Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Με περισσότερες δράσεις ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ κοντά σας και το νέο έτος
www.metaixmio.gr/polychoros
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Περισσότερα βιβλία, περισσότερες ιδέες, περισσότερες δράσεις
Πέρασαν κιόλας επτά χρόνια δημιουργικής δράσης και ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ συνεχίζει ανανεωμένος ανοίγοντας τις πόρτες του στη σκεπτόμενη νεολαία, τα δημιουργικά παιδιά και τους ανήσυχους γονείς τους, τους εκπαιδευτικούς που γηράσκουν αεί διδασκόμενοι, τους λάτρεις του βιβλίου και των τεχνών.
Για το νέο έτος ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ έχει σχεδιάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων για μικρούς και μεγάλους.
ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ για ενηλίκους που ενδιαφέρονται για αυτομόρφωση και διά βίου μάθηση για ποικίλα γνωστικά αντικείμενα: δημοσιογραφία (πολιτιστικό και κοινωνικό ρεπορτάζ), εμψύχωση και θεατρική αγωγή, κατάρτιση επιμελητών – διορθωτών κειμένων, δημιουργική γραφή, συγγραφή ερευνητικής εργασίας, παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών.
CINEMA THERAPY: Με σινεφίλ διάθεση συνεχίζεται το βιωματικό εργαστήριο στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, με στόχο να προβληματιστούμε και να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τους άλλους. Με πρώτη ύλη μια κινηματογραφική σεκάνς, συζητάμε, μοιραζόμαστε συναισθήματα, προσωπικές εμπειρίες, διλήμματα και προβληματισμούς, βγάζουμε τα… ξίφη μας και τα διασταυρώνουμε σε δημιουργικούς καβγάδες κινηματογραφικής φύσης.
NOBEL POP: Από τον Φεβρουάριο, και για δύο φορές τον μήνα, σας προσκαλούμε να γνωρίσετε από μια άλλη διασκεδαστική ματιά γνωστούς νομπελίστες.
118 COMEDY STREET: Άρωμα stand up comedy στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ! Βραδιές με ανεβασμένη διάθεση και πολύ γέλιο.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ, ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ: Βιωματικό σεμινάριο για τη διατροφή, συζήτηση με θέμα την απειλή της νεοναζιστικής εξάπλωσης, μαραθώνια ανάγνωση ποιημάτων του Καβάφη, ημερίδα για το σύνδρομο Άσπεργκερ, για τον σχολικό εκφοβισμό, για τον πόλεμο στο παιδικό βιβλίο, για τα ψηφιακά βιβλία και το μέλλον της ανάγνωσης, για τη φιλαναγνωσία, αφιέρωμα στην αστυνομική λογοτεχνία του hard-boiled και άλλα πολλά θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.
Δημιουργικά ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ με διάφορες θεματικές -δημιουργική γραφή, δημιουργική έκφραση, συναισθηματική και κοινωνική αγωγή- που θα ταξιδέψουν τη φαντασία τους μέχρι τα πέρατα του κόσμου, θα διευρύνουν τις γνώσεις τους και θα αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.
Κάθε Σάββατο οι μικροί αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαδραστικές εκδηλώσεις.
Έως τις 8 Φεβρουαρίου 2014 ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ φιλοξενεί τη νέα έκθεση του Γιάννη Ψυχοπαίδη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: ΠΟΙΗΤΗΣ, Εικόνες πάνω στο πρόσωπο και την ποίηση του Κ. Π. Καβάφη
Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των δράσεων και για τον τρόπο συμμετοχής θα βρείτε στο www.metaixmio.gr/polychoros και στα συνημμένα αρχεία.
Σας περιμένουμε στις εκδηλώσεις μας. Ελάτε να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε σκέψεις και απόψεις.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 118, 11472 ΑΘΗΝΑ
Τ: 211 3003580, F: 2113003581, E: polychoros@metaixmio.gr
WWW.METAIXMIO.GR/POLYCHOROS
Βρείτε μας στο facebook
Το εορταστικό ωράριο του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ είναι:
Τρίτη 24/12: 9:00-18:00
Παρασκευή 27/12: 9:00-21:00
Σάββατο 28/12: 9:00-20:00
Δευτέρα 30/12: 9:00-21:00
Τρίτη 31/12: 9:00-18:00
Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ θα παραμείνει κλειστός τις αργίες, στις 29 Δεκεμβρίου και στις 2 Ιανουαρίου.
Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.