Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Δελτία Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

ΑΠΟ : ΕΜΥ/ΕΜΚ
Ελληνικό, 24-12-2013 / 1100 Β
Α.Α. 33 / 201

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ (24-12-2013) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΥΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ (6-8 ΜΠΟΦΟΡ).
ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
1. ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ( 24-12-2013 ) ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ (25-12-2013) - ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ - ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗ.
2. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (25-12-2013) ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
3. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (26-12-2013) ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ ΟΜΩΣ ΝΕΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ www.emy.gr.

Το eklogika.gr σας εύχεται Χρόνια Πολλά

Λύση Σωτηρίας για Συντάξεις και Ασφαλιστικό

 
Λύση Σωτηρίας για Συντάξεις και Ασφαλιστικό
Τι θα γίνει με τις καταθέσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη
Ποιες προστατεύονται, ποιες κινδυνεύουν με κούρεμα

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΕΞΑΨΑΛΜΟΣ


Τα Χριστούγεννα είναι στο κατώφλι μας, και αντί για κάλαντα, θα σας πω μια «ιστορία», για μια γνωστή και μακρινή μας χώρα.
Μια ιστορία μπερδεμένη, χωρίς ιδιαίτερη αρχή, μέση, και τέλος.
Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά, γιατί η ιστορία μας αρχίζει.
Χριστούγεννα στη χώρα του ΠΟΤΕ, και όπως συνηθίζεται τέτοιες μέρες κάθε χρόνο τα παιδια βγαίνουν να πουν τα κάλαντα, να βγάλουν ένα χαρτζιλίκι, να πάρουν κάποιο παιχνίδι.
Η χώρα του ΠΟΤΕ, παλιά ήταν μια όμορφη χώρα, που οι ιθαγενείς της αν και δεν ήταν πλούσιοι, ζούσαν ανθρώπινα.
Δεν τους έλειπε τίποτα, και μάλιστα για τις ημέρες των εορτών και διακοπές μπορούσαν να πάνε, αλλά το κυριότερο, μπορούσαν να αγοράσουν κάποιο δώρο για τα παιδια τους, και είχαν αυτό που ο πολιτισμένος κόσμος ονομάζει «γιορτινό τραπέζι».
Πέρασαν όμως τα χρόνια, άλλαξαν οι φύλαρχοι, και κάθε νέος φύλαρχος έφερνε στη χώρα και ένα νέο «λοιμό», πολύ χειρότερο αλλά και πολύ πιο καταστροφικό από εκείνους τους «παλιούς» που εξόντωναν ολόκληρες πόλεις.
Οι νέοι φύλαρχοι, έφερναν μαζί τους επιδημίες που εξόντωναν ΟΛΗ τη χώρα με το πρώτο.
Τύφλα να έχουν δηλαδή οι γνωστές επιδημίες όπως χολέρα, πανούκλα, κλπ.
Οι φύλαρχοι χρησιμοποίησαν σαν όπλο αρχικά τη φτώχεια, και την άφησαν να «δουλεύει».
Η φτώχεια έφερε την πείνα, και η πείνα έφερε μαζί της και αρρώστιες οι οποίες ενώ ήταν δυνατόν να θεραπευτούν, οι ιθαγενείς δεν μπορούσαν να πάρουν φάρμακα για να γίνουν καλά.
Ο λόγος;
……………..
Ακριβώς, καλά καταλάβατε.
Δεν είναι Ο λόγος, είναι ΟΙ λόγοι.
Στη χώρα του ΠΟΤΕ, τα μεγάλα αφεντικά που έκαναν κουμάντο, όχι οι φύλαρχοι αυτοί δεν ήταν ούτε είναι αφεντικά, είναι απλοί υπάλληλοι, τα μεγάλα αφεντικά λοιπόν διέταξαν τους υπαλλήλους τους να κάνουν «περικοπές» σε όλα, ακόμα και στην υγεία των ιθαγενών.
Από τις περικοπές αυτές ξεκινούν και όλα, οι αρρώστιες δηλαδή κλπ.
Και σαν να μην έφταναν οι περικοπές, ήρθε σαν χαριστική βολή και η ανεξέλεγκτη φορολογία να αποτελειώσει όσους μπορούσαν να αναπνέουν.
Για «άγνωστους» λόγους, η χώρα του ΠΟΤΕ βρέθηκε καταχρεωμένη σε άλλες ξένες χώρες, στις πατρίδες δηλαδή των αφεντικών των φυλάρχων, και όσο περνούσε ο καιρός, τα χρέη γινόταν και πιο πολλά, ανανεώνονταν συνέχεια.
Έδιναν οι ξένοι χρήματα στους φυλάρχους, και για να τα πάρουν πίσω έβαλαν στο μάτι τα σπίτια των ιθαγενών, τα χωράφια τους, και ότι άλλο περιουσιακό στοιχείο είχαν.
Αλλά δεν μπορούσαν να τα πάρουν με το έτσι θέλω!
Διέταξαν λοιπόν τον φύλαρχο και τους επιτελείς του να βγάλει «νόμους» για να μπορεί το κράτος να κάνει κατασχέσεις.
Νόμους;
Όπως λέει η ιστορία, στη χώρα του ΠΟΤΕ, ΟΛΕΣ οι παρανομίες γίνονται σύμφωνα πάντα με τον … νόμο.
Αυτές τις μέρες λοιπόν, στη χώρα του ΠΟΤΕ, μάθαμε ότι ο κόσμος κρυώνει, και το χειρότερο, πολλοί ιθαγενείς στην προσπάθεια τους να ζεσταθούν, πεθαίνουν.
Πάρα πολλοί δεν έχουν ηλεκτρικό, δεν έχουν χρήματα για πετρέλαιο, και επιλέγουν να ανάβουν μαγκάλια αλλά και να καίνε σε ξυλοσομπες και τζάκια ότι βρουν.
Καθημερινά καίγονται σπίτια, πεθαίνουν άνθρωποι από αναθυμιάσεις και η ατμόσφαιρα στη χώρα από την κάπνα είναι αποπνικτική…..
Η ιστορία μας έχει και συνέχεια, αλλά δεν θα σας την πω.
Σας αφήνω να την φανταστείτε.
Είναι πραγματική, η φανταστική;
Μπορεί άραγε να συμβαίνουν στην πραγματικότητα ΟΛΑ αυτά που έγραψα;
Υπάρχει αυτή η χώρα,;
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Βασίλης Τσούγκαρης

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ PETRIDISRADIO

http://myanimations.gr/gifs/karavihriso.gif
Ολοι εμείς που καθημερινά είμαστε κοντά σας καταβάλλοντας προσπάθειες για μια ποικίλη ενημέρωση, σας ευχόμαστε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Το 2014 που σε λίγες μέρες θα έρθει, να φέρει 2014 λιγότερους στεναγμούς για τους Ελληνες.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

 Εμφάνιση K.Γ..jpg


http://kentrotexnissynthesi.blogspot.gr/

ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Με περισσότερες δράσεις ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ κοντά σας και το νέο έτος
www.metaixmio.gr/polychoros
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Περισσότερα βιβλία, περισσότερες ιδέες, περισσότερες δράσεις
Πέρασαν κιόλας επτά χρόνια δημιουργικής δράσης και ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ συνεχίζει ανανεωμένος ανοίγοντας τις πόρτες του στη σκεπτόμενη νεολαία, τα δημιουργικά παιδιά και τους ανήσυχους γονείς τους, τους εκπαιδευτικούς που γηράσκουν αεί διδασκόμενοι, τους λάτρεις του βιβλίου και των τεχνών.
Για το νέο έτος ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ έχει σχεδιάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων για μικρούς και μεγάλους.
ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ για ενηλίκους που ενδιαφέρονται για αυτομόρφωση και διά βίου μάθηση για ποικίλα γνωστικά αντικείμενα: δημοσιογραφία (πολιτιστικό και κοινωνικό ρεπορτάζ), εμψύχωση και θεατρική αγωγή, κατάρτιση επιμελητών – διορθωτών κειμένων, δημιουργική γραφή, συγγραφή ερευνητικής εργασίας, παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών.
CINEMA THERAPY: Με σινεφίλ διάθεση συνεχίζεται το βιωματικό εργαστήριο στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, με στόχο να προβληματιστούμε και να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τους άλλους. Με πρώτη ύλη μια κινηματογραφική σεκάνς, συζητάμε, μοιραζόμαστε συναισθήματα, προσωπικές εμπειρίες, διλήμματα και προβληματισμούς, βγάζουμε τα… ξίφη μας και τα διασταυρώνουμε σε δημιουργικούς καβγάδες κινηματογραφικής φύσης.
NOBEL POP: Από τον Φεβρουάριο, και για δύο φορές τον μήνα, σας προσκαλούμε να γνωρίσετε από μια άλλη διασκεδαστική ματιά γνωστούς νομπελίστες.
118 COMEDY STREET: Άρωμα stand up comedy στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ! Βραδιές με ανεβασμένη διάθεση και πολύ γέλιο.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ, ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ: Βιωματικό σεμινάριο για τη διατροφή, συζήτηση με θέμα την απειλή της νεοναζιστικής εξάπλωσης, μαραθώνια ανάγνωση ποιημάτων του Καβάφη, ημερίδα για το σύνδρομο Άσπεργκερ, για τον σχολικό εκφοβισμό, για τον πόλεμο στο παιδικό βιβλίο, για τα ψηφιακά βιβλία και το μέλλον της ανάγνωσης, για τη φιλαναγνωσία, αφιέρωμα στην αστυνομική λογοτεχνία του hard-boiled και άλλα πολλά θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.
Δημιουργικά ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ με διάφορες θεματικές -δημιουργική γραφή, δημιουργική έκφραση, συναισθηματική και κοινωνική αγωγή- που θα ταξιδέψουν τη φαντασία τους μέχρι τα πέρατα του κόσμου, θα διευρύνουν τις γνώσεις τους και θα αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.
Κάθε Σάββατο οι μικροί αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαδραστικές εκδηλώσεις.
Έως τις 8 Φεβρουαρίου 2014 ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ φιλοξενεί τη νέα έκθεση του Γιάννη Ψυχοπαίδη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: ΠΟΙΗΤΗΣ, Εικόνες πάνω στο πρόσωπο και την ποίηση του Κ. Π. Καβάφη
Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των δράσεων και για τον τρόπο συμμετοχής θα βρείτε στο www.metaixmio.gr/polychoros και στα συνημμένα αρχεία.
Σας περιμένουμε στις εκδηλώσεις μας. Ελάτε να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε σκέψεις και απόψεις.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 118, 11472 ΑΘΗΝΑ
Τ: 211 3003580, F: 2113003581, E: polychoros@metaixmio.gr
WWW.METAIXMIO.GR/POLYCHOROS
Βρείτε μας στο facebook
Το εορταστικό ωράριο του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ είναι:
Τρίτη 24/12: 9:00-18:00
Παρασκευή 27/12: 9:00-21:00
Σάββατο 28/12: 9:00-20:00
Δευτέρα 30/12: 9:00-21:00
Τρίτη 31/12: 9:00-18:00
Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ θα παραμείνει κλειστός τις αργίες, στις 29 Δεκεμβρίου και στις 2 Ιανουαρίου.
Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.

Νέες κυκλοφορίες

ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Άλφρεντ & Έμιλυ
Ντόρις Λέσινγκ
Μετάφραση: Μαρία-Ρόζα Τραϊκόγλου
ISBN: 978-960-03-5684-7
Σε αυτό το εκπληκτικό μυθιστόρημα, που υπήρξε και το τελευταίο της, η νομπελίστρια Ντόρις Λέσινγκ εξερευνά τις ζωές των γονιών της που καταστράφηκαν ανεπανόρθωτα από τον Μεγάλο Πόλεμο. Ο πατέρας της λαχταρούσε την απλή ζωή του αγρότη, αλλά μια οβίδα, που τον βρίσκει στα χαρακώματα, τον αναγκάζει να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του με ξύλινο πόδι. Η μητέρα της, από την άλλη πλευρά, ζει τραυματικά τον θάνατο του μεγάλου έρωτα της ζωής της, ενός γιατρού που πνίγηκε στη Μάγχη, γεγονός που τη σπρώχνει να αφιερωθεί στην περίθαλψη τραυματιών στο νοσοκομείο Ρόγιαλ Φρι. Στο πρώτο μισό της αφήγησης, η Ντόρις Λέσινγκ φαντάζεται την ευτυχισμένη ζωή που θα ζούσαν οι γονείς της αν δεν είχε υπάρξει ο πόλεμος. Στο δεύτερο μέρος αφηγείται την πραγματική ιστορία των γονιών της, που ξεκινάει με τη συνάντησή τους στη διάρκεια ενός αγώνα κρίκετ, σε ένα χωριό έξω απ’ το Κόλτσεστερ. Ακολουθεί μια διεισδυτική ματιά στη σχέση τους υπό τη σκιά του Μεγάλου Πολέμου, η μετακίνηση της οικογένειας στην Αφρική και ο αντίκτυπος της δικής τους ζωής πάνω στην κόρη τους που αναγκάζεται να μεγαλώσει σε έναν ξένο τόπο.
«Ένα άψογα δομημένο βιβλίο, ένας εξαιρετικός στοχασμός για την οικογένεια».
Guardian
«Αφήνοντας τους αναγνώστες της να περιπλανηθούν μεταξύ αυτοβιογραφίας και μυθοπλασίας, μεταξύ φόρμας και περιεχομένου, επιβεβαιώνει τη δύναμη και τις δυνατότητες της μυθοπλασίας».

Washington Post

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΕΤΟΝ για λίγες παραστάσεις

ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΕΤΟΝ
Παρασκευοπούλου 42 & Κωνσταντινουπόλεως
Τηλ. 6945 978340

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ
του Robert Louis Stevenson

ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Πέμπτη 26/12 στις 12:00 & 17:30
Κυριακή 29/12 , 5/1 & 12/1 στις 11:30

Πειρατές, κρυμμένοι θησαυροί, ξιφομαχίες, παλιοί χάρτες , τροπικά νησιά, ναυτικοί με ξύλινα πόδια και παπαγάλους στους ώμους, σε θεατρική μια παράσταση γεμάτη δράση.
Διασκεδάστε με τις περιπέτειες της Τζίμυ της νεαρής πειρατίνας και των συντρόφων της, στο συναρπαστικό κυνήγι της για το χαμένο θησαυρό. Αλλά προσοχή, γιατί υπάρχουν προδότες πειρατές τριγύρω, με επικεφαλής τον διαβόητο Λονγκ Σίλβερ Τζων, που προσπαθούν να κλέψουν το χάρτη, που βρέθηκε τυχαία στα χέρια της.
Θα τα καταφέρει η Τζίμυ να ξεφύγει από τον πανούργο πειρατή και να έρθει αντιμέτωπη με όλες τις δυσκολίες ώσπου να ανακαλύψει τον πολυπόθητο θησαυρό;
Το Θέατρο του Βορρά μεταφέρει το γνωστό σε όλους «Νησί των Θησαυρών» του Ρόμπερτ Λούις Στήβενσον σε μια διασκευή για όλη την οικογένεια, που υπόσχεται αληθινή περιπέτεια και ένα ταξίδι σε κόσμους διαφορετικούς που διεγείρουν την παιδική φαντασία.
Μια μαγική ιστορία από τα παιδικά μας χρόνια και ένα από τα πιο κλασσικά πειρατικά μυθιστορήματα που έχουν χαρίσει ανεξάντλητο υλικό για παιχνίδι και όνειρα σε όλα τα παιδιά του κόσμου.
Το «Νησί των Θησαυρών» μαγεύει γιατί εισαγάγει τους μικρούς σε ένα κόσμο περιπέτειας, απόδρασης και προτύπων που μοιάζει για «μεγάλους», ενώ για τους «μεγάλους» είναι ένα ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας των παιδικών τους χρόνων.
Έχει μεταφερθεί 17 φορές στον κινηματογράφο, 24 στο θέατρο, 11 στην τηλεόραση κι έχει γίνει 3 φορές παιχνίδι για υπολογιστή ενώ λίγοι είναι αυτοί που δεν μεγάλωσαν μέσα από τις σελίδες του παίζοντας τους πειρατές λίγο πριν ξεκινήσουν το δικό τους ταξίδι για να βρουν τον προσωπικό τους χαμένο θησαυρό.
Η θεατρική παράσταση, η οποία βασίζεται σε ένα κείμενο ειδικά διασκευασμένο για παιδιά φιλοδοξεί να γνωρίσουν και οι σημερινοί μικροί «επίδοξοι πειρατές», το κλασικό αυτό αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας και να ανακαλύψουν την ομορφιά του ταξιδιού. Μέσα από διαδραστικό παιχνίδι, τα παιδιά διαμορφώνουν τα ίδια το τέλος της ιστορίας, ζουν την περιπέτεια και κυρίως επιλέγουν ποιος είναι ο θησαυρός, που τα ίδια πρέπει να βρουν.
Η θεατρική παράσταση «ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ» θα βρίσκεται στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΕΤΟΝ Παρασκευοπούλου 42 & Κωνσταντινουπόλεως για λίγες παραστάσεις:
Πέμπτη 26/12 στις 12:00 & 17:30
Κυριακή 29/12 , 5/1 & 12/1 στις 11:30
Δείτε σκηνές: http://www.youtube.com/watch?v=vzvxQrw0LnY
Πληροφορίες στο 6945 978340 9:30π.μ.- 2:00μ.μ. & 5:30 -10:00μ.μ.
Εισιτήρια προπωλούνται.
Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 8€

Ευχές από την Ελληνική Ένωση για τη Μουσική Εκπαίδευση


EEME


Οι ευχές μας
ΕΕΜΕ ευχές



Επικοινωνία
Ιστοσελίδα
Κοινωνικά δίκτυα
Ε.Ε.Μ.Ε.
Ερμού 7, Τ.Κ. 54625
Θεσσαλονίκη
Τηλ. 6939560404 και 2310858658
Διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας:
info@eeme.gr
Eπισκεφτείτε την
ιστοσελίδα της ΕΕΜΕ

www.eeme.gr

Thessaloniki International Film Festival

FestivalNews #437
Με τη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε Ο λύκος της Wall Street, αποχαιρετά το 2013 το Ολύμπιον. Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο ενσαρκώνει τον χρηματιστή Τζόρνταν Μπέλφορντ σε μια βιογραφία που καταγράφει τη δραματική άνοδο και πτώση του στη Γουόλ Στριτ, την ταραχώδη ζωή του, με τα ατελείωτα πάρτυ, τις καταχρήσεις και τη διαφθορά. Για τους μικρούς σινεφίλ συνεχίζονται οι προβολές της διασκεδαστικής κωμωδίας κινουμένων σχεδίων Ψυχρά και Ανάποδα. Στην αίθουσα Παύλος Ζάννας προβάλλεται η ταινία του Λι Ντάνιελς ο Μπάτλερ που αφηγείται την ιστορία ενός αφρο-αμερικανού μπάτλερ στον Λευκό Οίκο ο οποίος υπηρέτησε οκτώ αμερικανούς Προέδρους.
 
  Δείτε αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα (26/12/2013 - 1/1/2014)
Ο ΜΠΑΤΛΕΡ
Λι Ντάνιελς
ΗΠΑ, 2013
  ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ
Κρις Μπακ, Τζένιφερ Λι
ΗΠΑ, 2013
 
Ο ΛΥΚΟΣ ΤΗΣ WALL STREET

Μάρτιν Σκορτσέζε
ΗΠΑ, 2013
 
 
 
Κινηματογραφικά χριστουγεννιάτικα δώρα
Επισκεφτείτε τα πωλητήρια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο Ολύμπιον και στο Μουσείο Κινηματογράφου και δώστε στα φετινά χριστουγεννιάτικα δώρα σας μια κινηματογραφική διάσταση!

ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ

Εμφάνιση teliko xmas.jpg

Καλές γιορτές


A' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ [HEW STRACHAN] - ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ

Οι πιο όμορφες φωτογραφίες από το Χριστουγεννιάτικο Παρίσι

Το Παρίσι είναι μια γιορτή, έγραφε ο Χέμινγουεϊ. Φανταστείτε πόσο λαμπερό είναι στις γιορτές.parischris.jpg

Οι πιο παραμυθένιες χριστουγεννιάτικες αγορές

Δείτε τις πιο χαρούμενες χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης.dresdern.jpg

Αυθεντικά Επώνυμα ρολόγια με έκπτωση έως 70% !!


2014 EYXEΣ

Thessaloniki International Film Festival - Season's Greetings

Νέος τίτλος: ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 1700-1821, επιμέλεια Τζελίνα Χαρλαύτη & Κατερίνα Παπακωνσταντίνου

 Εμφάνιση HARLAYTH_NAYTILIA_TWN_ELLHNWN.jpg


Σας ενημερώνουμε ότι κυκλοφόρησε η μελέτη ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 1700-1821, ο αιώνας της ακμής πριν από την Επανάσταση, σε επιμέλεια Τζελίνας Χαρλαύτη και Κατερίνας Παπακωνσταντίνου.
Το βιβλίο βασίζεται σε πολυετή και πρωτότυπη έρευνα σε τριάντα αρχεία επτά χωρών, σε έξι διαφορετικές γλώσσες, με τη συλλογική εργασία μιας διεθνούς ομάδας είκοσι ερευνητών που ανασυγκρότησε τη ναυτιλία των Ελλήνων σε όλο της το εύρος σε αυτή την πρώιμη περίοδο.

ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ





ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ
Ελ. Βενιζέλου, Γαλατάς Χανίων (πρώην Δημαρχείο Νέας Κυδωνίας), τκ 73100
Τηλ. : 28210342002821034201, Fax: 2821034202
Email: info@keppedih-cam.gr – Web Site: http://www.keppedih-cam.gr
Επίσκεψη Προέδρου και προσωπικού του ΚΗΦΗ στο ΚΗΦΑΑΜΕΑ

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου,η Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ Νάνσυ Αγγελάκη και το προσωπικό του ΚΗΦΗ επισκέυτηκαν το ίδρυμα ΚΗΦΑΜΕΑ με σκοπό να τους προσφέρουν χειροποίητα κασκόλ και είδη ένδυσης.Τα δώρα ήταν φτιαγμένα με πολύ αγάπη από τους οφελόμενους του ΚΗΦΗ.Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος κα Νάνσυ Αγγελάκη
«Είναι σημαντικό το γεγονός ότι οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν και μας έδωσαν ηθικές αξίες στην ζωη μας, δε χάνουν το χαμόγελο τους, δε χάνουν τη ζωή, δεν το βάζουν κάτω και προσφέρουν ακόμα. Ο καθένας από την δική του πλευρά, από το δικό του μετερίζι και μέσα από τη συνεργασία, σε καθημερινή βάση οφείλει να θέτει σε προτεραιότητα τους ανθρώπους που περιμένουν από εμάς έναν λόγο, ένα άγγιγμα φροντίδας, τη συντροφιά μας».
Η Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ
Νάνσυ Αγγελάκη
Χριστουγεννιάτικη Γιορτή βρεφ. Σταθμού Ακρωτηρίου


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη παράσταση με τίτλο «Χριστούγεννα με την κα Κρίση» του Βρεφονηπιακού σταθμού Ακρωτηρίου , την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013, στο θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης».
Η Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ κα Νάνσυ Αγγελάκη συνεχάρη εκπαιδευτικούς και παιδιά για την όμορφη και φροντισμένη παράστασή τους, και ανακοίνωσε τη μεταστέγαση του σταθμού, εντός του 2014 στο πρώην Δημαρχείο Ακρωτηρίου. Ο νέος σταθμός, μετά τις απαραίτητες εγκρίσεις και την ολοκλήρωση των οικοδομικών εργασιών, θα φιλοξενήσει 100 νήπια και 25 βρέφη. Έτσι θα λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής του Ακρωτηρίου και θα αξιοποιηθεί τα μέγιστα ένα δημόσιο κτίριο προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Ένα μεγάλο Δένδρο από γάλα για τα παιδιά όλου του κόσμου

Λίγο γάλα για Πολλά παιδιά, ήταν ο τίτλος της δράσης που διοργάνωσαν οι Γιατροί του Κόσμου στην πλατεία 1866, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013.
Ένα μεγάλο Δένδρο από γάλα για τα παιδιά όλου του κόσμου, μεγάλωσε και άπλωσε τα κλαδιά του σε όλη την Ελλάδα, αφού η δράση πραγματοποιήθηκε σε πολλές πόλεις της.
Η Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ κα Νάνσυ Αγγελάκη έδωσε το παρόν στη δράση ενισχύοντας έτσι την πρωτοβουλία και προσπάθεια των Γιατρών του Κόσμου, τους οποίους συνεχάρη για την ανεκτίμητης αξίας προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.
 

Παράλληλα η Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ επισκέφτηκε και τα υπόλοιπα περίπτερα που έχει εγκαταστήσει η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ στην πλατεία 1866 και στα οποία φιλοξενούνται κοινωνικοί φορείς του τόπου μας, μέχρις τις 31 Δεκεμβρίου, με σκοπό την ενίσχυση τους και την ενημέρωση του κοινού για τις δράσεις τους και ευχήθηκε καλή δύναμη και συνέχεια στο πολύτιμο έργο τους.
Χριστουγεννιάτικη γιορτή παιδικού σταθμού "Λιλιπούπολη"

Σε ένα μαγικό ταξίδι στο δικό τους ξεχωριστό κόσμο συμπαρέσυραν τους παρευρισκομένους, οι λιλιπούτειοι δημιουργοί του Παιδικού σταθμού Ελ. Βενιζέλου «Λιλιπούπολη», με το έργο «Αγιοβασιλιάτικα μπερδέματα», που παρουσίασαν στο Θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης» την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013.
Ο όμορφος και αγνός κόσμος των παιδιών που με τις παιδικές φωνούλες και τα χαμόγελά τους ζωγράφισαν στα πρόσωπα των θεατών χαμόγελα αισιοδοξίας, μας θύμισαν για άλλη μια φορά ότι το Αύριο του τόπου μας είναι τα παιδιά μας, που αποτελούν το άστρο των Χριστουγέννων. Ένα άστρο που οφείλουμε να διαφυλάξουμε και να αναδείξουμε.
Η Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ κα Νάνσυ Αγγελάκη στο χαιρετισμό της ανέφερε μεταξύ άλλων :
«Η γιορτή βέβαια οφείλει να είναι το επιστέγασμα της καλής δουλειάς. Και αυτό φροντίσαμε να κάνουμε. Μέσα σε δύο χρόνια, απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνταν να γίνουν, έγιναν. Κτιριακές παρεμβάσεις και ανακαίνιση εσωτερικών χώρων, εξοπλισμός κουζίνας, διαμόρφωση εξωτερικού περιβάλλοντος, αγορά νέως βιβλίων για την βιβλιοθήκη, ενίσχυση με εκπαιδευτικό υλικό, πολύτιμο για την εύρυθμη λειτουργία του σταθμού μας, και άλλα πολλά που για λόγους οικονομίας χρόνου δε θα αναφέρω.
Στόχος μας ήταν και είναι η δημιουργία ενός εύχρηστου και ευχάριστου περιβάλλοντος για το παιδί με στόχο την αγάπη για μάθηση και την ομαλή ένταξή του στην κοινωνία.
Ένας κόσμος διαφορετικός, ένας κόσμος καλύτερος θα αναδειχθεί μέσα από τα φωτεινά προσωπάκια των παιδιών σας… των παιδιών μας.»

Επισκευή Laptop από 15€ ΚΑΙ δυνατότητα απόσυρσης για την αγορά νέου Laptop!

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΘΡΑΚΗΣ

Ξεχάστε το Wi-Fi έρχεται το... Li-Fi

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΤΡΙΤΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 23-12-13/21 UTC
ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1032 ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΧΑΜΗΛΟ 1016 ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΚΙΝΕΙΤΑΙ
ΑΡΓΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ 1018 ΣΤΙΣ 24/21 UTC ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ
ΣΥΡΤΗ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΥ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΥ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΕΛΙΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΣΙΔΡΑ
ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 38.00 5 Η 6. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6 Η 7. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6 Η 7. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙ
ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6 Η 7. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΗΡΕΜΗ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3. ΗΡΕΜΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5
ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5
ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ, ΤΑΥΡΟ
ΚΑΙ ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24-12-2013 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 24-12-2013 (ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ)
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΠΑΓΕΤΟΣ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -3 (ΜΕΙΟΝ 3) ΕΩΣ 11 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 4 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΒΡΟΧΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΒΡΟΧΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΙΣΧΥΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΤΑΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ. ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -1 (ΜΕΙΟΝ 1) ΕΩΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 25-12-2013 (ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ)
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ
ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ, ΠΛΗΝ
ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ, ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΝΟΤΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΤΑ
ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΙΣΧΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ-ΕΥΒΟΙΑ, ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ, ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟ.