΑ; Τι περισσότερο χρειάζονται οι πολίτες με αναπηρίες για να αντιδράσουν; Περιμένουν το http://www.disabled.gr/ να τους το υπενθυμίσει; Δεν το βλέπουν μόνοι τους; Δεν ξέρουν, δεν έχουν ακούσει ούτε έχουν ποτέ συμμετέχει παθητικά ή ενεργητικά στο παιχνίδι των εκατομμυρίων που παίζεται πίσω από τις πλάτες τους για αυτούς χωρίς αυτούς; Ας μην κοροϊδευόμαστε το ξέρουν και έχουν εκλογικεύσει το παιχνίδι για αυτούς χωρίς αυτούς. Και το χειρότερο; Όσοι μπορούν να συμμετέχουν στο παιχνίδι της απορρόφησης των ευρωπαϊκών κονδυλίων συμμετέχουν χωρίς τύψεις.
Το http://www.disabled.gr/ δεν μπορεί να βοηθήσει την κοινότητα των αναπήρων όταν η ίδια η κοινότητα και οι ίδιοι οι πολίτες με αναπηρίες δεν ενδιαφέρονται. Αυτοί που κάνουν τις απάτες, τις πλαστογραφίες και υλοποιούν προγράμματα στην ξεπέτα έχουν πολλούς δικηγόρους και νομικούς συμβούλους και μάλιστα με την επιχορήγηση του ΕΣΠΑ.
Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.
Ας επιστρέψουμε στα δικά μας: Οι ειδήσεις πλέον βρίσκονται στο http://www.disabled.gr/ και κάνω προσπάθεια να βρίσκω εγκαίρως τις ειδήσεις που κατά τη γνώμη μου έχουν νόημα.
Τις τελευταίες μέρες η κυβέρνηση ανακάλυψε τις κοινωνικές κατοικίες για τους άστεγους http://www.disabled.gr/lib/?p=53067 ύστερα από παρότρυνση της τρόικας και είναι υποψήφιες για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Είναι πλέον βέβαιο πως κάποια στιγμή που θα χρειασθεί να υποβληθούν προτάσεις για τη χρηματοδότησητόσο η κυβέρνηση όσο και οι παράγοντες που διαχειρίζονται τα ευρωπαϊκά κονδύλια θα γράψουν τις εκθέσεις ιδεών με θέμα «κοινωνικές κατοικίες» και σίγουρα θα επιχορηγηθούν εάν και εφόσον οι προτάσεις τους αντανακλούν το ύφος και το ήθος των «αξιολογητών». Άλλωστε στην Ελλάδα όλες οι κοινωνικές πολιτικές γίνονται με την χρηματοδότηση των τοκογλύφων της Ε.Ε. και της τρόικας αφού οι έντιμοι και υπερήφανοι Έλληνες δεν έχουν βάλει ποτέ το χέρι στην τσέπη για κοινωνική πολιτική. Δεν περιμένουμε να γίνει τίποτα γιατί ο στόχος θα είναι η απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων και όχι βέβαια οι κοινωνικές κατοικίες που θα μπορούσαν να επεκταθούν και στους ανθρώπους με αναπηρίες που ποτέ του
ς δεν κατόρθωσαν να αποκτήσουν μια κατοικία. Και επειδή οι καιροί είναι ύποπτοι χρειάζεται να πω πως το http://www.disabled.gr/ δεν θα καταθέσει καμία πρόταση και δεν ενδιαφέρεται να επιχορηγηθεί.
Η Νάνσυ Σπετσιώτη έκανε ταινία και μπορείτε να δείτε ένα τρυφερό στιγμιότυπο μόνο για έλληνες στο http://www.disabled.gr/lib/?p=53059 μαζί με μια συνέντευξη της Νάνσυς.
Στο http://www.disabled.gr/lib/?p=53023 μπορείτε να διαβάσετε τους όρους κάτω από τους οποίους μπορεί να μεταβιβαστεί μια άδεια πωλητή για λαϊκή αγορά λόγω αναπηρίας.
Διαβάστε μια εξαιρετική συνέντευξη της κυρίας Καφέτση στο http://www.disabled.gr/lib/?p=52899 για το εθνικό μουσείο σύγχρονης τέχνης του οποίου είναι διευθύντρια.
Στο http://www.disabled.gr/lib/?p=53012 θα βρείτε ένα κατάλογο από ασθένειες και παθήσεις που εξαιρούνται από την επιβάρυνση του ενός ευρώ ανά συνταγή.
Η κυβέρνηση προγραμματίζει να κάνει ψηφιακή τη θεώρηση των ασφαλιστικών βιβλιαρίων http://www.disabled.gr/lib/?p=53014 και όχι δεν υποπτεύομαι πως πίσω από αυτή την «πολιτική» βρίσκεται κάποιο πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Αυτό έλειπε η κυβέρνηση να βάλει τα λεφτά από την τσέπη της. Πάλι οι τοκογλύφοι της Ε.Ε. και της τρόικας θα πληρώσουν και ο ρόλος της κυβέρνησης θα είναι να απορροφήσει τα κονδύλια. Δεν θέλω να ξέρω ποιος θα είναι ο ανάδοχος που θα απορροφήσει αυτά τα κονδύλια στην τσέπη του. Ούτε θέλω να ξέρω τι πληροφορικό σύστημα θα παραδώσει.
Διαβάστε το πιο πρόσφατο κείμενό του Adolf Ratzka για την ανεξάρτητη διαβίωση http://www.disabled.gr/lib/?p=52777 σε μετάφραση από τη Γεωργία Φύκα επειδή δεν έχετε λόγο να είσαστε προκατειλημμένοι και να αποφεύγετε την προσεκτική ανάγνωση και την σοβαρή ενημέρωση. Η ανεξάρτητη διαβίωση είναι ένα άθροισμα πολιτικών, μεθοδολογιών και τρόπων ζωής που έχουν περιγραφεί διεθνώς με μεγάλη αυστηρότητα. Κάτω από το http://www.disabled.gr/ θα βρείτε εκατοντάδες κείμενα ίσως όλα τα κείμενα που αφορούν στην ανεξάρτητη διαβίωση διεθνώς και μάλιστα στην ελληνική γλώσσα.
Να θυμάστε πως κάτω από το http://www.disabled.gr/ καθημερινά δημοσιεύονται όλες οι σοβαρές ειδήσεις που αφορούν στις κινητικές αναπηρίες (κυρίως). Συγκεκριμένα οι ειδήσεις βρίσκονται στο http://www.disabled.gr/lib/?cat=2 και όπως θα δείτε σας ενδιαφέρουν. Η Ελλάδα έχει αλλάξει και θα αλλάξει ακόμη περισσότερο. Πρέπει πλέον να ενημερώνεστε για να μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτές τις αλλαγές και ίσως κάποτε κάποιοι τυχεροί να αναδειχθούν και ως φορείς αλλαγών.

Καλή σας χρονιά και προσοχή στην προπαγάνδα από όπου και εάν προέρχεται http://www.disabled.gr/ !

"Η Ζάλη των Ζώων μετά τη Σφαγή" του Δ. Δημητριάδη Θέατρο Αυλαία

Η ΖΑΛΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΦΑΓΗ
Του Δημήτρη Δημητριάδη

Το Θέατρο Αυλαία καλωσορίζει την νέα χρονιά με την παράσταση «Η ζάλη των ζώων πριν τη σφαγή». Το έργο του Δημήτρη Δημητριάδη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μπίτου, θα παίζεται για την περίοδο 15 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου 2014.
Το ζευγάρι Νίλος και Μηλίτσα συναντιούνται ερωτεύονται και δημιουργούν οικογένεια. Ο φίλος του άντρα, ο Φίλων, προσπαθεί να εμποδίσει αυτό το γάμο προφητεύοντας την παράδοξη εξέλιξη και καταστροφή αυτής της οικογένειας μετά από μια περίοδο χαράς, ευτυχίας και ηδονής. Τρία περιφερειακά πρόσωπα παρακολουθούν την κεντρική ιστορία και σχολιάζουν. Ο διάλογος αυτός ανάμεσα σε τρεις φωνές Α, Β, και Γ, δίνει την αίσθηση ενός πειράματος που επιδέχεται πολλές ερμηνείες.
Πρόκειται για τρεις εκφράσεις του Θείου με την έννοια του Δαιμονικού, όπως προσδιορίζεται και στις αρχαίες τραγωδίες πάνω από τα κεφάλια της πρώτης οικογένειας στον πλανήτη που γεννάται και καταστρέφεται παραγράφοντας κάθε κληρονομιά ή γνώση στην επόμενη γενιά; Είναι η ίδια η ανθρωπότητα που δε μαθαίνει; Δείχνει να πάσχει από λήθη ταυτισμένη με την αθωότητα του ζώου που δεν κληροδοτεί τίποτα και που η ύπαρξη του φαίνεται να μην έχει κανένα νόημα; Είναι στΆ αλήθεια έτσι;
Ποιοι είναι αυτοί οι τρεις που σχολιάζουν άχρωμα, άσπλαχνα, στεγνά σαν ψυχροί διανοητές; Είναι άλλη μια οικογένεια μπροστά στην τηλεόραση που παρακολουθεί ειδήσεις; Ποια είναι η οικογένεια που πάσχει, βιώνει τον ίλιγγο του Super Market, της Disneyland του άνευ όρων και ορίων πλούτου;
Όλη αυτή η τύφλωση, η μέθη που βιώνει αυτή η οικογένεια ΅ πριν τη σφαγήΆ όλη αυτή η πρόσκαιρη κι επιφανειακή χαρά, όλη αυτή η επιθανάτια άχλη που κρέμεται πάνω από τα κεφάλια τους, είναι αισθήσεις και συναισθήματα κοινά σε μας. Τα ερωτήματα που προκύπτουν μας κάνουν να θέλουμε να ασχοληθούμε με αυτό το έργο τώρα.
ΑΣΙΠΚΑ 2014
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΚΕΙΜΕΝΟ: Δημήτρης Δημητριάδης
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Δημήτρης Μπίτος
ΜΟΥΣΙΚΗ : Τηλέμαχος Μούσας
ΦΩΤΙΣΜΟΙ : Νύσος Βασιλόπουλος
ΠΑΙΖΟΥΝ: Θεοδώρου-Γκλινάβος Στέλιος, Δράκου Ειρήνη, Σκυφτούλης Θοδωρής, Σταυροπούλου Αγγέλικα, Τούντας Αλέξανδρος, Φαλελάκης Κωνσταντίνος
ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ΑΣΙΠΚΑ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 15-19, 22-26 Ιανουαρίου & 29 Ιανουαρίου- 2 Φεβρουαρίου 2014
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ Τετάρτη-Σάββατο 21.00, Κυριακή 20.00
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ Κανονικό 15¤, Μειωμένο 12¤

ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ
Κτίριο ΧΑΝΘ, πλευρά Τσιμισκή, τηλ: 2310237700
Γραμματεία-Δημόσιες Σχέσεις: Αγγελίνα Σοφιανοπούλου, e-mail: pr@avlaiatheatre.gr
Email: info@avlaiatheatre.gr Site: www.avlaiatheatre.gr

Thessaloniki International Film Festival

FestivalNews #438
Η ταινία Inside Llewyn Davis, μια ιστορία των αδελφών Κοέν για έναν τραγουδιστή της φολκ στο Γκρίνουιτς Βίλατζ των αρχών της δεκαετίας του 1960, ανοίγει την κινηματογραφική αυλαία του 2014 στο Ολύμπιον. Η ταινία ανακηρύχθηκε ως η καλύτερη της χρονιάς από την Εθνική Εταιρία των Κριτικών Κινηματογράφου, ο πρωταγωνιστής Όσκαρ Άιζακ ως καλύτερος ηθοποιός ενώ οι αδελφοί κινηματογραφιστές μοιράζονται τη διάκριση του καλύτερου σκηνοθέτη. Παράλληλα, στις αίθουσες Ολύμπιον και Παύλος Ζάννας συνεχίζονται οι προβολές των ταινιών Ο λύκος της Wall Street, με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο να ενσαρκώνει τον χρηματιστή Τζόρνταν Μπέλφορντ, ο Μπάτλερ που αφηγείται την ιστορία ενός αφρο-αμερικανού μπάτλερ στον Λευκό Οίκο, καθώς και της διασκεδαστικής κωμωδίας κινουμένων σχεδίων Ψυχρά κι Ανάποδα.
 
  Δείτε αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα (9-15/02/2014)
INSIDE LLEWYN DAVIS
Ίθαν και Τζόελ Κοέν
ΗΠΑ - Γαλλία, 2013
  Ο ΜΠΑΤΛΕΡ
Λι Ντάνιελς
ΗΠΑ, 2013
  Ο ΛΥΚΟΣ ΤΗΣ WALL STREET
Μάρτιν Σκορτσέζε
ΗΠΑ, 2013
  ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ
Κρις Μπακ, Τζένιφερ Λι
ΗΠΑ, 2013
 
 
 
Κινηματογραφικές εκδόσεις στα Πωλητήρια του ΦΚΘ
Επισκεφτείτε τα πωλητήρια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο Ολύμπιον και στο Μουσείο Κινηματογράφου και βρείτε ενδιαφέρουσες εκδόσεις από παλαιότερες διοργανώσεις, μονογραφίες ελλήνων και ξένων σκηνοθετών, αναμνηστικά και δώρα!

Αναμονή από τον Θίασο Εκτ6ς @ Θέατρο Αυλαία

Ο Πολυχώρος εκτ6ς και ο Θίασος εκτ6ς παρουσιάζουν
Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία

ΑΝΑΜΟΝΗ
σωματικό θέατρο της επινόησης
Για 8 μόνο παραστάσεις 13 Ιανουαρίου έως και 4 Φεβρουαρίου κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο ΑΥΛΑΙΑ
Video trailer: www.youtube.com/watch?v=ZUuoJsnig2o
Η «Αναμονή» είναι μια παράσταση σωματικού θεάτρου της επινόησης, ενός συνδυασμού δηλαδή του physical και του devised theatre. Συνδυάζει την δυναμική του ανθρώπινου σώματος και τον αυθορμητισμό της ιδέας και του αυτοσχεδιασμού σε μία κοινή φόρμα με στόχο να προβληματίσει και να προβληματιστεί γύρω από την έννοια του χρόνου αναμονής, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο.
Το ύφος της παράστασης ισορροπεί ανάμεσα στο δραματικό και στο έντονα κωμικό, ανάμεσα σε στιγμές ευτυχίας και εξάρσεις χαράς, αλλά και σε στιγμές δυσφορίας και φόβου. Στο θεατρικό αυτό αποτέλεσμα συμπράττουν καταλυτικά η ζωντανή μουσική και η video-art προβολή, που πλαισιώνουν τη σκηνική δράση και διαμορφώνουν το σκηνικό τοπίο.
Η βασική θεματική της παράστασης πραγματεύεται τον τρόπο που ο άνθρωπος διαχειρίζεται τον χρόνο αναμονής στη ζωή του. Το πώς αυτός ο ενδιάμεσος χρόνος της μη δράσης παίζει καθοριστικό ρόλο τελικά στην ίδια τη δράση. Το πόσο επηρεάζει το σώμα, την ψυχή και το μυαλό αυτή η φαινομενική απραξία. Τελικά τι γίνεται όταν ο άνθρωπος προσπαθεί να αντιπαλέψει, τον κενό αυτό χρόνο, τον δοσμένο αμετάκλητά από την ίδια τη φύση; Τι συμβαίνει όταν μία χώρα ζει και ανασαίνει περιμένοντας; Πόσο χαμένος ή πόσο κερδισμένος χρόνος είναι το να περιμένει κανείς;
Αναμονή: η ευεργετική και η καταστροφική….
Αναμονή: γιατρειά, placebo, εξάρτηση…
Ο πολυχώρος εκτ6ς
Ο πολυχώρος «εκτ6ς», νεοϊδρυθείς πολιτιστικός οργανισμός της Θεσσαλονίκης, λειτουργεί υπό τη μορφή της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας και δραστηριοποιείται από το Σεπτέμβριο του 2012 στη διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων, θεατρικών και λοιπών καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, αλλά και στην παραγωγή και διάθεση ταινιών, βίντεο και οπτικοακουστικών θεαμάτων. Στο χώρο μας φιλοξενούνται σεμινάρια μουσικής, θεάτρου και χορού, ενώ έχουν ήδη διοργανωθεί συναυλίες, εκθέσεις και παραστάσεις χορού. Μέσα από τις δράσεις και τις συνεργασίες των μελών μας έχουν προκύψει καλλιτεχνικές ομάδες, όπως η ομάδα κρουστών «Κρούση» με περισσότερες από τριάντα (30) live εμφανίσεις εντός και εκτός Θεσσαλονίκης, ο θεατρικός θίασος «εκτ6ς» και η ομάδα παραγωγής οπτικοακουστικών θεαμάτων «desthess».
O θίασος εκτ6ς
Ο νεοσύστατος θίασος εκτ6ς, ο οποίος εδρεύει και φιλοξενείται στον πολυχώρο εκτ6ς, ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2012 υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Δήμητρας Τσάκου, θεατρολόγου και σκηνοθέτιδας, η οποία είναι υπεύθυνη και του θεατρικού εργαστηρίου που λειτουργεί στον πολυχώρο για δεύτερη συνεχή χρονιά. Η «Αναμονή» είναι η πρώτη παράσταση του θιάσου, στην οποία συμμετέχουν καταξιωμένοι και νέοι καλλιτέχνες της πόλης μας.
Συντελεστές
Σύλληψη-Σκηνοθεσία: Δήμητρα Τσάκου
Μουσική Σύνθεση: Νίκος Κιουρκτσής aka tourbis
Κινησιολογία-Χορογραφίες: Μαρία Στεφανίδου
Video-Art: Βαγγέλης Κολότσιος, Χέμη Μποζίνη
Κοστούμια-Σκηνογραφική Επιμέλεια: Έλλη Τελεβάντου
Φωτισμοί: Στράτος Κουτράκης, Έλενα Κώτση
Οργάνωση παραγωγής: Δώρα Σεϊτανίδου, Αποστόλης Λιάπης
Κατασκευές: Θάνος Καρώνης
Φωτογραφίες: Γιώργος Σκανδαλάρης
Σχεδιασμός αφίσας-flyer: Βαγγέλης Κολότσιος
Παραγωγή: Πολυχώρος εκτ6ς
Παίζουν οι ηθοποιοί: Χριστίνα Γεωργίου, Γιάννης Δρόσος, Βασιλίνα Κατερίνη, Δημήτρης Κουστολίδης,, Σταύρος Μπαρτζόκας, Μαρία Στεφανίδου.
Παίζουν επί σκηνής οι μουσικοί: Νίκος Κιουρκτσής aka tourbis, Ηλίας Τσιπτσές, Αστέρης Βαρελάς

Πληροφορίες της παράστασης
Χώρος: Θέατρο Αυλαία
Πρεμιέρα: 13 Ιανουαρίου 2014
Διάρκεια παραστάσεων: 13 Ιανουαρίου – 4 Φεβρουαρίου 2014
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00
Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα και 20 λεπτά Εισιτήρια: Γενική είσοδος 12€, φοιτητικό 10€, ανέργων – ατέλειες – ομαδικό 6€

Τηγανίζουν πατάτες στον Άρη;



Τηγανίζουν πατάτες στον Άρη;
Βιντιάδης Μηνάς
Σελ.: 320
Σχήμα: 14x21
ISBN: 978-960-499-063-4
1η έκδοση: Οκτώβριος 2013
Η Ανδρομέδα, που τη φωνάζουν Ανδριανή, κάνει τις καλύτερες τηγανητές πατάτες στον κόσμο. Αυτή η Ελληνίδα νοικοκυρά της «διπλανής πόρτας» θα γίνει διάσημη, όχι για την κουζίνα της, αλλά γιατί θα ταξιδέψει μαζί με άλλους πέντε «διαστημικούς τουρίστες» απ’ όλες τις ηπείρους στον Άρη, με την «Κιβωτό», το υπερσύγχρονο λεωφορείο της ΝΑΣΑ.
Το εισιτήριο είναι δώρο από το θείο της, που τη μεγάλωσε με ιστορίες για τ’ αστέρια και τη Μικρή Άρκτο, τα Σουπερνόβα και τις μαύρες τρύπες, τον Κοπέρνικο και τον Ιούλιο Βερν, τον Άρμστρονγκ και τον Γκαγκάριν.
Τι την έκανε να τολμήσει; Τι είδε εκεί ψηλά; Πώς σ’ αυτή την περιπέτεια θα γνωρίσει τον αληθινό έρωτα και τον πραγματικό εαυτό της;
Μια ιστορία για τις μεγάλες αποφάσεις, το φόβο, την αγάπη, τη μοίρα, το άγνωστο και το ταξίδι στο αύριο, που είναι το σήμερα. Ή μήπως το χθες;

10 μέρη που πρέπει να δείτε πριν εξαφανιστούν (video)

Πρέπει να βιαστείτε να τα επισκεφτείτε γιατί εξαφανίζονται. disappear.jpg

Εφαρμογή Έλληνα ομογενή εξαγοράστηκε από την Apple!


ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΠΕΜΠΤΗ 09 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014/0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ
ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 08-01-14/21 UTC
ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑΣΙΜΟ ΧΑΜΗΛΟ 1014 ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ
1027 ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙ

ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΑ
ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΑ
ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 ΤΟΠΙΚΑ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 19.50 5 Η 6. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 35.30 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 22.00 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 34.00 5 Η 6.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ
ΤΑΥΡΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΔΕΛΤΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.10 ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΑ
ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4
Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 09-01-2014 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 09-01-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ Ή ΟΜΙΧΛΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ .
ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΕΩΣ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.
Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ Ή ΟΜΙΧΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΣΘΕΝΕΙΣ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -1 (ΜΕΙΟΝ 1) ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ Ή ΟΜΙΧΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 2 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 4 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ Ή ΟΜΙΧΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 2 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ Ή ΟΜΙΧΛΗ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-01-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ. ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΡΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ
ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟ.

Goin Through, Βλάσσης Μπονάτσος - Γαρύφαλλε, Γαρύφαλλε

Σε πόσες μέρες μια συμπεριφορά γίνεται συνήθεια


Σε πόσες μέρες μια συμπεριφορά γίνεται συνήθεια
Πώς θα παραμείνετε ενυδατωμένοι τον χειμώνα

Νικήστε το άσθμα με φρούτα

Υιοθετήστε το μεσογειακό τύπο διατροφής

Ο θυμός μαλακώνει με μια ασπιρίνη

Δίαιτες πλούσιες σε πρωτεΐνες για απώλεια βάρους

4* Πήλιο Πλήρης Διατροφή+Spa 3 Ημέρες (-50%)


    ¤194 από ¤390
    Έκπτωση : 50%
194¤ από 390¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στο 4 αστέρων Portaria Hotel & Spa, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό), στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Υδροτονικής Πισίνας με Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi, Hamam, Sauna, Event Shower και Γυμναστήριο! Παρέχεται Late check out στις 14:00! Απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης στη μαγευτική Πορταριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

¤194 
μόνο!  
  Αξία ¤390
  Έκπτωση 50%
  Κέρδος ¤196

194¤ από 390¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στο 4 αστέρων Portaria Hotel & Spa, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό), στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Υδροτονικής Πισίνας με Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi, Hamam, Sauna, Event Shower και Γυμναστήριο! Παρέχεται Late check out στις 14:00! Απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης στη μαγευτική Πορταριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Λίμνη Πλαστήρα με 89¤ από 178¤ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Tζάκι και Σπιτικό Παραδοσιακό Πρωινό!
89¤ από 178¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Σπιτικό Παραδοσιακό Πρωινό, στο Ξενώνα Το Πέτρινο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται σπιτικό λικέρ σε διάφορες γεύσεις ή τοπικό Κρασί για καλωσόρισμα και τα απογευματινά ροφήματα Δωρεάν! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Δηλαδή 4 ημέρες ηρεμίας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
89¤ από 178¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Σπιτικό Παραδοσιακό Πρωινό, στο Ξενώνα Το Πέτρινο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται σπιτικό λικέρ σε διάφορες γεύσεις ή τοπικό Κρασί για καλωσόρισμα και τα απογευματινά ροφήματα Δωρεάν! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Δηλαδή 4 ημέρες ηρεμίας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ορεινή Ναυπακτία με 67¤ από 150¤ (-55%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
67¤ από 150¤ ( Έκπτωση 55%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Ναυπακτία, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Ξενοδοχείο «H Ελατού»! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00, για να απολαύσετε για 3 γεμάτες ημέρες το όμορφο φυσικό τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
67¤ από 150¤ ( Έκπτωση 55%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Ναυπακτία, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Ξενοδοχείο «H Ελατού»! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00, για να απολαύσετε για 3 γεμάτες ημέρες το όμορφο φυσικό τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ορεινή Αρκαδία με 139¤ από 280¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό!
139¤ από 280¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Αρκαδία, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό στο Αρχοντικό Κορδοπάτη! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Γεύμα Ελληνικής Κουζίνας για το σύνολο της διαμονής και παρέχεται προβολή κινουμένων σχεδίων για τους μικρούς φίλους! Δίδονται χάρτες και έντυπα για την Ορεινή Αρκαδία και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες και γνωρίστε τα γραφικά χωριά της Αρκαδικής γης! Yπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
139¤ από 280¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Αρκαδία, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό στο Αρχοντικό Κορδοπάτη! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Γεύμα Ελληνικής Κουζίνας για το σύνολο της διαμονής και παρέχεται προβολή κινουμένων σχεδίων για τους μικρούς φίλους! Δίδονται χάρτες και έντυπα για την Ορεινή Αρκαδία και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες και γνωρίστε τα γραφικά χωριά της Αρκαδικής γης! Yπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Όρμα Αριδαίας με 79¤ από 160¤ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι!
79¤ από 160¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Όρμα Αριδαίας μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Υδρομασάζ στον Ξενώνα Λαζάρου! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται οι απογευματινοί καφέδες και παρέχονται τα ξύλα για το Τζάκι και Late check out στις 20:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
79¤ από 160¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Όρμα Αριδαίας μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Υδρομασάζ στον Ξενώνα Λαζάρου! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται οι απογευματινοί καφέδες και παρέχονται τα ξύλα για το Τζάκι και Late check out στις 20:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χαλκίδα με 57¤ από 114¤ (-50%) για 2 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πλούσιο Πρωινό, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα!
57¤ από 114¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, στο 4 αστέρων BEST WESTERN LUCY HOTEL στην Χαλκίδα, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται 2 Ποτήρια Κρασί για καλωσόρισμα και Ποικιλία Ούζου στο Bar του ξενοδοχείου με θέα τον Ευβοϊκό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 20:00! Απολαύστε 2 γεμάτες ημέρες στο ωραιότερο σημείο της Χαλκίδας, με θέα τον Πορθμό του Ευρίπου! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας!
57¤ από 114¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, στο 4 αστέρων BEST WESTERN LUCY HOTEL στην Χαλκίδα, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται 2 Ποτήρια Κρασί για καλωσόρισμα και Ποικιλία Ούζου στο Bar του ξενοδοχείου με θέα τον Ευβοϊκό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 20:00! Απολαύστε 2 γεμάτες ημέρες στο ωραιότερο σημείο της Χαλκίδας, με θέα τον Πορθμό του Ευρίπου! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας!
Λίμνη Πλαστήρα με 156¤ από 312¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο!
156¤ από 312¤ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα, στη Λίμνη Πλαστήρα στο 4 αστέρων Naiades Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Γυμναστηρίου, των γηπέδων Τέννις, Ποδοσφαίρου 5Χ5, Βόλεϊ και του Μπιλιάρδου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
156¤ από 312¤ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα, στη Λίμνη Πλαστήρα στο 4 αστέρων Naiades Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Γυμναστηρίου, των γηπέδων Τέννις, Ποδοσφαίρου 5Χ5, Βόλεϊ και του Μπιλιάρδου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Βόλος με 189¤ από 380¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά με Ημιδιατροφή σε 4* Ξενοδοχείο!
189¤ από 380¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Volos Palace Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό με ποτά και αναψυκτικά) σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα, στον Βόλο! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
189¤ από 380¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Volos Palace Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό με ποτά και αναψυκτικά) σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα, στον Βόλο! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Όλυμπος με 89¤ από 180¤ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Mini Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό!
89¤ από 180¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στον Όλυμπο, σε Mini Σουίτα με Τζάκι και Πλούσιο Πρωινό στο Ξενώνα Δημάτη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε για 3 γεμάτες ημέρες την ¶γρια Ομορφιά των κορφών του Ολύμπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
89¤ από 180¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στον Όλυμπο, σε Mini Σουίτα με Τζάκι και Πλούσιο Πρωινό στο Ξενώνα Δημάτη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε για 3 γεμάτες ημέρες την ¶γρια Ομορφιά των κορφών του Ολύμπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πορταριά Πηλίου με 79¤ από 160¤ (-51%) για 3 ή 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό!
79¤ από 160¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό στο Karavos Hotel! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
79¤ από 160¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό στο Karavos Hotel! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Αριδαία με 89¤ από 180¤ (-51%) για 3 Hμέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ, Χαμάμ και Πρωινό μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ!
89¤ από 180¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό στην Αριδαία μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ, στο Lidra Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 20:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
89¤ από 180¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό στην Αριδαία μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ, στο Lidra Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 20:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Λίμνη Τριχωνίδα με 99¤ από 200¤ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jaccuzi+Πρωινό!
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Τριχωνίδα, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jacuzzi και Πρωινό στο Θέρμιος Απόλλων! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Τριχωνίδα, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jacuzzi και Πρωινό στο Θέρμιος Απόλλων! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Μάνη με 119¤ από 250¤ (-52%) για 3 ή 4 Ημέρες για έως KAI 5 ¶τομα σε παραδοσιακές, πέτρινες κατοικίες με Jacuzzi Jacuzzi, Τζάκι και απέραντη Θέα στη Θάλασσα!
119¤ από 250¤ ( Έκπτωση 52%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως KAI 5 ¶τομα στον Οικολογικό Ξενώνα «Philothea», στη Δροσοπηγή Μάνης, σε Παραδοσιακές, Αυτόνομες και Αυτοεξυπηρετούμενες Πέτρινες Κατοικίες με Jacuzzi, Τζάκι με ξύλα και απέραντη Θέα στη θάλασσα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση δωρεάν, δηλαδή 4 ημέρες απόλυτης ηρεμίας!
119¤ από 250¤ ( Έκπτωση 52%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως KAI 5 ¶τομα στον Οικολογικό Ξενώνα «Philothea», στη Δροσοπηγή Μάνης, σε Παραδοσιακές, Αυτόνομες και Αυτοεξυπηρετούμενες Πέτρινες Κατοικίες με Jacuzzi, Τζάκι με ξύλα και απέραντη Θέα στη θάλασσα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση δωρεάν, δηλαδή 4 ημέρες απόλυτης ηρεμίας!
Ναύπλιο με 108¤ από 245¤ (-56%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ!
108¤ από 245¤ ( Έκπτωση 56%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα, μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ στο Alexandros Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και μια πιατέλα με τυριά και αλλαντικά για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
108¤ από 245¤ ( Έκπτωση 56%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα, μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ στο Alexandros Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και μια πιατέλα με τυριά και αλλαντικά για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καλάβρυτα με 119¤ από 240¤ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Studio με Πρωινό!
119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στα Καλάβρυτα, στον πρωτότυπο κινηματογραφικό Ξενώνα Montage Suites σε δίκλινο Studio με Πρωινό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στα όμορφα Καλάβρυτα και να χαρείτε τη φύση με νότες cinema!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στα Καλάβρυτα, στον πρωτότυπο κινηματογραφικό Ξενώνα Montage Suites σε δίκλινο Studio με Πρωινό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στα όμορφα Καλάβρυτα και να χαρείτε τη φύση με νότες cinema!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!