Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ






Furuno CH-250/60M 2,2 shaft 400mm

Furuno CH-250/60M 2,2 shaft 400mm
High definition active matrix color LCD
φυλλάδιο τεχνικών προδιαγραφών του προϊόντος Furuno CH-250

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

KIRISUN KME H 20 - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

KIRISUN KME H 20
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΜΙΚΡΟΜΕΓΑΦΩΝΟ ΜΕ ΒΥΣΜΑ KENWOOD.
ΗΧΕΙΟ 8Ω 0,5WATT.
ΓΕΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Ο Μπιμπί στα προνήπια - (Δραστηριότητες για προνήπια)

Ο Μπιμπί στα προνήπια - (Δραστηριότητες για προνήπια)
Συγγραφέας: Σγουρή Γεωργιάδη, Ειρήνη Γκιόκα
Εικονογράφος: Ντανιέλα Σταματιάδη
Ημερομηνία έκδοσης: 23-Ιουλίου 2007
Σχήμα: 21Χ29
ISBN: 978-960-6638-46-6
Ετικέτες Δραστηριοτήτων, Προνήπια, Φύλλα εργασίας
Το βιβλίο ο Μπιμπί στα προνήπια σχεδιασμένο σύμφωνα με το νέο αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, έχει ως στόχο, μέσα από απλές ασκήσεις, να βοηθήσει τα παιδιά αυτής της ηλικίας να γνωρίσουν τα γράμματα και με τη βοήθεια των ενηλίκων, χωρίς πίεση και αυστηρότητα, να εισαχθούν ομαλά στο σύστημα γραφής της ελληνικής γλώσσας. Επίσης έχει ως στόχο να ασκηθεί η λογικοθηματική σκέψητων προνηπίων μαθαίνοντας να ξεχωρίζουν τα χρώματα και τα σχήματα, γνωρίζοντας έννοιες που αφορούν στον τόπο και το χρόνο με τη βοήθεια των κατάλληλων εικόνων και προοδευτικά αρχίζοντας να μαθαίνουν τους αριθμούς με διασκεδαστικό και παιγνιώδη τρόπο. Πάνω απ όλα όμως, πρόκειται για ένα απλό και εύχρηστο βιβλίο για γονείς και εκπαιδευτικούς, το οποίο μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην εξάσκηση δεξιοτήτων και στη νοητική εξέλιξη των παιδιών
αυτής της ηλικίας.

8 κυκλαδίτικοι οικισμοί που πρέπει να έχετε επισκεφτεί τουλάχιστον μια φορά.

ArtTravel

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

«This Changes Everything»: Επίσημο trailer με Σκουριές

«This Changes Everything»: Επίσημο trailer με Σκουριές

Η ταινία του Άβι Λιούις, εμπνευσμένη από το διεθνές μη-μυθοπλαστικό μπεστ-σέλλερ της Ναόμι Κλάιν «This Changes Everything» (Αυτό τα Αλλάζει Όλα), παρουσιάζει επτά δυνατά πορτραίτα τοπικών κοινωνιών στην πρώτη γραμμή του αγώνα, από τη Μοντάνα στην Αλμπέρτα, από την ακτή της Νότιας Ινδίας στο Πεκίνο και πιο πέρα.
Μεταξύ αυτών και η ΒΑ Χαλκιδική όπου με φόντο την Ελλάδα σε κρίση, αναδύεται ένα δυναμικό κοινωνικό κίνημα. Η οικονομική κρίση χρησιμοποιείται για να δικαιολογήσει τεράστια έργα εξόρυξης που απειλούν βουνά, θάλασσες και την τουριστική οικονομία. Το στιγμιότυπο βρίσκεται στο το 1:40 του βίντεο.
Η Ναόμι Κλάιν πέρασε λίγες μέρες στη ΒΑ Χαλκιδική στις αρχές Ιουνίου 2013, όταν βρισκόταν στο στάδιο της έρευνας για το βιβλίο και την ταινία. Το σημείο όπου τραβήχτηκε η διπλανή φωτογραφία δεν υπάρχει πια γιατί από εκεί πέρασε η «εθνική οδός» Χοντρό Δέντρο – Σκουριές.
«Αστυνομικούς ελέγχους, αντίστοιχους με αυτούς στις Σκουριές, έχω συναντήσει μόνο στη Γάζα» δήλωσε η παγκοσμίου φήμης συγγραφέας και ερευνήτρια, σοκαρισμένη από την καθημερινή βία που βίωναν και βιώνουν εδώ και τρία χρόνια οι κάτοικοι της περιοχής.
Στην υπόθεση των Σκουριών, η Ναόμι Κλάιν είδε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα εφαρμογής του «Δόγματος του Σοκ» και εντυπωσιάστηκε από τη σθεναρή αντίσταση των απλών κατοίκων. «Το μεταλλείο χρυσού των Σκουριών είναι μια άμεση απειλή για την ασφάλεια, την επιβίωση και για οικονομία και γι’αυτό οι άνθρωποι αντιδρούν εξαιρετικά έντονα», δήλωσε στην «Ελευθεροτυπία».
Αργότερα, τον Οκτώβριο του 2013, έστειλε το παρακάτω συγκινητικό μήνυμα συμπαράστασης στους αγωνιζόμενους κατοίκους της ΒΑ Χαλκιδικής:
Μήνυμα συμπαράστασης της Ναόμι Κλάιν
«Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, στις αρχές του καλοκαιριού πέρασα λίγο καιρό στην Ιερισσό, όπου έμαθα όσα περισσότερα μπορούσα για τον αγώνα σας ενάντια στην Eldorado Gold. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ισχυρές δυνάμεις, τόσο στη χώρα σας όσο και στη δική μου, κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να σας φέρουν σε μια κατάσταση σοκ και φόβου, ακριβώς επειδή γνωρίζουν ότι υπό αυτές τις συνθήκες θα μπορέσουν να υπονομεύσουν τη δημοκρατική βούληση των πολιτών και να προωθήσουν τα σχέδιά τους. Πράγματι, στην κοινότητά σας εισέβαλαν κυριολεκτικά τα στρατεύματα του σοκ, τρομοκρατώντας τα παιδιά σας και κλέβοντας τον ύπνο και την ασφάλεια από όλους εσάς. Αυτές οι αποτρόπαιες τακτικές συνεχίζουν μέχρι σήμερα.
Παρ’ όλα αυτά, αυτό που είναι αξιοθαύμαστο στην κοινότητά σας, και ο λόγος που εσείς έχετε γίνει ένα σύμβολο ελπίδας για τον υπόλοιπο κόσμο, είναι ότι αυτές οι τακτικές του σοκ δεν λειτούργησαν, αλλά έχουν φέρει μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα. Επανειλημμένα έχετε αποδείξει ότι είστε ανθεκτικοί στο σοκ. Όσο περισσότερο προσπαθούν να σας τρομάξουν, να σας αποπροσανατολίσουν, να σας τρομοκρατήσουν, τόσο περισσότερο εσείς συμπεριφέρεστε άφοβα.
Αρνείστε να κρυφτείτε στα σπίτια σας, αρνείστε να υποχωρήσετε. Αντίθετα, συγκεντρώνεστε δημόσια με όλο και περισσότερη δημιουργικότητα, αψηφώντας τις απειλές.
Αυτό που διηγείται το “Δόγμα του σοκ” είναι ότι οι πολυεθνικές εταιρείες και οι κυβερνήσεις που τις εκπροσωπούν έχουν πάντα έτοιμα σχέδιά και ιδέες και περιμένουν πότε θα χτυπήσουν οι κρίσεις. Το έργο μας σε αυτή την ιστορική στιγμή είναι να τους κερδίσουμε στο δικό τους παιχνίδι. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις οικονομικές και οικολογικές κρίσεις που συγκλονίζουν τον κόσμο (και οι οποίες έχουν τις ρίζες τους στην ίδια λογική της αχαλίνωτης απληστίας) για να προτείνουμε και να θεσπίσουμε, με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, τις δικές μας οικονομικές και κοινωνικές εναλλακτικές, που θα βασίζονται σε μια πολύ διαφορετική λογική και σε πολύ διαφορετικές αξίες. Σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας, πρέπει να το κάνουμε αυτό όχι με την κατάργηση της δημοκρατίας, αλλά με την εμβάθυνση της.
Μπορούμε να οικοδομήσουμε έναν νέο κόσμο πάνω στα ερείπια των δικών τους αποτυχιών. Με το γενναίο αγώνα σας – με τον τρόπο που εσείς όχι μόνο αντιταχθήκατε σε μια πολυεθνική εταιρεία, αλλά και αμφισβητήσατε τους ίδιους τους εαυτούς σας – δείχνετε ήδη τον δρόμο.
Σας ευχαριστώ που υπερασπίζεστε το νερό, τα δέντρα, τη γή, το μέλλον.
Με αγάπη, αλληλεγγύη και ευγνωμοσύνη,
Ναόμι Κλάιν”
Η ταινία κάνει την επίσημη πρεμιέρα της το Σεπτέμβριο, στο διεθνές φεστιβάλ του Τορόντο. Δείτε περισσότερα στον επίσημος ιστότοπος της ταινίας και του βιβλίου:thischangeseverything.org.
πηγή: Από antigoldge.org

Έρχονται τα παγωτά που δεν λιώνουν


Έρχονται τα παγωτά που δεν λιώνουν
Άρχισε η νόμιμη πώληση χαπιών μαριχουάνας για ιατρικούς σκοπούς

Ανακαλύφθηκε πιθανώς η αρχαιότερη περίπτωση λευχαιμίας

Πόσα μικρόβια μπορεί να κουβαλάει ένα αεροπλάνο

Ένα ρόφημα που εξαφανίζει τα «σωσίβια»

Η έλλειψη ύπνου προκαλεί συνάχι

Κακή υγιεινή το 80% των παιδιών στην άγονη γραμμή

Ρύπανση, κρύο και θόρυβοι οι νέοι παράγοντες εμφράγματος

Στο επίκεντρο τα οικονομικά προβλήματα του ΕΟΠΥΥ

Νεότερα δεδομένα για το ταχίνι και την προαγωγή της υγείας

ΖΑΜΠΕΤΑΣ "Μεγάλες αλήθειες"

All Inclusive Λακόπετρα 2Ατομα+Παιδί Δωρεάν|-50%


Ionian Beach Hotel - Λακόπετρα Αχαΐας

All Inclusive στη Λακόπετρα με 133€ από 270€ (-51%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε Bungalow

(Έκπτωση 51%)

ALL INCLUSIVE στην Λακόπετρα Αχαΐας, στο Ionian Beach Hotel επάνω στο κύμα KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών σε Bungalow, μόνο με 133€ από 270€ ( Έκπτωση 51%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Μπύρα και Κρασί κατά την διάρκεια των γευμάτων καθώς και Smart Snack με Κέικ, Φρουτοσαλάτες, Γλυκά, Χυμούς και Αναψυκτικά! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται παιδικές δραστηριότητες από επαγγελματία παιδαγωγό όπως παιχνίδια στο νερό, κυνήγι θησαυρού, mini cinema, κατασκευές, ζωγραφική κλπ!!! Παρέχονται ομπρέλες και ξαπλώστρες στην πισίνα και την παραλία καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
€133 από €270 Κέρδος €137 Έκπτωση 51%
Ionian Beach Hotel - Λακόπετρα Αχαΐας
Λακόπετρα


Περισσότερες Προσφορές

ALL INCLUSIVE στην Χαλκιδική με 479€ από 958€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€479 από €958 -50%
4* Village Mare Hotel - Χαλκιδική
Χαλκιδική
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Village Mare Hotel στην Χαλκιδική ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 479€ από 958€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, Χυμούς κατά την διάρκεια των γευμάτων και σε ποικιλία από Snack, Σάντουιτς, Τυρόπιτες, Σπανακόπιτες, Πίτσες, Λουκανικοπιτάκια, Σάντουιτς με Κοτόπουλο, Σάντουιτς με ζαμπόν και τυρί, Αφεψήματα, Καφές φίλτρου, Σοκολάτα, Τοπικά Αλκοολούχα ποτά, Απεριτίφ, Λικέρ και Παγωτό! Απολαύστε 4 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης επάνω στο κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Αίγινα με 79€ από 158€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ

(Έκπτωση 50%)

€79 από €158 -50%
Moondy Bay Hotel - Αίγινα
Αίγινα
79€ από 158€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στην Αίγινα, στο Moondy Bay Hotel! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες στο όμορφο νησί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

All Inclusive στο Αίγιο με 299€ από 598€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€299 από €598 -50%
Long Beach Resort Hotel - Αίγιο
Αίγιο
ALL INCLUSIVE στο Long Beach Resort Hotel στο Αίγιο 1,5 ώρα από την Αθήνα ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, Καφέ, Αφεψήματα και Snacks! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης επάνω στο κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Αρχαία Ολυμπία με 159€ από 320€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€159 από €320 -50%
4* Amalia Olympia Hotel - Αρχαία Ολυμπία
Αρχαία Ολυμπία
159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στο 4 αστέρων Amalia Olympia Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στην Αρχαία Ολυμπία! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καρπενήσι με 219€ από 570€ (-62%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Πλήρη Διατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 62%)

€219 από €570 -62%
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι
Καρπενήσι
219€ από 570€ ( Έκπτωση 62%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται ένα Relax Massage, Ολιστικό Χαλαρωτικό Μασαζ σώματος, πελμάτων και κεφαλής, με αιθέρια έλαια και τελείωμα με ζεστές πετσέτες διάρκειας 25 λεπτών, μία Θεραπεία Προσώπου, μία Συνεδρία Solarium και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας με σύστημα Jet, Νεροκουρτίνα και σύστημα αντίστροφης Κολύμβησης, του Ηamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων, Παιδότοπος, αίθουσα Μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ και επιτραπέζια παιχνίδια! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να χαρείτε το μαγικό τοπίο του Καρπενησίου για 3 γεμάτες ημέρες! Παρακολουθείστε την προετοιμασία των αγαπημένων σας ομάδων μπάσκετ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ από τις 27/08! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Βόλος με 389€ από 778€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€389 από €778 -50%
5* Valis Resort Hotel - Βόλος
Βόλος
389€ από 778€ (Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Προσφέρεται Τσίπουρο και Μεζές για καλωσόρισμα, 2 Ayurveda Massages και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής και Εξωτερικής Πισίνας καθώς και του Γυμναστηρίου! Απασχόληση με δραστηριότητες στην εξωτερική πισίνα και Kids Club για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Πόρτο Χέλι με 159€ από 318€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2Παιδιά με Πλήρη Διατροφή σε δίκλινο δωμάτιο!

(Έκπτωση 50%)

€159 από €318 -50%
Nautica Bay Hotel - Πόρτο Χέλι
Πόρτο Χέλι
159€ από 318€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό) στο Nautica Bay Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο στο Πόρτο Χέλι! Προσφέρονται Αναψυκτικά, Κρασί σε ποτήρι και Νερό σε καράφα κατά την διάρκεια των γευμάτων! Προσφέρονται Αθλητικές Δραστηριότητες καθημερινά καθώς και Δωρεάν Ομπρέλες και Ξαπλώστρες! Για τους μικρούς μας φίλους προσφέρεται Ελεύθερη Είσοδος στο Παιδικό κλαμπ "Αστερίας" με την επίβλεψη Παιδαγωγού και Παιδική Χαρά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Μάτι Αττικής με 99€ από 198€ (-50%) για 2 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε δίκλινο Side Sea View δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείου

(Έκπτωση 50%)

€99 από €198 -50%
4* Aquis Aquamarina Hotel - Μάτι Αττικής
Μάτι Αττικής
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στο Μάτι Αττικής, στο 4 αστέρων Aquis Aquamarina Hotel του Ομίλου XENOTEL, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο Side Sea View δωμάτιο! Eλεύθερη χρήση του Wellness Center με Εσωτερική θερμαινόμενη Πισίνα με Θαλασσινό νερό, Hamam, Jacuzzi και Γυμναστήριο! Κάθε Σάββατο βράδυ BBQ dinner με Ζωντανή Μουσική! Παρέχεται Early check in στις 12:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ιωάννινα με 299€ από 598€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2Παιδιά+Spa με Ημιδιατροφή σε Executive δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€299 από €598 -50%
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα
Ιωάννινα
299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis, με Ημιδιατροφή (Πρωινό Αμερικάνικου τύπου σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Executive δίκλινο δωμάτιο, στα Ιωάννινα! Παρέχεται Ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου, ένα House Cocktail καθημερινά καθώς και Ελεύθερη συμμετοχή στο εβδομαδιαίο Manager's Cocktail συνοδεία από Aperitif Cocktail & Canapes! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχεται προβολή παιδικής ταινίας καθημερινά και ένα Παγωτό στο χώρο του Πάρκου! Παρέχεται καλωσόρισμα στο δωμάτιό σας κατά την άφιξη καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ALL INCLUSIVE στην Ελούντα με 349€ από 698€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο ή Bungalow, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€349 από €698 -50%
4* Elounda Breeze Resort - Ελούντα
Ελούντα
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Elounda Breeze Resort ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο ή Bungalow στην Ελούντα, μόνο με 349€ από 698€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πρωινό σε Μπουφέ, Late Breakfast, Μεσημεριανό σε Μπουφέ, Βραδινό σε Μπουφέ και Late Dinner καθώς και διάφορα ζεστά και κρύα σνακ, χύμα Παγωτό, μεγάλη ποικιλία σε τοπικά Αλκοολούχα ποτά, Βαρελίσια Μπύρα, Κρασί σε ποτήρι, Αναψυκτικά, Χυμούς, Καφέ, Τσάι και Μπισκότα κατά την διάρκεια της ημέρας! Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει Mini Club και για τους μεγάλους διάφορες δραστηριότητες καθημερινά! Παρέχεται Πρωινή Γυμναστική και Αεροβική, Γυμναστήριο, Πετσέτες Θαλάσσης, Ξαπλώστρες και Ομπρέλες στην Πισίνα και την Παραλία του Ξενοδοχείου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Πευκί Ευβοίας με 159€ από 318€ (-50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες για 2 Άτομα+Παιδί σε Studio με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€159 από €318 -50%
Irene Studios - Πευκί Ευβοίας
Πευκί Ευβοίας
159€ από 318€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών στο Πευκί Ευβοίας, σε Studio με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Irene Studios! Μαγευτείτε από το καταπράσινο τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!