Πέμπτη 29 Μαΐου 2008

Η «ΠΑΡ’ ΟΔΥΣΣΕΙΑ»ΠΑΕΙ ΕΚΘΕΣΗ!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Και να, μετά την «Ιθάκη» ο Οδυσσέας, και ΟΛΟΙ οι ήρωες της Παρ- Οδύσσειας άνοιξαν πανιά (διότι εκεί που πήγε η βενζίνη άντε να σε δω πως βάζεις εξωλέμβια), και κατέπλευσαν στην Θεσσαλονίκη για να επισκεφτούν την Διεθνή Έκθεση Βιβλίου!


Εκεί, σαν δεύτερη «μυστακοφόρος» Πηνελόπη, τους περίμενε ο Εκδότης του Προπομπού για να τους μυήσει σε νέες «τακτικές» μάχης, Ουχί με Δούρειους Ίππους και λοιπά πράσινα άλογα, αλλά με νέου τύπου σουβλάκια με τζατζίκι, και άλλα πολλά «μυστικά» όπλα.


Ο Ανεκδιήγητος συγγραφέας, το Παρ’ επιστημονικό τερατούργημα του Παρ’ Οδύσσεια, και τα Χ- Files της Τροίας σας περιμένουν στην Διεθνή Έκθεση Βιβλίου από 29/ 5/ μέχρι 1/6/2008 στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στο περίπτερο 13 και στο stand των εκδόσεων «ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ»!


Προσοχή στις «σειρήνες» της …. Αστυνομίας!

ΤΟ ΣΤΑΝΤ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΜΠΟΥ -ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 -ΣΤΑΝΤ 4

ΤΟ ΣΤΑΝΤ ΤΗΣ ΠΑΡ' ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ http://taxalia.blogspot.com




-Την Πέμπτη 29 Μαϊου ξεκινά η διεθνής έκθεση βιβλίου Θεσσαλονίκης και τελειώνει την Κυριακή 1 Ιουνίου 2008.

-Την Παρασκευή 6 Ιουνίου ξεκινά το φεστιβάλ βιβλίου Θεσσαλονίκης και τελειώνει την Κυριακή 22 Ιουνίου 2008.

ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΥΠΕΡΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ:

1. Η "έκθεση" γίνεται στα περίπτερα της HELEXPO (στη γνωστή "ΕΚΘΕΣΗ") και συγκεντρώνει 2-3 χιλιάδες επισκεπτών.

2. Το "φεστιβάλ" γίνεται στην παραλία του Λευκού (που λέει ο λόγος) Πύργου και συγκεντώνει ...ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ (200.000 +). Είναι το αγαπημένο σας φεστιβάλ, που όλοι ξέρετε.

Δεν θέλω να στενοχωρήσω το φίλο μου τον Μπάμπη τον Μπαρμπουνάκη ή τον Αντώνη Μαλλιάρη, αλλά δε μ' αρέσει το σνομπάρισμα του φεστιβάλ, ούτε η "αφ'υψηλού" ματιά σ'αυτό. Επίσης, δε μου άρεσε καθόλου, η αφίσα της Έκθεσης, που δείχνει την παραλία, όπου διεξάγεται το φεστιβάλ. Ψιλοπαραπλανητική μου κάνει.

Δεν κατάλαβα δηλαδή: Το φεστιβάλ το θεωρούμε bus class?

Υ.Γ.: Εσείς Θεσσαλονικείς ξέρετε. Το Σάββατο 7 Ιουνίου, θα βρέχει!!!!!

Σ.Σ Θα συμφωνήσω με την τοποθέτηση και θα παρατηρήσω ότι ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ οι εκδηλώσεις ειναι ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ και πρέπει να έχουν την ίδια αντιμετώπιση.