Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑ

«ΕΣΕΙΣ, ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ»!


Ρε άχρηστοι και επικίνδυνοι για τον τόπο….
Ρε ανεγκέφαλοι σταρχιδιστές που μόνο τις καρέκλες σας κοιτάτε.
Ρε «σπουδαγμένοι» που δεν είστε ικανοί δυο γαιδάρων άχυρο να μοιράσετε και λέτε ότι κυβερνάτε και θα βγάλετε τη χώρα από την κρίση τρομάρα σας.
ΠΩΣ θα το πετυχετε αυτό;
Με το να την ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ;
Με το να εξαθλιώσετε έναν ολόκληρο λαό κάνοντας τον ΞΕΝΟ στον ίδιο του τον τόπο;
Με το να του αφαιρείτε το δικαίωμα στην ΥΓΕΙΑ και στην ζωή (πλέον) με τις περικοπές που κάνετε συνέχεια και με τα μέτρα που παίρνετε γιατί «πρέπει να μείνουμε στο ευρώ και γιατί το απαιτεί η τρόικα»;
ΠΟΥ θα τα βρούμε όλα αυτά που ζητάτε πάλι;
Και τώρα λέει ότι θα πληρώνουμε κιόλας για τις παροχές υγείας όπως είναι το πορτογαλικό (;) μοντέλο.
Να πληρώσουμε με ΤΙ, όταν πλέον δεν έχουμε να φάμε;
Δεν κοιτάτε τα χάλια σας, μόνο κοιτάτε να επεξεργάζεστε μοντέλα, ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ τους ασφαλισμένους.
Ρε πάτε καλά;
Πράσινοι και μπλε, τόσα χρόνια για να μην χάσετε ψήφους γεμίσατε συντάξεις και επιδόματα τους διαφόρων εθνικοτήτων και σε μια νύχτα ελληνοποιημένους ψηφοφόρους σας με ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ, λεφτά που ήταν για την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑ, τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΦΑΡΜΑΚΑ και των παιδιών μας.
Είναι ψέματα;
Η μήπως είναι λίγοι  εκείνοι (όχι έλληνες) που δεν δούλεψαν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ και παίρνουν αναπηρικές συντάξεις επειδή έχουν μεγάλες οικογένειες με πολλούς σταυρούς;
Ψάχνετε λεφτά;
Κόψτε από τους μισθούς σας κάνα δυο χιλιάρικα.
Τα κέντρα μεταναστών τι τα θέλετε;
Για να ξοδέψετε περισσότερα σε σίτιση περίθαλψη και φύλαξη των χιλιάδων λαθρομεταναστών που οι εταίροι μας την ίδια μέρα τους πετούν έξω από τα σύνορα τους;
Πετάξτε τους έξω και εσείς, και ΚΛΕΙΣΤΕ επιτέλους τα σύνορα.
Αναπτύξτε τον στρατό να τα φυλαει και σταματήστε να ξεγυμνώνετε περιοχές από αστυνομικούς για την φύλαξη των συνόρων.
Τα τελευταία σαράντα χρόνια έχετε μόνιμα το χέρι σας μέσα στις τσέπες του κοσμάκη, έχετε ξεπουλήσει και εσείς δεν ξέρετε πόσα, που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα όποιο χρέος και αν υπήρχε με τέτοιες συνθήκες θα είχε αποπληρωθεί ΟΧΙ μια, αλλά είκοσι φορές.
ΕΣΕΙΣ, ΜΑΖΙ, αντί να σβήσετε το χρέος, άντε να το μειώσετε, το κάνατε, και εξακολουθείτε να το κάνετε μεγαλύτερο.
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ όλα αυτά τα χρόνια;
Και έχετε το θράσος να μιλάτε για διαφάνεια
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ;
Πάρτε το χαμπάρι, έχετε ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ.
Ούτε να μας εκβιάσετε μπορείτε, ούτε να μας τρομοκρατήσετε.
Θα βγούμε από το ευρώ;
ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ.
Αλλά κάτι τέτοιο κάνει εσάς να τρέμετε.
ΟΧΙ ΕΜΑΣ.
Όπως κάνει και τους ευρωπαίους να τρέμουν τον χαμό που θα επικρατήσει.
Δεν με νοιάζει για την Ευρώπη.
Έτσι κι αλλιώς ήταν, είναι και θα είναι μια αποτυχημένη συνταγή (τουλάχιστον για εμάς).
Με νοιάζει για την χώρα μου, ότι έχετε αφήσει από αυτήν και δεν το έχετε φάει ακόμα ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ και τα παράσιτα οι παρατρεχάμενοι σας που από εκεί που δεν είχαν να φάνε βρέθηκαν με περιουσίες στις πλάτες τις δικες μας.
Με νοιάζει το τι θα αφήσω στα παιδιά μου εγώ, ο καθένας μας, που εξαιτίας σας τους αφήνουμε το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΣΕ ΟΛΑ.
Λίγα είναι τα ψωμιά σας.
Από δω και πέρα θα δείτε την πραγματική αγανάκτηση του κόσμου, του κόσμου που τα ΞΕΡΕΙ όλα αυτά, ΞΕΡΕΙ ότι ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ, και θα σας στείλει από εκεί που ήρθατε.
ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.
Βασίλης Τσούγκαρης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

Του Δρ. Δ.ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ
ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ;

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΌΤΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ, ΌΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ.
Με την τελευταία ραγδαία ανάπτυξη του ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος, πέρα από τα προκλητά δυναμικά, ουσιώδη δυναμική στη διαγνωστική παρουσία έχει η καταγραφή του πολύωρου ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος και του ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος ύπνου σε αυτούς τους ασθενείς. Βέβαια η δυνατότητα αυτή παρέχεται σε λίγες κλινικές και μεταξύ των κλινικών γιατρών είναι υποτιμημένη αξιολόγησης, σε ότι αφορά την τοποθέτηση της διάγνωσης. Είναι κορυφαίο, όμως, σε ότι αφορά την εκτεταμένη ανάλυση της λειτουργικής κατάστασης του εγκεφάλου και ιδιαίτερα στο σημείο που αφορά την εξέλιξη και τη θεραπεία της νόσου κα την εκτίμηση της πορείας της θεραπευτικής αγωγής.

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΙΚΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ 2012

Το Χαμόγελο του Παιδιού

Απολογισμός 1ου εξαμήνου 2012  
29.829 παιδιά υποστηρίχθηκαν από τις δράσεις μας
περισσότερα εδώ
Ο Βαγγέλης, 7 ετών, πρεσβευτής μας στη Γερμανία.
περισσότερα εδώ
Δράσεις και Πρωτοβουλίες από «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»
Για την καταπολέμηση του Σχολικού Εκφοβισμού στην Ελλάδα και την Ευρώπη
περισσότερα εδώ
Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για 60 παιδιά. Μαζί θα τα καταφέρουμε.
περισσότερα εδώ
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην 20η Σύνοδο του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών
περισσότερα εδώ

Οι εκδόσεις Λιβάνη σας εύχονται καλό καλοκαίρι και σας προτείνουν ξένη λογοτεχνία:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΤΟΥΡΟ

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ αυτή τη στιγμή σε χρειάζεται περισσότερο από ποτέ!
Βοήθησέ μας να συνεχίσουμε το έργο μας

Το πρώτο βίντεο καταγραφής βίδρας να μαρκάρει το ζωτικό χώρο της

Δείτε το βίντεο με τη βίδρα να μαρκάρει το χώρο της
Βίδρα βρέθηκε νεκρή σε αλιευτικά εργαλεία στη λίμνη της Καστοριάς

Διαβάστε περισσότερα

Future Leaders και ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ: Η ισχύς εν τη ενώσει

Η Future Leaders, αποτελεί μια νεοσύστατη κερδοσκοπική εταιρία (ΑΜΚΕ) που δραστηριοποιείται στον κλάδο της Εκπαίδευσης και της κοινωνικής προσφοράς. Αποβλέπει στην εκπαίδευση και ειδίκευση νέων επιστημόνων και στην ανάδειξή τους σε ηγέτες με ευαισθησία σε θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Στις αρχές του Ιουλίου ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ και η Future Leaders συνεργάστηκαν για την ανάπτυξη επιχειρησιακού πλάνου marketing με την πολύτιμη συμβολή εκπαιδευτών και επιτυχημένων επαγγελματιών. Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ευχαριστεί τους Future Leaders για την πολύτιμη βοήθειά τους και ελπίζουμε να συνεχίσουν την υποστήριξή τους στις ΜΚΟ σε όλη τους την επαγγελματική πορεία.
Οι προτάσεις του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ για τη διαχείριση περιστατικών προσέγγισης αρκούδων σε οικισμούς

Διαβάστε τις προτάσεις του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ

Επιστολή 10 ΜΚΟ για τη συγχώνευση Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή

Δύο ατυχήματα με τρεις νεκρές αρκούδες σε 10 ημέρες!

Τρεις ακόμη αρκούδες προστέθηκαν στη λίστα των νεκρών από τροχαίο ατύχημα αρκούδων! Και τα δύο ατυχήματα συνέβησαν στον κάθετο οδικό άξονα Σιάτιστας-Κρυσταλλοπηγής! Στο πρώτο σκοτώθηκαν δύο μικρά αρκουδάκια φετινής γέννας μόλις 4-5 μηνών που ήταν αδέρφια! Το δεύτερο έγινε λίγες ημέρες αργότερα και είχε θύμα μία ενήλικη αρσενική αρκούδα βάρους 150 κιλών. Ο οδηγός του δεύτερου ατυχήματος δεν ενημέρωσε ούτε τις Τοπικές Αρχές ούτε τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ για το περιστατικό. Καθώς το καλοκαίρι είναι περίοδος έντονης κινητικότητας για τις αρκούδες που ζουν ελεύθερες στη φύση εφιστούμε την π ροσοχή στους οδηγούς που κινούνται σε περιοχές που αποτελούν βιότοπο αρκούδας ιδιαίτερα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες!
Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ απέκτησε νέο site!

Επισκεφθείτε τη νέα μας ιστοσελίδα

Οι πρόσκοποι κοντά στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ

Διαβάστε περισσότερα
Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ θα βρίσκεται στις Γιορτές του Βενέτικου

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαιρινή… περιβαλλοντική εκπαίδευση

Τα προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ συνεχίζονται και το καλοκαίρι στα σχολεία, στο πλαίσιο της δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών. Η παιδαγωγική ομάδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ επισκέφτηκε σχολεία της Θεσσαλονίκης (1ο Δημοτικό Πολίχνης, 3ο Δημοτικό Ευκαρπίας, κ.ά) και υλοποίησε διαδραστικές παρουσιάσεις για την αρκούδα και τον λύκο αλλά και για το Δάσος που είναι Πηγή Νερού και Ζωής για όλους μας. Λόγω του καλοκαιριού έμφαση δόθηκε στην άγρια ζωή το καλοκαίρι. Έτσι τα παιδιά έμαθαν ότι αυτόν τον καιρό η αρκούδα περιφέρεται στα δάση και τρώει μεγάλες ποσότητες από καρποφόρα δέντρα και ότι πρέπει να προσέχουμε πολύ γιατί ο κίνδυνος πυρκαγιών είναι μεγάλος! Ευχαριστούμε τα σχολεία για τη φιλοξενία και τους εθελοντές της παιδαγωγικής μας ομάδας.
Η αρκούδα του μήνα

Ο Κυριάκος ανακηρύσσεται η αρκούδα του μήνα καθώς η καλοκαιρινή περίοδος είναι η αγαπημένη του! Φροντίζει να την ευχαριστηθεί περισσότερο από κάθε άλλη αρκούδα του καταφυγίου. Μια από τις αγαπημένες του συνήθειες είναι το κολύμπι και το παιχνίδι στις «πισίνες» του καταφυγίου. Το καταφύγιο της καφέ αρκούδας αποτελείται από φυσικό δάσος οξιάς, έκτασης 50 στρεμμάτων και επειδή η αρκούδα αγαπά πολύ το νερό υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένες «πισίνες» για να δροσίζονται το καλοκαιρινούς μήνες.
Υιοθετήστε τον Κυριάκο!

ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. - ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: κάλεσμα συμμετοχής στο μουσικό σύνολο Guitar Heroes

Το Πειραματικό Κιθαριστικό Σύνολο Δήμου Θερμαϊκού "Guitar Heroes" είναι μια "ορχήστρα δωματίου" που απαρτίζεται αποκλειστικά από κλασικές κιθάρες και λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. (Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Θερμαϊκού). Το σύνολο "Guitar Heroes" απαρτίζεται από ερασιτέχνες κιθαριστές αλλά δουλεύει με συνέπεια, σοβαρότητα και καλλιτεχνική αρτιότητα τα τελευταία 2 χρόνια, ερμηνεύοντας ρεπερτόριο υψηλής ποιοτικής στάθμης.
Με την τελευταία συναυλία της χρονιάς στην κατάμεστη αίθουσα του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου, οι Guitar Heroes ολοκλήρωσαν επιτυχώς τη φετινή καλλιτεχνική περίοδο, η οποία περιλάμβανε ένα μουσικό πρόγραμμα 1,5 ώρας και συναυλίες σε Επανομή, Μηχανιώνα, Περαία, Βέροια και Θεσσαλονίκη (http://youtu.be/XUayjIp1WVk).
Λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας για την ερχόμενη περίοδο 2012 - 2013, οι Guitar Heroes απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε οποιονδήποτε ενδιαφέρομενο να συμμετάσχει στο σύνολο ως νέο μέλος.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Οι προϋποθέσεις συμμετοχής είναι οι ακόλουθες:
επίπεδο στην κλασική κιθάρα (όχι ηλεκτρική ή ακουστική) τουλάχιστον Α' Κατωτέρας
ηλικία τουλάχιστον 12 ετών (σε εξαιρετικές περιπτώσεις γίνονται δεκτοί και μικρότεροι κιθαριστές)
δυνατότητα για τακτική συμμετοχή στις πρόβες (Ιούλιος-Αύγουστος: 3 πρόβες, Σεπτέμβριος - Ιούνιος: κάθε Κυριακή απόγευμα στο ΚΑΠΗ της Περαίας)
Δεν είναι απαραίτητο να είναι κανείς δημότης ή κάτοικος Θερμαϊκού.
Ελπίζουμε ότι νέο αίμα θα εμπλουτίσει και θα διευρύνει τη μουσική συντροφιά των Guitar Heroes!!
Για περισσότερες πληροφορίες: 6974612979, Ευαγγελία Παράσχου - υπάλληλος ΔΗΠΠΑΚΥΘ - υπεύθυνη Guitar Heroes

«Εις τα Χανιά είν’ ένα νερό»

«Εις τα Χανιά είν’ ένα νερό»
8/8/2012
Διοργάνωση : «Ροτόντα – μουσικές και πολιτιστικές δράσεις»
Τόπος : Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
Ώρα : 21:30  Είσοδος : 10 €
«Εις τα Χανιά είν’ ένα νερό»

Ο Στέλιος και ο Λεωνίδας Λαϊνάκης έχουν καθιερωθεί πλέον στους σημαντικότερους δεξιοτέχνες σολίστες στο Κρητικό λαγούτο και στον Κρητικό ταμπουρά, το ονομαζόμενο «μπουλγαρί». Μέσα από έρευνα και μεθοδική δουλειά δεκαετιών, διατηρούν με ήθος και σεβασμό το ύφος, το χρώμα, την τεχνική και τη γνησιότητα της Κρητικής μουσικής παράδοσης, ενώ συμβάλλουν στην ποιοτική εξέλιξή της. Ο Στέλιος Λαϊνάκης αποτελεί συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους θρύλους της Κρητικής μουσικής του προηγούμενου αιώνα και τις νεότερες γενιές. Το πηγαίο ταλέντο του, το μεράκι και το πάθος του για την αυθεντικότητα και τις τεχνικές παιξίματος και ερμηνείας, τα έχει κληροδοτήσει στον γιο του. Ο Λεωνίδας είχε την τύχη να μαθητεύσει δίπλα σε μερικούς από τους μεγαλύτερους Κρήτες μουσικούς. Εκτός από την διατήρηση της πολύτιμης μουσικής κληρονομιάς που παραλαμβάνει, εξερευνά και νέα μουσικά μονοπάτια, χαράζοντας τη δική του πορεία.
Η κόρη του Στέλιου Λαϊνάκη, Χαρά, συνοδεύει επάξια με τη φωνή της τον πατέρα και τον αδελφό της. Οι μουσικοί της οικογένειας Λαϊνάκη θα παρουσιάσουν γνωστά και άγνωστα τραγούδια της περιοχής των Χανίων, συνδυάζοντας τον παραδοσιακό τρόπο παιξίματος με την φρεσκάδα που οφείλουν να δίνουν στη μουσική οι χαρισματικοί ερμηνευτές κάθε εποχής.
Συμμετέχουν οι μουσικοί: Μιχαλής Λούφαρακης βιολί,
Νίκος Παπακαστρίσιος κιθάρα,
Στέφανος Δεσποτάκης μπάσσο

2nd STANOS FESTIVAL 2012

Αυτό το καλοκαίρι το Touristorama σας ταξιδεύει στους ομορφότερους προορισμούς με τις καλύτερες προσφορές!

Αλόνvησος: 52€ για ένα 3ήμερο για 2 - 4 άτομα σε studio στη Στενή Βάλα
Αλόννησος: 52€ για ένα 3ήμερο για 2 - 4 άτομα σε studio στη Στενή Βάλα. Μια μοναδική προσφορά,ένα πανέμορφο νησί σας περιμένει για ήσυχες,ξεκούρασες και διασκεδαστικές διακοπές. Καταπληκτική τιμή!
Μήλος: 113€ για ένα 3ήμερο για 4 άτομα στον Αδάμαντα

Μήλος: 113€ για ένα 3ήμερο για 4 άτομα στον Αδάμαντα. Κάντε τις διακοπές σας σε ένα πολυτελές διαμέρισμα, ξεκούραση και άνεση για όλη την οικογένεια σε ένα νησί που έχει να προσφέρει ότι θελήσετε. Καταπληκτική τιμή!

Πάλαιρος - Αιτωλοκαρνανίας:132€ για ένα 3ήμερο με πρωινό για 2 άτομα δίπλα στην θάλασσα

Πάλαιρος - Αιτωλοακαρνανίας:132€ για ένα 3ήμερο με πρωινό για 2 άτομα δίπλα στην θάλασσα, προσφορά Αυγούστου. Χαλαρώστε σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο μόλις 25 απόσταση από την Λευκάδα, με όλες τις ανέσεις και ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση της γύρω περιοχής. Μοναδική τιμή !

Κεφαλονιά: 293€ για ένα 4ήμερο για 4 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα

Κεφαλονιά: 293€ για ένα 4ήμερο για 4 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα. Οικογενειακές διακοπές με όλες τις ανέσεις , σε ένα πανέμορφο νησί για ξεκούραση, χαλάρωση , διασκέδαση για ολόκληρο τον Αύγουστο! Μια μοναδική προσφορά σε μοναδική τιμή!

Φωτογραφίες από… φωτογραφίες!

Φωτογραφίες από… φωτογραφίες!
Το Jurassic Park γίνεται πραγματικότητα

Διαθέσιμο σε όλους το Facebook App Center

Πώς φαντάζονται οι χρήστες το iOS 6

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναβάθμιση των Xperia σε Jelly Bean

Κυριαρχεί στην αγορά των tablets έχει η Apple

Δικό του blog αποκτά το Android

Βελτιώνεται η σύνδεση του Blogger με το Google+

Η Google επενδύει ακόμη περισσότερο στο YouTube

Τουλάχιστον 83 εκατ. μη πραγματικοί χρήστες στο Facebook

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ 10 Αυγούστου στείλτε την υπογραφή σας για τα Πειράματα σε Ζώα

Περό Σαρλ «Η Σταχτοπούτα… και η Ιστορία της»

Περό Σαρλ «Η Σταχτοπούτα… και η Ιστορία της»
7/8/2012
Διοργάνωση : Θέατρο του παιδιού
Τόπος : Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
Ώρα : 21.30 Είσοδος : 10 €
Περό Σαρλ «Η Σταχτοπούτα… και η Ιστορία της»

Σε μια εποχή που οι αξίες αναθεωρούνται, υποχρέωση του κάθε καλλιτέχνη είναι να παίρνει θέση και να βοηθά στην διαμόρφωση του χαρακτήρα και της συνείδησης του θεατή. Ειδικά στο παιδικό θέατρο, η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη και αξιοποιώντας κλασσικά κείμενα όπως αυτό το «μαγικό παραμύθι» του Σαρλ Περό, να αναδείξει το αίσθημα του δικαίου, να διεισδύσει στην ψυχολογία των παιδιών και να γεμίσει την ψυχή τους και την αισθητική τους με θετικά στοιχεία.
Σκηνοθεσία & θεατρική διασκευή: Γιάννης Κόκκινος
Χορογραφίες: Ζωή Σαρίδου
Σκηνικά: Πολυάνα Δημητροπούλου
Κουστούμια: Εύη Μπαράκου
Μουσική: Μιχάλης Κόκκινος
Ειδικές Κατασκευές: Θεόδωρος Κόκκινος
ΗΘΟΠΟΙΟΙ : Ελένη Τριανταφύλλου , Ηλίας Νάκος, Νικολέττα Κοφινά, Μιχάλης Κόκκινος,
Ηλίας Παγούρας, Κατερίνα Μπιμπή, Βασιλική Αλεξοπούλου

ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜ-ΑΣΙΜΟΣ

Στον εισαγγελέα ο "δράκος της Πάρου" - Ο Στουρνάρας υπέβαλε την παραίτησή του - Η τρόϊκα επέβαλε τους όρους και τα μέτρα της

Η τρόϊκα επέβαλε τους όρους και τα μέτρα της
Στον εισαγγελέα ο "δράκος της Πάρου"

Χάστε κιλά με οκτώ τρόπους

Μας "έσωσε" η ΕΚΤ

Καπετάνιος ιπτάμενου δελφινιού παραιτήθηκε γιατί δεν ήθελε να μεταφέρει με το σκάφος τον ΓΑΠ!

Χιλιάδες ονόματα φορολογουμένων που έστελναν εκατομμύρια στο εξωτερικό, δηλώνοντας πενιχρά εισοδήματα στην Ελλάδα

Ο τέως διοικητής της ΑΤΕ έβγαλε οκτώ εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικ

Τα μέτρα λιτότητας βγάζουν και τους ισραηλινούς στους δρόμου

Μεταφυσικά τα αίτια της κρίσης, λέει ο Αρχιεπίσκοπος

Έξι και πλέον χιλιάδες λαθρομετανάστες σε μία μέρα

Ξεκινάει ενδοισλαμικός "πόλεμος" μεταξύ σιιτών και σουνιτών;

Ο Στουρνάρας υπέβαλε την παραίτησή του

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Νέα δεδομένα για τον όγκο των μεταναστών που οδεύουν προς Θράκη! Μέχρι 3000 ο αριθμός σύμφωνα με πληροφορίες
«Απόφαση του Πρωθυπουργού η εγκατάσταση μεταναστών στην Θράκη» λέει επίσημα η αστυνομία

Ανέστειλαν προσωρινά την επίσχεση οι ειδικευόμενοι στην Κομοτηνή αλλά το εφημεριακό χάος επιτείνεται!

Στην μάχη των Ολυμπιακών Αγώνων και ο Κομοτηναίος Κώστας Μπανιώτης

Μια διαφορετική ματιά για την «φιλοξενία» των μεταναστών στην Θράκη

Συνελήφθη 41χρονη στην Καβάλα για χρέη 2.305.002,75 ευρώ προς το Δημόσιο

Αντίδραση Πεταλωτή στην εγκατάσταση μεταναστών στην Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής

Ολοκληρώθηκε η διασύνδεση Θάσου – Κεραμωτής με υποβρύχια καλώδια της ΔΕΗ

Φημολογούμενες παραιτήσεις των βουλευτών της ΝΔ από την Θράκη λόγω των κέντρων φιλοξενίας μεταναστών!!!

Έφτασαν οι πρώτοι μετανάστες στην Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ)

Αποκλείουν την γέφυρα στο Νέστο κάτοικοι και φορείς της Θράκης! Ακόμα 1500 μετανάστες στέλνει η Αθήνα…

Χάλκινο για τα κορίτσια στο διπλό σκιφ! Το δεύτερο μετάλλιο της πανηγυρίζει η Ελλάδα

Θρακιώτικο Γλέντι στην Καρυδιά Ροδόπης

Το ΠΑΣΟΚ σε ρόλο "αδύναμου κρίκου"

Το ΠΑΣΟΚ σε ρόλο “αδύναμου κρίκου”
Σε ρόλο αδύναμου κρίκου, το σημερινό ΠΑΣΟΚ... φτάνει και περισσεύει για να υπονομεύσει ουσιαστικά την εθνική προσπάθεια για την έξοδο από την κρίση. Ακόμη κι αν η ηγεσία του δεν έχει τέτοιες σκέψεις. [...]
Η δύναμη της αξιοπιστίας

Ο Αντώνης Σαμαράς γνωρίζει ότι μονάχα εφόσον η Ελλάδα κάνει μισό βήμα πίσω, στην παρούσα φάση, θα μπορέσει να πάρει καλύτερη φόρα, για να κάνει ένα άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά, όπως έχει πει ο Ελύτης. [...]
Ο Πρόεδρος που ήρθε “σαν αστραπή”…

Εκείνος που μας γλίτωσε από τη Χίλαρι Κλίντον και τον Τζον ΜακΚέιν, και σήμερα παλεύει να μας γλιτώσει και από τον Μιτ Ρόμνεϊ. Και βέβαια, εκείνος, ο μόνος που μπορεί να σταματήσει "εκείνη": Την Άνγκελα Μέρκελ. Φτάνει να επανεκλεγεί. [...]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
"Είμαι Ελληνίδα και θέλω να γυρίσω στο σπίτι μου"!
Αν Πακιστανοί βίαζαν τα παιδιά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ...

ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ!Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΣΚΟΥΠΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΙΩΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΩ ΤΗΝ ΒΙΑΖΕ!

Ο Πακιστανός «δράκος» και η ελληνική θολοκουλτούρα

Αυτοί που νοικίασαν σπίτι και τον είχαν και υπάλληλο τον Πακιστανό θα διωχθούν ή θα την γλυτώσουν;

Πως φτιάχτηκε η τούρκικη σημαία?..Τι σημαίνει η λέξη Γιουνάν?

Πρέπει οπωσδήποτε να προωθηθεί προς απαντες!!Για ραμαζάνι 2012 στην Αθήνα

Ο Πακιστανός «δράκος» και η ελληνική θολοκουλτούρα

ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ

Ενώ τα λαθροόρκ κυκλοφορούν τζαπέ παντού και με τσαμπουκά με δικά μας χρήματα ...Οδηγός κατέβασε ανάπηρο από το λεωφορείο. Διαβάστε γιατί...

Ψάχνοντας για δουλειά στην Ελλάδα του 2013: Το βίντεο που σαρώνει

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Τόλμη και όραμα
Κούβελος σε Ερντογάν: Ελάτε να σας μάθουμε Ιστορία

"Στα πρόθυρα ανθρωπιστικής κρίσης"

Επίσκεψη του Σύρου στρατηγού Τλας στην Τουρκία

Η κρίση διώχνει τους εποίκους από τα κατεχόμενα

Η ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ: ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Οι μουσουλμάνοι στην Αθήνα θα προσφύγουν στο ΕΔΑΔ

Διδυμότειχο: Διαμαρτυρία αστυνομικών, για τις συνθήκες διαβίωσής τους

Ο Σ. Πέρες στην Αθήνα: Η περίπλοκη συμμαχία Ελλάδας-Ισραήλ, στη φωτιά της Μεσογείου

Υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων η Δαμασκός

Ρωσία: Στέλνει στολίσκο με πεζοναύτες στην Ταρσό της Συρίας Τα πλοία θα φτάσουν στο λιμάνι στο τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης

Διπλωματικός μαραθώνιος για τον Πρωθυπουργό

ΟΣΚΑΡ ΠΙΣΤΟΡΙΟΥΣ Γράφει η ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Τουρκία: Κατάθεση του στρατηγού ε.α Οζκιόκ για την υπόθεση Εργκένεκον

Ανιστόρητη πρόκληση από την Τουρκία: Zήτησε να της επιστραφεί η Ολυμπιακή Φλόγα

Συνεχίζεται η πορεία των μοτοσικλετιστών στη μνήμη των Ισαάκ-Σολωμού

Βολές συνηγόρων Τσοχατζόπουλου κατά του ανακριτή

Welcome to the ’Kurdish Spring’

A Newly Assertive Turkey Dominates Trade With Iraq

Άλλο στρατιωτική θητεία και άλλο φρου φρου κι αρώματα

Συρία: Εκτελέστηκε παρουσιαστής της κρατικής τηλεόρασης από αντάρτικη ομάδα

Δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου μικρού βεληνεκούς από το Ιράν

Ιράν: «Σοβαρές συνέπειες» θα έχει ο εξοπλισμός των Σύρων ανταρτών

Σοκάρει η κυνικότητα του "δράκου της Πάρου"

Το ρόπαλο, ο Ερντογάν και ο Ομπάμα
Ολυμπιακό ρεκόρ στον ακοντισμό του επτάθλου από την Υφαντίδου

Στα 66 ή και στα 67 το όριο συνταξιοδότησης!

Στο τραπέζι της τρόϊκας τα νέα μέτρα

Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ τηλεφώνησε στο Σαμαρά

Ο Άκης είναι σαφής: "γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα..."

Πρόστιμο μαμούθ επέβαλε ο Ισημερινός στην πετρελαϊκή εταιρία Chevron

Εγκαταλείπουν τις Ελλάδα οι ξένες τράπεζες, μεταξύ αυτών και η Κύπρου

Πέντε μυστικά για τις γυναίκες και το σεξ

"Αυτοκόλλητοι" Ρέμος και Μπόσνιακ

Παρελθόν γίνεται στην Ελλάδα η δωρεάν παροχή υπηρεσιών υγεία

Σοκάρει η κυνικότητα του "δράκου της Πάρου"

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos
Επιτυχημένο το φεστιβάλ των νεολαιών των Ποντίων στο Κάντον Οχάιο
Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: «Διεθνής αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου».

Ο Καβάφης της Κύπρου και του Πόντου

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΟΥΣΣΑΣ