Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΕΠΑ 2

ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΕΠΑ 2

Εδώ είμαστε πάλι, με το γνωστό θέμα για το οποίο ΚΑΝΕΙΣ δεν νοιάζεται, και ακούει στο όνομα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηριών.
Τα ΣΦΑΓΕΙΑ των Αναπήρων και Χρόνια Πασχόντων της Ελλάδας.
Τα «λημέρια» της ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ και της ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ των κυβερνήσεων και των «επιστημόνων».
Τα…. «ΧΑΣΑΠΙΚΑ» όπου κρεμούν στο… «τσιγκέλι» της επιτροπής τους ανθρώπους και τους ΣΦΑΖΟΥΝ με τις αποφάσεις τους, και με ελαφριά «καρδιά», προκειμένου να μην επιβαρύνεται το κράτος από τις όποιες παροχές δικαιούται ο άρρωστος.
Και αφού μίλησα για «χασάπικα», για μαγαζιά δηλαδή, για να μπορέσουν να λειτουργήσουν σωστά, οι «ειδικές επιτροπές» έβγαλαν και τους σχετικούς «καταλόγους», για να ξέρουν με ΤΙ σφαχτό έχουν να κάνουν. Λέω φυσικά για τους «Πίνακες» ποσοστών αναπηρίας, και για ΟΛΑ τα άλλα κόλπα που σκαρφίζονται προκειμένου να ΣΦΑΞΟΥΝ τον κοσμάκη.
Και όπως είναι φυσικό στο «εμπόριο», οι «τιμές» των διαφόρων προϊόντων αλλάζουν τακτικά. Το ΙΔΙΟ τακτικά, αλλάζουν και οι «πίνακες» της αναπηρίας με τελικό στόχο τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ των ασθενών.
Πάμε να δούμε μια καταγγελία, φρέσκια.
Είπαμε, για τους πιο δύσπιστους, ας το ψάξουν, και θα βρουν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ για να μην πω ΧΙΛΙΑΔΕΣ και ΟΛΕΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ, ΟΛΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ.
«Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα των κεπα. Απογοητεύτηκα τελειως.Το ποσοστό 55 τα 100.
Είχα κάνει αίτηση για εξωιδρυματικο. Μου δωσανε 45 για σκπ και 10 ψυχιατρικό. Γράφουν ότι δεν συμπίπτω στις διατάξεις κ.λ.π.
Ενώ το δικαιούμαι και το έπαιρνα μέχρι το 2016 για 5 χρόνια και με ποσοστό 67 μόνο στη σκπ. Εκτοτε και ενώ έχω καθηλωθεί στο καροτσάκι έχω χειροτερέψει πάρα πολύ τα κεπα με κάνουν καλά με ποσοστά πότε 40 πότε 50 ποτε55.
Εγώ αμφιβάλω αν είναι γιατροί είμαι σίγουρη ότι δεν είναι. Ποιος μπορεί να ελέγξει αν έχουν πτυχίο. Αν κρίνω από την εξέταση και την συμπεριφορά τους μάλλον από το καφενείο τους φέρνουν. Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά είμαι πολύ απελπισμένη.»
Πως σας φάνηκε Συνέλληνες;
Βέβαια κάποιοι θα πουν «και τι μας νοιάζει εμάς», αλλά πιστέψτε με, ΟΛΟΥΣ πρέπει να τους νοιάζει, γιατί στη θέση της κοπέλας, αύριο μπορεί να είναι και οι ίδιοι η κάποιος δικός τους.
Η περίπτωση της συγκεκριμένης ασθενούς είναι μια από τις συνηθισμένες, γιατί την ΙΔΙΑ περιπέτεια περνούν όσοι πάσχουν από Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, ένα χρόνιο νόσημα που είναι ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ και όχι απλή νευρολογία.
Το γράφω ΧΡΟΝΙΑ αυτό, αλλά όπως βλέπω, το ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ που παίζεται στις πλάτες των ασθενών με ΣΚΠ, συνεχίζεται.
Αναρωτιέμαι, ΠΩΣ αναλαμβάνουν την ΕΥΘΥΝΗ ορισμένοι για τις ΖΩΕΣ του κοσμάκη, τη στιγμή που ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΧΙ ΑΡΚΕΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΘΗΣΗ.
Το να κουβαλάς το «σφυράκι» του νευρολόγου, δεν σε κάνει και ειδικό στην Σκλήρυνση γιατί υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ στον ασθενή που ξεγελούν για την κατάσταση του, πράγματα, συμπτώματα, που ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
ΑΥΤΗ φίλοι μου είναι η πραγματικότητα.
Και για να δείτε τι αποτελέσματα Συνέλληνες έχουν τα…. «θαυματουργά» ΚΕΠΑ στη ψυχολογία των ασθενών, διαβάστε και ένα δυο σχόλια…
«Από το 2003 που ξεκίνησε η τρεχάλα στις επιτροπές τα έχω βιώσει πολλές φορές αυτά και ένσταση που έκανα για το εξωϊδρυματικό όταν μου το έκοψαν δεν δικαιώθηκα. Εύχομαι να δικαιωθείς.»
«Δεν ελπιζω πια.Απογοητευτηκα εξαντληθηκα καλυτερα να πεθανω»
«Γιατι χτυπανε τοσο τα ατομα με ΣΚΠ. Ειναι πολυ αδικο. Με τι κριτηρια δινουν τα ποσοστα. Παιρνουν επιδομα ασθενειες που μπορουν να περπατησουν να κανουν πολλα πραγματα ακομα και να εργαζονται και στη σκπ που δεν μπορεις να παρεις τα ποδια σου θελεις ατομα να σε φροντιζουν μας κοβουν. Μηπως οι υποτιθεμενοι γιατροι των κεπα εχουν αγνοια απο ΣΚΠ????»
Θα σου απαντήσω εγώ γιατί χτυπούν τα άτομα με ΣΚΠ. Γιατί αυτά είναι τα πιο εύκολα ΘΥΜΑΤΑ στις επιτροπές. Το έγραψα αμέτρητες φορές.
ΟΡΓΗ και ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ Συνελληνες.
Διαβάστε και αυτό…
«Πέρασα πριν από περίπου 2 χρόνια από επιτροπή στο ΙΚΑ στο Μαρούσι για άδεια ασθενείας ομως.Ηταν 4 γυναίκες, η μια διάβαζε MS στο χαρτί και ρωτούσε τι είναι αυτό... Μόνο αυτό θα σας πω,αυτα σουργελα που ειχαν μπαρμπα στη κορωνη για να βρισκονται στις θεσεις που βρισκονται,αλλιως ουτε για φυλανε προβατα δε θα ηταν ικανοι,παιζουν με τις αντοχές, τον πόνο και την υγεια του κοσμάκη και σε εμπαιζουν κιόλας.. Για ολα αυτα όμως πρέπει να κινηθεί ο σύλλογος και σα σύλλογος να φροντίζει για ολους τους συνασθενεις, όχι μονο για τους κοντινούς.Καλη δύναμη»..
Αλήθεια, μια και αναφέρθηκε ο Σύλλογος, αν θυμάμαι καλά, «Υπάρχουν» σύλλογοι, υπάρχει και η ομοσπονδία, που ΞΕΡΟΥΝ τι τραβά ο κόσμος…..
ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ;
ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ;
ΓΙΑΤΙ «ΑΡΓΟΥΝ» ΤΟΣΟ;
Θα επανέλθω.


Βασίλης Τσούγκαρης

Κράνος Ασφαλείας Πυροσβεστών VFR2009 TX SICOR

Κράνος Ασφαλείας Πυροσβεστών VFR2009 TX SICOR
Το Κράνος Ασφαλείας Πυροσβεστών VFR2009 TX SICOR έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση της πυρκαγιάς σε κτίρια και άλλες δομές, είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις ασφαλείας που απαιτούνται από το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 14458.
Το κέλυφος είναι κατασκευασμένο από κράμα υλικών, συμπεριλαμβανομένου και Kevlar, από ειδικές ίνες υψηλής τεχνολογίας και ρητίνες τα οποία εγγυώνται υψηλό επίπεδο προστασίας.
Απορροφά και διανέμει την ενέργεια από την επίδραση ώστε να μην μεταφέρεται εξ ολοκλήρου και βίαια στο κεφάλι και το λαιμό του χρήστη ενώ για μεγαλύτερη δύναμη στο κράνος έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος και εγκάρσια στρογγυλεμένες ενισχύσεις.
Επίσης προσφέρει μια τέλεια μόνωση μεταξύ του εξωτερικού του κράνους και στο κεφάλι του χρήστη. Διαθέτει σύστημα ρύθμισης προσαρμογής για μεγαλύτερη άνεση στην χρήση ενώ είναι κατάλληλα σχεδιασμένο ώστε να χρησιμοποιηθεί με τα πιο κοινά συστήματα επικοινωνίας.

Black Box Πομποδέκτης IC-M400BB

Black Box Πομποδέκτης IC-M400BB
Όταν ο χώρος είναι περιορισμένος 






Χαρακτηριστικά
• Εξοικονόμηση χώρου, πλήρως λειτουργικό VHF/DSC. 
• Ελέγχεται από COMMANDMIC TM, HM -195B/SW
• Νέο, εύχρηστο περιβάλλον λειτουργίας. 
• Λειτουργία απομόνωσης θορύβου που περιορίζει το περιβαλλοντικό θόρυβο έως και 90%. 
• Ήχος αναγγελιών με εξωτερικό ηχείο 10W.
• Προηγμένη στεγανοποίηση IPX7. 
Περισσότερα
• Dual watch Tri-watch function
• Άμεση πρόσβαση σε Ch16 και το κανάλι κλήσης
• Λειτουργία αγαπημένο κανάλι
• Λειτουργία αυτόματης σάρωσης 
• AquaQuake λειτουργία αποστράγγισης 
• Δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερικό ηχείο
Supplied accessories:
• COMMANDMIC, HM-195B/SW* 
• Καλώδιο τροφοδοσίας 
* COMMANDMIC, HM-195B/SW πωλείται ξεχωριστά,

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT 2000

CRT 2000
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


CITIZEN BAND AM/FM EUROPEAN MULTI-NORMS
LARGE LCD DISPLAY COLORS
MULTI-FUNCTIONS

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ CRT

Αλλαγές

Αλλαγές 
Φραντζέσκα Αλεξοπούλου-Πετράκη
Εικονογράφος: Βασίλης Κουτσογιάννης
Σειρά: Πολύχρωμοι Χαρταετοί
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 32
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-172-3
Κάθε καινούργια αλλαγή φέρνει και μια μικρή ανατροπή στη ζωή του Πέτρου, που αντιμετωπίζει τις αλλαγές με δυσπιστία και «κουμπώνεται» στον εαυτό του. Όμως η τελευταία αλλαγή τον παρασύρει σαν κύμα με το μυστήριό της! Έτσι, αποφασίζει να δράσει, γοητευμένος από αυτό το παιχνίδι της ζωής που ζωγραφίζει με ανεξίτηλα χρώματα το μέλλον του.
ΚΡΙΤΙΚΕΣ
Συνέντευξη της συγγραφέως Φρατζέσκας Αλεξοπούλου- Πετράκη, independent.gr, 26/3/2019
Έρικα Αθανασίου, Διότι οι αλλαγές μπορούν να γίνουν ευχάριστες, ακόμα κι αν δεν δείχνουν για τέτοιες. Κι αυτό είναι το σημαντικότερο μήνυμα του βιβλίου., Διάστιχο, 22/4/2019
Μαρία Σούμπερτ, Μια γενιά "από δεύτερο χέρι" , Θεαθήναι, 25/4/2019
Γεωργία Χάρδα, «Αλλαγές» της Φραντζέσκας Αλεξοπούλου-Πετράκη ,TIMElink, 30/04/2019
Γεωργία Παράσχου, Οι Εκδόσεις Διάπλαση με τη Συλλογή Πολύχρωμοι Χαρταετοί δίνουν την λύση απασχόλησης και φανταστικών ταξιδιών μέσα από τα τρία βιβλία της, τα οποία μπορούν να ξεφυλλιστούν από παιδιά ηλικίας 6-9 ετών, 06/05/2019 Θεσσαλική Press
Μαίρη Μπιρμπίλη, Ένα βιβλίο ιστορίας το οποίο αλλάζει χέρια..., 17/4/2019, elniplex 

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Α' ΚΥΚΛΟΥ ΤΩΝ ΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ '70





Ο α' κύκλος των Ποιητικών Διαλόγων De Profundis για τη γενιά του '70, που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2018, ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιούνιο. Οι συναντήσεις ήταν, κατά γενική ομολογία, πολύ επιτυχημένες, με τους ποιητές και τους φίλους της ποίησης να δίνουν το παρών σε κάθε συνάντηση. Οι προσκεκλημένοι ποιητές, Γιάννης Ευσταθιάδης -  Ντίνος Σιώτης, Πάνος Κυπαρίσσης - Μιχάλης Γκανάς, Γιώργος Χρονάς - Νάσος Βαγενάς, Κώστας Γ. Παπαγεωργίου - Γιώργος Μαρκόπουλος, Ηλίας Γκρής - Νίκος Μοσχοβάκος, και Αντώνης Φωστιέρης διάβασαν ποιήματά τους, συνομίλησαν μεταξύ τους, έκαναν αναδρομή στις ποιητικές καταβολές τους, στα διαβάσματα και τις επιρροές τους, θυμήθηκαν απελθόντες ομοτέχνους τους και επιχείρησαν να συνθέσουν τα χαρακτηριστικά που δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό ΓΕΝΙΆ ΤΟΥ 70.

Σχεδιάζουμε ήδη τον επόμενο κύκλο και σας περιμένουμε όλους την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα, στο φιλόξενο βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Γκοβόστη, αρχής γενομένης από τον Δεκέμβριο.




Παρακολουθήστε εδώ μαγνητοσκοπημένες όλες τις συναντήσεις
(Με την υποστήριξη του Κοινωνικού Δικτύου για τα βιβλία ΒΟΟΚΙΑ)

Ζωοδόχου Πηγής 73, 10681 Αθήνα. Τηλ: 2103822251 - 2103815433 - 2103816661 - Fax: 2103815882 email: info@govostis.gr

ΕΛΛΗΝΕΣ Το χαμένο όνομα 337 μ.Χ.- 1821

ΕΛΛΗΝΕΣ Το χαμένο όνομα 337 μ.Χ.- 1821 
Ως τις αρχές του 4ου αι. μ.Χ. στη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία οι χριστιανοί διώκονται.
Έκτοτε οι διωκόμενοι γίνονται διώκτες.
Αυτοκράτορες και χριστιανική εκκλησία επιβάλλουν τον χριστιανισμό ως τη μόνη θρησκεία του κράτους. Πολεμούν τους ετερόθρησκους αλλά και τους ετερόδοξους, όσους διαφωνούν με τη μία δογματική αλήθεια, την ορθοδοξία, που καθιερώνουν οι οικουμενικές σύνοδοι.
Αποδέχονται ως χρήσιμη την αρχαία ελληνική γραμματεία για την καλλιέργεια του λόγου, στο βαθμό που δεν υιοθετούνται ιδέες οι οποίες αντιβαίνουν στην ορθοδοξία και στο πολίτευμα.
Αν και η ελληνική γλώσσα αναγορεύεται επίσημη γλώσσα του κράτους, το όνομα Έλληνες ταυτίζεται με του ειδωλολάτρη και ως εθνώνυμο χάνεται. Οι ελληνόφωνοι πλέον πιστεύουν ότι είναι Ρωμαίοι.
Μόλις τον 13ο αιώνα αρχίζει ένας μικρός αριθμός μορφωμένων, στην κορυφή ή τις παρυφές της πολιτικής τάξης, να αναγνωρίζει τη δυναμική του ονόματος Έλληνες, τα κατορθώματα και τα επιτεύγματά τους. Οι προβληματισμοί τους δεν φτάνουν πέρα από τον κύκλο τους.
Τους επόμενους τρεις αιώνες, πριν και μετά την Άλωση, λόγιοι της Ανατολής ενισχύουν το κίνημα του ουμανισμού στη Δύση, τη στροφή στους αρχαίους.
Συνέχεια αποτελούν στην Ευρώπη, όχι κι εκεί χωρίς εμπόδια, η επιστημονική επανάσταση (από τον 16ο αι.), ο διαφωτισμός (18ος αι.), η Γαλλική επανάσταση, ο εθνικισμός και άλλα κινήματα.
Από όσους αφήνουν το Οθωμανικό κράτος κι έρχονται στην Ευρώπη, προέρχεται η πρωτοπορία που προετοιμάζει τον αγώνα της απελευθέρωσης.
Το 1821 αρχίζει με την επίκληση του ονόματος Έλληνες και της ιστορίας τους. Είναι κι αυτή μια μεγάλη ρήξη με το παρελθόν, μια επανάσταση. Το εθνώνυμο Έλληνες, το χαμένο όνομα, γίνεται το σημείο αναφοράς. Μετά 1500 χρόνια.
ΕΛΛΗΝΕΣ Το χαμένο όνομα 337 μ.Χ.- 1821 
συγγραφέας: Γιάννης Γιαννόπουλος
ΣΕΙΡΑ: ΕΚΚΕΝΤΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ (αρ.9)
Επιστημονικός Υπεύθυνος Σειράς: Γιώργος Κόκκινος

Isbn: 978-960-579-097-4
Διαστάσεις: 14 X 23,5
Σελίδες: 284
Λιανική Τιμή: 18.00 ευρώ

Δονούσα: 5 ταβέρνες για καλοφαγάδες

Δονούσα: 5 ταβέρνες για καλοφαγάδες

Σημειώστε...

Κανελόνια με σπανάκι και φέτα
10 λαχταριστές εκδοχές πίτσας από όλο τον κόσμο
Μαδρίτη: Τα πιο νόστιμα, low budget μυστικά της

Τα βότανα που αυξάνουν τη θρεπτική αξία των φαγητών

Demis Roussos - Good bye My Love (2008)

-30% All Inclusive Χαλκιδική στο βραβευμένο 5*Porto Carras με παιδί Δωρεάν σε Superior

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
5* Porto Carras Sithonia - Χαλκιδική
5* Porto Carras Sithonia - Χαλκιδική-30%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+9 επιλογές)
 All Inclusive
 27/07/2019 έως 29/08/2019
 Μπροστά στην Παραλία!
✔ Παιδική Πισίνα ✔ Ομπρέλες Παραλίας ✔ Πολυτελής Διαμονή ✔ Παιδική Χαρά ✔ Free WiFi ✔ Δωρεάν Ιδιωτικό Parking ✔ Jacuzzi ✔ Kids Club
★ Οικογενειακά δωμάτια ★ WiFi ★ Χώρος Στάθμευσης ★ Bar ★ Εξωτερική Πισίνα ★ Εστιατόριο ★ Γυμναστήριο ★ Παιδική Χαρά ★ Spa
€1.399 από €1.990Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
4* Aristoteles Beach Hotel - Χαλκιδική, Άφυτος
4* Aristoteles Beach Hotel - Χαλκιδική, Άφυτος- 44%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 2 παιδιά 1 έως 12 και 1 έως 6 ετών(+4 επιλογές)
 All Inclusive
 01/08/2019 έως 22/08/2019
 Κοντά σε Παραλία!
€778 από €1.398Δες το Τώρα!
4* Akti Ouranoupoli Beach Resort - Χαλκιδική, Ουρανούπολη
4* Akti Ouranoupoli Beach Resort - Χαλκιδική, Ουρανούπολη- 51%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 6 ετών (+10 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 24/07/2019 έως 24/08/2019
 Μπροστά στην παραλία!
€294 από €596Δες το Τώρα!
Elinotel Polis Hotel - Χαλκιδική
Elinotel Polis Hotel - Χαλκιδική- 26%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα
 All Inclusive
 Κοντά στην Παραλία!
€514 από €692Δες το Τώρα!
4* Theoxenia Hotel Chalkidiki - Χαλκιδική
4* Theoxenia Hotel Chalkidiki - Χαλκιδική
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 13 ετών
 All Inclusive
 Μπροστά στην Παραλία!
€626Δες το Τώρα!
Port Marina Hotel - Χαλκιδική, Πευκοχώρι
Port Marina Hotel - Χαλκιδική, Πευκοχώρι- 15%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα
 All Inclusive
 Μπροστά στην Θάλασσα!
€635 από €745Δες το Τώρα!
Dolphin Beach Hotel - Χαλκιδική
Dolphin Beach Hotel - Χαλκιδική
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 13 ετών
 All Inclusive
 Ξαπλώστρες και ομπρέλες παραλίας
€923Δες το Τώρα!
Tesoro Hotel - Λευκάδα
Tesoro Hotel - Λευκάδα- 30%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα KAI 1 παιδί έως 12 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Free WiFi
€330 από €470Δες το Τώρα!
4* Kinetta Beach Resort & Spa - Κινέττα
4* Kinetta Beach Resort & Spa - Κινέττα- 37%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 10 ετών
 All Inclusive
 Δώρο ένα θαλάσσιο παιχνίδι (15 λεπτών) ανα διαμονή!
€700 από €1.115Δες το Τώρα!
4* Bomo Palmariva Beach - Ερέτρια Εύβοιας
4* Bomo Palmariva Beach - Ερέτρια Εύβοιας- 35%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα (+6 επιλογές)
 All Inclusive
 21/07/2019 έως 24/08/2019
 Μπροστά στην Παραλία!
€828 από €1.280Δες το Τώρα!
Flisvos Hotel - Τολό
Flisvos Hotel - Τολό- 29%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 10 ετών (+1 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 01/08/2019 έως 30/09/2019
 Κοντά σε Παραλία!
€499 από €700Δες το Τώρα!
5* Sentido Mediterranean Village Hotel & Spa - Παραλία Κατερίνης
5* Sentido Mediterranean Village Hotel & Spa - Παραλία Κατερίνης- 28%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα KAI 2 παιδιά 1 έως 7 και 1 έως 3 ετών(+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 31/08/2019
 Ελεύθερη πρόσβαση στο κέντρο Ευεξίας Spa Venus!
€990 από €1.370Δες το Τώρα!
4* Grecotel Filoxenia Hotel - Καλαμάτα
4* Grecotel Filoxenia Hotel - Καλαμάτα- 45%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Πλήρης Διατροφή
 Για τους μικρούς μας φίλους Tasty Corner για το Γεύμα τους καθώς και Πλούσιοι Μπουφέδες με snack!
€549 από €998Δες το Τώρα!
4* Grand Platon Hotel - Παραλία Κατερίνης
4* Grand Platon Hotel - Παραλία Κατερίνης- 50%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 All Inclusive
 έως 18/08/2019
 Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα!
€599 από €1.199Δες το Τώρα!
4* Long Beach Resort Hotel - Αίγιο
4* Long Beach Resort Hotel - Αίγιο- 50%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα KAI 1 παιδί έως 12 ετών (+5 επιλογές)
 All Inclusive
 15/07/2019 έως 02/09/2019
 Μπροστά στην Παραλία!
€750 από €1.500Δες το Τώρα!
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα- 30%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 2 παιδιά, 1 έως 12 ετών και 1 έως 2 ετών (+8 επιλογές)
 Πλήρης Διατροφή
 22/07/2019 έως 31/08/2019
 Ελεύθερη Χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας καθημερινά!
€734 από €1.050Δες το Τώρα!
Benitses Bay View Hotel - Κέρκυρα
Benitses Bay View Hotel - Κέρκυρα- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 8 ετών (+2 επιλογές)
 All Inclusive
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€159 από €318Δες το Τώρα!
5* Dion Palace Luxury Resort & Spa - Λιτόχωρο
5* Dion Palace Luxury Resort & Spa - Λιτόχωρο- 50%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+7 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Μία δωρεάν χρήση ανά διαμονή του ACQUAZONE!
€488 από €976Δες το Τώρα!
5* Valis Resort Hotel - Βόλος
5* Valis Resort Hotel - Βόλος- 52%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+8 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 8ωρη απασχόληση στο Kids Club για τους μικρούς μας φίλους από έμπειρο προσωπικό!
€599 από €1.258Δες το Τώρα!
footer