Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ.


Ο Απρίλης σχεδόν έφυγε, πέρασαν και οι … «γιορτές», μόνο που τα «πάθη» των Ελλήνων συνεχίζονται , και αυξάνονται.
Η χώρα, βγήκε στις αγορές, και εμείς από τα παράθυρα.

Έχει φροντίσει γι αυτό η κυβέρνηση.

Οι φανταχτερές δηλώσεις από τους πολιτικούς, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την εφιαλτική πραγματικότητα που ζει το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων.

Η χώρα, ξεπουλιέται καθημερινά, και μαζί με το ξεπούλημα της, ξεπουλιέται και ο κόπος, το αίμα, των Ελλήνων.

Άλλη μια είδηση, μαύρο μαντάτο, που τα «μεγάλα» κανάλια ΔΕΝ την προβάλλουν..

«Οι Έλληνες σκοτώνουν τα σπίτια τους για 270 ευρώ το τετραγωνικό (για παράδειγμα στις Συκιές και τα Μετέωρα Θεσσαλονίκης) ή με 300 ευρώ/τ.μ. (στην Καλαμάτα).

Μιλάμε για βιβλική καταστροφή στα ακίνητα που μετατρέπει μια χώρα φιλέτο της Ευρώπης σε Ελντοράντο για πλούσιους τυχοδιώκτες που μπορούν να αγοράσουν τα σπίτια των Ελλήνων σε εξευτελιστικές τιμές εξαιτίας των χαρατσιών πάσης φύσεως και κυρίως του χαρατσιού του Βενιζέλου της ΕΛΙΑΣ. Πλησιάζει η ώρα της μεγάλης εκδίκησης στις κάλπες που θα κάνει δημοσκόπους και μηντιάρχες-παπαγαλάκια να κρύβονται…

Το ρεπορτάζ του Βασίλη Σ. Κανέλλη στην Ημερησία είναι αποκαλυπτικό της κόλασης που έρχεται στα ακίνητα.

Σε εξευτελιστικές τιμές πωλούνται πλέον παλαιά ακίνητα σε διάφορες περιοχές της Αττικής αλλά και στη Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις. Αλλά και τα νεόδμητα σπίτια έχουν βγει στο σφυρί και διατίθενται ακόμη και πάνω από 50% χαμηλότερα σε σχέση με τα προ κρίσης επίπεδα.

Ωστόσο, εκεί που υπάρχουν πραγματικά μεγάλες ευκαιρίες είναι στα διαμερίσματα των 30 ετών και πάνω τα οποία με ορισμένες εργασίες ανακατασκευής μπορούν να μετατραπούν σε «παλατάκια».

Κατοικίες που πωλούνται ακόμη και με 270 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο (για παράδειγμα στις Συκιές και τα Μετέωρα Θεσσαλονίκης) ή με 300 ευρώ/τ.μ. (στην Καλαμάτα) θεωρούνται ευκαιρίες. Διότι για σπίτι 100 τ.μ. Μπορούν να διατεθούν κάτω από 30 χιλιάδες ευρώ ενώ με ένα ποσό της τάξης των 10-20 χιλιάδων ευρώ μπορούν να ανακαινιστούν.
Άλλωστε, αν κάποιος ψάξει τις αγγελίες που βγαίνουν τους τελευταίους μήνες θα βρει γκαρσονιέρες και δυάρια στο κέντρο της Αθήνας τα οποία πωλούνται με 5.000 – 8.000 ευρώ, δηλαδή σε τιμές κάτω κι από 200 ευρώ/τ.μ…..»

Το άρθρο λέει κι άλλα, έχει και πίνακα με τιμές ακινήτων, αλλά πιστεύω ότι το απόσπασμα που έβαλα «καλύπτει» πολλούς.

Όπως και το παρακάτω σχόλιο:

«Και μόνο για αυτό που έγινε και κοροϊδέψανε χιλιάδες κόσμο με εύκολα δάνεια και υποσχέσεις, θα έπρεπε να ζητήσουν με αξιοπρέπεια συγνώμη και να αποσυρθούν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ που παίζουν πολιτική αυτή τη στιγμή !!!! Κανένας δεν μπορεί αν δεν το ζει να νοιώσει τον πόνο της απώλειας του σπιτιού που ονειρεύτηκε χρόνια και δούλεψε για αυτό, πληρώνοντας ένσημα χωρίς αντίκρισμα. Το οδυνηρό της υπόθεσης είναι, ότι πολλοί από τους πρωταγωνιστές της άθλιας αυτής σκευωρίας, βρίσκονται ακόμα στο πολιτικό προσκήνιο και διεκδικούν με τσαμπουκά συνέχεια. Μάλιστα αν τολμήσεις να "σχολιάσεις" την διαδρομή τους θα βρεθείς μπλεγμένος 100%. Ήθελα να ήξερα τι περιμένουν από μια χώρα που πτωχεύσαν τόσο πολύ (περίπου το 65%), να ψηφίσει σε αυτές τις εκλογές με ΛΟΓΙΚΗ, με ΣΥΝΕΣΗ, με ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, με τι ;;;;;;;;;;;;;;;;

Δυστυχώς θα ψηφίσουν οι περισσότεροι μόνο με οργή και θυμό και απλά θα το εκμεταλλευτούν οι "άλλοι". Γιατί στην Ελλάδα στο πολιτικό προσκήνιο υπάρχουν τα τελευταία χρόνια οι "υπαίτιοι" και οι "άλλοι". Στα δύσκολα οι "υπαίτιοι" πάνε στους "άλλους".»

Και το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, δεν είναι μόνο στα ακίνητα.

Η απόγνωση έχει οδηγήσει πολύ κόσμο να δίνει όσο όσο από εναπομείναντα χρυσαφικά, μέχρι και αίμα, και νεφρά.

Το σχέδιο των αφεντικών της κυβέρνησης ΠΕΤΥΧΕ.

Σε λίγο ο Έλληνας ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.

Αμφιβάλει κανείς γι αυτό;

Βασίλης Τσούγκαρης

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Μια πραγματικά εντυπωσιακή συναυλία με τίτλο "Ταξίδι στο χρόνο με ένα Φλάουτο και μια Κιθάρα" πραγματοποιήθηκε από το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ στο Βόλο, στον Πολυχώρο Τέχνης του Ωδείου Γ. Φουντούλη το Σάββατο 26 Απριλίου 2014.
Οι σπουδαστές Ανωτέρας Άννα Μαρία Φωτιάδου (Φλάουτο) και Γιάννης Χαραράς (Κιθάρα) παρουσίασαν έργα για Φλάουτο και Κιθάρα μεγάλων συνθετών από την Αναγέννηση μέχρι σήμερα και "ταξίδεψαν στο χρόνο" το κοινό που χειροκρότησε τους δύο νεαρούς μουσικούς με πολύ ενθουσιασμό.
Η Συναυλία έκλεισε με τρία έργα του Γ. Φουντούλη που στον επίλογο φανερά συγκινημένος έδωσε θερμά συγχαρητήρια στους δύο σπουδαστές για την άριστη εκτέλεση των "πολύ δύσκολων έργων του" όπως είπε και ο ίδιος αλλά και για την άψογη εκτέλεση όλων των έργων.
Οι δύο εκτελεστές στο τέλος της βραδιάς για αρκετή ώρα δεχόταν συγχαρητήρια από τους θεατές που πολλοί από αυτούς ήταν μουσικοί.
Για άλλη μια φορά το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ με εκδήλωση εκτός του νομού έκανε γνωστή την πόλη των Ν. Μουδανιών.
http://kentrotexnissynthesi.blogspot.gr/

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ [ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ || ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ | Παρουσίαση Δίσκου "Έξω απ' τα μέτρα" & LIVE | ΤΡΙΤΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 | ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ CLUB


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Τρίτη 29/4)


Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Τα νέα μας | Απρίλιος 2014

Αγαπητέ αναγνώστη,
Οι πασχαλινές διακοπές τελείωσαν, ωστόσο η επιστροφή στην καθημερινότητα μπορεί να γίνει με ευχάριστο τρόπο. Για όλους εμάς που αρνούμαστε τη μονοτονία και τη ρουτίνα, το ξεκίνημα ενός νέου ταξιδιού, λογοτεχνικού αυτή τη φορά, που μπορεί να γίνει από τον καναπέ ή τη βεράντα μας, με όχημα –τι άλλο;– ένα καλό βιβλίο, αναμφίβολα θα μας απογειώσει.

Πρώτος σταθμός στο ταξίδι μας θα είναι η μαγευτική Καβάλα των καπνεργατών και των προσφύγων του περασμένου αιώνα, εκεί όπου μας μεταφέρει το συγγραφικό δίδυμο Ζώτου – Καραγεωργίου. Το μυθιστόρημά τους ΣΑΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ είναι μια νοσταλγική ιστορία αγάπης, που εκτυλίσσεται στην Αμερική, στη Βρετανία και φυσικά στη «Μέκκα του καπνού», την πόλη της Καβάλας. ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΪΡΟΥ σε έναν ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΓΚΙΜΠ ΜΑΧΦΟΥΖ μας ξεναγεί η Πέρσα Κουμούτση, η καθ’ ύλην αρμόδια για το ταξίδι αυτό, αφού ως μεταφράστρια των έργων του Αιγύπτιου Νομπελίστα λογοτέχνη γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τον κόσμο του. Ο Γιώργος Ν. Μανιάτης μας ταξιδεύει στο πρόσφατο παρελθόν αλλά και στην Αθήνα του μεσοπολέμου μέσα από τις ζωές των μελών μιας ξεχωριστής οικογένειας, που παλεύουν ενάντια στους ανέμους των «πολέμων», στο πρώτο μυθιστόρημα της τριλογίας του Η ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 – Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ.

Υπάρχουν λίγα, μετρημένα ίσως βιβλία που μπορούν να μας προσφέρουν την απόλυτη διαφυγή από την πραγματικότητα, κάνοντας ταυτόχρονα έναν γόνιμο σχολιασμό της. Η διασημότερη συγγραφέας του Καναδά και βραβευμένη με Booker για το βιβλίο Ο ΤΥΦΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Μάργκαρετ Άτγουντ μας μεταφέρει σε ένα σύμπαν σκοτεινό, βίαιο, ρομαντικό και ενίοτε ξεκαρδιστικό, με ρέουσα αφήγηση, που ενσωματώνει στοχασμούς για τη ζωή, τις νέες τεχνολογίες και τον άνθρωπο.
Στη συνέχεια, μεταφερόμαστε νοερά στη γειτονική Τουρκία με το μυθιστόρημα ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ του Αχμέτ Αλτάν, που υπογράφει ένα ανατρεπτικό μυθιστόρημα, στο οποίο αναζητούμε το θύμα και όχι τον θύτη! Ο κορυφαίος συγγραφέας και αρθρογράφος της Τουρκίας τολμά να προσεγγίσει την επίσημη Ιστορία από μια διαφορετική οπτική γωνία, υπογραμμίζοντας τον ανθρώπινο παράγοντα, ενώ, παίρνοντας συχνά θέση υπέρ Ελλήνων ή Κούρδων, μπαίνει στο στόχαστρο των τουρκικών Αρχών.
   

Στροφή προς τον παγωμένο Βορρά και τη σκανδιναβική crime λογοτεχνία, με το δεύτερο μέρος της ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΒΙΚΤΟΡΙΑΣ ΜΠΕΡΓΜΑΝ – Η ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΦΩΤΙΑ. Μετά το καθηλωτικό ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ, το συγγραφικό δίδυμο πίσω από το ψευδώνυμο Έρικ Αξλ Σουντ, που συγκρίνεται ήδη από τους λάτρεις της σκανδιναβικής συγγραφικής παράδοσης με τον μετρ Στιγκ Λάρσον, έγραψε ένα βιβλίο με καυτή πλοκή που με δυσκολία μπορούμε να αφήσουμε από τα χέρια μας.
Σε ένα ταξίδι αυτοβελτίωσης και επαγγελματικής προόδου μάς καλεί ο Κωνσταντίνος Ποδότας και μας αποκαλύπτει τη δική του ΦΟΡΜΟΥΛΑ για την επιτυχία ενώ μας προτείνει να κάνουμε μαζί του 130 βήματα προς την επαγγελματική και προσωπική μας απογείωση. Παράλληλα, ο Γιώργος Ν. Πολίτης, Επίκουρος καθηγητής Κοινωνικής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, μας παροτρύνει να αντισταθούμε στον παραλογισμό της εποχής, μια και ζούμε στη χώρα που γέννησε τη Λογική, με το βιβλίο του ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ – Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, που αξίζει να διαβάσει κάθε Έλληνας πολίτης πριν επισκεφτεί την εκλογική κάλπη.
Για τους φαν των ηλεκτρονικών αναζητήσεων, προτείνουμε βιβλία για κάθε στιλ και ηλικία. Ο νοσταλγικός λυρισμός της πένας του Γιάννη Καλπούζου μάς παρασύρει σε ένα ταξίδι στην Ελλάδα των δεκαετιών ’60-’90, όπου παρακολουθούμε την ιστορία ενός απόλυτου έρωτα να παραλληλίζεται με την ιστορία μιας Ελλάδας που μεταλλάσσεται και πληγώνει τα παιδιά της, στο νέο πολυσυζητημένο του μυθιστόρημα Ο,ΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. Εισχωρούμε, στη συνέχεια, στα άδυτα της αμερικανικής λογοτεχνίας με το μυθιστόρημα του βραβευμένου συγγραφέα Τζόναθαν Φράνζεν, ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ. Το βιβλίο ΑΠΙΣΤΙΑ αποτελεί μια ανατομία της ανθρώπινης φύσης, των αιτίων και των αιτιατών της απιστίας και ταυτόχρονα έναν οδηγό επιβίωσης για τους ερωτικούς συντρόφους, από όποια πλευρά και εάν βρίσκονται. Για τους μικρούς φαν των e-books συστήνουμε ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΡΑΝΧΑΣ, ένα ξεχωριστό μυθιστόρημα όπου συμπορεύονται η φαντασία με τον ρεαλισμό και θίγονται, χωρίς διδακτισμό, καίρια κοινωνικά ζητήματα, όπως η ανεργία.
   
Με τους νεαρούς μας φίλους, που η επιστροφή από τις πασχαλινές διακοπές τούς έπεσε βαριά, ξαναβρίσκουμε το κέφι μας συναντώντας τον Τζο Πατάτα, έναν ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΕΤΩΝ 12, που έχει στην κατοχή του τα πάντα –ακόμα και έναν ουρακοτάγκο για μπάτλερ– εκτός από έναν πραγματικό φίλο.  

Κάρμεν Ρουγγέρη προσκαλεί όλα τα παιδιά στον μαγικό της κόσμο, όπου υπάρχουν βασιλιάδες, νεράιδες και θησαυροί. Γραμμένο με τη στόφα των κλασικών παραμυθιών, το ΜΑΓΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ θα ξεκλειδώσει τις καρδιές όλων των μικρών μας φίλων. Για όσα παιδιά αγωνιούν κάθε φορά που πρέπει να αποχωριστούν τη μαμά τους, συστήνουμε το νέο βιβλίο ΜΑΜΑ, ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ! που δείχνει τον τρόπο ώστε να είναι οι αποχωρισμοί ανώδυνοι και να μένει μόνο η γλυκιά γεύση της προσδοκίας του ξανασμιξίματος.
  Επίσης, ανατυπώθηκαν και επανακυκλοφορούν τέσσερις τίτλοι από την αγαπημένη σειρά ΒΡΕΣ ΜΕ που λατρεύουν όλα τα παιδιά! Για ηλικίες έως 3 ετών.
   
Αγαπημένα βιβλία σε συναρπαστικά χαμηλές τιμές για να διατηρήσουμε την όρεξή μας για το καλό βιβλίο σε κάθε περίσταση και οικονομική συγκυρία. Εσείς κι εμείς, πάντα σ’ επαφή! :-)

Κάθε μήνα, τρεις τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν ένα βιβλίο πριν την κυκλοφορία του!
Αυτό το μήνα, διαβάστε το νέο βιβλίο της Κέιτ Χάρισον, Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ!
Λάβετε μέρος στην κλήρωση και διεκδικήστε ένα από τα τρία αντίτυπα!







Φλωρεντία για αρχάριους. (ΦΩΤΟ)

Όλα όσα πρέπει να κάνετε την πρώτη φορά.

Networking: Εξοπλισμός Cisco από 25€, μόνο στην Alfanet!


Γιατί τα όσπρια είναι απαραίτητα στη διατροφή


Γιατί τα όσπρια είναι απαραίτητα στη διατροφή
Η νέα φιλοσοφία της λειτουργικής προπόνησης

Η σχέση του καρκίνου με τη διατροφή

Στην Κρήτη οι «Γιατροί του Κόσμου»

Η απάθεια σημάδι Αλτσχάιμερ

Οι μικρές μπουκιές ηρεμούν τα παιδιά

Πώς επηρεάζει η σχέση των γονέων τα παιδιά

Μειώστε το λίπος στο συκώτι!

Χ&Π Κατσιμίχα - Σχήμα λόγου

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΤΡΙΤΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 28-04-14/21 UTC
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΑ 1006 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑΣΙΜΟ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΠΟΥΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ H ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΕΛΙΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΑΝΤΙΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 34.00 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΔΕΛΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΑΝΤΙΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΤΙΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 37.00 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 37.00 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ
5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ
ΝΟΤΙΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ
4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29-04-2014 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 29-04-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ, ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΝΟΤΙΟΙ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΙ ΟΜΒΡΟΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΩΝ ΒΡΟΧΩΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΩΝ ΟΜΒΡΩΝ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 30-04-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ
ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ
ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ
ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΙ ΟΜΒΡΟΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.