Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Το παιδί και το όνειρο με CD

 
Το παιδί και το όνειρο με CD 
Συγγραφέας: Κάρμεν Ρουγγέρη
Εικονογράφος: Ναταλία Καπατσούλια
Μουσική: Στέφανος Βαρελάς
Τραγουδούν:
Παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί: Κάρμεν Ρουγγέρη, Ελένη Ζιώγα, Μυρτώ Χρυσανθοπούλου, Στέφανος Βαρελάς και ο μικρός Θοδωρής Χρυσικόπουλος. Κιθάρες: Στέφανος Βαρελάς Μαντολίνο Τζουρά: Λάμπρος Πανταζόπουλος Φλάουτο: Μυρτώ Χρυσανθόπουλου, Πιάνο: Σπύρος Παπαδάτος
Έτος: 13 Νοεμβρίου 2013
Σχήμα: 24X32
Σελίδες: 48
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-567-021-4

Είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο μικρός Βασιλάκης, θέλοντας να παίξει, μετατρέπει το σαλόνι του σπιτιού του σε αλάνα. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα γύρω έπιπλα δεινοπαθούν τόσο πολύ από τις σκανταλιές του που ζωντανεύουν και στήνουν ολόκληρο δικαστήριο σε βάρος του.
Μόνος κι ανυπεράσπιστος μπροστά σε τόσους μάρτυρες κατηγορίας, περιμένει την καταδίκη του, ώσπου ξαφνικά εμφανίζεται ο Άγιος Βασίλης για να τον υπερασπιστεί και η υπόθεση παίρνει μια απρόσμενη τροπή.
Ποιος έχει δίκιο τελικά; Φταίει πράγματι ο Βασιλάκης ή αλλού βρίσκεται η αιτία της συμπεριφοράς του;
Μια ιστορία με έντονα δραματουργικά στοιχεία που ψυχαγωγεί και προβληματίζει.
Το κείμενο της Κάρμεν Ρουγγέρη, η εικονογράφηση της Ναταλίας Καπατσούλια και η μουσική του Στέφανου Βαρελά λειτουργούν αλληλένδετα, και μας δίνουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς.

Golfo Director's Cut @ θέατρο Αυλαία παράταση παραστάσεων


Golfo directors cut
Σκηνοθεσία Σίμος Κακάλας
ΠΑΡΑΤΑΣΗ 8-12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014
Video trailer: www.youtube.com/watch?v=E9JCmmGcA64
Μετά από τρεις εβδομάδες sold out παραστάσεων στο Θέατρο Αυλαία, οι παραστάσεις του ανεπανάληπτου «Goλfω! director’s cut» σε σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα, παρατείνονται για ακόμη 5 ημέρες, 8-12 Ιανουαρίου 2014.
Το Θέατρο Αυλαία και η Εταιρεία Θεάτρου “Χώρος”, παρουσιάζουν την τελευταία και τελική εκδοχή της παράστασης που αποτέλεσε την πρώτη δουλειά του θιάσου.
Η εκδοχή αυτή έρχεται να επισφραγίσει με τα πιο μαύρα χρώματα αυτό που ξεκίνησε πριν χρόνια ως μια ματιά πάνω στην ελληνικότητα και το φολκλόρ της στρούγκας.
Οι manga χαρακτήρες των προηγούμενων παραστάσεων ζουν πλέον σε μια σκοτεινή εποχή όπου το νερό δεν είναι καθαρό, το τυρί δεν είναι λευκό και τα πρόβατα έχουν εξαφανιστεί.
Συντελεστές
Σκηνοθεσία - Σκηνικό - Κίνηση: Σίμος Κακάλας
Επεξεργασία κειμένου: Σίμος Κακάλας, Ξένια Αηδονοπούλου
Κοστούμια - Μάσκες: Μάρθα Φωκά
Μουσική: Γιώργος Μαυρίδης
Βίντεο: Μπάμπης Βενετόπουλος
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Δημήτρης Καλακίδης
Mangaka: Eli Ketzi, Κατερίνα Παπαφλωράτου
Τραγούδι τίτλων: Margin of existence
Παίζουν: Σίμος Κακάλας, Δήμητρα Κούζα, Έλενα Μαυρίδου, Μιχάλης Βαλάσογλου
Παραγωγή: Χώρος Εταιρεία Θεάτρου

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ 8-12 Ιανουαρίου 2014
Ημέρες & ώρες Παραστάσεων: Τετάρτη-Σάββατο 21:00, Κυριακή 20:00Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 15€, Φοιτητικό-Ανέργων: 10€

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ


ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Μπαμπούλες Πανεπιστημίου
Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014, στις 12:30 το μεσημέρι
Για παιδιά από 5 ετών
Ο νεαρός Μάικ ανυπομονεί να ξεκινήσει το Μπαμπουλοπανεπιστήμιο και να εκπληρώσει το όνειρό του: να γίνει φοβιστής στην Μπαμπούλας Α.Ε. Τα πράγματα όμως δεν πάνε όπως τα σχεδίασε, καθώς στην ίδια σχολή ο Σάλι, που είναι παιχνιδιάρης και νταής,
συγκρούεται συνεχώς μαζί του.
Ώσπου αναγκάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να πραγματοποιήσουν τη μεγαλύτερη επανάσταση στην ιστορία του πανεπιστημίου.
Ελάτε να ακούσετε την «τρομακτική» ιστορία τους και να γίνετε κι εσείς οι καλύτεροι φοβιστές με τη βοήθεια του εμψυχωτή Γιώργου Λυμπέρη.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 211 3003580.



ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ
Μυστικά ελέγχου της πείνας και της διατροφής
Βιωματικό σεμινάριο με τον διαιτολόγο-διατροφολόγο και συγγραφέα Ευάγγελο Ζουμπανέα με αφορμή το νέο του βιβλίο THIN…POSITIVE
Τετάρτη,15 Ιανουαρίου 2014, στις 7 μ.μ.
• Τι πρέπει να τρώμε για να είμαστε υγιείς και λεπτοί;
• Πώς η καθημερινή διατροφή επηρεάζει την ψυχολογία μας και τον τρόπο που σκεφτόμαστε;
• Πότε γίνεται προβληματική η σχέση με το φαγητό;
• Τι είναι και πώς αντιμετωπίζονται οι διαταραχές στην πρόσληψη της τροφής (ανορεξία, βουλιμία κ.ά.);
Σε αυτό το σεμινάριο θα δώσουμε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που μας απασχολούν σχετικά με τη διατροφή μας.
Πιο συγκεκριμένα, θα αναφερθούμε στα σημαντικότερα κομμάτια της ανθρώπινης φυσιολογίας της πείνας, όπως η λειτουργία των αισθητήρων πείνας, των ορμονών, νευροδιαβιβαστών και θρεπτικών συστατικών που επηρεάζουν την πείνα, την όρεξη και τον κορεσμό. Επιπλέον, θα γίνει επεξήγηση των φυσιολογικών μηχανισμών που επηρεάζονται, όταν ένα άτομο πάσχει από διαταραχές πρόσληψης τροφής.
Θα κατανοήσουμε το πώς η καθημερινή διατροφή επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεται και συμπεριφέρεται ένα άτομο σε σχέση με τους μηχανισμούς πείνας και κορεσμού. Θα δοθούν πληροφορίες σχετικά με τις βασικές αρχές διαμόρφωσης ενός διατροφικού πλάνου κατάλληλου για τη λειτουργική επαναφορά των μηχανισμών πείνας και κορεσμού, καθώς και συμβουλές για τρόφιμα και συνδυασμούς που είναι απαραίτητο να εφαρμόσει το άτομο στην καθημερινή του διατροφή, προκειμένου να επανέλθει σε φυσιολογικό σωματικό βάρος, καθώς και για συμπληρώματα διατροφής που μπορεί να λάβει ώστε να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια.
Ελεύθερη είσοδος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε, δηλώστε συμμετοχή στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, e-mail, επάγγελμα και ειδικότητα) και την ένδειξη ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤO ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Όσοι ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά για τη συμμετοχή τους θα πρέπει να μας επιβεβαιώσουν την κράτηση της θέσης δύο ημέρες πριν από το σεμινάριο.
Περισσότερες πληροφορίες για τον Ευάγγελο Ζουμπανέα θα βρείτε ΕΔΩ και για το βιβλίο του ΕΔΩ.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Δόκτωρ Πορδαλός του Jo Nesbo
Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014, στις 12:30 το μεσημέρι
Για παιδιά από 7 ετών
Τι γίνεται όταν ένας παράξενος επιστήμονας, ένα κοκκινομάλλικο μικροσκοπικό αγόρι και ένα πανέξυπνο κορίτσι συναντιούνται σε μια τρελή περιπέτεια;
Τι είναι η περίφημη πορδαλόσκονη και σε τι περιπέτειες θα βάλει τους ήρωές μας;
Ο Δόκτωρ Πορδαλός, ο Μπούλης και η Λίζα ψάχνουν βοηθούς για τις περιπέτειές τους!
Λύσε μαζί τους μυστήρια, απάντησε στις ερωτήσεις, βρες ποιος μπορεί να έκλεψε την περίφημη πορδαλόσκονη!
Το παιχνίδι εμψυχώνει ο Γιώργος Λυμπέρης και βασίζεται στη σειρά παιδικών βιβλίων του Νορβηγού Jo Nesbo «Δόκτωρ Πορδαλός». Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορούν ήδη τρία βιβλία στη σειρά: 1. Η περίφημη πορδαλόσκονη, 2. Η μπανιέρα του χρόνου, 3. Η καταστροφή του κόσμου. Ίσως…
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 211 3003580.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Εγώ, το σώμα μου και οι άλλοι
Ένα βιωματικό εργαστήρι τεσσάρων συναντήσεων για παιδιά 4-6 ετών με την εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού-παιγνιοθεραπεύτρια Ειρήνη Ζέρη.
Ημερομηνίες: Παρασκευή, 17 και 31 Ιανουαρίου, 7 και 21 Φεβρουαρίου 2014
Κόστος: 50 € για κάθε παιδί -45 € για αδέρφια και για όσα παιδιά παρακολούθησαν κάποιο εργαστήρι στον Πολυχώρο το 2013- (και για τις τέσσερις συναντήσεις)
Διάρκεια κάθε συνάντησης: 1,5 ώρα, από τις 18.30 έως τις 20.00
Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί:
• Πώς οι λέξεις που πληγώνουν μπορούν να γίνουν λέξεις που χαϊδεύουν;
• Αν η φουσκωμένη μας κοιλιά είχε φωνή, τι θα μας έλεγε;
• Τι θέλει να μας πει μια ουρά που κουνιέται;
• Πώς ένα κομμάτι πηλού μπορεί να διώξει τη ζήλια ή τον θυμό;
Μέσα από την αφήγηση, το ομαδικό παιχνίδι, τη δράση και τις κατασκευές δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά να ανακαλύψουν με τον δικό τους τρόπο πώς μπορούν να σέβονται το σώμα τους και να συνυπάρχουν αρμονικά με τους άλλους.
Το εργαστήρι βασίζεται στα βιβλία Οι λέξεις δεν είναι για να πληγώνουμε, Τα χέρια δεν είναι για να δέρνουμε, Οι ουρές δεν είναι για να τις τραβάμε και Το φαγητό δεν είναι μόνο για να χορταίνουμε.
Κάθε παιδί θα πάρει δώρο με την εγγραφή ένα από τα βιβλία στα οποία βασίζεται το εργαστήρι.
Απαραίτητη η προεγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 παιδιά)
Προσφορά «Φέρε και τον φίλο σου»: Φέρε δύο ή περισσότερους φίλους σου μαζί και θα ισχύσει για όλους η ειδική τιμή των 45 ευρώ. Για να ισχύσει η προσφορά, ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ θα πρέπει να ενημερωθεί κατά τη δήλωση συμμετοχής λαμβάνοντας ηλεκτρονικά το ακόλουθο κείμενο συμπληρωμένο: «Επιθυμώ να συμμετάσχω στο εργαστήρι (ΟΝΟΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ) και να χρησιμοποιήσω την προσφορά Φέρε και τον φίλο σου για εμένα (ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ και ΗΛΙΚΙΑ) και τους (ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΙΛΩΝ και ΗΛΙΚΙΕΣ). Οι κηδεμόνες μας είναι κατά σειρά (ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ και ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΚΙΝΗΤΟ και ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, E-MAIL)».
Λαγωνικά, σερίφηδες και άπαικτοι ντετέκτιβ
Εργαστήρι δημιουργικής γραφής αστυνομικών ιστοριών τεσσάρων συναντήσεων για παιδιά 9-12 ετών με τη συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας Ελένη Σβορώνου (2ος κύκλος)
Ημερομηνίες: Σάββατο, 18 Ιανουαρίου, 1 και 15 Φεβρουαρίου, 15 Μαρτίου 2014
Κόστος: 60 € για κάθε παιδί -50 € για αδέρφια και για όσα παιδιά παρακολούθησαν κάποιο εργαστήρι στον Πολυχώρο το 2013- (και για τις τέσσερις συναντήσεις)
Διάρκεια κάθε συνάντησης: 2 ώρες, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι
Μετά τον πρώτο κύκλο συναντήσεων, συνεχίζουμε με τους μικρούς φίλους του αστυνομικού και της περιπέτειας με νέες αναγνωστικές και συγγραφικές δράσεις.
Τι μπορεί να δώσει έμπνευση για μια αστυνομική ιστορία; Μπορεί να βρούμε αυτό το υλικό στην καθημερινή μας ζωή;
Μαθαίνουμε να στήνουμε μια ιστορία με μυστήριο και αγωνία! Ο αναγνώστης να μην μπορεί να σταματήσει να διαβάζει...
Ακόμη: διαβάζουμε βιβλία, τα σχολιάζουμε, παρουσιάζουμε τους ήρωες, τους ζωντανεύουμε, παίζουμε αποσπάσματα από τις δικές μας ιστορίες και φτιάχνουμε χειροποίητα βιβλία.
Σας περιμένουμε και μην ξεχάσετε: στην πρώτη μας συνάντηση φέρτε τον δικό σας αγαπημένο ήρωα, ζωγραφισμένο από σας, όπως τον φαντάζεστε, ή το αγαπημένο σας βιβλίο.
Με την εγγραφή στο εργαστήριο δίνεται δώρο στους γονείς ένα βιβλίο αστυνομικής λογοτεχνίας των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
Απαραίτητη η προεγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 παιδιά)
Προσφορά «Φέρε και τον φίλο σου»: Φέρε δύο ή περισσότερους φίλους σου μαζί και θα ισχύσει για όλους η ειδική τιμή των 50 ευρώ. Για να ισχύσει η προσφορά, ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ θα πρέπει να ενημερωθεί κατά τη δήλωση συμμετοχής λαμβάνοντας ηλεκτρονικά το ακόλουθο κείμενο συμπληρωμένο: «Επιθυμώ να συμμετάσχω στο εργαστήρι (ΟΝΟΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ) και να χρησιμοποιήσω την προσφορά Φέρε και τον φίλο σου για εμένα (ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ και ΗΛΙΚΙΑ) και τους (ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΙΛΩΝ και ΗΛΙΚΙΕΣ). Οι κηδεμόνες μας είναι κατά σειρά (ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ και ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΚΙΝΗΤΟ και ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, E-MAIL)».
Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των εργαστηρίων
• στο τηλ.: 211 3003580
• στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο και την ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και τον τίτλο του εργαστηρίου το οποίο επιθυμεί να παρακολουθήσει.
Για να κατοχυρωθεί η θέση θα πρέπει να δοθεί προκαταβολή (το 50% του συνολικού κόστους του εργαστηρίου) μία εβδομάδα τουλάχιστον πριν από την έναρξη του εργαστηρίου στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Μια καλή ευκαιρία για να επισκεφθείτε τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ είναι οι εκδηλώσεις μας για παιδιά κάθε Σάββατο. Δείτε ΕΔΩ το ημερολόγιο των εκδηλώσεων και επιλέξτε όποια σας αρέσει. Η εξόφληση του εργαστηρίου γίνεται στην πρώτη συνάντησή του.

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ανοίγει τις πόρτες του σε όσους ενδιαφέρονται για αυτομόρφωση και διά βίου μάθηση. Έπειτα από οκτώ χρόνια πετυχημένης λειτουργίας, ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ συνεχίζει δυναμικά συμπεριλαμβάνοντας στις δραστηριότητές του ένα πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο 2014.
Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν τα παρακάτω σεμινάρια-εργαστήρια:
1. Εργαστήρι δημοσιογραφίας και επικοινωνίας για θέματα Πολιτιστικού και Κοινωνικού ρεπορτάζ (διάρκεια: 27 διδακτικές ώρες / 9 συναντήσεις) με τη Μικέλα Χαρτουλάρη
Ενημερωτική συνάντηση για το περιεχόμενο του εργαστηρίου: 22/1/2014, στις 6 μ.μ.
2. «Επτά τέχνες - Επτά συναντήσεις», Η εμψύχωση και η θεατρική αγωγή ως μέσο εναλλακτικής επικοινωνίας (διάρκεια: 21 διδακτικές ώρες / 7 συναντήσεις) με την Κατερίνα Ανωγιαννάκη
Ενημερωτική συνάντηση για το περιεχόμενο του σεμιναρίου: 29/1/2014, στις 6 μ.μ.
3. Κατάρτιση επιμελητών - διορθωτών κειμένων (διάρκεια: 50 διδακτικές ώρες / 17 συναντήσεις) με την Άννα Ιορδανίδου
Ενημερωτική συνάντηση για το περιεχόμενο του εργαστηρίου: 5/2/2014, στις 6 μ.μ.
4. Επιμέλεια – Διόρθωση λογοτεχνικών κειμένων, Συναντήσεις με συγγραφείς (διάρκεια: 15 διδακτικές ώρες / 5 συναντήσεις) με την Άννα Ιορδανίδου
Ενημερωτική συνάντηση για το περιεχόμενο του εργαστηρίου: 5/2/2014, στις 6 μ.μ.
5. Η Δημιουργική Γραφή στο σχολείο: Μαθαίνουμε παίζοντας (διάρκεια: 10 ώρες / 2 συναντήσεις) με τη Σοφία Νικολαΐδου
6. Εντατικό εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής, Πεζογραφία (για αρχαρίους) (διάρκεια: 8 ώρες / 2 συναντήσεις) με τη Σοφία Νικολαΐδου
7. Συγγράφοντας μια ερευνητική εργασία Σχεδιασμός, μεθοδολογία και τεχνικές συγγραφής εμπειρικής εκπαιδευτικής έρευνας (διάρκεια: 8 ώρες / 4 συναντήσεις) με τη Βασιλεία Χατζηνικήτα
Ενημερωτική συνάντηση για το περιεχόμενο του σεμιναρίου: 24/2/2014, στις 6 μ.μ.
8. Παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών (διάρκεια: 30 διδακτικές ώρες / 3 κύκλοι συναντήσεων) με τους Γιώργο Φλωράκη, Δημήτρη Σούλτα, Γιάννη Κουλουκάκο
Ενημερωτική συνάντηση για το περιεχόμενο του σεμιναρίου: 10/2/2014, στις 6 μ.μ.
Πατήστε ΕΔΩ για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το αντικείμενο, τους διδάσκοντες, τις μέρες και τις ώρες των μαθημάτων, το κόστος των διδάκτρων, καθώς και πληροφορίες για τον τρόπο εγγραφής σας. Στις ενημερωτικές συναντήσεις οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια σύντομη παρουσίαση για το περιεχόμενο κάθε σεμιναρίου - εργαστηρίου από τον/την εισηγητή/τριά του, ο οποίος/η οποία στη συνέχεια μπορεί να απαντήσει σε πιθανές ερωτήσεις. Τέλος, θα βρείτε σε ποιο σεμινάριο μπορείτε από φέτος να κάνετε χρήση του προγράμματος ΛΑΕΚ, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 211 3003580 ή να στείλετε e-mail στο polychoros@metaixmio.gr.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει στέλνοντας e-mail στο polychoros@metaixmio.gr. Στο θέμα του ηλεκτρονικού σας μηνύματος θα πρέπει να αναγράφεται ο τίτλος του σεμιναρίου και στο σώμα του να σημειώνονται τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας). Όπου απαιτείται βιογραφικό, θα πρέπει να επισυνάπτεται στο e-mail.
ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ

CINEMA THERAPY
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
με τις ψυχολόγους Μαρία Κωσταλά και Ελίνα Πανταλέων
Από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο μία Δευτέρα τον μήνα, 8 με 10 το βράδυ.
Λατρεύετε το σινεμά όσο κι εμείς;
Με σινεφίλ διάθεση συνεχίζεται το βιωματικό εργαστήριο στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα). Με πρώτη ύλη μια κινηματογραφική σεκάνς (λιγότερο ή περισσότερο γνωστή), συζητάμε, μοιραζόμαστε συναισθήματα, προσωπικές εμπειρίες, διλήμματα και προβληματισμούς, βγάζουμε τα… ξίφη μας και τα διασταυρώνουμε σε δημιουργικούς καβγάδες κινηματογραφικής φύσης. Έτοιμοι; Μπείτε στο παιχνίδι.
Θεματικές και ημέρες συναντήσεων
• Είναι όλα θέμα τύχης ή εμείς φτιάχνουμε το πεπρωμένο μας; Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014
• Χώρισα… και τώρα πώς το ξεπερνάω; Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014
• Αν φοβάσαι τη δέσμευση, πόσο αντέχεις τη μοναξιά; Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014
• Σφύριξε χαρούμενα μπορείς! Θετική ψυχολογία στην καθημερινότητα Δευτέρα 7 Απριλίου 2014
Εισιτήριο: Ένα βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης ονομαστικής αξίας 9 ευρώ πριν από κάθε συνάντηση.
Διαβάστε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 211 3003580, στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), καθώς και τη θεματική στην οποία θέλετε να συμμετάσχετε.

118 COMEDY STREET!
Δύο κωμικοί με μεγάλη εμπειρία ο Κώστας και ο Θανάσης Παπαγεωργίου έρχονται στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ και φέρνουν άρωμα stand up comedy!
Ο πρώτος μήνας του νέου χρόνου φεύγει. Η ανεβασμένη διάθεση έρχεται όμως με τους δύο stand up comedians να προσφέρουν κάτι που λείπει από τη μίζερη εποχή μας: το γέλιο!!! Αλλά μην το πιείτε… Λουστείτε!!! Τα υπόλοιπα επί σκηνής…
Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014, στις 8 μ.μ.
Εισιτήριο: Ένα βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης ονομαστικής αξίας 9 ευρώ πριν από κάθε συνάντηση.
Δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 211 3003580 και στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο).

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 118, 11472 ΑΘΗΝΑ
Τ: 211 3003580, F: 2113003581, E: polychoros@metaixmio.gr
WWW.METAIXMIO.GR/POLYCHOROS
Βρείτε μας στο facebook
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00

Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.

Οι 10 πιο hot προορισμοί για το 2014 (φωτό)

Γυρίσαμε τον κόσμο και βρήκαμε τις πόλεις που δεν πρέπει να λείπουν από τη wish list του 2014. 36172.jpg

Ξενοιάστε από την κακοσμία των ποδιών


Ξενοιάστε από την κακοσμία των ποδιών
Γίνετε χαρούμενοι με τη δύναμη της σκέψης

Οι άντρες αρρωσταίνουν πιο εύκολα από τις γυναίκες

Πώς θα απαλλαγείτε από τον πονοκέφαλο

Ντοματοχυμός κατά του καρκίνου του μαστού

Μειώστε τη χοληστερίνη σας μετά το εορταστικό φαγοπότι

Παράξενες πληροφορίες για το ανθρώπινο σώμα

2002GR - ΜΑΓΙΚΗ ΑΥΛΗ

Έτσι θα είναι το iPhone 6


techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ 08 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014/0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 07-01-14/21 UTC
ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1018 ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΟΜΑΛΟ ΠΕΔΙΟ ΥΨΗΛΩΝ
ΠΙΕΣΕΩΝ 1026 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΤΟΥΡΚΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 09 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΕΩΣ 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 19.50 5 Η 6. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΕΩΣ 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΤΑΥΡΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.10 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Delphi Palace+Spa|3Μέρες 2Ατομα+Παιδί με 99�


    ¤99 από ¤220
    Έκπτωση : 55%

¤99 
μόνο!  
  Αξία ¤220
  Έκπτωση 55%
  Κέρδος ¤121

99¤ από 220¤ ( Έκπτωση 55%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Delphi Palace! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Hamam και της Sauna καθημερινά, καθώς και Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες!

Λίμνη Πλαστήρα με 98¤ από 196¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Superior Full Lake View Room με Τζάκι και Πρωινό!
98¤ από 196¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε Superior Full Lake View Room με Τζάκι και Πρωινό, στο Υψίβατον Mountain Resort! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες με φόντο το τοπίο της λίμνης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
98¤ από 196¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε Superior Full Lake View Room με Τζάκι και Πρωινό, στο Υψίβατον Mountain Resort! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες με φόντο το τοπίο της λίμνης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καρπενήσι με 159¤ από 398¤ (-60%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε Ξενοδοχείο 5*!
159¤ από 398¤ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο Καρπενήσι στο 5 αστέρων AVARIS Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον δημοφιλή προορισμό!
159¤ από 398¤ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο Καρπενήσι στο 5 αστέρων AVARIS Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον δημοφιλή προορισμό!
Δελφοί με 149¤ από 300¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 10 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 4 αστέρων Amalia Hotel Delphi  με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα! Παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 10 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 4 αστέρων Amalia Hotel Delphi με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα! Παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες!
Ορεινή Αρκαδία με 209¤ από 420¤ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες για 2 ¶τομα σε Executive Villa με Ημιδιατροφή!
209¤ από 420¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Αρκαδία στις παρυφές του Μαινάλου, σε Executive Villa με Τζάκι και Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) στο Nefeles Mainalon Resort με θέα το Ελατόδασος! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Τοπικού Οίνου στο δωμάτιο σας για καλωσόρισμα, 2 εισιτήρια για τα Σπήλαια του Κάψια, επίσκεψη σε τοπικό Βιολογικό Οινοποιείο, 2 βόλτες με άλογα συνολικής διάρκειας 30 λεπτών και χρήση ποδηλάτων βουνού! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
209¤ από 420¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Αρκαδία στις παρυφές του Μαινάλου, σε Executive Villa με Τζάκι και Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) στο Nefeles Mainalon Resort με θέα το Ελατόδασος! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Τοπικού Οίνου στο δωμάτιο σας για καλωσόρισμα, 2 εισιτήρια για τα Σπήλαια του Κάψια, επίσκεψη σε τοπικό Βιολογικό Οινοποιείο, 2 βόλτες με άλογα συνολικής διάρκειας 30 λεπτών και χρήση ποδηλάτων βουνού! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ορεινή Ναυπακτία με 99¤ από 198¤ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό+Τζάκι!
99¤ από 198¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Ναυπακτία, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ και Τζάκι, στα «Σπιτάκια της Ιφιγένειας»! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Παραδοσιακή Πίτα και ένα Μπουκάλι Κρασί κατά την άφιξη! Παρέχονται τα ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε για 4 γεμάτες ημέρες το φυσικό τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
99¤ από 198¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Ναυπακτία, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ και Τζάκι, στα «Σπιτάκια της Ιφιγένειας»! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Παραδοσιακή Πίτα και ένα Μπουκάλι Κρασί κατά την άφιξη! Παρέχονται τα ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε για 4 γεμάτες ημέρες το φυσικό τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πλατύστομο Φθιώτιδας με 189¤ από 380¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+Iαματική Πισίνα+2Massage, σε 4* Ξενοδοχείο!
189¤ από 380¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό), σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο, στο Πλατύστομο Φθιώτιδος! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome drink κατά την άφιξη, 2 χαλαρωτικά Massage διάρκειας 20 λεπτών το καθένα και Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ , Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi και Αερομασάζ! Παρέχεται Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδονται 2 επιπλέον χαλαρωτικά Massage διάρκειας 20 λεπτών το καθένα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
189¤ από 380¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό), σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο, στο Πλατύστομο Φθιώτιδος! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome drink κατά την άφιξη, 2 χαλαρωτικά Massage διάρκειας 20 λεπτών το καθένα και Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ , Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi και Αερομασάζ! Παρέχεται Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδονται 2 επιπλέον χαλαρωτικά Massage διάρκειας 20 λεπτών το καθένα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καϊμακτσαλάν με 139¤ από 280¤ (-50%) για 3ή4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε Μπουφέ+Massage+Spa, σε 4* Ξενοδοχείο!
139¤ από ¤280 ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στο Καϊμακτσαλάν, στο 4 αστέρων Voras Resort Hotel & Spa σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχονται 2 Relax Massage διάρκειας 25 λεπτών το καθένα, ένα πρόγραμμα Relax for him & her διάρκειας 75 λεπτών που συνδυάζει τη Sauna του αγρότη και μπάνιο της Κλεοπάτρας, καθώς και ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας και της Sauna! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης σε έναν από τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
139¤ από ¤280 ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στο Καϊμακτσαλάν, στο 4 αστέρων Voras Resort Hotel & Spa σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχονται 2 Relax Massage διάρκειας 25 λεπτών το καθένα, ένα πρόγραμμα Relax for him & her διάρκειας 75 λεπτών που συνδυάζει τη Sauna του αγρότη και μπάνιο της Κλεοπάτρας, καθώς και ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας και της Sauna! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης σε έναν από τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ζαγοροχώρια με 95¤ από 200¤ (-53%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ!
95¤ από 200¤ (Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στα Ζαγοροχώρια, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ με Παραδοσιακά Εδέσματα, στο Αρχοντικό Ζαρκάδα! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα καραφάκι Τσίπουρο κατά την άφιξη, ξύλα για το Τζάκι και παρέχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 15:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στα πανέμορφα και γραφικά Ζαγοροχώρια! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
95¤ από 200¤ (Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στα Ζαγοροχώρια, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ με Παραδοσιακά Εδέσματα, στο Αρχοντικό Ζαρκάδα! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα καραφάκι Τσίπουρο κατά την άφιξη, ξύλα για το Τζάκι και παρέχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 15:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στα πανέμορφα και γραφικά Ζαγοροχώρια! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καρδίτσα με 199¤ από 400¤ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+ 2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Massage + Spa, σε 4* Ξενοδοχείο!
199¤ από 400¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρεται 1 Relax Massage με αιθέρια έλαια 30 λεπτών, 1 Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, 1 περιποίηση αναζωογόνησης και αντιγήρανσης  προσώπου διάρκειας 40 λεπτών, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, καθώς και της Σάουνας, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late check out στις 18:00 κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης και αναζωογόνησης και να αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
199¤ από 400¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρεται 1 Relax Massage με αιθέρια έλαια 30 λεπτών, 1 Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, 1 περιποίηση αναζωογόνησης και αντιγήρανσης προσώπου διάρκειας 40 λεπτών, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, καθώς και της Σάουνας, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late check out στις 18:00 κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης και αναζωογόνησης και να αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Δράμα 95¤ από 190¤ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
95¤ από 190¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Δράμα στο Hotel Grand Chalet, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται 1 ώρα ελεύθερης χρήσης των Spa (Jacuzzi, Sauna, Hamam) για κάθε ημέρα διαμονής καθώς και Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
95¤ από 190¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Δράμα στο Hotel Grand Chalet, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται 1 ώρα ελεύθερης χρήσης των Spa (Jacuzzi, Sauna, Hamam) για κάθε ημέρα διαμονής καθώς και Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καλάβρυτα με 149¤ από 300¤ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στα Καλάβρυτα, σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό στον πρωτότυπο κινηματογραφικό Ξενώνα Montage Suites! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στα όμορφα Καλάβρυτα και χαρείτε τη φύση με νότες cinema!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στα Καλάβρυτα, σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό στον πρωτότυπο κινηματογραφικό Ξενώνα Montage Suites! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στα όμορφα Καλάβρυτα και χαρείτε τη φύση με νότες cinema!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καρπενήσι με 79¤ από 168¤ (-53%) για Rafting, Ξενάγηση, Πεζοπορία και 2 Διανυκτερεύσεις για 1 ¶τομo με Πρωινό σε Μπουφέ!
79¤ από 168¤ (Έκπτωση 53%) για Rafting στον ποταμό Ταυρωπό, Ξενάγηση και Περιήγηση στο Μοναστήρι Προυσσού, Πεζοπορία στο όμορφο Φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς, Via Ferratta και 2 διανυκτερεύσεις για 1 άτομo σε δίκλινο δωμάτιο στο Καρπενήσι στον Ξενώνα Σεμέλη με Πρωινό σε Μπουφέ! Προσφέρεται τσίπουρο και προσιούτο στην Μαύρη Σπηλιά! Διασχίστε το Αλπικό τοπίο, θαυμάστε το ζωντανό μνημείο της φύσης και απολαύστε την πανέμορφη διαδρομή!
79¤ από 168¤ (Έκπτωση 53%) για Rafting στον ποταμό Ταυρωπό, Ξενάγηση και Περιήγηση στο Μοναστήρι Προυσσού, Πεζοπορία στο όμορφο Φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς, Via Ferratta και 2 διανυκτερεύσεις για 1 άτομo σε δίκλινο δωμάτιο στο Καρπενήσι στον Ξενώνα Σεμέλη με Πρωινό σε Μπουφέ! Προσφέρεται τσίπουρο και προσιούτο στην Μαύρη Σπηλιά! Διασχίστε το Αλπικό τοπίο, θαυμάστε το ζωντανό μνημείο της φύσης και απολαύστε την πανέμορφη διαδρομή!
Νάουσα με 95¤ από 190¤ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
95¤ από 190¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Νάουσα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Vermion Hotel μέσα στο αιωνόβιο Πλατανόδασος και στις όχθες της Αράπιτσας! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε για 4 ημέρες την φυσική ομορφιά του τόπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
95¤ από 190¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Νάουσα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Vermion Hotel μέσα στο αιωνόβιο Πλατανόδασος και στις όχθες της Αράπιτσας! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε για 4 ημέρες την φυσική ομορφιά του τόπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Μετέωρα με 75¤ από 150¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
75¤ από 150¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στo Καστράκι των Μετεώρων, στο Meteoritis Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Απολαύστε για 3 ημέρες την επιβλητική ομορφιά των Μετεώρων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
75¤ από 150¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στo Καστράκι των Μετεώρων, στο Meteoritis Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Απολαύστε για 3 ημέρες την επιβλητική ομορφιά των Μετεώρων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!