Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ ΚΕ.Π.Α ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΑΣ


Δεν θυμάμαι και εγώ πόσες φορές έχω γράψει για το θέμα των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηριών.
Δε θυμάμαι ΠΟΣΑ κομματόσκυλα έσπευσαν να με βρίσουν με mails γιατί έβγαλα στο φως λεπτομέρειες που καίνε τα λατρεμένα τους κόμματα, αποδεικνύοντας την ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ και την ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ εκείνων που τους «ανατέθηκε» να «σχεδιάσουν» κάτι για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Τα όποια κομματόσκυλα, δεν νοιάζονται για τους χιλιάδες με βαριές η ελαφρύτερες αναπηρίες, άλλωστε δεν ξέρουν τι σημαίνει να ταλαιπωρείσαι από κάποια πάθηση και όχι μόνο.
Νοιάζονται ΜΟΝΟ μην ακουστεί η γραφτεί κάτι αρνητικό και τους θίξει την λατρεμένη νυν και τέως κυβέρνηση τους μην τυχόν και δε φανεί πόσο πιστά υπηρετούν το κόμμα που τους βόλεψε.
Πάμε να δούμε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο, το οποίο έχει γραφεί από τους πλέον ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ για τα ΚΕ.Π.Α.
«Σε κατάσταση χαοτική τα ΚΕΠΑ!
Αυτό το κράτος δεν μπορεί να γίνει κράτος εάν δεν σταματήσει τις ταχυδακτυλουργίες αυτών που παριστάνουν τους πολιτικούς:
Αφού διαλύθηκε το ΙΚΑ και κατά συνέπεια τα ΚΕΠΑ που λειτουργούσε στην ευθύνη του και αφού χάθηκαν δύο πολύτιμα χρόνια και γέμισαν τις λίστες αναμονής με 24.000 ανθρώπους με αναπηρίες που περιμένουν μια πιστοποίηση, ο υπουργός Εργασίας έβγαλε από το μανίκι του λαγό.
Αποφάσισε πως σύντομα τα ΚΕΠΑ θα λειτουργούν με δικούς τους γιατρούς μέχρι να διοριστεί και το τελευταίο κομματικό στέλεχος ώστε στο τέλος ο πολίτης να πει «άι στο ΚΕΠΑ αδιάβαστοι»…
Αλήθεια, πώς του ήρθε αυτή η φανταστική ιδέα; Τη σκέφτηκε μόνος του ή είναι προϊόν μιας ακόμη ακριβοπληρωμένης μελέτης από εκείνες τις πολλές που κάθε κυβέρνηση πληρώνει για να γίνουν, αλλά ποτέ δεν διαβάζει;
Τα ΚΕΠΑ δεν είναι μια κοινωνική και υγειονομική αστυνομία που θα εμποδίσει τους κοινωνικούς εγκληματίες που επιβουλεύονται τον εθνικό πλούτο.
Τα ΚΕΠΑ θα έπρεπε να είναι ένα εργαλείο αξιολόγησης της ειδικής ανάγκης του πολίτη, ώστε στο συντομότερο δυνατό χρόνο να μπορέσει να μετρηθεί αυτή η ανάγκη και ο πολίτης αμέσως να αποκτήσει πρόσβαση στα οικονομικά ποσά και στις υλικές παροχές που έχει ανάγκη για να συνεχίσει να ζει.
Τόσα χρόνια ο υπουργός δεν κατάλαβε πως το πρόβλημα είναι η στελέχωση των υγειονομικών επιτροπών; Οι 24.000 άνθρωποι που περιμένουν μια γνωμάτευση ΚΕΠΑ περιμένουν επειδή δεν είναι επαρκώς στελεχωμένες οι υγειονομικές επιτροπές;
Τί περισσότερο χρειάζεται ο υπουργός για να καταλάβει πώς ακόμη και σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο εάν δημιουργηθεί και από ένα ΚΕΠΑ η λίστα αναμονής των 24.000 ανθρώπων είναι τόσο μεγάλη που θα χρειαστεί ένας χρόνος το λιγότερο για να περάσουν αυτοί οι άνθρωποι από επιτροπή και να εκδοθεί η πολυπόθητη απόφαση για το ποσοστό αναπηρίας ενώ ταυτόχρονα θα παραπέμπονται από τη δημόσια διοίκηση ακόμη περισσότερες χιλιάδες για πιστοποίηση αναπηρίας για άλλες χρήσεις που κάθε τόσο εφευρίσκονται για να κρατούν λαδωμένη τη μηχανή;
Το πρόβλημα δεν είναι η στελέχωση των υγειονομικών επιτροπών με νέες προσλήψεις και νέες τοποθετήσεις κομματικών στελεχών που θα φρουρούν την εύρυθμη απορρύθμιση του συστήματος ώστε συνεχώς να προκύπτουν ακόμη περισσότερες ανάγκες για νέες προσλήψεις νέων υπαλλήλων και για ακόμη περισσότερες νέες τοποθετήσεις νέων κομματικών στελεχών μέχρι να γεμίσει η δημόσια διοίκηση και να σκάσει από υπερπλήρωση τεραστίων ποσοτήτων κομματικής ανοησίας.
Το πρόβλημα είναι η ανοησία του συστήματος που στέλνει κατά χιλιάδες τους πολίτες για να πάρουν και για να ξαναπάρουν διαφορετική πιστοποίηση για την ίδια αναπηρία αλλά για διαφορετικές ανάγκες της δημόσιας διοίκησης: Ο πολίτης θα πρέπει να περάσει από ΚΕΠΑ για να πάρει την πιστοποίηση για το εξωιδρυματικό επίδομα, ύστερα θα πρέπει να ξαναπεράσει από ΚΕΠΑ για να πάρει το επίδομα μετακίνησης, ύστερα θα πρέπει να ξαναπεράσει από ΚΕΠΑ για φορολογική χρήση, ύστερα θα πρέπει να ξαναπεράσει από ΚΕΠΑ για φορολογική ατέλεια για αναπηρικό αυτοκίνητο, ύστερα θα πρέπει να ξαναπεράσει από ΚΕΠΑ για να διεκδικήσει το κοινωνικό τιμολόγιο, ύστερα θα πρέπει να ξαναπεράσει από ΚΕΠΑ για να εισαχθεί άνευ εξετάσεων στο πανεπιστήμιο και όλα αυτά τα ύστερα για να του καταλογιστεί το ίδιο ποσοστό αναπηρίας.
Όσα ΚΕΠΑ και να δημιουργήσει το κράτος το μόνο που θα πετύχει είναι να ανοίξει θέσεις εργασίας σε γιατρούς και αμειβόμενες θέσεις για μελετητές και πολιτικούς παράγοντες που θα παρακολουθούν την «λειτουργία» της διαρκούς απορρύθμισης του συστήματος των ΚΕΠΑ.
Εάν ο υπουργός αναγνωρίζει ότι 24.000 άνθρωποι βρίσκονται στη λίστα αναμονής πρέπει να βρει έναν τρόπο για να απλοποιηθεί η διαδικασία της αξιολόγησης της αναπηρίας και της απονομής ποσοστού αναπηρίας στο συντομότερο χρόνο με απλές και κατανοητές διαδικασίες τόσο για τους πολίτες όσο και για τους επαγγελματίες που πρόκειται να στελεχώσουν τις επιτροπές.
Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι υπήρξαν καταχρήσεις και μαϊμουδιές και στο παρελθόν αλλά και στο παρόν. Πόσο πιο χαμηλά πρέπει να φτάσει το κράτος για να καταλάβουμε πως οι καταχρήσεις και οι μαϊμουδιές παράγονται από τη γραφειοκρατία; Τί άλλο χρειάζεται για να καταλάβουμε πως τα ΚΕΠΑ με τη σημερινή τους μορφή παράγουν καταχρήσεις και μαϊμουδιές;
Η Ελλάδα δεν είναι το μόνο κράτος που χρειάζεται κάποια μορφή πιστοποίησης του μεγέθους και της σοβαρότητας της αναπηρίας, ώστε να απονεμηθούν στους πολίτες εκείνα τα οικονομικά ποσά και οι υλικές παροχές που έχουν ανάγκη για να μπορούν να συνεχίσουν να ζουν μαζί με τις αναπηρίες τους.
Ο υπουργός δεν έχει καταλάβει πως τα ΚΕΠΑ δεν είναι μια κοινωνική και υγειονομική αστυνομία που θα εμποδίσει τους κοινωνικούς εγκληματίες που επιβουλεύονται τον εθνικό πλούτο.
Τα ΚΕΠΑ θα έπρεπε να είναι ένα εργαλείο αξιολόγησης της ειδικής ανάγκης του πολίτη ώστε στο συντομότερο δυνατό χρόνο να μπορέσει να μετρηθεί αυτή η ανάγκη και ο πολίτης αμέσως να αποκτήσει πρόσβαση στα οικονομικά ποσά και στις υλικές παροχές που έχει ανάγκη για να συνεχίσει να ζει.
Αυτό το παραπάνω είναι τα ΚΕΠΑ.
Για να γίνουν τα ΚΕΠΑ χρήσιμα ΚΕΠΑ θα πρέπει πρώτα να αλλάξουν οι απαιτήσεις της δημόσιας διοίκησης αφού εν τω μεταξύ αλλάξει η πολιτική «τάξη» και σταματήσει να αντιμετωπίζει τον αιτούντα την πιστοποίηση ΚΕΠΑ ως υποψήφιο εγκληματία που θέλει να κλέψει τον δημόσιο πλούτο.
Δεν είναι οι ανάπηροι που επιβουλεύονται τον δημόσιο πλούτο. Κάποιοι άλλοι κλείνουν το μάτι πονηρά στον πελάτη ψηφοφόρο και με τη γλώσσα του σώματος του δίνουν να καταλάβει πώς εάν επιλέγει το σωστό κουκί από το σωστό πολιτικό μαντρί, τότε θα του σερβίρουν προνομιακή μερίδα στα κρατικά λεφτά που βρίσκονται στα κρατικά μαγαζιά.»
Το άρθρο υπάρχει στο http://www.disabled.gr/lib/?p=53174 .
Επιτέλους, οι υποτιθέμενοι «σχεδιαστες» να πάνε σπίτια τους.
Ο αριθμός των 24000 σε αναμονή είναι πολύ μεγαλύτερος και όλοι αυτοί οι άνθρωποι δε φταίνε σε τίποτα να ταλαιπωρούνται  επειδή κάποιοι ΑΧΡΗΣΤΟΙ στο όνομα του όποιου σχεδιασμού δημιουργούν και ΝΕΑ παραμάγαζα στις πλάτες των αναπήρων.
Και μη βγει κανένα φωτισμένο κομματόσκυλο και πει ότι δεν είναι έτσι.

Βασίλης Τσούγκαρης

Ενημέρωση από Disabled.GR και περιοδικό Αυτονομία (ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ)

Φίλοι και φίλες, το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει κάποιες αλλαγές και οι ειδήσεις πλέον βρίσκονται στο http://www.disabled.gr/lib/?cat=2 που ανανεώνεται καθημερινά. Σε ένα περίπου μήνα θα γίνουν και άλλες αλλαγές που σύντομα θα ετοιμαστούν.
Η πρώτη είδηση αφορά αυτό που ακούγεται για τις περικοπές στα προνοιακά επιδόματα και στις συντάξεις. Οι πληροφορίες διίστανται: Οι μεν μνημονιακές εφημερίδες δημοσιεύουν τις δηλώσεις του υπουργού εργασίας που ισχυρίζεται ότι δεν πρόκειται να γίνουν περικοπές οι δε αντιμνημονιακές ισχυρίζονται πως θα γίνουν περικοπές. Αυτό δεν είναι ενημέρωση αλλά δικό τους είναι το κράτος, δικά τους είναι τα λεφτά και ότι θέλουν τα κάνουν. Για μια ακόμη φορά οι άνθρωποι με αναπηρίες θα μάθουν για τις υποχρεώσεις του κράτους απέναντί τους στο τέλος του μήνα με τις πληρωμές των προνοιακών επιδομάτων.
Το Tobii γίνεται οικονομικά πιο προσιτό και τεχνολογικά πιο απλό. Διαβάστε περισσότερα στο http://www.disabled.gr/lib/?p=53127 γιατί ενδιαφέρει ειδικά τους ανθρώπους με πολύ σοβαρές τετραπληγίες, που θέλουν να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή τους μόνο με τα μάτια τους.
Το εναρκτήριο λάκτισμα στο Σάο Πάολο θα δοθεί από παραπληγικό με εξωσκελετικό βοήθημα. Διαβάστε την είδηση στο http://www.disabled.gr/lib/?p=53108
Διαβάστε δύο σχετικά ισορροπημένα κείμενα για το ατύχημα της Μέρκελ στο http://www.disabled.gr/lib/?p=53099 και στο http://www.disabled.gr/lib/?p=53084 όχι τόσο για το κάταγμα (που δεν ήταν σοβαρό) όσο για το γεγονός ότι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικονομία διοικείται από μια κυρία με πατερίτσες και έναν παραπληγικό ενώ η αντιπολίτευση δεν έχει ζητήσει τις παραιτήσεις τους ακόμη. Αξίζει τον κόπο να μαθαίνουμε για το πώς έχουν αποενοχοποιήσει την ανικανότητα και την αναπηρία στις δημοκρατίες.
Τα αυτοοδηγούμενα αυτοκίνητα άρχισαν να γίνονται πραγματικότητα http://www.disabled.gr/lib/?p=53094 και ευτυχώς δεν είναι τα μοναδικά. Η αυτοκινητοβιομηχανία αναζητεί και νέες τεχνολογίες για την απλοποίηση της χρήσης των αυτοκινήτων και δεν είναι λίγα τα ερευνητικά προγράμματα που πραγματοποιούνται διεθνώς. Εμείς ακόμη εδώ στην Ελλάδα δεν δίνουμε έγκριση τύπου για τα ελληνικής κατασκευής αυτοκίνητα.
Μαιμού συντάξεις και στις ΗΠΑ http://www.disabled.gr/lib/?p=53090 αλλά η είδηση δεν είναι μόνο η οικουμενικοποίηση της μαϊμουδιάς. Η είδηση είναι ότι αυτές οι ειδήσεις παράγονται από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων το γνωστό ΑΠΕ που οι μεν μνημονιακές εφημερίδες θέλουν να κλείσει επειδή είναι κρατικό, οι δε αντιμνημονιακές δεν ξέρουν τι θέλουν. Πάντως όλες οι εφημερίδες μνημονιακές και αντιμνημονιακές κλέβουν συστηματικά περιεχόμενο από το ΑΠΕ που τελικά είναι ο μόνος δημοσιογραφικός φορέας που ακόμη και σήμερα παράγει ισορροπημένο πρωτογενές περιεχόμενο. Το σημαντικό για εμάς που έχουμε το πολύ εξειδικευμένο ενδιαφέρον για τα της αναπηρίας είναι ότι το ΑΠΕ είναι το μόνο που ξοδεύει χρόνο, μεταφραστές, δημοσιογράφους και προφανώς χρήμα για να παράγονται ειδήσεις που αφορούν στην κοινότητα των ανθρώπων με αναπηρίες.
Ανακοινώθηκε η δημιουργία κοινωνικών κατοικιών για άστεγους και φτωχούς http://www.disabled.gr/lib/?p=53067 χωρίς να έχουν ανακοινωθεί οι επιπλέον τεχνικές λεπτομέρειες.
Οι νέοι υπολογιστές θα αναγνωρίζουν και την ομιλία και θα τη μετατρέπουν σε εντολές ή και σε γραπτό κείμενο http://www.disabled.gr/lib/?p=52959, αλλά είναι πλέον βέβαιο πως δεν θα αναγνωρίζουν την ελληνική γλώσσα. Εμείς όμως επειδή είμαστε ο εκλεκτός λαός των θεών είμαστε πολύ large και θα τα ακουμπήσουμε αδιαμαρτύρητα για να αγοράσουμε ηλεκτρονικούς υπολογιστές με λειτουργικά συστήματα που δεν θα αντιλαμβάνονται την γλώσσα μας για να μπαίνουμε στο Facebook...
Ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο προσπελάσιμο για οδηγούς με αναπηρικό κάθισμα http://www.disabled.gr/lib/?p=52939 από την Κροατία.

Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/, admin@disabled.gr

Προσκλήσεις | Πρόγραμμα εκδηλώσεων


Ελένη Πριοβόλου

15 Ιανουαρίου 2014
Οι Eκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο «Η γωνιά του βιβλίου» σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Πριοβόλου Για τ΄όνειρο πώς να μιλήσω την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 7.00 μ.μ.
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
Βιβλιοπωλείο «Η γωνιά του βιβλίου»
Χρεμωνίδου 63
Βύρωνας
Τηλ. 210-76.64.052


Ιωάννα Καρυστιάνη

19 Ιανουαρίου 2014
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και η Φιλότεχνη Λέσχη Αχαρνών σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Ιωάννας Καρυστιάνη Μικρά Αγγλία την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 7.00 μ.μ. στη στέγη της λέσχης .
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
Φιλότεχνη Λέσχη Αχαρνών
Εθνικής Αντιστάσεως 4
Αχαρνές


Γιάννης Καιροφύλας

20 Ιανουαρίου 2014
Οι Eκδόσεις Καστανιώτη και το Τμήμα Βιβλιοθήκης του Λυκείου των Ελληνίδων σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Καιροφύλα Η επανάσταση των γυναικών στην Αθήνα της Μπελ Επόκ τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 στις 6.30 μ.μ.
Για τον συγγραφέα και το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Χαρίκλεια Γ. Δημακοπούλου, ιστορικός, διδάκτωρ Νομικής
Ελισάβετ Σπαθάρη, επίτιμη διευθύντρια του Υπουργείου Πολιτισμού,
αρχαιολόγος
Την εκδήλωση θα προλογίσει η πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Ελένη Τσαλδάρη.
Λύκειον των Ελληνίδων
Δημοκρίτου 14
Αθήνα
Τηλ. 210-36.11.042


Φώτος Λαμπρινός

20 Ιανουαρίου 2014
Οι Eκδόσεις Καστανιώτη και το Polis Art Cafe σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Φώτου Λαμπρινού Χούντα είναι. Θα περάσει; - Τα κινηματογραφικά Επίκαιρα στη διάρκεια της Δικτατορίας (1967-1974) τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 7.00 μ.μ.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Δέσποινα Ι. Παπαδημητρίου, αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο
Σώτη Τριανταφύλλου, συγγραφέας, ιστορικός
Στη διάρκεια της παρουσίασης θα προβληθεί ένα επεισόδιο από τη σειρά «ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ».
POLIS ART CAFE
Πεσμαζόγλου 5
αίθριο Στοάς Βιβλίου
Αθήνα
Τηλ. 210-32.49.588


Ρέα Γαλανάκη

22 Ιανουαρίου 2014
Κύκλος συζητήσεων: «Έξι ιστορίες και ένα Μουσείο» στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο
Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 8.00 μ.μ. ο Δημήτρης Τρίκας συζητά με τη Ρέα Γαλανάκη για τη σχέση της Ιστορίας και της μυθιστορηματικής γραφής.
ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
Βασ. Σοφίας 22, Αθήνα
Τηλ. 213-213.9572 


Μιχάλης Μοδινός

23 Ιανουαρίου 2014
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και η Μορφωτική και Πολιτιστική Λέσχη Φιλοθέης σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Μιχάλη Μοδινού Άγρια Δύση - Μια ερωτική ιστορία την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 7.00 μ.μ. στο εντευκτήριο της λέσχης.
Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσει η Κίρκη Κεφαλέα, επίκουρη καθηγήτρια Συγκριτικής Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Κατερίνα Αποστόλου.
Μορφωτική και Πολιτιστική Λέσχη Φιλοθέης
Βασ. Γεωργίου Β' 11
Φιλοθέη
τηλ. 210-67.12.501 


Αλέξης Σταμάτης

23 Ιανουαρίου 2014
Οι Eκδόσεις Καστανιώτη και το Free Thinking Zone σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αλέξη Σταμάτη Χαμαιλέοντες την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 8.00 μ.μ.
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης.
Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Εύα Σιμάτου.
Θα ακολουθήσει πάρτι με μουσικές επιλογές από τους Αλέξη Σταμάτη, Γιώργο-Ίκαρο Μπαμπασάκη, Εύα Σιμάτου.
FREE THINKING ZONE
Σκουφά 64 και Γριβαίων
Τηλ. 210-36.17.461

"Μέρες" της ΟΠΛΑ στην Θεσσαλονίκη


MARAVEYAS ILEGAL - ΔΙΠΛΟ LIVE CD - ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ

MARAVEYAS ILEGAL
ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ
ΔΙΠΛΟ LIVE CD
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΣΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗ MINOS EMI
Οι δυο sold out συναυλίες του Κωστή Μαραβέγια στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών τον Ιούνιο του 2013, ηχογραφήθηκαν και κυκλοφορούν σε ένα εξαιρετικό διπλό live cd από την MINOS EMI.

Crave της Sara Kane από την ομάδα τέχνης Oberon στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης

Η ομάδα τέχνης Oberon παρουσιάζει την παράσταση Crave, της Sarah Kane στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (Εγνατίας 154, εντός Δ.Ε.Θ. HELEXPO) για δύο παραστάσεις , την Πέμπτη 16 και Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στις 21:00μμ

5 ξενοδοχεία στις άκρες της γης (φώτο)

Καταλύματα στο τέλος του κόσμου. Στα πιο απίθανα μέρη του πλανήτη.explora.jpg

Πορεία στον Κάκαβο 26/1

Εμφάνιση afisa 26 01 2014.jpg

Οι Μοιραίοι - Γρ. Μπιθικώτσης

Ο νέος ιός στο Facebook και πώς να προφυλαχθείτε

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 14-01-14/21 UTC
ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1024 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ
ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 1007 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΡΓΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ
5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΠΟΥΤ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΕΛΙΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΣΙΔΡΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5
ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.10
5 Η 6. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ
Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΝΟΤΙΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΩΣ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6
ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15-01-2014 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 15-01-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΙΣΧΥΡΑ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 16-01-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ
ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΗΝ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ
ΧΩΡΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΩΝ ΒΡΟΧΩΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5
ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

5*Kατερίνη Ημιδιατροφή+Spa|2Ατομα+2Παιδιά(-50%)


    ¤195 από ¤390
    Έκπτωση : 50%
195¤ από 390¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 14 ετών και ένα έως 3 ετών, στο 5 αστέρων Mediterranean Village Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στην Κατερίνη Πιερίας! Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Κάθε Σάββατο βράδυ Ζωντανή Μουσική στο Bar του Ξενοδοχείου και για τους μικρούς μας φίλους παιδότοπος και προβολή ταινιών καθημερινά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη παρέχονται 2 Massage σώματος διάρκειας 30 λεπτών το καθένα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

¤195 
μόνο!  
  Αξία ¤390
  Έκπτωση 50%
  Κέρδος ¤195

195¤ από 390¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 14 ετών και ένα έως 3 ετών, στο 5 αστέρων Mediterranean Village Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στην Κατερίνη Πιερίας!  Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Κάθε Σάββατο βράδυ Ζωντανή Μουσική στο Bar του Ξενοδοχείου και για τους μικρούς μας φίλους παιδότοπος και προβολή ταινιών καθημερινά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη παρέχονται 2 Massage σώματος διάρκειας 30 λεπτών το καθένα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Γρεβενά με 119¤ από 238¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι + Ημιδιατροφή!
119¤ από 238¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό a la carte), στο Τυμφαία Hotel στα Γρεβενά! Παρέχεται έκπτωση 50% στον εξοπλισμό για ΣΚΙ για το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες σε ένα τόπο με φυσικά τοπία ιδιαίτερης ομορφιάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
119¤ από 238¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό a la carte), στο Τυμφαία Hotel στα Γρεβενά! Παρέχεται έκπτωση 50% στον εξοπλισμό για ΣΚΙ για το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες σε ένα τόπο με φυσικά τοπία ιδιαίτερης ομορφιάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πορταριά Πηλίου με 99¤ από 210¤ (-53%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, σε 4* Ξενοδοχείο!
99¤ από 210¤ ( Έκπτωση 53%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Πορταριά Πηλίου στο 4 αστέρων Portaria Hotel & Spa, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχονται ποδήλατα βουνού για κάθε ημέρα διαμονής και Late check out στις 15:00! Απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης στη μαγευτική Πορταριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
99¤ από 210¤ ( Έκπτωση 53%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Πορταριά Πηλίου στο 4 αστέρων Portaria Hotel & Spa, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχονται ποδήλατα βουνού για κάθε ημέρα διαμονής και Late check out στις 15:00! Απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης στη μαγευτική Πορταριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πιερία με 90¤ από 180¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε Executive Suite με Πρωινό!
90¤ από 180¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Πιερία, σε Executive Suite με Πρωινό, στο Polys Guest House! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες στην φύση! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
90¤ από 180¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Πιερία, σε Executive Suite με Πρωινό, στο Polys Guest House! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες στην φύση! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καρδίτσα με 199¤ από 400¤ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+ 2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Massage + Spa, σε 4* Ξενοδοχείο!
199¤ από 400¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρεται 1 Relax Massage με αιθέρια έλαια 30 λεπτών, 1 Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, 1 περιποίηση αναζωογόνησης και αντιγήρανσης  προσώπου διάρκειας 40 λεπτών, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, καθώς και της Σάουνας, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late check out στις 18:00 κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης και αναζωογόνησης και να αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
199¤ από 400¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρεται 1 Relax Massage με αιθέρια έλαια 30 λεπτών, 1 Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, 1 περιποίηση αναζωογόνησης και αντιγήρανσης προσώπου διάρκειας 40 λεπτών, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, καθώς και της Σάουνας, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late check out στις 18:00 κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης και αναζωογόνησης και να αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ορεινή Ναυπακτία με 99¤ από 198¤ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό+Τζάκι!
99¤ από 198¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Ναυπακτία, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ και Τζάκι, στα «Σπιτάκια της Ιφιγένειας»! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Παραδοσιακή Πίτα και ένα Μπουκάλι Κρασί κατά την άφιξη! Παρέχονται τα ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε για 4 γεμάτες ημέρες το φυσικό τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
99¤ από 198¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Ναυπακτία, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ και Τζάκι, στα «Σπιτάκια της Ιφιγένειας»! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Παραδοσιακή Πίτα και ένα Μπουκάλι Κρασί κατά την άφιξη! Παρέχονται τα ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε για 4 γεμάτες ημέρες το φυσικό τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Δελφοί με 99¤ από 220¤ (-55%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό+Spa!
99¤ από 220¤ ( Έκπτωση 55%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Delphi Palace! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Hamam και της Sauna καθημερινά, καθώς και Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες!
99¤ από 220¤ ( Έκπτωση 55%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Delphi Palace! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Hamam και της Sauna καθημερινά, καθώς και Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες!
Τσαγκαράδα Πηλίου με 149¤ από 300¤ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα 45 τ.μ. με Tζάκι και Ημιδιατροφή!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών στο Πήλιο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα 45 τ.μ. με Tζάκι στο Συγκρότημα Nymfes! Προσφέρεται ένα καραφάκι ντόπιο Τσίπουρο και Φρούτα για καλωσόρισμα και Καφές και Τσάι καθ' όλη την διάρκεια της διαμονής! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της αίθουσας Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του home cinema και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 ημέρες στην γραφική Τσαγκαράδα Πηλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών στο Πήλιο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα 45 τ.μ. με Tζάκι στο Συγκρότημα Nymfes! Προσφέρεται ένα καραφάκι ντόπιο Τσίπουρο και Φρούτα για καλωσόρισμα και Καφές και Τσάι καθ' όλη την διάρκεια της διαμονής! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της αίθουσας Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του home cinema και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 ημέρες στην γραφική Τσαγκαράδα Πηλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Λίμνη Πλαστήρα με 80¤ από 160¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό!
80¤ από 160¤ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό στο Ξενοδοχείο Ανδρομέδα! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε για 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει και για το Τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας!!!
80¤ από 160¤ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό στο Ξενοδοχείο Ανδρομέδα! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε για 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει και για το Τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας!!!
Πορταριά Πηλίου με 79¤ από 160¤ (-51%) για 3 ή 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό!
79¤ από 160¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό στο Karavos Hotel! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
79¤ από 160¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό στο Karavos Hotel! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καστοριά με 199¤ από 420¤ (-53%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό + Spa!
199¤ από 420¤ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Καστοριά, στο Calma Hotel & Spa σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 4 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Κρασί και Φρούτα για καλωσόρισμα! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου, της Sauna, του Hammam και του Υδρομασάζ καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στη μαγευτική Καστοριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
199¤ από 420¤ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Καστοριά, στο Calma Hotel & Spa σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 4 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Κρασί και Φρούτα για καλωσόρισμα! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου, της Sauna, του Hammam και του Υδρομασάζ καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στη μαγευτική Καστοριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Λίμνη Τριχωνίδα με 99¤ από 200¤ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jaccuzi+Πρωινό!
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Τριχωνίδα, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jacuzzi και Πρωινό στο Θέρμιος Απόλλων! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Τριχωνίδα, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jacuzzi και Πρωινό στο Θέρμιος Απόλλων! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ναύπλιο με 108¤ από 245¤ (-56%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ!
108¤ από 245¤ ( Έκπτωση 56%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα, μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ στο Alexandros Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και μια πιατέλα με τυριά και αλλαντικά για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
108¤ από 245¤ ( Έκπτωση 56%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα, μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ στο Alexandros Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και μια πιατέλα με τυριά και αλλαντικά για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καρπενήσι με 79¤ από 168¤ (-53%) για Rafting, Ξενάγηση, Πεζοπορία και 2 Διανυκτερεύσεις για 1 ¶τομo με Πρωινό σε Μπουφέ!
79¤ από 168¤ (Έκπτωση 53%) για Rafting στον ποταμό Ταυρωπό, Ξενάγηση και Περιήγηση στο Μοναστήρι Προυσσού, Πεζοπορία στο όμορφο Φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς, Via Ferratta και 2 διανυκτερεύσεις για 1 άτομo σε δίκλινο δωμάτιο στο Καρπενήσι στον Ξενώνα Σεμέλη με Πρωινό σε Μπουφέ! Προσφέρεται τσίπουρο και προσιούτο στην Μαύρη Σπηλιά! Διασχίστε το Αλπικό τοπίο, θαυμάστε το ζωντανό μνημείο της φύσης και απολαύστε την πανέμορφη διαδρομή!
79¤ από 168¤ (Έκπτωση 53%) για Rafting στον ποταμό Ταυρωπό, Ξενάγηση και Περιήγηση στο Μοναστήρι Προυσσού, Πεζοπορία στο όμορφο Φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς, Via Ferratta και 2 διανυκτερεύσεις για 1 άτομo σε δίκλινο δωμάτιο στο Καρπενήσι στον Ξενώνα Σεμέλη με Πρωινό σε Μπουφέ! Προσφέρεται τσίπουρο και προσιούτο στην Μαύρη Σπηλιά! Διασχίστε το Αλπικό τοπίο, θαυμάστε το ζωντανό μνημείο της φύσης και απολαύστε την πανέμορφη διαδρομή!
Ορεινή Αρκαδία με 139¤ από 280¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή!
139¤ από 280¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπούφε και Βραδινό a la carte) στα Λαγκάδια Αρκαδίας, στο Kentrikon Hotel του Ομίλου Maniatis Hotels & Resorts σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται ελεύθερη χρήση ποδηλάτων βουνού καθημερινά καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
139¤ από 280¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπούφε και Βραδινό a la carte) στα Λαγκάδια Αρκαδίας, στο Kentrikon Hotel του Ομίλου Maniatis Hotels & Resorts σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται ελεύθερη χρήση ποδηλάτων βουνού καθημερινά καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!