Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΟΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Τελικά, μήπως θα πρέπει οι ΕΛΛΗΝΕΣ να αλλάξουν χώρα, μπας και καταφέρουν να ζήσουν;
Κάνω αυτή την ερώτηση, γιατί αυτά που συμβαίνουν στο χώρο της υγείας, το μόνο που ΣΙΓΟΥΡΑ εξασφαλίζουν για τους Έλληνες, (εκείνους που περιμένουν από τη Δημόσια Υγεία να τους θεραπευσει), είναι να τους στείλουν πριν την ώρα τους στον άλλο κόσμο!
Οι υπόλοιποι, που έχουν τη δυνατότητα να στραφούν στον ιδιωτικό τομέα, ακόμα έχουν ελπίδες.
Τα ΧΑΛΙΑ της υγείας, κρατούν εδώ και πολλά χρόνια στη χώρα μας. Όσοι βρεθήκαν να τη διοικούν, την έστειλαν στην «εντατική», και όλα αυτά τα χρόνια, η υγεία, χαροπαλεύει. Κάθε νέος «υπουργός» παρέα με το επιτελείο του, θα κάνει τα δικά του πειράματα, θα κόψει, θα ράψει, θα ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ, και θα βγει να κάνει δηλώσεις πως και καλά, πρόσφερε «έργο», πως διόρθωσε πολλά «στραβά και ανάποδα»… Ούτε λίγο ούτε πολύ, μόνο που δεν θα πει σε εμάς, τα ΘΥΜΑΤΑ του, πως του χρωστάμε ευγνωμοσύνη για ότι έκανε.
Έχει αποδειχθεί, πως οι περισσότεροι (για να μην πω ΟΛΟΙ και με πείτε υπερβολικό και πως ισοπεδώνω τα πάντα) που ασχολήθηκαν με την υγεία της χώρας, ήταν ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, κάτι που επιβεβαιώνεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από το ΧΑΛΙ το οποίο επικρατεί.
Τα ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΛΑ…
Τι να πρωτοπούμε;
Για τα νοσοκομεία τα κρατικά που κινδυνεύουν με λουκέτο όπως το Παπαγεωργίου (και να πω εδώ πως ΔΕΝ τελειώσαμε με το αφιέρωμα. Σύντομα θα βγουν κι άλλα στη φόρα), για τις καταγγελίες των γιατρών για……
Τα κορόιδα οι ασφαλισμένοι πλήρωναν και πληρώνουν (για να μην ξεχνιόμαστε), και αντί να έχουν παροχές υγείας, παίρνουν ευκολότατα λόγο ασχετοσύνης  «εισιτήριο άνευ επιστροφής» για το υπερπέραν.
Διαβάστε ένα νέο άρθρο Συνέλληνες, και φανταστείτε το μέλλον μας!
«Μας κυβερνούν άσχετοι!
Δεν έχουμε ελπίδα. Χθες, το απόγευμα, το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε – λέει – προσλήψεις για να μπορέσουν επιτέλους να λειτουργήσουν τα μηχανήματα ακτινοθεραπείας στα κρατικά νοσοκομεία. Ε, λοιπόν, είναι άσχετοι! Μοίρασαν θέσεις σε νοσοκομεία που δεν διαθέτουν ακτινοθεραπεία!
Μοιάζει απίστευτο. Όμως, η ασχετοσύνη των επιτελών των κ.κ. Ξανθού και Πολάκη πλέον ξεπερνά κάθε όριο. Ανακοίνωσαν θέσεις προσωπικού, όπως ακτινοφυσικών και ραδιολόγων-τεχνολόγων σε νοσοκομεία, που δεν διαθέτουν εξοπλισμό ακτινοθεραπείας, όπως Σισμανόγλειο, Ευαγγελισμός και ΚΑΤ!
Επίσης, δεν έκαναν καμία ανακοίνωση για προσλήψεις σε νοσοκομεία της επαρχίας, όπου εκεί και αν υπάρχουν επιτακτικές ανάγκες. Άλλωστε, στην Αθήνα, οι ανάγκες των ασθενών – κουτσά στραβά – καλύπτονται και από τα μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία, που διαθέτουν σύγχρονα ακτινοθεραπευτικά μηχανήματα.
Το μείζον πρόβλημα για τους ασθενείς είναι εκτός Αθηνών. Όμως, εκεί οι ευαίσθητοι, αριστεροί ιθύνοντες του υπουργείου Υγείας δείχνουν να «νίπτουν τας χείρας των». Την ώρα που ο χρόνος αναμονής φθάνει έως και τους 6 μήνες!
Είναι προφανές ότι, είτε δεν ξέρουν τι τους γίνεται, είτε γνωρίζουν, αλλά ακόμη χειρότερα εξυπηρετούν ημετέρους στα νοσοκομεία των Αθηνών… Όπως και να χει, επιδεικνύουν την ίδια αβελτηρία, που επέδειξαν και με τη διαχείριση της γρίπης!
Εκτός των άλλων, δε, οι χθεσινές ανακοινώσεις των κ.κ. Ξανθού και Πολάκη βάζουν πρακτικά ταφόπλακα στην υλοποίηση της μεγάλης δωρεάς του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος ύψους 16 εκατ. ευρώ! Η δωρεά αφορά την προμήθεια 7 γραμμικών επιταχυντών σε ισάριθμα νοσοκομεία του ΕΣΥ: Αλεξάνδρα, Αττικόν, Θεαγένειο, πανεπιστημιακά νοσοκομεία Αλεξανδρούπολης, Λάρισας, Πάτρας και Κρήτης.
Διότι για να προχωρήσει στην υλοποίηση της δωρεάς, το ίδρυμα έχει εύλογα βάλει έναν και μοναδικό όρο: να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα, όπως προσλήψεις κλπ. ώστε να λειτουργήσουν πλήρως.
Είναι προφανές ότι το ίδρυμα δεν θέλει να συμβεί ότι έγινε με άλλες δωρεές (Λάτσειο κέντρο εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσοκομείο, Κέντρο Νίκος Κούρκουλος στον Άγιο Σάββα), οι οποίες πρακτικά δεν απέδωσαν ποτέ.
Μάλιστα, ανατέθηκε στο αντικαρκινικό κέντρο του γνωστού αμερικανικού νοσοκομείου Johns Hopkins να μελετήσει τις ανάγκες σε προσωπικό (γιατροί, ακτινοφυσικοί, τεχνολόγοι) των ακτινοθεραπευτικών κέντρων της χώρας. Σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας (ΕΕΑΟ), προσδιορίστηκαν οι ανάγκες:
Για να λειτουργήσουν σωστά τα 7 μηχανήματα της δωρεάς απαιτούνται συνολικά 42 προσλήψεις (12 ακτινοθεραπευτές ογκολόγοι, 17 ακτινοφυσικοί και 13 τεχνολόγοι).
Για τα υπόλοιπα 8 ακτινοθεραπευτικά κέντρα της χώρας χρειάζονται άλλες 89 προσλήψεις (24 ακτινοθεραπευτές, 32 ακτινοφυσικοί και 33 τεχνολόγοι).
Συνολικά, η αποδοτική λειτουργία για το σύνολο της χώρας προϋποθέτει 131 προσλήψεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ετήσιες ανάγκες της χώρας για ακτινοθεραπείες αφορούν 28-30.000 ασθενείς και περίπου 700.000 συνεδρίες ακτινοθεραπείες. Για να καλυφθούν χρειάζονται περίπου 72 μηχανήματα ακτινοθεραπείας (γραμμικοί επιταχυντές). Ωστόσο, σήμερα, η χώρα διαθέτει μόνο 27 στο δημόσιο και 15 στον ιδιωτικό τομέα, ήτοι συνολικά 42 μηχανήματα.
Μείζον πρόβλημα για τη χώρα είναι επίσης ότι τα περισσότερα μηχανήματα του δημοσίου (14 από τα 27) είναι ηλικίας άνω των 12 ετών και δεν προσφέρουν ποιοτική θεραπεία. Παράλληλα, υπάρχουν και δύο (Μεταξά και Άγιος Σάββας), στα οποία έχουν εγκατασταθεί νέα μηχανήματα, αλλά ακόμη δεν έχουν τεθεί σε λειτουργία, λόγω έλλειψης προσωπικού.
Με άλλα λόγια, η δωρεά όσο πολύτιμη και αν είναι, όταν και εφόσον υλοποιηθεί, θα δώσει ανάσα ζωής αλλά δεν θα λύσει οριστικά το πρόβλημα. Έξι από τα επτά μηχανήματα θα αντικαταστήσουν ισάριθμα, πεπαλαιωμένα και μόνο στην Αλεξανδρούπολη θα εγκατασταθεί για πρώτη φορά.
Δηλαδή, η χώρα θα εξακολουθεί να έχει ανάγκη για επιπλέον 30 γραμμικούς επιταχυντές! Στο μεταξύ ο χρόνος αναμονής κυμαίνεται από 2 έως 6 μήνες! Και είναι κοινό μυστικό ότι κάποιοι ασθενείς πεθαίνουν άδικα, προτού βρουν θεραπεία.
Την ίδια ώρα, οι κ.κ. Ξανθός και Πολάκης δεν έχουν δεχθεί να συναντηθούν ούτε με την ΕΕΑΟ, ούτε με το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το λιγότερο που έχω να πω είναι: Ντροπή τους!»
ΠΗΓΗ: virus.com.gr
Το άρθρο το υπογράφει ο Αιμίλιος Νεγκής, και εκεί που μιλεί για ντροπή από μέρους των…. «αρμοδίων», θα του απαντήσω πως για να βρουν εκείνοι τη ντροπή, θα πρέπει κάποιος να τη χάσει….
Έχουν ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ. Δεν τους ενδιαφέρει αν παίζουν με ανθρώπινες ζωές. Το μόνο που τους νοιάζει είναι η ΚΑΡΕΚΛΑ τους και ο μισθός τους.
Είναι χρόνια που γράφω συνέχεια για όλα αυτά που γίνονται, για τα ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, με τις ΖΩΕΣ ΜΑΣ.
Αμέτρητες είναι οι καταγγελίες ασθενών και συγγενών τους, οι προσφυγές στη δικαιοσύνη, αλλά…..
ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει τιμωρηθεί, οι ίδιοι και οι ίδιοι συνεχίζουν τα παιχνίδια τους, οι «ασφαλισμένοι» πληρώνουν, και τα χρήματα τους τελικά, καταλήγουν σε τσέπες. Ήρθε και η «κρίση» (που στην υγεία υπήρχε πολύ πριν την οικονομική), και έδεσε το γλυκό. Άρχισαν ένα σωρό περικοπές με τη δικαιολογία της «εξοικονόμησης» πόρων, (κάτι που ΔΕΝ ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις γιατί αλλού κι αλλού ρίχνουν χρήμα με τον κουβά).
Περαστικά μας αδέλφια.
Είμαστε ΑΞΙΟΙ της μοίρας μας.

Βασίλης Τσούγκαρης

FULL-CIRCLE SCANNING SONARModel CSH-5L MARK-2NEW

FULL-CIRCLE SCANNING SONARModel CSH-5L MARK-2NEW
For Fishing Vessels For Workboats
High power transmitter for long range fish detection and determining changing seabed conditions
 
Features
Full-circle scanning sonar detects and instantaneously displays fish schools and underwater conditions
Vivid 16-color display assists in recognition of bottom structure, concentration and distribution of fish schools
Various fishing and navigation data* keeps operator abreast of fishing and navigation conditions
*Requires appropriate sensors
Four user-programmable function keys for quick set up according to fishing conditions or specific functions
The control unit of CSH-5L MARK-2 combines ergonomics and functions in a user-friendly manner. All controls quickly respond to the operator’s command and the associated reaction can be seen on the screen immediately. Four user-defined functions can be assigned to Function keys (F1 to F4), providing for rapid setup and operation.


FISH: Inscribes fish mark.EVENT: Inscribes event mark.
TARGET LOCK: Tracks trackball-selected position.R/B: Displays range and bearing marks.
FISH ALARM: Turns fish alarm on/off.STABILIZER: Compensates for affects of ship's pitching and rolling.
OFF CENTER: Shifts the display.ALARM ZONE: Sets fish alarm zone.
DELETE MARK: Deletes selected mark.MENU: Opens/closes menu.
High power transmitter ensures reliable operation under any conditions
Transducer frequency: 55 or 68 kHz
With the CSH-5L MARK-2 you can confidently fish in shallow areas and increase your catch
Left image: To the top left a steep shoal is visible. The vessel follows its structure in order to find fish close by.
Right image: Schools of round herring close to the shoal can be seen here. The vessel has turned on its lights to attract the fish.
Specifications
GENERAL
Frequency 55 or 68 kHz
Basic Range 50, 85, 100, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 600, 800, 1000, 1200, 1600 m
Display unit 15" color LCD FURUNO MU-150HD, or PC monitor, 1024 x 768 pixels (XGA)
XGA (1024 x 768)
Scan/echo: 16 colors, mark: 1color
Transceiver Unit
Output Power 2 kW
Power Supply
Processor Unit 115/230 VAC, 50-60 Hz, 0.4 kVA (Raise 1 kVA)
24 VDC with optional DC-AC inverter
OTHERS
Weight Processor unit: 3.4 kg
Transceiver unit: 20 kg
Control Unit: 3.5 kg
Hull unit: 70 kg (400 mm travel), 75 kg (600 mm travel)
Equipment List
Standard
 PROCESSOR UNIT
CSH-5210-A
 CONTROL UNIT
CSH-5211 -A
 TRANSCEIVER UNIT
CSH-5130-A-5L
 PRE-AMP UNIT
CSH-5020-A
 Hull Unit
400 mm or 600 mm travel
 Installation Materials, Accessories and Spare Parts
Option
 DC-AC InverterTR-2451
 E/S InterfaceVI-1100A
 Retractable TankOP10-5
 SpeakerSEM-21Q
 Transducer Cable Extension Kit
 Motion SensorMS-100
 Remote ControllerCSH-7040
Connectable Products

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Alinco DR-638HE VHF/UHF FULL DUBLEX CROSS BAND

Alinco DR-638HE VHF/UHF FULL DUBLEX CROSS BAND


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ALINCO MOBILE DR-638HE V/U ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ FULL DUBLEX ΚΑΙ CROSS BAND REPEATER ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗ. ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ MIL-STD-810G ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΧΡΗΣΗ.
ΕΝΑ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ALINCO. ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟ 2W ΗΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ.
50WATT ΣΤΑ VHF ΚΑΙ 40WATT ΣΤΑ UHF ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΙΣΧΥΟΣ



Frequency range TX (transmitter)









  • 144-145 / 430-440 MHz (expandable)
  • Frequency range RX (receiver)









  • 144-145 / 430-440 MHz (expandable)
  • Transmission power









  • 50W / 25W / 10W / 5W (VHF)
  • 40W / 25W / 10W / 5W (VHF)
  • Modes









  • FM (TX / RX)
  • AM (RX only)
  • Channel spacing









  • 2.5 / 5 / 25.6 / 10 / 12.5 / 15/20/25/30/50 kHz
  • Memory channels









  • 758
  • Key Features
    • Display and keypad with backlight, various colors available
    • Schmallband / broadband operation selectable (Wide / Narrow)
    • Integrated duplexer
    • various scan modes (incl. CTCCS & DCS Scan, Dual Watch, etc.)
    • Front control panel removable and sold mountable (EDS-28 option)
    • numerous selective process integrated (2-tone / 5 Tone / CTCSS / DCS / DTMF)
    • Selectable ring tone 1000 Hz / 1450 Hz / 1750 Hz / 2100 Hz
    • programmable repeater offset
    • Voice compander
    • alphanumeric marking of memory locations
    • Keyboard lock programmable
    • programmable via PC
    • Cloning function
    • Theft alarm function
    • Display of the operating voltage in the display
    • Monitor function
    • APO function
    • Time-Out Timer function
    • BCLO function
    • Password function
    • Reset function
    • two jacks (3.5mm) for external speakers (mono or stereo possible)
    Microphone connector









  • 8-pin
  • Antenna connector









  • PL-259 connector
  • Power supply









  • 13.8 VDC +/- 15%
  • Dimensions in mm (WxHxD)









  • 139 x 40 x 212
  • Weight









  • approximately 1.14 kg
  • Η Πιπίτσα ταξιδεύει στο πεντάγραμμο... και μαθαίνει τις νότες με CD

    Η Πιπίτσα ταξιδεύει στο πεντάγραμμο... και μαθαίνει τις νότες με CD
    Συγγραφέας: Μάρω Θεοδωράκη
    Εικονογράφος: Νίκος Μαρουλάκης
    Σειρά: Η ΠΙΠΙΤΣΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ...
    Ημερομηνία έκδοσης: 2004
    Ανατύπωση: 3η Οκτώβριος 2010
    Σχήμα: 22x24
    Σελίδες: 40
    Εξώφυλλο: Σκληρό
    ISBN: 960-88377-2-3
    Σκοπός αυτής τις έκδοσης είναι να γνωρίσουν τα παιδιά με διασκεδαστικό τρόπο τις νότες του πενταγράμμου. Το CD περιέχει τα τραγούδια και τα ποιήματα του βιβλίου που αποδίδονται με θεατρικό ύφος από ομάδα ηθοποιών

    Προβολές ντοκιμαντέρ στον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας - Ταξίδι χωρίς τέλος (Εκδήλωση της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών)

    documentary

    Προβολές ντοκιμαντέρ στον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας

    Την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 7.15 το απόγευμα θα προβληθεί στα γραφεία του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας, το ντοκιμαντέρ του BBC:
    Ανθρώπινη εξέλιξη, μια απίστευτη διαδρομή: «Ευρώπη»
    Είσοδος ελεύθερη
    ***

    Ταξίδι χωρίς τέλος (Εκδήλωση της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών)

    TE
    Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών σας προσκαλεί στην ομιλία του διακεκριμένου Αστροφυσικού και επίτιμου Διευθυντή του Ευγενιδείου Πλανηταρίου κ. Διονύση Σιμόπουλου, με θέμα: «Ταξίδι χωρίς τέλος». Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί τηνΠαρασκευή, 8 Απριλίου 2016 και ώρα 18:30 στην αίθουσα Α31 του Τμήματος Φυσικής του Α.Π.Θ.
    Παρέμβαση (μέσω skype) θα κάνει η κυρία Βίκυ Καλογερά, Καθηγήτρια Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Northwestern του Illinois, ΗΠΑ, και επικεφαλής των αστροφυσικών μελετών του LIGO. Η κυρία Καλογερά, πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής, ΑΠΘ, θα απευθύνει χαιρετισμό και θα απαντήσει σε ερωτήσεις μας για την πρόσφατη ανίχνευση των κυμάτων βαρύτητας.
    ***
    ofa logo
    ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ www.ofa.gr

    Η "Οδοντωτή μνήμη" της Ευρυδίκης Νικήτα από τις εκδόσεις Ιωλκός

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
     

    Ευρυδίκη Νικήτα

    Οδοντωτή μνήμη

    Νουβέλα
    Σελ.: 128 τιμή: 10 ευρώ
    ISBN: 978-960-426-847-4
    Εκδόσεις Ιωλκός
    Στην εξαιρετική νουβέλα Οδοντωτή μνήμη της πρωτοεμφανιζόμενης συγγραφέα Ευρυδίκης Νικήτα παρουσιάζονται δύο αλληλοσυνδεόμενες ιστορίες εξάρτησης. Δύο παράλληλες, όχι χρονικά αλλά συναισθηματικά, ιστορίες ζωής. Ίσως και αγάπης, εάν η αγάπη φτάνει ως εκεί που βλέπει κανείς τα λάθη του στο πρόσωπο του άλλου ή βλέπει στο πρόσωπο αυτό τη σωτηρία από αυτά τα λάθη.
    Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, κάποτε γονιών, πατέρας-θύμα του πατέρα και μητέρα-θύμα εκείνου. Ένα ζευγάρι νεαρών, άντρας-θύμα του εαυτού και κοπέλα-θύμα της μητέρας της.
    Ο καιρός κυλά μέσα σε τεχνητές χαρές, δάκρυα δειλίας, αλλά και αχτίδες ελπίδας, γιατί κάποτε κάποιος χόρεψε πάνω στην μπαλαρίνα με τα κερασένια χείλη του λούνα παρκ, κάποια κολύμπησε ξέγνοιαστα σ’ ένα κυκλαδίτικο νησί, κάποιος άλλος ζωγράφιζε τα χωράφια του χωριού του και κάποια άλλη αποκοιμιόταν στο σαλόνι μυρίζοντας την πίπα του πατέρα της.
    Στ’ αλήθεια, γινόμαστε αυτό που μας κάνουν οι γονείς μας;
    Η Ευρυδίκη Νικήτα γεννήθηκε στον Πειραιά. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνου με ειδίκευση στη δερματολογία. Από το 2005 εργάζεται ως δερματολόγος στην Αθήνα.
    Εκδόσεις «Ιωλκός» - Ανδρέου Μεταξά 12, ΤΚ 106 81, Αθήνα   
    Ε iolkos@otenet.gr - W www.iolcos.gr

    Βιβλιοπαρουσίαση: Ανάμεσα στο ρομάντζο της επανάστασης και το στερέωμα της αντίδρασης


    Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου:
    «Ανάμεσα στο ρομάντζο της επανάστασης και το στερέωμα της αντίδρασης.»
    του Κώστα Αναγνωστόπουλου.
    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Βιβλιοπωλείο "Μαλλιάρης Παιδεία" (Δημ. Γούναρη 39, Καμάρα, Θεσσαλονίκη) την Τρίτη 5 Απριλίου 2016, στις 7:00 μ.μ.
    Εκδόσεις Επίκεντρο,
    Καμβουνίων 9, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54621
    τηλ. 2310-256146, Fax 2310-256148
    books@epikentro.gr
    www.epikentro.gr

    Τα πιο "νόστιμα" της εβδομάδας που μας πέρασε

    Αθήνα: 12 hot στέκια για καφέ και ποτό γύρω από το Σύνταγμα.

    Αποδράστε στην Ελάτη Τρικάλων

    TOPΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    Απόδραση στην Ελάτη Τρικάλων
    Elati Apartments
    Καλοσωρίσατε στο Elati Apartments
    Μέσα σε ένα καταπράσινο ορεινό περιβάλλον στο χωριό Ελάτη Τρικάλων βρίσκεται τοπανέμορφο νεόκτιστο συγκρότημα "Elati Apartments". Απέχει μόλις 80μ. από την πλατεία χωριού και αποτελείται από τέσσερα μοναδικά διαμερίσματα τα οποία έχουν το δικό τους ιδιαίτερο στυλ.
    Το "Elati Apartments" είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση η οποία δημιουργήθηκε με μεράκι και πολύ αγάπη πάντα με σεβασμό στο γραφικό περιβάλλον αλλά και τη φυσική ομορφιά τουμοναδικού αυτού τοπίου. Κύριος σκοπός ήταν η δημιουργία μιας ζεστής σπιτικής γωνιάςγι'αυτούς που θέλουν να ξεφύγουν από το άγχος της καθημερινότητας και να απολαύσουν ξεκούραστες και χαλαρές διακοπές με συνεργό τη φύση και τα δώρα που αυτή προσφέρει.
    Μολόχες
    Πρόκειται για ένα όμορφο διαμέρισμα εμβαδού 65 τ.μ. το οποίο πήρε το όνομα του από το ιδιαίτερο φυτό "Μολόχα"...Περισσότερα...>>
    Μανόλιες
    Μπαίνοντας στην εσωτερική αυλή του συγκροτήματος "Εlati Apartments" συναντάμε μία κλειστή...Περισσότερα>>
    Ωραία θέα
    Πήρε το όνομα του από τη μαγευτική θέα προς το χωριό το βουνό και το δάσος...                    
    Περισσότερα>>
    Ωραία γειτονιά
    Με μεγάλη κλειστή αυλή στρωμένη με πλάκα πελεκητή και διακοσμημένη περίτεχνα...Περισσότερα>>
    Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τις προσφορές της περιόδου


    Πληροφορίες - Κρατήσεις τηλ. 6974415275

      

    Elati Apartments
    Ελάτη, Τρίκαλα
    Tηλ.: (+30) 6976396248 & 6974415275
    www.elatiapartments.gr