Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ

1) Ο Αντώνης Φωτιάδης στον διαγωνισμό που έγινε στις 4 και 5 Απριλίου 2015 στα πλαίσια της 3ης ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΑΞΟΦΩΝΟΥ ΠΗΛΙΟΥ στην Πορταριά Πηλίου Διακρίθηκε με ΕΠΑΙΝΟ στην κατηγορία ΣΟΛΙΣΤ
2) Στο 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΘΡΑΚΗΣ που έγινε στην Κομοτηνή
15 – 17 Απριλίου το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ κατέκτησε 3 βραβεία από τις τέσσερεις συμμετοχές που είχε. Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν συνολικά πάνω από 100 σπουδαστές.
2ο Βραβείο στην κατηγορία ΝΤΟΥΕΤΟ έως 18 ετών οι Εμμανουήλ
Σαββίδης και Γιάννης Χαραράς

3ο Βραβείο στην κατηγορία ΑΤΟΜΙΚΟ έως 18 ετών ο Γιάννης
Χαραράς με πολύ καλή εμφάνιση και του Εμμανουήλ Σαββίδη

3ο Βραβείο στην κατηγορία ΑΤΟΜΙΚΟ έως 11 ετών η Γεωργία
Καραπαναγιώτη ενώ στην ίδια κατηγορία είχε μια πολύ καλή
εμφάνιση και ο Παύλος Νικολόπουλος
http://kentrotexnissynthesi.blogspot.gr/
https://www.facebook.com/kentrotexnissynthesi?ref=hl

ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΡΑ;

Τώρα, χαιρέτα μου τον πλάτανο που έλεγαν και οι παλιοί. Αυτό ρε παιδί μου το FREE SYSTEM ορισμένων πολιτικών, και ιδιαίτερα της παρούσας κυβέρνησης, είναι να σε βγάζει από τα ρούχα σου.
Όχι πως οι προηγούμενες κυβερνήσεις έδιναν σημασία στην Εθνική Ασφάλεια της χώρας, και υπάρχουν τα μύρια όσα να πούμε γι αυτό, όπως το κλείσιμο στρατοπέδων, η αχρήστευση ναρκοπεδίων, οι κινήσεις υποβάθμισης των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας (ας τα διαψεύσει κάποιος) και άλλα.
Η τωρινή όμως κυβέρνηση, λυπάμαι που το λέω, αλλά κάπου μπέρδεψε τα πράγματα, με αποτέλεσμα ΤΩΡΑ να μην μπορεί να ελέγξει το θέμα ΟΛΩΝ εκείνων που έχουν κατακλύσει τη χώρα μας.
Όσοι φώναζαν και προειδοποιούσαν εδώ και χρόνια γι αυτό που συμβαίνει σήμερα, και δυστυχώς είναι μόνο η αρχή, χαρακτηριζόταν ρατσιστές, εθνικιστές, φασίστες, και άλλα πολλά. Όλοι αυτοί, οι…. «υπέρμαχοι» των ξένων, οι εκσυγχρονιστές δε μπήκαν καν στον κόπο να σκεφτούν πως εκείνοι που φώναζαν, που έκρουαν και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, είναι απλά ΕΛΛΗΝΕΣ που αγαπούν τη χώρα τους.
Βλέπουμε λοιπόν τον τελευταίο καιρό εκατοντάδες (για να μην πω χιλιάδες) «πρόσφυγες» (να το πω ευγενικά) να κάνουν απόβαση στα νησιά μας και όχι μόνο, και ξαφνικά, από πλευράς της κυβέρνησης διαβάζουμε τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ, επικαλείται «ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ (εγώ πιο πάνω το είπα ευγενικά, ο αν. υπουργός το είπε όπως πρέπει)».
Για να δούμε την είδηση…

«ΔΗΛΩΣΗ - ΒΟΜΒΑ ! ! Πανούσης :Υπάρχει θέμα Εθνικής Ασφάλειας και Άγνοια κινδύνου για τους Λάθρο! ! !
Για τους λαθρομετανάστες, μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός...
Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. «Το τεντωμένο σχοινί υπήρχε εξ’ αρχής. Πιθανόν να υπήρχε άγνοια κινδύνου. Όταν έχεις κερδίσει τις εκλογές και με τέτοια υποστήριξη έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να κυβερνήσεις τον κόσμο και να έχεις άγνοια κινδύνου των συσχετισμών, των συμμαχιών στην Ευρώπη. Εγώ νομίζω ότι η στροφή έπρεπε να γίνει προς την γεωστρατηγική πλευρά του θέματος και όχι μόνο στην οικονομική. Στο δημοσιονομικό σε έχουν στριμωγμένο», σχολίασε αρχικά ο κ. Πανούσης σχετικά με την διαπραγμάτευση. Η πολιτική διαμορφώθηκε προχθές στη σύσκεψη. Πρέπει να εφαρμοστεί. Το ερώτημα είναι ότι αυτή τη στιγμή, έρχεται τσουνάμι. Και αυτό το τσουνάμι των 100.000 σε πρώτη δόση, μπορεί να γίνει κάτι χειρότερο. Έχουμε ζητήματα που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Έχουμε ένα πρόβλημα Εθνικής Ασφάλειας. Εκεί μέσα μπορείς να δεις ότι θες. Από δουλεμπόρους μέχρι μαχητές. Έχεις ένα πρόβλημα κοινωνικής συνοχής. Όταν είσαι 10 εκατ. και φτάσεις να έχεις 5 εκατ. αλλοδαπούς, έχεις πρόβλημα κοινωνικής συνοχής. Πρέπει να δούμε τις διαδικασίες. Μπαίνουν 100.000 και επαναπροωθούνται 20. Οι 80 σου μένουν», σχολίασε αρχικά για το μεταναστευτικό ο κ. Πανούσης και συνέχισε: «Να δούμε τι συνέπειες θα έχει σε δέκα χρόνια. Προφανώς και πρέπει να κάνεις ανθρωπιστική αντιμετώπιση, αλλά αυτό είναι για να ζήσουν οι άνθρωποι, όχι για να ευδοκιμήσουν.

Θα πάνε στην Αθήνα ή θα διαχυθούν στην επαρχία; Κανείς να μην πάει στη Θράκη. Δεν είναι να παίξουμε εκεί πέρα. Πρέπει να κάνεις διάφορες κινήσεις». «Η κυβέρνηση περίμενε να βρει κάτι άλλο από τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Δεν το βρήκε, βρήκε κάποια κέντρα που ήταν πολύ άσχημες οι συνθήκες, ήρθε μεγαλύτερος αριθμός από ό,τι φανταζόμασταν. Το μεταναστευτικό, θα είναι δυσκολότερη η λύση του από ότι τα δημοσιονομικά. Είναι το υπογάστριο της δημοκρατίας», πρόσθεσε».
ΠΗΓΗ: ethnosimogr.blogspot

Είναι γεγονός πως το θέμα των Λαθρομεταναστών, έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο όχι τώρα, εδώ και χρόνια, και μια κυβέρνηση νέα και άπειρη, ΔΕΝ είναι σε θέση να ελέγξει, και μάλιστα με αυτή την χαλαρή αντιμετώπιση το κύμα λαθρομεταναστών που μπήκε, αλλά και που περιμένει να μπει στη χώρα, στη χώρα που είναι ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ.
Και επειδή κάποιοι «ευαίσθητοι» θα πέσουν να με φάνε, και να μιλήσουν για τους…. «φουκαράδες», τους πεινασμένους, και άλλα γλυκανάλατα, θα τους θυμίσω, πως η χώρα μας, αυτή τη στιγμή ΔΕ μπορεί να θρέψει τα παιδιά της, πόσο δε μάλλον όλες αυτές τις χιλιάδες λαθραίων. Αν αυτοί δε βρουν να φάνε, φανταστείτε πως θα αναζητήσουν τροφή .
Επίσης, μην ξεχνάμε και τη υγειονομική βόμβα που αποτελούν πολλοί εξ αυτών.
ΑΛΛΑΞΤΕ κύριοι της κυβέρνησης ΧΘΕΣ την τακτική σας για το μεταναστευτικό, γιατί είναι ΗΔΗ αργά, και τα ολέθρια αποτελέσματα ήρθαν. Και ας αφήσουν κάποιοι τις ψευτοευαισθησιες, γιατί εκείνοι θα είναι οι ΠΡΩΤΟΙ που θα γίνουν οι χειρότεροι ρατσιστές όταν γίνει το κακό στη γειτονιά τους, στο σπίτι τους. 


Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ


Το ταξίδι του Φρύνη του Δελφίνι - Μιούζικαλ για παιδιά Νο 7
Συγγραφέας: Μάρω Θεοδωράκη
Μουσική: Μάρω Θεοδωράκη
Ημερομηνία έκδοσης: 18 Μαρτίου 2009
Σχήμα: 14x21
Σελίδες: 48
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-6864-05-6

Ο Φρύνης ο Δελφίνης αποφασίζει να γιορτάσει με έναν πρωτότυπο τρόπο τα γενέθλιά του. Προσκαλεί όλη τη θαλασσοπαρέα σΆ ένα τολμηρό και συναρπαστικό ταξίδι στο Αιγαίο. Η Λέλα η σαρδέλα, η Βούλα η τσιπούρα, η Φώφη το χταπόδι, ο Ηλίας ο αστερίας, ο Ρίνης ο λυθρίνης, θα συναντήσουν την Ντορέτα καρέτα-καρέτα, θα μάθουν για τη μόλυνση της θάλασσας, θα γνωρίσουν τα φιλότιμα ναυτάκια και στο τέλος θα θαυμάσουν τις κολυμβητικές επιδόσεις του Φώτη του ναυαγοσώστη. Η θάλασσα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και περιπέτειες για τον Φρύνη και την παρέα του, που μέχρι τώρα γνώριζαν μόνο τη μικρή γειτονιά του δικού τους βυθού… Το βιβλίο περιλαμβάνει το σενάριο και λεπτομερείς οδηγίες για τη σκηνοθεσία, τα σκηνικά, τα κοστούμια και τις χορογραφίες, ενώ το CD περιλαμβάνει ηχογραφημένο ολόκληρο το έργο, τα τραγούδια του (με λόγια και ορχηστρικά) καθώς και τα απαιτούμενα ηχητικά εφέ. Μια πρωτοποριακή έκδοση με τη σύγχρονη ματιά των εκδόσεων Διάπλαση Των εκδόσεων που σέβονται και αναδεικνύουν το σύγχρονο παιδικό θέατρο με την υπογραφή των πιο έμπειρων Ελλήνων δημιουργών παιδικού θεάτρου

Η γοργόνα και το μαγικό κοχύλι - Μιούζικαλ για παιδιά Νο 10
Συγγραφέας: Μαριλένα Καββαδά
Σειρά: Μιούζικαλ για παιδιά
Μουσική: Νίκος Παπαδογιώργος
Ημερομηνία έκδοσης: 18 Μαρτίου 2009
Σχήμα: 14x21
Σελίδες: 48
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-6864-08-7

Το έργο μάς σεργιανίζει στα βάθη ενός παραμυθένιου ωκεανού, όπου γεννιέται μια υπέροχη γοργόνα, η Χρυσομελένια. Φορώντας πάντα ένα μαγικό κοχύλι στο λαιμό, δώρο της μαμάς της, η μικρή γοργόνα βιάζεται πολύ να μεγαλώσει και να δοκιμάσει εμπειρίες για τις οποίες δεν είναι ώριμη ακόμα… Μας παρασύρει χορεύοντας και τραγουδώντας πέρα από τις χιλιόχρωμες σπηλιές, σΆ ένα περιπετειώδες ταξίδι, γεμάτο αγωνία και εκπλήξεις! Έτσι, η ιστορία της παύει να είναι απλά ένα μιούζικαλ για όσους αγαπούν τα μυθικά πλάσματα του βυθού. Γίνεται πλέον ένα μιούζικαλ τόσο για εκείνους που ξέρουν να συγχωρούν λάθη και μπορούν να κατανοούν τις απερισκεψίες των δικών τους, όσο και για εκείνους που δεν περιμένουν μαγικές λύσεις. Ξέρουν μόνο να αγωνίζονται διαρκώς με τις δικές τους δυνάμεις, υπερνικώντας σταθερά τις όποιες αδυναμίες τους! Το βιβλίο περιλαμβάνει το σενάριο και λεπτομερείς οδηγίες για τη σκηνοθεσία, τα σκηνικά, τα κοστούμια και τις χορογραφίες, ενώ το CD περιλαμβάνει ηχογραφημένο ολόκληρο το έργο, τα τραγούδια του (με λόγια και ορχηστρικά) καθώς και τα απαιτούμενα ηχητικά εφέ. Μια πρωτοποριακή έκδοση με τη σύγχρονη ματιά των εκδόσεων Διάπλαση Των εκδόσεων που σέβονται και αναδεικνύουν το σύγχρονο παιδικό θέατρο με την υπογραφή των πιο έμπειρων Ελλήνων δημιουργών παιδικού θεάτρου

Ένα καράβι γεμάτο όνειρα - Μιούζικαλ για παιδιά Νο 9
Συγγραφέας: Μάρω Θεοδωράκη
Σειρά: Μιούζικαλ για παιδιά
Μουσική: Μάρω Θεοδωράκη
Ημερομηνία έκδοσης: 18 Μαρτίου 2009
Σχήμα: 14x21
Σελίδες: 40
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-6864-07-0

Τι πρόκειται να συμβεί άραγε μέσα σΆ ένα καράβι όπου ταξιδεύουν παιδιά από διαφορετικές χώρες; Ο Γιάννης από την Ελλάδα, η Νεζιρέ από την Τουρκία, η Φατιμά από το Πακιστάν, ο Ιγκόρ από τη Ρωσία, ο Γιουν από την Κίνα, ο Μπάρακ από την Αφρική, είναι κάποια από τα παιδιά που ξεδιπλώνουν τα όνειρα και τις ελπίδες τους προσδοκώντας ένα καλύτερο μέλλον. Το καράβι της φιλίας και της συμφιλίωσης είναι έτοιμο για το ωραιότερο ταξίδι, με έναν τολμηρό καπετάνιο που ακούει και σέβεται τις επιθυμίες των παιδιών. Βίρα τις άγκυρες, με πυξίδα τις ελπίδες και τα χαμόγελα των μικρών επιβατών!!! Το βιβλίο περιλαμβάνει το σενάριο και λεπτομερείς οδηγίες για τη σκηνοθεσία, τα σκηνικά, τα κοστούμια και τις χορογραφίες, ενώ το CD περιλαμβάνει ηχογραφημένο ολόκληρο το έργο, τα τραγούδια του (με λόγια και ορχηστρικά) καθώς και τα απαιτούμενα ηχητικά εφέ. Μια πρωτοποριακή έκδοση με τη σύγχρονη ματιά των εκδόσεων Διάπλαση Των εκδόσεων που σέβονται και αναδεικνύουν το σύγχρονο παιδικό θέατρο με την υπογραφή των πιο έμπειρων Ελλήνων δημιουργών παιδικού θεάτρου

Στο βασίλειο του Ποσειδώνα - Μιούζικαλ για παιδιά Νο 11
Συγγραφέας: Μαριλένα Καββαδά
Μουσική: Νίκος Παπαδογιώργος
Ημερομηνία έκδοσης: 18 Μαρτίου 2009
Σχήμα: 14x21
Σελίδες: 56
ISBN: 978-960-6864-09-4

Στο έργο αυτό οι πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από τα παιδιά μιας φανταστικής σχολικής τάξης, μας ταξιδεύουν στης θάλασσας τα πέρατα, καθώς τα ίδια ανακαλύπτουν με θαυμασμό τα αρχαιοελληνικά μυθικά πρόσωπα του βυθού, μέσα από τις αφηγήσεις μιας βιβλιοφάγου συμμαθήτριάς τους! Αφηγήσεις που ζωντανεύουν, «φέρνουν» μπροστά στα μάτια τους και τα μάτια μας από τον Ποσειδώνα και την Αμφιτρίτη μέχρι τις Ωκεανίδες και τις Νηρηίδες, από τον Νηρέα και τους Τρίτωνες μέχρι τον Ωκεανό κι ένα σωρό άλλα μυθικά πρόσωπα του βυθού. Εξαίρεση ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα αποτελούν ο Οδυσσέας, ο άνθρωπος που μισήθηκε πολύ από το θεό της θάλασσας και τιμωρήθηκε περιπλανώμενος στα άγρια κύματα για χρόνια, αλλά και οι αθλητές που αναβιώνουν τα Ίσθμια, τη μεγάλη γιορτή που είναι αφιερωμένη στον Ποσειδώνα. Το βιβλίο περιλαμβάνει το σενάριο και λεπτομερείς οδηγίες για τη σκηνοθεσία, τα σκηνικά, τα κοστούμια και τις χορογραφίες, ενώ το CD περιλαμβάνει ηχογραφημένο ολόκληρο το έργο, τα τραγούδια του (με λόγια και ορχηστρικά) καθώς και τα απαιτούμενα ηχητικά εφέ. Μια πρωτοποριακή έκδοση με τη σύγχρονη ματιά των εκδόσεων Διάπλαση Των εκδόσεων που σέβονται και αναδεικνύουν το σύγχρονο παιδικό θέατρο με την υπογραφή των πιο έμπειρων Ελλήνων δημιουργών παιδικού θεάτρου

YAESU FT-8900R - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

YAESU FT-8900R
29/50/144/430 MHz FM Transceiver

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
The FT-8900R is a ruggedly-built, high quality Quad Band FM transceiver providing 50 Watts of power output on the 29/50/144 MHz Amateur bands, and 35 Watts on the 430 MHz band. It includes leading-edge features like cross-band repeat, dual receive, VHF-UHF Full Duplex capability, and over 800 memory channels. And its 10-meter FM coverage brings the possibility of world-wide FM DX-ing to you on your drive in to work!

Convenient Remote-Head Mounting Capability
Having trouble mounting your mobile radio in your compact car? With the FT-8900R and its optional YSK-8900 Separation Kit, mounting is a breeze even in the tightest locations. The YSK-8900 includes a 20’ (6 m) remote cable and a mounting bracket for the front panel, and the microphone jack is located on the side of the front panel, eliminating the need to run a separate cable. Convenient Access to WIRES and other Internet-linking Systems
When six and ten meters are dead, you can still talk around the world with the FT-8900R! The front panel provides easy access to any WIRES™ (Wide-coverage Internet Repeater Enhancement System) repeater, automatically sending the required single DTMF access code at the beginning of each transmission. And if you’re using another Internet linking system, one that requires a DTMF string to being up the link, you can easily configure the FT-8900R to store and send the required tone sequence, as well! Quad Band Operation
The FT-8900R combines the “traditional” 144/430 MHz local-communications concept with the exciting capability for Sporadic-E or F2 DX on the 29 MHz and 50 MHz bands, for nationwide or worldwide FM communications from your car! The first Amateur Radio FM mobile transceiver providing this capability, the FT-8900R will make you wonder how you got by with a two-band transceiver up to now! Wide Frequency Coverage
The FT-8900R provides extended receiver coverage beyond the Amateur bands, so you can keep informed of communication activities in the public safety, commercial, aircraft, and government communications ranges. Included is coverage of 28-29.7 MHz, 50-54 MHz, 108-180 MHz, 300-480 MHz, and 700-985 MHz (cellular frequencies are blocked and non-restorable). High Power Output
To get your message through when it counts, the FT-8900R puts out a full 50 Watts of power on the 29/50/144 MHz bands, and 35 Watts on 430 MHz. To ensure thermal stability during long transmissions, a thermal sensor monitors heat sink temperature, engaging the rear panel’s cooling fan only when needed. Over 800 Memory Channels
The FT-8900R provides a wide variety of memory resources, including 799 “regular” memories, six “Home” channels for favorite frequencies, five sets of band-edge memories, and six “Hyper Memory” memories, which store complete transceiver operating status, for maximum operating efficiency and convenience. Six-character Alpha-Numeric “Tags” (labels) may be appended to memory channels, affording instant channel identification. No transceiver can compare with the memory capability of the FT-8900R! Cross-Band Repeat Capability
For emergency work, or to extend the range of a hand-held unit, the FT-8900R includes Cross-Band Repeat capability, similar to that pioneered on our popular FT-8100R Dual Band FM Mobile! One-Touch Band-Pattern
To save valuable time while operating a transceiver with the versatility of the FT-8900R, the “Hyper Memory” feature allows you to store a complete set of configuration data for the two bands on which you’re operating. Besides the usual storage of frequency and tone data, Hyper Memory will store such setup parameters as Automatic Repeater Shift status, Packet parameters, Scanning mode, and VFO tracking, avoiding the need to change each of these functions manually on a regular basis. CTCSS and DCS Encoders Built In
Providing excellent performance even under difficult link conditions, Yaesu’s 50-tone sub-audible CTCSS and 104-tone DCS signaling systems ensure that you have full access to repeater and remote-base inputs, and the built-in CTCSS/DCS decoders allow silent listening on busy channels. Plus you get Tone Search Scanning, which will scan for the tone being received on an incoming signal, allowing you to match tones quickly when operating on a new repeater system Easy Setup for FM Satellite Operation
For operating on FM satellites like UO-14, the versatile memory system of the FT-8900R allows you to store a set of uplink and downlink frequencies that account for Doppler shift over the entire horizon-to-horizon pass, allowing you to select the optimum uplink/downlink combination effortlessly! Truly Independent Two-Channel Operation
Basically operating as two radios in one, the FT-8900R may be configured in a number of ways. For example, you can set up the "left" side of the rig for operation on 29, 50, 144, or 430 MHz operation, while setting the "right" side either to 144 MHz or 430 MHz. And, if you like, you can configure the FT-8900R for 144-144 MHz or 430-430 MHz Dual Receive operation, so you'll never miss out on the action!
The left and right sides have their own Volume and Squelch controls, as well as S-Meters, so your operating preferences are never compromised.

ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ - ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΜΥΛΟΣ CLUB ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ - ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΟΔΗΣ
''καινούριο φιλί''
ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
 ΜΥΛΟΣ CLUB /   25 χρόνια Μύλος
Η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης μεταφέρουν για μία και μοναδική βραδιά  την πολύ επιτυχημένη τους παράσταση με τίτλο «Καινούριο Φιλί»
στο club του ΜΥΛΟΥ, το Σάββατο 25 Απριλίου
Η Γιώτα και ο Θέμης κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα που χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα ωραιότερα και πιο επιτυχημένα, αποσπώντας  εξαιρετικές κριτικές όπου κι αν παρουσιάστηκε. Κατέκτησε από την έναρξή του το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο συμμετείχε με ενθουσιασμό σε μία παράσταση όπου το  παλιό και αγαπημένο της ελληνικής μουσικής εναρμονίστηκε ευφυώς με το καινούριο. Σε ένα πρόγραμμα που άφηνε στο τέλος κάθε βραδιάς μία αίσθηση τόσο ζεστή και λυτρωτική, όσο μια αξέχαστη βραδιά με φίλους, από εκείνες που θυμάσαι. Ύστερα από αλλεπάλληλα sold out, το «Καινούριο Φιλί» έρχεται για μία μόνο βραδιά στη Θεσσαλονίκη!
Το Σάββατο 25 Απριλίου, στο club του ΜΥΛΟΥ,  η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης θα ανταλλάξουν το «Καινούριο Φιλί» τους, τον κοινό τους δίσκο που έδωσε τον τίτλο και στις εμφανίσεις τους, αποδεικνύοντας πως μία υπέροχη φωνή και ένας από τους καλύτερους νέους συνθέτες μπορούν, έχοντας ως βάση καινούριο υλικό,  να στήσουν ένα πρόγραμμα οικείο και ταυτόχρονα νοσταλγικό, δυναμικό όσο και ονειρικό, εξωστρεφές όσο και συγκινητικό. (περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου)
INFOΜύλος Club
Ανδρεου Γεβργιου 56, περιοχη Σφαγεία
Ωρα προσέλευσης: 21:30 / Ώρα έναρξης: 22:30   
Τηλ κρατήσεων: 2310510081
Εισιτήριο θεάματος: 12€, Προπωληση: 10€
Σημεια Προπώλησης: Έντεχνο - Σάρωθρον - Καφέ Διώροφο (Καλαμαριά)

Η κατάρρευση της Γιουγκοσλαβίας και οι ελληνικές φαντασιώσεις, βιβλιοπαρουσίαση

Θεατρική παράσταση την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015, στις 19.00 στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
H Θεατρική ομάδα «ΑΤΑΞΙΑ» παρουσιάζει το έργο του Neil Simon, «ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ» την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015, στις 19.00 στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ.
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Σε ένα μικρό χωριό της Ουκρανίας, το Κουλιέτσνικοφ, καταφθάνει γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες ένας νέος δάσκαλος. Σύντομα θα ανακαλύψει πως το Κουλιέτσνικοφ έχει κάτι το μοναδικό απ’ όλα τα μέρη της γης. Μια κατάρα πλανιέται πάνω απ’ το χωριό σαν θρύλος κι έχοντας χτυπήσει όλους τους κατοίκους του, τους έχει κάνει ηλίθιους. Ο νεαρός δάσκαλος θα έχει στη διάθεση του 24 ώρες για να εκτελέσει τα καθήκοντα του και να σπάσει την κατάρα, ειδάλλως θα χτυπηθεί κι αυτός απ’ την ηλιθιότητα. Κατάρα; Αυταπάτη; Δεισιδαιμονία; Πραγματικότητα; Ο Νιλ Σάιμον μέσα από αυτό το αστείο και διαφορετικό του έργο κατορθώνει να θίξει θέματα εξαιρετικά σύγχρονα .
Το έργο επικεντρώνεται κυρίως στην διαφορετικότητα και καταδεικνύει πως η επιβολή, η περιφρόνηση, o εκφοβισμός και οι κοινωνικές διακρίσεις, δεν κάνουν τους ανθρώπους πιο σημαντικούς. Αντίθετα, η καλοσύνη, η δύναμη της θέλησης, ο σεβασμός και η αγάπη είναι αυτά που διαφοροποιούν και κάνουν ξεχωριστούς τους ανθρώπους σε όλες τις ηλικίες και τις κοινωνικές βαθμίδες.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Πασχάλης Πασχαλίδης
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΗΧΟΥ –ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ: Παναγιώτα Ζακίδου
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Παναγιώτα Κωνσταντινίδου
ΣΚΗΝΙΚΑ: Σαββίνα Ζήκου– Αναστασία Μαυροχωρίδου
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΦΙΣΑΣ: Λευτέρης Ταστσόγλου
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ: Σαββίνα Ζήκου
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ: Κλεάνθης Βεΐζη
ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ:
Λέων Τολτσίνσκυ: Γρηγόρης Ασβεστάς
Σνέτσνα: Νεφέλη Γαλατσοπούλου
Σλόβιτσα: Κατερίνα Κολοκοτρώνη
Μίσκιν: Αρμέν Στεπανιάν
Γιέντσνα: Μαρία Πασχαλίδου
Δικαστής: Βιολάντα Μητσανλή
Δρ.Νικολάι Ζουμπρίτσκυ: Λευτέρης Ταστσόγλου
Λένυα Ζουμπρίτσκυ: Παμφίλη Σούντου
Σοφία Ζουμπρίτσκυ: Ηλέκτρα Κασάπη
Γκρέγκορ Γιουσέκεβιτς: Βασίλης Βουτουρλής
Γενική Είσοδος : 7 Ευρώ
Μειωμένο : 5 Ευρώ

Ποια είναι η πιο όμορφη ακτή της Ιταλίας;

ArtTravel
Η Ακτή Αμάλφι αποκαλύπτεται... 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4
 

Επώνυμοι Server Generation 6 από την Alfanet!

Γιατί η δίαιτα μπορεί να σας παχύνει


Γιατί η δίαιτα μπορεί να σας παχύνει
Οι καπνιστές είναι πιο τεμπέληδες

Γιατί είναι καλό να αποφεύγετε τα αντιβακτηριακά σαπούνια

Η επιθυμία για μάθηση είναι γραμμένη στο DNA

Ποια είναι η πιο επικίνδυνη τροφή για την υγεία των παιδικών δοντιών;

Γιατί πρέπει τα παιδιά να μαθαίνουν τον αυτοέλεγχο

Τα φυτοφάρμακα πίσω από τη «μυστηριώδη» ασθένεια

Μέσα στο μυαλό ενός δολοφόνου

Μυστηριώδης ασθένεια εμφανίστηκε στη Νιγηρία

Σύμμαχος της υγείας τα προβιοτικά

ΤΣΑΟΥΣΑΚΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ''ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΜΑΝΘΟΣ'' ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ

✓Πρωτομαγιά Τήνος|3Μέρες 2Ατομα+Παιδί|99€ -50%

Ekdromi.gr

Aeolos Bay Hotel - Τήνος

Τήνος με 99€ από 198€ (-50%) για 3 Ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!

(Έκπτωση 50%)

Πρωτομαγιά στην Τήνο, στο Aeolos Bay Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και φρούτα κατά την άφιξη! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
€99 από €198 Κέρδος €99 Έκπτωση 50%
Aeolos Bay Hotel - Τήνος
Τήνος


Περισσότερες Προσφορές

Κάντια Αργολίδας με 223€ από 447€ (-50%) για 3 Hμέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Spa

(Έκπτωση 50%)

€223 από €447 -50%
5* Kandia's Castle Hotel Resort & Thalasso - Κάντια Αργολίδας
Κάντια Αργολίδας
223€ από 447€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο 5 αστέρων Κandia's Castle Hotel Resort & Thalasso 20 λεπτά από το Ναύπλιο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ & Βραδινό) σε Deluxe Double Room με Θέα Θάλασσα στην Κάντια! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, της Εξωτερικής Πισίνας, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά!

Χανιά Κρήτης με 99€ από 198€ (-50%) για 4 Hμέρες KAI για τα 2 Ατομα σε Superior Studio με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€99 από €198 -50%
Lykasti Maisonettes - Χανιά Κρήτης
Χανιά Κρήτης
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στα Χανιά της Κρήτης, σε Superior Studio με Πρωινό στο Lykasti Hotel! Για 2 Παιδιά έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά!

Πρωτομαγιά ΚΑΙ Αγίου Πνεύματος στο Καρπενήσι με 109€ από 218€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€109 από €218 -50%
Deluxe Hotel Anesis - Καρπενήσι
Καρπενήσι
Πρωτομαγιά ΚΑΙ Αγίου Πνεύματος στο Καρπενήσι, στο Deluxe Hotel Anesis! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 109€ από 218€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον μοναδικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πρωτομαγιά και Αγίου Πνεύματος Κάλαμος Αττικής 110€ από 220€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα με Πρωινό σε δικλινο δωμάτιο, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα!

(Έκπτωση 50%)

€110 από €220 -50%
Dolphin Resort Hotel - Κάλαμος Αττικής
Κάλαμος Αττικής
Πρωτομαγιά και Αγίου Πνεύματος στο Dolphin Resort Hotel, στον Κάλαμο 45 λεπτά από την Αθήνα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 110€ από 220€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Χάνια Πηλίου με 119€ από 240€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό,σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€119 από €240 -50%
4* Anamar Pilion Resort - Πήλιο
Χάνια Πηλίου
119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 7 ετών στο 4* Anamar Pilion Resort, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Tζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, στα Χάνια Πηλίου 2χλμ από το Χιονοδρομικό Κέντρο! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, δηλαδή 4 ημέρες στον μοναδικό χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Νάξος με 199€ από 398€ (-50%) για 4 Ημέρες για έως ΚΑΙ 3 Άτομα σε Villa με Θέα Θάλασσα Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€199 από €398 -50%
Kedros Villas - Νάξος
Νάξος
199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 3 Άτομα σε Πολυτελή Villa με Θέα Θάλασσα στη Νάξο, με Παραδοσιακό Πρωινό στο Kedros Villas! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Πρωτομαγιά στην Πορταριά με 259€ από 518€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€259 από €518 -50%
4* Xenia Palace Portaria - Πορταριά Πηλίου
Πορταριά Πηλίου
Πρωτομαγιά στο 4 αστέρων Xenia Palace Portaria, στην Πορταριά Πηλίου! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 7 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο 259€ από 518€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Welcome Basket με τοπικά προϊόντα, ελεύθερη πρόσβαση στο Centavrus Secrets Spa για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στη Sauna, στο Jacuzzi και στο Hamam, καθώς και ελεύθερη χρήση του γυμναστηρίου! Παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας στο πανέμορφο Πήλιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ 17/04 - 19/04!

Πλατύστομο με 189€ από 380€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+Spa, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€189 από €380 -50%
4* Thermae Platystomou Resort & Spa - Λουτρά Πλατυστόμου
Λουτρά Πλατυστόμου
189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Πλατύστομο Φθιώτιδος μόλις 30 λεπτά από την Λαμία! Παρέχονται 2 Χαλαρωτικά Massage διάρκειας 30 λεπτών το καθένα, Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi, Αερομασάζ και μια χρήση της Ιαματικής Πηγής! Για τους μικρούς μας φίλους Ελεύθερη χρήση της αίθουσας Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών & του Παιδότοπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Πρωτομαγιά στον Πλαταμώνα Πιερίας με 155€ από 310€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€155 από €310 -50%
Kronos Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας
Πλαταμώνας Πιερίας
Πρωτομαγιά στoν Πλαταμώνα Πιερίας, στο Kronos Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 155€ από 310€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Welcome drink καθώς και ελεύθερη χρήση της Sauna, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ρίο με 159€ από 320€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Κρασί σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€159 από €320 -50%
4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο
Ρίο
159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Porto Rio Hotel & Casino μέλος των STAR HOTELS, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) ΚΑΙ Κρασί σε όλα τα γεύματα, σε δίκλινο δωμάτιο στο Ρίο! Παρέχεται Early check in κατόπιν διαθεσιμότητας και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Πρωτομαγιά στη Λευκάδα με 249€ από 550€ (-55%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα και Ημιδιατροφή, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 55%)

€249 από €550 -55%
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα
Λευκάδα
Πρωτομαγιά στη Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό & Βραδινό σε Μπουφέ), σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα, μόνο με 249€ από 550€ (Έκπτωση 55%)! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Saunas, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου! Για τους μικρούς μας φίλους μοναδικές Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων, Παιδότοπος σε εσωτερικό χώρο και Παιδική Χαρά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας στη Λευκάδα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Βόλος με 199€ από 400€ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο