Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                       


---

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Από το 2009 η Frontex έχει προειδοποιήσει για τον όγκο των μεταναστών στην Ελλάδα

Του Μάνου Χατζηγιάννη
Μπορεί κάποιοι στην κυβέρνηση να θεωρούν πως οι παράνομα εισελθόντες μετανάστες στη χώρα μας απλώς λιάζονται στην Ομόνοια, αλλά η αλήθεια τους διαψεύδει. Οι άνθρωποι αυτοί, και άλλοι σαν αυτούς στην Ιταλία ή την Ισπανία, που άθελά τους έχουν γίνει το αντικείμενο αντιπαράθεσης Βορρά-Νότου στην Γηραία Ήπειρο, κάθε άλλο παρά λιάζονται απλούστατα γιατί δεν έχουν στον ήλιο μοίρα! 
Read More

Και η Τασία σε σκάνδαλο αλα Κατρούγκαλο!!!

ΜΚΟ (μη κυβερνητική οργάνωση ) σχετική με "την ένταξη των επωφελούμενων σε προγράμματα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας σε μετανάστες υλοποιούμενα από φορείς της κοινωνίας των πολιτών και της τοπικής αυτοδιοίκησης" ανήκει στην ίδια την κυρία Τασία, σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ.
Read More

Αμερικανός πρέσβης: Αν αποφυλακίσετε τον Ξηρό οι ΗΠΑ θα το θεωρήσουν εχθρική ενέργεια

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Ντέιβιντ Πιρς, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με αφορμή το νομοσχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης το οποίο «προαναγγέλλει» την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού.
Read More

Το βίντεο από το ναυάγιο της Ρόδου που συγκλονίζει την Ελλάδα!

Η νέα, σημερινή τραγωδία που σημειώθηκε στη Ρόδο το πρωί συγκλονίζει όχι μόνο τη Ρόδο και την Ελλάδα, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη.
Δυστυχώς η Ρόδος βίωσε καταστάσεις που ο άνθρωπος δεν πρέπει να ζει... Δεκάδες μετανάστες , περίπου 150 πρόσφυγες από τη Συρία βρίσκονταν σε δουλεμπορικό σκάφος, το οποίο προσάραξε σε παραλία στο Ζέφυρος.
Read More

Σκόπια: Ο Τσερβένκοφσκι καλεί σε ανατροπή του καθεστώτος του Γκρούεφσκι

Το λαό της ΠΓΔΜ κάλεσε σήμερα ο πρώην πρόεδρος της χώρας, Μπράνκο Τσερβένκοφσκι να κατέλθει σε μαζικές, διαρκείς και ειρηνικές διαδηλώσεις για την απομάκρυνση από την εξουσία του «καθεστώτος του Νίκολα Γκρούεφσκι», στον απόηχο της πολιτικής κρίσης που συνταράσσει τη χώρα.
Read More

"5 χρόνια προσπαθούν να μας "χωρίσουν" από το λαό"! Υποναύαρχος ξεσπά

Για “επιχείρηση διάσπασης των δεσμών κοινωνίας και ΕΔ” και για πενταετή πολιτική επίθεση κατά του στρατιωτικού προσωπικού μίλησε ο υποναύαρχος ε.α Γιώργος Ποταμιάνος.
Μέλος της ΑΝΕΑΕΔ ο ίδιος μίλησε στην συνάντηση του Euromil που έγινε στην Αθήνα και είπε πολλές αλήθειες για όσα έχουν υποστει οι στρατιωτικοί αλλά και για τους “20 τολμηρούς” που άνοιξαν το δρόμο για την λειτουργία των Ενώσεων Στρατιωτικών.
Read More

Η Τουρκία μας στέλνει κύματα προσφύγων και ο Βενιζέλος λέει ανοησίες!

«Μαύρα μεσάνυχτα» έχει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος για τα αίτια της ραγδαίας αύξησης του αριθμού των προσφύγων, που καταφθάνουν στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με την κυβέρνηση.
Read More

Οφειλέτης πέτυχε τη διαγραφή του 100% των χρεών του

Έγινε δεκτή από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης αίτηση οφειλέτη για ένταξή του στο νόμος Κατσέλη για υπερχρεωμένα νοικοκυριά και με βάση τα περιουσιακά και οικονομικά του στοιχεία, αλλά και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, προέβη σε πλήρη απαλλαγή του από το 100% των χρεών του και όρισε μηδενικές καταβολές για πέντε έτη, ώστε μετά την πάροδο της οποίας να επέλθει η κατά νόμο οριστική απαλλαγή του από αυτές.
Read More

Εμπρησμός σε αυτοκίνητο μεταλλωρύχου στη Χαλκιδική

Άγνωστοι πυρπόλησαν Ι.Χ. αυτοκίνητο μεταλλωρύχου, που ήταν σταθμευμένο, μπροστά από το σπίτι του, στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής.
Read More

Κλιμακώνεται η κόντρα Αθήνας – Ουάσιγκτον για την αποφυλάκιση Ξηρού

Μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει η σύγκρουση της Αθήνας με την Ουάσιγκτον για την - υπό όρους - αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού.
Όπως έγινε γνωστό, ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Ντέιβιντ Πηρς, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής.
Read More

Καρέ-καρέ η συγκλονιστική επιχείρηση διάσωσης στη Ρόδο

Σοκάρουν οι φωτογραφίες που δείχνουν τις αγωνιώδεις προσπάθειες των μεταναστών και των σωστικών συνεργείων να περισυλλέξουν από τα κύματα τους ανθρώπους που έπεσαν στη θάλασσα από το δουλεμπορικό, λίγα μόλις μέτρα από τις ακτές της Ρόδου.
Read More

Το απίστευτο «δωράκι» του Πανούση στον Τσίπρα και τα γέλια του πρωθυπουργού

Με ένα δώρο και ένα δωράκι, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πανούσης, έφυγε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
Read More

Το Θαύμα της Προσευχής των θλιμμένων και ταπεινών

ΑΓΙΟΣ ΣΙΛΟΥΑΝΟΣ Ο ΑΘΩΝΙΤΗΣ
(1866–1938)
«Ο Κύριος, δεν ευαρεστείται με την προσευχή των υπερηφάνων. Όταν όμως θλίβεται η ψυχή του ταπεινού ανθρώπου, ο Κύριος πάντα την εισακούει.
Read More

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα όταν καταναλώνουμε ροζ αλάτι Ιμαλαΐων!

Το αλάτι Ιμαλαΐων είναι ανώτερο ποιοτικά από το επιτραπέζιο αλάτι που έχει εμπλουτιστεί με ιώδιο. Είναι γνωστό ως ο «λευκός χρυσός» των Ιμαλαΐων, παρά το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα του.
Read More

Ντάισελμπλουμ: Η κατάσταση με την Ελλάδα μπορεί να απομονωθεί

Την άποψη ότι η κατάσταση στην Ελλάδα μπορεί να απομονωθεί διατύπωσε ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ σε δηλώσεις του στην ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf.
Read More

Καταδίκη για το νέο βίντεο της φρίκης με εκτέλεση χριστιανών από τζιχαντιστές

Η Ευρωπαϊκή Ένωση καταδίκασε σήμερα τις νέες «τρομοκρατικές επιθέσεις», όπως χαρακτήρισε τη συνοπτική εκτέλεση στη Λιβύη τουλάχιστον 28 χριστιανών οι οποίοι φέρεται να ήταν Αιθίοπες, που απεικονίζεται σε ένα βίντεο το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα από το Ισλαμικό Χαλιφάτο.
Αυτό «δείχνει για άλλη μία φορά πως τίποτα δεν σταματά τους τρομοκράτες στην επιθυμία τους να προκαλέσουν θρησκευτικές διαιρέσεις», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ένας εκπρόσωπος της διπλωματικής υπηρεσίας της ΕΕ.
Read More

Σφοδρός έρωτας 47χρονης στιχουργού με... 18χρονο τραγουδιστή!

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, στην ελληνική showbiz, αν κρίνουμε και από την πρόσφατη ερωτική σχέση γνωστής στιχουργού με νεαρό τραγουδιστή που βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του.
Read More

Μεταμόρφωσαν τα σκαλιά σε έργο τέχνης στη Δράμα (Φώτο)

Τα σκαλιά δίπλα από τον Ερυθρό Σταυρό, επί της οδού Αγίας Βαρβάρας στη Δράμα  μεταμόρφωσαν σε ένα πραγματικό έργο τέχνης το Σάββατο πολίτες της περιοχή.
Read More

Μουτσινάς: «Η Μπεκατωρου είναι ένα πρόσωπο που θα ταιριάζαμε»

Συνέντευξη στο περιοδικό «People» παραχώρησε o Νίκος Μουτσινάς και μίλησε για τις παλιές τηλεοπτικές του συνεργασίες, για τις προτάσεις που δέχθηκε και αυτές που περιμένει.
Read More

Παυλόπουλος: Ελπίζω ότι σύντομα θα υπάρξει λύση «χωρίς δυσχέρειες» και «με τρόπο οριστικό»

Την βεβαιότητά του ότι σύντομα «χωρίς περαιτέρω δυσχέρειες και κατά τρόπο οριστικό» θα υπάρξει διευθέτηση όσον αφορά την παρουσία της Ελλάδας στην ευρωζώνη εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος σε συνάντηση που είχε τη Δευτέρα με τον πρόεδρο του ΣΕΒ.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: